London, here I come!


Okej, nu drar jag då till London! Kommer tillbaka påonsdag kl 23, så vi hörs nog igen på torsdag om jag lever...Ni fårha det så bra, för det kommer jag ha!! :D


packat/packar


Har packat lite och tror att jag är färdig.....måste söka igenom hjärnan efter allt man måste ha med sej! Iaf, nu ska jag duscha så att jag är redo att gå och sova hyffsat tidigt ikväll iaf...ska vara i skolan klockan 6 imorgon...alltså vara i skolan....måste gå upp vid typ 4. Me like!


kjol


Nu ska jag ut och jaga kjolisar!


it's sunny today


Idag ärd et solsken och skönt! Ska bara fix amej lite så jag är redo att dra iväg och köpa mina kära kjolar, sen ska jag sätta mej i solen och njuta av livet. Seriöst, jag älskar livet så jäkla grovt ska ni veta! Och just nu ljuder "humanoid" så vackert i mitt rum. Asså livet är underbart!!!!


morning


God morgon! Håller på att ladda kameran så denna fin fina bild får börja denna dag! Idag ska jag packa och förhoppningsvis åka och köpa lite kjolar. Vill verkligen ha kjolar till London! Inte bara till London, utan tillallt. Bara ha lite härliga kjolar i livet liksom. På tal om London sååker vi imorrn! Åååh, kommer bliså jäkla nice price!


sovit


God morgon..?? har precis sovitnågra timmar. Är så jäkla seg! Hatar att känna såhär!!!! Idag har absolut ingen nytta som helst hänt...hoppaas inte jag börjar bli sjuk...isåfall är det säkert något äckel från igår som spred sina baciller!!! ÅÅÅÅH, GE MEJ POWER!!!!!!!!!!!!!!!!


vad gör Tom?



Har lite tråkigt just nu. Borde kanske börja packa lite inför London? Åker om 2 dagar! Härliga puckar!


några uppfixade pics





Orkar verkligen inte lägga uppfler just nu! hehehe. Dom "fula" bilderna får komma lite senare. Ochfasiken vad skönt det var med en dusch!


Man kan bli skum


God dag! Kom precis hem från Lise-Marie. Igår hade vi jääätteskojj!! Vid tolv halv ett blev vi dock väldigt trötta efter massa dans, men vi var trötta innan så det var väll lite logiskt. Nu måste jag fooort tvätta mej!! Känner mej bara liite snuskig med alla som rösrt mej och hållt på...inte så fresch just nu! Hörs senare!


last one


ful bild som ja hitta på LMs fejja!


God dag kanske man ska säga! Idag ärdet siiiiista riktiga skoldagen EVER! Okej, den kommer endå inte bli "riktig" eftersom vi bara kommer göra rätt skojjiga stuff på varje lektion. Men endå!
Ikväll så blir det partaaaaaaajj med Lise-Marie i fryshuset!! Woooh! Öznur sa just nu till mej att hon troligen ska med hon med, så det blir aaah-soome!
Så antagligen så hör ni från mej imorrn igen! Ha det gööött!


gåshud


Zoom dich zu mir, Ich Zoom mich zu dir
erkänn att det är jävligt manligt och hott nät Tom spelar piano.....


dressen är här



Fick min klänning från NELLY idag som jag ska ha på skolavslutningen. Känner mej inte direkt huuundra procent säker på den..meeen men, nu finns den här! Får göra det bästa av sitsen liksom:)


ingen komik i meningen


Hejsan! Är hemma nu! Alla som sjöng sina trudilutter idag var jätteduktiga! Speciellt Jessika! Så jäkla modigt!! Bra jobbat Jessika! Har hoppat i lite bekvämare kläder och är törstig som in i pipsvängen...


