Tack för inget muppjävlar

Dålig source för fakta när man behöver det som mest. Så besviken att min rumpa är förbannad.


Salomon

husband material. Tack Sanna för att du sammanförde oss <3

Min dallerpudding!!!

Ligger just nu och kollar Gossip Girl i nattens timma! Imorrn eller ja idag så kommer min vackra vän Sanna på besök!!!!!

Snodde en bild från hennes blogg;)


The night is Young what you really wanna do

Står och väntar på öznah atm. Har varit och käkat lite turkey like an american dude yah know! Skall sedan leva rövare med Maria och öznah eller oj förlåt menade ju egentligen att Marius, Linus och Öskil ska spela något schack eller vettfan..


God jul!!!

GOD JUL!!!

Jag kmr ihåg att man hypa skiten ur sej närande va liten på julafton. Gör verkligen inte det längre, och beviset på det är att vid 11 så börja min lillebror skrika sönder och kasta saker på mej att jag skulle vakna...haha men julen är ju mysig iaf!! :D

Nästa år befinner man sej ju most likely i LA med mina görls vid den här tiden...


Blod

Hej!!

Drömde ett gäng riktigt osammanhängande drömmar som jag enda gillade. Står atm med en pappersbit i näsan för att de rinner bloooood!!! Buuhuuu näsblod är fett läskigt...ja iaf är ba de jag gör. Chillin in the barhroom. Juletiderna är nu också among us!


My dawgs

Har chillat me Maria och Öznur igår och såååå! Firade även pappa igår som fyllde år:)


Smaaaajl

Lord knows! Jullovet föds imorrn and its sweeeet! Behöver berätta att genom att säga "hej" så menar man egentligen lite omedvetet "på torsdag". Bara något att tänka på.


Happy lucia

Glad lucia!

Har världens fetaste förkylning vilken jag helst inte vill ha, obviously. Har därför inte gjort nåt frikkin exciting idag förutom att käka lussebullar.


Santa

Vill ba säga tja! Och att jag har kolsvarthår! Och att skolan börjat igen! Och att det har snöat idag! Och att jag blev utelåst i cirkus 45 min!


Night out!!

Hellue!!

Har haft en trevlig helg i must say! Började redan i torsdags när jag hängde med öznaaah och lekte cool. Igår va jag och Maria ute och träffade upp lite vänner in tha club. Asså guuuud vad vi dansa!! Så jävla kul!!!!!


RSS 2.0