Indien

Hallojjsan!! Landade igår vid klickan 2.00! Lite random bilder från igår kväll och idag. Det är hetta, 30 grader och ökning. Imorrn ska vi flyga upp till Delhi i några dagar. Jaoo man, lite fakta. Kmr inte updatera så himla flitigt, det kan jag lova med en gång...

Flyga imorrn

Jahapp då ska man ju tydligen iväg till Indien imorgon igen! Mår fortfarande baaaaaajs i halsen och näsan men det finns inte så mycket jag kan göra åt saken!


Sjukling

Jag fattar inte vad mitt problem är!!! Är sjuk IGEN!!!! Brukar aldrig vara sjuk så här ofta....nåt har hänt med mitt starka immunförsvar....stackars liten bajsklutt.


GRABBARNA VANN!!!!!

WOOOHOOOOOOOOOO!!!!! DOM VANN!!!!!!!!!

Brit Awards

Sitter och kollar Live Stream på Brit Awards! Just nu skakar Olly Murs sin röv, hehe okej inte men...Håller tummarna för att 1D VINNER IKVÄLL DÅÅ!!!!!!!!

Johans födelsedag!

Asså bildena blev lite cp i storlekarna.....my misstake...men ingen bryr sej!
IAF! Johans födelsedag i lördags blev en hit på hit på hiiiiiit! Började med en trevlig middag hemma hos Johan med mycket fint sällskap blandat med skratt och allt sånt mysigt man brukar hitta på! Jag oc hMaria hade bakat en brownie till Johannes också, blev lyckad!
Efter middagen så drog jag, Johan och Emil ut och röjde stan! Wooho! Tummen upp för att vara 18! Dock brände jag jävligt med cash denna kväll....

Kärt återseende!

Har precis träffat Sanna och Sofia som är på en liten visit här i Stockholms området!!! Har mest legat raklång och kvävts av vårat egna garv!


Idag blir han en man

Japp det är lille Johannes jag talar om! Idag blir han 18!!!! gRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!! Lyssnar just nu på 1D och fixar mej inför Johans firande denna afton!


På tåget

Sitter på tåget mot skolan och ett matteprov som ska skrivas...... Oj oj oj!!!!!! Har även tävlat ut lite hemartiklat! Lyssnar på jason derulo och dansar med mina ögonglober


Ooooh mmyyyyyy.......


Asså alla killar i 1D är för jävla perfektionerande snygga men hats off to Mr Malik....DAAAMN BOOY!! Såå jävla snyygg!!!


Valentines day

Glad alla hjärtans dag!!! Denna dag har varit enormt ovärd. Vi skulle haft en lektion idag men läraren är sjuk så nu sitter jag Maria och Sandra och pluggar matte, eller det är mest Maria som gört


FML

JAG ÄR SÅ JÄVLA AVIS PÅ ALLA OSM VANN 1D TÄVLINGEN!!! VIsste at tjag inte skulle vinna..vinner ALDRIG någon fucking ting!!! ASSÅÅ KOLLAAA!!Jag skulle kunna döda en dödsbenägen gubbe för att få vara där JUST NU!! verkligen JUST NU! Är sur på att Sony Music inte släppte nån direkt info om VART DOM ÄR JUST NU!! aaahh!! Killarna är i Stockholm och jag är inte där dom är! Bajsa på mej. Jag är grovt avis och jag är en stor jävla fangirl-nörd, men i dont give a fuuuuuu!

Pirr i magen!!!!

OMFG!!!! One direction ääääär i fucking Sverige!!!!!!! Ville bara säga det......lägger upp en charmig bild på mej och Johannes


FEK upp i rumpan

Jag har precis varit ute på en promenix och lekt mycket med min nya iPhone! Nu snart måste jag ta tag i företagsekonomin.... Så jävla dödstråkigt...... Har några bilder från min fest i fredags som var riktigt rolig! Måste dock bli bättre på att ta mer bilder....


Gräääääät!

OMG! Vilken historisk dag. SKojja, nje men vilken rolig dag! Vi spelade upp våran musikvideo på median och HAHAHHAHAHAAHAHA jag gräät!! Fy fan!! Vi är så bäst och Johan du är mej en stark fadersfigur!!!!! Partaay imorrn då!! Tagga til!!

FINASTE VÄNNERNA!!

MIna otroligt fina söta underbara vänner överraskade mej idag med en ljuvlig dessert som satt fint i magen!! Ni är bäst!!!

GRATTIS LINNÉA!!!!!!!!!

OMMG, TAAACK LINNÈA!!!! SÅ snäälltt att GRATTA MEJ!!!! OKej, nog med flummig skitsnack....I'M 18 MOTHERFUCKERRRRSSS!!!!!!! WIIHOOOOOOOO!!!!!

Imorrn blir jag stor flicka!

Jag har inte varit pirrig inför en födelsedag på typ hundrafeemtio år! Ja, jag är egentligen vampyr. Heheh, I wish! Nej men helt ärligt nu jag blir för fasiken 18 år!!! Lilla jag liksom! Lilla töntiga jag som fortfarande tycker att kiss och bajs är ren humor. "Ren" humor...hahahahha.....NEEEJ men seriöst! Trodde aldrig att jag skulle bli 18. Ska inte säga något, det är fortfarande den 7e och det finns fortfarande tid för mej att avlida.....nej men korv!!! Vad säger jag!!

Salvatore

Ska fan i mej kolla ett avsnitt av VAmpire Diaries nu.....som sagt, im addicted!!!! Och hell to the ommmffgg vad dessa vampyrbröder är snygga! Speciellt the badass Damon, han har charmen! Iaf, nu ska jag glutta på ett avsnitt!

Ta ett språng

HALLELÅÅJAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska gräva upp ett avsnitt av The Vampire Diaries. Fy fasiken, har blivit beroende, första säspgen är liksom klartittad! ÅÅååhh dagen har iaf varit riktigt finoch fartfylld! Har lyssnat på NRJ som en bajskorv för One Direction tävlingen. Jag ber, asså verkligen ber att jag kommer vinna...men jag är en sån där liten brud som aldrig vinner något så man ska ju inte få upp förhoppningarna!

Indian food

Jag har suttit som en mask innanför husets väggar i två dagar och jag ska med ljuva steg träffa upp Maria JOhan och Emil för en simpel indisk måltid! Kan vara bra att ta sej ut i det seriösa livet också. Har seriöst börjat få för mej att jag ska satsa på att bli vampyr och leva med Stefan och Damon Salvatore...aaahh, fy faaan vampyrer kan vara jääääävliigt sexiga asså! Skulle jag inte vara lite smokiiiiiin som en vampis???

The Vampire Diaries

Sjuuukt bäääst!!!!!!! Är helt beroende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAPPY BIRTHDAY MR STYLES!!!

Denne charmör Harry Styles från One Direction blir 18 idag!!!!!!! Älskar gifen ovan...hahahhhaha

GRATTIIISS HARRYY!!!!!!!!
om en vecka joinar jag 18-års ligan btw........

JAG OORKAAARRR INTEEEE

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA assåååååååååå orkar inteeee!!!!!!!!!! Denna bild har pimpat upp skoldagen från start asså!!!! känner även att jag inte alls är frisk...men det är underbart att dampa loss med kofötterna här!

RSS 2.0