Framme!!!


Hallelåja!! NU ör jag framme i Indien!! Det gick skitabra att flyga själv inga problemas alls!! Känner mej som en apkäft eftersom jag är pretty trött men men sånt är livet!


Halloween


3 bilder som jag snott!!! MOooohhaahaaa!!


Två lattar


Var i jakan och träffade Maria och Johan för en liten fika en stund för att säga hejdå. Åååhh, känns helt sjukt att jag åker imorrn!! Asså om några timmar liksom! 10 veckor, herregooood! Känns inte ens verkligt, men baajs vad mkr jag kmr sakna mina fina fina vänner!! ♥


time to buy korv

Är typ klarfixad nu och sitter och tar fula cameroidbilder meddessa två b-rudar!!!!!!!!!!! Halloweenpartajjet börjar ta form. Nu är.det shottisdaaaags

KRulissr

Sitter i Öz lya med Maria som har små klippor i håret. INte riktiga klippor, alltså typ klipps. Jag har krullierat mitt år lite lätt som därför är megakort. MItt hår är redan kort så nu är det dubbelt så kort, eller hälften ska man kanske säga...IAF korv. Ikväll blir de partajjeeeeeeeeeeeennns i flanellen!

disciplenera


Testade lite lätt hur jag kanske ska sminka min fejja imorrn på halloween festen! Ska vara fe men vet inte hur bra det kommer att bli..men men. Nu måste jag ta mej själv i kragen och iaf gå igenom matten tills imorrn!


Lollat


Har precis skrivit klar min mediauppgift! Perfekt! Då är den borta ur livet! Flabbig dag har det varit. Thats all for now.


Being the way that you are is enough


Sustutionsmetoden (stavning!!??!?) är en jävla metod som enligt mej borde förbjudas enligt lag. Helt honsetly, vad är poängen med att kunna räkna ut något på et substituerat sätt?? Jag smäller snart till mej själv på käften..and the blame should be put on the substisionsmetoden - sucker!!
Hur tror världen man ska kunna räkan med den om man inte ens kan stava till den?


Flugjävel


En fluga försökte precis flyga in i min näsa!! Inte en sån där stor fet fluga utan en minimal en. Hann stoppa den som tur var! För er som inte har noticed så är det höst på höga nivåer i landet. Ska försöka plugga lite matte nu en stund. Får se om det lönade sej att stanna kvar i skolan för lite hjälp...


Myspys


Sitter på mentorskunskapen och har lite myspys eftersom det är sista mentorstiden innan lovet/praktiken!!


Laughter


(Om en vecka är jag här igen!!!!!!!!!! IIHIIIII!!!)

Sitter behagligt på min rumpa här i min säng med en spinnande katt vid min sida. Vet inte om jag orkar plugga mera matte idag...så otrolgit tråkigt är vad det är.


Löv


Har pluggat lite matte och jag vet inte riktigt hur det egentligen går. Försöker lära mej så gott det går! Måste dra iväg och hämta min lillebror om några minuter och d bör man ju ha på sej byxor.


soltorkade aprikoser


Hej! Klockan har ju precis passerat söndag och blivit måndag ser man...tågen är fortfarande ute på galajj imorrn så det ska pluggas på imorrn! Har suttit och räknat matte emd min mamma i cirka 3 timmar totallt, om det var till någon hjälp? Ja, en liten hjälp iaf, får se om det lilla sitter kvar i hjärnan imorrn bara.

Bilden över har btw ett väldigt fint budskap. Känner man inte bara hoolly macaroons vad peppad jag blev på att bli kreativ!!? Bilden är en gammal klassiker som skapades av mej och mina kamrater en dag på en solig medialektion. Den soliga detaljen stämemr säkert inte men det pimpade upp meningen.


Införskaffat tygprylar


Precis kommit hem från jakan med mamma. Köpte behövliga saker till Indien, omfg jag åker om en vecka...eller 8 dagar men same fucking shit!! Ska dra till mina kusiner snart nuu!


I'll be there for you


Matten går åt helvete och kan stoppa upp sej själv i sin egen röv om den hade någon. Fan för jävla matte B!!!!! En rad med grodor hoppade ur min mun...eller från mina öron..?? eftersom att jag tänker orden...nej men ingen bryr sej! Ska kolla på VÄNNER nu så det så!


