LM har återvänt!!!!

Hejsan bloggen!

Jag är hos Sanna med Atosa och...LM!!!! Hon är tillbaka!!! Det var det som var surprisen! Fatta, den lilla skalleper är hemma i sweden igen! wohoo!

Just nu håller vi på att snacka ögonbrynsformer, Sanna är offret...haha, nä skämta.

Ska snart dra och möta upp Alice i Barkarby.

Ha ett  riktigt gott slut, hehe :)

Kramar! <3

God Natt!

Ja faktiskt!

Ska upp typ 7, 8 imorrn och åka till kalles häll och träffa en fjutt som kallas Sanna och en som kallas Atosa. Sen efter det ska jag till mitt kära lilla Lice-barn och fira nyår med henne! :D

Så minst klockan 23 tänker jag somna i Johns Blunds famn...hehe nä, det finns väll hetare killars famnar att somna i? ;) Då säger vi så, Tom inatt somnar jag i din famn!! :D hihi

Pussar till er alla! <3


förresten så kommer 2009 bli ett år fullt med dessa killar  :) <3

2008

Det är bara en dag kvar på år 2008!!!! Ett helt jäkla år har fanimej gått...vad har hänt? Låt oss säga såhär, det första halvåret va väll normalt. Inget speciellt alls.
Men det andra halvåret började det hända grejer! Genéve, träffat massa nya underbara människor, upptäckt en ny sida av mej själv. Jag har verkligen förändrats måste jag säga. Det vet både jag och mina kompisar. Tänkt i början av året vilka tntar vi var, vad vi inte "vågade" göra, allt som vi va "emot". Nu gör vi dessa saker nästan varje gång vi träffas. Okej misstolka inget, men jag vill inte skriva ut saker i bloggen eftersom jag har släktingar och annat som läser.

En liten sammanfattning av mitt år:

 I början av året blev jag kär i det bästa band som någonsin hänt mej, Tokio Hotel. Dom kommer stanna med mej lång tid framåt, det vet jag. Har aldrig blivigt så positivt besatt av några förut. Dom är helt otroliga! <3

 Senare detta år, juli fick jag chansen att se TH live, bästa dagen i mitt liv!!!! Gud asså, glömmer den aldrig! <3

 Har träffat helt underbara personer! Fått många nya vänner. Linnéa t.ex, vi har verkligen blivigt nära vänner. Vi och vår sjuka "schwanz" humor, hehe... ;)

 Och såklart har jag bara blivigt ännu bättre vänner med mina gamla vänner! Ni är ju alles fur mich! Sanna!!! Atosa!!! LM!!! <333

 Min kusin, James flyttade hit i september!

 Två av mina vänner flyttade utomlands...LM och Sepideh. Saknar er tjejer, men längtar tills ni kommer i sommar!!! <33

 Min relation till "M" har verkligen blivigt sämre...

Ja, det var lite av mitt år. Har som sagt inte hänt jättemycket, och vissa saker behåller man hemliga ;). Jag väntar ju på ett 2009 här!!! :D

           

Vilken knäpp dag

Hejsan bloggen!

Jag är nu hemma från mitt lilla äventyr idag, hehe. Med halva fejset utsmetat med brunt puder. Oh, my god säger jag bara ;)
Hade först planer på Tom stil, men det blev inte så. Det blev en annan hiphop blandning och lite hehe, cawboy blandning..roligt var det iaf! Och bilder kommer häär! :D

vi ska liksom försöka se lite ehm, manliga ut..XD


uuuh!!!!! Hälften fejja!!! :O


hoho, heting ;)


Jag hittar verkligen ingen bra bild på hiphop outfiten! :( Fast den va inte så bra..blev ju inte rätt kläder..

Tisdag

Guten morgen!

VIlken underbar dag om man tittar ut genom fönstrena, sol! Så mycket sol att det är svårt att se här på datan, tack solen! Asså gud vad du är snäll som täcker min datasyn!!!!!!
Ja, hej på er iaf!
Idag ska jag packa min lilla väska med ett gäng overzisade kläder och sticka till Jessika med Linnéa :) Mina kläder är inte alls bra!! Skulle haffa mej en vit t-shirt, men nej den låg i tvätten, skulle ta mej ett bar blåa jenas (asså jeans färg) men dom hade pappa! Så nu kommer jag inte alls se lika bra ut! haha, och jag svär, jag är skithet nät jag klär ut mej till en killig hiphoppare ;) hoho.

Måste kolla upp bussen lite fort och sen så får man väll ge sej av!

Puss på er! <3

Jag är flummig

namen hallelå! Jag sitter här på en stol och lyssnar till ljuva dialekter. Underbart! Haha, under bart!! Och alla säger att jag pratar om bögar? Jag fattar du inte...?

"freestyler" lyrics!

Nu ska jag printa ut en liten lyrics till "freestyler" låten..ni behöver inte veta varför, rätt pinsamt, hehe..
Men måste iaf också kunna den till imorrn..ser ni något samband med hiphop kläderna och denna låt..? Kanske gör ni det ;)

här har vi denna låten då "freesyler" ( fast med en mycket bättre video ;)

Måndag

Hej bloggen!

Måndag igen, men det är ju en ledig måndag så vem bryr sej!
Idag ska jag rota runt lite i min ehm, pappas garderob efter ett par jean och en t-shirt. Ska vara hip hoppare imorrn ;) hehe. Och vilket ställe är inte mer perfekt att leta på än hans garderob för det liksom? hihi.


Ha en trevlig dag! <3

The love guru

har just hyrt en film, här 'the love guru' med en av mina favoriter, Jessica Alba! :-D

mat

Ni läste rubriken, nu ska jag lagra lite kalorier! Är riktigt hungrig, kom just på det...hehe


slänger in en rätt gammal bild på mej och min Sanna-homie, heta bruttor (;

juuuh!

Asså mamma mia vad jag hatar långa, riktigt lååånga promenader i denna f***ing kyla! Min näsa är helt igenfrusen, min mun också! Hela mitt ansikte är en stor iglo!
aja, är iaf inne nu och det diggar jag. Har en stor feeling av att titta på"schrei"! Men det kan jag inte, för min mamma har lagt beslag på DVDn, lite sheiss på henne!


haha, Linnéa MMSade denna "heta" bild när jag gick och hade tråkiga tider i skogen.
Enligt henne så letar jag efter en snusprilla XD haha, Linnéa är ju en skön liten dam <3

God morgon

Japp, god söndag morgon på er! Jag har ännu en gång drömt en riktigt skum dröm, fattar inte vart allt kommer ifrån liksom. Tänkte lägga upp min mini shopping senare, men nu måste jag ut på en promenad....orkar inte! Men men. Hörs! Puss och kram <3

hemma igen

hejsan!