estetiskt


Hejsan! Hemma för en snabbis! hehehe. Ska iväg till skolan igen.Vi har "asthetic evening" idag med lite uppträdanden och så. Komemr nog bli kul! En liten sista grej med 9orna....sad!!:(


wanna be okay, gonna be okay


iiiiiiiiiihhhhhhhhh

God morgon! Har lite bråttom just nu! Idag har vi iaf svenska-dag. Det blir nog härligt! Men vi ses senare idag! BYYYE BYYE sålänge!


jag heeeter djim!


hahaha, idag på SOn kollade vi på "kvarteret skatan"! KOMIIIK!!


woho


Allvarlig diskussion med LM i telen just nu. Höll på att bli bortförd av aliens för en stund sen. Många problem som bollas runt i luften.


ENERGIIIII TILL ER ALLA



Är liite trött i ögonen men jag mår så jäkla bra idag!!! :D Det är något man måste dela med sej av!! Positiv energi till all befolkning! Till alla tår, fingrar, glasögon, läppar med piercingar....höhöhö, allt! Nu måste jag på toa...;) hörs i eftermiddag!


släpp lös hundarna


LASS DIE HUNDE LOOOOOOS!!!! God mörgen! Det är kyligt idag! Så jag får upp lite bodyheat genom att hoppa runt som en krökt korv till lite TH denna morgon. En bra start. Något jag kan rekommendera till omvärlden!
Ida är det även onsdag, och den sista onsdagen ever. På matten ska vi ha "maths party" för att det är sista mattelektionen...hahaha, flumm!! Vi ska supa ner oss grooovt med alla mattetal....haha.


exotisk hälsning


Säger god natt med denna härliga bild! GOD NATT! :)


night call


Snackar med Sanna om normala stuff! Dricker lite grönt lipton också. Linnéa style på det!


komik


Hemma från ett litet umgänge med Lise-Marie, Klara, Madelen och Sanna. Jag, LM och Sanna drev sönder Klara och Madde!! HAHAHAHAH, KOMIIIIK!!! Dom bajsa ner sej!!  Lovar! Såg lite bajs rinna ner för brallorna på dom! ;) 


ut och skit


Ska ut och skita med min hund nu lite fort. Sen ska jag in till jakan och träffa några brudar!


danke regnet


Guten morgen! Idag skulle vi ha haft idrottsdag te på Bolinder...MEEEEEEEN, det regnar idag...Så, våra lärare har ring runt och sagt att det inte blir någon idrottsdag idag utan en "hemstudiedag". Då är det ju väldigt synd att man inte har något att studera just nu då ;) Ibland kan man gilla regn!


ren perfektion


obeskrivlig♥


he makes me go ooooooohhhhh!!!!!!


Someone is on my mind again! ;)


sup lagom


Det sitter ett gäng och super här utanför. Ber dom hålla sina små käftar..men dom lyssnar inte...dagens ungdomar!!


Sista måndagen slut



Då var den sista "vanliga" måndagen i denna skola slut....ska man skratta eller gråta?? Det är faktiskt rätt sorgligt att allt snart är över....åååh!!! Varför!?!?!?


Alien


God morgon! Har sovit bra denna natt, härligt va? Men jag komemr bli trött när jag anländer till skolans byggnad...hehe. Nej då, denna dag känns faktiskt riktigt nice! Grejen är att allt i skolan är slut...nu är det bara chilloch sånt kvar. Om en vecka tillexempel, då sitter jag nog på Skavsta flygplats med alla härliga människor för att åka till London. Trevlans!


in my brain right now...


...Har bara en sak, person på hjärnan.
Ni kan säga att jag överdriver, men det gör jag inte. Så otroligt fin/vacker
God natt!


ska kuta så att min rumpa dallrar i takt med Gustav!



Gustav dallrar redan och jag måste joina honom för sjutton gubbar!!!!!! hehehe...Det är bara Sanna som fattar komiken i detta ;)
Iaf, jag ska ut på en promenad. Jag kan verkligen lätt må illa om ag inte får mej lite frisk luft. Det är något jag har kommit fram tillnu på äldre dar!


klänningar???