Flippade runt dom


Lagade pankisar till mej och min bror och yeeahhh buddy jag lyckades flippa pankisarna utan att dom gick sönder!! Seriöst första gången det händer!


Keep on dancing till the world ends


En video från Britney konserten! Sista låten Till The World Ends , så jääkla mäktig!!!!!!!!!


HarryLiamZaynLouisNiall


GODMORGON!! Är hemma idag av två anledningar. Numero 1, all tågtrafik från Bålsta till TC är HELT avstängd...kaotiskt i lokaltrafiken med andra ord. Anledning numero 2, det är ingen vanlig skoldag utan typ en "tema dag" så det känns ju bara en smula ovärt att kriga som en digimon och trängas bland fetton på en minimal buss i upp till 3 timmar för att komma fram till skolan.

Sitter för övrig och lyssnar på Gotta Be You med tha One Direction grabbs!


I'ts gotta be you, only you



Mycket musik som langas fram här nu då men det skiter ju jag fullständigt i!!! TYCKER FAKTISKT SAMHÄLLET BÖR LYSSNA PÅ ONE DIRECTIONS NYA SINGEL GOTTA BE YOU!! Se så, tryck på play!


Ed Sheeran


var ju tvungen att ta med en bild när Harry posar tillsammans med Ed..thiihhihi

Sitter och lyssnar på Ed Sheeran. Han har verkligen jättefnröst och riktig bra och sköna låtar, plus att han hat that fabulous brittish accent!






I should be playing in the winter snow I should be playing in the winter snow


Finaste jullåten/video detta år! ÅÅåhh Justin har vuxit på sej och hans röst helt fucking aaahhhhhh!!!


Två gälla skrik


Dagen som egenligen skulle slutat 15.30 slutade istället runt 12, inte illa!! Eftersom Johan inte dök upp i skolan så kände jag och Maria att det var dags att ge honom en liten surprise på hans doorstep. Som de dektektiver vi är så smög vi runt på hans baksida och  gömde oss bakom en rutten planta och ett träd och avslutade med att sätta oss i skräddarställning emd en bok på huivet och skrika med en ful röst. Hahahahhahaha herreguuudd!!! Seriöst vi grääät av skratt!


Svid i ögongloberna


God morgon! Fan jävla fucking helvete vad mina ögon svider av trötthet! Jag ursäktar inte alls mitt grova språk, så det så! Sitter på Info & Layout lektion at the moment och svarar på frågor om ergonimi. Jag sitter inte och arbetar ergonomiskt. Ville bara tala om det.


Gotta Be You


Wiihii!!! snacka om tajming! Satte på datan och han precis klicka mej in på live radion där dom spelade One Directions Gotta Be You !! Wiihii!! Riktigt fin låt, så himla bra dom är! Kan inte vänta på tha albuuum!!


wanna taste forbidden fruit


Det regnar hej vilt här utanför och det är kallt!! Idag på hemvägen var tarmsköljning the topic under paraplyet tillsammans med Johan och Maria. Kände att jag behövde dela den infon till samhället. Eller samhället kan man ju inte direkt påstå..


Sittin in skolis


Sitter i skolan och har medielektion at the moment. Maria känner lukter av Sandras brownie och tjuter vilt att det luktar brownie. Alla andra sitter med serious faces mot antingen en data eller mobil, förutom Sandra som har sitt serious face på sin brownie. Min röv gör så jävligt ont på grund av den här cp stolen!!  


It's Britney, bitch


Ett par bilder från gårkvällen! Som sagt stog vi längst fram tack vare att vi är så himla bäst helt enkelt! Måste man säga att Britney var helt totally grymt awesome?! Det är ju liksom helt självklart att hon var!


Idag var man trött




Hallelåja! Tog en tupplur i skolan direkt efter att all energy flög iväg från kroppen av ett oändligt garv som framkallades av ingen speciell anledning. Fick lite fint skräp placerat framför våra nyllen av en lärare helt random också. Mycket fin och rörande gest måste man ju säga! Britney saker kommer upp inom en kort period!


Måndag


Jag och Maria väntandes på att Brittan ska ploppa ut på scen!

