Hott in here


Hejsan! Har internetgrejs nu så jag kommer kunna vara lite mer aktiv nu om jag känner fört! Iaf, idag ha rjag varit i någon slags park och knallat runt i värmen. Får se vad som händer idag på kvällskvisten. Man blir sego av värmen kan jag säga!!! Men jag gillar det grovt, och jag försöker komma på någon plan för att slippa åka hem på fredag...vill inte!!!!


JAG VILL ADLRIG TILL SVERIGE!!!!!!!!!!!!


Hej! Här är en bild på hela min feta släkt minus några som inte fick plats i bilden.....lyssna nu noga på lilla mej; Jag vill inte åka hem!! OKEJ!?!?!? Älskar min familj här och detta land med värmen och allt som händer!!

Ska berätta lite om dagen också. Kom hem från Pune idag, efter min kusins bröllop (han i mitten emd krummelurer i häret på bilden, hehe...) Hade så jäkla kul i Pune, dock så åkte mina kusiner från Afrika vidare till Delhi så jag kommer inte träff dom igen innan jag åker....fick väldigt blöta ögon när vi sa hej då...
Sen idag iaf, så har jag, wit for it.........varit på en photoshoot!!!!!! Så jäkla grymt för faan!!!!! En photoshoot för Pepsi, skiiitaaa kuuuul!!!!!!!!!!


Seg jag vet

Tjoooosan! Har kommer ett trakigt inlagg utan bilder, men jag befinner mej just nu i Pune for min kusins brollop. Vi akte tag hit som tog typ 100000 ar, na men det tog 19 timmar....sjuuuukkkt!!! Iaf, jag har fett med kul har!! Igar var jag lite busig och idag ska vi pa en brollopsmottagning!! Ha det najs!!
HEJ DAAAA!!

Framme

Hejsan!!! Kom fram igår egentligen men orkade inte bry mej om att knalla in på det interna nätet ni vet. Iaf, det är hooottt här. Ska strax fixa mej lite inför en partajjkväll med mina kusiner och hela den balleten med folk! Ha det naaaiiiiiiiiiijjjsss!!! Klockan är även 20.30 här om nåpgon bryr sej!!


NU ÅKER JAG!


GOS MOROGN!!! Taxin komme om cirka 20 minuter och då drar vi till arlanda!!! Wohooo!!! Ser fram emot en Arlanda frukost här nu va!!
Bloggade inte igår, fick fint sällskap på kvällskvisten av Wiam, Dani och Calle så vi kollade på lite film och sådära. Meeeeen, SNART ÄR JAG IN THA AAAIR!!!!! Vi hörs från Indien!


IMOROGN!! OHAGHAOGNA


HEJ! Jag åker imorrn. Hjälp. typ. lite. smått. sådär. Iaf!!!!! Idag fyller Johannes stor pojke, 17 hela år!!!! WOHO!!! Grattis till dej lille man!!!!


så fin


Det är något med den här bilden! Visst, man ser inte killarnas ansikten....men den är så fin, med grabbarna på scen, kameror framför, och fansen bakom♥


Fistpumpen för tillfället!


DISCO POOGOOO, dingalinaliiiing!!!! Ner på golveettt............................DISCO POGO...FISTPUUUMP!!!!!

Japp, denna låt är fistpumpen för tillfället!


Packeterar


Har slängt ner massa kläder och har härmed börjat packa inför resan till Indien på lördag. Jag är superduperbra på att packa...!!!!!!


Övermorgon


God morgon! Hjälp, jag åker i övermorgon.........det är lite soligt ute, skitfint. Vi har ingen engelska idag, wooooohooo!!! Idag måste jag typ packa. Korv. Jag tycker tiden går fort som fan.


alibaba


Shooo! Varit en fin dag, jag hade lite grov flygångest imorse.........sluta Linnéa......iaf! Trevlig dag med mina grabbar Johan och Simon!! Maria har ju dragit sin kos och Sandra är sjuk, den pluttiga skiten!! Sitter och lyssnar på Justin den lille Biebern. Lite smörlåtar ni vet. Johan vet också...heheheh.


3 dagar


TJooosan!!!! dag är det onsdag, jag åker om 3 dagar och jag börjar få flygpanik.............bajs. Nej men jag ska köra sönder dom här 3 dagarna nu så att det går fort!!!


