I like it, like it, come on


Tjena mors! Var och fotade Viksjö kyrka på morgonen, sedan mötte jag upp mamma i Jakan och åt mat och skrev lite texter på hennes jobb. Och nu är jag hemma! Dagen i sin korthet!


Addicted


 Chris Brown – F.A.M.E. (Deluxe Version) <---Lyssna!!!!!!!!
Är beroende av Chris Browns album asså!! Sjukt sickt bra!!!


Torsdag


Hejsan! Idag är det torsdag den sista mars. Damn, det går fort nu....typ! Ser ut osm en bajskorv på cambilder..


!!!!


Grov tröttma


Hej! Känner mig som en rutten mobil och ser ut som en också! Tjolahopp på det! Var på ett möta på KTH idag för att fixa en app till iPhone. Är såhäääär trött! BANG. Random ljudeffekt.


The one that makes me crazy


God morgon! Onsdag idag! Lyssnar på Mr Bieber nu innan jag ska dra iväg till praktiken!


TV!


Ska ramla genom golvet ner till soffan och spana på DH typ snart! Random bild på Chris, Trey och Bow wow bara lite sådära!


want it all back


Tjosaan! Finito med denna tisdag! Lyssna på Chris just nu! Addicted typ!


jag kommer, baby, jag tror jag är kär


Hellue! Är det inte trevligt hur glad man kan bli av någons röst? Jo, det är väldigt trevligt!! Sov väldigt bra efter ett samtal och idag är det tisdag och dags för praktik!


Femme Fatale


Har lyssnat på Britneys nya Femme Fatale ett x antal gånger nu! Maria har sagt att jag ska lyssna på låtarna länge nu!! Och helt ärligt, första gången jag hörde albumet så tänkte jag..."njaaa, helt okej!" Men! Och ja, det finns verkligen ett men, nu älskar jag det!! Det är ju helt grymt! Seal It With A Kiss, Trip To Your Heart, Gasoline, How I Roll, Criminal...kan lika gärna säga att hela albumet är grymt!


That's how I roll


Hejsan! Trevlig dag denna måndag den 28 mars! Jobbintervjun på McDonlads kändes bra så det är bra! Efter intervjun så kom mamma och joinade mig i stan och så shoppade vi lite fina plagg så jag blev på ännu bättre humör! Och nyss fick jag ett meddelande som bara ökade humöret! Jag gillart!


Ny vecka igen


God morgon! Nu är det måndag igen, och det är snö på marken....whattaheeelll liksom. Aja, det är bara att köra på! Har praktik idag och senare på dagen ska jag på anställningsintervju på McDonalds, ojoj, första gången jag går på något sånt...hehehe, dags att börja grow up lite kanske??


Keep calm


Earth Hour


Några bilder fårn igår. Klockan 21.45 fick Maria ett fnatt och studsa upp och släckte alla lampor! Jag och Öznur var skrajja av någon anlednig. Undra hur släcket det blev igår i omvärlden! heheh


sunday


SÖndag nu igen och sommartid! Var med Öznur och Maria igår och skulle se P.S I Love You, men bajsfilmen hackade ju efter typ 45 minuter så hela stämningen försvann...ska kolla på den typ idag kanske så att jag har sett den liksom!


Bröllopsdagen med outfitsen!



/HAHAHHA de två sista bilderna är underbara!) Bildbomd från själva bröllopet, sista dagen på dagen! Indiska sarin är på och allt...guud, jag blev galen på sarin kan jag säga! Så jäkla mycket tyg och det var varmt! Och på slutet så höll jag seriöst på att strippa av mig den...damn, vad mycket tyg!


from here, i'm gonna leave it up to you


Vet ni hur mycket snö som har sagt adjö till livet den senaste veckan??? En hel del!!! Vi hade värsta snöhögen på vår tomt för bara en vecka sen, POFF, den har halverat sig själv! Grattis till viktminskningen snöis!!!
Ska träffa mina brudar på kvällskvisten sen och se på lovemovies och kanske fälla en och anna tår!


