DET GILLAS!!!!

5 dagar kvar....



Hejsan!! SLog upp tidningen idag och vad hittade jag där??? Jooo, en positiv fin liten artikel om TH. Mitt hjärta tog ett glädjeskutt! Det är snart dags. Kan inte fatta det. Seriöst, jag fattar det inte, kan någon typ slå mej i huvet eller nåt!!??
Och idag kommer tomtarna! Sanna, My och Bea!


body


Är faktiskt riktigt snyggt!!!!!


stolt!



Veeem fick VG på kemiprovet??? Gunhild!!!!!! Nej, då, det fick jaag! Och jag är så stolt över mej själv. Trodde verkligen inte det, var orolig om jag ens skulle klara det. Men icke sa nicke!
Nu ska jag..ja, vad ska jag göra?? haha, jo, läsa lite om Hitler...den fula snubben...


bam bam

6 dagar kvar....


God morgon! Om precis en vecka kommer Tokio Hotel till estockholmo! Det tycker jag är riktigt mysigt! Jag drömde något skumt inatt också...kommer inte ihåg vad, men det var riktigt skummit. Imorrn kommer även alla små pickadoller!! Alltså Sanna, My och Bea! Komemr bli uuunderbart! :D


blå himmel



Hemma från skolan. Idag har jag visat tänderna konstant coh våldtagit Lise-Maries ben under matbordet. Det går vilt till på Engelska skolan!


meep

7 dagar kvar....


HEJ! Om en vecka så kommer jag säga "imorgon ska jag se TH live!!" Jag snackar väldigt mycket om TH just nu, men det kan inte hjälpas! Ja...vad ska man mer säga denna morgon....inte något alls! Adjö! :)


brända biffar


speeeeed!!!!
Har skrivit lite på mitt franksa projekt. Har gjort en "hissar & dissar" lista. På "dissar"-listan finns tillexempelt "Bränd Mat". Så jag sökte på "brända biffar" på google, och ni ser ju själva vilken komiskt bild som ploppa fram..hehehe...jag har tråkig humor.


sun and shine



Solen tittar fram! Myspys! Provet idag gick nog..helt okej. Skulel sitta så himla fint med ett VG i kemi..men men, man nöjer sej med ett G. Typ allt det som jag dödat min hjärna fö att lära mej var inte ens med på provet...så nu har några av mina hjärnceller blivigt occuperade avonödig kemi-information som jag nu aldrig kommer använda.


Känsla

8 dagar kvar....


Guten morgen Leute!!!!!!!! Jag är så lycklig idag! Igår satt jag och Sanna och lyssnade live via en telefon på konserten på THs konsert...fan vad jag böla när dom spelade "Lass uns laufen", så jäkla grov kärlek!!!! Men sen bröts det typ en stund och då drog jag...så jag missade väll slutet. Meen, om 8 dagar får jag se, höra, känna allting själv igen! ♥

Från roliga saker till tråkiga...idag ahr jag NO prov. Kemi. Snälla, önska mej riktigt mycket lycka till! För det är svårt...


tårar/skrik/glädje


Sitter och pratar med Sanna just nu...eller vi gråter/skriker/kluttar......Just nu står TH i Luxemburg och spelar "menschen suchen menschen"......


jag är död...

....Tokio Hotel har härmed öppnat HUMANOID City.....just nu, i detta nu....


fråga chans på kemin


Jag har ett litet kemiprov imorrn, så jag ska studera lite nu är planen...och man måste ju för fasiken STICK TO THE PLAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!
"när människor vill leka att dom är fåglar så åker dom i det här..."
hahahha...fy fasiken alltså....


jag e en albatross


En mupp upp in dagen

Tjenixen! Jag älskar livet, livet leker en underbar vals. Mina magmuskler aktiveras av alla glädjeämnen som sprudlar runt i kroppens omloppsbana! Fina fisken på det alltså!!! :D
En kär lite albatross på bilden. En hackspett blir inzoomad och säger då frasen "jag e en albatross"!


Welcome to HUMANOID City

9 dagar kvar....



