must be hard to be that fine when all these motherfucker wanna waste your time


Min nya drog i låtväg!! Idag har det hänt lite stuff men helt seriöst så tar jag det damn good! Är fan impad över mej själv, hehehe. Känner mej lite rastlös dock, skulle vara najs att gå ut och springa eller ta en fin liten promenad, men det kan jag inte göra i detta land just nu!


Drinking every night because we drink to my accomplishments


Har kommit hem från skolan och sitter med Drake i mina öron. Japp han mosade in sej i mina öron så nu sitter han där! Hehe, vad rolig jag är! Ska äta lite lunch nu och sen ska jag gå igenom matte.....bajskoorv men jag måste tyvärr göra det. Partey asså!!!


tell me I'm a screwed up mess


Något är fel på mej idag. Mitt head gör ont och jag känner mej allmänt konstig i kroppen. Jag vill inte bli sjuk!! Annars rullar livet på, sitter och lyssnar på One Direction och ja, det är allt jag gör atm! Eller jag sitter ju på en stol också. Jag ska försöka hitta mina kusiners kamera och ladda upp lite roliga bilder för omväxlingens skull!!!!!!!!!!!!!!


Up All Night


One Directions nya album Up All Night kan sammanfattas såhär: AASJINNAOIVBOABFBAO!!! Alla låta är så himla bra! Deras röster är helt aaahhhh!!! Älskar dessa grabbar!!!!!


Grått


Hejsan!! Har komit hem från skolan, käkat lite lunch i form av små spiced up biffar! Idag är det kyligt, eller inte direkt kyyligt men det är kallare än vad det normalt är oc lätta droppar dinglar lätt i molnen. De vill skjuta iväg ner mot denna glob men dom hålls tillbaka av ett rumpformat moln. Mina kusiner pappa fyller år idag!!!!!!!! Och min kusin tappade precis ris på golvet!!!!!!!


Oljigt


Sitter och kollar på Jersey Shore för tillfället med en fet klick olja i håret, mysigt va! Min moster har köpt en speciel olja som är bra för håret såååå im trying it out!! En bild från skolan här ovan som man lätt kan lista ut själv!


Jag varnar!!!


Jag varnar er alla för indiska garderobsdörrar!!! THEY CAUSE SERIOUS DAMAGE!! Det ser värre ut in real life eftersom att jag har flera små skrapsår under det biffiga....det ser verkligen inte vackert ut....folk kan ju tro att jag gör det för skojj skull. En fredagskväll liksom!


I Love you and I miss you!


SAKNAR MINA FINA FINA VÄNNER!!!!!!!!!!!! ♥


ett bygge framför mina ögon

är i min killes hus och sjunger till en fin melodi samtidigt som mina kusiner leer typ coola och min killes bror trycker upp en liten kille mot en vägg....(på skojj alltså!! No need to panic)

dricka


Med  en jävligt vattenfast penna skrevs detta på min hand, för allas info :)

Sitter och surplar på ett glas Horlicks, en dryck osm smakar typ som O'boy men innehåller skitmycket vitaminer och grejer. Det är väll bra? Vill bara säga till snubben som kommenterade "Kawaii :3" DU FEJKAR DIN IDENTITET!!! DU HETER EGENTLIGEN JOHANNES DEN ANDRE BLIXTHUS!!!!!!!!


spatserar i cirklar


Har bytt namn till långnäsa. Lite bilder av vad man skådar om man står på taket. Brukar gå runt i cirklar på taket när jag pratar i telefon. Vilket på minner mej om en rolig sak!!!! Typ förra veckan var jag och min kille i hans kompis hus och grannen gick runt i cirklar på hans tak som att han promenerade värsta powerwalken, och han slutade inte gå runt där på taket ens efter det att vi åkte hem igen!! Och vi var där minst 3 timmar! Hahahah asså random snubbe!!

