kväll i repris


tea-time såhär inpå kvällen. Ytterst trevligt!


blekt


Nu är man hemma, eller det var ett tag sen men men. Nu har man en väldigt vacker och fin, blek, väldigt blek hårskalle...men det säger vi tummen upp för!


ut i kylan


Nu sticker jag iväg! Klutt på alla!



sista januari


Helluue! Idag ska jag till farmor, vi ska tvätta lite kläder och mamma ska fixa min utväxt. Nu när vi bygger om där nere så har vi typ skitlite varmvatten här uppe......kill me slowly....så jag vill inte ta någon risk att behöva tvätta bort hårfärgen i iskallt vatten liksom. Inte så mysigt.


cat-bunny




Hittade mina Lisebergsöron!! cooooolt! Nu ska jag kolla lite på "How I met your mother". Har blivigt lite beroende av den på sista tiden. hahaha, kolla vilken drogad katt btw! ♥


kreativitet


det är såhär jag tänker bäst!

Jag ritade en liten Disney-brutta för ett tag sen. Nu ser jag att den ser ut lite som en uppblåst groda, men det gör inget :)


rensa garderoben



Det är mamma som tvingar mej till detta! Tycker personligen inte att det är så himla farligt i min garderob, det finns värre saker!! Nu kommer det ju bli tomt därinne om jag ska rensa bort allt jag aldrig använder...


nuts


Jag älskar nötter! Mandlar, cashewnötter, hasselnötter, valnötter, typ alla! hehe. Önödig men trevlig fakta!


glimmer glimmer


God morgon söta människor! Vet ni vad det är för siffra på termometern hos mej just nu? -15.....-15 jävla celsius grader!!!! Men det är jättefint ute iaf faktiskt. Det snöar liksom lite och solen lyser så att alla små snöflingor glimmar :) Jag har poesi i rösten, så är det bara.
(Kamerabatterierna måste laddas, därför blev det en liten random bild)


jag vet vem som fick john blund kickad...


är baaajsigt trött så jag tänker fanken ta och sova! Och jag älskar paint btw! :D


hemma :)


Hallåj! Kom hem för typ en halvtimme sen. Efter en liten trevlig träff med fina små flickor idag, så åkte jag till Kista och åt och spanade runt lite. Köpte lite saker på REAn som jag kanske visar sen om jag har ork, thihi.


off i go



nu drar jag! Så drogad och fin som jag är. syns verkligena att jag inte varit ute på två dagar...men nu får jag luft!! Puss! Hörs ikväll!


Ledig fredag


God morgon! Idag svär jag på att hela min skola typ skolkar!! mööhöö, nej då. men idag har vi studiedag så är ledig! Niice in the price up in my butt! hehe, jag är ju komik upp i dagen. Idag ska jag iaf träffa Lise-Marie, Sanna och Atosa. Var typ hundra år sen vi gjorde något tillsammans!!


pyjamasparty



Här sitter jag med min fin fina pyjamas och smetar lite vaseline på lipsen.


snön virrvlar



Asså fy! Ännu mera snö!? Det räcker! Enough! Vill inte ha mer! Men lite "skönt" är det att man är inne och hemma. Skulle gärna vara det i ett friskt läge.


host host

 
God morgon! Det är jag idag. Alltså bilden. Host, host, hoooooost! Typ slemhosta......blää, det är så äckligt. Tycker jag skrivit väldigt mycket om just slem på sista tiden. Asså ush! Det är snusk!! SNUSK!!! HÖR NI DET!!!! SNURRE-SNUUUUUUUUUUUUSK!!!!!!!!


en Linnéa vet vad som gäller för en Linnéa!


HAHAHAH!! Linnéa!!! Tack för tipset!!! Det ääär fasiken vi i manlig form!!!!

