ännu en dag

Vet inte om det blev 8+ idag, men det känns som att våren är i luften på riktigt denna gång! Fast man ska inte börja hoppas, för det är då det blir snöstorm.

Tidag är slut! En låång dag på Hemköp. Asså fasiken vad mycket Hemköp snack det blir nu för tiden, men men. Sista timmarna blev lite flummiga. Jag verkligen dog av garv när jag från ingenstans frågade Linnéa "brukar du äta får till lunch?" , haha, garvar tillochmed nu!!! XD
Efter det drog skrattet igång, så himla härligt! :D



I det hetaste ommklädningsrummet ever...hm...
(linnéa besökte toan XD)



Sool! :D


GRATTIS GEORG!

Grattis grattis grattis grattis!!!!



 
<3333


 


Tisdag

God morgon!

Det är en riktigt god morgon! Det ska bli +8 grader idag! Helt underbart måste jag säga. Och så är det ju en liten födelsedag idag, så man är ju happy!



Tråkig stund

Hallelåja

Sitter nu och har rätt tråkigt. Men dagen var helt okej! Jag och Linnéa vet hur man pimpar upp en tråkig dag! Med lite hjälp av en typ "kundvagn" och lite rundor runt om i  Hemköp. Vi är så coola. Iaf tills någon ful "voldermort" kommer och säger "det här är ingen lekstuga"...mupp asså!
Men det hindrar oss inte från att leka! hihi (;




Måndag

God morgon!

Deprimerande måndag morgon, deprimerande dag. För det första är jag trött, vill sova! Och det gör det inte bättre av att veta att man stiger upp för att mörda sina knän och skära sönder armarna på kartonger, på ja, Hemköp!! Go to hell! På riktigt. Jag orkar inte! Vi PRAO-elever får inte ens göra "tunga lyft" och alla jäkla bön-kartonger väger ju inte direkt jättelätt. Snart kommer jag strejka.


vackra människa!



Förresten! Vem är det som fyller år imorogn!!??? En liten söt basist kanske!!! :D

what a feeling

Har precis käkat en liten dinner här. Man känner sej alltid lite matproppad efter helgen, haha. Vilken komisk mening, vad jag är komisk...XD

Det mobila bredbandet är jättesegt, har dampat upp sej igen så det går inte att kolla på YT klipp. Asså för att det är så himla segt, så laddas den aldrig klart. Och jag vill in på YT och checka videos! Vill spana in lite TH-intervjuer och annat skojj, men nä, det går inte just nu, tyvärr. Dumma mobila korv.


Många naturliga bilder dessa dagar! Men man pallar ju inte sminka sej på helgerna när man bara går runt hemma (;

ooooh, bloond!

Två små klänningar



som vanligt, från nelly (;

Söndag

Hej!

Den andra datan har just krashat, så alla mina bilder är borta. Jag vill nästan slå sönder någon just nu, för jag är riktigt dampigt sur för det! Mina Genéve bilder och videos! Omg, asså innuti mej är det en stor fight....!!!!
Men hallå där! Jag kom just på att jag har skrivit ut jättemånga bilder från konserten som ligger i ett säkert förvar i mitt rum! ihihi! Litet lyckospatt där! :D

Idag är det söndag ocg jag bölar nästan över morgondagen. En hel vecka PRAO igen. Jag vill, kan och orkar verkligen inte. Jäkla PRAO, you suck!

nu har man suttit i mörker i en

0-13c06a7cb860ceb3c7c84fb940f704b7.png

Kolla varifrån!

nu har man suttit i mörker i en timme, och nu är det sverige-portugal!


earth hour



Idag mellan 20.30 - 21.30
Vi ska släcka ner! Ska ni?

It's a beautiful daaaay

God morgon!

Det är ingen vacker dag, för det var snöstorm igår! (nu Sanna och Atosa är det vädersnack) Deprimerande säger jag bara! Så nu ligger snön här på marken och tror att den är typ ball. Jävla snö! Om man kunde skulle jag ge den en stor fet kick i aset!
Iaf, första dagen som blond då...Man har fortfarande inte direkt vant sej, men det sitter iaf där uppe på skallen. Ett blont fluff, så det är bara att vänja sej!



Har inte tagit så många bilder så det får bli en osminkad bild här...