Hejsan!! Sitte ri skolan nu och är typ en död firremås, men det är ju värt det!!!! Konserten igår var aaweesoommee med stort A gånger 75! VI hamnade längst fram och hela showen var bara hur grym som helst!! Ska lägga upp lite bilder lite senare under dagens förlopp!


location Globen

sitter i kön till Brittan nu med Maria!! Vi har nr 42 och 43 så det är najjss!!! Solen skiner så det är luckyyy!!!

Britney maraton


Har varit hos Maria med Johan och Öznur som joinade lite senare. Vi bakade en kladdkaka med cookie dough botten och ett lager med oreos som vi smaskade på medans vi såg såg på massa Britney DVDer. Kan inte fatta att jag och Maria ska se henne imorrn!!! Eller idag rättare sagt!!!!!


pan coookiiies

Gjorde pankisar till frukost denna morgon!!! Sitter nu i Marias kök tillsammans med Johannes och bakar en kladdis med extra touch. Sen ska vi span lite Britney DVDer!!!!!!!!!!!!

En fredagsbrownie



Då var det helg nu igen! Britney sjunger för mej på radion och om två dagar sjunger hon to maa face! Det går så himla fort!! Britney om två dagar, var det inte typ två dagar sen jag och Maria var superexcited öve att det var 3 veckor kvar!? Oooh yaaah it soo was!! Tiden går fort, en simpel slutsats som jag nu drar.


Nej men nu ska jag koka ihop lite tacos!


Dagen då jag blev en isbit


HEJ!!! Måste dra om exakt två miniuter så jag känner pressen! Har idrott på morgonen i denna kyla men med rätt mental inställning så kommer jag känna mej hooottt och trotsa kylan. Ha en vacker dag!! HEJDÅ!


Namen titta vad man kan hitta!








Hahaha, hittade tre lite random videos från Indien nu i augusti som jag inte visste fanns på datan...hahahha


Lite bas


Asså nu sitter jag här och känner rent spontaaant att jag bör plugga på någonting. Men jag är lat. Eller jag har blivit jäkligt lat det senaste 293 dagarna, på ett ungefär. Neej, jag har ingen aning men men! Det som händer, händer helt enkelt woooohooooo


Flygmaskin


Jag, Johan och Maria satt kvar i skolan typ 2 timmar efter att vi lsutat och fjantade oss i ett klassrum, spelade hööög musik så att Johannes bokstavligen flöööööööög från golvet med ett ninjamove av rädlsa när en lärare kom in för att be oss sänka volymen.  HAHAHAHA assåå jag dööööör, det var grov komik!!


En Random video från eftermiddagen. Jag beklagar seriöst mitt fula apgarv.


segt och kladdigt


Hejsan! Idag har jag legat i back med uppdatering. Har frågor till företagsekonomin och jag har svarat på några, men fler än hälften återstår och jag orkar inte läsa igenom 24 dokument för att hitta ett svar till en fråga. VEm pallar?! Får flipperiflipp attack på pluggeriet....seriouusly!!


Desperadoos


Ska INTE missa Desperate Housewives ikväll som jag gjorde förra veckan...seriöst, fett med shame on me......Men som sagt, inte ikväll inte!!



Japp, och helt BTW och apråpå ingenting så måste jag säga daaaammmnn booy! Kolla Liams kropp...!!


Köttat bullar


Tja! Har köttat som fan vid spisen och stekt köttbullar! Nu ligger osm som smäck i min mage och guppar tillsammans med min magsaft. Mys.


svärföräldrarna från helvetet


Sitter och kollar på förra avsnittet av "svärföräldrarna från helvetet" på Kanal5Play. Hahahahah, jag döör!!!


I like how it feels


Shooooo Beert! Har varit extremt megafnittrig denna dag! En fullgubbe sladdade förbi mej och Maria och ramlade...ahahahahaha....elak att man garvar men han gjorde inte illa sej så det är okej!! Fallet var seriöst komiskt, han kom lfygade från ingenstans. Vilken mänsklig sak skulle känt ett lätt skratt tinga sej ut, lovar! Det var lite lätt hilariousitet!


teen awards



1D  performade  idag  på  Teen  Awards! Hur fina manliga individer är dom inte!?


