Animals can't say no


Bill och Toms photoshoot med PETA som står för att stoppa djurplågeriet. Tycker det är så himla fint att kllarna ställer upp på sånt här eftersom djurplågeri är så jäkla hemskt! Hatar det, och människor som gör illa djur är helt jävla pantade i hjärnan!!!! Och inte klagar man på att grabbarna är lite  lätt heta på bilderna heller ;)


Pepparspray mot Isbjörnar


Ett aphål


Hejsan! Känner mej som ett aphål just nu. Bara det jag ville säga.


mohahahah


GUten morgen! Drabbades av ett RR när jag vaknade imorse, men sånt är fullt normalt  sånna här tider. En kortis dag dag och den kommer nog gå fort och fint ska ni se!


det är titeln jag vill åt


Sitter och har ett hype på g inom mej. Asså jag fattar inte vad som är mitt problem? Jag har så jäkla lätt att underhålla mej själv! Jag kan tillexempelt bara skriva såhär; "En liten kärring uppenbarade sej helt plötslgt genom jorden. Hon flög upp genom jordens lilla yta så att jorden stänkte om henne. I handen höll hon en rosa liten plastspade. Hon flög upp i en sådan fart att hennes rynkor dallrade och hennes mun öppnades och ur hennes munhåla kom en ljud....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH lät dej!"
Ja, och just nu sitte rjag och garvar hjärnan av mej! ASSÅ vad är mitt problem!??!? HAHHAHAHAH, jag är för komisk.... 


När folk börjar klämma tag om magen


Lite bilder påväg från idortten imorse

Hejsan! Det är jättejättekallt nu! Och det kommer bli kallare...men när man är inne så är snön faktistk fin att se på. Och lite mysfaktor är det ju. Gillar även att Johan grep tag om sin mage idag och klämde om, och att vi såg en dräktig isbjörn. Eller hette det dräktig..? Kommer inte ihåg, det var Johan som lärde mej det ordet idag.


en förbannad kyla som dragit in


Gooood morgon!!!!!! Måndagär det idag. Jag ska snart sticka ut i den kalla luften och tuff tuffa med tåget till ÄLvsjö för att ha idrott klockan 8. Måndagar är alltid lika härliga...!


och svar till Anonym; Nej, tyvärr så kan jag inte snacka indiska :)


Något jag alltid stått för


I love the way you lie


Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky


Varmare i breddgrader i februari?


Kanske, kanske, kanske, pappa sa till och med att det troligen lutar åt att vi åker till Indien igen nu i februari! Ihi! Blir så glad! Min kusin ska ju som sagt gifta sej då, och då tänkte vi liksom ta oss en semester. Gissa om jag saknar alla kusiner, morfar och alla andra fina människor där nere i India! ♥


a millon miles away


God morgooon!!!!!!!!! Vet ni, det är typ en ny istid utanför mina väggar. Och vet ni? Typ den gammla istiden bor i mitt rum!! Woooow!!!! Är det inte lite legendariskt? Är det itne lite fett coolt? Är det inte något att skryta om och ta en liten shottis dans för? Va, va, vaaa!? Nej, nu skärper jag mej.
Ja, jag mår faktistk hyffsat finnemang denna morgonstund. Eller klocksingen är snart 13 så morgonstunden är nog över för ett lite långt tag sen. Ska dra och piffa upp mina muskler på gymmet med Maria snart. Och filmen igår. Ska jag vara en sån messmörs klick att jag faktist berättar att jag fällde några tårar..? Jag vill ha sista delen NU!


we're going to destroy the horcruxes


Kan seriöst inte vänta med att se nya Potter filmen! Ihii, dör typ redan!


jag ursäktar


Ursäktar för att jag ser ut som ett retardo, men idag är jag typ en sån filur. Min kusin vet även hur man har kul med kondomer på andra sätt, och snart ska vi rulla iväg till bion!


Farmor och farfar

Hejsan! Är hos farmor och farfar och firar att min farmor fyllt gammling, hehe. Ska strax åka hem sen dra iväg för att ÄNTLIGEN glo på Harry Potter med min bror och kusin!

