Nyårs outfit


Hittade en body som jag aldrig någonsin använt. Köpt på primark i London och jagprovade den aldrig utan köpte den bara. Dock syns min BH lite meeen....jag har inget annat så det fårbli detta! (och jag ska klippa bort dom där trådarna som hänger)

IAF! Drar snart för att möta upp gänget sen blir det restaurang, fyverkerier och mys hela natten!


Ett av 2010s starkaste minne


Stockholm/Götebrog/Paris, ett underbart år med er grabbar!♥


A new year is on


GOTT NYTT ÅR I FÖRSKOTT!!! 2010 är slut och det är sck as hell! Halvåret har liksom fluuugit förbi! 2010 haräven varit ett år med mycket händelser! 2011......here I come!


Britney


Sitter och lyssnar sönder Britney här! Allt började med att Maria skickade den lilla nostalgi låten "Oh baby baby"


Fail blev det


Fail är vad det blev! Men det blir nog bra endå!


steg och steps


Hemma från gymmet nu. Tycker jag och Öznur körde på bra! Det luktar kötbullar i hemmet.


30 december


God morgon! Snart är detta år slut....ville påminna liksom. Ska iaf gymma idag med Öznur och Maria sen ska jag bara slå mej själv i nyllet hade jag tänkt.


finner detta komiskt


Att man inte ens kan få käka upp sin brownie ifred fören en gubbjävel ska komma med sin lilla trumpet och göra så man far åt en annan världsdel!


en påse kryddmix


Haha, kom just att tänka på att Calle sa någonting igår om att min hund liknade en dammsugare....hahahhaha, fett komiskt ju! Iaf, ska käka lite tacos alldeles snart som jag lagat till :)


Eminem and Lil Wayne


Igår

Varning för fula och närbildade bilder

Började chill hemma hos Öznur med lite exotiska frukter och matsmälltningsyoghurt

Dags att ruulllaaa

Festen är igång....

Grabbar som kör lite kickmoves i ett rum....

Jag och min vännina!!!

Ja men hejsan närbild!

Tjooohoooo!!!

Lite lätta fula ehm...jaa, bilder från gårkvällen. Har en skitrolig video också! Hahaha.....


bakis.se


Hejsan Hoppsan! Igår var en hellyckat afton i Solna säger jag! Kanske blev liite mycket där för mej ett tag...hhehe, men fan vad kul vi hade! Ska lägga upp lite bilder sen när jag sitter med den adnra datan. Är lite pissed just nu eftersom att jag veeerkligen skulle vilja sova men min bajskorbsunge till lillebrob ahr dragit hem ett helt gäng med små högljuda ungar! Förtjänar jag detta!?!?!?!?


Untz Untz


Hejsan och god morgon! Ska strax traska iväg och pumpa lite muckler på gymmet! Efter det blir det raka vägen till Öznurs lya och sen ivkäll blir det flipmode och lite fekkkkeee!


Frihetsvägen


Hejsan! Tillbaka från rundturen i Kista med mina bruttor! Fick inte med mej något hem, dock är jag en hamburgare och en massa skratt rikare! Fy tusan! Räddade även Öznurs liv, elelr ska vi säga hennes elektroniska liv....hehehehe, sneaaky!!! Tål att tänkas på!


Mellandagsrea


Ska dra om cirka en kvart och förhoppningsvis shoppa loss lite idag på mellandagsrean tillsammans med Maria och Öznur! Att införskaffa en nyårsoutfit vore inte helt fel!


Rude Boy


Min lillebror är 5 år och älskar den här låten.....på vilket sätt ska man tolka det..?? Hahah, nää, men han är fett söt när han försöker sjunga med!


I kvällens timma


Snackar bajs med en korvig person. Är lite trött men orkar inte sova. Mitt hår är blött och kommer bli krullit imorrn. Men det är jullov så det är chill.


Tomte


Korv i stugan! Är hemma från min farmor nu. Man fick en chokaldtomte idag på gymmet! Så gulligt!


Heiress


Min absoluta favoritparfym! Fick den i julklapp!


Sonntag


Tjenixen! Idag är det söndagen efter hela julsmacket och idag är det gymmet som gäller med tjejerna! Sen ikväll ska vi till min farmor och äta middag och sånt där man brukar göra. Kanske virka någara vantar..??