Är nu hemma ifrån Kista. Köpte ett par otroligt snygga jeans för endast, håll ihatten 200 svenska riksdaler! Snacka om att jag är lite lycklig! Shoppade även en liten tröja, jättesnygg, 50 spänn. REA in my heart säger jag bara!
Vi såg ju även "Twilight". Helt otrolig film! Måste hålla med alla andra som sett den, den är verkligen bra! Trodde inte att jag skulle tycka det, men jo. Riktigt värd att se!
Känner mej nästan tvungen att börja läsa någon bok, och jag som inte direkt är ett stort fan av att läsa böcker...men alla har ju sagt att boken är bra, typ bättre, så man känner att kanske kanske...

Hihi, jag och Atosa fick även lite Mexikanskt godis av Sanna. Har just smakat det, och "pandorna" var goda men pulvret och "bönorna" smakade...ehm...speciellt...:P


lite Mexikanska prylar ;) Sanna din Bertil! <3

Lördag

Hej bloggen!

Allt bra denna dag? I hope so!
Jag ska snart sticka och möta upp Sanna och Atosa vid stationen och sen ska vi dra till Kista och shoppa loss lite grann och spana in "Twilight". Tycker de är lite dags att se den nu. Får se om jag också tycker den är lika bra som typ alla andra.
Måste också kolla när bussen går, har inte gjort det än..hehe, ja ni vet. Japp, och eftersom jag kommer vara boprta hela dagen och lite på kvällen så blir det inte bra update idag, om ni bryr er liksom ;)

Ha en bra dag! <3

Juste!

Juste, Tossi gumman! Jag skulle ju ringa lilla Atosa när jag kom hem! :) Och ja, jag är ju hemma nu så...

Sen ikväll blir det att kolla på en snuskig film, "Gladiator" blä! Det är ju fan bara massa blod och avhackade folk om man ska sammanfatta hela storyn ;)

Men nu, ringa Atosa!

och från ingenstans, mitt hår har verkligen växt!!! Kolla vad kort det var för några månader sen! Okej, typ 6 månader...okej, jo, det är nog normalt att det växer...hehe...Men kolla väggen då! Liite TH-posters! På den biten har det också blivigt lite ökning ;) hehe



men nuuu, på riktigt ska jag ringa Atosa!

Puss! <3

home sweet home

Hallelåja!

Jag har precis kommit hem från en stressig tur i centrum och outlet. Eller nä, inte så stressig. Men rätt pinsam. Skickade klago mess till både Klara och Alice att dom skulle komma och skjuta mej, men det gjorde dom inte. Nä, vilka vänner man har då!! hehe ;) Och måste bara säga att min kusses flickvän har tagit en ny tatuering! Gryymt snygg!!! Kan jag inte få fylla 16 snart så jag också kan få MIN tatuering :)
Har även tagit en liten måltid på någon restaurang med massa fullisar! haha, det var jättekul! Fulla människor kan faktiskt vara riktigt komiska ibland. Och det var det gänget på restaurangen.


wuuuuh, julaftonen :)

En fredags dag

Tjena! Jag trodde de va torsdag idag! Holy what vad allt går fort. Jag som hade värsta 'schemat' i huvet, hade nästan börjat planera grejer med att det var torsdag idag. Men nu är det ju inte det. Har ett väldigt intressant snack med Jessika och Wikipedia (Linnéa), hehe. Förresten så har lilla Sanno kommit hem från Mexiko :) nu ska jag shaka med min normal sizade Tom. auf wiedersehen! <3

Beställa

Nu, mina kära vänner ska jag ta och beställa en BK-hoodie en gång för alla! Jag är seg, jag vet. Har velat ha en ett halv år minst, men som sagt min seghet.


uhuuu, vad jag är blek!!! :'(

Innan man klickar hem en liten mysig BK-hoodie måste man ta en sväng med vovven!

x-mas outfit



Klänning; Gina Tricot
Kofta; Gina Tricot
TIghts; Gina Tricot
Pumps; Din Sko

ja, allt va typ från Gina Tricot ;)

Torsdag

Hejsan!

Hoppas ni alla hade en riktigt trevlig jul igår! Min var helt okej, som vanligt med andra ord. Släkten, massa klappar och jäkligt mycket mat...var beredd på ett fetto på någon outfit bild! hehe.
Ja, har inget speciellt att berätta just nu förutom att jag är jättehungrig!

Så good bye på er sålänge!

Pussar! <3

Schnee!

det snöar! Okej, väldigt lite men det är iaf snö och det är det som spelar någon roll!

GOD JUL!

GOD JUL!
Hoppas verkligen alla får en underbar julafton! Men mycket käk och presenter :)
Min morgon började strålande! hehe

Idag blir det troligen dålig update, det är ju jul så.
Iaf, så får ni alla ha det riktigt bra!
Nu ska jag skicka iväg några julhälsningar till mina polare på andra sidan jordbollen!

GOD JUL!!! <3

 

EDIT:
                    
hihi, :D

dan före doppardan

som Klara så fint skrev i sitt mess förut! (;

Asså seriöst,  tänk att det är julafton imorrn! Känns verkligen skumt, redan? När var det inte 1 december? Eller 12:e, när man stog där i Globen och skrek? Men seriöst, det har bara gått 12 dagar sen dess...inte så mkt alls, så jaaa..hehe.
Iaf så hoppas jag att jag får något som stog på min lilla önskelista! haha, tycker ni att jag är lite töntig som skriver önskelista? ja, det är jag kanske men jag är tvungen! Varje år! Det är bara så! Och så skickar jag den alltid, verkligen alltid till tomten! För jag tror starkt på snubben! Okej, nä där gick jag väll lite över gränsen ;)

Så, leute ha en bra "kväll före doppardan" nu!

Puss och massa kramar! <3

DAgens





Längesen man la ut en liten outfit :)
- Jeans från H&M
- Linne från Gina Tricot
- Cardigan från H&M
- Väska från H&M

Har inte fått någon helfigursspegel än i mitt rum...anledningen till att man använder päronens spegel ;) hehe


Klapp klart

Äntligen var hela julklapps problemet löst då! Presenter till alla! Man känner sej lite stolt! GIck runt jättelänge för att hitta något till min brosha, seriöst det var svårt! Men bra som jag är så hittade jag ju såklart något ;)
Så nu den senaste halvtimmen har jag ägnat åt att slå in alla klapar, då.




