Baby you light up my world like nobody else


Det är Sandras fel att ha blivit obsessed med One Direction och deras låt What Makes You Beautiful...!!! Seriöst charmiga pojkar....ååhååå!!!!!!!!


Vänner!


Sitter i denna ljuva stund och spanar in lite FRIENDS!!!!!! WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH!

Mina inlägg på sista tiden har bestått av ljudeffekter av någotslag. Ska försöka bli mer seriös. Pfffffttttttt, det kan ju världen ta och glömma!


Paranojja

hejsan!! Känns trevligt att torsdagen är slut och att det är fredag imorrn!! Jag har ont i huvet och är nu paranoid övet om jag har en tumör i hjärnan efter Marias fina info om näsblödning och hjärntumörer.....muuuuu på dej Maria!!! Heheheh nääråååå i'm chilled out like a chilled chili!!!! Babbel babbel lingon svabbel!!

jobba jobba joobbaaa


Sitter i skolan på Info & Layout lektionen och finslipar min artikel till våran skoltidning. Min röv har smärta från att sitta på den här vääldigt osköna stolen!


Rappa ut munnen!!!!!!!!!!


HEJSAN ALLESAMMANS I DENNA WOOORLDWIDE LAAAAAANDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad tycker ni man ska börja med en morgon som denna? Ställa sej och göra 25 knäböj på soffan, mala kaffebönor i en presskokare elelr kanske ställa sej och ge ifrån sej ett höööögt läte över grannskapet?? Vad känns mest lägligt att göra?

OKEJ, MEN MAN URSÄKTAR för att man är lite kockopengo denna onsdag den 28 september år 2011! Ha en finurlig och upptäckande dag mina sköna individer!


bussväntan

Helluuusaan!! Sög rätt hårt på att blogga igår meeen meeen thats life!! Sitter och väntar på bussen at the moment, därav det vackra golvet på bilden. Mycket sense i detta???????? Kanske, kanske inte....en gåta i livet...

Peddo bear


Hejsan! Min lillebror har haft sitt kalas idag, livat!!!!!!!!!!! Men nu har alla studsat iväg så nu är det peace i hemmet igen!


En lördagig september morgon

Hallåååååja!!!!! Sitter och steker ägg på min heta.altan, funkar finnemaaang!! Asså mina drömmar!! Hahaha helt.sicka och såå himla verkliga! Min bror leker gangstaahhh på sin cyckel med skidbrillor på sej. Treeendigt!!

ljud från en sak på 4 ben


Hej! Kom hem från maria för ett tag sen. Hade lite fredagsmys med Maria och Öznur!! Har kutat 5 km idag på idrotten, im proud duudes!! Och just nu är jag såååå trött asså verkligen trött...ska duscha lite kvickt och sen studsa ner in ma bed!


Friends


FRIENDS är ju seriöst bäst!!! Ska glo på några avsnitt och sen duscha och sen sova och sen vakna och sen fixa mej och sen äta frukost och sen gå till skolan!


nöjd individ


Bilden snackar ju för sej själv! hahahah vilket smartass med en kaffe och lite maltesers (som egentligen är Marias)


Gimme that


God morgon!! Sitter och låter Chris Browns gamla sounds studsa i min trumhinna denna morgon! Har inte mycket emr intressant att berätta at the moment! Ha en trevlig dag!


I speak the truth, but I guess that's a foreign language to y'all


Ska hälla te i mi strupe. Skulle varit på insparken idag på söder men har grov kvinnosmärta och är trött så jag är inte där helt enkelt!


Fade into darkness


GOD ONSDAG!!!!! Idag känner man sej ju riktigt charmant och vacker!!!!!


Birthday Boy


Grattis minimala bror!!!!!!! Älsakr dej!!!!!!


observera en analys


HEJSAN!!! Min lille broder fyller 6 år idag!!  CONGRATULATIONS BROOOOO!!!! Idag har man då vaknat, gått till skolan, fått i sej kunskap....elller?, skrattat ganska grovt, fått en bild på sej själv vääldigt charmigt photoshoppat av Johan... varit trött i ögonen, hört en man tala för sej själv på tåget och nu är man back to basics!!!


oohhh damn



Dans är så jäkla häftigt!!! Jag älskar dans så jävla håårt att det itne är sant!!! SERIOUSLY!!!!!!!!!!

Spana in dessa grabbs och tjej!! How tha heeelll can dom göra sådär med sina kroppar!?!?!?! AAAA fucking MAAZIING!!


chocolate


Hejsan! Mår bättre idag än igår även om jag inte direkt mår bra...men men! Sitter här med mina små bröder som smaskar på glass jääävligt högt och diggar musiken till "upplev mer, upplev mer, upplev mer med bredbandsbolaget" elelr hur den där låten går!!!!


halssmärta


Hejsan! Min hals är nu död plus styckad i bitar, har ont i hela kroppen och lock för öronen och baaaajjjsss!!! Varför vaaarföööörr!!!!!!!!!!!


André Zuniga-Jag Gråter Bara I Regnet cover


Idol grabben André har gjort en cover på Jag Gråter Bara I Regnet av Newkid. ÄLSKAR  verkligen den låten och ADnré gör seriöst en skiitbra cover!!!!


Kaulitz goes Blonde


Hejsan! Är jättesjuk idag...halsen är heeeeelt död kan knappt svälja :(

Men whatever!!! Såg bilderna på en BLOND BILL KAULITZ! MÅnga tycker det är ja...fult...men asså jag vet inte, de trä något med det som är lite charmant tycker jag iaf! Dock känns det helskumt att den där blonda snubben med skäggstubb är BILL KAULITZ!! BONKA LIKSOOOM!!!!