JÄVLA BLONDERING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Varför, varför, seriöst VARFÖR skulle jag blondera håret? Ser ni mitt hår på bilden! Så långt, så tjockt! Jävla helvetes blondering som slet sönder mitt hår så jag var tvungen att klippa av typ halva håret.....jag sörjer! Tänk om jag hade haft kvar mitt fina hår men i min hårfärg just nu!?!?!?! TÄNK OM!!!! Aja, jag har lärt mej av mitt misstag...ALDRIG, ALDRIG, A L D R I G mer färga håret! Och speciellt inte blondera det!


enter my closet


Bara för att mina väggar inte är fulla med fina bilder längre så betyder det inte att jag inte har ett litet gömställe där jag kan kasta lite blickar ibland. Och blunda för klädröran!


kiss me goodbye, into the light


Rockar loss lite för mej själv tillsammans med TH. Vi kan verkligen ha det så skojj tillsammans vi fem! hehehe, bus på mej!


Fredag


God morgon! Sitter här och glor lite på TV och segar med mitt liv. Snöar gör det också ute, medn det är ju lite mys när man sitter inne:)


tattoos


Tusan vad jag älskar tatueringar! Kanske inte sånna som täcker halva kroppen, men små fina små gaddningar är så fint! 17, alltså om några månader, då ska jag äntligen gadda mej med min efterlängtade "Heilig" tatuering i nacken. Har gått o klämt på den i snart 3 år nu! Känner att det är dags att sätta dit den  :)


fuck you


Har haft jäkligt ont i magen....fuck på det! Så nu sitter jag och glor på HIMYM!


Halk sa det här


Tjenixen! Hemma fårn skolan! Måste berätta om mitt lilla epic fall...hahhaha. Jag kämpar i anöstormen från busshållsplatsen för aatt komma hem och tjoff, så hlakar jag rätt ner i snön. Mina händer dog lite av kyla och mina byxor bleev lite lagom blöta. Sur blev jag också. Men efter att ha gått kanske fra steg efter mitt fall så börjar jag att asgarva i min ensamhet. Hahhaa, liksom tänk om det var någon filur som såg mej sladda ner på marken, hahhaa....komik!


Kyla i luften


God kall isbits morgon! Asså jag tror jag dör! Det är för kallt för att leva, och jag vill inte gå ut i denna snövärld, nej, trycket är för stort. Pallar inte! Men men, med ett gott skratt på mina lips ska jag stydsa fram på snön.


Hottness in São Paulo


GRATTIS KUSIN!!!!!


MIN KUSIN JAMES I INDIEN SKA GIFTA SEJ! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!


Min lilla broder


Om man inte hör vad jag säger såsäger jag typ; "detta är vad min lillebror gör hela tiden. När han vaknar, efter han ätit, efter han bajsat, efter han kokat korv..." nåt sånt kläcker jag ur mej.


recovery


Lyssnar lite på Eminem med ena örat och min lillebror som försöker sjunga med andra örat. Jättefin mix. Känner att det varit en bra dag, har skrattat och varit en glad tjej som vanligt. Men just nu känns det neutralt. Liksom allt ligger på en en normal rak linje, haha, för att förklara det bra liksom.


ding dong


Good morning! Ännu mera snö, snabb förökning här kan man konstatera! Jag ska berätta en grej; dag är det onsdag. Nu vet alla det!


even angels have their wicked schemes


Fina love the way ypu lie part 2! Ska hoppa i i duschen och tina upp mej eftersom jag just nu inte har någon känsel alls i mina fötter. Skojjar inte, mitt rum är hur jäkla kallt som helst! Offerrummet på vintern kan jag säga.


värme värme värme


Korv på Maria och Öznur som ska till Thailand i februari! Ge mej värme, strand, sol, solbränd hud! Gimme that!


muskelsmärta


Hejsan! Har precis kommit hem från skolan och gymmet med Maria och Öznur. Vi körde på bra, as always;) Nu känner jag att jag snart ska öppna matteboken och försöka fatta någonting....dö matte, avlid fort och snabbt!