Behöver en klänning till skolavslutningen nu också! H j ä l p !


muller och brak


Woooooh!! Det har brakat loss från himlen här!!!!


can you fix my soul, can you break my heart tonight


God mrgon! Har drömt en mycket fiiiin dröm! Vaknade upp med världens smile i fejjan och ångrade rätt mycket att det bara var en dröm...hehe, ni kan ju gissa vem den innehöll?? ;)


inpackning



Sitter här med en liten inpackning i håret och tänker på bättre tider. Och jag är faktiskt väldigt ful idag....det är därför man fifflar lite med bilderna, hehe.


fina tankar


Kollar lite MTV Day med the grabbs....fina tankar! Allt är bra..!


värme






Det är så varmt! Och det är sommar nu! Och jag kan inget mer än att ääälska det! Ska ut igen, måste fasiken bygga upp en bränna!! hehe


dags för sol


Ska ut i solen och grillas!


starting with the COMET







GOD MORGON! Som alla vet så vann ju, såklart TH "Best live act" igår på COMET Awards! Och asså gud...jag är fortfarande i ett lätt chocktillstånd över hur otroligt snygga de var! Okej, vi vet redan att TH är snygga, men asså wow...Dom är fasiken omänskliga!


OOOOMMMMMGGGG!!!!!!!!!!!!


OMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!!!!!!!!! VARFÖR SER JAG INTE DETTA JUST NU MED MINA EGNA ÖGON!!!!!!!!! ASSÅ JAG DÖR....FY FAAAAAAAN VAD HETA!!!! OMGOMGOMGOMGMOG!!!! KOLLA TOMPAN!!!! KOLLA ALLA!!!!! AAAAAAAAAHHHH!!!!!! MAN KAN GRÅTA AV HETHET.....OH....MY.....GOD....


svarta och vita madame


vita och svarta madame, heta as always!

dagens "fotfit"


Hejsan! Kom precis hem från Lise-Marie. Vi var hos mej en snabbis, kollade min baloutfit, och sedan drog vi till svarta madame och spanade in hennes outfit. Så jävla säxy häxy vi kommer vara!!! Äga hela balen, var beredda...Sen spanade vi in lite heta människor och åt lite ice cream :)
Förresten...mattesaken....omg...hahaha, vilket skämt! Det tråkigaste skolan har betalat för kan jag säga! haha, vi fick massa små skratt-attacker. Jag och Lise-Marie målade händer..hahaha, asså LMs fingrar är så jäkla komiska...!!!!


matho



God morgon! Jäääkligt tidig morgon som sagt.......ska iväg på något "roligt" place och ha någon mattesak. det är meningen att det ska vara kul, så det får man ju allt hoppas! VI slutar iaf 11 och dåska jag ochLise-Marie ge lite bal-respons till varandra ;)
Ha en härlig dag!
Och btw...idag är det comet....vet ni hur ont det gör...?? Vi skulle varit där...nu har någon snubbe i Österrike våra biljetter....jävla bitch.....vi fick vinst men endå!!!!!!!!


hjärntryck


hr haft jävligt ont i huvet. Det dunkade typi  hjärnan och mina ögon typ tryckte....nu känns det lite bättre efter att ha vilat. Ska gå och lägga mej NU. Jag behöver sömn! Och imorrn måste jag upp tidigt för vi ska på någon mattesak i stan. Vi ska vara där 8.15......myspys! Men det komemr nog bli kul! I hope!
God natt!
Förresten är Tom så jävla söt....nu ska jag drömma lite om den mannen ;)


promenado


Ger mej ut på en promenad! Var lugna i svängarna nu!