God morgon! Idag känner jag mej riktigt jäkla HUMANOOOOOOID!!!!!!! Vet ni hur kallt det är ute, typ -20..men vet ni vad, jag är glad. Jag bryr mej inte ett piss o m att det är kylskåp ute! För idag, 22 februari drar äntligen, verkligen äntligen THs turné "welcome to HUMANOID City" igång......jag döör!!!! Och det är även sista måndagen innan jag ser TH live....nästa gång jag vaknar till en sån här måndag, så har jag sett TH live....


eat me



jag dör....♥

Assså ääät upp mej era heta kluttar!!!!!!!!!!!!!!!!!


dagen är dömd



Idag går det inte att fokusera! Såjag kan lika gärna torka mej i rumpan med NO och allt annat också. Det går bara inte....är det pirret i magen eller vad är det som händer med mej!!??? Men känslan är positiv!


pirr i magen

10 dagar kvar....


Hejsan! Har varit seg update idag. Var på pappas jobb och tvättade håret, satt där och försökte plugga lite också...det gick väll..helt okej om man säger så :)
Det börjar komma känslor. Känslor som pirrar, som får mej att le...10 dagar...10 små dagar...men jag har fortfarande inte fattat!!!!!!


flätor


varför jag får rysningar av kemi


hjääälp...
Kemi suger! Jag hatar kemi! Jag kommer adlrig använda kemi i mitt liv! Kemi kan sticka upp en topps i röven! Varför ska jag behöva plugga kemi!!!???


men så fint........


kan dom sluta vara så fina!!!?!?!?!?!?
nä...sluta inte :)


linnéisar


God morgon! Om 11 dagar ska jag se TH live igen! 
Så himla skönt med en lördag, så man kan sova ut! Behöver vila mycket nu inför det som komma skall....drömde om kösystemet och allt inatt, och det var skumt! Vi köade utanför Sannas hus...och jag frågade Sanna varför vi gjorde då och då svarade hon; "Jo, vi köar här sålänge och sen åker vi upp till Globen"....Sanna är skum överallt. I verkligheten, in my dreams...men det är det jag älskar med kärringen!
Denna dag består också av NO plugg. Jag kom aldrig igång att plugga igår...hehehe...


gömd i ett hörn


hihi, sitter gömd (med mkt böjd rygg..) bakom alla andra och äter en bit tårta...hehehe...
bild från Indialand i somras

Nu ska jag sova! Mina ögon svider! Guten nacht! <3


mon pull rykiel


Imorrn kan man börja shoppa Sonia Rykiels plagg på H&M!


pizzo


Är ensam hemma, dasg för lite hemmagjord pizza!


det förbjudna


ja ska läsa igenom lite NO....det förbjuda på en fredag...att plugga. Men jag måste. Iaf lite.


a freak of nature


Helluuuu!! Provet som jag inte skulle nämna igen denna vecka gick nog bra. Klarar mej iaf! Och det är huvudsaken! Tog en liten shopping idag också. Har aknske hittat mej en outfit till konserterna...om 12 dagar!!! ooh..jag behöver ju två outfits...aaah!!! Folk, fatta! Jag ska se TH om 12 dagar två dagar i rad.......jag har fortfarande itne fattat det :)


transportera mej


Jag vill ha lite sånt här

Hejsan! Fredag, UNDERBART! Det snöar meeeeer! Och jag får daaamp! Och jag har matteprov nu direkt på morgonen. Och jag tänker inte nämna ordet "matteprov" någon gång mer denna vecka.


ballar av gucci


Jag ska snart hoppa i säng. Hjärnan behöver vara utvilad till matteporvet det första som händer imorrn...bajs vad mycket matte-snack det blev idag! Det gör mej besviken inombords...klutt klutt!!


formulor


en formula, flera formulor..?? Är det korrekt? Vem bryr sej. har räknat massa matematiska formulor sen jag kom hem. Okej, intet hela tiden...så fokuserad är jag inte. Har väll hyffsad koll till rpovet imorrn...