Linnéa och jag (som brunettis!!) hahahha, vi e sickos....


med en katta



Hellöööö, sitter här med en katt som våldgästar min datastol hela tiden....vilken liten bitch! Nej då, skämta, hehehe vad jag är rolig. Mitt slem i halsen har börjat lösas upp nu och det känns mycket mycket lättande! Thumbs up!


dödens



Dödens är mitt mellannamn. Drar mej fram genom huset som en luffare och klunkar te som en brittisk dude. Jag är ball.


det känns inte riktigt bra...


..."ta ett glad till frukost så ska du se att det könns bättre". Okeej, mitt lägge fixas inte av en liten ful proviva dryck här inte. Ska ta en snabbdusch, koka en kopp te à la Linnéa style och sen hoppa i säng. Känner mej riktigt risigt just nu. Hela halsen svider :(


Jugoslavien har ett könsorgan!!


Madelen och jag har idag skapat en människa. Hahah, okej, det där lät fel, meeeen så här gick det iaf till! På matten skulle vi berätta Kristians framtid för honom, och han kommer adoptera ett barn som kallas Teddy ifrån forna Jugoslavien. Och där, precis där hade vi skapat en helt egen individ!! Nämligen; Jugo Slaviien! Och man ska liksom uttala det finskt, typ "Juggo Slaaaviiiien" hahahahhahahahahahhaha! Asså det ÄR KOMIK!!!! Ni som inte fattar är tröga!!!!! hahahahah, fasiken va kul det var!!! VI fick tillochmed Kristian att dra lite på mungiporna!!!!

och Madelen, jag tog mej friheten att skissa upp lille Jugo :)
(som svär högtidligt på att aldrig ljuga)


vad gör man för fel


Hej vänner! Åh, just nu känner jag mej bara mer sjuk och förkyld än ever...känner verkligen att jag behöver vara hemma imorrn för min egen skull, men jag vill inte! Seriöst, det är inte kul! Jag vill flumma runt i skolan! Men man måste bli frisk....Har pluggat lite nu när jag kom hem. Lite glosor och sådär, som jag faktiskt kan überbra! :)


back on track




Hejsan! har fortfarande lite ont i halsen, men jag tänker gå endå. Det är inte bra att missa saker...men skulle dö för att få vara hemma, men men...thats life...


en liten tår av rysning :')


vackert ♥


ingen tooooaaaa!!!



Och tvättmaskinen är i köket!!! Mamma miiiaaa, vad är det som händer här hemma!!??!?!
Är det sjukdomen som får mej att yra eller vaaad!!!???

hehe, naj då, idag börjar vi renovera vår toa och tvättstuga där nere. Så det har varit några jobbargubbar här och dragit bort toan och sånna saker, hehe. Nu kommer det iaf bli fin fint inom några veckor! Och som tur är har man en till toa i huset...herregud, annars skulle jag dö...


vila upp mej


Konfan i maj förra året

Tjenare! Är hemma idag med en tjock hals och överdrivet snorig näsa....asmysigt. Idag är jag alltså hemma och ska vila upp mej så att jag förhoppningsvis känner mej bättre imorrn. Sjukdomar kan stoppa upp sej i rövahålet.
Hihi, visst är jag vacker på bilden där uppe?? hahaha, ser ut som en kanin typ! Meeen, jag var liite bruun!  
ååååh, ge mej lite sommar.......!!!!


IGNORERA (Till LM!!!!)



Här är SO-skiten Lise-Marie!! :D <3


försöker skratta mej frisk



Är mycket hängig och det är inte skönt...bajs på fula förkylningar som kommer olägligt!


enkel

till sommartiderna! Underbart! :) från H&M


det är kul att studera



Har precis skrivit klart hela min SO-grej om första världskriget. Sweet! Nu ska jag börja spana in mina franska glosor litegrann...älskar verkligen mitt läge just nu. Sjuk.Pluggar.


jäkla slempropp


Hej på er! Ush, idag är jag sjuk. Verkligen sjukligt drabbad. Skit, bajs, helvetes korvlök! Känns som att halsen är invaderad av en stor fet slempropp, buhuuuuu!!


