frusenhet och feelings!






Tjoooba! Jag och Sanna har knallat runt på staden idag. Vi drog till Globen och kollade läget, tänk..bara typ 2 månader kvaaaar!!!!! Sen kollade vi på vackra hotellet Shearaton...åååh, tänk när jag stog dära....iiih!!
Nu ska vi iaf fixa oss lite inför det nya året! GOTT NYTT ÅR!!!


i get dooown on you!




Jag och Sanna älskar google translate. Det blir alltid så perfekt och man förstår verkligen vad låten handlar om!! ;)

Nu ska Sanna the sunsilk one & Linnéa the loppa åka in till stan. SEEYA LATAR BITCHES!


SANNA IS IN THE HOOOUSE!!!!



Helloo! Nu är Sanna the sunsilk one i huset och vi har spanat lite "Kåt på kameran" och fryst sönder alla våra kroppsdelar....men det är det ju värt!! ;) Förresten är det Toms snorre jag har i munnen!


nu drar jag!

Nu ska jag dra mej mot centralen!
Hoppas jag överlever kylan...


boxes


här är min lilla lådsamling. Har sparat lådor sen jag var typ 14 eller nåt, och som ni ser så har det inte direkt gått så bra...hehe. Okej, nej jag driver, av desa lådor ska jag och Sanna försöka skapa exotiska skyltar till 4-5 MARS!!!! ooohlala!

måste bara visa hur jäkla kallt det bara ser ut här ute...


ett morgonoffer



Hallåjj! Först måste jag bara säga....FAAN VAD DET ÄR KALLT! Man känner kylan bara av att kolla ut...men men, skit i det! Oviktig fakta! Idag kommer Sanna hit, så vid halv 2 ska jag ta mitt arsle och förflytta mej mot centralen för att möta upp henne :) Det kommer att bli ypperligt trevligt!!


värsta paketet...

...hehe är man mej så kan man koppla "paketet" till något kroppsligt ;)

Här är iaf det underbara paketet som kom idag! Jäkla sexigt!! :D


shopping



jag vet att jag inte tagit bort prislapparna innan bilden togs...

är helnöjd med min outfit! Och den ser ännu bättre ut på ;)
och vem kommer på besök imorrn? Jo, Sanna den körven!


dagens lopp



farmors  place


jag  och  min  pluttbror  äter  lunch  :)

hemma  höll  farfar  och  min  farbror  på  att  laga  gås...

Jag har ju då som sagt varit hos min farmor och farfar med min lillebror. Låter ju kanske inte så intressant, det var det väll egentligen inte heller...meeen! Vi var i Vällingby centrum och jag har shoppat hela nyårs outfiten! Allt från klänning till skor, jag är H A P P Y!!!!


and im off!



and we looooove ego-pics!
nu ska här dundras med "HUMANOID" på högsta volym i bilen!! wohoooo!!


uppe med tuppen


paket  att  hämta  från  posten! ( Det  är  mina  TH-stuff!! )

så  vackert  nyvaken  och  pigg...

Morgen morgen! Idag är jag uppe så här jäklal tidigt...och grejen är att jag inte sovit på typ hela natten. Max 3 timmar. Jag ska iaf med min minibror till farmor, och sen ska jag rusha runt i Vällingby centrum och försöka hitta någon vacker outfit till nyår. Det är iaf min plan!


nattlampa!


Nu behöver jag inte vara rädd för spöken på natten längre!! Plus att det är en väldigt mysig stämning :)


vem grillar!?



Blev  lite  spel  tillslut  :)

tog lite friskt luft ute och det luktade grillat!! Hallå?? Är det grillsäsong nu? Nej....Men det är bra att någon går mot strömmen, heja heja!


fram med piskan...


Jag kom precis på en sysselsättning! Spela The Sims! Meeeen...min "käre" bror har ockuperat speldatan, vilken liten skit....nu blir det spö till middag!

nej då....det enda spö som ges i detta hem är kärleks-spö...:) hihi


det här är urban



och  nej ,  jag  tänker  inte  be  om  ursäkt  för  min  omogenhet  ;)


förtjänar ett finger iaf!


YES!! Jag kan ladda upp bilder idag! Har hånglat uppdatan som tack för det, men tycker endå att en förtjänade ett litet finger för att den var moppsig igår...
men nu ska jag ner och äta frukost, min mage är huuungry!!!