brända bullar



Tjena! Asså jag ahr redan börjat få lite färg av solen! woooh! Har inte ens solat....det är grymt trevligt. Idag på hemkunskapen bakade jag, Elsa och Hadil bullar...resultatet blev; bränt som ni kan se. Men dom är småoch söta att span in :)


ta tillbaka sommarn


God morgon! Jag käner så himla mycket sommar i luften, och "hilf mir fliegen" ger mej så otroligt många känslor...fasiken vad jag älskar livet! <3


sitter med benen i solen




Det är så himla varmt och skönt! Sverige, jag älskar dej! Dock har jag pissigt ont i huvet...det känns som min hjärna muteras...elelr typ smulas sönder....behöver vila. Stackars lilla mej! Måste säga att jag diggar ordet "dock", det låter very proffsigt ;) Vill man snacka vuxet, säg "Dock"!


klipp klipp



Har kapat ett par bralls! Såhär slutar mina flesta jeans sitt liv....avkapade! Men dåanvänds dom ju iaf! :)


VÄRME


Det ääääär så varmt! Menjag ska inte klaga. Hellre värme än kyla!


onsdagis


hehehehe, namen grabbar! Sitter ni ochfrossar lite?? :D <3

God morgon! Idag måste alla önska mej "lycka till" på science provet! Ett MVG betyder MVG i fysik! Fast...ja, det är en gnutta omöjligt...men jag och mina hjärncelelr ska allt göra vårt bästa :)


blue


(Blue pills??...hahah, sorry Tom! ;)
Knallade runt lite i jakan med Öznur efter skolan och köpte mej ett blått nagellack. Lite ballt faktiskt! Men jag vet att jag har fula naglar...no comments!


måste berätta

Att jag brukar sitta på knä framför datan....skumt, men sant! :)
Nu ska jag återgå till mitt arbete!


nu gäller det



Det är såååå varmt! Bara av att ha lirat lite amerikans fotboll på gympan ute idag så har man fått sej lite, lite färg vid tutt-partiet...hahaha...
Iaf, nu ska här pluggas! science-prov imorrn, fysik! Min lärare sa till mej idag, att om jag får MVG på provet så får jag MVG som slutbetyg i fysik....jag ska väll försöka kämpa, men MVG på ett fysik-prov...det är ju fan nästan omöjligt...
Tror att jag ska sätta mej ute och plugga faktiskt. Måste ta vara på solens härliga små strålar!


sjuke vän...



Guten morgen! Såg just att Sanna tänker lgknull.blogg.se när hon ska in påmin blogg...hon är ju sjuk....but I like it! Isag är det den sista normala tisdagen jag någonsin kommer ha i Engelska skolan, klass 9D....oooooh!! :O


hetta hetta hetta


muppy me




Har ont och är helt uppsvälld i magen....tror jag måste bajja lite! höhö, fresch va? ;)
Iaf, det är så himla varmt idag! Sommaren är här! Jag och Lise-Marie har köpt oss ett par biljetter till en liten svängom nästa vecka...hehe...fan va vi e balla brudar! Nu måste vi samla ihop ett litet gäng som kan vara balla tillsammans!


morgonpuss



God morgon! Ny dag, ny vecka. Sista seriösa veckan ever....oh herregud. Om två veckor som sag så är jag i London med sköna mäniskor!! Yeah baby! Har inte speciellt mycket att säga just nu. Hare gött!


vart brukar Tom shoppa?


....på svarta marknaden kanske...?

hahaha, förlåt Tom!! Om nu detta lilla rykte är sant, så tycker jag inte alls det är kul....men för tillfället...FAN VAD KOMISKT!!!


ska man...


ska man göra en liten mobb-sak i paint....?


need some air


Klarar inte av att sitta inne för länge, speciellt inte med nyllet i en science-bok...så jag ska ut och ta mej en nypa luft lite fort. Och bara en nypa! Ska mäta måttet med mina bara händer!!!!


det går framåt


Det bara skriker "ROOLIGT" om detta....


sunday


God morgon! Har precis varit ute på en morgonpromenix med hunden. Eller ja, morgon och morgon...på helger så är faktiskt den här tiden morgon. Igår såg jag en skumfilm och åt cocosbollar! Ochidag ärdet en sak som gäller....plugga! Wow, vilken surprise....nej men det  är värt det. Sista provet i 9an.  Det har vi på onsdag. Efter det komemr jag fira lite lätt!  


solsken i blick....