18


God morgon! Idag var jag inte död när jag vaknade! Härligt! Nu steker vi sönder denna torsdag....


fettis-fia


Fettis-Fia önskar alla en trevlig fettisdag och hennes högsta önskan är att få bli en del av ditt fett :)
Men lilla Fia då!!! Vilken fräck kvinna hon är!!

hehe, ja det är ju fettisdagen idag fick jag nyss reda på! Är inget jättefan av semlor faktiskt...men just nu så fick jag ett litet sug på mandelmassan med brödet...mandelmassa är gott!!


nu...på riktigt

Okej nu ska jag börja plugga, på riktigt!!!! Langar upp en cp-video för att det är...cp :)


snön kittlade i näsan


Mjaaau och vofff!!! Tillbaka från att ha pickat upp den yngre, manligare versionen av mej. För dom som inte fattar, så är det min lillebror. Han sitter nu och spelar på min mobil och jag ska återgå till att räkna lite mattetal...fyens fasikens. Det är ju så förbaskat kul!


ostmackor


Kom hem för ett tag sen men ahr inte orkat inlägga ett inlägg. Nu ska jag plugga matte i ungefär en timme och sen måste jag åka och hämta min lillebror från dagmamman....inombords ropar en miniversion av mej "neeeeeeej, jag vill inte, vill inte!!!" med en trotsig ton. Meeen, jag igonerar mini me!


rocka hårt och fucka säkert


Doris är bäst!

God morgon! Idag är det onsdag, och vi har studiedag idag. Alltså, ingen skola. Meeen...ja, det finns ett "men"! Vi har matteprov på fredag och våran mattelärare har fixat så att hon kan vara i skolan och hon ska lära lite matte-stuff och sånt. Man måste inte gå, men jag tycker att det kan vara lite smart! Bara nån timme elelr så liksom :)


jag har pluggat stenhårt...


see så mycket man har printit in!!!.....

...oh neeej!!! grovt påkommen!!! Jag har ju inte alls pluggat..bara petat i snoken....


plugga plugga plugga


Man är väll rätt glad endå för att börja plugga sönder alla partiklar i kroppsingen?


att aktivera musklerna i ett hörn av skolan...


Heeej! Blogg.se funkade inte imorse så därför blev det inget inlägg innan jag drog iväg till skolan. Dagen har varit fylld med skratt, jäklar, mar så seriösa magsmärtor!!! Det är skönt....


konsten att överföra positiv energi


detta inlägg existerar endast för att jag gillar paint!


historiens dolda pornografi



HAHAHAHAHHAHAHAHAA, jävla små peddo-krigare som inte fått något på fem år i andra världskriget!!!!
det är detta vi gör på SOn


flamingo


fick precis en lite sen födelsedagsklapp av mamma! :D

Denna seeeena måndag tar kål på mina bukmuskler låååångsamt! Vart sitter bukmusklerna för det första..?? Aja, jag slår iaf vad oma tt dom bli kål-slagna ;)
Men det känns bra att den trötta, sega måndagen är finito!


storasyster och mini-lillebror



God morgon! Ny vecka, ny dag, 16 dagar kvar.....asså det är countdown nu!!! Och jag har fortfarande inte insett att jag ska glo sönder mej själv på fyra otroligt heta tyska pojkar om 16 dagar!!!!!!!!
Har lite bråttom till skolan, måste göra läxförhör tidigt på morgonen om "fett" och "kolhydrater"...suck med stort S!


dusch in my heart


Sitter här på pappas jobb, har precis tagit mej en lång dusch med varmt vatten som räcker länge! Nu när vi bygger om vårt badrum där nere så räcker inte vårat varmvatten så länge så man ahr fått duscha i tempo varje dag, me dont like! Men pappa hade en hemlig dush här alltså!!! Vilken fuling som har dolt den tills nu...!!


variations of brown


Med lite "inte så jätte proffsia exempel" så ställer jag mej frågan igen..ska jag bli brunett igen????


hela "strange"!!


