döda mej slowly


Har ett helt jävla häfte att göra med tyska till på måndag! Sen måste jag försöka fatta akustativobjekt eller vafan det heter på tyska!!! jag vet fan inte ens vad det är på svenska....och sen har jag tyska prov på onsdag också...hoooollyyyyyy maddaaa PIIIP PIIIIIIIP!!!!!!!!!! fin kväll jag kommer ha. punkt.


Valborg


Idag är det valborg vilket innebär ett gäng stora flammande brasor placerade runt om i landet, supande unga individer och ett helt gäng poliser med ultrasyn. Vad ska jag göra då? Inga planer...skulle ju till Simon med gänget men Simon svek oss...hahaha, närå men planerna blev ändrade. Så jag får se vad som händer denna afton!


Bill fixade skägget!


Ser jag i syne?! NEJ! Det där ÄR Bill Kaulitz!!!! HEJ DUSERANNORLUNDAUT.SE!!!!!!! Men det är något som är lite charmant med den nya hårväxten i Bonkas fejs!!! Och åååh, saknar killarna bajsmycket när jag ser videon!! Åk ut på turné snart, snälla!!!!!!!


Håller på att rita...


Har suttit och tecknat lite i cirka 3 timmar typ...men det är skojj! Tidsfördriv på hög nivå kan man säga, för baam så gick det tre timmar...Är inte klar än, men fortsätter någon annan dag! För tillfället lyssnar jag på Taylor Swift! Wooop wooop!


follow my lead


Hej hej! Hemma efter denna svettframkallande dag! Solen är så jäkla mysig att vara med tycker jag! Fina benbilder att bildsammanfatta dagen med ser jag nu....top legs nästa eller. hahhaaa, fett lame!


save the world


MEN GODAGENS!!!!!!!!!!!! Idag är det fredag typ nu igen!! Har bajs dataprov idag på morgonen...och grejen är att jag inte vet vad det är jag ska kunna typ....men hur svårt kan det vara liksom.....det är ba att köra på lite lätt typ...aa, precis, bara det jag ville sägaaa!


men bajs då


Är det bara jag som har grova problem med att komma in på facebook!? Att det är proböem med webbsidan typ....Dampar ju loss!!!!!!!! Jag har ett prov imorgon. Hej bajskorv på det!


kärlek på medis


Hejsan! Solen har levt livet hela dagen och gör det ännu! Har chillat på medis och spanat på söta duvor som dricker ur en liten uttorkande vattenpöl, pure love på det! Filmade till vårat pilotavsnitt på mediekommunikationen, hahaha, garv garv på det...hehehehe.


hejsan


God morgon! Idag slutar vi 16.20.........vad mer att säga, hmmmmmmm, vet icke!!! typ nadddddddaaaaaaaaaaaaa. Ha en trevlig dag!!!!!!!


night night


Sweet dreams! Bajs bajs, jag ska sluta vara omogen. not.


brödstoppad


Tjooosaaaaannn!!!!! Idag stoppade JOhan sin käft full med bröd! Alex gick all in på att förfölja Amir och Jackie upp för trappan i skolan, en fin partyhatt tillverkades på matten och styrkan försvann ur kroppen när asgarvet tog över. Det var dagen. End of story.


tandläkare


God morgon! Bajs, jag har tandläkartid idag...buhuuuuu, hatar tandläkare!!!!! Ska röra mig dit alldelles snart....hoppas mina tänder är fett najsiga så jag slipper dö hos tandläkaren någon annan dag!


chipmunk


Förr i tiden brukade jag klippa ihop massa random skit som faktiskt var väldigt underhållande. Random thought just nu liksom. Nu väntar iaf Desperate Housewives strax!! Missade förra veckan dock *hård slap på fingrarna*  !!!
Chipmunk har heller inget alls att göra med detta inlägg. Han fick liksom bara bli en rubrik!


absorbera


Tjenixen penixen!!!!! Vilken varm och härlig dag! Det skulle regna men väderleken drog oss alla vid näsan! Eller okej, dagen är inte slut än...kanske kommer det en kisskur från ovan lite senare. Ser faktiskt lite grått ut om jag kastar ett utan mina ögon mot himlen...hmmmm....whatevvvaaahh!! Har faktiskt skrattat fint idag! Äntligen tillbaka till dessa härliga tider med hejdlösa outburstande skratt!


your lips my biggest weakness


GOD MOROGN!!!! Felstavning, hoho, fett busigt! Idag är det back to basics igen dårrå! Har inte varit i skolan på 5 veckor. Lite sick sådär! Men det blir väll trevligt!!


i miss your tan skin, your sweet smile, so good to me so right





Säger godnatt med Back To December


Jacob Black


Korv och kiss på denna man...har gått och blivit Twilight torsk nu...jag vet, typ efter. Skyller på Sanna lite.


