Crazy man

Galen kväll igår!! Men såååå rolig! Hahaha fy fan asså spååårt för hela baletten!


Holy makaroni

Mätt mätt och återigen määäätt!!!!!! Har käkat typ världens största frulle eller lunch lr vad fan man kallar de man äter när man går upp vid 2!

Ska ut och dance the night away ikväll most likely. Yes sir!


Magic Mike

Såg Magic Mike igår med Öznur och Sandra...dayyuumm är min absolut enda kommentar på filmen!

Standard fredag

Morot extra large och fredagsfika!


Nej men ska man ta och

Hola alla som äger plagg från hollister!

Såhär sur var jag när jag vakna.


Badmössor på toaletten.


Fuuuuck

Min fotjävel är typ två storlekar större än den andra och gör ont som fan. Har ingen aning om vad som
Hänt och de gör mej rädd. Jävla skit. Ska sova nu. God natt.

Btw!!!!! Proppa käften me tuggöömmin idag! De blev en exotisk dans i min mun!


Turn around

TJA!!!

Sista jobbdagen för veckan! Sweet soft shit! S.S.S !! Damn vas cool jag är! Ska bli helt underbart att sova efter en dusch. Ville ba säga de! Ne-yo har fett stora läppar btw.


Jiddra

När jag hör två personer säga typ "Eeeeyyy broshan, jiddraru me mej eller!!?"
Då ränker jag att odm ska ta på sig jokerdräckter och skor med bjällror på fötterna.
 
 

Andebodasaaaaaa

Hej och fågelklick!!!!!!! Asså vitt skit!!!!!!

Maj gaaaaad sitter och hypar upp mej här i viksjös mörka frikkin area!!!!!!!! Dricker te med ena munhalvan och säger OMFG med den andra!

Förutom det är jag trött och har smärta i min jävla fot!


Pyramider

Ståtliga skapelser i sand. 

Älta brought down the house

Tja!!
 
Kom hem från jobbet vid typ 6 och har käkat sen dess. Är sugen på någonting men kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad...ge mej inspiration! Igår kväll var det födelsedagsparteeeey för Sandra och Elin and it was guuuuuudddiie shit man! Fyfan vad man skrek sönder sina stämband till One Directions superhits som vi så sneaky satte på lite då och då. And lets not forget gagnamn style ladies and gentleman!!!! Sov maximalt 4 timmar denna natt och har jobbat...känenr mej lite stolt. Ska göra ett diplom till mej själv nu.
 
AHAHAHAHAHAHA asså frikkin duckface lips!!!!!!!!!!!!!!! Da fuq went on liksom!!!

Crazy crazy crazy till we see the sun

Gooooood morneeeen yall!!!

Sörplar i mej en kaffe dryck! Fick en stor latte fast jag betala för small, tack...teckna en förtäckning.


Dont overthink just let it go

Visste ni att jag tydligen har en annan blogg som heter linneabajsarochkisssar...fett moget....

Har analyserat 1Ds låt lite med Sandra här via sms och den handlar garanterat om en stor orgie. Och engångsligg! Helt klart! Hur kan man inte älska dessa brittiska pojkar?!?! :D


LIVE WHILE WE'RE YOUNG

v
ÄNTLIGEN!!!! WOOOHOOO!!!!!! Energiska små pojkvaskar som lever tha life!!! YOU DID DIT GUYS!!! SKITBRA!! 
 
Var även tvungen att göra ett lite collage på Zayns snygga ansikten genom videon...

Tonight lets get some!

Hej Heeej!
 
Idag är sista dagen jag tänker tillåta mej själv att vara sjuk! Suger ju aphål liksom. Har lyssnat på 1D läckata singel.....jag veet att man är en ful unge om man lyssnar på läckta saker men kunde inte hålla mej! Plus att läten kommer släppas idag istället för måndag på grund av läckningen så det är ju lite wahtever....iaf, DEN ÄR BÄST!!!!!!!!!! Om cirka 1-2 timmar kommer HQ VIDEON UT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Aj min hals!!!!

Tjo!

Har så otroligt ont i halsen och mitt huve bara hänger....ORKAR seriöst INTE!!!!!! Va på jobbutbildning igår och ska dit imorrn också och min hals tar kål på mej!!!!!!!!!!!!! Kill me softly....ska duscha och sova så fort jag kan! Ska även visa en riktigt fin bild som Öznur gjorde bär jag och hon jobbade at the pyramides....


Spongebob and dolphines

Hellue!!

Träffade Öznur på dagen och bara chillade järnet och blev fascinerade av poledancers...mot nattetiden träffade jag Maria och ett par till skallar och filosoferade under stjärnhimlen!


Ohhhh heeeeeeyyyyyy

Tjena!!!

Chillar med Maria och Öznur denna slappa fredag! Har fixat jobb också!! Sweet maan sweet!!!!!!!


To many bottles of this wine we cant prounounce

TJA!! TJA DÅ!!!!

Ska sova!!! Morgonen är tidig imorrn!!!!! Fy fucking Fabian vad tidigt den är........allt jag kan säga är att lyssna på Frank and get the Fuck to bed!!!! And fuck....hehehe skojja!!!!! Eller.... Aja god natt!!


Lucia get yo ass here!

Tjena tjena!!

Ingen skola var jag i idag....har haft ont i huvet och halsen plus att de bara va en lektion idag! En bombattack med raketer utanför fönstret skulle pimp this monday up!!!!