Dumma mej


God morgon! Det är helg och det ligger en köttbulle i min mage. Asså en kötbulle på riktigt, inget annat, haha. Är helt hjärndöd på att skriva något för tillfället.


Gammla fina tider


Min kusin och jag i Indien typ 1999 eller nåt. Jag var alltså 5 år och han var 7. Vi var så söta när vi var små! Döör ju av oss!! hhaha. VI är ju fortfarande söta dock!! hahha, fan vad jag älskar min stora feta familj!!!!! ♥


I should've kissed you


Fy sjutton gubbar vad jag är into CHris nya album F.A.M.E nu alltså!!! Ju mer man lyssnar ju mer kär blir man!


infect me with your love and fill me with your poison


It's friday jaaaoooo!!


God morgon!! Var helt däckad när jag vaknade idag, så trött! Är iaf lycklig tjej kan jag säga! Fick ett samtal från en vacker skapelse igår som seriöst gjorde min dag!!!!!!!! Kunde inte sluta le! :) Ska lyssna på Next To You med Chris och Justin och sen röra mig mot praktiken!


smaklökar


Blev skitsugen på scones typ nu helt plötsligt.....smaklökar är en rolig grej.....


såg en barnrumpa


Hej! Kom hem för ett ta gsen men var hungrig så lagade lite käk och åt sedan upp det. Häftigt!!!! Idag har jag iaf börjar skriva lite om vigslar och sånt som ska upp på hemsidan. Och jag måste berätta om en komisk syn! Stod och väntade på bussen i Barkarby, och gissa vad jag ser i bussen mitt emot min hållplats??? Jo, en liten unge som drar ner sina brallor flera gånger och flashar rumpan till alla genom fönstret...HAHAHHAHAAHA, jag ba, whaaattaaaa????? Lille grabben då! :)


never say never


God morgon! Torsdag och jag är taggad på helg snart! Är så himla trött! Och så vill jag såååå se Justins film!!


Blåsig dag


Hejsan! Har varit blåsigt idag! Praktiken gick bra! Gjorde klart powerpinten och fyllde i lite datum och sånt där. Sitter och lyssnar på lite music för tillfället!


enorm trötthet


God morgon! Idag är det onsdag och jag drömmer stööörda drömmar! Asså sjukt galna...och alla är i Indien. My mind is still stuck there maaan! Asså verkligen! Mitt psyke är typ kvar där. Önskar jag kunde transportera resten av kroppen dit också! Min lillebror är sjuk också...snorar sönder placet....vart ska detta leda......


Teparty


Skarrig bild om jag får lägga en åsikt! Har tränat lite, skitnajs! Mina lår brände lite kan jag säga, skitnajs det med. SKa kolla på DH snart och dricka kvällste för de som vill anteckna det någonstans!


You've got that smile that only heaven can make,I pray to God everyday that you'll keep that smile


Första gången jag hörde denna så var den okej, inget speciellt. Men nu, jag är kär i den! ♥


dagen som varit


Hejsan! Idag har jag skrivit två artiklar, en om Earth Hour och en om tillgänglighet! Smack sa det där! Duktigt av mig! Är för tillfället sjukt seg och det känns som all energi är bortblås av en megastor fläkt.


criminal


God morgon! Ska alldeles strax röra mig emot praktiken. Ser ut att bli soligt och fint idag!


Slumdog


Kollar på Slumdog Millionaire för typ 5e gången eller något. Seriöst älskar den filmen! Den är så hemsk, och så verklig, och så vacker på samma gång. Och så ger den mig feeling tillbaka till Indien såklart...


I en termos finns varm liquid för det mesta


Hejsan alla glada strutsar i samhället! Har precis kommit hem från första praktikdagen. Fick fota i två olika kyrkor och vara med på ett möte om tillgänglighet och miljö. Ska skriva en artikel om det senare! Fick även börja på en power point presentation om elpianon...lite flumm, men men! Höll på att bli påkörd av en bil denna eftermiddag. Nä, skojja, det gjorde jag inte alls. *Peppar peppar* för heövete.....