Lite grötmos


Lite fluffiga bilder från mitt besök i landet Påryd norväst om Kalmar! Fruktansvärt mysigt om jag får uttrycka en åsikt! Bara för att ordet fruktansvärt är ett sånt otroligt vackert ord måste jag analysera det...Frukt-ja, frukt, vitaminer, Ans-man ansar grönsaker, värt-ja, att något är värt. Sååååå damer och herrar ordet fruktansvärt vill egentligen säga "Det är värt att käka frukt och grönt!"


Back and alive


Tjoosaaan!!! Är hemma nu!!! Var trög uppdatering som ni kanske märkt...hehehehe, men thats life! Hade väldigt trevlig i Kalmar med min lille vän Sanna the printmaster aka massa andra namn! Ska visa lite fina bilder snaaart när kameran laddat upp sig lite!


tröttis


Är jättetrött!!!!! Ska bli såååååå himla mysigt att gå och sova i min varma fina säng!!! Imorrn drar jag iväg till Sanna också! Ska bli så himla kul att se b-ruden igen!!


yesterday


Lite från gårdagen!!!! Nu måste jag rulla iväg mot jakan!!!!


död.se


Hejsan! Sov 3 timmar denna natt. Var i skolan vid 9 imorse för att ha ett samtal om mina individuella val. Fikade lite med mamma efter det. Är så jäkla död och har typ ganska grov huvudvärk...kvällen hos simon igår var trevlig iaf! Kan visa lite bilder strax typ! Ska åka iväg till jakan och möta Madde och Linnéa, har itne sett de brudarna på typ ett år!!! SICK!


I was born a champion


God morgon!! Ska strax, väldigt strax röra mig mot Jakan och möta upp Öznur och chilla i solen en stund. Sedan ska vi till Simon i det legendariska "VH" (hahahhaha!) och träffa lite folk och ha allmänt trevligt sådära :)


Dear John


Åååååh, Dear John är så fin och sorglig och blöööh! Gillar dock inte slutet så mycket, men meen! Är glada b-ruden för att det är påsklov, även fast det inte alls känns som det, och även fast jag är trött...


in 30 seconds I'm leaving to mars


Varma härliga dag!!!! Snackar med min kusin just nu, haha, komiska typ!! Saknar dem så otrooligt!!! ÄR inte kul att vara i Sverige... :(


Värme!


Hejsan! Random söt bild! Det är varmt och det är skönt och jag gillar det!! Kollade på progress imorse och jag har tyligen tyskaläxa och bajs också.....meeen, whatever!!! Behöer lite solsken nu faktiskt!


grilla grilla



Lite bilder fårn igår! Nu ska jag ut i solen och läsa min engelskabok....har läst exakt två sidor i den...bra Linnéa! Duktigt...


hej.


God mrgon..! Ignorera gärna inlägget under...hahah, awkward....iaf! Hade en sjukt trevlig kväll igår med Öznur, Maria, Johan, Simon, Julia, Calle och Dani. Först drog vi till Kungsängen för att grilla men failade med att få igång grillen så vi åt lite kalla korvar...eller ja...typ. Sedan drog vi till jakan och satte oss och chillade bara! Trevligt i sin enkelhet! Ska lägga upp bilder snart :)


trevlig kvääll

hej, jag är hemma hemmma nu oxh mår bream, har haft kl medf  vänneeeeer!!!!!!
kommer bildetr snart


marked for life


Namen sådärjaaa!!!! Då var man gaddad!!! Är skitnöjd kan jag säga! Och chockad över att det absolut inte gjorde så ont som jag förväntade mig! Varför märkte jag mig då med Sacred ?? Jo, det är en underbart vacker låt utav mina älsklingar Tokio Hotel, och en låt som har så många minnen bakom sig, och påminner mig om olika saker i mitt liv. Tycker även att Sacred är ett vackert ord och att tatueringen bara ser helt kickass snygg ut!! hehe 



Sacred  -  Tokio Hotel


This that Slumdog Millionaire Bollywood flow


GOD MORGON!!!!!!!!!!!!!! Lämnade min bror hos dagmamman imorse, satt i solen i någon timme och nu sitter jag här och sniffar på min dator. Det strömmar ut spotifyreklam från den för tillfället. Stämmningsdödare!!! Ska tatuera mig om några timmar. Ingen big deal. Nej, verkligen inte. Hjälp. Rädd?! Jag!? Nej.....


weezy

 









Det är något med Lil Wayne! Jag diggar honom, och har gjort det länge faktiskt!


