Måndag och veckans höjdpunkt!

Hejsan Hejsan!

Måndagen är slut och jag är typ nersupt av trötthet, hehe. Men det är såå himlans skönt att vara hemma!! :D Känner mej faktistk inte alls stressad, och damn it people, det är en helt underbar feeling!! Känns som att jag ahr det mesta läget under kontroll. Man är så bra! :)

Har även en STOOOOOOR höjdpunkt att se fram emot denna vecka:
THs ALBUM KOMMER UT IMORRN!!!!!! Vilket betyder....ATT JAG KOMMER FÅ MINA ALBUM NÅGON GÅNG I VECKAN!!!!!!

Linnéa goes överlycklig :)


Kanelbulle

Hellue!

Har varit en söndag där jag har fått rätt mycket gjort! Känenr mej säker på franskan så det är helt great! Idag tänker jag gå och lägga mej tidigt så att man kan vara lite pigg för en gångs skull imorrn. Är ju även kanelbulle-dagen idag! Fast jag har inte käkat någon, har inte tänkt på det helt enkelt, hehe.

Nu ska jag dricka ett stort glas vatten! Ät bullar med stora smile, allesammans!


Lördag

Hej hej!

Har pluggat lite franska, och jag kan faktiskt säga, utan att vara en liten skutis att det är rätt lätt! Mest glosor och de tär bara att printa in i hjärnan. Och det är my thing liksom!
Har också tagit en lååång promenad i skogen med min hund. Snacka om skönt! Hade på mej min stora dunjacka så jag var varm hela tiden :)

Det som gäller nu är att kolla igenom mitt SO-projekt, och sen försöka börja lite på musik projektet...vilket hell man lever i, jag vet. Men snart (måste tänka positivt) så är allt detta över! Efter vecka 42 kan man andas freedom!


dead dog efter promenixen! :)


Just my luck

Har precis kollat kalrt på filmen "Jusy my luck", really good! Jag älskar alla "chick flick"-filmer, dom är helt enkelt bäst! Okej, "Chick-flick" plus Harry Potter, thats good shit! möhö

Ska nog kolla på "Itaket lyser stjärnorna" nu. Den är riktigt bra! Och sorglig! :)


Men titta vad jag hitta!

En liten hög med gammla bilder!!!!

Jag och min lillebror


Moi! :)


Och min mamma! haha, kolla va söt!! (ignorera min fula tumme...)


Freeeeiidaaaig!

Hellue people!

Äntligen fredag! "Nu är det slut på veckan det rä dags för fredagsmyyyyyys!" Mohaha, älskar den reklamen! Hade svenskaprov idag och vet ni vad, det kändes tummen upp! Är riktigt nljd med hur bra mina små hjärnceller kan komma ihåg vissa saker som känns helt onödiga. Ibland är man stolt över dom små cellerna :)
Solen skiner även idag, fast det är jättekallt! Ushi bushi!

Ska snart börja plugga lite till franska provet på onsdag. Jag måste! För det komemr kännas så mycket bättre att vara klar typ ikväll.


RSS 2.0