Ibland har jag dagar då jag bara är arg. Just nu är jag ganska irriterad...har varit lite irriterad...en dålig dag helt enkelt. Men nu känns den bättre. Och nu ska jag ut och flänga mej igen, så see yaaaaaaaah!! 


hett lidande




Det är vamt, och jag led när jag satt i en bil med bara massa svart på mej....fy fan....asså jag leeeeed!!! Nu ska jag ut på nya äventyr! Hörs later!


alien shake


Bills härliga alien-dans live i Bercy, Paris 14 april.....en hel jävla månad sen! Kan inte fatta....iaf, vill ni se Bills famous dans börja kolla vid 1.30 :D


Kommmmmm


God morgon! Dansar loss lite till TH! Idag ska jag på gymnasiegrejen och senare träffa Linnéa och tanta lite med henne. Trevligt som skatan i gatan!


mice on pizza


Om Bill Kaulitz själv får välja ;)
hehehehe, just nu är jag väääldigt lättroad! (Och kreativ som alltid!)


studera mera



Det här är så kul....i min hjärna flyger det runt massa "electromagnets" och annats fysikskit....men det går framåt!


alibababa


God morgon! Vaknade nyss, min morsa hojtar lite, komiskt alltså! Ska äta lite, sen få min hund att klutta körvs och sen ska jag plugga!! Det blev ju inget plugg igår, och jag ska verkligen plugga stenhårt idag! Fan ta den som stör min koncentration, för idag är jag fokuserad och på hugget!!! Wiiho!


it all in ways just fading



Det är faktiskt en tidig morgonkvist just nu.......jag gillart.....i sommar allså!!!! fy faaaaen!


have you seen the muscle-man?


Tom har muckler.....me like....alot.....very very very much......ooohlalal......Tom is just a little bit hott....just a little bit....


tuffa tag


Jag har tränat hårt på våran träningsmaskin. Svetten har runnit och troligen osar det en härlig svettlukt ifrån mej. Men sånt är härligt grabbar!!!! Nu behöver jag filmtips!!!!


superpower!


Tacobar idag i stan

Har hittat ett par klackisar! Andra småsaker fick även följa med mej hem och gosa. Härligt!
Men nu måste jag hjälpa till med mat och anant skit.....men jag har fått massa saker idag, så jag ska vara en snäll flicka!


klack-jakt


Nu ska jag ut och jaga klackar! See yah later!


promdress


slet upp paketet i speeeeeedo-tempo!

nein nein, ingen sneek-peak här inte!

Vet ni vad, min balklänning kom idag! Och den sitter verkligen perfa! Är mycket mycket nöjd med mitt köp! Men jag tänker inte visa upp den fören promday, sorry ;) 


Grattis Linnéaor


God morgon! Idag är det fint härligt väder med varma vindar som drar in över östra kusten denna torsdag, 13 maj. När alla Linnéor i landet firar sitt otroligt vackra namn! Gratulerar på oss Linnéisar!
Just nu skulle jag ha suttit och skumpat på en buss påväg till Sanna, men på grund av att jag måste gå på någon gymnasiesak på lördag så blir det icke så nu...:(
Så denna dag kommer gå till lite plugg....har scienceprov nästa vecka. Och egentligen borde jag vara väldigt ledsen över det, MEN, det är det sista provet på hela terminen. Sista provet på min skola, för alltid! Fattar ni!!! ohoooooo......Sen kanske jag ska åka ochkolla på klackar till balen. Vi får se!


old stuff is fun






Ett gäng mixade (och blonda) bilder från gamla tider.....saknar gamla tider ibland!


lyssnat på blajj


gammal bild från voice 07 (tror ja). Lise-Marie, Sanna och moi!