litet fynd


Köpte denna från Gina för bara 49 spänn!


beredd, oberedd och poseig


Idag är jag väldigt trött...


en bra magfeeling


Tjolahopp! Har varit på Cybergymnasiet och kollat läget idag, kändes riktigt bra! Och vem träffade jag där? Jo, Johanna, en brutta som jag träffade utanför Shearaton när TH var här. Hon går där! Riktigt trevligt måste jag säga!! Gick runt på stan och spanade lite efteråt, så kom precis hem :)


öppet hus

Ska iväg på öppet hus idag. Ska spana in Cybergymnasiet. Drar iväg om cirka en liten kvart :)


tha weekend



God morgon! blogg.se dampa igår, så jag kunde inte skriva något inlägg när jag kom hem. Filmen igår var iaf rolig! Liiite snuskig, och det bästa var när det ramlade ner stoora varmkorvar! mohahah


mammas jobb


Hejsan! Har slutat skolan, slutade 13.30, skööönt! Sitter nu på mammas jobb, hon ska ge mej lite cash till bion ikväll. Mycket vänligt! Linnéa slutar kvart över, alltså snart, så då träffas vi i centrum. Underbart underbart! Känner hur hela jag sprattlar till som en liten firre, myspys på det!

hehe, hitta lite gammla bilder på denna data! Skojj!
denna är från i somras typ klockan två på kvällen innan vi drog iväg till Indien!


JAG ÄR TVUUUGEN!!!!


HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! LM!!!!! Fan du hade rätt!!!! xD piggar upp dagen me en klackaspark i mungiporna!!!! xD


Nu är det slut på veckan...


...det är dags för fredagsmyyyyyyyys! Hejsan hoppla kamrater! Fasiken vad jag älskar fredagar, dem äger hårdare än en hååård feeet....ehm..ja, mina tankar falddra iväg till lite andra tankar där...höhöhö. Aja, iaf, idag efter skolan ska jag höka lite med min lille väninna Linnéa. Vi ska typ spana på "Det regnar köttbullar", hihi, flummis!! :D


köttfärspaj i nyllet


vill bara säga att jag lagade köttfärspaj idag på hemkunskapen. Min första paj jag någonsin skapat. Och nej, jag fick som tur var inte den i nyllet :)


snart träffar jag min pervovän!


mohahahaha, fan vilka sexiga bruttor!!!

2 VECKOR!!!! Sen är jag i Sannas land och fiskar korv!! :D <3


just smile! (även om du har fula tänder)


Guuten morgen! Nu ska vi flöda fram massa positiva tankar! Börja med att le, leeeee stooort! Även om du känner dej helt nere i bottenviken och inte pallar med denna dag. Le endå! Och det är fredag imorrn, detta kan vi klara!


inga kommentarer


Är lite hjärnkluttad just nu, men läppglans är vackert att skåda såhär inpå kvällskvisten :)


sun, heat, come back come baaaack!!!!




Sakanr värmen så otrooooligt mycket jsut nu. Snälla solen, skynda dej hit!!!!


snoris


Hejsan! Känner mej lite snorig i näsan och min hals ger ifrån sej små smärtor...bajskorv, vill bara ta och piska skiten ur både halsen och näsan om de nu skulle vara två mänskliga individer...så jäkla stygga är dem!!!!


fikonmupp


God morgon! Dagen är så kall, och jag vill så gärna inte gå ut, men jag är en fighter.


blommiga ben


vad sägs om ett par blommiga leggings? Kan nog vara rätt söta om man har något enkelt till. Men lite för blommige endå kanske...men just nu gör blommor mej glad! Allt som är somrigt är loovely! Gimme summer...
dessa är iaf från H&M


liten logg


Har precis skrivit 1 utav 2 loggar på svenskan! Är ute i god tid, dom ska egentligen vara klara vecka 7, men att ha dom gjort är ju inget dåligt liksom! :D
Nu ska jag kanske ta och läsa om proteiner...


morgonen gryr


God morgon! Ush, kände mej jätteförkyld inatt..men nu känner jag mej mycket bättre! Dags att packa iväg till skolan...


konsten att slänga ihop något


hmmmm...vad kan man göra av detta..??