Slut på praktik


Hejsan! Idag var min sista dag på praktiken, har gått sjukt fort!!! Har endå varit borta i 4 veckor, sickness!!! Solen har varit varm och trevlig idag, gillart!


Forever now


we'll probably die on the floor


God morgon!! Det är redan torsdag! Sickness vad tiden flyger!!! Vet ni vad? Det är exakt ett år sedan jag såg Tokio Hotel nu....för ett år sedan var jag och Sanna i Paris! Guud!! Det går så jäkla fort, och jag saknar Tokio Hotel så himla mycket!


tråkig komik


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAAH bara jag som tuppar av!?!?!?!? Den sista är ju klockren!!!!!!!! HAHAHAHAH


13 april


Gooodis morgon!!! Ska bounca iväg mot praktiken typ nu. Smärta i ögonen, skulle vilja sova lite bara....


Dallerkvinnan


Jaaaoo, vet ni vad!? Ska träffa min dallerkärring igen nästa vecka!!! Ska åka ner till hennes simpla boning!! Kommer bli så skojj kan jag säga er! Har inte träffat henne på 72,5 år typ!! Saknar dej Sannaa!!!!!!!


men sööt unge!!!!


Aaaaawww, var bara tvungen att lägga upp denna unge! Fasiken vad söt!!! från weheartit


problem?!


Jag ramlar in i väggaroch dörrar, seriöst!?!? Vad är mitt problem idag!!?? Skadar ju sönder mig! Okej, lite överdrift men men. Har letat massa olika bilder idag på praktiken, väldigt fint!!


men heeej trött


Hejsan! Har sovit minimalt känner jag...fy och bajs. Ska dra snart!! Ha en vacker dag!


and i called my parents right after I was done



jaaaa, det är den underbara låten "I just had sex" på radion!! ..iiiaaaff...TJenixen! Idag har det varit hott i luften!! Lööveeellyyy!!! Har letat lite information om världens barn galan idag på praktiken och jag fastnar alltid och läser mer om typ rädda barnen och sånt, its interesting!! Haha, diggar min surmupp-min på bilden också!!!


11 april


God morgon!! Kan inte fatta att det redan är 11 april, det går så himla fort! Sitter och snackar i telefon just nu och ska strax röra mig mot praktiken!


tacos


Idag har det varit soligt och jag har diggat solen! Jag har precis käkat tacos också, så det ligger och guppar i min magsäck. Soft!


sugig!


Hejsan! helt random bild! Suger ju på bloggning för tillfället. Men det får man leva med!!


Its t-shirt tiiiiiime!


Ska fortsätta glo på säsong 3 av Jersey Shore snarast!!!!!


LÖrdag


Hejsan! Asså vad är det med mig och sova till halv 2 de här två veckorna!? Seriöst!! Ska lägga av med det! Man blir bara sjukt seg....Det blåser, men under molnen så lever solen ett hederligt liv. Eller under, bakom heter det.


Tack för skrattet kära vänner


hehe, jag och Johan hade 2 minuter på oss att leta efter något helt random inne på Coop medans Maria frågade efter B&J. Jag hittade något som sog ut som tjurpung och Johan ett väldigt charmant kort...hahah...fin humor!

Hejsan! Vet ni vad!? Tog en liten sväng till Bålsta med pappa och.......bokade tatueringstid nästa vecka!!!! WOOHOO! Det var fullt idag, så nu har jag min lilla tid nästa fredag. Happygirl!!! Efter det så mötte jag upp två vandrande rumpor som kallas Johan och Maria och tog en fika på Waynes. Fasiken vad trevligt att se dem igen!! Var så längesen med all denna praktik och grejer!


korv


Hej jag är lite skrajj hej d¨å


ANDREAS WIJK!!!!!!!!