Praktik


Hejsan! Måndag igen och jag har såååå ont i min lilla mage......onödig info, jag vet. Iaf, idag är det första dagen på en 4 veckors lång praktik! Ska nog bli skojj! Ska vara i Järfälla kyrka och fixa lite information och sånt.


sol


Har suttit i solens strålar och låtet dem x-raya mig liksom. Och min katt har plågat mig genom at trycka in sina jäkla klor i mina ben....vad har jag gjort henne liksom!?!?!


Sunday


Hejsan! Det är söndag och sol, skönt! Jag ska inte ens nämna det....meeeeeen, jag känner fortfarande av deppen, seriöst, skärp dig Linnéa!


Let you know that you're always lovely


Jag är trött på sega helger! När allt går segt så blir jag deppig, för då tänker jag på att jag är i Sverige igen och jag orkar inte! OKEJ!? Maria sa precis att hon bajsar på den här lördagen, och jag kletar snor på den här lördagen. Vilken mysig lördag!!!


F.A.M.E


Har lyssnat på Chris Browns nya album F.A.M.E. Den bästa låten är lätt Should've Kissed You, så sjukt fin! Och sen är nog Paper, Scissors, Rock en annan favorit, och Deuces och Look At Me Now, fast de har man ju hört förut. Annar så är albumet helt okej bra!


Helg


God morgon! Känns som söndag idag men det är lördag. Var hos Julia igår med gänget och bokstavligen sket ner mina brallor. Nästan. Okej, inte alls...Det var trevligt iaf!


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it


God morgon!! Det är fredag!!! Härligt!! Mycket härligt!!! Pratar med en fining just nu och ska snart rulla iväg mot skolan.


Flashbacks


Några låtar som får mig att tänka på Indien!


blaablala


Asså solen lyser lite men det är kaaallllt! Jag har fixat prao, mycket bra! Jag ser ut som Mrs Dödis, inte lika bra. Saknar folk. Saknar folk så otroligt.


Torsdag


God morgon! Jag suger ju på att blogga för tillfället...!! Men whatevvaaah! Torsdag idag, trevligt, snart är det helg! Måste sätta på mig ett par byxor nu och sen börja rulla! Jag har fuldagar varje dag nu för tiden btw....


Genom eld


God morgon! Är pigg och kry flicka denna morgon så jag ska packa iväg mig till skolan! Och vad mer finns det att säga? Det är onsdag. Ooooch nu tog min information slut!


Fruarna är tillbaka!


Wihoooo!! Desperate Housewives är tillbaka idag!!! Nu är tisdagaskvällarna räddade!!


Memories


Hejsaaaan! Lyssnar på trevlig musik som får mej att tänka på mina bästa kusiner! Blir fett lycklig, hihi. Så det som händer just nu är att jag och min lillebror har partajj i mitt rum. PARTEEEYYYYY! typ....hehe


Sick


Hejsan! Är sjuk så jag är hemma idag...har typ fem liter snor i näsan för de som är intresserade! Tycker även att bilden här var lite komisk! hahaha


DÖÖÖR!


HAHAHAHAHAHAHAH så jäkla kul...........


ny vecka


God morgon! Måndag, och det är depp och jag har lite ont i halsen. Baaaaiiiiijjjjjzzzzz!!!!!!!


En anna reception


Några av grabbarna får nån helig gejs

Görlsen får!

Min kusin James som nu är en gift man! hahahah

Mina kusiners pappa!

Min kusin som actade lite fotograf, typ hela tiden! :) hihi

Min kusins tjej Ronke, min kusin Phyllis och jag!

Min moster, mamma, min kusin Clyde, och mina kusiners mamma


Mehndi times!!!!

Foto med min kusin och hans frus mamma och pappa


Dancing times!!