NAMEN!!! :O skillad brutta man är!!!


jaa, och här har vi då coolingen herself!

hehe, okeeej det var inte såå himla svårt. Mamma hade redan fixat tomatsåsen så det var bara att hälla upp allt i en form. Så, hemlisen avslöjad!!


vita kluttar från skyn



Måndagen är sluuut! Känns som en lättnad! Nu är det "bara" 4 dagar kvar denna vecka. Fyra dagar med köldlidande...och så kommer det fortsätta enda tills Sverige bestämemr sej för att langa fram lite sol och värme. Asså ush, vad är det för liv man lever! Plågar sej ut varje dag fast man vet att man kommer dö halvt. Men men, thats life! Bara att suck it up!

Har kännt mej rätt flummig idag. Fick ryck på SOn att jag ville klämma någons rumpa! Lise-marie erbjöd sej, men jag kom just på att jag aldrig fick ta mej ett klämm..!


morgonenergi?



Kuckelikuuuu, upp med alla lata rumpor nu!!!!  Min lillebror verkar iaf ha lite energy idag, men not moi...är lite snorig i min näsa, gillas icke :( Jag måste bara få lägga ett klagomål, måndagar luktar bajs!


söndagslapp


Nu kallar TVn!


all natural


Söndagar=seghetens dag! Ska döpa om den till segdag, perfekt matching liksom ;)
Och jaa, ja har haft samma tjocktröja på mej hela helgen och det är okej...


allianser hit och dit


Tänker bara skriva lite till på 2orsaken till första världskriget" och sen tycker jag personligen att det räcker! Det är endå bara en G-uppgift så då behöver det inte vara så jäkla komplicerat! mööööp!


hör hemma


Goood Morgon!
Låg och lyssnade på hela "Schrei-albumet" igår innan jag somna. Vaknade mitt i natten av att hörlurarna gjorde illa mina öron, hehe. Asså älskar när man lyssnar på låtar och man inte behöver tänka. Alla texter, musiken, allt liksom sitter! Det är så underbart! och alla känslor som typ återupplivs, haha, asså jag älskar det!


Gifflar


Är väldigt mumsiga för smaklökarna! Nu ska jag återgå till mitt första världskrig...


take my picture


VIll mycket gärna ha lite snygga tröjor! Denna är från Gina


göra lite nytta


Ska börja skirva lite om varför första världskriget startade. Om någon har något tips på vad man kan skriva så dela gärna med er!!


vitt uppe och nere



Små hastiga bilder på det vackra landskapet. Var ute på en promenad med Tuffe och när jag gick där och filosoferade lite så ramlar det ner världens snöklutt rakt på mitt huvud...tack, blev min slutliga kommentar för det liksom!


Arschgesicht


God morgon! Känner mej riktigt seg idag. Allt känns så vitt och grått ute, milda makter!!!!


tung i bollen


ICA-reklamerna är bäst


Känner mej helet tung i skallen så jag ska duscha och hoppa ner i sängen. Behöver sömn!


sicko på ingång


åååh, är helt tjock i halsen och känner mej bara allmänt hängig...säg inte att jag håller på att bli sjuk. Fast det är den mest logiska förklaringen. Min bajslillebror ska alltid ta hem massa skit från sitt bacilldagis....jäkla typ...

är det bara jag som brukar få rinnande öronvax när jag är förkyld btw?


hello gorgeous


♥sexiga människa♥


Freeeeedag!!