Det som "oroar" mej är ögonbrynen!!! Sticker dom inte ut? Lite..?

ja, jag har tagit steget...är bl

0-2aaff9c73b9efcfcfe23f6f85983e539.png

Kolla varifrån!

ja, jag har tagit steget...är blond! Sitter nu hos Sanna, och vi e transformed kan jag säga.


Fredag

Haleluja!

Det är fredag! Blev dålig update igår, men sånt är livet!
Jag är nu laddad för sista dagen denna vecka. Känns otroligt bra asså! Sn är det ju bara en hel vecka till...men det får man ju ta då. Ska försöka hitta min skinnjacka och sen bär det av mot....Hemköp....


Området igår...



Torsdag

God morgon!

Dagarna går framåt! Snart är denna första vecka finito. Jag kände bara "Nej!" när jag vakn idag, men så ska jag inte tänka ju! Hemköp kanske bjuder på värsta överraskningen idag som gör det helt amazing otroligt skojj. Positivt är ordet, vet ni.

well well, finns inte mycket att säga denna torsdags-morgon. Solen skiner! Me diggar it! Det är väll det enda som är bra idag...


Våffeldagen

Det är våffeldagen idag!
Kan bara säga att "våffelmixen" på Hemköp tagit slut ätt fort



Får se om jag gräddar några våfflisar idag (:

Cola i fejjan

Tjolahopp!

Nu är jag hemma från PRAO och det är verkligen jobbigt, på riktigt! For real!!!! Det går inte att liksom tänka positivt, för detta är nästan värre än NO och matte på samma gång. Det är hemskt!

Det roligaste som har hänt är iaf at jag har fått en stor spalsh av cola i fejjan...haha. Skulle skära av plasten på några color, och råkade skära i flaskan...! Tabbe! All cola bara spruta ut där och flög i ansiktet och in i tröjan, bläää! Men det var kul, riktigt kul. Vi garvade läänge efter det!


Det finns jäkligt många ketchupsorter. Kolla va fint jag och Linnéa har gjort!!!!


onsdag

Hejsan!

Dagana går frmåt. Sakta men säkert. Igår när jag sa att det skulle bli en bra dag, så gissa vad, det blev det! Okej, kanske inte haleluja moment dag, men så mycket bättre än i måndags! Plus att vi fick sluta en halvtimme tidigare!
Så jag säger det idag igen; det kommer bli en bra dag.
Nu är man redo!


Dålig update

Har varit jättedålig update idag, jag vet. Ska bli bättre på det! Nu sitter man och spanar 'rätte för rosing', som nu är slut, hehe. Nu är det time för dom desperata fruarna! Pussar! <3

Tisdag

God morgon!

Bara tisdag på en 2-veckors lång PRAO tid! Varför klagar jag så mycket!? Det är ju iaf mycket bättre än att sitta och räkna matte i skolan, det erkänner man. Så därför ska jag sluta klaga från och med....NU! Än så länge går det uutmärkt!

Och just nu skiner solen igen! Det var ju snow-time igår. Är fortfarande snö, men solen kommer troligen hotta up den! wihoo!



Förresten så ska jag ha en braa dag idag! (;


Comet

Dags att vota lite igen då! Det har hållt på ett tag, men jag är ju lite seg med att lägga in inlägg om det!
TH är nominerade i "Best onlinestar", som dom såklart kommer vinna, vi måste bara rösta lite! :D

Klicka HÄR för att rösta!

Trycker på TH och klickar sedan på "LOS" - knappen, simpel!


Comet förra året <3333

Fronta is tha shit!

Hejsan!

Nu är man hemma. Man är lite depressed för att det bara är måndag, och man har kvar typ 9 PRAO-dagar...Hemköp passar bra till folk som diggar att "fronta" och packa upp varor i 7 timmar. Jag och Linnéa är inte två av dessa, och den sista halvtimmen idag var riktigt riktigt jobbig!
Det finns en jobbighets-limit som gör att man blir en hängig sak. Inte flummig utan typ levande död, haha.

Het outfit...


Prao-måndag

Guten morgen!

Idag bär man av till Hemköp för att slita loss då! Det kommer nog bli kul. Med Linnéa på min högrra sida kan vi make it! "while the wooorld is craaashing doown...", hihi. Nä, men på riktigt så kan det nog faktiskt bli rätt kul. Hoppas det iaf. Är ju fast där i två veckor nu!


Söndag

God morgon!

