Blir lite paus då och då

Hejsan Hejsan!

Jag har inte uppdaterat på jättelänge!! SÅ tråkigt, jag vet..hehe. har varit sjuk några dagar nu, men imorrn så tänker jag dra mej tillbaka till skolan.
Från och med nu kommer jag bara blogga när jag har ttid och känenr för det. Det rä bara så himla mycket stress i skolan och allt att man får liksom ingen vilja, ni fattar. Så komemr blogga lite då och då tills jag är tillbaka i rytmerna igen! :D

Har även lyssnat sönder "Humanoid"-singeln. Så underbart bra! TH är talanger upp i dagen! :D

Och, mina vänenr! Den 25 oktober ska jag och mamma till Barcelona!!! Wiihooo!! :D





Lite trevliga gammla bilder. Kan fortfarande inte ladda upp bilder fårn mobilen.....ASHOLE mobil!!!


Måndag

God morgon!

Igår pluggade jag jättemycket!  Är fett stolt över mej själv :) Min lillebror hade även sitt lilla barnkalas, så himla kul! Och gulligt! Något är fortfarande uppf-at med mobilen och bildöverföring..me getting damped! Så himla tråkigt utan bilder!

Håller på och kollar upp en litne resa som jag och mamma kanske ska åka på nu på höstlovet!! Jag hoppas verkligen!!!! :D

Men så segt!

Hejsan!

Har försökt uppdatera tidigare idag, men datan har ju värsta cp-rycken så den stände av sej själv flera gånger. Så ja, ingen update inte. Och sen har jag pluggat massor och jag ligger just nu på en väldigt deprimerande nivå. Seriöst, det finns inget light i mitt liv just nu. Blir riktigt depressed av att sitta inne en helg jäkla helg för att man måste plugga. Jag mår inte bra!!!!!!

Så, vad kan pigga upp mej denna lördagskväll? Jag kollade in ett klipp när Tom spelar piano, asså lilla gubben! Han är bara så himla söt!!! Det fick mej att le, kan jag säga! :D Och jag tänker inte plugga ikväll, faktiskt inte. Jag säger till mej själv nu att jag ahr pluggat färdigt för idag. End of story.

Automatic

Tjenixen!

Har inte uppdaterat på ett tag, ser man. Har pluggat lite och sådär och har hel enkelt inte pallat. Vilken liten latmask man är! Känns även lite tråkigt eftersom jag inte kan hitta en sabla mobilsladden och ladda över bilder!! Aja, sitter och lyssnar på "Automatic" och "Automatish", fick hem singeln igår!! :D


Onsdag

Hej och god morgon!

Är riktigt glad att det rä onsdag, halva veckan, helt lovely! Men det är så kallt och jag fryser rumpan av mej! Jag vill kunna spola fram tiden lite, till något lov, för jag vill sova! Jag är trött...Det är synd om mej helt enkelt. Men det är bara att kämpapå fram till höstlovet, I can make it!


det är jag!


Tisdag

hejsan hoppla!

Idag är det en sköön tisdag, I can feel it! Kommer bli en alldeles pörfekt dag denna dag, och det känns mycket bra! Det rä faktistk bra att tänka lite positivt varje morgon, för om man verkligen tror på det så kommer det att bli så. Igår blev t.ex jätterolig!
Hinner inte ladda upp någon bild just nu för jag måste draga!

Adios!

swedish hollywoodwifes

Lite ballare titel va? Man kan ju sina knep för att hotta upp lite småtråkiga namn! mohaha.
Nä, men ikväll är det ju "svenska hollywoodfruar". Såg inte förra veckan, men ta mej i baken, jag måste se det idag!
Man har ju inte hört lite om lilla Anna Anka, och min personliga åsikt av henne just nu är att hon är helkorkad i bollen, men enda en riktigt skön liten kvinna. Liten udda kombo va? Men hon verkar faktistk skön på sitt sätt, även fast hon kanske säger och har en del skumma åsikter. Aja, lets see vad programmet har att bjussa på ikväll :)


EMA 2009

Måste säga att man nu kan börja rösta inför EMA, som är den 5 november i Berlin!!!! Alla som har fina små hjärtan röstar såklart på TH i kategorin "best group"!

