hetta


Hejsan vilken het dag!! Vilekn flamssig dag! Vilken aasssdag! Skojja. Aaah random.


And once you go Wayne everybody else is whack


Charm, charm, charm!!!! ♥


saxobeat


Dagen har varit lite seg, den har varit varm för solen lever igen! Gjorde mitt tyska prov pretty good tror jag...kanske inte perfekt men det skiter jag fullständigt i!


bortblåst från hjärnbalken


God morgon!! Känns som tisdag idag men det är måndag och jag har nationella i tyska idag. Asså jag var bra på tyskan i början men nu...allt är ju typ bortblåst från hjärnbalken och jag vet inte alls hur detta ska gå...men men Viel glück till mej!! heheh charmigt avlsut!!


Love


auto das


Har rånat lite bilder från Sandra på mig och Maria ifrån campingen i skogen! Tycker jag var fett het!!!!!!!! not...


.


Hejsan!  Den här söndagen. Den här dagen kommer seriöst alltid finnas och det som har hänt idag kommer alltid ha hänt. Men det kunde varit så mycket värre och från och med den här dagen kommer det bli bra. Du. Du som alltid är så glad och beskyddande, det är så overkligt. Det värsta är att vi är stuck här bort. Men det kunde blivit värre. Nu kan det bara bli bättre.♥


The hangover 2


Såg på The Hangover 2 med Maria och den är så jäkla rolig!!! Alan gör filmen till ren komik bara genom att uppenbara sig! Gillade man den första Hangover så ska man lätt se denna!!!


saturday


God lördag på er!!! Har lite ont i halsen och en jävlig smärta på ena sidan av magen...men det rullar på endå! Ska iväg och kolla på bio med Maria snart!!!


Breezy




Jag blir så jäkla charmad av Chris när han dansar!! Han är så grym!!! Och Look at me now tillsammans med Busta Rhymes och Lil Wayne är bara så baaalll!!!!


SKOGEN SUGER ALLT SOM GÅR ATT SUGA PÅ!


HEJSAN.
Precis kommit hem från en hajk med skolan, behövdes för betygen. Låt mig säga att jag hatar naturen...insekter, gegga, bajs asså åååååååh!!!! SKogen suger helt enkelt!!!! Och så stuka jag foten riktigt hårt när vi skulle orientera. Och så regnade det jäävligt mycket hela natte och mitt och Marias tält låg på två gräskullar så vi fick ryggskador. Fast det var härligt att garva. Faaan vad jag och Maria fick en garvattack...hahah, minst 5 minuter nonstop!!


Tisdag


Hejsan!! Igår mådde jag riktigt poop....blödde asmkt näsblod...blääääääähuuuhuhuuuuuu och blev helt yr. Fick inte gå till skolan av min pappa så ja...vad gör man liksom?? hehe. Idag är det iaf tisdag och det är nationella i matte nu igen. Skojj!!!!


Work


Hej och godmorgon! Ska iväg och jobba nu....hade trevlig hos Maria igår! Mycket garv och Johan skrämde mig typ 4 gånger...!! Ha en nice dag!!


Kalas


HEJ!!!!! Idag har Maria kalas och det ska bli så trevligt så!!!! Idag ska jorden även gå under....


my california king


California King Bed är ju typ en av de bästa låtarna på Rihannas Loud album, helt klart! Och palla visa grabbens blöta mage i slutet...oooiiihiii!!!!!


it's gonna rain anyway


Som min lillebror Phillip Saade, Eric Saade är en grym pojke!!!! Ja, asså min lillebror älskar honom!!!!


Torsdag


God morgon!! Idag battlar jag mot en trött individ...jooobbiiigt!!!! Har inte varit såhär trött på länge, men de här två veckorna har varit helt jäkla poooop! Vaknade mitt i natten av att jag garvade också, hahaha....drömde en rolig dröm men nu kommer jag inte ihåg den tyävrr!


photographs


Bara lite random bilder som jag knäppte loss på!!! Wohooo, Lil Waynes och J-Los låt på radion!! Dannnnzaaaa daaannzaaa!!!! hahah, det kom lite plötsligt vaaa!!!


oohh snaaap!!


Hejsan! Hade matte nationella idag. Och med mina grymma mattekunskaper så kommer det ju gå galet bra! Fan vad jag önskar att det är sant...haha, jag är jättesämst på matte tyvärr...iaf! Slutade tidigt så jag, Johan och Sandra kickade iväg Maria för att gå på jakt efter hennes present!! Under jakten stötte vi på Harry Potter inne på Buttericks...!!!! Jag smällde av!!!!!!!!!!


slapa skiten ur mig


Denna dag började soligt och fint blev lite molnig runt mitten och nu faller regnet hej vilt. Men det är ju trevligt! En liten Lady Gaga kvinna dansade runt på medis idag med två "livvakter", lite random facts! Måste skriva klart min labbraport som heter FRÖN nu. Så hej svejs!!!!


17 maj


Hejsan!! Det är lite sol nu så hoppas det blir en fin dag idag! Ska strax röra mig mot bussen nu också. Så kul att ingen egentligen bryr sig, hehehheeh...


monday


Hejsan!!! Var jättedöd igår när jag kom hem från jobbet och hade fett med pain i benen! Och jag vet att Eric kom 3a och inte 6a......haha..haha...hehe...klart jag visste det....nu vet jag iaf!!
Är trött idag med. Punkt.