Kakdeg


Kom precis hem från Maria! Var där med de bästa små pimplarna och lagade lite kakdeg bland annat. Det är snöstorm ute igen, btw...


Juldagen


God juldag! Känner mej fett seg och blääää! Ska till Maaaria idag med Öznur och kanske Simon. Vi ska bara chilla loss!


Mätt afton


Såjaa! Då var julafton förbi dårrå??? Är huuuuur mätt som helst! Har ätit massa mat och ännu mera kakor, och meest choklad! Hur pallar jag trycket?! Iaf, julafton är bara en gång om året!


GOD JUL!


GOD JUL på er alla! Idag tänker jag inte hänga vid datan fören kanske sent...hehehe, ÄT MYCKET MAT OCH GODIS!!!


He is a HUMANOID and I love it


dry lips


Jaghar fett torra läppar just nu, ska smeta på lite lypsyl. Fin och användbar fakta, I know! Ser lite zoombie ut idag också. Har ju bara gymmat så vem pallar se tip top ut!? Jaa, lite random ord i denna timme!


en kaka


Mixade ihop en liten julkaka. Gissa vad det döljer sej därinne..???Jo, såklaaart lite smält choklad!


<3


Duktiga tjejor


Guten morgen!Har precis kommit hem från gymmet. Jag och Maria var ltie duktiga sådär innan jul ni vet. Ska slänga ut min trasiga datastol och sen ska jag baka fina små kakor som smakar gott!


Orkar man


Funderar på om jag ska hjälpa mamma som håller på med massa julsaker. Med saker menar jag ätbara saker, säger bara en sak; jag längtar till fredag och julafton!


ska städa....


Tur att man inte kan se dammtussar på bilder.....måste iaf städa så att det är en trevlig känsla till julen!
och så ska jag väll slänga ut den där trasiga datastolen som min kusin tog sönder när han sastte sej på dej...


Såhääär mycket snö!


Det är sjuukt mycket snö asså! Vi har tillexempel samlat på oss värsta högen på vår tomt. Sickness är vad det är! På höga nivåer! Och iskallt är det.


ett tråkinlägg!

HEJSAN ALLA PANTADE FÅRHJÄRNOR!!!!

Nej, skojja! Känns för det första som att min blogg börjar suga något eftersom jag har så himla tråkiga bilder. Behöver ta bilder som är freeesch liksom! Pimpa upp bloggen lite!
IAF, ska snart kuta ut och ta ett nakenbad i snön och sen...kuta in och försöka värma mej på bästa sett. Nej, nu skojjade jag igen! Jag ska snart till gymmet med Öznur! Vi kör hårt inför julen ni vet. Tänker inte förlora mitt as över julen liksom....noooo waaay!

Ser ut som en friterar bajskorv också. Min hy är i en sugig period, mitt hår är ju helt maskigt......AJIVBUAYRVBÖOAYÖVAIBV är det jag vill kläcka ur mej!!!!!


Blir inget gym idag.......sååå jag får väll bajsa istället!

Avslutat


Hejsan! Kom precis hem från gymmet och nu har man jullov då. SOm sagt, det är sjuuukt! Redan lov! En hel termin har redan gått, helt insane!


JULLOV


God morgon! dag har vi julavslutning! Den här terminen har gått helt sjukligt fort och det känns nästan fel att det redan är lov! Vart har tiden flugit liksom?!


Grattis Pappa!


GRATTIS till min PAPPA som fyller år idag!

hehehehe, flummbild!


en egotrippad fabrik


Tjenixen! Då va sista dagen i skolan avklarad för detta år då! Riktigt sad får jag lov att säga....hehe, nä då! Blir skönt med lov!


En dag


God morgon! Bajs på allt!!!!!!! Nä, jag skojja!


can you feel my heart beating


Har gjort klat tyskaläxan. Känns som den inte är helt korrekt men jag orkar verkligen inte få den att kännas prima perfekt. Ska skölja ur en hårinpackning nu!


reta mej själv


Känner bara för att kolla på denna fina rygg. Och armar för den delen. Gillar dock inte att Tom Kaulitz är så jäkla snygg. Den jäveln!


varmkorv


Hejsan! Trevlig 4:e advent på alla människor! Har varit och gymmat med Maria därav min sega upddatering. Det snöar såhäär mycket, och det är små irriterande äckliga snöflingor som reser ner! Omys!


imma beee


Hejsan svejsan lingon fejsan! Sitter och snackar med en ytterst störd person. Har precis käkat middag ochsnart blir det lite efterrätt!