Hellöö! Kom hem typ precis. Stannade kvar i skolan och lyssnade på Lise-Maries lilla redovisning. Fan vilket jävla svammel....hehe, nej då. Det var asbra!
Hade även en mycket lärorik engelskalektion. Jag, Madde, Lise-Marie och Öznur skaka rumporna hååårt inne i glasrummet!! Vi bjöd alla utanför på en riktig show!! Asså jag kommer sakna min skola! Min klass, alla! Jag vill sluta såååå himla mycket, men endå inte. Ni förstår dilemmat. Livet är fyllt av dillemman.... 


der kampf der liebe


God morgon! Dagen idag är sköööön. Eller inte morgonen...matteprov....yeah, härligt! Men sen så har vi ingen science-lektion idag så vi slutar tidigare! Det är faktiskt härligt, det!


spexit värre


Buttran, Bubblan och Blomman;)


Bästa klassen!


vi som älskar matte





Dock kan jag faktiskt inte direkt ta åt mej den titeln....nä, för jag hatar matte. Sjukt onödigt och sjuktligt tråkigt. Men nu har jag pluggat lite iaf!  


seg, jag vet


(Innan jag åkte iväg till NRJ-studion och Shearaton hotell den 8 september 2009....då visste jag inte att jag skullefå se en Gustav dingla ut genom ett fönster 1 1/2 meter över mej, eller en Tom peka 'peace'-tecken genom samma fönster...)

Jag är seg på att börja plugga. Men nu ska jag faktiskt börja. Så det så.


blossom


Fin liten "rosett" jag hade idag närjag var blomman från powerpuffpinglorna;) Man måste vara kreativ! Hade såklart andra kläder och massa rött smink också. Får langa upp en bild när det komemr upp massa på fb!

Nu ska jag plugga matte. Wiho!


SPex!


Tjabba! Idag har vi spex-foto ochjag, Madde och Lise-Marie ska va the powerpuff girls! Nu måste jag som vanligt kuta!!

checkad


Blalklänningen är nu hemklickad! Check på det!

k-kkaaalllt



Tjena! Är det bara jag som tycker det är lite kallt i Sverige igen? Okej, verkligen inte så kallt som det har varit i början av året. Men lite småkyligt. Jo, det är det! Gillas inte! Vart är du solen, blev du lite skrajj eller??? Kom det bajs i byxan?? Nu ska jag iaf plugga lite matte. Har ett litet prov på onsdag. Så apigt skojj!

LOUDER!!!!!!



"All that you've got, just turn it up..LOUDER..... ready or not...just turn it up.."

Ordet Louder är nog ett av de hetaste orden i världen.


soon over


Kamerabatterierna laddas. Man är ju "tvungen" att flasha uppen liten Tom-bild då ;) Man kan säga det flera gånger; Han är lite snygg, den mannen!

Iaf, God morgon! Kort vecka denna vecka sådet känns härligt. På torsdag åker jag även till Sanna, så det är en cool vecka denna vecka. hehe, vad mycket "vecka" det blev. Vecka. Sorry, var tvungen! Och ikväll kommer även min morfar från India hit. Trevligt!
Förresten...om 3 veckor åker jag till London med 9orna, och om 4 veckor slutar vi....herregud....


iiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhh!!!!


Jag har feeeeelings inombords!!!!!!!!!!!!!!!!!!


für immer du und Ich


Ni vet känslan när vissa låtar får hjärtat att slå hårt. När man känner hur det pirrar i hela kroppen.Lyckofeeling. Denna låt är en av många låtar som ger mej den känslan.
Var ute på en promenad i skogen idag med ipoden på högsta volym. Jag var lycklig.

