Lordi falafel

Är namnet på Maris alterego! Kom bara att tänk på det lite random sådär!! Idag skulle jag gått på lite klasshäng och watch the throne efterfest men min morfar kommer idag så det blir inget av det! Men men var längesen jag såg min lilla grabdpa!! Eller okej inte så längesen...hahaha några månader sen, men iaf!!

Ser ut som en valnötskörtel när jag ler med mina gaddar.


FInISAR!!!!!!!!!

Ååååååhhhhh fina fina FINA pojkar!!!!!!! Sitter och kollar live DVDn för andra gången nu! Ååååhhhh dom är så bäst!!! Tänk att dom har sagt hej till mej!!!!!!! Hahahaha asså åååhhh jag ska se dessa grabbar live in action på en scen inom snar framtid!!! Fan vad dom är bra!!!!!!!


Summer is back

Nu är det verkligen sommar här i landet asså!! Så jäkla skönt och bäst och underbart! Sverige på sommaren är en såååå mycket skönare individ att hänga med. Just nu sitter jag i solen och gör absolut ingenting!


Vi vann!!!!!!!!

Hej hej!!!

Shit först och främst Sverige vann hela jävla skiten igår!!! Hur exciting är inte det???!!!!

Firade Maria igår med en mycket god och trevlig middag hos henne och sen drog vi till hennes kusin för lite vin och så fastna vi framför Eurovision!! Haha, en lugn men mycket trevlig afton!!


Amen aphål

Hade tydligen bråttom i fingrarna för jag skulle fan lägga till två bilder i inlägget under!! Aja, dom lassas på här!!

Ska ner och dona som en riktig housewife i köket nu.


Spontant

Hellu!!

Snacka om spontan dag igår!! Mötte upp Maria och Öz i stan och där blev det en spontan gaddning innan vi drog och grilla med lite folk i tanto. Så nu har man tattoo nr 2 inristad fint på armen!!


Torsdag

Tjeenaa!!
Sitter i skolis på webbdesignen och skapar animeringar i simpla format. MARIA FYLLER ÅR IDAG DEN LÄRKAN!!!!! Hon är härmed medlem i §8-års klubben!! Nu skall man fortsätta jobba!

Monkey business

Aaayyyyyeee!!

Okej inlägget här under skulle upp för typ en vecka sen...hahaha randååm!! Skall ta tag i kragen och vara en bra bloggare nu asså! Imorrn är det nationella i matte B och jag vet ju redan hur det kommer gå...lika bra som en tarmsköljning ungefär. Alltså dåligt! Då tänker vissa kanske men giiirl, ha lite positiv attityd! Svaret till det är nej. Allt som innehåller siffror har man dålig eller ingen attityd alls till. Simple as that!


Urban

Min blogg är tråkig och i ett viloläge!! Är mer aktiv på twitter än här känner jag rent spontant. Heter @linneakindstrom där ifall nån bryr sej!! Skall doppa en morot i ljummet vatten nu.


Laban

Hejsan!

Är sjuk idag orkeslös osv....men whatever!! Killarna åkte tillbaka till London igår, alltså one direction hehe. Är så glad för jag hann se dom igår innan dom åkte!!!!! Är världens lyckligaste!! Torsdag och igår var verkligen helt bäst!!!!

Sitter och kollar på tv nu är en segis.


Artwork

Helluuee

Tisdag idag, vi är 5 pers i klassen denna morgon. Johan har gjort ett fint mästerverk.


Bilder är fint

Några bilder från igår! Snodde en från Amanda......kriminellt gjort av mej!!


Only yoooou

Sitter på en buss som dallrar sönder!!!!! Påväg till Öz och sedan Amandas skiva!!


I lift you up I never stop

Hejsan!!!

Är Påväg hem från gymmet just bu denna soliga sunday! Ikväll blir det en riktig svängom på Amandas skiva!!! Wiiihooo!!! Dör av värme...sitter med en fet sol lysandes på mej...


Kaos med hjärnan

Hellue!!

Har drömt typ sju olika drömmar minst, alla om One Direction. Seriöst grabbar ni skapar kaos i min hjärna!!! Igår var det ju smockat med fans när dom showade upp sej på balkongen! Är riktigt glad att jag var där i torsdags när typ inga var där blev lite mer intimt liksom...wooooohooo haha nä skojja. Jag är trött men kan inte skapa lugn för att somna om. Allt är Labans fel!!!!


Asså NEJ!

Gud, gud, gudg GUUUD!!! SEASON FINALE AV SÄSONG 3 AV TVD!!!!!!!!! My FRIIKKIIIN GOOOOOOD!!! Jag grät seriöst extremt...fy fan!! TOOO MANY EMOTIONS!!! Behöver säsong 4 NU! Verkligen NU!

Cuz I Can love you more than this

Tjoooo!!!