Mäktig!!!! <3


skapa klart


Nu ska jag skapa klart Kung Midas till tisdagens bild-läxa...


inpackning



Mitt hår behövde lite vård så jag har precis packat in det i en liten inpackning och flätat in det, hehe. Tänker låta det sitta i några timmar!


kärlekspilar flyger i luften


Glad alla hjärtans dag på alla! Idag är kärleksguden Linnéa af Amor ute på vift och attackerar med sina pilar, så se upp!


livets val!!!!!!!!!


(vetefan vad bilden ahr med inlägget att göra..men men)

Jag ska gå och sova nu, förjag behöver vila mej....jag tycker seriöst synd om lille Linnéa som har smärtor!!!! :(
Och en grej....jag börjar fundera mer seriöst nu, ska jag bli brunett igen!!?? Typ ljusbrunt, inte lika mörkt som jag hade förut..utan liksom chokladbrun???

aja, guten nacht!


yogan took my breath away...


Först måste jag bara säga att jag har varit helt jäkla död hela dagen. Min mage har inte varit med mej alls! Tror nästan att enda sättet för mej att bli bra på är att på bajsa på Sannas toa!!!!
Iaf, jag fick mej ett par ordentliga yoga-skills från fredags iaf...


jag dog igår


Fick en jäklig magsmärta och låg hela natten och trodde jag skulle spy. Fast jag klara mej ifrån spyan, tack och lov. Nu känns det bättre, inte jättebra men har ingen spyfeeling iaf.
Håller på med mitt franska projekt lite smått, måste kämpa faktiskt!! Måste bli klar innan sportlovet, det är mitt mål. Skulle jobbat med det igår egentligen, men då mådde jag ju skit...varför ska allt hända mej!?


baaajs

har baajs ont i magen och mitt huvud bara snurrar.....


yoga morgon


Morgon! Idag har vi idrottsdag, så det är ingen vanlig skoldag, mycket skönt tycker jag!! Jag ska ha yoga nu på förmiddagen och sen ska jag lira lite tennis på eftermiddagen tillsammans med Linajja! Yogan kommer nog bli...lite intressant! :D


brown


Fint från H&M!


ma ma maaaa



Jag har just nu torra läppar och är stolt sponsor av min skola (har en skoltröja på mej...)


muffinman



God eftermiddag! Hemma från skolan, kortis dag blev det. Typ. Nationella, hemkunskap och science! übernice! Jessika är även en liten gullig sak. Jag fick en muffins, "mini-tårta" av henne idag eftersom jag fyllt år! :D


sånna vackra bröder


snyggingarna Kaulitz!

Tjobido! Idag har vi Nationella prov, svenska, c-delen. Det är värsta uppsatsdelen!! Crap alltså!! Men det kommer väll gå bra....såklart! Man är ju ett snille :)


Jag kan trotsa apor!


låt oss skratta



tjuvspanar på grannarna!!!!!!!!!!

Så var denna onsdag också förbi! Underbart!
Denna dag har bestått av väldigt mycket skratt...det började på franskan när jag och Emma satt helt själva i klassrummet och snackade om allt från att skratta åt att man själv bajjar till Lady Gagas "bad romance", och sen så har det fortsatt hela dagen! Det är bra! Skartt vill vi ha!


tionde februari


Morgonen gryr, en liten vilsen fågel betar i det frusna körsbärsgräset som nyss blommat ut i frosten. Gooooood mööörgon!! Det är 10 februari idag, någon mer än jag som tycker det går ganska fort? Iaf lite fort! 21 dagar kvar till TH live i Stockholm......22 till Göteborg....hooly mama alltså!


langa hit lite sommar


så att jag kan spatsera runt med dessa plagg!!!!!!


kung midas




Har börjat lite på min bild läxa! Supersnyggt...hehehe. Vi ska göra en illustration till myten om Kung Midas, riktigt spännande för fasiken! Den ska inte vara inne förens om en vecka...men bild är skojj!


upptäckt


Hejsan sasan! Känner mej så jäkla trött just nu...det gillas inte. Iaf, nationella provet gick nog bra, jag hann svara på alla frågor så det känns ju lite härligt. Sen ahde vi bara gympa och science, så det var en kort dag idag. Men man är endå enormt trött!!
Och jag har gjort en upptäckt!!!!!!!!!!!!! Lyssna noga nu........det finns ett 483 skåp i min skola!! Fatta lyckan jag fick när jag upptäckte det! Har faktiskt skrivit lite snyggt på det; "Loooove på detta nr!"