Morgen morgen! Fredag idag! Är det inte helt underbart? Jooooooo! Dagen bröjar med matteprov, wish me luck!! Har inget emr att berätta denna morgon, pussar!


what a pretty face




om man har ett y...


Har studerat litegrann och känner mej rätt säker faktiskt. Men får säkert en blackout imorrn....dilemma!!


jag hissar högt upp i luften


dessa shorts från Topshop! übersöta ju! Vill ha sommar.nu.


majsigt


hehe, ser ut som jag fjärtar på min katt!

Hejsan svejsan! Hemma från den kyliga dagen. Ush, det blev riktigt kallt idag faktiskt, trodde jag skulle avlida på plats, men det gjorde jag inte! Och underbart är väll det! Nu ska jag plugga lite matematik, prov imorrn....yeeah! ;)


tors lille dag

God morgon!   Idag när jag vakna hade jag jätteont i mitt öra!! Snacka om pain! Men det gick över så fort jag reste på huvudet, smärtan liksom avtog efter lite tid. Så min morgon började mede tt lidande. Men nu mår man über! eller ja, hur bra kan man egentligen må en sådan här morgon? Men det är fredag imorrn! Och jag har ingen träslöjd! Yeaaah! Det är riktig lycka.


wii!



Har kört en boxningsmatch mot min lillebror (som är 4...men det behöver vi inte tala om) och jag vann!! Moahaha! Det är förresten hans heta wii-gubbe där uppe, schnygg va?


mosh


Har precis läst läsläxan till "Gömda". Asså den är så jäkla bra! Seriöst! Är ingen bokfantast, men jag kan starkt rekommednera denna, hehe. Annars då? Jo, det är kallt. Men jag lever fortfarande! Mitt hår är lite slitet och det stör mej...


glansiga ögon



God morgon!  Var så vacker imorse när jag vaknade upp. Glansigheten runt ögonen beror på att jag lagt vaseline på ögonfransarna ;) Idag börjar jag...håll i hatten...tio över åtta!!!! Det är typ olagligt. Iaf, är fixad nu måste bara borsta gaddarna sen åker jag iväg. Pussar!


bows


Bara jag som gillar gulliga saker? :) dessa är från Topshop


curr curr currrryyy


Vet ni vad, förut gillade jag inte curry. Men vet ni vad? Nu gör jag det! Åt currykyckling till middag, och den smakade riktigt bra! Har nog fler india gener i kroppen än jag anar!


tantigt!


Hejsan!! Asså bajs på mej för världens dåligaste update!! Har typ inga roliga bilder att bjussa på eller något intressant, men jag gör mitt bästa vettni! Jag skyller alles på skolan...och det är ju faktiskt anledningen till mitt kassa jobb ;) hehe hoho höhö.


morgonstund har...



...absolut inte guld i mun, snarare bajs i mun...God morgen på allesammans! Bara tisdag idag....men låt oss kämpa. Ingen musik idag iaf, jag har aaart!!! wohoo, nu kommer man slippa alla hundra musikläxor varje vecka :) 


banana girl!


Har precis käkat en banana, och nu ska jag kolla igenom matten litegrann :)
kramisar!


tråkiga ting


ush, asså idag har bloggen varit pretty boring...har inte någon komisk fantasi nu heller tyvärr. Men till mej själv, när jag spanar igenom gammla arkiv i framtiden måste jag bara säga att "I ROCK!!!!"


första dagen, check!


Hemma! Första dagen avklarad och nu ska det kämpas! hehe, men just nu så känns det faktiskt som att det inte kommer bli en så jättejobbig termin. Inte värre än förra iaf! Och sista terminen!!! FAN VAD SKÖNT!!! :D
Förresten, gissa vem som börjat i min klass? Jo, lille Lise-Marie! Som för den delen har blivigt längre än mej...men det heböver inte nämnas...


omplåstrad tumme



Med en omplåstrad tumme så jag inte ska pilla på lite skinn som gått upp (...) och Tokio Hotel armbandet på så ska jag nu bege mej ut mot mitt äventyr!


korvmojj



God morgon! Idag är jag riiiiktigt peppad för skolan...jag försöker iaf...