Även en liten ny stereo, till mich ;) thihi

+ ett stökigt skrivbord, jag vet...

Tisdag

Hej bloggen! Hoppas allt är bra med er. Jag måste erkänna att hela den här dagen har börjat som skit! Tänker inte gå in på detaljer, men ibland undrar jag hur jävla nedtryckt man kan bli. Iaf, roligare saker! Ska in till stan med pappa och köpa lite klappar nu, en gång för alla! Måste köpa en klapp till min bror. Har fått lite tips från mina kära små buddys, hehe. Linnéa tipsade om Bantningsmedel, Haha! XD aja, får se vad man kan hitta på! Puss och kram! <3

evighet

Ibland känns det som ett halvår sen var en evighet, som flera år sen. Kan ibland inte fatta hur jävla fort tiden går, hur mycket som hinner förändras på så kort tid. Lite läskigt ibland.



lite julfeeling

Vi har satt upp granen, hehe nu...väldigt sent, jag vet. Jag, min bror, och mina två kussar (en från varje sida XD) har seriöst pimpat granen! Den ser kanske lite överdriven ut? Men då hookar vi ju upp med USA traditionerna! Yeah! ;) hihi

lilla granen inte riktigt klar :)


Och vet ni, när man har nått höjden av tråkighet då blir man flummig för sej själv! Jag sitter, eller satt seriöst och garva sönder åt alla korkade mess jag skicka till typ alla...Det kallar jag synd! När sånt händer, då är man verkligen drabbad av tråkighet..ush, stackars mej!

Det här hände med snön

Det snöade ju igår! Asså verkligen snöade! Jag blev haleluja glad och ba "yes, snö till jul!" Men nein, såklart inte. Jävla regn!



Ännu en höst-jul då.

Och vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska gå in i mitt gamla "The sims" beroende, hehe. De va ju längesen man gama det spelet ;) hihi

Måndag

Tjenixen!

Snacka om att jag drömer skumma drömmar nu för tiden! Men men.
Två dagar till jul nu då! Och jag har fortfarande klapprpoblem! :( Vaknade förresten typ klockan 6 idag ch hade så otroligt ont i halsen! Men nu så är allt prima igen! ;)

Nu ska jag ta och käka lite frulle!

Kram <3

Dåligt

Tjena lilla bloggen!

Jag har varit rätt losig på update dom här dagarna, men jag har verkligen inget att skriva om. SKa snart sova, eller om typ någon timme eller två, hehe.  Det är ju endå lov och en trevlig dag för att sova på imorrn ;)



Från ingenstans, vet ni vad jag är lite sugen på? Jo, gummibjörnar!! Varför har vi inga in tha house!!??? hehe...

DVD-time

Hellusan!

Jag har precis varit ute med hunden. Skulle egentligen ha åkt till Outlet idag och shoppat lite julklappar, men nä..jag pallar verkligen inte fixa mej och springa runt bland massa folk just för tillfället. Nej tack! Men man borde börja jalla lite, för om 3 dagar måste jag ju ha köpt allt, till alla...och jag har inte köpt till någon än. Men sånt där löser sej ;)
Nu ska jag faktiskt sätta mej framför TVn och spana in "caught on camera". Eller kanske någon annan, typ "zimmer" eller "schrei"..iaf, någon ska det bli!

Min mupp till hund är lite julfin :)



Söndag

god morgon! 3 dagar till julafton och det är en liten sol vi ser! Det är väll lite najs, men lite snö skulle kanske också vara lite hett nu när det typ är jul. Men men, det är inte regn iaf. Vilka såg förresten 'latina galan' igår? Jag gjorde!! Haha. God damn va heta killarna va hela galan! Och uppträdandet, oh hott damn! Riktigt underbart!

Gäster

Jäpp, snart kommer gästerna hit för att fira min lilla pappa. Och glöm inte att spana in "Latina Awards" klockan 11 (23) idag! Det är kvällens höjdpunkt för min del ;)
Nu måste jag först och främst städa upp lite i mein zimmer och sen ska jag kanske kanske fjäska lite för min bror om man kan få ta ett game på "world tour" som hans kompis just tog med sej hit, hehe.



Adios för idag!

Promenad

Hejsan!

Kollade på hela VMA idag, och även fast jag visste att TH skulle vinna "best new artist" så blev jag typ nervös och började hoppa runt..igen..haha. Men så är det ju.
Har iaf blivigt tvingad att gå ut på en promenad med min bror, kusin och vovve. Jag svär att vi var ute i typ 2 timmar. Och jag hatar skogen! Värsta gegga-mojja området! Blä!!! Skogen har aldrig varit, är inte och kommer aldrig att bli ett place som jag kommer trivas i. Så enkelt är det. 

Bror, kusin (med oerhört het jacka) och lilla vovven :)




Mörkt och helt enkelt bara blä!!!!
 

Lördag

Hej bloggen! Jag sitter här framför TVn och är redo för att spana in MTV weekend, med bla VMA, EMA, Latina awards och sånt. Och grejen med det är ju att TH kmr va med, hehe. Så detta blir väll mina planer idag. Förresten fyller pappa år idag, grattis! <3

fortsätta

Nu mina vänner ska jag fortsätta att tråka ihjäl denna kväll framför TVn. Stora små önskningar vore att få spana in "Caught on camera" - "kåt i kameran" (alltså jag är tvungen XD), men icke sa nicke, för då kommer familjen plus kusinen här dampa loss! Och det vill man väll helst undvika.
TV-time då!
Adios bloggen! Ha en trevlig kväll alla! <3


nyhet

En av små nyheter på Style by stars



Fin öppen rygg! :D

lite sol, tack!

Vore det inte lite trevlig att åka hit till Mauritius?? Bara lite.....



Det senaste varma placet jag åkte till var Mallorca och det var typ ett år sen! Fattar ni, ett år!!! Det borde vara olagligt med sån lång tid...!


tråkigt

jag har verkligen så tråkigt! Skulle lika gärna kunna vara död typ. Ingenting händer! Och tråkigheterna slutar inte här, näe..jag är säker på att dom här dagarna innan Jul kommer bli ganska tråkiga faktiskt. Men sen efter Julens tid så blir det andra bullar! Jag måste därför överleva en tråkig helg och några dagar..några tips på vad man kan fördriva tiden med? hehe.


hehe, tönt

Fredag

God morgon!

