De är människor - precis som vi FANACTION

De är överallt i hela världen. Europa, USA och nu chansen till Asien. De flänger hit och dit, flygplan efter flygplan – allt för att göra oss fans nöjda. Låta oss få en chans att se dem. Låta varje land som har sina egna fans få en egen chans att se, intervjua och hälsa på dem. Och ändå är det stalkers och besatta fans som är utanför deras hus, trakasserar killarna. Ändå är det fans som aldrig blir nöjda, inte nöjer sig med deras gigantiska Humanoid-turné. De blir arga och tycker att deras favoritband sviker deras land, bara för att de ska få chansen att åka till Asien och sedan Amerika igen. Killarna vi pratar om är Bill, Tom, Georg och Gustav – killarna som är Tokio Hotel.

Det är många som klagar på deras nya stil. Deras nya album, med ett nyare, starkare och mer techno sound. Det är väldigt många som klagar på deras ”tacktal” som de höll under turnén. Att det var fejk, inövat. Men hur många sätt finns det egentligen att tacka på? Skulle killarna haft olika tal vid varje konsert, så fall det blivit ca trettio olika tacktal, skulle vi begära det av killarna? Det är överdrivet mycket. Visst, det kanske kändes inövat. Men glöm inte, de tackade oss. Vi ska inte klaga. Vissa band tackar inte ens.

Och ska vi begära dem att ha olika tacktal i resten av världen också? Nej. Vi ska vara nöjda med det vi får. De har haft det tufft nu. Inte världens mest lyckade turné etc. Men vi fans, vi står vid deras sida. Och vad gör vi? Klagar? Klagar på ett tacktal?

Om du som läser det här. Tänk dig då in i killarnas situation. Tänk dig att flänga runt från land till land, bara för att göra det du älskar? Och att dina fans blir sura för att ditt tacktal till dem låter inövat. Hur kul skulle det kännas? Tänk dig in i deras situation. De har sina M&Gs för våran skull. Fansens skull. Även om deras humör inte är på topp den dagen, så har de det för att göra oss, fansen, glada. För de vet att det gör oss så lyckliga att få stå bredvid sina idoler.

Det vi vill ha sagt med det här. Vill du ha sagt till killarna att du uppskattar det dem gör för oss?

Vi har skrivit ett brev till killarna. Ett brev som berättar att vi inte vill pressa dem, de ska passa på att ta vara på stunderna där de är. De ska ta det lugnt, och göra det dem kan och hinner. De ska inte stressa runt bara för att vissa fans blir som galna om de inte får se sina idoler. Och att de ska ta pauser när de känner för det, inte jobba slut på sig själva.

Vill du att ditt namn ska stå på brevet? Skicka då ett mejl till TokioHotelLetter@hotmail.com där det står ditt namn och land. Det här är en gest vi vill ge till killarna för att visa att vi älskar dem för det dem gör och att vi vill att de inte ska utarbeta sig själva och stressa runt överallt.

Sprid den här texten för vi vill samla ihop så många namn som möjligt från hela världen!

Sista datumet att skicka in mejlet: 20/8


<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0