Komemr inte bli lika bra update nu när skolan dragit igång igen, tyvärr tyvärr...mycket sorgligt. Det tycker även jag! För mitt liv är ju typ det intressantaste som finns!!!! :O


tillbaka till verkligheten


Då var jullovet slut då. Back to bussiness imorrn! Mitt mål är att se positivt varje dag. Även de dagarna då jag skulle vilja bomba ner skolan för att jag är trött eller vad som helst. En positivt inställd Linnéa är på ingång! Och jag har ju faktikst något att se fram emot....4-5 mars, 4-5 mars, 4-5 mars.....!!!!!! :D

God natt!♥


bröllopsdag


Mamma och Pappa har tydligen bröllopsdag idag, så jag kan bara säga GRATTIS mami och papi!! :D Har precis ätit middag, och efterosm det är lite 'festligt' så fixade pappa inbakad oxfilé, mums filibabba!
hehe...bara jag som tycker det ser ut som en liten snopp där i mitten..haha, jag älskar min omogenhet!


stickad leopard


Älskar stickade kläder nu när det är kallt! Denna är från Monki 400kr


kakan ville hem!




Vi har en hel liten plastbunke full med pepparkaksdeg! Så failat blev vårat pepperkaksbak i julas..haha, ska jag ens nämna mina brända kakor en gång till...
och pepparkakshjärtat där är köpt. Burkkakor, köpta på ICA. Det är det säkraste!


krullis ska bli rakis!


dags att platta detta krullruffs...


morgon kompis


Guten morgen! Idag vaknade jag upp vid 11 och mitt rum var för en gångs skull helt okej behaglig temperatur. Det gillas! Och gissa vad jag hörde? En liten gulleplutt fågel som satt och pep med käften heeelt non stop alltså! Och länge! Fick mej en rätt kass bild på honom, men jag fick iaf en bild!
(många utropstecken det blev...!! hihi)


jag tycker mycket om att jag är så vuxen av mej


sitter här med en kopp te samtidigt som jag smuttar på lite handkräm...

...och spanar in "world behind my wall" och "lass uns laufen" videorna om och om igen :)


nu ska jag shaka

När jag har känner rastlöshet så kan jag skruva upp musik på höög volym och bara dansa loss helt random. Det är riktig kul leute! Testa! hehe

Så här kan jag se ut i min ensamhet...


man försöker iaf


blä..får spyfeelings av att tänka på dessa matematiska termer...

Har pluggat mycket flitigt i uungefär 20-30 minuter nu...tycker det räcker! :D


vintern kan vara vacker



Tog en promenad med min hund och trots denna kyla så måste jag erkänna att det är lite härligt när man kommer in efter en kall promenad och har röda små rosiga kinder. Är också rätt mysigt när solen siner på snön :)


sådan mor sådan dotter




Min mamma är världens bästa!! :D ♥


scones och bye bye julen



Hej då julen! Vi ses i år igen...;)


last saturday


God morgon! Sista lördagen innan det normala drar igång igen. passa på och njut!


lets dance


Hemma från bion och den var jättebra och rolig! Min mamma är så skön när hon typ asgarvar i hela biografen..haha, <3 Nu spanar jag på Let's Dance lite sådär halvt :)


nu sticker jag!