Jul i vårt hus


Jag måste vara helt totalt blind, men imorse när jag gick ner så märkte jag en julgran...hmm, när fasiken kom den dit? Antagligen igår....iaf, nu är det lite julfeelings iaf!


Rated R


Rihannas Rated R album är nog seriöst det bästa hon gjort! Alla låtar där är seriöst så grymma! Hela den där Rihanna är jäkligt grym faktiskt!


Pontare


God morgon! Idag kommer lite gäster hit för att fira pappa. Jag har varit på dampigt och outburstande humör hela morgonen, och jag har irritationer!


nattens sömn


GOD NATT PÅ ER ALLA NAUGHTY STRIPPADNE SPÄDBARN!
vill bara citera "aaaaaaaaaaaaaaw, skön snubbe" - Maria Källgren på tvång när en fin bild närmar sej hennes nylle.


jag söker, och jag söker...


TJENAAAAA!!!!! God förmiddag! Sitter och söker APU osm bara den! Samtidigt som jag passar min lillebror som är snorig i näsan. Det går inte så bra på APU fronten.....bajs! Ikväll ska jag till Öznur iaf, med de fisate tjejerna i världen!


high on chocolate


Vet ni hur enormt sugen jag är på kladdkaka!? Är inte det typ det bästa som finns (i ätväg alltså..)!? Kladdkaka, brownies...jag dör! Imorrn är det fredag!!


kolsyrad vätska is taking over me


Hahahhaa, det känns som om det sprudlar av massa kolsyrat skit i mej! Är fett fnittrig och är på jakt efter minsta, minsta, miiiinsta lilla grej att totallt outbursta ut i garv för! Dagens frågelåda; Varför är det så härligt att skratta?


en tuff blåst


Tjenixen! Idag har det blåst snö, och stormat snö, och sprutat snö...hahah. Det har varit en snöig dag med andra ord! Men nu spelar de ingen roll för imorrn är det fredag och imorrn är vi lediga, säg tjohooooo!!


I've never felt this way before


GOD MORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är en kraftig snöstorm osm drar in över landet denna morgon. En kylig blåst kommer att dra över våra fejjor.


Hope you'll have sweet dreams, cuz I will


Vet inte vad det är med mej, men just nu, i denna sekund, i detta ögonblick känner jag mej så lycklig att jag bara vill gråta!!


typ lite fin


Asså Bow wow är typ lite fin sådär.....


kampsporter i rymden


Heeeej! Är hemma fårn gymmet och har precis käkat middagsmat. ÄR på ett fint stråladen humör, dock har min mage lite pain, men fuck you magen du styr liksom inte mitt liv...


Morgon var det


God morgon! Onsdag. Jag vaknade och tänkte "yes, det är torsdag!", men nej det är ju inte det...drygt! Iaf, baraa tt keep on going. ÄR faktiskt en rätt chilldag idag iaf så vad spelar det för roll?


rysningar


Älskar inte ni när man får rysningar för att något är så vackert? Musik är en stor bidragande faktor till den vackra rysningen. Älskar även den tyska "schrei" från Best of! Den bästa versionen av Schrei, älskar Bills röst i den!


Jag är hungrig!




best of


Fick hem min Best Of med TH idag! Och jag bajsar sönder Hurricanes and Suns, sååhääääääär braaa!!! Och jag gråter till World Behnd My Wall bara för att den är världens vackraste. Jag ryser till 1000 oceans för att den är fin. Jag ler och blir tårögd till Mädchen aus dem all för att den är så söt, och för att det är "unga" TH. Phantomrider är bara allmänt vacker. Forever now är helt fullkomligt oslagbar. Ska hålla käft innan jag ger en kommentar till varneda lilal låt. Och så vill jag bara säga att jag älskar Tokio Hotel lite lätt.


det ska vara överdrivet


Tjosan trosan! En fin bild på där vårt gym ligger....liknar lite Auswitz typ...men men! Det är i dessa trakter man pumpar fram sitt ass till beach 2011! Disskuterade lite med Öznur om julen. Vi tycker starkt att det ska vara lika överdrivet som i USA, där är det ju grova julfeelings!