Just nu, idag känner jag för att göra om lite i mitt rum. Liksom fixa upp det lite! Men då måste jag först börja med att städa...men jag kan do it! Det är ju en enkel match, säger vi.


en shopaholics bekännelse

Det blir denna film ikväll då (:


Lördag

Hellue friends!

Har kommit hem från konfa, och det är så himla jättesegt att man typ dör. Men nu är man hemma och man lever. Härligt att man lever!
Jag ska kolla upp lite biosar nu. Ska på bio idag med min mamma. Det är väll trevligt! hihi



Värsta fredagen me 'elias dvd'

Nu ska jag ha en liten sjukling fredag här, med en av min lillebrors "Elias DVDer" för jag diggar dom grymt mycket! Kan inte få nog av den där lilla båten!
Hoppas ni fattar att jag driver. Jag fattar inte hur mina föräldrar kan låta honom få se sin fula film just nu! Klockan 8 på en fredag, nu liksom. Det är taskig stil. Men när han kollar bort, så tänker jag spola fram lite. Han fattar ju inget, hehe, man har ju sina knep (;


beautiful booys!!

Friday

God morgon!

Nu är jag på seriösa bättrings-vägar! I'm happy! Tänk, för en jäkla vecka sen så började hellet...men nu är jag ju bättre så nu ska man inte snacka om det. Är iaf hemma. Är inte helt frisk och man behöer vila ut sej. Nästa vecka är det PRAO och man måste ju komma dit helt redo! (; på Hemköp..haha.


Jag bara älskar denna bild! XD


Better

Hej allihopa!

Just nu känner jag mej mycket bättre, på riktigt. Men jag kommer endå stanna hemma imorogn, även fast jag kanske känner mej helt totallt frisk. Hopas verkligen jag gör det! Vore riktigt skönt.
Ska titta efter lite Proactive stuff, hihi. Vill gärna testa det, verkar ju damn gut! (;


Nu fan har jag bestämt mej för a

0-6468527e7559b08aaf9d5aa4eb65dce8.png

Kolla varifrån!

Nu fan har jag bestämt mej för att bli frisk! Det är sol ute, och jag har varit instängd här i snart en vecka, drabbad av typ alla sjukdomar som finns! Men jag mår bättre nu. Inte bra, men bättre.


LC



Har verkligen det perfeka håret! Summerlocks!

life is a bitch

and then you become one.

haha, jag måste dra några små skämt för att le lite. Jag mår dåligt. Ingen update alls igår. I söndags svimmade jag. Blödde nästblod, som jag aldrig gör i typ 20 minuter. Asså verkligen floder, så jag fick väll någon brist så jag svimmade.
Inte kul, inte kul alls!!!!


en frisk Linnéa


Jag sitter vid datan

Hej på er. Jag orkar sitta id datan utan att falla ihop. woho.
Mår fortfarande jättedåligt. Är förkyld, och på det så mår jag jätteilla, och har typ ont i hela kroppen. Vet inte vad det är so jag fått men det är heeemskt!

Nu ska jag käka en hård grötklump. Nä, det ska jag inte.

Jag har inte kunnat blogga från

3eea5cdabd0436cb881c0b394b0368d8.png

Kolla varifrån!

Jag har inte kunnat blogga från någon data och knappt från mobilen, för att jag är nästan död. Jag sa förut att jag hade not i halsen, och jag vet inte vad som har hänt, men jag har not i hela kroppen. Musklerna känns nästan som dom tynar bort! Vet inte vad som hänt. Gör ont att ligga, att stå! Har spenderat hela dagen i soffan med &#39;the hills&#39;. Hoppas ni har en bra helg iaf! &lt;3


God morgon! Äntligen fredag! Har

0-68c340a3d83a101a1a41512e844c6709.png

Kolla varifrån!

God morgon! Äntligen fredag! Har lite ont i halsen, men de gör inge. Det blir ju bättre! Nu sitter man i bilen och lyssnar på &#39;dansgolvet&#39;, hehe. kramisar! &lt;3&lt;3&lt;3&lt;3


Någon gång...

Ska jag gå ut på stan i något riktigt fränt...*host*



Något sånt här typ!
Det är ju bara något man mååste göra här i livet!

som vanligt

Som vanligt har jag inget att skriva eller berätta denna trevliga torsdagskväll. Tyvärr. Icke sa nicke.


Burn out




Kolla vilka söta t-shirtar! Världens gulligaste små tryck! :D
från nelly

Gissa vart jag är

Hemma!