I came to fly


Hejsan! Är nu hemma och lyssnar lite på Nicki Minaj. Sa hej då till Maria, asså korv! Hon och Öznur åker till Thailand imorrn!!!! Och jag åker till Indien på lördag. Asså det  känns overkligt för att det går så jäkla fort! Typ speed på hög jäkla niivåååÅ!


Down to earth


HEJSAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! God morgon!!!!!! Its tuesday!!!!!! Jag övar mina fina stämma genom att sjunga brakhögt i lite Justin Bieber låtar.....höööh.....Nej, men måste fan ta på mej brallor nu!


valentines day


Det är ju Alla hjärtans dag idag! Pussa på alla finisar som finns! ♥


Kyla!!!


Hejsan! Är hemma nu! Denna måndag har varit helt otroligt hilarious! Hela dagen har varit komisk! En morot på vifft på Coop och någon skum brun grönsak typ....hahaha. Sjuk dag! Men jävligt kall!!!!!! Mitt snor i näsan frös fan fast......


måndag


Shooooo!!!! det är måndag idg igen! Och det är minus 20 fucking grader ute...................


söndag


Hej! är fett seg på att uppdatera, men pappa har sntt min internetplug till min "normala" dator och det är mycket lättare att blogga från den. Idag har inte mkt hänt. Har tänk väldigt mycket, hehe...


kall luft


Shoo! Var ute och gick med min hund. Det är skitmycket snö!!!


Grym kväll igåår!!!!!!




Shoooooo katter!!!!! Firade min födelsedag igår med ett grymt partajj som blev grymt kuligt!!!!! Tack alla som var med and made it!!!!! hoooohooo!!! Frhoppningsvis så kommer det mer bilder snaaart!


tagga till


TAGGA TILL INFÖR KVÄLLEN NU PEEEEPPPS!!! ska fixa mej nu inför kvällen!!


jävla kaos


En rolig bild för att lätta upp stämningen

Asså SL är sämst!!! Inga bussar går, inga tåg.......whattaaaaaaa!!!!!!!!! Hur ska jg komma någonstans!?!?!?!??!?!?!!?!?!?!??!!?!


han tar ut svängarna


Bonka tar verkligen ut svängarna med sina outfits nu där nere i Tokyo! Lamporna i håret var väll kanske lite märkligt...men han är Bill och det är det märkliga som gör honom charmig!!!!! Och Tom som alltid ska köra en ögonrape.............


levande zombie


Det är vad jag är just nu.


Helt upfuckad dag


FML, det är det uttrycket dagen har bestått av. Det börjar med att min mobil försvinner och jag får pank. Den är borta!!!!! Går runt som ett offer typ halva dagen och är deprimerad över den, men så går jag in till rektorn och där finns min mobilis!!!!! Så blev jag lycklig som faaasiken!!!!!!! Men sen blev jag lessen igen.....snöstorm, och ALLA fucking tåg är inställda i minst en timme. Det är kallt. När tåget väl kommer så tog det 50 jävla minuter att komma fram timm jakan......AAAAHHH!!!! Meeeen, nu är jag hemma och känner mej glad!!! Tack och lov!!!!!


10 februari


God morgon! Jag säger detta varje vecka men det är så sant; det går sjuuukt jäkla fort! Det är torsdag dag, liksom halllå!!!???!! Ja, man klagar inte för det! Börjar tidigare idag för att vi sa göra någon engelska grej. Något sorts prov typ....ehm, korv på det?


ODVVD


Tjoooo!!! Är hemma från en härlig onsdag. Har både skrattat så att tårarna rann, sjungit högt i nostalgilåtar och kommit in i en trans där jag höll käft jäkligt länge! Har pumpat muskler på gymmet med Maria, ODVVD (om du ville veta det) hohohoho.....vi garvade lläppen av oss av denna fina förkortning!


Mittwoch


God morgon!!!! God dag!!!!!!!!


beating like a discodrum


Har firat min födelsedag idag med en liten familjemiddag med min family och farmor och farfar. Lite lugnt sådär! På fredag firar jag hårt, hohho, längtar! Och jag, väldigt flash med mjukiskläder. Men det är najs!!


17


Har ätit frukt precis och nu ska jag få en sång. Så vackert!


8 februari


God morgon! Det är tsdag och det betyder stressmorogn! Grattis till mej själv som fyller 17! Ååååh, tack så mycket Linnéa!


love gives you the best rush


ska steka


Inte mej själv i ett solarium dock...utan små runda bollar som kallas köttbullar i en stekpanna. Tyckeratt det är en fin sak att göra på sin sista dag som 16-åring faktikst! Hihihi, jag fyller år imorrn! hihihi, jag fyller 17 små fjolliga år. Fjolliga, vart fan kom det ifrån...? Aja!