Rykande het kolgrill


Så sa de precis på radion. Iaf, god morgon! Jullov om precis en vecka då, inte alls mycket kvar! Ska börja röra mej mot bussjäveln om virka en halvtimme. Mitt knä gör ont om jag sitter på det på med lite mer tyngd, Johannes.....


yes, indeed


Can you tell me how I can make a change


Blir helt rörd när jag ser den här videon och hör den här låten. Och jag fattar inte varför alla ska hata mot Justin Bieber?


Jag önskar GLAD LUCIA


GLADER LUCIA PÅ ER ALLIHOPA!


Lördags


Två små korvbilder från i lördags när jag och Maria satt och väntade på härskapet, hur det nu stavas. Och Maria, jag kan säga att du är under hot! Jag har fiiina bilder på dej kvinna! hehehe


Underhållning


Korv på er alla! Är Sveriges fnittermajja numero ett just nu! Jag mår på topp men äger ingen snopp, hahaha, är jag inte för komisk? Okej, ska inte sitta här och snurra in mej i mina egna öronsnibbar utan jag ska skriva "Mein Woche" till tyskan! Mycket interesaaant!


Lucia


God morgon! Idrott idag vid en mysig tid! Är ju Lucia idag också! Komiskt värre!!!


effekten efter ett kinabesök

Hittade en video ifrån augusti efter det att jag och Öznur blev gravida i Kina första gången. Hahahha, roliga tösamajjor!


Such a boring day


How do I kill these butterflies
Tearing us deep inside
How do I stop them butterflies
Speeding up through the night
'Cause no matter what you say
I'm still gonna feel this way
These black black butterflies
Taking over me


next chapter; Tokio in Tokyo


Bajskorvarna Hotel är i Tokyo nu! Fattar ni?! Jag är sur för att jag hade faktiskt nästan, nej, jag hade lovat mej själv att jag skulle vara i Tokyo den dagen Tokio Hotel satte sina fossingar i Tokyo. Men är jag där kanske? Nej, så mycket som jag vet så sitter jag och min röv fastklistrade på andra sidan jorden. Men det klart jag är glad! Mian älskade grabbar är äntligen i Tokyo! Fatta, Tokio Hotel är i Tokyo! Detta är stort! Grattis pojkar!!!!!


Sonntag


God morgon! Söndag nu igen. Helgen går såhäär fort, men det gör inget faktiskt! Ska pallra mej till gymmet med Maria idag, snart. Söndagar är en movementdag. Vill bara meddela att nästa helg känner jag för att flippa. För det är kul.


The pain of love


Blir sista inlägget för idag. Känner mej helt tom. I hjärnan, hjärtat, inombords.  Men det kommer gå över. Ska till Maria idag med de bästa. Förresten så älskar jag mina bästa vänner jättemycket, tack för att ni finns♥ Ha en bra kväll allesammans!


Bokat!


God morgon! Ställde klockan på 9.55 idag för att ha en morgonndejt med Maria och Amanda på msn. Och nu så är biljetterna till Rihanna 1 november 2011 bokade! Känns mycket fint!


Dallring, en fägring


Sanna skickade just denna video till meh på facebook! Och jag DÖR! Letade som en galning efter denna i somras när Sanna var här och faaasikeen vad den bjöd på ett djupt jäkla garv! Jag dör! HAHAHAH, Tom goes riktig komiker!!!!!


Rihanna is coming for a visit


Ja! Den 1 november 2011! Det är typ ett år kvar och biljetterna släpps imorrn....fin stil, verkligen! Iaf, är taggish till tusen!


black black, black and blue


Medis lilla julegran :)

Hejsan! Idag har jag varit i skolan i 9 timmar ungefär. Då är det verkligen inte konstigt att man blir en flippad brud och springer runt och skriker och skrattar med grov röst på sista lektionen vid 4 tiden. Fredagar i skolan är faktiskt rikigt mysiga tider. Och de slutar alltid i flumm, that's life!


G som i gris, grymt, gröt, gas,


Jag fick G på provet! Woho! Maria också, Simon också! Gud vad vi är snillen! Känns riktigt bra, nu kan man andas igen. En och en halv timme till lunch nu då, och jag är hungrig. Min mage ger ifrån sig ljud ljudlöst.