Jo, det är sant! Vi hade halvdag idag och slutade innan lunch, helt underbart! Så jag var hemma redan vid 12. Sånna här dagar borde vi ha varje dag, skulle verkligen pigga upp lite.
Jag ska nu bara ta det lugnt. Har faktiskt inte mycket läxor och grejer alls, faktiskt typ inga! Det blir bara bättre och bättre :D



Nu; tajm för lite TH!!

Bedtime...?

...eller TVn klockan 10? Hmm...svårt val där! Känner att det vore riktigt bra om jag gick och la mej typ nu. Då skulle jag verkligen kunna sova ut och slippa se ut som en papaya när jag vaknar. Hur nu papayor ser ut, men det är nog inte det hetaste, tror jag, säger vi! Vi får väll se hur mina planer tar form, yeeah! hehe


Förresten så fotade våran klass (eller massa från olika klasser) för "eckerö linjen"-katalogen. Så här blev det! Eller okej, dåligt foto som jag tog från katalogen. Tog ju bara på dom allra hetaste vettni (;



Take me here!

I sommar blir det detta..men jag vill åka till värmen NU! Det är nu jag behöver det!



Onsdag

Tjena på er!

Har precis kkommit hem och det är vinter igen. Verkligen vinter. Det har typ snöat två dagar i steck. Jag hatar snö och kyla! Varför måste man drabbas!?
Inga sura miner nu inte!
Har inte mycklet att säga, hugs!


DH tonight!



Missa inte ikväll!

rubrik var det här

as usual är det svårt att hitta på en trevlig rubrik. Har liksom inget speciellt att ta upp så här på kvällskvisten! hehe


en liten bild i omklädningsrummet när Linnéa slog en drill...(;

Tisdag

God morgon!

Har ni kolalt ut!? På riktigt, seriöst, har ni gjort det!!?? Det SNÖAR! Jag började nästan gråta när jag såg det imorse. Asså verkligen, varför? Varföör!!!!
Mars - vårmånad - hell no! Det är en försenade jävla vintermånad.

Okej, glada tankar nu! Det är tisdag! Okej, inte världens bästa grej att vara glad över, men snart är det helg...snart...


sommar, sommar, sommaaaar!


Hott pics!





Jag kan bara säga OMG!!!!
Kolla på Tom! Vad brun han är! *dööööööööör*
Och Bills nya frisyr!!!
Me like, like like LIKE!!!

Hittat den!

Har hittat det dumma mobila nätverket nu, wiho!

Dagen idag var faktistk riktigt skön, elelr helt okej. Vi började tidigare..okej, inte så kul. Sen hade vi några "prov". Vi var typ med i någon undersökning. Så vi satt där och hade våra prov i några timmar, sen SO och sen slut! Finito! Vi skippade matten, helt underbart! Oj, vad många utropstecken det blev nu, hehe.


någon har baxat det mobila nätve

0-753c0952abdc067b4fd320c7ab243570.png

Kolla varifrån!

någon har baxat det mobila nätverket!! Kan inte hitta det! Och jag fryser, fryser så jäkla Hårt!


wipeout



Vem ska spana in?
Jag ska! (;

läsaskrivadamp

Jag måste sätta mej ner och läsa, läsa en helt idiotiskt bok på engelska där vissa ord är helt wtf, och sen måste jag skriva, skriiivaaa om den jäkla handligen. Detta gör mej inte glad asså. Men nu ska jag göra det. Adios!



och kolla bara vad den heter? "milkweed"!
Vaddå "mjölk droger" eller?! gud, gå och skjut dej själv bok

pocket tank



från style by stars

Söndag

God morgon!

Då var det söndag igen, och helgen går så damn fort, som alltid och det är inte kul. Men snart är det prao, så det är bara att hålla ut tyå en och en halv vecka till.
Bion igår var faktiskt kul. Vi såg inte den där "slumdog"-filmen, för det var 15-års gräns och min lillebror är bara 12. Vi såg "bedtime stories" istället (; haha, den var väll lite komisk måste man erkänna.


Bio tajm

Ska spana bio idag med min lilla familj. Inte ofta man gör så mycket med familjen, så det blr väll lite kul iaf (:

 
Det är inte jag som valt filmen, loovar!!! haha

Det är så kallt

Hejsan!