Jag och Chris eller Sunno som han kallas. För komisk snubbe!

Några älskade kusiner!!!!

Den här receptionen var det första vi gjorde när vi kom till Pune. Mina afrikanska kusiner hade afrikanska kläder, haha, väldigt charmiga individer!! Man fick även mehndi, eller "henna" som det kallas i Sverige. Min kusins fru, Kshipra hade typ hela armarna och benen fulla!


It was only just a dream


God söndag! Ja, jag har varit hemma i en vecka och två dagar nu och jag borde egentligen ha kommit igång med det "vanliga livet" (hur fan man kan kalla detta liv..) iaf...så är det inte! Jag vill bara härifrån!! Drömde en jätteverklig dröm att jag var i Indien, så underbart härligt. Och sen vaknade jag. I mitt bajsiga, tysta, tomma, ensamma, kalla cp rum i fucking tysta, gråa, platta Sverige. Jag orkar inte!!!!!!!


Lördag


Hejsan! Lördag idag och ikväll ska jag på tjejmiddag hos Öz för att fira att hon har blivit 17, den lilla kvinnan!! Sverige är vint och soligt idag, men det gör inte mej lyckligare...tyvärr. I just wanna go back.


The last song


GUUUUD!!! Såg precis klart på The Last Song! För jäkla vacker film! Döör! Pallar inte sånna filmer!!!!! Jag gråter bara för mycket...


dancing till the world ends


Good morning pepps! Fredag! Så jäkla härligt!!!! Vaknade upp och var yr i huvudet och hade grovt ont i halsen...så ska bli skönt med helg! Har engelskadebatt och matteprov idag....bajs. Men det kommer gå bra, bara att chilla.


"tänk att det har varit skog här. förut.."


Tjosaaaam trosan!!!!!! Jag och Maria har pimpat hjärncellerna med matte. Dock är inte allt helt klart än.....matte kan stoppa upp något i valfritt hål!!!!! Fan vad det är sämst. Provet är imorrn också, så himla fint......Iaf, har varit en bra dag! Men nu så regnar det..........ölmage på det.


Its a sunny day


God morgon! Torsdag idag! Är sjukt trött i hela kroppen, fattar inte! Ska bli riktigt skönt med hlg kan jag säga er! Men nu är det torsdag och det är bara en liten dag. Mår faktiskt bättre från mitt depp efter att ha snackat med en person igår, happy girl! :)


Första bröllopsdagen


Innan vi skulle åka till mottagningen!

I salen!!!

Min kusin och min morbror!

Mina mostrar,en av mina kusiner och några andra ur familjer ur bakgrunden!

Mina kusiner och jag...HAHAHAHAHA bilden asså!!!! Notera min andra kusin som posar där bakom.....HAHAH

Min kusin och jag! HAHAHAHAH, kolla på min andra kusin där bak igen....HAHAHA

Mina kusiiiiinneeeer!

Min kusin gör någon ceremoni!!!!

Min kusin och lillebror is posing uuup!

Min kusins flickvän och min kusin! Så fina!

Min kusin och hans fru!!! VÄrldens vackraste!!!!

Några bilder från första dagen av min kusins bröllop. Ett hindubröllop är 3 dagar nämligen :)


all my life I've been good but now, what the hell


Det finns bara en sak jag vill just nu. Finns bara en sak jag vill för att inte känna mej lika tom längre. Och så vill jag skrika. Skrika som fan.


Pizza Hut


Goooood daaaayyy!!! Efter att ha knatat runt på Djurgården och svarat på lite tipspromenad så käkade vi Pizza Hut till lunch. Skolan bjöd, inte helt fel faktiskt! Slutade efter lunchen också, alltså typ 12. Inte heller helt fel! Och solen skiner, och våren är på g, I hope!