Är utvilad, iaf lite. Har drömt en så jäkla läskig dröm..oooh!! Jag var i Tyskland med "någon", vet inte vem denna person var riktigt. Och så hittade vi typ THs lägenhet och det var fullt med folk utanför som kastade hinkar (?) på varandra. Vi fick också några hinkar på oss, hehe. Och sen så var det tydligen så att Gustav hade blivigt typ sövd, det låter lite skumt jag vet. Och jag började gråta jättemkt i drömmen och sen såg vi Tom sitta vid ett bord och han grät också! Det var så hemskt!! ååhh....Och sen så vaknade jag typ...skum dröm...

Iaf, ska städa mitt rum igen. Det blir stökigt efter typ en dag.

Kramar på er!


Trött

Jag är så otroligt trött! Fatta vad skönt, kan sova hela dagen imorrn om jag vill! :D
Är lite sugen på något onyttigt, typ choklad eller nåt sånt, men så kom jag att tänka på mitt och Linnéas deprimerande snack idag...inga fettiga kalorier här inte! Men joo, vi sa ju nästa år ;)

Just nu lyssnar jag på den underbara "spring nicht", asså ska jag erkänna en sak? Ibland gråter jag när jag lyssnar på den..tycker den är så vacker, har en så underbar mening. Älskar den!!



Och håller inte heller det dig tillbaka
Så hoppar jag för dig...<3

shuues

tänkte lägga upp skorna endå, ävne om det inte var det par jag spanat in i några månader..men är man seg så är man, får väll skylla mej själv antar jag...







Köpte dessa på
Din Sko, 349 kr

school's out!

Haha, härlig rubrik, inte sant? ;)

Nu ska det blir så himla trevlig med ett långt utvilande jullov!  Med en liten julafton och paket också, hehe. Vi slutade vid 11 idag och efter det gick jag och Linnéa runt i jakan centrum i, haha 7 timmar! Och vi gjorde..ja, egentligen ingenting..hehe. Satte typ rekord i provrums-tid. Vi var nämligen inne på provrummen på "gina Tricot" i 50 minuter..lata jävlar vi är, men vi orkade inte gå därifrån, hehe. Och sen har vi gjort världens upptäckt! Men det är verkligen en big secret!
Och jag köpte även mina älskade pumps! Fast dåliga nyheter, jag köpte inte mina efterlängtade favoriter...min storlek var slut! Fatta om det var depressing, men jag köpte ett par andra istället. Samma pris, så. 

Hott in haaat ;D



Torsdag

Guten morgen!

Hur är det med er idag? Bra hoppas jag! Jag mår bra, men är trött, trött trööött! Men tummen upp för sista skoldagen idag! Jullov nu i 3 veckor, helt underbart! Och ni får hålla tummarna för mej att mina betyg blir bra också...sheiss, tänk om jag failar i typ science..? Det tror jag inte, för provet gick faktistk utmärkt...hehe...om ni bara visste ;)
Iaf, der letzte tag i skolan året 2008!

Glöm inte att öppna 18:e luckan i chokladkalenderna nu! (;
Ha en bra dag!

Pussar! <3

Gravid man!!!

Idag på kanal 5, tror jag..? ?
Iaf, så är det ju ett program om en gravid man..jag ska inte vara typ "fördomsfull" eller något, men jag tycker det verkar lite lite snuskigt..ska iaf spana in det ikväll hade jag tänkt. Se hur tha man lyckas! haha, eller vad fan man nu ska säga.

Kramar! <3



förresten, något som inte alls hör hit. Jag totallt äälskaar THs cover på "instant karma"! Den äger! TH ni är bäst! Fast det är ju ingen nyhet ;) <3

Ha en trevlig kväll!

Längesen

Japp, de va ett tag sen man hade dessa öronsmycken ( XD ) De var ju inne ett tag dessa små bamboo-örhängen, men nu ser man dem inte alls lika ofta, hehe. Onödigt jag kan vara ibland asså XD



önödigt (men alltid lika roligt) inlägg ;)

ännu mer no life

haha, nä jag skojja. Eller inte för att det händer så himla mycket här, men endå. Kan ni fatta, imorgon är det sista dagen på hela denna termin. Den har väll gått hyffsat snabbt. Och vart har hela 2008 tagit vägen? Snart är det ju för fan slut! Ibland går tiden väldigt apigt fort.
Idag så städade vi då, eller ska jag verkligen säga vi? hehe, jag gjorde ingenting..hehe...lät Atosa göra det grovaste äckligaste jobbet, tvätta en ugn. Och asså tänk er skolans hemkunskaps ugnar! Äckligt! XD Sen kollade vi på film och käkade chips och anant skit hela dagen. Och vet ni vad, hemkunskapsläraren lät mej och Atosa gå hem tidigare! Tidigare än alla andra, mohaha! Fett sjyst ;)


och leute, det har faktiskt varit sommar i det här jävla landet! känns som
det var hundra år sen man hade lite sol här! <3

No life

Hejsan! Här sitter jag och har verkligen inget liv. Har precis skrivit texten till "monsoon", haha. Säkert massa stavfel men men. Kram <3

Onsdag

Hej bloggen!

Onsdag och sista "choice" dagen! Imorrn slutar vi! Snacka om att den här veckan gått fort, helt ärligt. Och vet ni vad jag precis insåg? Det ärJulafton om en vecka! Och jag har inte köpt en enda liten klapp, till någon. Hur fasiken ska jag hinna på en vecka!? Ingen aning där...Men det brukar ju gå bra. Förrresten så ska jag , fatta fåååå ett par underbara pumps som jag spanat in rätt länge nu, hihi.

Men idag då, sista "choice" och vi ska städa köket, fett kul! Känn ironin! aja, det blir väll bra.

Kramar! <3

ingenting

Har ingenting roligt eller speciellt att skriva just nu, så det blir inte så mycket här inte. "Titanic" går ivkäll om någon ska se? Jag har själv bara sett den en gång och kände inte dirket någon gåtfärdigthet. Eller jo, kanske lite om man ska vara ärlig... aja, får se om jag spanar in den ikväll.

Kramar!


Inköp

Köpte en liten klänning idag på Gina



Blir troligen min "julafton outfit" :)

Från;
Gina Tricot, 149 kr, billigt billigt ;P

hemma

Hej igen!