Är hemma från konfan. Gick väll bra, I guess, hehe. Och det är så otroligt kallt! Snön hålelr på att smälta, men kylan! Den dödar mej verkligen långsamt!!!! Blä!


God morgon! Vad gör jag uppe så

1d08f006a51a1690167ce4db2bc66d7f.png

Kolla varifrån!

God morgon! Vad gör jag uppe så här tidigt en lördag? Jo jag är påväg till konfa...! Och jag är verkligen jättetrött och känner mej jätteful! Kramar på er, vi hörs.


shopping





Min mobilkameran ahr totallt pajjat (den är paj! XD) så bilderna är inte alls bra.
Köpte iaf ett linne och ett par jeans
Båda från Zara

"Men det är ju en gamling...!"



På tåget

Jag - Men Linnéa kolla! Vi sitter ju på handikapp platserna! (pekar på skylten)
Linnéa - Men neeej, det där är ju en gamling!
Kollar på varandra
Sen så dör vi av en skrattattack. Fråga inte varför, men det va kul!!!!

HAHAHAHAHAHAHA XD

Hejsan! Sitter på tåget efter en

0e373145088f316e533a7d7d825f5904.png

Kolla varifrån!

Hejsan! Sitter på tåget efter en liten shoppingtur med Linnéa. Har äntligen korv ett par nya jeans, lovely!


Tjena Tjena! Hade lite stressigt

-1ca2dfee7933b35cd1f6da0d863d873.png

Kolla varifrån!

Tjena Tjena! Hade lite stressigt imorse, så det får bli ett sånt här litet inlägg istället. Men det fumlar ju lika bra det. Är nu påväg till skolan, gud vad underbart! Host host, men det är fredag! Så bee happy!


inget



Har inget speciellt intressant att skriva


Jag testar ett MMS-inlägg här. H

0-207aaa21ef6028a28df2ca65dd398a66.png

Kolla varifrån!

Jag testar ett MMS-inlägg här. Hoppas det funkar! ;)


Stress!

Hej allihopa!

Ni ska få höra om mitt stressiga lilla äventyr. Vi har SO grupparbete imorgon och man är tvungen att göra klart det dagen innan (alltså idag) och så är det presentation imorgon. Jag stannar på SO suppporten för att göra klart det och gissa vad, jag har såklart glömt mina papper hemma! Scheisse scheisse!
Men som den otroliga power brutta jag är så åker jag hem, hämtar papprerna och åker tillbaka till skolan! Snacka om att det var stressigt. När jag kom hem fick jag springa som en idiot för att hinna med bussen tillbaka. Sprang t.om i en vattenpöl så att vattnet stänkte upp på mina byxor...inte kul alls!
Men nu sitter jag här hemma, och jag är så otroligt ball att jag lyckades! (;


Torsdag

God morning mina vänner!

Torsdag idag, och seriöst, veckan går fort framåt. Idag slutar jag tyvärr 50 minuter senare för att vi ska se en teater i skolan..suck???? Men hellre nnågon teater än lektioner i 50 minuter, så man får väll inte complaina! Drömde förresten en helt sick dröm. Okej, fasiken nu har jag glömt den...haha, men jag är säker på att den var riktigt skum!



Kisses!

Guten nacht

Ska duscha och se gå och lägga mej. Behöver sova riktigt gott denna natt, med tanke på att jag verkligen sov dåligt förra, hehe. Det blir nog lätt att somna in med TH i tankarna! Trust mich!



Guten nacht Leute! <3<3<3<3

Peggys vacation



Dessa shnygga outfits hittar man p´asos

TH TV avsnittet!!!!

ooooh myyyy goood!!!!!! Fan asså! Det var helt otroligt underbart bäst! Log hela tiden och jag rös!!
Fan vad jag har saknat killarna!! :'D
Ni måste verkligen kolla in avsnittet, för det är helt otroligt amazing!!!


Vänner

Har just spanat in "Vänner". Är inte det ett komiskt program som aldrig blir liksom 'gammalt'? Det tycker jag iaf (;


sitter och spanar in lite gammla bilder. Och titta vilken frän sak som dök upp! När lilla LM var i sviden <3



Nu ska här läsas om intressanta stuff! Typ TH gejs och sånt treeevligt!

Trötthet

Hejsan!

Nu är jag hemma från skolan. Onsdag är redan slut! Lite fort går det iaf. Jag ska snart sätta mej ner och läsa svenska läxan som en galning. Har jättemånga sidor kvar och jag hatar det väldigt mycket men man kan inte direkt göra något år det.