Love is a game


God morgon! Vlle bara att någon skulle slå ner mej när klockan rngde imorse. Bajs bajs, är såhäääär trött! Men det gör inget. Ska köra lite grodhopp sen när jag kommer till skolbyggnaden så pggas jag nog upp på ett kick. Hade väll varit en rolig syn va? Se mej hoppa runt som en froggy! Iaf, ha en härlig dag i snön!


more than words


random snack


Sånt här är pinsamt, så det ska aldrig tas seriöst!


Hurricanes and suns


Ihiiiiiii!!!!!!! Tokio Hotel gör det igen!!!!!  (ignorera den fula "madrid radio" rösten som tyå är copyright lr nåt..)


Måndag


God morgon! Måndag igen. Stter nu och lyssnar på Knappen och Hakim på NRJ. Rktigt sköna snubbar de där två! Iaf, låt oss köra denna måndag, för snart är det fredag igen....det går så jäkla otroligt korvigt bajs fort!


Für immer


Så små, så små, ni smälter mitt hjärta! Sitter och ler med tårar i ögonen. Fattar ni att ni är sån lycka?


fly like a G6


Vet ni vad? Jag sitter och fnittrar. Nej, skrattar, nej, garvar, nej exploderar av skratt! EN dos om dagen, man måste ha det!


Körv


Har gått igenom lite sdor på matten. Har prov på fredag och panken stiger. Matte är seriöst mitt svagaste ämne och jag hatar det av hela mitt hjärta. Ska börja leta efter någon nyhet nu också till SOn....


had your eyes wide open


God morgon! Ska strax dra iväg till gymmet med Maria och Öznur, vi ska pumpa fett! Igår var jag även med mina korvar och hade kul! hahah, komik på den meningen. "Grenade" med Bruno Mars är så himla vacker! Kan inte hjälpa att det blir blött iögat när man ser på videon!!!


i'd catch a grenade for you


God morgon! Var helt död igår och trots att ag sovt typ 11 timmar på är jag fortfarande helt död! Varför? Finns det någon förklaring till detta eller?


Var i Kina denna afton


Vi var i Kina för en stund sen. Riktigt ttrevligt var det. Inte nog emd att vi satt vid samma bord som vi brukar så såg Maria Hiro Nakamura och kunde inte hejda ett utrop. Bara lite odiskret sådär...och så gillar folket i Kina att tvätta 20-lappar. Tänk vad mycket man kan lära sej om man tar en tur i Kina!


fnitter och fjant


Lite bilder fårn skolan såhär på kvällskvisten. Har precis kommit hem från Kina med mina små lortar, ska langa upp lite bilder från vårat besök där alldeles snart. Någon annans ögon som svider av trötthet...?


Torka gurka med blad


Jag och Maria är inte så bra på att ta med oss tacosås från Coop till Marias hem....


cooler than me


God morgon! dag ska jag ha utvecklingssamtal med min morsa och mentor. Komik! Nej men sen är det chill. Ska möta Maria och gå på SACO-mässan och sen ska jag och Öznur hem till henne och sova där och spana på Harrys två tdigare äventyr...! Wiho!


the snow is falling, all around us


Dementorerna var i stan


Dimmigt var det idag och vi alla vet ju vad det betyder. Dementorer....crap asså! Gömde mej tillsammans med Maria under bordet i matsalen....helt seriöst! Det är sånt vi göt på lunchen vettni! Har även fjantat med cameroid som reulsterar i otroligt komiska bilder. Nu ska här ätas för är precis hemkommen ifrån gymmet!