Nationella prov idag!


God morgon! Har en liten rutin som jag alltid gör på morgonen; går upp, sätter på datan och spelar upp en härlig spellista med TH!
Idag har vi vårat första NP, svenska första delen. Känns inte så nervöst alls faktiskt. Bara att go for it liksom!


man undrar ju!


Lilla heting!!!!

Har rpecis snackat med körve-Sanna i televerket. Alltså telefonen. Ska gå och lägga mej nu, känns såå himla skönt att kunna få sova tidigt!
Måste bara säga en liten grej; "Undra vad mitt och Toms barn ska heta"
(hehe, jag vet att du skrattar  åt detta, Sanna!)


en tårrrta


En födelsedagstårta finns på plats iaf! Jättefin och så, men grejen är..jag gillar inte tårta...haha. Men den är jättefin som sagt, och alla andra njöt av den! :D


vad det är underbart att fylla år...



Krig, SO, lite mer krig, bajsiga-Hitler.....underbar eftermiddag på min lilla 16-års dag!! Fy skämms! Smisk på stjärten....detta ska man inte behöva göra!!! Har svarat på 5 frågor iaf. Ska göra 7. Men kan göra dom två sista lite senare, typ ;)


Födelsedagsbarn


The Linnéa-pose


"Why do I keeeep loooving yoou!"

God morgon! Idag är det den 8 februari, och jag har härmed levt i 16 år. Grattis på mej!!! haha.
Är sjuuuukligt trött, men det gör inget! För just nu ljuder vackra "World behind my wall" genom högtalarna...:)


glosisar


Jag ger franksa-glosorna en halvtimme...not more..(hehe, toms style "not mooe" ;)


bilder är bäst på bild!


Sanna spanar in..


Det ULTIMATA HOPPET!!!!!!









På biografens toalettzoner :)

Någon kom in precis när jag skulle ta världens skönaste bild med ett popcorn!!!! Men i chocken så räkade jag slänga iväg popcornet...


Hemma igen


Precis lämnat lille Kalmar. Det är IKEA, Sanna...;)

Hejsan! Är nu hemma igen från denna underbara helg med Sanna. Vi har haft så himla kul (as alwaas;). Massa perv-snack bland annat! Fan vad fort det gick!!! Men vi har inga sura miner för det! För nästa gång vi ses...då är det dags! TH live.....fy fasiken...kan fortfarande inte fatta...24 dagar kvar...OMGKIANEOHGAOHNUIGBYUFUJ!!!!!!!!!!


idag blir det biotajm!


Guten morgen! Jag och Sanna har och spurtar runt till TH i alla dess former. Vi är så peppade!!! Och på tal om våra grabbs, så LYSSNA på STRANGE soundet till "Alice i Underlandet". Asså alla måste erkänna att TH har talang! Ingen kan motsäga det, helt jävla seriösöst!!

Iaf, idag ska jag och Sannis spana en härlig rulle inne i staden. Och jag måste berätta att jag har bajsat ner båda toorna i Sannas hem...blev lite mycket godis igår vettni ;D
Vad är jag för människa. Komemr hem till Sanna och hennes familj och skiter. Oj oj oj!


in sannas crib







Hallelåja! Idag har jag varit i Sannas skolmiljö och pruttat. Mina spår är lagda!! Gömda i en burk i mattesalen..hehehe. Nu sitter vi och spanar uuuunderbara TH-moments och fläskar! :D


adios amigos!