JÄVLA SKIT

BLIR SÅ JÄKLA FUCKING ARG! DATAN HAR GJORT NÅNTING OCH NU GÅR DET FAN INE ATT LADDA UPP EN ENDA JÄVLA FUL CP-BILD!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inte nog med att den inte har funkat på hela dagen..............


schexyyy


världen måste hålla med om att denna låt är seriöst sexy!!! :O
Tokio Hotel...ni utrsålar ren sexighet ;) <3


mini julis




Har precis mumsat i mej lite rester från julbordet. Kommer nog bli några dagar julbord skulle jag tro...men thats life i juletider!


älskar mina tofflor!



när man går med dom så är det som man studsar fram på något studsigt!!


mockasin jävel!!


God morgon! Har brådis i brallan! Har sminkat mej i racerfart, hela familjen väntar på mej....jäkla pruttmoment! Vi ska in till outlet och byta alla julklappar vi vill byta, hehe. Vi höres när jag e tillbaka in town!! :D


trötter och majsbollsfight!!!!

Har kollat på "shrek den tredje" och dansat runt på lätta moln. Är  lite  trött  just  nu av att inte ha gjort så mycket...klockan är ju inte ens 10! Det är ju så himla jobbigt att ha lov, tyvärr asså...hehe, tänker på meningen "monkey bussiness"...det är en mycket ball mening....hahaha, monkey bussiness.....


gimme some magic!



Wiihii, snart börjar "Harry Potter och de vises sten" på 3an! Harry är ju min lille bebis :D


bara lite bilder

Lägger upp några bilder från igår. Först lite förberedelser innan vi åkte iväg till farmor och farfar och sen...jaaa, de e....TOMTEN!!! :O




han  finns  visst !


juldagen


God morgon!

Hoppas det var en trevlig jul för alla. Jag har hos min farmor och farfar med min familj och mina kusiner, det var mysigt! Åt vääldigt mycket mat...nu är man fylld för nästa år, naj då, det är man absolut inte ;)
har precis kommit in från en promenad med mami och papi ute i den vilda blåsten. Vi gick ner till båtklubben för pappa skulle borsta bort snö från båten..??


julspel




Massor med PUSSAR på er! Har precis kommit hem från kyrkan med min familj. Kyrkan på julafton är världens mysigaste! Julspel, älskar det! Nu ska vi snart öppna klappar! :D


GOD JUUUUL!!!!


GOOOOOD JUUUUL!!!!
Tomten har besökt mej inatt...! Nu är julen här och morgonen började med härliga julsånger som duundrade ur högtalarna och massa tända ljus. Mysfeeling på hög nivå! Har julpirr i min mage :)


lacka sej



Whata colour ska man ha på sina fingerspetsar!!?? :O


jag har bakat

Julafton imorrn och jag var bara tvungen att skaffa lite extra feelings genom att baka små kakor. Och faktiskt, så lyckades jag fin fint denna gång! ;)




Jag  har  en  liten  dold  talang  endå  ;D


23december


Vitt vitt vitt!
Allt ögat kan skåda är viiiitttt!! Visst, jag bad om lite mer "vitt" för ett tag sen, men det här är ju extremt vitt...men leute, imorrn är det julens afton! Längtar riktigt tills jag kutar upp och kollar i min julstrumpa, haha. Och juste, god morgon kanske man ska säga! Idag brukar det alltid vara massa tecknade filemr på TV, typ "grinchen", den äger ju mycket hårt. Och jag vill göra ett pepparkakshus, men latheten står ivägen ibland...
Det är ju även onsdag idag! (wooow!) och det betyder att lille Sanna kommer om en vecka! Wohoo!! :D


surviving christmas

Jag har varit och gjort mozartkulor, dom ser otroligt vackra ut måste jag själv säga. Nu ska jag strax ner och spana in "surviving christmas" som kommer på kanal 5. En riktigt hödjare, me like it!


upptäckt!



Nästan en halvfull påse kvar! Trodde jag hade glupskat i mej mer igår :D


shake it!


Har man brist på saker att göra så skruva upp lite musik på en hög volym och shaka loss! Det är fasiken askul!! Mohahahah!!


jag är bra


God morgon!
Har ätit frulle, kollat lite på lite gamla "Top Model" avsnitt, dammsugit, plockat ut disken...crap vad jag är bra ju! Och bara två sm dagar kvar till julafton, myspys. Nu ska jag nog slå in lite julklappar, skriva lite kort och ja, sen får man se vad som händer!


GRYM!!

