"year one" och sushi

Ska dra till Kista snart och se på "Year One" och äta sushi! Ska bli ball, och sushi är det första steget i utbildningen, hehe.

Jack Black is the shiaat!! Och Michael Cera är en almänn sköning han me!! Ska bli kul!

några India pics!

Har ju fasiken inte visat några bilder alls från indien! Inte bra av mej! Har några bilder här på datan, typ hälften. Den andra hälften är kvar i kameran som dog precis när jag höll på att ladda över bilderna...och seg och lat som jag är så har jag inte laddat batterierna, ojski pojski!

jag med två av mina kusiner och mammas kusiner från Australien


mina två småtting-bröder, jag, mamma och morfar


mitt hår i en boll (hehe), och nån växtgrej..


Min kusin, lillebror och jag


några bilder, fler kommer senare när jag väl laddat upp alla bilder...där finns många fler roliga bilder! :D


lägger även upp en ny ketegori "Indien 2009", så att jag kan hitta bättre i framtiden ;D

tea-time

Här sitter jag med en liten blommig kopp te! I'm damn ball!!


lite ny design!

Känner mej riktigt stolt över mej själv som lyckats få in min lilla amatör-header som är gjord i paint!

news from nelly



Fredag

God morgon!

Redan fredag igen, just nu går dagarna i ett litet tempo. Snart börjar vi igen....ööh, vill inte tänka den tanken, den är inte rolig. Skulle vara riktigt nice att åka ner till något hott land! Vill åka någonstans, visst vill vi det Linnéa!!!?? haha. Och jag och Daniel drar till vegas nästa år, mohha xD
Iaf, just nu sitter jag och målar lite nytt lack på mina fula naglar, var rätt dålig kvalitet på nagellacket...har redan gått bort lite färg! Samtidigt som jag lyssnar på NRJ. Så just nu händer det inte mycket inte.


Stan trip

Har precis kommit hem från en stan trip med min mami. Vi kollade lite REA, åt på Tacobar och köte choklad, mumsi! Köpte två toppar och silvershcampo, inget på REAn...hehe, lite typiskt...




Pink nails

Rosa är seriöst den ballaste färgen att måla naglarna med!
Okej, det här är inte riktigt rosa, mer röd/rosa, men den är fin endå! :)


och jag vet att jag har cp-naglar...


Ojsan!

Ojsan!!!

Har inte skrivit något på 2 hela dagar! Men det har varit för att jag absolut inte pallat, plus att ajg inte haft ågot speciellt intressant att skriva. Igår satt jag och min bror och checka en Harry Potter film mitt i natten..hehe, hur nördiga får man vara egentligen? Men jag gillar att vara nörd! Det är coolt!
Ska snart kila ner i racerfart och käka lite frukost också!




:O !!!!

monday

Hellusan!

Har helt glömt att skriva någonting idag, så jag skriver något nu bara för att minnas denna dag! hehe...
Idag vaknade jag och åt en mycket äcklig macka till frukost...fy asså, verkligen! Sen åkte jah med Linnéa till jakan och träffade Hamid, satt där och snackade lite och sen åkte vi hem. Vacker dag va?
Nu sitter jag här i mitt vackra rum, riktigt vackert faktiskt och gör inte så mycket. Känner för att vara lite duktig och ta en liten workout! Känner att koffein-energin från kaffet jag drack med Linnéa har börjat verka, hehe. Lite sent kanske? men men.


sunday!

Hello people!

Idag är det söndag, så underbart va?? hehe. Idag blev jag jätteglad när jag skulle äta frukost och hittade ett paket med special k red berries flingor!!! För me love them! Sitter och snackar med härlif folk också. Små människor från india, riktigt kul måste jag säga! hehe
nu sk ajag ner och koka korv...nä, det ska jag inte men kanske??

pussar!

Lördag

Hejsan!

Är det bara lördag??? Känns som att dagarna går i seriös snigelfart...helt okej om någon var hemma och ville leka med lilla mej :) Jag och Linnéa var iaf på dejt med våran man Brüno igår, och haha, så jäkla rolig! Rolig och allmänt sjuk! Har man skum humor ska man absolut se den! Vi garvade ihjäl, efter första repliken på hela filmen...det är komik det!


movie tajm!

