90210


Hejsan! Jag lever faktistk!! Sverige är jäkligt hett just nu om man ska snacka väder! Sitter och glor lite på 90210 just nu, är så himla bra!!


försenad midsommar


Lägger upp några bilder från midsommar som jag hade på mobilen. Har inte pallat ladda över bilder från systemkameran. KÄnner at tag blivit ganska mycket lat här på senaste tiden typ...


Grattis mamma!


GRATTIS TILL MIN MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥ Älskar dej du är bäst!!!!!!!


Regn


Blir irriterad när man fixat sitt hår, alltså plattat det så det är rakt och fint och så fort man gårut så regnar det och ja, hejsan krullhår igen! Det hände mej idag. Imorrn är det midsommar afton eller något med midsommar iaf och jag ska till landet...uhuuuu vill inte!! Men det är så det är iaf...skojj...


Onsdag


Har blivit rädd för barn sen gårdagen som spenderades i Marias hus med henne och Johan. Vi såg en korvfilm om barn som blev psychos och dödade sina föräldrar!! Vaknade vid 2 idag...hela dagen försvinner ju när man vaknar så sent. Men har endå bara tagit en hundpromenad och vattnat vitsippor hela dagen så det är lugnt. Nej, jag har itne vattnat vitsippor...bara för att klargöra det.


like a boss


Gratis dusch


Idag har jag glömt bort att man kna blogga! Så det så! Fy skämms på mej själv! Har blivit nerduschad av regnet, precis efter att jag plattade håret...lyckat! En gubbe skrek för sej själv i skogen när jag var ute med min hund. Creepy...ja faktikst...sket ner mej lite när jag var tvungen att passera honom, men jag lever så det är lungan!


They grew up


Kan någon tala om för mej när pojkarna blev män!!?? Speciellt Bill!!! När!?!?!? NÄÄÄÄR!?!??!


Tattoo


Jag funderar seriöst på att göra en tatuering med Harry Potter inspiration typ nästa gång jag gaddar mej! Har massa tatueringar i hjärnan som jag ska spika in i huden, hihihih hohoho!!!


random kompisar


Hejsan! Är bara tvungen att visa denna bild! Jag och Maria snackade om den igår...asså HAHAHAHAHHAHAAH hur random?? Iaf, idag regnar det myyycket myyycket!


thai show


Hallelåja!! Har varit med Maria idag! Vi åkte in till kungsan där det är någon slags thaifestival, fanns massa mat men tyvärr var det inte gratis....buuhuu!!! Spanade in en show och de bästa var tre snubbar som bar runt på en drake, grabben längst bak var riktig komisk! hahhaa, försökte hänga med i svängen!!!


And I'll rip my heart out and hand you the shit


Tjosan!! Gick fint att lämna av min visum ansökan och nu ska jag snart rulla iväg mot Kista!


I pray to God everyday, to keep you forever


God morgon!! Har haft ett gråtmode precis av Chris Browns och Justin Biebers musikvideo till Next To You! Dör för låten och med en video till, toooo much to handel liksom!!! Ååååh vad fin den är!!!
Iaf, är vaken tidig idag för att jag ska spatsera till Indiska ambassaden och lämna in min visum ansökan, behövs liksom om man vill fara iväg!!


cuz i'll be cold to if i gave you my jacket


Blev nerpissad av regn för typ en halvtimme sen när jag hämtade min lillebror...skitkul! Kolla på videon!! Ni kommer bli beroende!! Maria och Johan gjorde mej beroende...de små animaliska krypen!!


SOMMARLOV!!!!!!!


WIHOO! Sommarlov!! Börjar fint med regnmoln som antaglien snart kommer bursta ut i piss! Men men! Trevlig skolavslutning måste jag säga, doggelito kom och det hela slutade med att några strippade lite på scenen! Är så sjuuukt att det är lov nu, känns verkligen inte som det!!


Nörden väcks till liv


Hej!!! Varm men blåsig dag. Det är hlet sjukt vad folk blåser omkring på gatan!!! Hehe fan vad komiskt det hade varit om det nu var så...Var på Djurgården en liten snabbis sen så drog vi efter ett tag..och gissa vad!?!?! Johan har bokat biljetter till nya Harry Potter den 12 juli 23.59!!! Och jag får följa meeed!! WOOHOOO!!!!!! Harry-nörden väcks till liv ännu en gång!! Nörden brukar alltid vakna till lite extra när det jag känner Harrys vibbar i luften!!


it's taking me higher


HEEEEEEEEEEEJSAN!!!!!!!!! Vilken underbar måndag att vakna upp till!! Har masserat skiten ur mina ögon för att ge dem en uppigande look men tror jag faila....synd synd, men man kan ju inte lyckas med allt här i livet! Idag ska klassen ha lite klasdag på Djurgården.


that should be me


Riktig lat söndag idag i solen! Lyssnar på Justin för tillfället och separerar kaninlortar från hönsskit. Vad rolig jag är!!!


give me everything


God morgon!! Några bilder från gårkvällen!!!! Mådde lite korv imorse men nu är det helt okej! Ska dra ut mej i värmen och skita lite med hunden!!


glad


Hej! Sån chillig fredag!! Kollade på våra egna filmer på median och sen var dagen slut! Gick med Simon och Maria till Fåtöljen och åt lite lunch och degade i fåräljerna, hehe. Och nu sitter jag här och ska börja fixa mej inför kvällen. Ska iväg till Tullinge på fest med Öz, Simon och Calle! Flipppmooodeee is on!!


Sista riktiga!!


God morgon!!! Sista riktiga skoldagen idag!!! Typ halva världen får ju skolavslutning idag meeeeen inte vi dårååå...men men, det är lugnan!! Ååååh måste bara säga att jag tycker Justin börjar få lite mera manliga drag faktiskt!!!!!! Så fin pojk är han!!!!


its thursday, thursday


God morgon! 9 juni och det känns fint! sista torsdagen, längsta dagen för denna termin då! Mysigt!!!!!!!


skjuta vattenpölar


Aaaa sån värme i Sveriges land! Random dag!


trip to my heart


Hejsan!! Idag fyller min lillebror 15, grattis!!!!!!!! 15 redan liksom!!!! Jävlar asså!!!! Ska iaf dra iväg mot skolan nu! Adiooosooo!!


tisdag


God morgon!! Idag är det tisdag och guess what?? Britney biljetterna släpps!!! Maria ska boka vid 9-slaget!! Hohohohhhoh!!!


sunny


hahaha, ser inte ett piss av hur bilderna ser ut! Solen bländar skiten ur dataskärmen liksom!!Idag är det nationaldag, power to the people! No idea vad jag sanckar om!


freedom


Mina bajssöndagar är fria nu!!! WOHOOO! Nej men 9 timmar på donken, its too much!! Nu ska jag dansa salsa för att fira!! eller nite meeen vi kan låtsas


OMG!!!!!!!!!!!!!!!


ASSÅ FÖR SNYGGA SKAPELSER OCH JAG AVLIDER!!!!!! TOM FÅR MEJ ATT AVLIDA PÅ STUDS ASSÅ........PALLAR INTE!!!!!!!! GUUUUUUUUUUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG HAR SAKNAT ER GRABBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GROVT JÄVLA FANGIRL MOMENT HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!


Lever


Hejsan!! Jag lever fortfarande, wohoo! Har varit borta på något ställe med min familj! Nu sitter jag och bajsar


Onsdag


God morgon!! Onsdag idag och imorgon är det ledigt!! Ska snart röra mig mot skoolan!!


RSS 2.0