RÖSTA HÄR


dom ska och komemr vinna!!!! Alltid!!!! <3333


Måndag

God morgon vänner!

Måndag igen, coh nu är det riktigt september-väder här. Regn, mörkt, lite kyligt...ojoj...jag vill åka utomlands. Har inget vettigt att säga just nu för tillfället. har faktiskt ingenting alls som är on min mind denna morgon. Min mind är med andra ord rätt tom just nu...hehe. Eller är den kanske "Tom"?, alltså fylld med Tom?? mohaha, vad jag är rolig!

kan ju inte ladda upp bilder rfö tillfället, så vad passar inte bättre än en liten ko på morgonen?? :D


Födelsedag

Hej hej!

Min lillebror Phillip fyller 4 år idag, så vi har haft ett litet kalas för honom med våra kusiner och farmor och farfar. Lite trevligt, en litne fikabjudning, hehe.
Ska läsa lite svenskabok nu snart, när alla gått ochsen göra lite matte.

Min sladd till mobilen har pajjat...så kan inte ladda upp några bilder från tillfället. Men jag får låna min brors snart, men inte just nu. Pallar inte gå och leta efter den :)


blir bio

Det blir en liten bio idag med min farmor. Hon har velat ta en bio länge nu, och ja, varför inte :) Så det blir "sommaren med Göran". Den verkar faktistk riktigt komisk!!


Lördag

God morgon!

Vaknade och det första jag fick göra var att knalla ut me hunden...men det är den lilla fluffbollen värd! :) Har precis ätit frukost och min dag idag blir faktiskt till att plugga. Det låter tråkigt, men det är det faktistk inte! Okej, jo..det är jäkligt tråkigt, men jag har inget val. Massor med prov och projekt som kommer upp, dumma fula pruttskola. Men det kommer gå bra! När jag ahr pluggat idag kommer jag ha hunnit med massor och då gjort mej själv proud! Och då kan jag börja fixa lite till min minst lillebrors lilla kalas imorrn. Han fyller 4! Grabben har börjat bli stor!!!

Mina plugg-mål:

♥ Göra klart alla 'blandade uppgifter' till matten.
♥ Kolla igenom alla NO-frågor 'att kunna till provet' (kan dom faktiskt pretty well!)
♥ Samla massor med fakta till SO-projektet, helst försöka planera min 'utvecklingsplan till ett u-land'

Det låter väll bra? Faktiskt inte så jättemycket! Och jag har ju fasiken hela dagen på mej, så kvällen kan nog bli ledig :)


Dirty Dancing


Tonight!


det är väll typiskt

Hejsan!

Har varit en stor fet loser på att uppdatera på desas dagar, jag vet, jag vet. Men gissa vad? Igår blev jag riktigt sjuk. Frös jättemycket i skolan, hade två stycken tjocktröjor på mej, men jag frös endå! Mina fötter domnade bort! Helt seriöst. Kände även att jag skulle bryta ihop och typ börja gråta när som helst. Så ja, jag gick hem. Och idag har jag varit ledig. Mår dock mycket bättre nu, som tur är! Vet inte vad jag fick för skit igår asså...men hemskt var det!

Lite typsikt att bli sjuk precis efter att jag skrev det där lilal inlägget om "lov och mörker"...haha. Och jag lovar, jag fejade inte! Utan jag mådde piss, för pissit för att kunna 'njuta' av sjukdomen (;

ett litet mellanmål i solen:)


Lillebror jagar hund..??


Jag vill ha mörker och lov

Hejsan alla!

Hemma från dagen, tog skolfotot. Jag komemr bli så himla snygg! I just know it! haha, nej, jag har faktiskt ingen aning, men förhoppningsvis så kommer jag bli nöjd. Det är ju som sagt det sista skolfotto som jag tar i den här skolan. Alltså är det lite extra viktigt att bli bra, tycker iaf jag!