Linnéa, en saver skickade ett mess och sa att hon inte skulle åka till landet idag! wihoo! Så vi ska leka med "Brüno" på bioduken! Hoppas den är bra! :)


cupcakes

Hade lite tråkigt så jag bakade cupcakes. Måste säga att dom blev fail..ial utseendemässigt, hoppas dom smakar bättre! ;)





klanta tilldet lite med hallonfrostingen...den blev för rinnig!! Men men :)

Fredag

Hejsan!

Sitter här och chattar. Det ser u tatt bli en tråkig dag och jag får seriöst panik!! Jag ahr varit hemma i 2 dagar nu, och det är veerkligen över the limit för mej...!!!! Vad ska jag göra idag då?? Noooo idea...asså jag kommer börja gråta av rastlöshet snart...

Torsdag

Hellue!

Varför jag inte har updaterat så mycket på sista tiden är helt enkelt för att jag inte pallat...men eftersom jag inte bryr mej så mycket så spelar det ingen roll! Ser ut att bli en regning dag idag, helt okej endå eftersom jag inte har några planer. Är allmänt seg och vet faktistk inte vad jag ska berätta :)

supersöta twins!!! :D




Onsdag

God morgon!

Det är onsdag, men känns som torsdag...Den här dagen kommer bli seg känenr jag. Något tips på vad man kan göra när man absolut inte ahr några planer alls? Drömde jätteskumma drömmar. Att jag klippte av halva håret och hade jättestor ångest över om jag skulle färga håret brunt, och sen drömde jag att en av mina gamla kompisar var jättedeprimerad och jag skulle typ trösta henne coh bla bla bla...fattar itne vad allt det där kom ifrån?

Nu ska jag spana runt lite på internet :)

Insane baklänges....

...NEEEEVER again!!!! Fan! Det var hemskt! Men framlänges så får den 5/5 toasters! Då var den askul! :D Vi hade såklart en trelvig tid på the Grönan, det var bara såå himla mycket folk! Fast det regnade och allt i början. Men men, man kan icke få allt vettni ;)

we digg the skrattkamare! ;D




Tisdag

Hellue!

Har lite bråttom! Ska till Grönan idag och jag måste kila ner till mammas jobb först och hämta pengar, så jag har som sagt liite brådis.

Hugs!

THs album...

...Kommer heta "HUMANOID"! Det är officiellt! Tom har till och med skrivit det på sin blogg!
Kan inte vänta längre nu! Vill ha albumet i mina händer NU, NU, NU!!!

Monday

Hellue!

Har en skrämande tanke, om exakt 4 veckor börjar vi skolan igen...jäkla hell! Halva sommarlovet är ju fasiken bara poff, borta! Sov jättedåligt. Vaknade typ tuusen gånger, hörde massa folk stå utanför mitt fönster..scary! Eller vem vet, jag kanske var lite borta i hjärnan så jag bara inbilla mej? Det var iaf läskigt.
Nu ska jag nog ner och fixa lite frukost. Mina föräldrar har handlat! Finally! Nu har vi iaf mat i huset, och inte äcklig..mat..;P

rrrumpstek

Jag och Linnéa knallade runt i Vällingby idag. Först tog vi fel buss...så vi hoppade av i Kista och åkte till Vällingby därifrån, det gick bra! Men det var hott hott i bussen! Sen knalla vi runt lite och provade "affärskvinno-köäder" inne på H&M, mohaha. Sen stack vi till vårat stammis-ställe, Donken, och åt :)


Vällingby

Jag och Linnéa ska dra till Vällingby idag!

Det är även en grej som just piggat upp kan jag säga! Ett härligt samtal från andra sidan jorden :) ♥

God morgon!

God morgon!

Har precis vaknat, och det ser ut att bli lite molningt idag. Helt ärligt så känns det lite skönt faktiskt. Lite fläkt typ, inte stekande het sol. Man längtar nästan efter lite rengt när det varit så himla jättevamrt! Regn är myspys! Iaf i små doser lite då och då.