Mitt i veckan


God morgon! Hoppas ni mår bra idag! Det gör väll jag, bara att jag är lite lätt deprimerad över en utvecklande cp finne i mitt fejs....jättemysigt och jag vet att alla vill veta det. Iaf, möttes av en vit syn när jag vakna! Alltså snö på marken nu igen.


desperate


Ska kuta ner och kolla på fruarna nu! Måste även säga att Eva Longoria är så sjukt vacker!


kallas biffen


Hehe, inte riktigt helt sant men men.....har iaf varit och gymmat idag med Öznur, tycker vi är jäkligt grymma! Ska duscha nu eftersom jag är så seg med att göra det....skämms på mej liksom!


allt är en fråga om teknik


"Vi kanske kan gå in dääär?" - Johan
"Im having tha pooooose" - Simon

Hejsan! Har varit på studiebesök idag. V flög till tekniska museet och lyssnade på en sprattlig gubbe. ROlig gammling må jag säga!


trött i ögat


Fan vilken gul bild, men thats life.....
af, GOd morgon! Ida är jag trött och har en grov fuldag. Annat scema idag också så vislutar 15 istället för 11, bara så alla vet.


Min gammla kärlek....


Vet inte om jag har erkännt detta förut, men jag har ett förflutet med våran käre Harry Potter...älskar denna pöjk! Helt seriöst så var jag kär i honom när jag var kanske 8-9 någonting. Alla måste erkänna att Harry Potter äger! Världen bästa film! Och min gammla besatthet börjar komma tillbaka lite lätt nför premiären av nya filmen på onsdag!!!!!!!!!!


she got wings


NU varnar jag för helt totallt random och det är absolut inte meningen att någon liten human människa ska förstå sej på detta! För det första, förvirring är grymt kul! Det kan min minimala vän Johan dokumentera som blandar ihop vem det är som ska anklaga vem för att ha fisit. Något som även är ganska kul är miniatyrmänniskor. Och då talar vi alltså om en grooooov förminskning. Människor små som leksaker, fett kult! Helt unexpected movements kan också lätta upp stämningen. Att kackal ur sej små skrattljud hit och dit kan också framkalla ett högt outburst av ljud. Oftast ljud från munnen, alltså garvljud.


bumpy ride


Hejsan! Vilken dag! Eller nä...hahah. Har inte hänt så mycket men endå har det varit kul och smärtsamt för mungiporna. Måndag är iaf check från veckan nu då :)


Ny vecka


Hejsan! Har inte sovit mycket men känner mej endå inte så trött, och det är ju bra! MÅndag igen men det spelar ingen oll för det kommer gå fort som fan iaf!


fisketävling


Precis hemkommen från gymmet. Jag och Öznur körde blandannat fisketävling, och det var en man som verkligen uttryckte sina känslor....fan vad han lät...hehehe....komisk man!


Move it


Guten morgen! Söndag idag igen och gissa hur död jag är i min hjärna kropp asså allt! Varför?? Låt mej inte bli sjuk snart för då kommer jag slå nästa person som blir tillgänglig för ett slag. Ska strax dratta iväg till gymmet med Öznur och Mara. Ohoo, nu är det lite "gubben i lådan" på radion också btw. KÄnde att det var viktgt att säga.


jag vill flippa runt och göra saker jag kommer ångra


Jag och Simon på ett litet änentyr vi va på tillsammans me Öznur :D


Jag vill göra precis som rubriken, flippa! Får depp och ångest känslor av att denna kväll är så död. Hjälp meeej!!!


Rihanna


Hur snygg är inte Rihanna i sitt röda hår!!??


lördag


God morgon! Hatar min lillebror idag, för att han låter mej inte få sova. Min hjärna är helt död just nu. Bajs på honom. Ska häfta igen hans mun så han kan lsuta skrika.


bajskaka


Skrapade ihop en kaka utan mitt eget bajs. BLev jättegod och nu är jag så mätt så mätt!


hjärnan gjorde ont


Hälsomässan!!!

Fka times!


Hejsan! Trevlig dag! Den började på hälsomässan där vi traskade runt och tog gratis smakprov och sånt...hehe. Efter det stack jag, Maria och Johan till Waynes i stan och tog oss en fika så att hjärnan skaka sönder! Det är grejjer det! Simon och Sandra var ehrm..."sjuka" denna dag.

