R.I.P Kenneth

Kennet avled idag. Jag kmr ihåg dagen som om det var igår Johannes i största hets slängde iväg ett sms om att vattnet hade gått. Jag hoppas iaf han fick tillfälle att leka met illern jag gav honom. Eller var det en iller..???

Solig snö

Var hemma idag ocså efter att haft en rostig hals. Mår dock myycket bättre och ska bli najs att pallra sej till skolan imorrn, är så himla tråkigt att sitta hemma...har faktiskt arit en väldigt duktig b-rud och dammsugit hela huset. Heell yeeaaah!

assååå jag orkar iinteeee

HAHAHAHAHAHAAH helt seriöst, så jävla random!!!!

TAGGA!!


TAGGA DRAKE DEN 15 APRIL NU ASSÅÅÅ!!!!!!


My Love My Heart is breathing for this moment in time

Sjukt  underbart  vackert  <3

SÖndag

God söndag! Lite soligt idag vilket är lite trevligt! En bild från Simon igår, har ltie fler på min kamera men dom är så fula så dom behövs inte visas.

Knapert

Inga kommentarer.

Lördag

Halojj! Drömde en väääldigt trevlig dröm med herren här ovan....aaahh Zayn Malik är sååå jääävla snygg!!! Alla 1D grabbar är ju snygga! Fan att vakna..meeen det måste man ju liksom. Ska iväg till SImon ikväll och leka hela havet stormar.

brunis

Det här bajsiga inlägget skulle kommit upp för väldigt många timamr sen när jag var i skolan men NEEEJ!! hade skrivit en rlig text ju....

Mango


DEnna vecka har frasen "jag orkar inte" sagts ett x antal gånger i det sammanhanget att man har garvat så mycket att man inte orkar. Fast endå så har man orkat. KÄnde bara för att säga det.


FREDAG


Ska iväg på idrott nu in tha morning, därav en underbar outfit!! Ska borra ner gaddarna i en brownie idag!! ADIOOSOO!


Schnitzelsamling


Jag och JOhan börjar samla på oss olika schnitzlar. Än så länge har vi två i våran samling.

Iaf, idag har vi klippt och klistrat i iMovie och skapat fina saker! Vi spelade upp en rätt komisk talkshow där jag va programledare och bjöd in Justin och Selena. Asså seriöst, ingen berrryyyrrr sej egentligen. Anabol. Anabol är mitt och Marias alterego.


VAAAA


Goder morsgon! Sitter och kollar på elefanter som springe romkring med rosa converse och disskuterar valio youghurt och fil.


Top Model Sverige


Har suttit med mitt ansikte utanför mitt fönster och dragit in iskall fresch air i mina lungor, samt fått allt snor i mina näskanaler att bli till is. Jag vet att jag är lite geeky men jag ursäktar mej inte alls för det! Suck that, moahaha! Iaf, ska kolla på Top Model Sverige ikväll vid 21.00 slaget. Isabella Scorupco, som helt btw är så himla vacker är programledare med nån annan manlig sak!


Kantarell


Idag slutade vi tidigare för en gångs skull! Har känt att jag levt på en ganska hyperaktiv nivå denna dag vilket är ganska roligt. Ful bild. Jag känner att jag tappat fokus. En föredetta lärare ploppade upp sin fejja i tågfönstret.


NIGHT NIGHT!


Fina små pöjkar! Och wtf är det NRJ skriver på sin hemsida??!! Vaddå One Direction söker lägenhet??? NRJ, langa lite mer info snarast TACK!


Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv, jag kunde dö för dej nu är du död för mej

 



Riktitg najs låt av Norlie & KKV!! Iaf, känner för att kolla på något roligt. Typ Vänner, kan aaldrig bli tråkigt!!


MOfasa


Holy stjärt vad denna dag har varit flummig, har byggt upp ett rejält sixpack efter allt skratt! Sånna dagar är mysiga! Trots att man framstår som en liten idiooota framför resten av samhället, men vem bryr sej om dom liksom...