Måste ju även berätta mina åsikter om "Harry Potter och halvblodsprinsen"! Den vaaar jättebra! Men jag måste erkänna att jag är en liten, en pytteliten bit besviken...dom hade tagit bort så himla mycket från boken! Men det måste dom ju, utan alla grejer dom missa så var den 2 och en halv timme! Fast jag och Alice tyckte den kändes mycket kortare. Och sen, slutet!! HALLÅ!? Vad var det där för slut!!! Vi ville ha meeer! haha. Tur att det komemr en sista, 7an också! Men jag älskar Harry Potter och kommer faktikst, måste jag erkänna nu, alltid göra det. En gång nörd, alltid nörd!


Harry Potter and the halfblood prince

Den kommer äga! I just know it! Boken ägde, och checka trailern! :O

Lördag

Guten morgen!

Sooligt och varmt, skönt skönt! Jag diggar Sverige i nuläget! Idag blir det en träff med min kära lilla vän Alice, vi ska spana in Harry Pottah!! woho! Tror att jag ska läsa igenon slutet på boken så jag är lite uppdaterad igen ;) haha, nä då! Jag vet ungefär vad som händer. Nu ska jag sminka mej och leta fram några passande kläder som inte kommer få mej att svettas sönder!

Adios!

Båttur

Har varit ute på en båttur, trevligt va? Rätt så seg dag..men men. Det var iaf varmt, och förhoppningsvis så har jag fått lite färg!









haha, spana in min lillebror! xD

Fredag

God morgon!

Har varit vaken ett tag, bara inte pallat gå in på denna data-burk. Har solat lite nu på morognen, men pallade inte så jättemycket då svetten verkligen rann! Fräscht va? Idag har jag inga planer än iaf. En sak jag ska göra är att reservera två små platser till HP imorrn! Jag och Alice ska spana in den, längtar verkligen! Har ju varit en fet HP nörd förut, så jag har läst alla böckerna ;)


Tv/film

Nu ska jag nog ner och titta på antingen TV eller någon film. Mys! :)

lite slow

Hejsan!

Nu är jag hemma. Lilla Sepideh, var så kul att se hennes fejja igen! Efter mer än ett år!! Hon var sjuk också, lills gumman! haha.

Jag och Linnéa hade det iaf suuperskojj! Sov hos Linnéa helt själva, köpte korv med bröd för att alla pizzerior var stängda vid 9...så vi käka korv bröd coh choklad. En perfekt måltid, inte sant? På dagen gick vi även runt i jakan, och sen stan. Spanade turister i gamla stan, man kan faktikst se vilka som är turister! Det är lite komiskt, eller inte..ja ;)






Hellue! Jag sov hos Linnéa igår, v

0-744946df926cd13705a6c7771a1bec1c.png

Kolla varifrån!

Hellue! Jag sov hos Linnéa igår, vi käka korv mitt i natten, mumsigt! Nu är jag påväg till jakan för att träffa Sepideh och Jessika.


Onsdag

God morgon!

Vaknade upp i mitt rum idag! Mitt RUM! Med fina posters på TH, underbart. Det är faktistk riktigt behagligt väder ute idag också. Behagligt...vafan är det för ord nu då? haha.
Idag ska jag träffa Linnéa i think, om ungen kan svara på text-messaget! Och nu ska jag fixa mej lite. Man har bara segat runt...

<3

Bra/Dåliga saker me resan

Har inte så mycket att göra, så jag tänker dra en bra/dålig - lista av Indien-trippen.