Okej, idag när jag kommer till skolan, och japp jag kom försent precis som jag predictade, så är det helt tomt förutom en snubbe med mustach som står och putsar en duk på väggen typ...kollade inte in honom så himla nogrant men det såg iaf ut som att han gjorde det. Jag som har en minimal blåsa behöver slå en drill, så jag gört. Trevlig information, men whatever! När jag kommer ut så kommer denna mustachgubbe fram till mej och säger att alla kidsen plus lärare är på någon slags studiegrejs och att jag inte kommer behöva vara i skolan till den 21 november....vilket betyder....att jag är ledig fram till den 21 november!!!!

Vilket långt inlägg jag lyckats producera!


saayy whaaaat


God morgon!! Denna natt bestod av en rad verklige drömmar, dock kan jag inte komma ihåg en enda riktigt tydligt. What a shame on my brain box! Ska dra mot skolan nu, klockan är kvart i 9 så kommer troligne bli sen eftersom trafiken tätnar kraftigt vid denna tidpunkt....Men vad kan jag göra åt saken? Ställa mej mitt på gatan och skrika "STEP ASIIIIIDEEEEEE YOU CARS!!!!!!! BERED SOME SPACE FOR ME!!!!" ?? Nej, så kan jag ju sjålvklart inte göra. Speciellt inte när dom inte komemr förstå vad "bered" betyder.


childrens day


Idag var det childrens day vilket innebär barn dagen på ren svenska! Ojojo, där bled det ett misstag!! Särskrivning på barndagen! Ajabaja Linnéa!! Jaason kommer slå dej på käften om du glömmer bort den svenska grammatiken!

Något som är vackert med bilarna i detta land är att varje bil har ett unikt sound som utlöses när man när bilen närmar sej ett objekt som kan orsaka en skada på bilden. Vissa ljud är en hel truddilutt! Lite charmigt sådär va!


bröllop


NÅgra bilder från bröllopet igår. En gräshoppa hade köpt bostad inne på toan, fick en lätt hjärtattack när jag upptäckte denna gröna heting poserande på toan...


klipp klipp


Har varit ochkapat håret så nu är allt det slitna blonda som fanns i mitt hår borta! Gone! Har dock typ världens kortaste hår men det känns väldigt mjukt och friskt nu så nu ska jag börja odla hår igen! Fuck blondering, säger bara det till alla!!!! På grund av att jag blonderade håret så förlorade jag mitt lååångaa hår...men som sagt, man lär av sina misstag!

Ska till något bröllop nu!


noodles


Var och kollade på min kusin som hade sports day i hans skola idag. Sega som vi är så missade vi när han sprang...meeen han kom först iaf och vi såg när han fick sitt pris så det var ju iaf något!! Det har varit sjuuukt varmt idag också! Har blivigt stekt alive!


Torsdag och en mosad duva


Hallelåja! Kom hem för typ en och en halv timme sen och har käkat lite lunch. Såg en mosad splashad duva idag med typ mosad hjärna asså uuussshh det var en otrevlig syn kan jag tala om! Men efter det åt jag en fin måltid iaf...hohoh nasty! Är så himla trött eftersom jag sover så otroligt lite. Men inte pallar jag sova tidigt när man kan ha kul på kvällarna! Ska kanske ta mej en liten nap nu. Kanske bara.


latmask


Indeed.......


Två bilder


Två bilder från dagen i skolan. Vet att jag ser ut som ett stört miffo men alla har ju fula sidor på bilder lite då och då, även jag...vet att det kan vara lite svårt att fatta men så är det!!! höhöhöhöhö


LINNY!!!!!!!!!


Linny är vad folk som har problem att uttala mitt namn här borta kalalr mej. Det är också något min kusin kallar mej för att göra mej pissed off, inte för att han lyckas men endå. Var på en födelsedagsfest igår, min killes kusin fyllde år och det blev ganska sent så idag var jag som en zombie i skolan, men jag överlevde! Varmt är det också, skulle kunna betala 27,90 kr för att få en liten snöflinga på min skalle. NOT!! HEELL NOO!!!! Fuck snööö!!! Jag diggar tha heeaat!