Btw så var det någon som hoppade framför tåget idag i jakan....så jäkla läskigt! Alla som åkte mitt tåg var tvugna att gå av i Barkarby för att det var helt avspärrat för att komma till jakan. Läskigt! Mina hemtrakter liksom!!!


hälsomässan


Goder morgon! dag är det fredag och det som gälelr för dagen är att vi ska på "hälsomässan" i Älvsjö och sen är dagen finito! Enkel dag måste jag säga!


Daniel Adams Ray


Snubben är grym! Bara en av flera låtar som är riktigt bra! Bara för det måste jag skryta...har sett killen live (och Oskar Linnros för den delen) i min förra skola, japp! Daniel har nämligen gått i min förra skola, flash va? Iaf, killen är gryyym! Och söt är han också :) mehehe


och svar till Anonym, om du nu var seriös med din kommetar; Nej, det är verkligen itne jag som ör med i "ung och bortskämd"

mat vill ner i magen


Har pluggat lite tyska nu, det räcker för denna dag känner jag! Haha, det rimma lite fint :) Och jag är hungrig nu!


sköna gammlingar


Hejsan! Veckan går så himla fort och imorgon är det fredag nu igen. Ska börja plugga lite tyska nu snart också, har diagnos på måndag och vill helst inte sitta och plugga i helgen. Dags att börja slipa lite tyskaknölar nu....hahahha, missförstånd....


11/11


God dag! Vilken härlig kylig morgon världen har att bjuda på idag. Man kan ju inget annat än att le ett stort smile inombords och bli helt varm av lycka. Nä, fy för kyla! Men det tar ingen kål på mej eftersom jag är en sådan superbrud liksom!


snön är fin, men jag gillar värme


så är det


Samhället är körv. Simpel as that!


Att konstiga snubbar alltid ska drabba oss


Precis som bilden började min och Marias morgon. Jupp! V gick i trappan upp till Medis och en liten man med en prickig säg säger "Heeeej, vill ni smaka mitt godis tjejer?"  Andra gången en random snubbe överraskar oss på ett komiskt sätt.


onsdag


Tjabba tjena! Snöig vit fin liten morgon. Redan onsdag, ha en fin liten dag!


laughing out loud


Kanske inte det mest smickrande bilden, men att skratta är kul. Bara fin information som jag känner för att dela med mej av!


kompakt snö


Ja nu är det lite snö. Bara lite, och även en lätt snöstorm.


digitalmonster


Har varit och gymmat lite lätt med Öznur. Och fan vilken snöstorm ute!


Korv


God morgon! Drömemr bajsdrömmar varje natt, ush bajs! Idag ska vi iaf på studuiebesök så denna dag kommer antagligen flyga fram som vanligt. Ha en trevlig dag!


we'll walk this road together


Sitter och funderar på om jag ska spana på TV eller gå och sova? Svårt dilemma asså....


Har byggt muskler


Hejsan! Fan vilken rolig dag! Har skrattat så jäkla mycket, som vi alltid gör i skolan. Känns i magen att musklerna börjar aktiveras igen och det gillas lite lätt. Ja, trevligt liv, trevlig dag!


JAG ÄLSKAR ER, JAG ÄLSKAR ER VERKLIGEN!


Fy fan.....ni får tycka att jag är en stor fet mes, men fan, fan fan faaaan på er killar! Sitter här och störtgråter! "And for all the other bands, we're sorry, our fans are the best" - Älskar er Tokio Hotel!


Tillbaka igen


God morgon! MÅndag igen och skola igen, men jag är inte bitter för det. Tvärtom! Är bara typ 6 veckor kvar till jullovet också. Säger bara såhär att snart är jag tant. LOvar! Måste även säga att jag blev lte lätt glad igår när Tokio Hotel vann stt ifna pris igår på EMA! Fick glädjetårar när dom höll sitt tal, Bill snackade på som vanligt...haha, asså gud vad jag älskar dessa grabbar! Känns som hundra år man hörde något från dem och nu satt dom där i soffan och snackade på!


Öznur är för komisk!