Som rubriken säger; jag vill ha mörker och lov! Fan vad jag älskar när det är riktigt mörkt, kallt och allmänt äckligt väder ute och man har lov och sitter hemma, med en varm filt i soffan och äter godsaker och kollar någon film eller liknande. Det är så himla mysigt! Vill inte gå i skolan längre nu när oktober börjar närma sej...ush och fy! Ibland är det faktiskt skönt att vara sjuk...hehe. Bara man inte är jätteallvarlig sjuk, typ dödssjuk. Men en liten förkyldning då oh då är bara skönt ;)



+



och



=

MYSPYS!!!!! :D


onsdag

God morgon på er!

Detär så jäkla kallt på morgonen!! Men se på dagen så blir det jättevarmt, och det är ett jobbigt läge. Idag ahr vi skolfoto! Jag hoppas verkligen att jag får sitta, har aldrig fått göra det för att jag är en kortis, och står alltid på mittenraden...men Linnéa sa igår att när dom skulel fotas så fick dom korta sitta ner! Så jag har kanske ett litet hopp. The last photo in Engelska skolan! Den måste som sagt bli bra, liksom det sista som jag komemr ta i denna skola, ever.


:)

Vet seriöst inte vad man ska skriva för rubrik på detta lilla inlägg. Kom hem från skolan för ett bra tag sen, har kolalt igenon lite läxor som jag kan (stoltis!) och lite NO-prov som jag faktiskt också är rätt sker på. Vilket flow man har, va!?

Imorgon är det skolfoto, vad ska man ha på sej?? Sista skolfotot i Engelska skolan, ever...måste bli bra! Man vill ju inte att det sista minnet av en ska vara en liten aprumpe-bild. Nej tack, nej tack.

Måste berätta att vi dansade afrikansk dans på gympan idag. Det var riktigt kul! haha, man blev på bra humör, garvade och såg troligen inte klok ut! Riktigt skojj! Så det blir 3 veckor av rolig gympa nu då, pörfekt!


små bunny-ears från götet!


15 september

God morgon!

Idag är det tisdagen den 15 september, alltså så har halva september redan gått! Någon mer än jag som tycker att det går i lite speed här? Men det är bara bra! Sitter och lyssnar på "NRJ wakeup call", så jäkla roligt!

Idag är det en short day, slutar 2. Men det är massa ektioner innan lunch så det är lite jobbigt...men men, man kan ju icke få allt :)

Börjar dagen emd en låt


köörv

Har precis käkat falukorv, wich I love! Älskar korv! Lyssnar på lite musik just nu och tar det lugnt. Måste snart ut i kylan och raasta vovven och sen ska jag gå igenom några NO-frågor. Känns faktiskt som att jag har hyffsad koll på läget just nu. Hela NO-grejen är faktiskt inte såå himla svår :)



simple

Min mage kurrar, har inte ätit sen vi hade lunch vilket var typ 12...poor me and my tummy! Men mamma håller på att laga mat just nu :)

och jag dampar fortfarande på min jävla fucking cam.....hate it!!!!!!!


alltid denna segeht

På måndagar, ja! Fan var man känner sej seg. Asså alltid, alltid ALLTID! Måndagar bankar skiten ur en, thats it. Inga comments på det, för det är ren fakta. Men sen är det tisdag, och den är kort, så efter den känenr man att man är påväg någonstan i veckan. Alla har ju sina system att tänka, muhuha.

Ska nu snart göra lite mer på min matteläxa, sen är den finito. Och sen efter det blir det kanske lite NO-plugg, har prov om precis en vecka...lite smått panic. Men min underbara filosofi "allt ordnar sej", så det komemr det också göra :)



Monday

God morgon!

Sov så himla bra när klockan ringde imorse! Det är i sånna lägen man bara vill ligga kvar och sova, inte tvingas upp för att gå till skolan. Haha, jag drömde att jag och Madelen va i någon mataffär och snattade kakor från öppnade kak-förpackningar! Värsta coolingarna ju!