They know they know they know


Är helt såld på Drakes nya album Take Care lyssnar på det cirka 24/7. Okej jag ljög...jag lyssnar ju inte när jag sover eller är i skolan...men ni fattar the vink!


baljväxter


Min bloggning har ju sugigt balle den senaste tiden och det är ju sorgligt för de ynka själarna som faktiskt tar sin tid att kolla in här...Sov ganska länge denna antt men endå har jag känt mej tröttis under hela dagen. Hälsade på min farmor och farfar som fyllde år idag och igår träffade jag en kompis. I fredags var jag hemma och satte igång brandlarmet när jag som en liten idiot värmde upp ugnen som fylldes av rök....Tog upp lite highlights från de senaste dagarna. Vet att alla som läser detta har gapande munnar av min chockerande händelserika helg!


orvarrr


Sitter i skolan och mår illa. Verkligen jätteilla. Bajs.


ONSDAG


Gog morgon! Menar god! Ska dra nu så hej då. Stick och put yourself on fire! Jag tycker jag är så himla rolig ibland..hihihihi. Nej jag skojja. Tänk om man kunde sticka korv


Club Paradise Tour


Någonting som jag glömt att säga är att Maria och jag ska se Drake den 15 april!!! TAGGAAA!!!! Kommer bli riktigt kul!!!


Presentation


Övar på min presentation lite...ååhh vad jag hatar att ha presentationer...men men det kommer gå galant!


Baby baby babyyyyy oooohhhh


Hellusan! Idag filmade vi med green screen till våran musikvideo! Var riktigt kuligt!! Hade även svenskaprov imorse och jag har en bra mag feeling. Im good, simple as that!


I like it like that


KALLA MEJ ONKEL!!!! Hela denna dag ahr bara varit så flummig och skrattig. Allt började med att jag såg en helt random liten perosn på stationen. VI tackar alla denna människa för att ha varit skrattkällan för denna dag! Tack! DU har en speciell plats i mitt fagra hjärta! Helt btw men jag börjar fan se indisk ut, asså lite tydligare, eller är det bara jag som har noterat det på mej själv kanske?? INgen som bryr sej egentligen! Har prov imorrn och det är bajs.


You've got that one thing


Nya videon till One Thing!


PLUGGA PLUGGA PLUGGA!!!!


Sitter med One Direction på högsta volym och pluggar. Har så himla mycket att plugga just nu att jag är orolig för min åldringsprocess!! Den kommer speedas på i ultra speed för att jag har så mycket att göra...jag vill gärna behålla mitt unga ansikte en längre tid. Vill inte att mina ögonpåsar ska börja hänga och släpa i marken liksom. Inte direkt så charmigt...

Har sugigt på att blogga under helgen! Min mobil dog en hemsk död i fredags, eller okej batteriet dog...så jag har inte direkt några söta bilder att flasha upp men jag hängde med mina vänner hela helgen i en mycket vacker takvåning på söder!! Mycket trevligt!


saknar!!


Hahahaha ¨¨hh saknar dessa två monkeys asså!!!!


Dirty Dancing


Dirty Dancing kom på tal i skolan så jag spanade på den när jag kom hem och den är bara fööör bra!! Jag tar risken att låta som en mes men jag gråter, den är så jäkla vacker! Patrick Swayze är bara såååååå snygg i filmen att jag seriöst döör!!! Varför kan det inte finnas en levande kopia av den unga Patrick Swayze typ bredvid mitt hus!!???!?!?


Sunshine


Hejsan! Det blir mörkt så himla tidigt och jag tycker inte att det är kul! Lyssnar på Sunshine med David Guetta och Avicii för den som blir glad av att veta den infon!! Annars har det varit en trevlig dag! Det är så mysigt att garva!! Fin liten fisförnäm hand där på bilden också va!!!