Nu är även tisdagen slut. På torsdag är den här terminen finito! Ingen skola förren nästa år...låter lite skarrit, men det är ju så. 2009, ja det året kommer äga! Trust me, jag vet! Iaf, inget snack om 2009 nu, vi är ju fortfarande på 08-talet, hehe. Vet ni vad jag verkligen diggar!!! Att man kommer hem och inte behöver tänka på något jävla skit alls! Jag kan göra precis vad jag vill just nu utan att tänka "oh, fan har den där läxan eller provet till imorrn". Hehe, jag diggar det totally ;)
Som nu snart, jag har lust att kolla på den "kåta kameran", haha Hanna har smittat mej! XD
Asså TH DVDn. Jag kan göra det. Nu.
Underbart!

Men allt är inte direkt underbart..blä, ibland suger fan livet...just nu..känner mej dålig, så jäval dålig...totallt värdelös. Behöver verkligen DVDn nu! Vad som helst!

Kan få en bild iaf


                            Spel i centrum, så jävla pinit....

Tisdag

God morgon!

Hooly mama! Kände bara för att skriva det.
Ännu en dag med mjöl och bakprodukter då. Får se vad det blir idag. haha, asså det låter verkligen "no life" att jag sitter här och säger att jag ska baka hela jävla dagen! Men så är faktiskt läget, synd men sant. Hoppas att vi kan få sluta tidigare idag också.

Nu ska man titta in lite på THF en stund!

Kramar!

2 sista videorna

japp, här kmr dom två sista videorna dåe ;)

först då "johnny the rocker"




sådär, nu är det finito på videos!

segt

Jag håller för tillfället på och laddar upp Johan Palms "reklam" uppträdande med "Johnny rocker" från i fredags. Tänkte att ni kanske ville höra min underbart vackra stämma som inte går att undvika när man tittar på klippet...pinsamt, men det är ju kul! Tjejerna framför oss kollade lite snett, som typ alla gjorde hela kvällen. Men vet ni, vi njöt ! Njöt av att få allas uppmärksamhet när vi gick runt med våra "Johan P" band i pannan. Även om det inte direkt va positiv uppmärksamhet, så var det jäkligt kul! Vi log bara tillbaka mot alla som kallade oss "fjortisar" och ba; "whata fack bryr vi oss". Vi är så balla små flickor! ;D

Iaf, nu ska jag ladda upp för massa underbara TH-klipp! Känner för att få mej ett riktigt garv! Och jag lovar, det får man! ;)


                           mohaha! XD der letzte tag in genf! <3

förresten så har jag en fråga till mej själv; vad har rubriken "segt" att göra med inlägget...? Fan vet jag...men men

adios

Atosa har svart hår

Hejsan bloggen!

Nu har jag kommit hem från denna underbara baknings-dag! Not...de va inte alls lika kul som man hoppades på om man ska vara ärlig. Atosa var precis här och drog nyss.  Vi sluta 1 idag! Är inte det wonderful? Jag tyker det! Och hey, det är ju min åsikt som spelar roll ;) hehe.
Just nu är jag i desperata behov av TH! Vad som helst!

Vi höres snart!


Måndag

Guten morgen!

En timmes sovmorgon idag! Sååå nice! Vi har "choice" idag, de är därför. Jag och Atosa har hamnat i baknings-grupper och ska baka och blir feta hela veckan. Fett trevligt! ;)
Och sen är ju snart den här terminen slut, snacka om att det har gått rätt fort endå.

Har inget mer vettigt att skriva just nu, hörs!

Puss!

2 videos

Jag trodde att vi tog kort, men naaj....


Och bara en almänn video några minuter innan själva Idol började..tror jag.. ;P

Haha, den första är ju bäst! XD eller inte..

sött!

måste bara uttala världens sötaste tvillingar! The Kaulitz's såklart! På "Caught on camera" när dom har sina små syskon tjaffs, asså jag dör av söthet! Och Gerog och Gustav bara sitter där och skakar på huvudet som att de är vana, men det är de ju troligen hehe. Love asså!
Och när vi endå är inne på DVD ämnet så kan jag passa på att än en gång säga att den äger! TH-fans som inte har köpt den än, gör det! Och ni andra som inte är fans ni kan beställa den endå! Såååå bra är den!!! :D


                                                              <33

Lite bilder att börja med

Medans videorna laddar upp så kan jag posta några bilder!







Mest bilder på oss dårå, hehe ;) Videos kommer nog snart..när alla är uplodade! ;D

Hittat den!

Jag har hittat sladedn till digital kameran!! Haleluja! Så snart mina vänner kommer ni få härliga bilder och videos ;) hehe

Söndag

Hejsan!

Hur är läget? Med mej är allt bra. Idol reprisen rullar på här, med lite hopp om att få en skymt av mej och Linnéa och verkligen hoppa runt som freaks för att få lite uppmärksamhet. Men tror inte vi syntes, hehe.
Ska iaf direkt efter Idol ta och glutta på "Caught on camera", haha eller som Hanna kallar det "Kåt i kameran"

Kramar! <3

damp!

OMG!!!! Jag får sån jäkla damp på dej!!!! Du pajjar fan mitt liv!

hej då!

På tåget igår



värst vad Linnéa är en allvarlig women! ;)

Fyller mobilen

Håller på att fylla mobben med lite nya sound här! Tänkte att det är time för det. Har fortfarande inte hittat min sladd!! Ska man vara ärlig har jag inte ens letat..hehe. Men det förstod ni kanske endå? Sitter nu och nöter "wir schliessen uns ein", löööv it!!! :D

Men det går segt, segt som in i helvete med mobil fyllingen! :(

Palmen

Jag hittar inte sladden till min digitalkamera och det gör mej så jävla arg!!!!!!! Har ju bästa videorna där! *snyft* Men som tur är har jag några Johan Palm bilder på mobilen som jag tog när vi fick tha autograf.







Ja, lilla Johan då! :) haha, de va så kul när han skulle skriva våra autografer. Först räckte jag fram mitt papper som han skrev på och sen så tog jag Linnéas papper och sträckte fram det eftersom hon stod bakom mej. Och Johan kollade på mej och ba; "en till?" och jag nickade och ba; "aa" och sen log han ett litet smile, hehe.

Jag säger bara, de nästa kändisarna jag ska stå så här nära är TH! Punkt slut!! :D

Lördag

hej! Jag sitter här med Linnéa och vi har just gjort något nat bra! Iaf, igår va jättekul. Jag träffade Hanna, och jag och Linnéa träffade även Johan Palm och fick autografer och så :) jätte skojj! Bilder och videos kommer troligen upp ikväll. Kram!

