Suger på att blogga!!!

Ja de gör jag verkligen!!!! Har ju förfan varit i Norge och grejer! Någon gång ska jag visa lite fina bilder därifrån. Eller ja, kanske inte så fina...alkoholpåverkad verkligen heeeela resan! Party!


Bästa ever!!!

Igår! Igåååår IGÅÅÅÅÅÅR!!!! Utan överdrift så var gårkvällen den roligaste konsert jag någonsin varit på!! Herrejävlar asså!!! Personlig, rolig, fin som fan, underbar! Hade såååå kul! Sickness! Och kors i taket, kvällen avslutades fiiiint runt 1-slaget på natten då vi spatserade väldigt random på gatan och killarna åker förbi oss i deras bil och verkligen väääääänder deras huven mot oss och ler! Snygga jävlar!!!


Efter 100000 år!!!!!!!

Oh lord!!!! Ikväll är det äntligen dags att spana in mina brittish lads efter typ miljoners dagars väntan!! Jag, Sandra och Alex kommer flippa sönder ikväll det kan jag lova!!!!!!!! Peace and love people, önska mej en trevlig afton!

Btw så har jag bränt sönder mina överarmar....:( meeeen who does really give a phuck?!?!?! INGEN!!! För ikväll ska jag se one direction så bränn på armjävlar!


SPEINGSTEEN IS THE BOSS!

Var och såg Springsteen yesterday och åh han är ju så bra! Så enkel men endå så perfekt och han verkligen bryr sej om sina fans! Interactade jättemkt med publiken! Sann legend!


1 maj

För tusan, 1 maj! En toast på waynes slank ner i magen och Arnold är en rolig lad!


Mösspåtagning!!!!!!!

Har typ feber eller något för fryser så in i helvete trots jag har på mej två tjocktröjor, mössa och halsduk inomhus. Har ont i halsen och huvet också. Sweet. Är sjuk IGEN. Jävla bacillfuckers. Iaf, gick iaf på mösspåtagningen som var idag. Kan inte fatta att JAG tar studenten i år! Asså det är liksom min tur nu! Sickness!!!!!!!!!!

https://cdn1.cdnme.se/486617/7-3/pic_517fedd1e087c3196f292656.jpg" class="image">


RSS 2.0