Nu ska jag dra mej till centralen och vänta in min långa bussfärd hem till Sanna. En stor fet pytt i en panna! hahahahah, jag kan mina rim!! Lille Sanna, som stickar upp ull i sin kanna!!
Får se hur det blir med updaten. Blir kanske några inlägg ifrån Sanna, men annars så hörs vi igen på söndag!


vi är så vackra


(Ignorera att mitt head är lite större!!!)
Sitter här och fördriver min tid på ett mycket effektivt sätt. Bjussar på en liten bild på mej och Tomi-boy ifrån förra fredagen ;D mööhöö


långsam påfyllning


Jag försöker tänka lite smart nu....måste kunna packa ner mitt smink också!!!! Det är därför jag har sparat en liten del där på kanten. jag är en braaaaaainstoooorm som kan evackuera alla buildings i stan!!!!!!!!!!


time for kalmar



Hejsan! Idag ska jag till Sannis!! Underbart! Först och främst, ledigt hela dagen från skolan och sen blir det Sanna-power ikväll! hahha, misstolkande. Min buss åker frå centralen klockan 16, så jag måste typ börja röra mej härifrån vid halv 2. Man vet ju aldrig med förseningar i vintervädret!


såhär packar jag




Ska ju som sagt åka till SANNA imorrn, så man måste packa lite saker ju!
Och jag har mjukisar på typ varje bild eftersom jag sätter på mej dom det första jag gör när jag kommer hem, vaarje dag ;) höhö


nä men vad i...



...helskotta brajj! Asså det här är seriöst inte roligt längre!!!!!!!!
Idag i skolan hade vi samling i aulan och gissa vad? Alla var tvugna att sitta där inne emd jackor för det var så jäkla kallt....vad går jag i för skola? Den frågan ställer man sej ofta när kölden tar över...


aaaa-ram sam sam aaa-ram sam sam gulligulligulligulligulli..osv




Tjenixen! Har precis dansat lite "aa-ram sam sam"-dans. Den inkluderar lite kittel i armhålan på sej själv. Fantastiskt härligt! Imorrn är det ju då torsdag och då ska jag åka till Sanna!! Wohooo!!! Så nu kör vi på med denna onsdag! Power to the people.


Tjorre och jag


Jag och min käre vän Tjorre-Tjorv önskar trevlig kväll!


midjekjolar


Jag gillar midjekjolar!! Men äger ingen...


triss i linnéor




Jag är ju bara för härlig! Love på lilla mej! thihi!
Inte världens vackraste outfit idag. Liten ful tjocktröja. Men, landet är kallt. Man måste göra uppoffringar.


att vara reactive och att inte vara det


Tjobadoba, har nästan gjort klart min sabla lab-report....bajs på  science! Har bara två equations kvar...och det är på metallerna som inte reactar någonting, alltså coppar och silver. Hur fasiken skriver man en sån equation!? Franska glosorna tills imorrn är iaf avklarade, kan dom prima prima i min hjärna.


rolling on the floor


Guten morgen! Antingen är kameran eller datan lite cp just nu, för jag kan inte ladda upp lite frääscha bilder ifrån kameran just nu. Men det funkar nog typ lite senare. Men men, såånt e livet. NU ska jag snart åka och börja måla min glass på bilden! Den kommer bli så undebart vacker :) 


konst i strutform


Har blivigt ganska dålig update idag. är gaaaaaaaalet trött, sov bara 3 timmar igår, så jag ska snart gå och lägga mej. Sitter nu och googlar strutglassar lite fort bara...hehe, jag måste börja måla min glass imorrn på bilden. Det är inspiration jag letar vettni!


labbat lite


Har suttit med min science (NO) lab-raport ungefär en halvtimme nu. Är nästan klar, bara den sista skiten med equations som jag inte fattar...ska fråga mamma lite senare ikväll om det!


rumplyft



Göööd måårning! Måndagar är ju bara för härliga! Seriöst, underbara underbara måndag, mitt liv äger!! hihi. Asså jag ska bli Mrs Positive så jag älskar denna dag! Den är full av nya möjligheter. Och jag vet en liten tös som fyller år om en vecka...undra vem det kan vara!!??


RSS 2.0