Har inte mycket att säga såhär på morgonen tyvärr, bara att det är en lång dag och att jag troligen måste stanna kvar i skolan för att träna på gitarr-läxan...

Kramar!


varma kanelbullar

Jag sitter som sagt och fryser, och vet ni vad som skulle vara riktigt mysigt just nu när jag fryser ihjäl här? Sitta i soffan med en filt och äta nybakade, varma kanelbullar, mmmm....

Måste baka bullar snart! Har inte gjort det på typ hundra år!! Inte okej, inte!


Schlag den Raab

Det här är så vackert! Igår körde TH "Automatic" live på "Schalg den Raab". Åååh! Jag blir så glad!! :'D


Fryser!

Det är jättekallt! Och jag fryser! Jag fryser alltid! Är en kall människa...

några små ego-pics i Öznurs rum (;


varför måste man?

Har börjat med lite plugg. Det är så jäkla segt! Asså vi lever ju typ för skolan, sen blir det jobbet, och sen så dör man. Vad är det för liv liksom? Just nu är skolan mitt liv. Det är tragiskt. Men bara man klarar alla fula ämnen så är det lugnt!

Ska strax fortsätta med mitt plugg. Måste läsa min svenska klassiker. Min kommentar till den just nu; it sucks! Och jag fattar absolut ingenting. Gamla, svenska ord, asså ingenting makear sense!


Göteborg i bilder











Söndag

Guten morgen!

Igår så fick min data något fel i hjärnan och jag nöd-klickade på 'ctrl+alt+delete', ni vet en nödgrej. Efter det stog datan och "loggades ut" hela jäkla natten, och jag kunde inte göra något åt det! En smått liten panickänsla började då komma. Men nu funkar den helt normalt igen, tack papi! :)

Asså jag frågar mej själv varför jag sitter uppe klockan 9 på en söndagsmorgon? Det är helt insane, med tanken på att förra helgen gick jag upp typ 7 varje morgon när vi var i Götet. Men det balla är att I feel pigg! Okej, inte jättepigg, men utvilad. Utvilad men endå en liten trötthet, men som snart kommer försvinna. Bra förklarat, va? Alla har vi ju våra feelings!

Jag har faktiskt laddat upp "Göteborgs-bilderna" på datan nu! Up me händerna och give me vågen! woohoo! Så jag ska snart posta dom allesammans, för det är inte jättemånga. Men dom är lika mycket värda för det!  


asså han är ju bara så fiiiin!


men hello beautiful!!



så vackra!


Rocket 88

Har precis skrivit klart min musik-log till en liten gamling låt som kallas "rocket 88". Den har värsta gunget, jag lovar! hehe, det beror ju på...iaf, känner mej nöjd med den.

And I'am damping on my webcam! Fattar inte vart bilderna hamnar!? Daa-da-daaa-da-da-da-da-da-daaamp!

ooh, jag gjorde precis ett framsteg, jag hitta mappen!! woho! Men, jag kan inte ladda upp bilderna på bloggen...jäkla damp!!


min comment till camen...


Linnéa är trött

Hejsan alla!

Jag är hemma nu. Satt på en helt fullproppad buss med massa folk (såklart). Och jag hade ju självklart turen att få sitta bredvid en gubbe som luktade flera ton svett, så jäkla härligt. Sen fick jag vänta på stationen i ungefär 20 minuter på min buss hem och jag kände mina ögon svida. Trötthet! Trötthet i hög grad. Ska skriva min "listening log" till musiken, hitta en 'Disco låt', även den till musiken och sen ta det lite lugnt. Inte några jättejobbiga läxor egentligen, så det blir väll bra.






Saturday

God morgon!

Vi har typ vaknat för någon timme sen och käkat en mycket nyttig frukost bestående av lite överblivet candy. Ska snart ner till Kista och kolla läget lite, och sen så måste jag hem. Har 3 jävla musikläxor till på tisdag...hatar! Asså 3 stycken, det är en seriös överdrift!!!