Video, med dålig kvalité dock på uppträdandet med deras egna låt Na Na Na. Dessa grabbar kan ta mej fasiken sjunga! Älskar Zayns lilla weiling där på slutet ♥ btw heter det weilning..??


skriveliskriv


Äger man fina skills så klarar man av att göra en bokpresentation utan att ens ha läst boken! Like a fuucking bosss!!!!!


Dancing in the dark


Söndag nu igen jävligt snabba veckor! De kutar på i bra fart! Nästa söndag så ser man ju Britney...asså guud!! Om en vecka!!! Det är ju sick!!!! Seriöst vad fort det går! Och om 3 veckor åker jag till Indien!!! Jag har bara 3 veckor kvar i Sverige på hela detta år....oh fuck....seriöst...omg, det går för jävla fort!!!!!!!!!!!!!!!


We're like Na Na Na


God morgon! SKa till stan idag och förhoppningsvis hitta jeans! Japp, så det är läget! Och nu ska jag börja fixa mej lite simpelt! Btw så är 1D riktigt fina att lägga ögonen på!!


Some are like water some are like the heat


Drog och tog en pastasallad på Fåtöljen med Maria efter skolan. Filosoferade om antalet fotnoter man kan fylla en text med osv...hehe, ooh heeelll nooo!! Såklart vi inte snacka om det...vi är inga ruttna gummor heller...


mentalt

sitter i skolan med Maria och Sandra fastän vi har slutat, paarteeey!!! Har ingen data med mig så jag kan inte plugga så jag sitter och langar peddoblickar till Sandra och Maria som studerar hååårt!!!! Eller okej, jag langar ingen blick...bara i hjärna. Jag ger dom varsin mental peddoblick.

Företag och dylikt


Hej! Den här dagen har känts utdragen och seg! Har fått mej fina skratt så det är ju trevligt, men dagen har gått i snigelfart. That's it liksom! Var på företagsmässa i Älvsjö som vi smet ifrån rätt fort...men det var lärorikt! En liten minimal smula lärorikt iaf!!


Like a baaaawwwsss


Tjenixis pixis! Var hemma idag. Tog det lilla lugna efter blodbadet igår. Euuww, fan vad snuskigt det dära lät va! Har gjort lite nyttigheter dagen till ära iaf! Och ångest...såg att vi har matteprov om typ 2 veckor....vill världen seriöst att jag ska hamna i deprition/stress koma inann jag ens fyllt 18???!!! Whatta heeelll maaaan!!


lagat food


Jag lagade mat idag och det blev faktistk gott!!!!! Så duktig jag är!


Bönder


Hejsan! Är halvt borta i hjärnan. Fick en näsblodsattack i skolan idag....aaaaahhhhhh typ det värsta som kan hända och som jag hoppats aallldrig skulle ha hänt i skolan!! Fuck på det! Blev skityr efter det så jag gick hem och nu är jag ju då hemma, typ logiskt liksom.


fint och vackert


Sitter och goosar med musik, om det nu skulle vara möjligt att gosa med musik...Ni vet att man ibland kan få som ett lyckorus på typ livet helt plötsligt?? Sånt rus har jag nu!!!!!! FYI liksom!


Are you gonna drop the bomb or not?





FOREVER YOUNG <-- klick it!

Jag beordrar alla människor att seriöst klicka på länken! One Direction sjunger FOrever Young så otroligt jäkla bra at tjag döör!! Jag är ett flippat fan-girl över dessa grabbar, I admit that...


I wanna be forever young


Asså klockan är 7, den är 7 och det är redan mörker som i ett svart hål här ute! Hallååå och välkommen lilla depp-Sverige!! Skönt att man drar iväg till varmare breddgrader om 28 dagar!!! Hiiooohhhhiii!!!!


FUCKING ÅNGEST!!!!!!!!!!


JAAA!!! Det är One Direction här i STOCKHOLM och jag och Sandra ksulle varit där men är vi det?!?!?! NEEJ!! OCH JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!


missing


Hejsan!! Är jäävligt pissnöödiiig så jag kommer skriva detta inlägg i en rätt turbo-speedad fart!!!! Hrt hängt i jakan idag med Maria och Öznur. TOg en liten fika och spatserade runt!! OKEEEJ, nu måste jag pinka!!!!!!!!!!


RSS 2.0