Heeeeeeey, Die Welt hält für dich an
Heeeeeey, Hier in meinem Arm
Für einen Tag
Für eine Nacht
Für einen Moment
In dem du lachts
Wir durchbrechen die Zeit
Gegen jedes gesetz
Für immer du und ich
Für immer jetzt

och nej Tom, du är inte cool när du står och diggar där i början...


jobba jobba jobba


Eller jag ska nog kalla det "plugga plugga plugga". Jag återkommer om jag lever!


korv


Hejsan!
Det är kaaaallllt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allt man kan säga just nu.


man måste ju...!!



Jag ska ge dom en kram! Vare sej dom vill eller inte!!!!! <3


Balis


Jag tror att detta blir min balklänning! Den är enkel, men endå fin liksom. Och den kan ju användas vid flera tillfällen :)


vad händer?



Ska pigga upp mej själv nu! Ska klistra fast en låtsasknorr på rumpan, hoppa runt som en gris och dunka TH. Jag tror det kan funka! 


död


Känner mej så himla seg, död, borta.....har läst igenom lite till science-provet men jag orkar inte! Mina ägon gör ont.Asså jag känner mej helt borta. Verkligen inte levande!!!!!


Weekend


Kamerna ärslut på batterier just nu. Därav kiwi-bilden!

God morgon!
Det blåser lite lätt ute, men det är sköönt med en lätt bris i fejjan. Idag, eller hela denna helg kommer bli väldigt rolig måste jag säga! Fullt med plugg...Men å andra sidan så är det bara det sista kvar nu. Det sista påhela terminen. Sista på hela nian. Woooohooo......
Hade iaf väldigt trevligt igår. Vi såg en lite lätt läskig film, "The fourth kind". Men lyssna! Jag klarad faktiskt av att sova! Fast ibland när jag blunda fick jag uppden där psykotantens fejja....aja, nu är hon borta från mitt minne iaf! ;)


ADJÖ



Nu åker jag då! Blev lite ändring med tiden. Och ni får njuta av Tompans härliga röst här i monsoon. Hottiga man, Tom!


on the go


Tjena! Hemma för en snabbis...hehehe....ska strax röra på fläsket igen för att bege mej och möta upp Lise-Marie, sen draga till Öznur och ha en trevlig kväll där med lite folk. Ypperligt trevligt!


min dejt


Jag är flummig just nu. Garvar åt mej själv bland anant! MÖGMAÖJGOEPIHO!!!! slickalite lätt på en glasspinne vettja!


brist



God morgon!
Allt är riktigt bra med mej. Bara en grej. Jag sover så dåligt! Varje natt, hela tiden! Denna vecka har varit jättejobbig.
Iaf, var på öppet hus igår på "Thoren Business School" och asså det känns bra! Det var en skola jag tänkte på länge och först av alla....och det verkar som att det blir den också!
Men idag är de fredag ochdet är mysigt! 


Hej och hå!

Guten morgen! Idag komemr det nog bli ganska dålig update. Ska på öppet hus ikväll och kommer troligen inte hem imellan! Ha en fräsch dag!


dance into the night


Har verkligen noll inspiration till att skriva något vettigt denna dag. Så jag säger god natt redan nu! Jag ochTom ska dansa lite på en strand nu, puss puss pankisfläskisar!♥


ankläppar


ska jag satsa på att töjja ut läpparna till en ankform??


känna stötar


svåååårt prov!