BRA                                        DÅLIGT
♥ Träffa släkten                   ♥ Äckliga gubbar som glor...
♥ Är typ kändis där!             ♥ Kan inte gå ut på en vanlig promenad själv
♥ "Maggie" nudlar               ♥ Varm vattnet i duschen tar slut fort
♥ En viss person...              ♥ Dom äter fasiken bara ris!
♥ Party!                                   ♥ Kunde inte sola eller bada
                                                ♥ Hårda sängar
                                                ♥ 3 pers dog under våran vistelse där (MJ inräknad)

Just nu leder det dåliga...fast dom bra grejerna överväger faktistk dom dåliga. Den där 'personen' gjorde ju fasiken hela resan! Och mina kusner är så himla bäst bara! :D

handlat

Har precis tagit en sväng ner till ICA och handlat! Heeelt själv! Kan ju säga att kylskåpet var lite lite tomt...så jag var helt enkelt duktig och gick och köpte lite nödvändiga saker.



vad handlade man då? Mjölk, yoghurt och fil...lite enformigt?


blä blä!

Bloggen har varit mycket väldigt jätteboring dom här 3 Indien-veckorna. Typ inga bilder...tråkigt! Men, MEN! Jag ska ladda upp massa fina bilder så fort man hittar sladden någonstans i resväskorna...håller just nu på att ladda mobilen via datan (har inte hittat laddaren). Men några mobil-bilder kan man flasha up!






alla roliga bilder finns då som sagt på kameran. Har faktiskt inte direkt vant mej vid att vara hemma än...Det är verkkligen tyst hät gemfört med där borta. Ljud heela tiden! Bilar, människor, böne-ropare (ni vet typ moské-grejs). Sitter med höög musik för att liva upp stämningen lite, hehe.

HEMMA!!!!!

Bäjbis, I am back!
och jag är trött som jag vet inte vad...

men vad gör det?! Jag är hemma...ahaaa!

Måndag

God morgon!

Idag är det måndag och vi ska åka hem ikväll! Jippie! Klockan 2 inatt går planet till Frankfurt. Asså jag känner en lättnad, snart, snaart är jag äntligen hemma igen!
Ska bli  riktigt skönt!

Dom timmarna som är kvar, ska jag troligen spendera åt att göra precis det jag brukar göra på dagarna här...absolut ingenting! Damn fun! :D


<3


Ice Age 3

Idag ska jag på bio med mina kusiner. Ska spana in "Ice Age 3". Måste ge Indien biograferna lite creed också! För det första så är skärmen jättestooor! Större än i sverige, och stolarna är jättesköna! Och sen är det svalt och skönt, plus att man får käka precis vad man vill där inne. Något man inte får i Sverige! Man kan t.ex köpa en stor fet hamburgare och sitta och käka på om man känner för det. Pluuuus att innan filmen börjar så går det runt en snubbe och säljer snacks inne i biografen också. Sjysta puckar!

Måste också berätta att min kusse rädda mitt liv igår! Vi drog till stan och spelade spel på något place. Det var askul! När man körde basket, ni vet kasta basketboll i korg, så fick man en "biljett" för varje träff. Och ju fler biljetter man fick, desto större pris fick man! hihi. Vi fick en nyckelring och en pennvässare..underbart va?


ETT ÅR SEN <3333











Tänk att det har gått ett helt år sen jag hade den lyckligaste dagen i mitt liv! Sitter här med ett stort leende på läpparna.
Längtar tills nästa gång! :'D

okej

Ja, jag fick ett litet damp-ryck i förra inlägget. Men jag är djupt depressed faktiskt...

Just nu är det en doktor här som kollar till min mamma och bror. Och gissa vad, min moster är också sjuk...snart kommer säkert jag bli drabbad och typ dö.

Men det är bara några dagar kvar (förhoppningsvis bara 2!) så jag får hålla ut! jag kan klara det för jag är en ball brutta, eller hur! :D

laddar upp denna söta bild bara för att den får mej att le! <3

I don't care

Hej på er!

Livet här suger jäkligt hårt. Jag finns på något sätt inte och känner att gråtattacker är påväg att sippra fram precis när som helst. Min mamma och bror är jättesjuka, vi ska åka om två dagar, men om dom inte blir friska så måste vi förlänga denna jävla resa. Men jag mår bra. Så jäkla fucking bra!!!!!!!!!!!!! Fan fan FAN! Nu börjar jag gråta!!!!!
Jag bryr mej inte om någonting längre. Whatever! Har inte skrattat på 3 veckor, alltså verkligen skrattat. Det är pain allting. Det finns en sak här som får mej på bra humör, men med den saken kommer inget hända och det gör mej ännu mer deprimerad.
SAVE ME SOMEONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredag

God morgon!