Mattemaliskt


Hejsan! Ska vara  skolan 9 idag för att göra mitt jäkla omprov i matte...Men assådet kommer gå hur galantisimo som helst! Jag ska, jag kommer att få G på provet. Så är det bara! Önska mej lite lycka till! :)


HAHAHAHAHAHHA


Maria kommer troligen ge mej en bitchslap för deta....MOAHAHHAHAH!!!


pooop


Poop i braxan. Sitter på skype och disskuterar lite mattemaliska frågor med Maria. Vi ser ett stort fetma G på provet, och tillochmed en liten smily bredvid G:t :)


Här får ingen passera


Det är iaf kul när ingen får passera :)


Hejsan. Är lite ilsken på en kärring, men jag har inte tid att ta ut min ilska i detta inlägg tyvärr, det kommer troligen senare. Något som ekar i hjärnan min är dock "gubbens" kloka ord; Man blir vad man tänker. Sant. RIktigt jäkla sant! Och kärringen kommer få in "her" face imorrn! Bara för att tydliggöra det så är kärringen en manlig varelse, en dude, en snubbe, gubbe.


Let your coloures burst


Guten morgen! Vilken fin torsdag. Trött till tusen och lite frusen, haha, rim! Iaf, imorgon är det fredag. Mycket skönt :)


ett hus med knapriga kanter


Gjorde ett peppishus igår. Blev lite trasigt på några kanter, lite håligt och lite sprickigt. Väldigt tråkigt också, inga dekorationer. Men den är handgjord och gjord med kärlek (typ...) och det är det enda som räknas!


hög tid för


Random talk och sktsnack om allt mellan himmlens gasiga atmosfär tll jordens hårda jordiga lilla markyta. Ibland så känner man sej på ett visst mood. Man är absolut inte ledsen, man är liksom lite glad. Det är nåt sprättigt inom en som gärna skulle vilja skutta fram. Varför inte ta sprattgubbens exempel?

NEJ MEN HONSETLY LINNÉA! Ta och spänn på dej ett skärp så du kan ta och skärpa dej för fan.....


I Arablernas värld


Fan vilken ful syn.....
Tjenixen! Har varit och gymmat med Maria och Öznur, vi är sånna duktiga flickor! Känns väldigt chill nu på skolfronten, har tp ingenting! Tror jag...kan nte komma på något förutom mediekunskapen som nästan är klar, great!


Goddagens


God morgon! Jag drömmer riktigt skumma drömmar.  Denna dörm satt jag i en slags låda under ett flygplan och började gråta hejdlöst framför en receptionst. Fattar inte vad allt kommer ifrån ibland! Sneaky brainbox är vad man har!


inte lamor, men getter...


Hejsan! Är tillbaka från gymmet och har precis fyllt i min tyska diagnos som jag har missat. Nu är det bara glosorna kvar då...Gick  bra på gymmet, bara att det är heavy stuff vi snackar här va! Vi fick även syn på en get på tåget, mycket lik Johannes tyckte jag och Maria...


baby, what if


GOD MORNING! Idag är det en ledig dag, tyå såhäääääär skönt! Har vilat ut mej pretty much och snart ska jag bege mej till gymmet. Hoppas för guds skull att Maria fortfarande är Maria och inte en lama....det skulle göra saker lite mer komplicerae idag liksom...


Tha mupps goes back!


Jag och min broder på våran förra Indien tripp för ett och ett halv år sen. I februari är det bestämt, vi återvänder! Mohahah....muppsyskon....


you're just my type


En liten truddilutt som gör mej glad!


Snigel


Charmööööörer!


Tjenixen! Har precis varit och fixad mitt nya pass och slängt i mej lite dinner. Härlig måndag, ska strax gå igenom lite tyska...men som uppiggning så är vi lediga imorrn iaf!


fett med sneaky


God morgon! Ska strax dratta iväg i en väldig fart mot Älvsjö för ett litet motionspass såhär på morgonkvisten. Bara att hålla ut! 3 gympalektioner (med denna inräknad) kvar på den här terminen. 3 tidiga måndagar kvar, med som sagt denna inräknad! Iaf, alla människor på denna glob, ha en riktigt shottabrajjig dag!


nostalgi


Rubriken har inget med något att göra, tycker bara att ordet nostalgi är lite fint. Iaf, känner att denna söndag har varit väldigt tråkig och väldigt kluttig och inte ens har den varit värd att få genomlida. Men med några timmar kvar på denna dag så ska jag skutta för att morgondagen ska bli så bra som dagar kan bli!