Kramar!


Hos öznur

Tjabba pysar!

Är just nu i Öznurs lilla lya. Vi har käkat asamycket godis, känner att min mage är bombad...vi har 'ven checkat en äcklig film "welcome to the jungle" med värsta kannibalerna, bläckel!! Ska typ snart se "The hills have eyes 2", det är scary...


we like big pizzas and we can not lie!

Haha, denna underbara bild från Götet. Det ser verkligen ut osm att vi älskar pizza!! Mohaha


Fredag!

God morgon!

Fredag idag, me likie!! Ska strax käka mat, en stor fet tallrik med ägg, bacon, rostat bröd, korvar, muuums! Okej nej, det ska jag inte...kan verkligen inte äta så mycket på morgonen. Men till lunch skulle det sitta fint ;)

Idag sen efter skolan ska jag till Öznur och checka skräckfilm, käka godis och ha allmänt trevligt!
Måste säga att jag har träningsverk sen igår också...mina lår! Dom känenr Pain, mes STORT P!

Pussar på er!


i'm dead

Tjena

Kom hem från skoljoggingen för ett bra tag sen men har inte pallat skriva något. Är typ död! Sprang 9.5 km på typ 1 timme, är inte det bra? Jo! Det är asabra! man känner nu efteråt att man är lite dödad...men men, man har ju gjort det så man är duktig! :D


Höstlunk

God morgon!

Idag är det torsdag, veckan går fort framåt! Och ingen vanlig dag som är riktigt megaskönt! Fast, vi har skoljogging...så det blir att gå till skolan, typ jogga i en timme, men efter det, då kan man gå hem. Jag och Linnéa ska tävla också! Duktiga va? Man måste ju tänka på betygen ;)

Spanade just in det senaste TH-TV avsnittet, fasiken vad jag garva! Dom är ju bara för himla härliga! :D


studera

Har lite läxor som jag faktistk känenra tt jag ska fixa! Är faktiskt trevligt att ha dom gjorda :)

Sen tänker jag ta och leta upp den fula kamera-sladden plus färsöka få igång min webcam. Funkar ju inte! Vad gör man för fel??

några göteborgs-bilder från mobilen



onsdag

tjaba tjena hallå!

hemma från denna dag, mina ögon föll ihop under SOn, så himla trött! Men jag lyckades behärska mej och inte somna. Det hade ju bara varit lite pinsamt...Fick även ett stort MVG på mitt engelska projekt! Wohoo! Projektet om "10 people i admire". Tycker själv att min poster var riktigt vacker, med bla. TH in tha center!


Måste även ladda upp Göteborg-bilderna!
Hittar bara inte min sladd till digitalkameran...attans amrmelucker!!!!


Varför jag inte har uppdaterat

Hej!

Igår vaknade jag kl. 2 på natten, fixade mej, tog en nattbuss vid typ 4 in till zinkensdamm och träffade några tjejer, vi knallade upp till NRJ-huset och satt där och väntade, och väntade på...Tokio Hotel!!! :D Och jag ka n säga er att när Gustav helt plötsligt tjoade och vinkade med världens smile, då dog jag! Och när sedan Tom visade upp sitt vackra leende och gjorde peace-tecknet mot mej, döööö!!! Dom är så snygga!!! Såg inte Bill så jättebra och inte Georg alls...:( Men!! Det kommer jag ju självklart göra snart igen!
Har inte tid att berätta hela storyn just nu, gör et när jag kommer hem sen och har tid! :)
måste bara säga lite snabbt att ja kmr vara med på TV4 och snacka om TH!

jag (lr mitt hår) i den röda lilla ringen ;)


måndag

Hejsan!

Förlåt för dålig update men jag behövde verkligen sova imorse!
Har precis kommit hem från en mycket rolig skoldag! :D Nu ska jag installera en webcam som jag köpte borta i Ulllared!