Fredag idag, 3 dagar kvar! På måndag kväll åker vi! Men igår var det faktiskt kul. Kom massa folk för att fira min kusse, och "några" folk piggade upp mej lite ;D askul!
Just nu har jag precis ätit frukost. Bröden här är riktigt snuskiga måste jag säga..men det gick ner iaf.
Ikväll blir det middag hos någon snubbe. Har ingen aning om vem, men mamma säger att han har varit här någon gång, så ja..bara åka dit och vara lite trevlig I guess!


Pussar! <3


Torsdag

Hej hej!

Ännu en dag, men snarrt är dagarna slut i detta land.

Iag fyller min kusin år, så Grattis till honom! Han ska ha kalas idag med typ alla sina små 10-åriga vänner...och typ släkten. Så det kommer andra människor med, som tur är!


Onsdag

Hejsn!

Har precis kommit hem från en låång tur på stan. Är lite trött...käkade även på ett asgott place! Deras efterätt, soo good!

Nu pallar ja inte skriva något mer...hehe..

Tisdag

Om en vecka sitter jag på 8-timmars flyget!

Hejsan svejsan!

Nu tror jag att vi är påväg ut någonstans, till stan antagligen. Finns inte så mycket annat man kan åka till...men det är helt okej, speciellt på kvällen!
Sen ikväll så ska jag till min kusse och käka middag. Och så är tisdagen slut, och det är en mindre dag här..wohohoo!


en söt liten doggy :)

Måndag

God morgon!

Bara en vekca kvar! Underbart!
Har precis kkat en pizza från Pizza Hut. Dom har lätt dom godaste pizzorna, över alla! Idag, snart är det ännu en begravning...men jag ska inte gå. Det räcker med en denna månad tycker jag ;)

Nu ska jag försöka hitta på något kul, adios!

Söndag

God morgon!

Har precis käkat en sen frukost. Vaknade vid typ 2. Nu sitter jag här och tittar på "Step Up",soo good! Verkar som denna dag kommer bli en segis, men jag börjar bli van med sega dagar...

Asså ja vet inte vad det är som är segt, datan eller internet, men när jag ska ladda upp en bild så blir det "webbsidan kan inte visas"...asså suck!!!!!!!!

SOOOOO BEAUTIFUL!



Vilken underbar syn man möttes av på Toms blogg! :D

Lördag

Hej!

Jag hatar det här stället, vill åka hem NUNUNUNUNUNUN!!!!!!!!!!!! Bara så ni vet...

Men en god nyhet, Toms blogg har dragit igång!!! SÅ jag ska fort som blixten in och ckecka ut den nu!

BAJ BAJ!

Fredag

Hej Hej!

Har precis kommit hem från en begravning. Det var min mormors syster som dog eller vad man ska kalla det, hehe. Och det betyder alltså att jag, för första gången i mitt liv sett ett lik...NASTY!
Men snacksen efteråt var goda, haha.

Ikväll ska vi till min morbror och det kommer massa folk. Ganska tråkigt om det inte kommer roliga människor...


Ska ladda upp lite bilder senare, min kusin spelar spel på min mobil för tillfället ;D


Torsdag

God morgon!

Morgonen är seg som vanligt, men senare idag ska jag och mina kusiner draga iväg på bio. Och dom har äkta godis där!!! Inget indiskt trams, utan äkta härliga små godisbitar! Det kallar jag underbart! Vi ska spana in "The hangover", alltså "baksmällan"




Onsdag

Hellue!

Idag har vi varit i någon slags djurpark. Var sååå himla hott hott!! Värmen smälte sönder mej långsamt..hehe, skojja, men det var varmt.
Och nu har vi precis kommit hem från några som vi åt middag hos.

Pallar inte ladda upp nya bilder just nu...


och det funkar ju fasiken inte att ladda upp någon gammal bild heller!!!

RSS 2.0