Japp, nu sticker jag iväg! Hörs ikväll eller imorgon, vem vet...:O


bjussar på en härlig bild sålänge:) pussar <3


video inlägg


take it with a nypa salt! har btw aldrig riktigt fattat de uttrycket...


lite indialand egosar





Håller på att ladda upp en liten video just nu på YT. Så medans man väntar så langar jag fram några vackra egobilder från Indien i sommras, alltså förra året ;)

Toalettposer ni vet! Man kan inget anant än älska dem.


biomys


Ikväll är planerna att jag ska spana bio med min mamma. Alltid mysigt! :D


fruktsallad


har ätit lite frukost, blev fruktsallad och lite kakor...hehe ;)


tidig uppgång


God morgon!  Jag har inte ens börjat skolan än och endå så gick jag upp vid halv 9...Men eftersom hela familjen "börjat" så vaknade jag ju lite av dem kanske...(och de vita prickarna i mitt ansikte är lite finnkräm..hehe)


dusch


Ska duscha och lägga mej tidigt idag! Ska bli skönt att sova bra!


take me there


shake it up


jag har lite tråkigt


soffmys äger


jag ska glo på TV!!!!


freschness


Känner mej sådär häärligt fräsch nust nu. Känn ironini alltså. Jag vill inte låta som ett eko på mej själv...men det är kyligt...


nu kommer sverige bli ett gäng håriga apor


Hejsan! Man vaknar upp av att man är stel som en isglass. Isglassen Linnéa, den nya exotiska smaken. Har en liten fundering såhär på morgonkvisten; får man mer kroppshår nu när det är kallt...?


nu är jag på gång!



Härmed är jag en stark kvinnlig individ som har jobbat gärnet på denna manick! Jag är stolt!


1 vecka sen


din bajsklutt! :) <3


det är minus minus minus



LINNÉA goes ISBIT! Är precis hemkommen från ICA, drog min lillebror i pulkan och helleveete! Det är kallt! Och jag vet att det inte är nyheter längre. Sverige kommer ta död på oss. en efter en. punkt punkt punkt...


äcklig rysning


Om det rä någonting jag verkligen hatar och ryser av så är det när sånna här "prasselbyxor" liksom gnider (jag vet att det där lät lite perverst) mot varandra och typ gnistlar...ush!!!

har ni någon skum rysningsfaktor?? hehe


morsning korsning


God morgon!  Känner mej riktigt risig och trött...endå är jag vaken nu. Men det gör inget! Måste kanske börja vända dygnet endå..


min hjärna är lite ur fokus


ta hänsyn till detta.god natt.


jag kanske är besatt



men du är bara såååå otroligt vacker <3

härligt ögongodis såhär på kvällen, mums på dej Tomi!!!!


me tofflorna på...



...och en korv i handen så raggar jag gubbar på internet!


antarktis är här



Kylan smyger sej på....and i hate it!!!!!!!!!!!!!!!!!


elgiganten typer...







Hemma från det lilla lunchande med Kamilla. Vi hade det mycket trevligt! Med heta typer som snoka upp på oss hehe, mina fingrar är typ istappar nu btw...


inte vacker


Idag känner jag mej inte så nöjd me mina looks......KORV!!! Ska snart dra iväg också, innan helvetet brakar löst här...:O


riktigt kär

Har aldrig varit världens skofreak, men jag måste erkänna att jag är fast i fällan...


fixing up



Jag älskar min rumpfläck!! :D


mjaou



Godmorgon!
Idag syns en liten tiny sol på himlen, fast det förändrar inte temperaturen så mycket.Inget alls faktiskt. Idag ska jag möta Kamillai Jakan vid 3-tiden, vi ska luncha!  


å n g e s t p a n i k


okej, jag ska inte överdriva...meeen det är ett litet matteprov som väntar efter skolan som gör mej lite panikig..men som sagt, jag tänker inte oroa mej för det nu! :)


segt


har inget att skriva


blink blink


Svart och paljetter, min nya love ♥
Topshop


det var ju inte så farligt



Back on track! Och det är faktiskt inte alls så jättekallt ute, inte med rätt kläder! ;)
och nej, min hund bajsar inte på andra bilden...så dum är jag inte att jag inkräktar på hans privata stunder, hehe


är inte så på..



...med att rasta av Tuffe tuffeus..(min hund) men man kan inte säga så...nu går jag...snart...