En rosa klick vid min sida på skärmen


HEjsan! Är ganska seg på bloggning men det gör icke något! Imorrn är det back to life som alltså betyder att man ska vakna upp i ett mörker som gör en rädd och sen be en stark biff dra ut en för dörren för att man själv vägrar på grund av kölden som viner där utanför. Men helt ärligt så ska det faktiskt bli kul att komma tillbaka till skolan! Har inte varit där på 25 år känns det som!!!


Butt freeezeee


HEJ! Jaaaaa, Linnéa is back agaaain!!! Och fan vad Sverige är KALLT! Inte för att det är världens största surprise men man får ju endå en lätt chock....träffade mina älskade vänner idag! Maria, JOhan, Öz och Simon!!! SAKNADE INDIVIDER!!!!! Så himla härligt att vara tillbaka med dessa skumma typer!! ♥


7 timmars väntan

hejsan! Sitter i frankfurt och har suttit här i typ 3 timmar och har 4 timmar kvar tills mitt flyg till.stockholm.går....underbart roligt ju!!!!!!!! Plus att jag är förkyldiiis oc har lock för båda.mina öron!! Btw så känns det så sjukt att jag varit i indien i tio veckor...känns som jag kom dit förra veckan och nu åker ag hem...korv..saknar alla där.borta!!!!!!!

förkyld


hejsan!! detta blir mitt sista inlägg i indien...packar ner min data efter detta!! Åker till flygplatsen ikväll dårå...känns inte såå!!! Konstig känsla....Vill inte åka men endå vill jag hem åååhhh!!!!! Är förresten förkyld..jippi...vaknade vid 8 imorse och hade grov feber, kunde knappt stå upp. Men efter lite piller och mer sömn så är det bättre iaf!Dock ser jag ut som ett sicko.


I'm the reason that you're fading


HEJ GODAG TJENA MORS MORSNING KORSNING HALLÅ DÄR KÖP BLUEBERRIES!!!!!!!!! Igår låg jag i 4 (!!!!!!) timamr och försökte sova.......somnade vid 4 och gick upp vid 8....jag är totallt utvilad! Väntar på min kusin just nu, ska åka till någon slags nöjespark tror jag. Idag och imorrn är mina sista dagar här....ååhh..jag har mixade feelings! Vill åka hem, men endå vill jag inte!! SÅ JOBBIGT!!!!!!!!!!


Två födelsedagar


Igår var det födelsedagsfest för min morfar och min kusin, japp dom fyller år på samma dag! Det var 3 stycken tårtor var av en som var chokladmoussig som satt fint i magen! En trevlig afton!


cowe cowe holy cowee


Har precis kommit hem från ett bröllop. Här är det bröllop typ var tredje dag känns det som! Min morfar fyller år imorrn som är om cirka 40 minuter alltså! Ja här borta är klockan snart 12, jag är inte typ dum eller nåt sånt...


RASTLÖS OCH UTTRÅKAD TILL EN MAXIMERAD NIVÅ!!!!!


JAG HAR TRÅKIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har suttit hemma i två dagar och jag kommer snart bli helt mentalt rubbad och börja kasta ketchuppåsar på alla som passerar grinden här utanför. Sen kommer jag använda topsar till att bygga mej en slags pinne osm kommer ta mej på en färd över taken. Jag vill faktikst hem!!! Okej, jag erkänner!! Jag har haft riktigt kul men nu vill jag hem faktiskt!!


Nyår


Några bilder från nyår igår! Var med några av mina kusiner hos min kusins flickvän och åt och dansade och bara chillade! Inte direkt de charmigaste bilderna..haha, har andra bilder från mina andra kusiners pappas kamera! Ska ba hittaaaan!

En video som dock är mycket mörk, man ser knappast ett shit men man hör mitt ljuva skratt som typ äär det vackraste mänskligheten skådat via öronen!

BTW så ringde jag till Swedenborg 4.30 när tolvslaget skedde i Sverige!! ÅÅåååhhh!!! Blev så himla glad av att höra mina små vänner igen!! Har inte hört Maria Mariana Mariams röst på 78 åårr!!!! SAKNAR ER ENORMUS!!!!!!


RSS 2.0