Andreas Wijk är så grymt jäkla vacker och snygg och adorable och åååååaaaahh!!! Och hans låt är grym!!!! För bättre kvalité på spotify klicka HÄR


Död tjej 94


Hejsan! Fasiken vad det blåser!!! Och jag tror ärligt jag håller på att åka på en sjukdom...känner mig så sjukt hängig och ser ut som en död person som knallar omkring. Idag på praktiken har jag iaf valt ut lite bilder som jag tog i söndags och som ska publiceras på Svenska Kyrkans fb-sida. Och så har jag sökt upp lite olika bilder som skulle sökas upp!!


please excuse me, I don't mean to be rude


Guten morgen! Its raining today.....the blind are shut its always the saaame! Hehehe, nej men ärligt, det regnar idag. Men det är även torsdag, vilket betyder fredag imorgon! Och imorogn ska jag förhoppningsvis göra en spännande smärtsam och förevigad sak!! hohohoh


yellow car


Har precis pratat i telefon och ska hoppa in i duschen! Förresten helt random så har jag en stressboll som har utploppande ögon och gummihår. Skitsöt! Japp. Det kallas randåmnes!


hello sun


Har suttit och letat upp lite olika bilder på grejer som jag skulle hitta, och börjat hitta lite info om Världens Barn galan. Japp, flitig man varit! Typ..!


baka bröd


God morgon! Eller god förmiddag! Är hemma idag men har uppgifter att göra till praktiken som jag håller på att fixa nu!. Bakade lite scnoes imorse, fick ett ryck liksom. Ett dampryck. Okej, fett tråkigt..hehe. Aja, lyssnar på Overboard med Jusitn för tillfället och ska fortsätta med praktikuppgifterna!


skulls


Bilder från weheartit


typ däckad

¨
Hejsan! Mår så konstigt! Känns som att något trycker bakom ögonen, och hela huvudet är hängigt...liksom hjälp!? Idag på praktiken har jag fixat olika bilder på olika kyrkor i InDesign.


tisdag


God dag! ska åka mot praktiken snart! Det är sol, fetttttttt trevligt!


Dream big


Random topic jaaooo



Tjoosan! Drog till skolan imorse och insallerade Adobe, så nu är det fixat! Träffade även på Simon i skolan, längesen man såg den grabben!! Efter det mötte jag upp Öznur och lunchade, hehe, fett vuxet ord, "lunchade". Mycket trevligt att träffa min fina fina pruttvän!!!!


4 april


God morgon! Orkar inte gå upp! Jag vill sova!!!! Ska gå på en lätt strejk kanske. Iaf, ska först till skolan idag och installera lite program på denna dator som jag behöver till praktiken. Och sedan så är det praktiken igen!


trött dam


Är jättetrött! Ska duscha och sen studsa ner i sängen! Behövs för att förhindra ögonpåsar liksom...redan måndag imorgon igen..!


cuz whenever you smile, I smile


Tjosan! Hemma från praktikgrejen. SKulle fota lite bara, och det gick bra! Sverige är ett sjukt kallt land. Och dimmigt. Och äckligt bajsigt liksom.


Ett komiskt moment


HAHAHAHAHHAHA, jag och Maria seriöst garva ner oss!! Sköööön asså!!! hahahahhaha!!


Och så bara visa hur sjukt het man är i 3D-brillor.....hahaha....


Trött i ögonen


God morgon! Gissa vart jag ska? Jo, till praktiken...ska fota under en mässa idag och som konpensation eller vad det heter så är jag ledig på onsdag. Lyssnar på Bieber nu, ganska självklart? hehe


Never Say Never


Justin, Justin Bieber! Killen är otrolig! Säger åt er att se Never Say Never!!! Man får rysningar, flera! Lätt värt! Killen har talang, helt underbar!!! Jag är ett fan av Justin Bieber!!!! OKEJ!?!? Och Down To Earth är sjukt jäkla vacker!!


One less lonely girl


Hejsan och godmorgon! Vaknade 13.30 idag av att jag fick ett samtal. Asså sick! Jag brukar inte sova så länge! Men det var nice och behövligt! Ska dra och se Never Say Never med Maria idag!! Ska inte ha för höga förväntningar så man blis besviken liksom, men jag ser fram emot detta!! Sitter och lyssna på Justins album My Worlds bara för det...hihihih, killen är faktiskt bra och det erkänner alla!!!!


Ritar på mig själv


Tog en pinkulationspaus efter mötet på hotellet bredvid....hehehehe...
Hejsan!! Fredag typ nu igen och det är sjukt jäkla äckelkallt! Känns som någon stoppat isbitar under min hud, jag dör!!! Mina ögon gör ont också och så är jag sjukt jäkla trött....pleeeease, låt mig inte bli sjukling!!! Var på ett möte med ett eventföretag på morgonen och sen åkta vi ohc fotade Kalhälls kyrkan lite sådära vaaa!!


Fredag


God morgon! Har bråttom! Måste rulla iväg till bussen fooort nu. Ska vara i stan 8.30 på ett möte!! Adios!!


RSS 2.0