Firework



andra advent


God morgon! Andra advent idag, det spökar i halsen idag igen...trots pillret! Hade riktigt kul igår iaf och Julias lägenhet är WOW!


I'm ready to fall, I'm ready to crawl on my knees to know it all


GOD MORGON! Eller morgon? Nej, det är inte direkt morgon. Har lite lätt ont i halsen men Johan ska ta med sej mirakel pillrena idag till Julia! Då är grejjen fixad liksom! Som sagt, ska jag till Julia med hela gänget och ha kul. Först ska jag och Maria ta tu med en grej som kräver Julias säng...


ching chong


Har nyss käkat lite kina! Så nu är hela landet Kina borta...ledsen att behöva säga att det är jag som är skyldig...


mitt magparti


Maria fick äntligen lite kokos i munhålan idag....

Heeejsan!!! Måste säga att dagen har varit splendid! Som vanligt! Vilket roligt liv man lever måste jag säga! Jag och Johan tog oss en sprngrunda i ett tomt klassrum med rektorns ögon på oss...Maria föll pladask i snön i en rolig position för att rädda sin dator när Johan var sneaky och fällde krokben för henne. Min hals mår mycket bättre efter några tyska piller som Johan hittade hemma..Simon har sjungit....och det är ju som det är...hehe. Nu är man hemma och spanar in väggarna. Fina är dom!


ogräs


Hejsan! BLir cp på varenda jävla cambild idag! Och min hals gör jättejätteont! Jag vill bara ta och skjuta sönder den. Orkar inte med sånt här! Ska iaf till skolan för jag har ett matteprov att fixa och jag kan nog klara av dagen. Det är bara fredag, liksom come on nu bruden!


TRÄFFA MEJ PÅ TURNÉN!


Stockholm 21 December  - Göteborg 26 December  -  Malmö 28 December  -  Oslo 2 Januari   Jokkmokk 5 Januari -  Eyjafjallajökull 7 Januari


Missa inte mej när jag åker runt på turné nu i december och januari! Den hade stor succé förra året och den kommer bli även bättre denna gång! Kom och kolla på mej när jag sitter i en stol och läser "FIKA" tidningen! MISSA INTE DETTA!


lets go with a smile, into the end


THs nya video till "Hurricanes and Suns". Älskar grejen med att dom kör som en tillbakaspolning på allt de har åstakommit såhär långt. BLir hetl rörd i ögonen, asså tårögd! Speciellt när man ser "gammla" TH! Kärlek!


sick women


Har riktigt ont i halsen! Jag dör! Men I'm fighting on! 


fail på passet


Maria langar blicken!

Hejsan! Var och skulle förnya mitt pass idag med mian bröder och min pappa. Men fail på oss, båda fröäldrarna behövde vara där och skriva på för minderåriga så det blev inga nya pass dag! Korv, nu får man åka dit nån annan dag igen.....


Bort med sånt!


God morgon! Jag har känt mej lite depp, trött och hängig hela denna morgon tills för kanske 2 minuter sen. Nej! Jag ska inte tänka så! Fram med ett smile ochbara kör på för tusan! Kände liksom lite halsont och jag tänkte, baajs, nu blir jag sjuk....men nej! Fan heller att jag tänker bli sjuk!!! Wooop Wooop! Dallra lite på röven!


Hon har fina ögonglober


Kollade precis igenom lite gammla godingar och hittade bilder från förra december som spenderades lite fint med min väninna Sanna. Ramlade av stolen när hennes ögon borrade sej igenom datan! Kvinnan har fina ögon!


lussebullar, lussekatter, whatevvah!


Åh, jag är såld på lussebullar i juletider! Dom små krabaterna är verkligen julmysfaktor på megahög nivå! Dock är det bara onsdag idag... På fredag och lördag kan jag äta (skojja, menar VRÄKA i mej) lussekrabbor!


Ett ägghuvud


Har precis klivit in genom dörren efter ett gympass med Maria. Känner att jag är inne i den "svåra" perioden med styrketräning. Benen mördas! Nu är jag hungrig som en gubbe från norr så jag ska äta!


December


God morgon! Första december dag, 24 dagar till julis. Eller, 23 dagar blir det väll. Idag är det -13 grader....


RSS 2.0