Måndag


God morgon! Måndag nu igen. Har idrott på morgonen, måste dra snart. Måste hitta en annan tröja fort. Panik! Stress!


promenad i solen


Hejsan! Trevlig solig söndag! Har varit på en lång promenad med hunden och jag älskar att det ärså soligt ute! bästa ju!!!!


sjukligt trött


Är trött som fan! Sov 4 timmar i natt och vaknade 7, inte bra. Jag behöver sova. Och jag kommer drömma fint. Så very fint!


HAHAHAHAHAHA


MEN HAHAHAHAHAHAH, VACKERT!!!!!!!!!!!!! Jag och Maria representerar skolan helt PERFA på denna bild! HAHAHAHAHAHAHAHH!!!


En hel lördag på länge


Vi går på TBS! Skitsnygga...jag vet...

Man fick frulle i skolan!

SMS-Simon (seriöst, han gör allt med sin mobil..) och jag och en liten latte!

Det var någonting om kaoset i Egypten på plattan


Tjohoo!! Första gången på länge man är med om en hel lördag! Brukar sova bort halva dagen annars. Det gick bra påskolans öppna hus och det var trevalns faktiskt! Även fast jag vaknade 7 idag...efter det så knalla jag och Maria runt i stan och delade ut lite CVn och sen joinade Johan oss och så fikade vi på kulturhuset! En mysig lördag helt enkelt!


Öppet hus!



God morgon! Ja, jag är uppe klockan 8 på en lördag, och om en kvart måste jag ta bussen. Ska stå på Thoren Business School Stockholms öppna hus idag mellan 10-13! Alltså min underbara skola!!! Så kom till Medborgarplatsen, Göta ark idag mellan 10-13 om man skulle råka vara 95a eller så! :)


Majsklick


Guten morgen flickor och pöjkar! Idag är det fredag och jag känner i min kropp att jag har sovit bra denna natt! Väldigt trevligt faktiskt. SKa vara i skolan tidigt med Maria och plugga lite matte och snacka om lite stuff. Och ivkäll så flyger vi till Öznur som man inte sett på typ två veckor (!!!!!!!!) och ha lite mys!


Do it like a dude


Har haft denna låt på hjärnan hela eftermiddagen! Do it like a dude med Jessie J!!


happy guy


Jaaarå, lite happy guy är jag faktiskt trots att kärringen pajjade dagen....hihih. Sitter och försöker vara fett gangstaah och rappa med Eminem i Not Afraid. Det går bara lite bra. Alltså inte alls. Fredagsmys imorrn iaf!!!!


dryg attityd kärringen har


Byt ut "day" mot "night" eftersom dagen typ är slut snart. Jag hatar dryga människor med fet jävla otrevlig attityd. Speciellt om personen i fråga är över 40. Vadfan är det? Lär dej behandla folk med respekt så får du kanske lite tillbaka. Jag och Maria hatar nu officiellt en människa......AAAAAAAAAAAHFIOHFEFNNAFOIQWHJON!!!!!!


Det går undan


Hejsan svejsan! Det är torsdag idag igen, redan nu igen! Det går kvickt här asså! Ska gå på toa snart och sen halka fram som bambi på isen som ligger här utanför. Kanske gör jag en "Simon" och råkar halka ner  split och sen studsa tillbaka som inget har hänt..? Ja, den som lever får se helt enkelt!


Krönika


Sitter och skriver en krönika till svenskan. Kanonkul!


Onsdag


God morgon! Har konstiga drömmar ännu en gång....och var riktigt trött imorse. Men det är bara att suck it up och köra liksom! heheh....


Rihanna S&M!!!


Rihannas nya video till S&M!!


svetten klibbade


HEJSAN!!!!! Fan vad jag och Maria sprang ifrån gymmet för att hinna med tåget! Och det är bara uppförsbacke på vägen tillbaka, smääärta i hela kroppen! Och vi hann precis!!!!!! Och inte snålades det med svett när man satt på tåget. Min jacka klibbade fast på min kropp...mys va????


Februari


God morgon! 1 februari idag! Nu kommer det gå undan!!Är lite trött sådär, men det kommer gå över snart.


RSS 2.0