Träffa TH i NRJ!

Ännu en tävling där man har chansen att träffa TH! Denna gång i "NRJ-morgon med Knappen och Hakim"!
Jag är såklart lätt med och tävlar...Tokio Hotel kommer till Sverige på tisdag!!! Fatta, som ska andas svensk luft!!! Jag kan knappt fatta det!!!! :D

Du kan vara med och tävla HÄR!!


hemma!

Hej!

nu rä jag tillbaka från Götebrog! Orkar verkligen inte kriva något just nu, så god natt! <3


Mot götet!

Hejsan hoppsan!

Snart, alldeles snart kommer Linnéa och pickar upp mej och då bär vi av mot Göteborg! Wiho! Vi kommer ha asakul, och kommer att vara borta hela helgen. Kanske blir det någon MMS-update, vi får helt enkelt se! :)

Ta hand om er, ha en jättebra helg! ♥

edit: ni måste kolla in THs video till "Automatic", den är helt underbar!!!! :'D 


Lasagna!

Ooouih, vad jag älskar lasagne! Seriöst en utan dom bästa maträtterna ever! :D



Speciellt mammas lasagne, den ä g e r!


Träffa TH!

Alla vet ju att Kenza ska få träffa TH nu på tisdag när dom kommer till Stockholm. Och som alla vet så har man chans att få följa med henne och alltså också få träffa TH!!!! :D Jag är SJÄLVKLART med och tävlar!!!!
Om jag vinner kommer det bli den bästa dagen i mitt liv kan jag säga er!!

Vill du också få chans att få the day of your life!!?? Klicka då HÄR


Jessika är för söt!



Denna söta teckning gav mej ett bigga fetto smile idag!!! Tack Jessika, du äger laady!!! :D <3


sweet home

Hej alla!

Jag har uthärdat slöjden och 1 1/2-timmes NO denna dag. Så bra man kan vara! Har dragit igenom hela dagen med ett leende på läpparna, fast det brukar jag faktiskt göra! hehe. Imorgon är det ingen skola, så himla otroligt skönt! Och imorgon ska jag till Göteborg med Linnéa!! Vi komemr ha bomber-dunderhonung kul!! :D

vad tror ni jag hitta i denna lilla låda??


3 stycken munkar!!! :D



Torsdag

God morgon vänner!!

Jag är hur trött som helst men inom mej är det joy joy, frid och glädje. Med en stor smula lycka. Man kan säga att jag typ svävar på små moln :)

Och inte nog med det så är det sista dagen denna vecka också, och jag är helt klar med min matteläxa! I mittt glädjerus igår så kände jag att jag behövde göra något bra och imponera lite, så jag drog igenom hela matteläxan. I'm so damn good!! :D


TH TILL SVERIGE!!!!!!!!!!!

JAG DÖR!!!!!! PÅ RIKTIGT!!!!!!!!! JAG AVLIDER HÄR OCH NU PÅ PLATS!!!! MITT HJÄRTA BANKAR SÖNDER!!!! TH, TOKIO HOTEL KOMMER TILL SVERIGE NÄSTA VECKA FÖR INTERVJUER OM DERAS NYA ALBUM!!!!!!!!! JAG MÅSTE FÅ SE DOM!!!!!!! EN SKYMT, VAD SOM HELST!!! JAG KOMMER GÖRA PRECIS VAD SOM HELST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


moj moj :)

Hellue!

Im back home babes! Onsdagen är härmed checkad från denna vecka! Hehe, det rimma (; Iaf, allså så betyder det att det bara är en skoldag kvar denna vecka och det är morgondagen. För på fredag har vi hemstudiedag, med andra ord vi är lediga, hur underbart är inte det? Och då ska jag och min vännina Linnéa-Wikipedia dra till Götet och "smaka" godisk med göteborsk dialekt! Nice nice!!!