JObba jobba jobba


God morgon!! SKa dra och jobba nuuuuu....Eric kom 6a igår väll??!! Skitbra juuu!!!!! Grattis till honom!!!


Dagen i bilder


Bilder från min brors konfa sådär vaa!! Såg ut som ett asshole men annars var det jättefint!!!


konfirmation

Tjoooosan!!! Min bror har precis konfirmerat sig och nu är vi hemma med släkten och sådär. Bloggar från mobilen med touch och jagär fett ovan, hohohi

så dålig!!!


Jag suckar gärnet på att blogga nu för tillfället! Dåligt Linnéa!! Har ny mobil som vägrar ladda över bilder till datan vilket förstör bloggningsmoodet lite bara...


fredag


Johan visade mig den här korviga söta videon igår! Random facts!
Ska snart röra mig mot skolan, fredag idag vänner små!


helt slut


God morgon!! Är så jäkla trött!! Var på Donken igår och trodde jag skulle få mig en simpel genomgång bara, men nej! Pang bom!! Jag blev placerad i kassan och PANIK! Fast i slutet gick det bra!! Kommer komma in i det! :) Nu väntar skolan, lång dag! Adios!


onsdag


Helluue!! Sitter i skolan och pluggar jäkligt flitig!!!!!! Nästan..
Är sjukt varmt i Sverige och man brinner upp ute på medis, superhärligt!


np


God morgon! Eller morgon och morgon, god dag! Har NP idag igen! Börjar 13.50 slutar 16.00! Lite chill endå! OCh jääklar vad varmt det är i samhället!


you held me in your amrs that september night


Liknar en ful bajskorv på alla bilder som tas nu för tiden!!!! skit ner mig långsamt sådära va!
Okej, ska försöka göra ett normalt inlägg som man ska kunna förstå dig på. Ska ringa med en telefonjävel nu. Simpelt. Asså alibaba, jag kan inte vara en seriös b-rud någonstans ibland..


okej


Blogg.se är under cpryck som sagt, så inga inlägg har ju publicerats på ett tag här va...suck it!!! But its lungan asså!


korv!


Bara random här nu va!


teckning


Så, fixade klart teckningen! Tycker den blev finare i verkligheten, meen meen! Okej vad ska jag börja fixa för plugg nu då..???


helg


Hejsan! Studsade iväg till Öznurw nya boning med Maria och Julia igår och kollade film och hade det trevligt! Vi såg Blood Diamond som är en sjukt bra film faktiskt! Och på tal om inget så creepade jag ur av Öznur hiss...fan läskig sak ju!!! heheh hoho! Idag måste jag plugga lite iaf..!


It's friday


Hejsan! Sitter i skolan nu med Johan aka Johannes Blixtus och lyssnar på lätt musik och vi SKA faktistk plugga nu! Ja, vi SKA! Var hos tandläkaren idag också och jämnade ut min tand! Innan vi börjar plugga ska vi sjunga It's Friday...


im into you


HEJSAN SVEJSAN! Har ni hört Lil Waynes nya låt tillsammans med Jennifer Lopez? Den heter Im Into You! Thumbs up for Lil Wayne och Lopez är också rätt bra liksom! Iaf, idag är det ju torsdag för de osm inte visste det.


you held your head like a hero


Jag vet att min update suuugeeer något just nu, men det är ganska mycket plugg i skolan och det suger bort inspiration att knapra ihop något fint att skriva! Men jag ska bli bättre, for my own sake! Asså för min egen skull, för det är fetma kul att kolla tillbaka i arkiven och se vad man hade för fuffens för sig! Fuffens...fy fan vilket ord...


Nationella


God morgon!!! Idag ahr vi NP i engelska. Skrivning typ, kommer nog gå braaaa! Sen ska jag till McDonalds för en liten introduktion, så troligen börjar jag jobba nu i helgen...oohoooooo!!!!!


Klutt


Random bild. Har fått en hög med saker att göra i skolan. Min lillebror leker med båtar. Jag måste borsta hans gaddar. Sen ska jag glo på DH. Min kusin är tydligen ninja/skjutare (?)/och kan karate. Men jag kan trolla ett rumpärr på hans panna. Iaf, nu måste jag borsta en liten individs tänder!


vad i helvete.............


Are you fuuuucccckkkiiiing kidddiiing meeee!!!!!!!!????? SNÖ!? FUCKING SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! Det här är inte roligt. Vinterjacka....vad i helvete............


Lucky me


Ska ringa ett samtal och sen somna fint! Sitter och lyssnar på Chris gammla godingar från Graffiti :)


is a house really a home when your loved ones are gone?


KÖRV I NYLLET! Hade verkligen ingen styrka alls i kroppen idag när tyskalektionen slutade...jag sa "snälla bajsa på mig" och tyckte det var helt fantastiskt kul! Fast det tycker jag alltid är kul...liksom vemf rösöker jag lura? hehehe.


Woop Woop


Hejsan och god morgon!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är typ happy girl idag!!!! Vet ni vad min pappa fixat?! Ska till Indialandet i augusti!! TYP WOHOOOO!!!!! Flygbiljetterna kostade bara 3000, typ världens jäkla kap då de brukar kosta 10000! Behöver ajg säga att jag är glad!!!!????!!!?? Augusti......aaaahahahhaaaaa, im waiting!!!!!!!!!!!!


.


Pallar inte blogga just nu.


RSS 2.0