Avatar var grym! Bra gjord, action, sexig!! hahah, nej men den var kanongrejt asså! Om man bortser från några störningsmoment under själva filmen då...Rekomenderas!



om jag skulle varit med i filmen skulel den ju självklart äga ännu mer...men men, man kan ju inte få allt här i världen ;)


avatar


Ska till Kista med Jessika pessika och spana "Avatar"! Den verkar gryym!!


Måndag morgon

Hejsan!

En lugn liten måndag och bara 3 små dagar kvar till juleafton! Och gissa vad? paketen börjar föröka sej där under granen! Jag har bara varit och spanat in dom litegrann...inte alls så mycket.

Admit att man får lite grova julfeelings av detta?! Det får jag! Känner mej som en liten Lille-Mor, vill göra julgodis och baka julsaker och allt sånt där. Jag har fått in stämningarna i varje liten sena, ush, ordet "sena" är ganska snuskigt...


anna ankas jul


Ska kolla på "Anna Ankas jul" som börjar om cirka en kvart. Hat-älskar denna kvinna! haha, kvinna...vilket ord...hehe, aja iaf, hon är faktistk ritkgit skön på sitt sätt! Go ankis! ;D


klappat och klart

Tjobadooo!

Har ätit jättegod julmat med ännu godare efterrätter och julgodis. Min mage är nöjd som tusan! Efter julbordet tog vi en sväng och shoppade lite klappar. Har härmed köpt klappar till alla i familjen...fasiken, im proud! Tycker eprsonligen jag förtjänar en stor fet applåd! *klapp klapp klapp*

mina  brödelutter  och  moi  :)

minibror ,  jag ( som  drömmer  mej  bort  i  min  teklunk... )  och  mamma


aaaaaaasss-hooooole



Man är ju en kvinnlig individ och det tar sin lilla tid att sminka sej, platta håret, måla nailsen och allt sådant viktigt! Har typ tagit 3 timmar för mej att fixa mej, hehe. Men jag har faktiskt segat framför datan också så det är inte så himla farligt ;) Ska strax mova på arslet till julbordet också. Vet inte vart det ligger men antagligen tar det en stund att åka dit.
Och om ni undrar lite med rubriken så måste man ah sett filmen "familjen är värre" när den lilla bebisen säger sitt första ord "aaassshoooole", HAHAHAHA så jäkla skön! Så ska fan min unge bli!


pappas dag!


Guten morgen!
Idag fyller min pappa år! Grattis Grattis!! Så vi ska iväg till något ställe och äta julbord. Det är anledningen till denna tidiga morgon. Men det är ju som sagt lov och jag kan sova hela lovet om jag vill, lövely!


sexig.


Tom Kaulitz, du dödar mej verkligen.


julgran i stugan



Har klätt granen och håller just nu på att julpynta lite. Känner starka julkänslor nu och jag ääälskar det! Har lust att göra ett pepparkakshus...ooojojoj!


leka i snön!



Wiiiho! Jag har lekt kull och mulat sönder min lillebror, mohahha im evil!!!!


under-bart!

Hej hej!

Lördag idag, jullov...det känns så otroligt bra och skönt! Man kollar ut och snön flyger åt alla håll och man vet att man inte är tvungen att gå upp klckan 6 varje morgon och tvingas ut i kylan nu på 3 veckor...oooh herregud! Det är så underbart vackert, blir tårögd i ögonvrån!!


Det  här  är  ju  också  helt  underbart  vackert  :)


fredagsmys


Är så himlans trött så nu ikväll ska jag bara kolla på film och snaska på lite chokladnötter, me liiike ;) Gillar även min bakgrundsbild mycket!


det blev 24!

kyla kyla kyla


Med 24 sushibitar mättare, mer nerkyld än ever och otroligt flummig så är jag nu hemma! Men ska ut på vift nu igen, julklappsdags igen...vi hörs snart!


Fredags caramba

God morgon!

Fredag idag, underbara fredag! Avslutningsfredag! Skolan 1 timme idag för en lite julshow och terminsbetygen. Sweet alibaba! Efter det så ska jag spurta iväg på sushibuffé med Daniel, får se hur många bitar min mage lyckas få i sej, brukar normalt bli mätt efter typ 8 bitar...men idag ska jag minst äta 10!!!

Sen har Linnéa åkt iväg till Spanien idag...hon är en sån mobbare, inga kommentarer på det! hihi :)

Jag  och  Linnéa  på  Grönan  i  sommras  :)


choklad + moppe...kan tomten bli sexigare?