HAHAHAHHAA, Öznur slog ihop skallen och skapade något rktigit fint måste jag säga!


outburst, randåmness, korv, sneaky


Har gjort lite till SOn nu, är inte säker på det alls. Meeeen! Det skiter jag i. Förresten så spanade jag, Smon, Öznur och Calle på ett skönt programm denna morgon. Pineapple, komik på höga breddgrader. Men nu ska jag skaka lite på handlederna till "Från och med Du".....hehehehe.....


Simon! VK

Simon von krusenstierna är bäst <33

för er information....så var Simon i farten med detta inlägg, hehehehehehehehe. Så då bjuder vi på en liten schteeekig bild på Simon brevid sitt hem...ahahhha...hans egna lya, hahahha. Det är här han chillar med livet, hahaha. Gör lite andra saker med, hahahha. Hoooohooo, heeehehe, hiihiii.


gjorde min bror japansk


Hahaha, plattade hans hår. Så nu ser han ut som en japan/skogsmulle, fint :)


men oj


Vart har jag varit hela dagen? Ingen aning faktistk...hittade just mej själv. Skumt asså! Iaf, ikväll kommer mina bajsvänner. Vi ska bajsa i kors tillsammans eller nåt. Okej, förlåt. Jag är äcklig omogen ibland! 


in my head, I see you all over me


Försöker hitta något skapligt att klä min kropp med, hehe, lät lite sneaky va? Nej men, min farmor och farfar kommer och jag måste ha kläder på mej liksom...


gårkvällen

har varit och rånat Marias blogg med pistol, lite bilder från igår!

Måste bara säga att Maria, du har grymt vackert hår tösen!


vinter i choklad


Köpte lite vinter igår på bion. Den smaka som vanlig vit choklad, inge speciellt. Marabou, sluta försöka imponera. Men den var god iaf!


god morgon


God morgon!
Trevlig dag dag! Är ganska glad och det känns bra liksom. Blir ngen hajkis idag, iställt, hehe fail...Få se vad denna dag har att bjuda på då!


in hopes you're on the other side talking to me to


Bajs på mej! Känner mej ful och bajs på att det var en spindel i mitt rum, nu är den borta. Jag ahr panik. Bajs. Jag kan inte sova nu då. ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!


the social network


Har varit och sett på bio med Maria och Simon denna afton :)


i guess i don't even know my own strength


God morgon!
Det är sol idag! Fint fint. Skulle blivit filmkväl idag hos Johan lite senare på kvällskvisten men nu blir det inget, lite tråk men sånt är lvet bland. Har även bröjat få lite lätt ångest inför SO-redovisningen till nästa onsdag som jag inte gjort ett piss på....bajsa ner mej...


de blev inge bajs i brallan


Hejsan! Har varit lite dålig på att updatera! Har varit med Öznur och Maria och spanat på skräckis och jag har inte skitit ner mej. Bra va?


vi är nte sånna männskor


Glömde bort vad de kallades men v är inga åsnna folk iaf! :) Ska snart dra väg till tc för att lämna av Sanna vid sin bussjävel. Hoppas att ohn får grov smärta i röven på vägen hem.


Igår


Sov över hos Amanda med Sanna igår och vi hade det skojj! Kollade på en snuskig skräckfilm åt mat, och ännu mera mat och sånt trevligt. Förresten äger Amanda typ världens gulligaste hund,är det ens en hund?


min minimala klass


Såg det fina kalssfotot idag. Lilla klassen :)


lite borta


Tjenare! Har inte updaterat braaa! Igår drattade jag iväg till Amanda där Sanna ahde planterat sej, den skiten! Och så har jag hängt med dem tills nu. Och nu sitter jag och Sanna här i mitt crib och lssnar på high pitchade röster :)


På en annan data


(Ignorera mej, för jag är ful som stryk! Gammal gammal gammal bild i brist på bilder!)

God morgon! MIn data vägrar att ansluta sej till nätverket så jag får sitta med den här rostiga lilla datan. Idag träffar ag SAnna iaf, haha, komik på det. NU är jag hungrig och jag har ont i magen och jag sne bajsar lite på livet i vissa stunder!


RSS 2.0