Det regnar förresten inte längre och det är bra! faktiskt så är det en minisol som bryter sej fram genom molnen. Haha, som mitt stjärntecken på franskan! Min översättning blev något i denna stil; du är i superform med små moln vid horisonten...mohehe



jag vet att jag är cool!


vill inte, vill inte!

Gå ut! Uuuuusch!!! :(




Bara att tnäka "don't worry, be happy!" Fast det är jäkligt svårt...


Ösregn

God morgon!

Det är mörkt ute, det är kallt, och värst av allt; det regnar! Spöregnar! Nu är hösten verkligen påväg eller redan typ här. Det kommer bli så kallt, dö dö döööööö!
I sånna här lägen ser jag fram emot julen. Julen är så jäkla mysig, när det är mörkt och kallt ute och ma sitter inne och myser med en big julgran och massa paket under, lite ljus och god mat. Det är livet i dessa tider! Men det är 3 hela, långa månader kvar till jul....så man kan ju alltid börja med att se fram emot höstlovet!

Har inte så mycket happy stuff att ta upp. Man blir inte på så tjoigt humör av detta regn. God, vad jag bara skulle vilja vara hemma och sova!


nighty night

Jag ska satsa på att vara i sång vid halv 10! Behöver helt seriöst sömn, min kropp skriker nästan "sömnbrist" och jag gillar det absolut inte. Really really not!!!!!! Kanske ska göra mej själv stolt och plugga lite lite matte innan jag lägger mej för att drömma om Tom Kaulitz? Borde jag göra det...ja, det borde jag! Fan vad jag är bra!!

Nu ska alltså hjärncellerna slipas upp lite, sen blir det sleeeeepingtime! Adios!

pink heels från Topshop


Helt UNDERBAR intervju med Bill och Tom!

HAHAHA!!!! Asså man dör av garv!!!! Helt underbart!!!! :D




nu blir det plugg

- alltså potatis!

hehe, min farfar kallar potatis för plugg, gulligt va? Eller bara allmänt gubbigt? Man får tycka precis som man vill!

Nä, men nu ska jag börja plugga lite och det kommer gå jättejättebra, cuz i'm duktig and smart! And speak very good swenglish!



Falafel på er!


små smycken

Köpte alltså allt på H&M


klädsel



leggings, gina tricot. linne, gina tricot. topp, bik bok. jacka, salt. skor, scorett. trehjuling, vet ej.


hemma ahaa

Hejsan hoppsan!

Är hemma från dagens skola, so damn nice! Jag känner seghet på högsta nivå men att vara hemma är riktigt riktigt skönt! av med jeansen och in i mjukisarna, thats life.

Ska strax börja plugga lite, måste försöka göra klart alla nästa veckas grejer den här veckan eftersom jag inte kommer kunna plugga på hela helgen då jag drar iväg till Göteborg med Linnéa! Wohoo!! Så jag tänker fixa allting innan fredag, och jag känenr faktiskt ingen stress, på riktigt, frö jag vet att jag kommer greja biffen. Liksom allt ordnar sej! Det är min filosofi det! Och det har alltid funkat genom alla år som jag tänkt så.

Stack in en sväng på H&M och köpte lite smycken också, will shoe you soon :)

cardigan

from asos :)


Grattis Bill och Tom

Älskar er helt otroligt, hoppas ni får världens bästa födelsedag! <3 <3





 




"In die nacht" är oslagbar! :') <3


1 September

Jättegod morgon på er!

Inte för att jag är värsta pigg eller något sånt, är faktistk motsatsen, riktigt trött...men! Idag är det en speciell dag, en  speciell  födelsedag som jag kommer göra ett helt eget inlägg åt snart :)

Har inte fått så himlan mycket sömn, går verkligen inte att somna fast jag känner hur ögonen nästan dödar sej själva för att jag är så trött. Varför ska det alltid vara så svårt att somna!?

Nu är man iaf uppe, verkligen uppe med tuppen! Och en snabb liten väder-analys av mej; grått, fågelkvitter (okej, inte riktigt väder) mellan kyla, inte så blåsigt.

Kyssar!

RSS 2.0