Alla måste erkänna att detta är jäkligt schexy schmexy för att vara tomten och hans vänner?!
kan beställas HÄR om man skulle ha lust med det.
  

HAHAHA,  bara  jag  som  tycker  dom  lockar  fram  ett  garv  också ;)


korv är komiskt



Är en levande istapp, men man måste hålla hoppet uppe! Och jag vet att rubriken inte har ett skit att göra med detta inlägg :)


tacksam över att få vara inne!


Hej Hej!
Fy faaaasiken vad det är snöstorm ute, kyla kyla kyla!!!! Men nu är jag hemma och inne och har skruvat upp elementet och hoppar omkring för att få upp lite heat. Det har varit en rejäl "Råttatåjj" dag idag! Kollade filmen och vad blev det till lunch...? Jo, Rattatouille! Eller som man ska säga det Rattatåjj!


snövit har dött


Tjolahopp! Snön ligger kvar som en utsmetad snövit även idag. Och det är god damn it riktigt kallt! Men det är bara idag och imorgon kvar sen är det "sing haleluja" moment!


teve


Har precis ätit middag och min mage bränner rikigt hårt! Åt chili och man blir upphottad, haha. Men det är så himla gott. Älskar den där typ 'brännande' feelingen när man äter...är jag skum? Spelar ju faktistk ingen roll om jag är det eller inte eftersom jag tycker det är gott ;)

Nu segar jag iaf lite här och ska kolla lite på TV snart tror jag. Och dricka....*trumvirrvel*...TE! Jag och mitt te, tror jag är kär i det. Underbart med en varm kopp te i dessa kalla tider :)


nitväst


bild från google

Vill ha en nitväst riktigt MYCKET! Jäkligt ballt! Pimpar lätt upp om man har på sej ett vanligt baslinne. Jagade en i stan i lördags, finns troligen på topshop skulle jag väll tro, men jag var lite alt för att kolla... 


fromages

Hellusan!

Är hemma från skolan. Fan vad chill det är med choice! Riktigt skönt, man sitter där och gör inget speciellt, riktigt kul. Har ju såkalrt det bästa choicet också, "franska temat", bäst! Idag har vi fått vara lite kreativa och designat egna kläder. Eller ja, typ ritat kläder. Skulle ha kollat på en modevisning med projektor, men lärarna fick inte igång det. Lite svårtänd ni vet...hehe, visst är jag komisk! Sen så hade vi ostprovning...ni vet sånna där stinkostar? Brieosten var faktiskt helt okej, men mögelosten vågade jag tyvärr inte smaka...det gröna möglet skrämde mej. Kommer ha mardrömmar hela natten....


det var exakt sånna här ostar vi fick smaka! fast inte den gula vid tomaten ;)


gutenmorgen

God morgon!

Snön ligger vit på taken...endast tomten är vaken! Njaa, än är det ju ett litet tag kvar till jul. Men inte alls långt, en vecka, 8 dagar. Crapsticks, det går fort! Är otroligt segt just nu, men det är bara några dagar kvar seeen kan man sova hur länge man vill. Håll ut Linajja!


Idag på choiset så ska vi tydligen ha ostprovning...ush, kommer lukta snusk i hela skolan, ojoj vilken exprience! mohahaha


på upptining

Är hemma från första choice dagen. Idag på "franska teamt" så fick vi en fransk frukosrt bestående av baguetter och croissanter. Åt inget eftersom jag var rätt mätt ifrån frukosten jag åt hemma, men men, sånt är livet. Sen höll vi på med lite oliak franska saker och avslutade med att börja titta på "Råttatouille", så jäkla rolig! haha

Det är jättemycket snö ute nu, och det snöar fortfarande...det är nu vintern ska börja och det är väll härlig! Till jul vill vi ha snö! Har varit ute med hunden och faaan vad kallt! Så nu sitter jag och tinar upp mej själv :)




im ready to fall

God morgon!

Har precis just nu sett "world behind my wall" videon...ja både skratta och grät, skratta så jag grät och skrata för att jag grät...haha, så helt otroligt underbar! Kan inte beskriva! Dom är så otroligt vackra! ÄLSKAR TOKIO HOTEL! Für immer!! Asså verkligen, helt seriöst, ni som inte förstår kan ta e i baken!