Morgon



Gooood morgon!
Min morgon började med att plocka ut disken, vilken otroligt duktig flicka jag är, tycker ni inte det? :) Ska snart fixa till mej bara lite fort, borsta gaddarna och tvätta ansiktet och sen ska jag ut och bajsa med min hund. Låter väll myspys?


råttis in action



Brist på luft och en enorm nerfrysning, då kan allt hända! Men om man ska vara lite logisk i hjärnan, vilken normal människa vill ta sej luft i detta väder...? Inte jag iaf...Men vem har sagt att jag är normal...Ska ner till TVn vid 21, brukar ju alltid komma någon spännande film vid den tiden. Pöss på rumpestumpen!


how i met your mother


vädret bajsar snett på sej själv, det är K A L L T ! Jag har inte så mycket att göra...känner mej lite övergiven här i kylan :( Ska sätta mej och glo på säsong 1 av "How I met your mother". Det blir bra.


gnocchi


Har precis käkat lite lunch, vi har ju några gäster här. Mamma har lagat någonting med gnocchi som är übersmarrigt! Pimpade upp med lite chillikrydda ;) jag är nästa kvinnliga Gordon Ramsay!


nu kan snön gärna smälta




Bajs för snö och hej hej sommar nu tack!
Lite vår/sommar plagg från H&Ms Divided


den nya posen..??


peace  tecknet... soooo  2009..? ?

....två  fingrar ..... välkommen  2010! ! !  mohhaha...

God morgon! Hoppas ni har sovit riktigt gott. Jag känner mej faktiskt riktigt utvilad, något man inte gjort på länge så det känns jättebra! Idag kommer det några gäster vid lunchtid ungefär. En polare till mamma och hennes gubbe, hehe.


animaliska Tom


Tom som ett råttdjur finns att skaffa på närmaste McDonalds :) ♥

Nu sitter jag och mumsar på lite Aladdin :)


svettiga 96or med en boll att dela på




Toalett  posing  på  Donken !

Hejsan! Är hemma från mitt äventyr i Uppsala. Det kan bara med ett ord: "Vad fan hade jag där att göra!?". Okej, det var mer en mening. Men ush! Kom dit, till den såkallade bandyplanen och en liten frän svettlukt träffar min snook...ush och fy. Toaletten var helt nerpissad och jag var verkligen i ett stort behov av att slå en drill. Bara att bita ihop och pappra ner hela toan helt enkelt. Men min lillebror är faktiskt grym när han spelar! :)
Och vi åt på Donken innan vi åkte hem, så det var lite härligt!


floppa iväg




Nu ska jag bege mej mot Uppsala! Krysta lagom sålänge! :) ♥


blondie i bollywood!


Ska seriöst satsa stenis hårt på en framtid inom Bollywood fan!! Måste ju använda de 50% av mina indiska gener på rätt sätt ;) mööhööö!


2 januari



Hejsan svejsan! Dagen började med att spana på "De 3 vännerna och Jerry". Im in love leute!!! Idag ska jag till Uppsala och typ kolla när min lillebror har match, men jag hoppas på att kunna gå och göra något annat. Om det nu finns annat att göra där...har faktiskt noo idea!


shäxy häxi


Känner mej lite allmänt tråkad och troligen är jag nog lite trött innerst inne. Så drför ska jag pigga upp mej med lite TH-klipp!! Behöver mej en stor dos. omedelbart. DANKE!


rent poop





lite sexigt ifrån...NYÅR 2009!!!!!!!

Nu fan, 2010 är vårt år!! Kommer bli så jäkla grymt!! TH gånger tusen <3


sanningen är borta


Har precis varit och lämnat av Sanna, nu är hon borta!!!! BUHUUU!!! Fan vad tråkigt...vem ska jag nu snacka perversa TH situationer med hela natten!!?? haha, men snart ses vi igen Sanna the sunsilk one! Det kommer bli riktigt "braaaaa" :D


RSS 2.0