Bara en härlig liten bild! (;


Onsdag

Hellue!

Idag är det ingen bra morgon. Jag är jättetrött för att jag inte sov mycket alls igår. Fick värsta sakrriga bilder från typ andra världskriget..vi snackade om det i skolan, och tydligen hängde det med i drömmarna..ush och fy och blä! Men nu är jag uppe med tuppen och idag väntar skolan på att jag ska trycka i mej lite kunskap. Holy mama..why!?
Förrsten, ni spanade väll in DH igår? :D


Svettig!

Tjena! Har just varit på ett Spinning pass, och blev tvungen att åka iväg till ICA och köpa grädde. Så in på ICA, med krulligt hår och svettig fejja...inte kul! Sen gå hem i uppförsbacke!! Tortyr! Aja, pussar <3<3<3<3

Tisdag

Hejsan!

Idag är det tisdag och om vi håller tummarna kommer vi få en ny NO lärare idag! Hoppas man äntligen kan börja fatta lite NO nu.
Idag ska jag kanske spinna med Linnéa, vi får se (om de finns platser och så).

Kramar!


törstig

Ja, jag är törstig och jag är så onödig att jag tar upp det.
Nu ska jag dricka vatten och ta en dusch!



Pussar!

TH TV är....

TILLBAKA!!!! På torsdag kommer dom börja visa från fanpartyt i november förra året! Är inte detta underbart!? HELL YEAH! Har saknat mina TH-torsdagar jäkligt mycket, och nu äntligen är det dags igen! <3<3<3<3





Torsdaaaag!!!! :D

film dag

Tjena!

Jag var på ett litet äventyr med Sanna i stan. Vi fikade lite, och jag har nu druckit min första chailatte! woho, visst är man väll ball? (;
Idag i skolan var det inte värdens start faktiskt. Vi hade två riktiga lektioner, luch och sen kollade vi på en film resten av dagen. Häärligt! Vi missade SOn och matten, snacka om underbart! Filmen var föresten två timmar, på italienska med engelsk text och jag säger bara; min rumpa dog! Sitta på aula-stolarna i två timmar, inte skönt, inte skönt. Men min butt är fortfarande hel ;)


Jag och lilla Sanna <3


På tågstationen

ja, det är här jag sitter och har suttit i typ 20 minuter...jag väntar på Sanna som slutar 4...wiie! Vi ska troligen åka in till stan och göra något. Nu ska jag återgå till denna otroligt roliga väntan.. Pussar! <3

Måndag

God tidig morgon!

Nu är det måndag, och jag är så trött! Det känns nästan som att mina ögon kommer ploppa ut! Och det är ingen trevlig känsla direkt. Men positivt nu då! Bara 2 riktiga skolveckor kvar,sen 2 dagar utveckligssamtal, sen paro och påsklov! Detta kommer ju gå fort, right?



Ha det bra! <3

Gossip Girl

Börjar om 15 minuter, och jag tänker slänga mej framför TV och checka!


Åh nej!

Vet ni vad jag kom att tänka på? Det är söndag! Söndag, helvetes söndag! Imorgon är det måndag! Döööö!!!! Jag orkar verkligen inte med skolan. Seriöst, nej! Nu kommer det bli jättestressigt igen och damn vad jag inte palllar med det! Men jag måste börja se lite positivt på saker, har jag bestämt just nu. Men så säger jag alltid. Om några dagar när vi är bombade med läxor och skit kommer jag bajsa på att se positivt! Skolan in my ass!!!!



Här sitter man framför ätbara stuff (;

Luft tack!

Jag vet faktistk inte hur mycket fakta man behöver, men jag har rätt okej mycket, soo whaat, det får duga!! Nu känner jag att jag måste få i mej lite luft solstrålar, hehe, få i sej solstrålar?





mein Jungs <3



Nu; Promenix! ;)

Söndag

Hejsan!

Nu sitter jag här, inomhus när det är skinande sol ute, för jag måste göra klart mitt SO arbete. Men jag lyssnar på TH så det är inte så hemskt (; På tal om TH, så är det ju mars! Håll tummarna att singeln kommer denna månad! Bitte, bitte, bitte! :D
Nu, återgå till Columbus...



what a beautiful weather! haha, nu tänker jag på Bill! (;

RSS 2.0