Fredag

God morgon! Fredag sista riktiga skoldagen! Är det inte ett riktigt haleluja moment? För mej är det självklart det! Lucia nu på morgonen, därför börjar vi 25 minuter senare, woho! Idol ikväll med Linnéa, och så ska jag träffa Hamna :-d. Nu måste jag börja dra iaf. Och jag vet inte hur det blir med uppdatering idag, vi får se helt enkelt. Hej då korvar! <3

vänner och sedan plugg

Nu ska jag gå och glutta på Vänner och sen är det bara till att plugga lite på NOn...provet är ju imorrn..skit!

Men men!

Hare bra! puss!

Johnny the rocker!!!!!

Jag och Linnéa har gått och blivigt sålda på "Johnny the rocker" Palm-version alltså. Den låten är lite flummig och bra, värsta svängiga låten!! XD

slänger in ett litet klipp från YT när JOhan rockar loss!


synd att lille Johan åkte ut ur Idol förresten! Han var den mest speciella ju! men men så kan det gå ;)

förresten så ska ju jaag till Idol imorrn! Grejt! :D

hehe

jag har plattat håret och haha..ska jag avslöja detta...?? sminkat mej till kille XD haha. Vil ni veta varför? Jo för att Linnéa och Mad-ellen gjorde det igår så jag hakade på trenden liksom ;) hehe. Men glöm att dom bilderna kommer upp på ett tag!! haha.





älskar mitt platta hår ^^

dags att platta

Hej!

Jag har precis kommit hem. Så himla skönt att man slutat två typ hela veckan tack vare tekniken! Men nu är alla teknik-dagar finito. De va faktiskt helt okej idag. Vi byggde robotar, hehe. Och jag ska alldeles snart platta håret. Va ett långt tag sen jag gjorde det, men kan lika gärna göra det liksom. Få se hur långt det blir platt!



Hörs senare! Puuuuss!!

Torsdag

Halleloja!

Hur är läget? Uppe eller nere i humörsvängningarna? hehe. Mitt läge är toppen förutom tröttheten som är normal. Och jag hade en så underbar dröm!!!! Ni kan bara gissa! Ni vet man vaknar och börjar nästan gråta för att den inte var sann, precis så var den! Om mina tyska älskingar ofcourse! ;)

Sista dagen på tekning placet då. Måste erkänna att det är riktigt segt, skönt att det är sista dagen. Och skönt att det är absolut sista skoldagen imorrn! Allt är kanon brait här ju! Och min härliga frukost idag bestod av skumtomtar...tom-tar...;) haha, nä om det vore så väl ;P Och har skaffat mej en chokladkalender!! Eller min brosha gav en till mej som han köpt för typ 5 kronor, visst är han snäll? nää, för alla luckor till nummer 8 var redan öppna...men men.

Och nu sitter förresten Sanna på flyget till Mexiko! Hon skicka just ett mess att hon gick i gången, ni vet :P

Puss på er!

Livet leker

fulaste rubriken, men det gör det! Jag känner mej faktiskt riktigt riktigt glad! Vet inte om det beror på att jag har fått min DVD, snart är jullov, älskar mina kompisar, asså jag vet inte. Men det är iaf helt underbart! Jag mår prima, prima biffar och jag diggar det läget! Har precis fått biljetterna
till Idol också, ska bli så f-igt kul!!! F-ordet kan man använda i båda bra och dåliga lägen vet ni ;) hehe.
Och ska jag nu förstöra detta underbara snack med att börja prata om något så dödande som NO? Nää, hörrni jag tror inte jag ska göra det. Och that's it, inge bajsigt snack nu! För nu ska jag typ äta, jävla tjockis jag är! Glada tankar!!!



Huggar!!

Denna dag

några bilder från denna underbara dag, hehe...



så här ser vi ut när vi är "bitchiga"...


okej, inte många bilder och jag beklagar min fulhet.

Sanna snack

Halloba!

Jag sitter här i telefon med Sanna den fula pappegojjan. Jag har nyss kunnat logga in på MSN via eBuddy som Jessika tipsa om, danke! Så nu är jag happy! Har även satt upp några nya posters i mitt um och det är schnyggt! ;)

Puss!

Lycklig!

Hej bloggen! Gissa vad som kom hem idag? Jo, DVDn!!!! Snacka om att jag blev LYCKLIG! Har precis kollat klart på den (anledning till sen update, men vem bryr sej?!) Och den är helt underbar! Men det endå dåliga va att den tog slut så fort, den skulle kunna hållt på flera flera timmar! Helt okej för min del ;). Älskar TH så otroligt! <3

läsning

Jag måste endå läsa lite nu innan "Ugly betty" och DH. Har just spanat in världens hetaste clip på YT!!! Ni kan ju bara gissa vilka de va om ;) hehe

aja, puss! <3


kan inte låta bli

Jag tror ni förstår mej! <3

Det spelar ingen roll

Nu kommer jag börja tjata om världens tråkigaste saker, men min fucking NO! Det spelar ingen roll om jag läser varje blad en miljon gånger! Eller okej, jo det skulle nog spela någon roll men nu är läget så att jag aldrig skulle kunna göra det. Och av det jag läst så fastnar inget i huvet. Men vet ni vad? Jag säger bara såhär; Jag bryr mej inte! Jag skiter fan i hur det går på provet! Wooo, jag är power brutta! hihi. Men asså nu ärligt, hela den här veckan är helt bäst om man skulle ta bort NO provet och jag orkar inte oroa mej och lägga ner jättemycket tid nu sista veckan på ett prov som jag endå inte kommer få tillbaka den här terminen. Asså det skadar ju inte att vara lite påläst endå, men jag tänker inte stressa ihjäl mej. Bara så ni vet.

Lite, mycket onödigt snack från min sida här dåe ;) Men det behövs väll också, vaah?
Och oops, tänkte just nämna något jag lovat att inte nämna....
iaf, sista DH idag! Neein!



     

   på väg till den bästa dagen i mitt liv, tänk att det gått så fort <3

Tisdag

Hejsan!

