when the brain makes the desicions

my paint skills aint that goo but who tha hell really cares????? 

Martin had a dream

 
Kendrick Lamar, perfekt en kväll som denna!

Oh sweet Jesus!

HAHAHAHAA fan vilken Top Model man var i sina yngre dar...orkar inte med mej själv!


Kära fåtöljen

Efter skolans länga dag drog jag och Maria till kära Fåtöljen för lite käk och fika, kärlek till Fåtöljen man!! Sitter nu och jäser framför lite "Geordie Shore"


Hello hello

Att utkämpa i iskall kyla så ansiktet fryser av mitt i natten för viktiga ärenden är ju det vi gör bäst! Viktigt att man äter toast med kanterna först också!


Är de bra?

Surplar te, käkar lite naturgodis och kollar på television som en omväxling!! Va på bio igår kmr knappt ihåg handlingen av filmen men vi såg iaf "berättelsen om Pi" och sen levde vi rövare!! Alltså jag och mina home boys Marius och Özkil! Va även en rock star i morse och daaaayyyuuummmn its cold!


God natt

God natt invånare! Är så trött att de känns som snoop dog (LION) har slagit mej i nyllet.


LET IT BE TRUE!!!!!!!!!!

YOOO!!!!! Snälla Tokio Hotel säg att det är sant att ni kommer släppa ny musik och göra en tour i år!!!! asså SNÄLLA!!! Jag skulel totallt dö faktiskt!! För jag har saknat er om jag ska vara helt ärlig, ni var och är mina första riktiga boycrushes ever!! SNÄLLA MINA SÖTISAR MAKE IT HAPPEN!!!!!!!!!!!!

FRIENDS

Skola imorrn igen...kmr dö imorrn när jag ska upp...iaf ligger och kollar på FRIENDS nu innan jag ska försöka sova! Peace peeeeooople!


Crazy lads!!!!!!!!!!!!

 

hej. jag heter Bill Skarsgård och är fett fin.

Asså hooold the fuck up.......är hans mission att döda mej på plats eller?????!!!!!!! Seriöst, just be mine!!!!!! Vet ni vad jag ångrar? Att jag inte slängde mej på honom den gången han gick förbi 1Ds studio när 1D va här.....fan asså, skulle kört en rape på plats. Hahaha okej, ska calm my tits men förfan vilken vacker människa Bill Skarsgård är! 

Parteeeey

Tjena!

Blev en liten utgång igår med mina bruds massa dans osv! Sånt som man gillar! Har varit på en lite promenad me hunden och varför är Sverige ett så mörkt och kalt och nasty land just nu? Hataaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Men men, ett halvår sen är man på varmare breddgrader!


Simon och ekarna

Idag har jag varit så jäkla effektiv!! Varit och handlat lite, tvättat min första tvätt...ja jaga seriös...iaf så lyckades jag! Har även lyssnat på Springsteen hela dagen. Nu ska jag kolla på film, "Simon och ekarna". Vet inte hur men jag har fått en major crush på Bill Skarsgård!!!!!!!!!!


Nyis

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAA

nytt år! Nya tag! Ny upplevelser! Nya änder i dammarna!

Igår va vi på fest och festa så vi typ dog.....


RSS 2.0