Mitt alter ego

 
Mitt Alter-ego är en farmer guy from Luisiana me louisiana accetn OFCOURSE! Han kom  fram igår lite oväntat...kunde inte hjälpat liksom! Han hade lite åsikter att tycka till om.

Cookies

Märta den lilla gumman inom mej tog på sej förklädet och sa HEEEYYAAH och drog igång ett tjohej i köket!! Blev ett gäng kakor! Tack Märta!

Är så slutkörd och trött att jag inte vet huuuuuuur och varför och vad jag ska göra åt saken! Någon har seriöst typ tagit en dammsugare och sugit ut min energi. Lovar att de va chris brown. Den jäveln!! Sno energi.


Oh snap My turtle

Hejsan!!! Vaknade precis....TIRED!!!!!!!!!!! Hahahaha va med Maia igår och några andra personer och hade ba världens flumm! HAHAHAHAHAHA ååhhhh herre!!! Allt från glassäventyr på Shell till att ha hört äpple falla till marken vid en skola. Var vääääääldigt mycket roligare ön vad det låter!!!!


Jumpi

Tjooooo!!!! What yall up to??? Ska åka iväg mot jakan och sen hitta på lite joligt att jöja ni vet thihihihi! Skall avrätta pelikaner. Nej men ush! Gud nej jag är ju ingen mördisk person!!!!!!


PROUD DIRECTIONER!

BÄSTASTE GRABBARNA!!!!! Kamma hem ALLA priser dom va nominerade till och bjöd på en kick ass performance och var snygga som fasiken!!!


VMAs i afton

Är ju VMAs ikväll! Eller ikväll och ikväll, imorrn tidigt på morgonen vid 2.30.... Hur kmr jag leva imorrn?? Ja det är frågan! Men man måste ju se sina ponkar uppträda vaaaa!!! Och vinna priser...hopefully!


Yeeees!!!

Hej!!!

Ååhh håller i detta bu min iPhone!! Äntligen!!! Efter en månad är man cool igen!!


Sådan Fashinista den där Scott!

Sån fin stil Scott Disick har! 

I AM SPARTAAAAAAAAAA


Nä det är jag ju inte...men men. Är ju bara jag liksom. Sååå trött idag!! Kolla bara på mitt dead face liksom! Råkade säga en ganska opassande mening när hela klassen höll käften...något i stil med "show me what you do in the night time baaabyyyyy!" till Alex. Hahahaha det var lite komiskt!  Ska köra en spindrive på tvättmaskinen nu! Skojja. Ska jag verkligen inte. 
 
GLADA NYHETER!!! Har fått en ny iPhone!!! Är såååhääääääääääääär glad kan jag säga! VÄntar bara på att mitt SIM.kort ska komma och sen är jag BACK ON TRACK!

you will never know just how beautiful you are to me

Hejsan! Har tänkt skriva ett seriöst och djupt inlägg för en gångs skull, bruakr ju mest babbla om skit. Okeeej NOT! What yall thinkin!??!? Damn aint no serious shit comin outtaa ma mooouuth people!! Tänk den där meningen med en Louisiana accent. Ja, jag är kär i Louisiana accent! Eller all southern accent! Texas och hela köret ni vet! 
 
Ja av bilden att döma har jag ju självklart lyssnat på Ed Sheeran! Denna man har rösten av änglar, not even kidding!  Så otroligt talangfull att jag måste säga haalleluujaa! 
 

Sovdags


Fy fabian och company! 8.20 ska man vara i skolan, jävla frankfurt...Ska jump into ma bed people! Har en sak att säga innan jag går i några timmars ide: "5..4...3..2..1..times up..GET THE FUCK OUT!"

Damn you curly!!!!!!!!

Hej, kom på kvällsfika hos mej?! It's kinda an ORDAAAH! 

5..4...3...2...1..times up, get the fuck out!



TJOOOOOO!!!!
uppfriskande dag som get magen en rejäl omgång! Menar av garv...inte nånting annat....Passionerad måndag med stilla vindar och en fin sol. Jamen man kan ba säga att det va najs! Känner att jag inte har något vett att klämma ur mej, haha som om jag någonsin har de...så jag säger piiiinoooccchio för att avsluta detta inlägg.

Fett stolt

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH åååhh bless the person som gjorde denna bild! 

I'm lerkin in ya POCKET


Im Sheldon from Brighton


Hellluuee!!!
 
Var ute på party med mia snyggingar till vänner igår! Oh hot DAAAAMN vad det var varmt inne på klubben! Mitt fina hår som jag plattat så fint sa  ju adjö redan efter typ 10 minuter...Det blev lite potatisskalning bnär vi kom hem med smörklickar och rulladne korvar. 

druggie


Drogad flicka asså!!!!!!!!!!!! Det är blixten på min jävla mobil. Den trnger in i ögponhålorna och drar sönder mina irisceller.....Ska leka med mina kompisar ivkäll med ett par drinkar osv!!!! Kanks eta en sväng om på dansgolvet osså vaaaaa!!

Every teardrop is a waterfall

Sweet jesus of Louisiana!!! Tänk den där meningen med en louisiana-accent! Fränt och fresch! Koka ihoop precis lite planer med min vännina Mrs Kibar. Mrs Kjellgren har fått en strutsunge i käfte så hon visar inget tecken på liv at the moment. KJELLGREN!!!!!!!!! ser du de här SÅ GET YOUR ASSS UP AND BOUNCE! 
 
Lyssnar på lite Coldplay toner med min katt. 

VILF


Tja jag heter Alexander Skarsgård och är fett snyg. Adjöken sa fröken!

RSS 2.0