Helt normal aktivitet på en eftermidag!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHA!! JAAG DÖÖÖÖRRR!!! Johan klippte ihop ltie av skiten jag, Maria och Johan filmade idag och aaaaaaah jah kissar ju på mej!!! Vi är ju feeett roliga!! HAHAHAHAHAHHAAH!!! Och asså mitt hysteriska robusta avskyvärda garv i början är bara tillgjort....just sayin!


Think life is a game but all you get is a turn. You live and you learn, either you freeze or you burn


Vi har inga medialektioner den här veckan för vi ska jobba på ett projekt, typ naaaaajs!!! Me man måste ju dock jobba på projektet men det kan man ju göra hemma i sin egna lilla lya! Filmade random bajs idag i Jakan med Maria och JOhan, just for fun liksom! Och nu ska jag börja samla ihop lite facts!!!!!!!!!


Curls


MÅNDAG är det igen! Har inte plattat mitt hår på en vecka + några dagar! Ska försöka hålla mitt krulliga hår borta från plattången så mycket som det går....iaf tills jag åker iväg!!


If time is money, I'm an hour past paid


Trevlig söndag peeeople! Eller itne...sitter och skriver en idrottsuppgift om en matbutik, typ. Orkar ite fokusera min hjärna at the moment. Ser ut osm en korvlarsson dagen till ära också!


Nollning!!


HEJSAN! Kom precis hem efter att ha nollat ettorna idag på Medis! Våran lilla grupp var jätteduktiga även fast dom förlora....nu ska jag glo lite på FRIENDS hade jag tänkt! Luftigt liv! KÄnenr för att garva lite lätt, bara bursta ut liksom ohoho sånt är härligt!


Britney


Sitter och lyssnar på Britney i denna natt-timme!!


so special


Hallelååjaa!! Egentligen så börjar vi 12.35 idag meeen jag ska dra mej mot Indiska ambassaden och fixa med mitt visum! Oooohoo, detta betyder ju att jag ska dra iväg...om nu allt går som det ska......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IIIHIII!!


mjölkstrålar


Har ett prov imorrn på mediehistoria och jag borde läsa igenom mediatexten och jag ska! I wiiilll! Snart...lovar...om en liten stund bara!


HAPPY BIRTHDAY!!!!!


HAPPY BIIIRRRTTHDAAAYY!!! Idag fyller min beebbiiees 19 årig ooold maaan!! haha, LOVE YOU SOO MUCH!!!!!! ♥


Let it rain over me


Heej! Igår vart det ingen update från mitt engangemang! Vilken proffsig vuxen tant-mening!! Det regnar ute så jag ska ställa mej i regnet och skaka mitt as till takten av Rain Over Me. Mitt på bushållsplatsen ska jag göra detta! Ha det trevligt idag!!


ny vecka


God morgon!! Asså jag känner helt spontaaaaaant (hhaha johan...) att jag seriöst inte pallar dra mitt fläsk till skolan...meeeeeen nu ska vi trycka ner gasen i botten och goo hard!!! Cirka två månader och sen åker jag iväg till Indien, most likely som det ser ut nu! Motivation!!


I like the view


Två bilder från fejjan och igår! Inte charmiga alls och på andra bilden ser man ju typ bara mina tuttar i ett hörn. This day is seeeeg och jag gillar itne den här dagen....


ameeen durrrååå!!!!!


God morgon! Eller mer god eftermiddag. Vaknade vid 2, är hlet manipulerad i hjärnan vilket betyder trött, seg, tröttare och segare. Igår var skojjigt ska sno lite bilder! Har tp 2 sugiga bilder på mobilen for everybodys informatioooon! Ska dricka vatten snart och typ äta mat!
Och svar till någons fråga; Nej, jag är inte singel :)


There's not a place that your love don't affect me, baby


Börjar rulla mot Västerhaningen alldeles snart för lite partaaaaayyyyy nu då!! Ha en fin kväll!!!!!


Let me see your body go like maraca-ca-ca-ca


HEJSAN SVEJSAN! Ska iväg till Simons födelsedags partajj denna afton och shaka röv och ha rooliigt!!


Never Back Down


Kollar på Never Back Down!! Väldigt bra film med myyyyycket fina kroppar må jag säga....har sista fighten kvar av filmen och sen ska jag sova! Mina ögon svider, inte myspys!


I'mma blunt blowin


Har musik inplanterade i öronen och vill äta något fettigt till middag, typ pizza eller något liknande.....nice nice....


Fredag!


God morgon!! En kylig fredag at the moment. Slutar ganska sent idag. Ja, det är väll det.


see we don't even fuck no more, we make love







Säger godnatt några lugnisar fårn Lil Waynes nya album! Gillar att han sammarbetat med Bruno Mars i Mirror och HowTo Love är bara allmänt fin precis som So Special. Iaf, godnatt! Imorrn är det fredag igen!


Kaulitz daaay!!


HAPPY BIIRTHDAY BILL OCH TOM!!!!!!!!!!!!!! 22 år och stoooora pojkar!!! GRATTIS GRATTIS GRAAATTIIIS!!!!!♥


wtf på ekonomi!!!


Om det är meningen att jag ska fatta företagsekonomi så kan jag skrika FAIL på det i någons nylle! Fattar ingenting...ser jag ut som en ekonomibrutta eller??


RSS 2.0