Det är tisdag och vad gör jag hemma så tidigt? Jo, har inte haft vanlig skola idag utan vi va på YTC och höll på med massa teknik grejer. Helt okej, bättre än vanlig skola iaf. Och asså bättre, det är bara killar i det gymnasiumet! OKej, kanske 5 tjejer, men jag såg bara en. Alla glodde när vi gick förbi och ba" ååh, tjejer!" hehe lite kul ;)

Iaf, jag tar tillbaka mitt förlåt som jag gav till CDON. Tror ni att det var DVDn som hade kommit? Nej, det var någonting annat som mamma beställt!!! Mina förhoppningar dog just! Men vet ni, jag tänker från och med nu inte nämna DVDn förren den har kommit. Punkt slut. Från och med...nu!


oversizade overaller (stavas det så?? XD) och suddigt...

jahapp

sörjer fortfarande lite att man inte satt och glutta på TH just nu, men men, imorrn blir det istället.

nu borde jag läsa NO, men jag pallar inte. Föressten har jag redan läst 3 sidor idag, räcker inte det? Kanks eborde strecha ut min body dåe? Jag och Sanna har ju mål att bli viga nu innan vi börjar på cheerleadnig som vi nog ska göra nästa termin. Skojj!


jag och mina klänningar

Jag är addicted!!! Jag vill ha!!! Men jag är tyvärr en pank liten kärring...BÖHÖÖÖ!!!



http://stylebystars.com

Förlåt CDON....

Jag fick en grov flipp på dom förut, som ni kanske läste...men jag får blama mej själv! Letade igenom posten en gång igen och hittade ingen DVD men jag hittade en sån där liten lapp där det står att man ska hämta ut den på posten...så jag säger bara förlåt lilla CDON, inte meningen!
Men nu är det endå försent att hämta den, dom stängde typ 19 så jag får hämta den imorrn istället. Då laddar jag upp inför en TH kväll imorgon! :D  Plus att jag kanske ska köpa in ett par nya skor också, är inte det dubbel geil? Joo!!

       
           klubbor från Jessika, Danke!

Måndag

Hej bloggen!

Har precis kommit hem från den sista riktiga skoldagen. Det känns haleluja! Men den feelinge har nu snabbt försvunnit när jag kollade i brevlådan och inte hittade min DVD där!!!!! Asså CDON, jag hatar er! Tänker aldrig beställa något från er igen..jag kanske överreagerar lite, men de sa faktiskt att man skulle få den på realese (stavas det så?) dagen. Och har jag det eller?? Har jag någon TH-TV DVD här framför mej? Nej det har jag inte!! Och det gör mej faktiskt lite pissed of! Jag som hade den i tankarna när jag studsade upp imorse, det var den som gjorde min dag idag..men nääe...

Kram!

Jag har varit duktig

Ja, det har jag!!

jag har läst massa NO och städat hela mitt lilla rum. I'm proud! Men jag fattar fortfarande inte mkt av den förbaskade NOn. HATA NO!!!! Men det kommer nog att lösa sej tills fredag. Det är iaf vad jag hoppas.
Sen tror jag att det är den sista riktigt officiella skoldagen imorrn! Jää! På fredag har vi ju typ Lucia och sånt och dom sista tre dagarna veckan därpå är det "Choice" och jag och Atosa ska baka, vi kommer äga!! Och imorrn är det den 8 december!!! Vad händer imorrn??? Caught on camera kommer ut i schweden! Hoppas verkligen jag får min imorrn, det skulle verkligen vara toppen! Men den komemr iaf i veckan, helt säkert! ;)



uuh, värsta pussmunnen där ;) blä, ser äcklig ut!

Jag ber er, LYSSNA!!!

HAHA! Jag lyssnade på denna intervju med TH och dooog!!!! Jag garva så jag börja grina!!!! Ni MÅSTE LYSSNA!!!





Som sagt vill ni få er ett garv, LYSSNA! <3

SÖndag

Hej bloggen!

Det är söndag idag och jag måste verkligen börja plugga lite till NO provet. Jag kan ingenting! Och jag menar det verkligen! Man brukar ju säga att man inte kan något fast man egentligen kan lite, men jag lovar den här gången är det helt tomt i mitt huvud. Det är så jäkla onödigt! Varför!? Jag behöver inte lära mej om massa ljudvågor och ljusstrålar och annat skit....jag vill iaf inte det just nu. Och sen måste jag städa mitt rum...det är ett bombnedslag som vanligt.
Såg ni förresten Britney dokumentären igår? Det gjorde jag! Det var riktigt bra och man märker att hon har haft det tufft. Stackarn, men vi älskar dej Britney! It's Britney bitch!!!

    

Okej, juste..städning och plugg....suck!

Mamma Mia

sitter mina tjocka föräldrar och min kusse och glor på....haha, nä förlåt mamma och pappa ni är inte alls tjocka..*host host* Iaf, jag pallar inte tita på den! Inte för att jag sett den, men endå. Sanna sa att den sög...hehe.
Men jag borde kanske se den endå och kolla om Sanna mannen har haft en rätt åsikt där ;)


Fjortisar

först måste man bara påpeka att detta inte är seriöst ;)





jaaa, no comments! Vi hann inte ta så många bilder, men men ;) inte så big deal detta heller, men kul endå :D
och wiie, Idol om en vecka med Linnéa, och så ses vi där Hanna! :) Skujj!

Jag vill att tomten...

OKej, här kommer en video som Jessika filmade på mej och Linnéa....asså jag säger bara en sak PINSAMT, okej? Men jag brjuder på detta...och våra röster låter helt sykade!! XD




Holy mama...pinit!

Nu är allt normalt

Hej bloggen!

Ja, om ni nu undrar varför updaten har sugigt apa dom här dagarna är det för att jag har ett annat liv också, hehe. Ingen big deal dikrekt liksom. Jag har iaf varit med Sanna, flummat och "lekt" fjortisar höhöh...vågar man visa bilderna här?? ;) Kanske kanske, om man har riktigt tur så!

Nu måste jag iaf fort in på THF och kolla om TH blev nominerade i Rockbjörnen igår, puss!

Lördag

Hejsan! Sorry för dålig update, har sovit hos Sanna inatt. Och just nu sitter vi och åker buss och lyssnar på 'freestyler'. Härligt! Återkommer sen ikväll! Puss! <3

Fredag

hejsan! Jag stå och väntar på att sanna ska bli klar med sina trä plankor, sega dam! Hehe. Har inte mkt mer att säga, kramar!

Tom Kaulitz

ååh, mitt i allt så måste jag bara ropa ut min kärlek till Tom Kaulitz! Jag älskar, verkligen älskar honom! Han är den finaste på jorden! Det där ansiktet, leendet, ögonen, läpparna! Charmen! Liebe! <3

    

         Det finns inga uppfunna ord som kan beskriva dej <3
                                           Ich Liebe Dich <3

Jag är proffsig!