Fortfarande lite i chock från vad som hände igår! Asså just nu är det kaos utanför killarnas studio och jag tycker det är sjukt respektlöst.... Asså visst jag var där och träffade dom igår på morgonen när nästan inga var där och alla som var sär var jättelugna och bemötte killarna på ett schysst sätt men sen kom ju typ 5 miljarder småtjejer och blickade hela jävla gatan och skrek så fort dörren till studion öppnades etc... Det är inte okej tycker jag!! Killarna är här för att jobba, spela in en ny skiva till oss fans. Det är inte respektfullt att låta det gå så långt att polis och ambulanser måste rycka in för att det är för kaotiskt. Jag gick ju därifrån när det började urarta. Förstår verkligen att folk vill se dom men när det är sånt här kaos kmr dom inte stanna för att ta bilder eller skriva autografer så är det bara!! Så seriöst folk bör ta och respektera att dom är här för att jobba!! Det är nästan pinsamt hur vissa beter sej...

Fredag är det iaf idaaaaaag!!!! Laban visslar utanför mitt fönster!!


OMGOMGOMGOMGOMGOGM

OKEJ DAGEN HAR VARIT FUCKING UNBELIEVEABLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okej, ska bara gå rakt på sak, STÖTTE BARA PÅ ONE DIRECTION LITE LÄTT DAGEN TILL ÄRA DÅRRÅ!!!!!!!!!! ASSÅÅÅ IM NOT KIDDING!!!!!!!!!!!!!!!! Svävar på moln...HERREGUUUUUUD!!!!!! MINA BOYS!! Jag har sett dom med mina egna ögon!!!!!!!!!!! HARRY FUCKING STYLES SA HEJ OCH VINKA TILL MEJ!!! ZAYN SHOPPADE PÅ CARLINGS...hahahah, och Zayn är ju det sötaste!! Så blyg och oskyldig!!! ÅÅÅÅHÅÅÅÅÅÅ!!!! Asså jag kan inte fatta vad som har hänt idag.....sinenssjukt....
Jag blev helt starstruck när jag såg Zayn, Liam, Harry och Louis första gången så jag tänkte inte alls på att ta fram  kameran. Men sen vid studion så gick Zayn ut många gånger och var bara söt och Louis gick och banakde på en dörr och ba "we are warming up" hahah ååååhhh pojkar pojkar!! Den enda jag inte fick mej en enda skymt av var Niall... är lite arg för det....men I will!!! I WILL!!! TOg även en bild på deras livvakt Paul..han är ju daddy Paul liksom!!! hehe
Zaynie sista bilden..BAAAAM EYECONTACT!!!
Asså allt känns så sjukt! Kan seriöst inte fatta att detta har hänt.....hade någon sagt till mej igår att jag skulle se One Direction idag skulel jag ba "HAHAHA yeeaaah riiiiiiiiight!"

Go uptown New york city biiiiiiitch

Halååååååååå!!! Holla at meeeee!!! Lol, in kiddiiiiiiin!!

Är så sjukt jävla trött och lite förkyld och otroligt hängig med looord knooows hur hyper jag är endå!!!! Hela London är bokat nu!! Allt är cabaaaam!! Och enligt rykten så ska mina brittish boys anlända i Stockholm imorrn för att börja recorda deras nya album.....saay hasalleluuja!!! Dock är allt väldigt nertystat eftersom dom som sagt kommer hit för jobb... Ååhhh det är så jobbigt att inte veta till 100% om dom kommer finnas inom min radie inom några timmar liksom!!

På tal om något helt annat så dricker jag te.


Its mondaaaaay

You dont saaaayyy??????hehehe

Tjosan trosan!!!! Måndag, ny vecka och nya möjligheter!!!!! Känn hur den energiska veckan drar i dina ben och ger dej några käftsmällar!!!!! Hyperaktiv.se var man här då.

Nej men dagen har varit fin! Fint väder, asgarv, hitta nya dansmoves... Hahahahah insåg att Johan har en komisk fot osv osv!

Ett par egoistiska bilder.


ASSÅ LOOOOOOOL!!!




fattar inte vrf giffarna inte rör sej..men whateveeer...

¨
ASSSÅÅÅÅ!!!!Replayade denna lilla hemmavideo med Malik den andre Zayn typ 71 miljoner gånger igår...Bra höftmovements måste jag ju säga hehehe!!


Fredag

Halloojjjj!!!!!

Sitter i skolan vi är fem pers i klassen idag!! Woohooo!! Parteeeyy!!!


Värme

Tjohooo!!!

Sitter och steker med lilla klassen på medis så härligt väder!!!! Me gillart!!!!


Yesterday

Två bilder från gårkvällen ifrån Kidas instagram:)


Maj maj maj

Hejsan!!

Valborg igår spenderades med Öz med en bira på medis och senare med Naomi och Kida! Idag lyser solen och det är typ summerheat i Sverige! Eller ja inte riktigt men det är varmt!!


RSS 2.0