Måste börja med att ge lite tips till den almänna skolan.
1. Man ska inte ha ett nationellt prov det sista man gör på dagen.
Okej, det var bara det tipset. Och så sög science (NO) nationella provet ganska hårt för mej. Men men, jag bryr mej inte så mycket. Tycker det är mycket skönt att vara hemma. Ville såååååå himla mycket ta mej en liten tupplur under nationella....busigt värre..mööhöö.


orangutang


God morgon! Har ingen fin bild att langa fram här på morgonkvisten. Istället får ni skåda mina två rumphalvor, visst är dom söta?
Idag är det nationella prov....i NO....jaghar....fysik.......eller physics eftersom jaghar påe ngelska. Detta kommer...inte...gå...bra...


gurkdoppad Tom





Asså vad är det med honom. Jag blir inte normal av honom. Han är ful. Fan vad han är snygg. Dumma dumma Tom, varför gör du så här mot mej?! SLUTA! Nej. Sluta inte. Sluta aldrig. ♥ 


Pierre-Persilja och Barbro-Basilika


english



Har pratat med Sanna en liten stund nu.....alltid lika booring.....hehehe, skämta, take it easy Sanna maaan!! ;)
Nu ska jag börja lite lätt med en engelska uppsats!


skoldags


Idag är det inte ledigt. Bara att packa sig iväg! Hörs i eftermiddag ;)


print it out



Nu ska jag dricka lite vatten, ta ett omega-3 piller, ta en kopp te...och till sist printa ut mitt SO-projekt!


pränta in stuff i hjärnan


Jag vill verkligen inte öppna NO-boken......näääää.....vill inte! Men jag är duktig, så jag SKA!


fan vad kul....


Måste sitta ochspela det här spelet 1 timme idag.....tack, mattelärare...du är så snäll....


D-vitamin shott



Goood morgon!
Idag är jag ledig! Vi har studiedag, så skönt. Och det är hur varmt som helst! Älskar värme, sommar, vår. Allt med värme att göra. Tog en morgonpromenad med Tuffe och har suttit i solen och shottat med lite D-vitaminer. Hur underbart är inte det?????


smärta i benet



Har ont! Grov smärta i benet. Det gör inte ont, det är mer obehagligt....känns som min ena vad är typ...kall...asså det går inte att förklara, men det är OBEHAGLIGT som tuuuusan!!!


Ännu en dag i Paris


"namen hallåååå.....".

KRYSTA!!!!!!!!!!!

jag suger på att hoppa....

Sanna är däremot bättre!

Men tillsammans är vi BÄST!


En vacker dag på fransk mark:)


snygga.heta.fina.vackra.







WOW. Vad killarna var snygga igår!!!!! Bill var verkligen vacker måste jag säga!! Varför var inte jag där för??!!


solsken


Det är så fint ute! Det är maj och det är solsken och lite skön värme i luften. Ska nog pallra mej ut på en promenados med min hund. Lika bra att passa på nu när vädret är mjukt och poröst mixat! 


krooollllllis


god morgon! kollar upp lite stuff nu.....................


amerikansk paj


Nu ska jag kolla film! Adios amigos! Take it easy denna afton!


HOT CHICKS!!!!!!


HAHAHAHAHHAHAHAHAH!!!!!!!!!!! Kolla vad jag hitta när jag bläddrade igenom arkiven.......förlåt Sanna, du får döda mej om du vill, meeen jagser inte direkt bättre ut jag! moahahhaha, jag blir så jävla tänd!!


bara för att jag gillar paint!


Och jag skyller seriöst allt på Sanna!!! Deet är  hon som började få mej att digga paint....


en hög av papper



Jag börjar lite smått......


TH plockar blommor i malaysia



Grabbarna äri Malaysia.........De spelar där idag. Dom är korvar. 4 korvar. FATTAR NI DET!?!?!?!?!?


maj maj måne



God morgon!

Vaknade typ nyss och eftersom jagtydligen var ensam hemma såvar jag tvungen att ta mej en skitrunda med hunden. Men det var skönt med lite frisk vind i nyllet!
Hoppas alla hade en trevlig valborg igår! Själv var min rätt....intressant. Och inget som jag kommer dela med mej av här, hehe;)
Nu överväger jag lite alternativ. Börja med VG-inlämningen till SOn....eller bara dunka TH så hela grannskapet hör....hmmmm......vad ska man välja....


RSS 2.0