Idag är det iaf dags för choice. Jag har 'french culture' och det kommer bli superskojj! Har det tillsammans med Elsa och Kamilla, lovely! Och är ni också rejält snödrabbade denna morgon?? Jag är! Och jag gillar det!


barcelona bildbomb

Nu kommer en bildbomb med bara massa Barcelona bilder. Enjoy!










börjar såhär! Fler kommer i framtiden ;)


langar en ny kategori i väntan

Älskade grabbar...nu börjar jag bli arg! Vart är videon!? Snart kommer jag och Sanna och hämtar den! hehe. Dricker lite kvällste också, är nog en te-addict...seriöst, dricker te varje dag, minst 2 gånger.

Ska iaf skapa en ny kategori med den lilla Barcelona trippen när jag endå inte har så mycket att göra :) Så snart kommer det upp härliga bilder!

im in the paper!

Praoade på "Magasin Järfälla" för några veckor sen coh då fick jag göra massa roliga saker, bland annat detta som är i månadens tidning! Himla kul! :D




Fick även intervjua kompisar och så och Jessika var med i denna tidning :)


cold ass

Hejsan!

har precis kommit hem. Det har snöat idag och det är riktigt jäkla kallt ute! Mina rumpa är som en stor istapp, har satt på elementet på full värme. Pappa blir icke glad, men han behöver ju inget veta, hehe. Har bara en sak på hjärnan just nu och det är "World behind my wall" videon som jag har sparat mej hela dagen för att få se!! Är så himla spänd på den att jag dör!!!!!

såhär såg jag ut idag :)



hhmmmm....kan inte hitta videon på THs hemsida....kanske har den itne kommit upp än...? :/


tomorrowtomorrowtomorrow

WORLD BEHIND MY WALL - videon!!!!

det är allt jag kan säga...♥


nissepisse

Är osminkad, ansiktsglansig, söndagstrött och vill innerst inne bara säga "happy lucia!". Och så är det kaaaallllt! Fast mitt element är på..... 


beundrar mej själv för att jag publicerar dessa bilder...holy cow asså


behöver vitt

detta är bara deprimerande :(


Tog precis en liten promenad för att rensa tankarna på alla mina bekymmer...okej, där drev jag! Men jag tog iaf en liten promenad för att få lite frisk luft. Är alltid skönt när man suttit innomhus. Men jag skulle vilja ha lite snö nu faktiskt. Igår snöade det ju och allt, men idag är det lika tråkigt som det alltid varit. Gimme lite vit mark tomten!


Lucia

Glad Lucia!

Om det nu är så man säger. Får se om jag kommer få besök av en lucia med små tomtar och människor idag. Skulle inte tro det, men det vore väll lite coolt! Det är redan tredje advent också, tiden fjärtar iväg väldigt fort! Idag kommer jag bara ta det lugnt, som jag haft för mej hela veckan...men endå. Det är alltid bra att reala lite :)


en klapp

Nu har jag kommit hem från stan och jag köpte 1 julklapp! Wiho! En klapp till pappa, bara 3 stycken kvar då. Jag och mamma gick mest runt och kollade på saker själva, fast jag köpte inget...dumma mej! Men det finns så himla massa klänningar, det är faktistk svårt att bestämma sej. Spanade även in ett skyltfönster på NK! Pallade inte kolla in dom andra, var typ smockat med massa barnfamiljer och skyltningen är inte såå viktig att man orkar smasha sej förbi alla kids :)

Just nu har jag precis tagit en 20-minuters workout på våran stepper, hehe. Visst är det jobbigt men när man är klar känner man bara power! Ska börja köra 20 minuter varje dag...seriöst!! haha...


isbjörnen i ett av fönstrerna :)

försöker bevisa att man är "vig" och väldigt svettig och fresch nu efter träningen ;)


Julklappshandel

God morgon!

Idag ska jag äntligen ut från huset. Har varit en liten fånge i ungefär en vecka, herremygodness! Icke bra! Men idag bär det av till stan med min mamsing, ska köpa massor med julklappar och lite julkläder till mej själv kanske..? Kommer iaf bli roligt. Älskar att shoppa julisklappar, och älskar hela julstämningen i stan. Oh, kom på att jag måste spana in NKs julskyltning!! Viktigt tradition!


haha, daniel är duktig på att fota...(;


idol final

Vem vinner då ikväll..?




Själv så har jag faktiskt inte varit så idol-aktiv så för mej spelar det absolut ingen roll. Men Calle ser ju fett skön ut, så honom hejar vi på! ;D


bagaren linnéa...