Idrottsdag


God morgon! Jag drömmer mycket....hjärnan är full med saker verkar det som. Mina ögon känner smärta för att jag är tydligen  trött, trots att jag somnade typ 11. Varför!? Iaf, idag är det idrottsdag och jag ska gå en promenad runt Djurgården och grilla kööörv med Sandra och Maria!


so cold


Hejsan! Det har varit en bra dag idag, har haft kul med mina klas-göran wannabees! Dock så är jag fortfarande i ett litet deppmode. Sverige är så platt, tomt, tyst, kallt och tråkigt i jämförelse med Indien. Vill tillbaka mer än något annat! Ska plugga lite, sen...


tisdag


Hej och bajs! Är trött.


Cribbet!


Utsikten från våran lägenhet i Pune

Ett av rummen, inte värsta flash men det var naaaajjjjs! Alla ungdomar + min morfar sov på en våning och de små och föräldrarna sov på övervåningen ;)

Morfar och min lillebror :)

Jag och min lillebror....soooom dock är längre än mej...

Min kusin showar off lite muskler!

Spanar bilder....hahaha min kusins uttryck när han såg nån sneaky bild "ahaaaaaa" SÅÅÅ BÄST!!!

Mina bröder och min fader

Jag och Sunno, mina kusiners mammas kusin danras loss lite fult

hohohho

Lite mer bilder från Pune :)


Mat ska ner i magen


Hejsan! Tillbaka från dagen. Det som står på min arm är förhoppningsvis "Familj, kärlek"...om jag har skrivit det rätt...hehehehe, vem vet vad som kan stå där....iaf! Ska studsa ner och käka middag nu!


Tillbaka till verkligheten


God morgon! Imorse när klockan ringde så var jag så inne i mina drömmar och sömn att jag seriöst inte hörde den. Men sen var det något som lät låååångt borta i hjärnan och den smarta Linnéa hajjade till och ryckte upp mej. Det är måndag nu, och nu ska man tillbaka till verkligheten. Jag är fortfarande lite typ ledsen. NI försåtr inte, jag saknar alla så otroligt mycket. Positiv nu kvinna!


missing


tåget mot Pune


Utsikt från tåget! Den gick i ganska snabb speed så det var fett läskigt att luta sej ut, men det var ballt! hehe

Framme i Pune efter 18 timmars tågresa....lite lagom trötta sådäääära!

Några bilder då från tågresan från Bangalore till Pune där min kusin gifte sig. Som sagt så tog tågresan 18 timmar...helt sjukt! Det var liite frustrerande och jag fick lite lätta klaustrofobifeelings under resans gång, men det var skitkult att åka tåg med alla!!


söndag. deppmode.


God söndag. Jag är sjukt deppig. Jag vill inte vara tillbaka i Sverige. Börjar gråta när jag kollar på alla bilder. Saknar som fan. Och det är söndag idag. FML! Meeeeen, jag ska leta fram den där positiva, glada lilla Linnéa och köra hårt! Förhoppningsvis åker vi tillbaka till jul! SÅ seriöst Linnéa, langa fram ett smile på lipsen!!!


Börjar lite lätt

Börjar med lite bilder från första och andra dagen i Indien nu då!

Från mina kusiners tak

Jag och min bror åkte med några av mina kusiner för att hämta upp några av mina afrikanska kusiner!

Några släktnigar sådära vaaa

HAHAHAHA, dööör!! Min kusin Dion och jag!

Min fina kusin Rebeckha och jag!

Jag, mina bröder och småkusinerna

Show me some mooooveeesss dudeees!!

Min fot typ dog så jag fick fotmassage av mina kusiners mamma, hehe..

Jaaa, det var jättekuligt!


Tillbaka igen...

Hejsan!
Nu är jag tillbaka i Sverige igen. Har ångest och saknar alla så jäkla mycket!!! Ni fattar inte!!!! VILL TILLBAKA!! Iaf, vi återvänder snart igen ska ni se! hihi! Visar lite bilder och sånt imorrn för nu palalr jag icke med det liksom. Har fortfarande lite lock för öronen efter flygresan.....inte så skönt...


RSS 2.0