OCH OMGGG!!! Jag är typ fett seg men IIHIHIHIIHIH Ska kolla ONE DIRECTIONS NYA VIDEO TILL GOTTA BE YOU NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


snark snark


Min kusin ligger och snarkar på soffan här bakom mej och jag sitter och väntar på att en bajskorv ska komma hit! Hahah asså min kille. Måste säga att jag har gått och blivit badass här borta asså...har varit i ett slagsmål så jag har skitmånga ärr på mina händer!!! Eller....? Ärren är sanna, dom sitter lite fult på min händer men dom har orsakats ava tt jag rivit mej på garderobsdörren....men man kan låtsas att jag är lite badass endå..


Första dagen


Hejsan! Kom hem för ett litet tag sen från min första dag på skolan eftersom det var en helgdag igår. Dagen gick superbt! Trodde jag skulle känna mej tootaaallt lostare än en fisk i en skog men icke sa nicke! Allt funka jättebra! Det är en belgisk och en skottsk snubbe och en indisk tjej som också är där så jag är inte direkt forever alone, plus att barnen är korvsöta! Alla kallar mej "akka" som betyder typ syster och så fort dom såg mej så sprang dom fram och fråga "akka, whats your name akka??" en efter en...hahah. Men det känns bra så det är braaa!


Söndag


Igår var jag och hälsade på min skola som jag ska praoa på och det verkar bb--rrraa!!!! Har en good feeling så det är niceness liksom! Sen var jag och kollade på cricket spel typ haha, fattar itne den sporten alls men det var trevligt! Sen på kvällen drog vi ut och partajjade lite lätt...eller tungt..??


skurar


Har ingen trevligare bild förutom dessa kakor jag skådade på Frankfurts flygplats att lägga upp at the moment. För typ några minter sen kom ett plötslig spöregn och nu tadaaa så är det strålande sol igen. Snacka om moodswings.


melon


Kooorvv!! Finns inte direkt mkt att göra när ingen är hemma. Solen är stekhet!! Känns som den är typ två meter ifrån mitt fejjs!!! Elelr inte direkt men den är feetma varm!


meeeepp


Min lillkusin drog rpecis härifrån så nu sitter jag här och driver tiden här vid datan tills alla människor slutar skola och shit! Måste ladda på lite cash till min telefon också, och så måste jag besöka min skola någon gång de här dagarna så jag har lite koll på vart jag ska vara. Nu ska jag sörpla ett glas vatten!


tuppar


Några tuppar har levt livet utaför här ett tag men nu håller dom käft! Födelsedagsfesten igår var skojjig och nu sitter jag och kollar på TV med mina kusiner och väntar på att draga ut i det vilda!!

Rihanna konserten var ju igår in swediia och OMG MARIA MIN LILLE VÄN RÖRDE RIHANNAS HAND!!!!


apaaaa

Sitter på min röv i min killes hus medans han är och pumpar muskler, jävligt snäll stil!!!!!!!!!! Hehee skojjaaa!! Har varit ute på vift under dagen och ikväll blir det lite födelsedagspartaajj!!!! Ignorera mitt sår i panna....rev sönder mej själv bara.

Tisdag!!!


God morgon!! Eller god eftermiddag eftersom klockan är typ typ kvarti 2 här! Har skrivit en sugig summary av min engelska bok så jag är klar me den! Namen vad bra man är! Ska ut på vift alldeles snarast! Mina kusiner på bilderna över diggar the sitting pose!!

Och Maria coh Simon!!! Rihanna idag!!! Tagga till er!!!!! SIMON DETTA ÄR TILL DEJ och MARIA också för den delen; men DAAAMNN SIMON SKA UPP ON THA STAGE OCH FÅ LAPDANCE AV RIHANNA!!!! OKEJ!?!?!?!?!??!!


RSS 2.0