Väntade en liiiiten extra minut efter att klockan ringde på att ta upp pepparkakorna och vad händer? Dom är SVARTA! Värsta brända bullar, och världens rökmoln kommer ur ugnen. Asså hur failad kan man bli? Har vädrat huset så det är iskallt, men det luktar fortfarande lite brända peppisar...


är  mycket  mogen , det  vet  jag  om  ;)



Tuffe dampar inte offäntligt

Jag har precis skjutsat in några pepparkakor i ugnen. Dom ser riktigt vackra ut än så länge, hoppas dom förblir så! Kan lägga upp en liten video på min hund så länge. Han höll på att dampa loss, men när jag skulle filma så slutade han ju...såklart, hehe.

Nu plinga kakorna!


Bom booom!

Hejsan!

Egentligen så mår jag faktiskt bra idag, skulle ha kunnat gått till skolan men min mamma tyckte att det var bäst att vara hemma för säkerhetsskull. Och om hon insisterar så visst liksom...hehe. Har varit och hämtat min kamera från henne nyss. Sen är det ju fredag idag också...det har gått riktigt fort och jag har  inte  gjort  ett  skit, sorgligt lilla Linnéa, sorgligt... :(

MEN VAFAAAAAAAAAAAAAAN!!!!! där kom ett oanmält litet utbrott. Kan inte ladda upp bilder för tillfället. Och här har vi mej som har lite kul :)


(om någon undrar så är fläcken på rumpan en klorinfläck från när min duktiga pappa skulle tvätta..)

Och nu ska jag kanske baka peppisar om jag orkar..!


Trillingnöten ska vara kvar!




Har precis varit och 'räddat julen' lite med att rösta kvar min kära trillingnöt! Helt klart den bästa!

RÄDDA JULEN!  genom att behälla min nötis!


dansa rumpan av dej!





Älska dans! Fattar aldrig varför jag sluta!!!


Torsdag

Guten morgen!

Jag är hemma idag också. Kände mej faktiskt rätt mycket på bättringsvägen igår, men icke sa nicke när jag vaknade i morse...halsen har bara blivigt tjockare och äckligare! Vad är det för skit jag har gått och fått? Just nu lyssnar jag på "lass uns laufen", helt otroligt vacker! Har också tagit ner några gamla fotoalbum, ska leta upp en bra bild på min pappa som jag ska rita av och ge till honom när han fyller år. Jag är så snäll, jag vet! :D

 

Och idag blir det även lite nya fräscha bilder här vettni! Min kamera funkar überprima, men just nu har mamma den...hehe, typsikt! Min mini-lillebror hade luciatåg på sitt dagis idag, så mamma ville ta lite fräna bilder. Kanske kan lägga upp någon fin idag!


black glitter




på nyår ska jag glittra sönder!!!!!!!!


Arthur och minimojerna

Är världens gulligaste lilla film! Såg på den idag som en liten nöd-räddare i sjuka tider. Ville se den med tyskt tal, då Billie boy har Arthurs röst, men man kunde ju såklart bara välja nordiska språk...jäkla klutt stil. Men lille Arthur var endå som Bill upp i dagen!


Liv åt världen

Hejsan bloggen, världen, fruktkakor och alla andra som är intresserade av mitt ointressanta liv!

Är tillbaka på banan igen, elelr iaf just nu. Får se hur bra uppdatering det komemr att bli..det är ju en annan femma liksom, hehe.

Okej, vad är det viktigaste som hänt nu då under dessa 2 månader som jag har varit ute och cyklat? Det viktigaste är heeeelt klart HUMANOID!!! Måste säga att såklart så älskar jag den, och kan alla låtar utantill, det var ju som sagt ungefär två månader sedan den kom ut. Och på tal om mina grabbar så kommer ju TH att ha 2 st Sverige konserter här nästa år, självklart ska man glida med på båda! Helt underbart! 

Just nu är jag hemma och är sjuk. Blev sjuk i söndags så har legat hemma alla dessa dagar och ruttnat. Känner mej lite isolerad från omvärlden...soffan och TVn har varit mina bästisar. Tillsammans har vi mycket skojj...haha. no misstolkning nu ;)

Har inga nya bilder att bjussa på heller. Min mobil har typ självmorsbombat sej själv så jag kan inte ladda över bilder från den...och kameran är helt felfri!! Meeen, batteriladdaren har också sagt hej då till sitt liv, så jag måste vänta tills jag kan köpa lite nya batterier som blir någon gång i veckan :)

men här är iaf en bild på mej när jag och mamma var i Barca för väldigt många veckor sen (höstlovet;)

 


RSS 2.0