Jag har, nu kommer ni bli otroligt häpna.......läst ut HELA svenska boken! Är det inte otroligt!? Det blev faktistk t.o.m lite spänning! Asså jag brukar aldrig läsa, riktigt flitigt liksom (asså tidningar räknas inte), därför blir jag alltid lite förvånad när jag gör sånt här, haha. Jag är kanske lite onormal, vet inte :P
Och pappa tjatar på mej att tömma en kläd-back. Kan dom sluta tjata ibland, föräldrar? Det skulle uppskattas! Ett tips bara ;)


i omklädningsrummet som jag och Sanna hittade igår ;)

Torsdag

Hejsan boggen!

Då var torsdagen slut och imorrn är det fredag och sen är veckan finito och sen kommer DVDn och sen är det Idol och sen är det typ jullov!!! Hänger ni med i svängarna? Det kommer snart gå fort! Men jag måste erkänna att dom hä två sista veckorna har gått så jäkla segt. Men som sagt, snart.
SNart måste jag läsa svenska läxan, går väll fort hoppas jag och sen vill jag sova och lyssna på musik! hihi. Asså min mobil har typ gått sönder..råka tappa den riktigt hårt i golvet igår så att "locket" flippa upp och minneskortet hoppa ur..och nu funkar inte min höj och inzomnings knapp..skumt..men som tur är så är det endå bra volym på musiken ;) lite tur där!

Kisses!

Lussebullar!

Ska snart åka ner i min mage!

Härligt smarrigt ;)

ja, det var bara det!

Pussar och kramar! <3

Torkad frukt

I dom hungriga nöderna idag gick jag och Sanna till Hötorget och tog lite torkad frukt, gratis exempel alltså! Vi gjorde absolut inget olagligt, så ta det lugnt ;) Lite mättande kanske, men blä det smakar skit efter ett tag. Nyttigt ni vet. Nyttigt smakar oftast skit...varför ska det alltid vara så?



och Jessika är ju seeg! Inga videor har ploppat upp idag heller! Fy skämms lilla fröken! hehe. Men det gör inte så jättemkt faktiskt.


Home

Helupp!

Jag är hemma från staden. Vi pallade ointe stå i den långa kön för att få en liten autograf av Björne, men vi såg honom iaf. Han och hans blonda lilal fluff, hehe. Vi åkte istället med någon buss och tillbaka igen. Onödigt, jag vet men men.
Har precis gjort klart engelska läxan också, den var inte alls lång så det var bara skönt! :D
Jag har lovat mej själv att sova tidigt idag men jag tror icke det blir så.."Dirty Sexy Money" och sen måste jag hålla mej vaken! Min kusin ska typ spela värsta tricket på mej och min bror..skumma typ :P

Och vad har hänt med texten!!?? Jag råkade komma åt någon knapp och nu är allt kursivt! Det går inte att klicka bort det!!


Björn g signering

hejsan! Jag och sanna är i stan i ett prov rum och ska snart gå ner till Björn Gustafsson signeringen. Vi sitter bara och chillar lite här med live torkad frukt :)

videos

jag väntar på att Jessika ska ladda upp några flummiga videos från idag på YT. Sen kommer nog 1 eller kanske 2 att läggas upp här, och det blir väll skojj! :D
läser förresten igenom party-tråden på THF och jisses vad jag är avis på alla som var där!!!!! Jag vill också!!! Men jag vet, att någon gång komemr jag också få mitt lycko moment med TH! Jag komemr kolla in i deras vackra ögon, se deras otroliga leenden och prata med dom och jaa, jag kommer också få bli lyckligast i världen någon dag! Det veet jag!

iaf, nu väntar jag på videorna ;)

ja, jag ska

Varför ska jag alltid vara så seg med att sätta igång med saker? Som nu, egentligen borde jag sitta och läsa dom där 3-4 sidorna till SOn imorrn, men gör jag det? Är det någon bok framflr mitt fejs som jag läser? Nej. Svaret ät helt enkelt nej.
Och matten är också till imorrn, men den har jag inte ens tänkt tanken på. Mitt förslag är att jag bara skriver av någon smartis imorrn...eller skiter i den helt enkelt, thihi.


Mörkt och kallt

Hej bloggen! Har precis kommit in från ett mörkt och kallt sverige! Helvetes land! Iaf just nu, sverige suger just nu! 2 december och jag har ingen choklad kalender! Pinsamt, jag vet. Två dagar har ju liksom passerat. Nu måste jag plugga lite SO och matte, vi får se om jag orkar med natten...och sen vill jag helst sova, men men ;) Kram! <3

inget

har absolut nada att skriva just nu. Har precis sett en bild på Bills nya tatueriung....otroligt vacker! Men, vi vet itne om Bill har godkännt att bilden visas up offentliget på internet och sprids..han har ju varit på hemlighetsfull med sin tatuering, och om det nu är så att man inte godkännt det så kommer jag verkligen bli sur..asså stackars, stackars Bill...åh! Jag fattar inte hur den dumma tatueraren kunde lägga ut en bild på Bill Kaulitz tatuering! Smart!!!!
Men den är iaf jättevacker! :')

                      
                                               du bist so schön <3

Ritat

Hajsan svajsan!

Vet ni vad jag har gjort? Jo, jag har ritat av Tom! Och jag är faktistk väldigt stolt! Tyvärr inte stolt att jag kan lägga upp den här på bloggen, men stolt iaf, hehe.
Är även trött, riktigt trött! Men jag har piggat på mej lite sen första inlägger iaf och det är ju bra :)


Måndag

Hejsan!

Måndag igen och jag är trött som never before! Mina ögon ville leva sitt eget liv på matten. Matte är världens döds ämne! Eller nää, NO är också ett av dom...
Hade franska prov idag också, omprov eftersom jag missade provet förra tisdagen, så jag fick vara i skolan 8.15. En timme före normalt! Blää!

Men nu tycker jag att vi ska sluta snacka om prov och massa tråkigheter. Om en vecka komemr DVDn! wohoo!!! Längtar ihjäl mej! Tänk när man får kura ihop sej i soffan i detta vintermörker och kolla på TH och deras vilda äventyr! :D Det är en julfröjd! ;)


 

visst kan man vara het? ;) När man inte har så mkt att göra hos sin farmor kan man lika gärna take små bilder ;D

RSS 2.0