Top Model

Snart är det finalen bäbisar!! ;)
haha.



finalen, imoprgon alltså :)

vem tycker ni ska vinna?

TIsdag

HEjsan! :)

på tisdagar blir altid uppdateringen lite sen. Förlåt för det!! Men jag börjar tidigt och slutar sent. Och när man kommer hem så måste man plugga och sådär. Så då blir det sen update, hehe.
Idag har det varit en jäkligt seeg dag. Visst, tisdagar brukar vara den långsammaste dagen men idag gick den överdrivet segt! Typ slow motion eller nåt.
Och seriöst, snart kommer mitt liv sluta! Vet ni hur mkt läxor och prov och annat skit vi har? Jo, jag kan berätta det för er! JÄTTEMKT!

Och en liten happy nyhet; Snickaren har fixat listerna i mitt rum! Allt är finito! :D
Så idag har alla posters kommit upp på väggen igen, så allt känns som "hemma" igen ;) Sen har jag klippt ut ännu några bilder (på TH dårrå) ifrån någon tidning jag hitta. Superduper hett är det!! :D

nada, nada..

Här händer nada...astråkit!!
Sitter och lyssnar på "jung und nicht mehr jugendfrei", och det är faktiskt inte tråkigt..haha. Det är bara underbart! :D

ja, bara en liten uppdate om vad som händer i Linnéas life just nu! ;)
mahahaha ( som att nån bryr sej liksom XD )

sweet home alabama!

Nä, inte Alabama men Viksjö! ;)
Asså jag stör mej lite mkt på att när man vaknar så ser det ut osm att hela dagen ska gå sönder för att det är så svart, grått och molnigt och sånt skit ute. Och sen på dagen så blir det jättevarmt!!
Varför!? Kan man inte bestämma sej för ett väder här i världen.
Tydligen naat..hehe.
Och vettni, jag klarade matten!!!!
Jag fick "G" !!!
Skulle ju ha varit lite roligare om man fick lite högre betyg, men huvudsaken att man passar liksom :) Så det känns gut faktiskt.
Men idiota Linnéa som jag är, så glömde jag min pärm (permas...mohaha;) i skolan så jag kan inte träna på musik-provet som är på torsdag idag heller...ååh! Kommer verkligen bli så himla mkt plugg den här veckan..

Men man måste ju tänka positivt!

Och jag var bara TVUNGEN att lägga in denna video på Tom som passar så otrooligt bra med rubriken på detta inlägg ;)

AAAAAHHHH! vilken söt kille!!!!!!  :D

dags för röstning igen!

Leute!!!

NU är det så att TH är nominerade i "Headliner" i EMA!!! Fattar ni vad underbart!!!!! :D

Okej, så nu gäller det att vi röstar på dom så att dom tar hem priset!! Dom ahr ganska tufft motstånd, men vi kan grejja det här!!! :D

http://ema.mtv.se/vote/#__headliner <---- jag säger bara RÖSTA!!


Monday

God morgon!

Nu är det måndag igen. Nu är det ännu en hel normal vecka. HELT normalt... bajsmajs..va jobbigt!!!
Men man ska inte deppa!
Hoppas att snickaren kommer idag och fixar våra rum med lister och sånt. För ju fortare han är klar, desto fortare kan vi fixa elen också. Allt är så jobbigt!! hehe.
Så jag har just tagit ner mina TH-posters i rummet och sådär. Vill inte att dom ska hänga där om typ snickaren råkar ta sönder dom.. :) För då skulle jag bli lessen!! Som fan!! haha. Så det gäller ju då att vara på den säkra sidan ;)

Ha det brait!
Pussar!

Grööna Lunden

Ja, jag sa ju att det skulle komma bilder snart ;) mahaha













Mohaha!! Visst är man het!! :D

Sorry!

Hej!

Nej, jag har inte dött nu igen..jag ahr bara varit så otriligt loosig på att uppdatera!!
Men jag har faktiskt en anledning, leute!
Jag har varit med Linnéa på Grönan faktiskt! :D
Det var ju sån här "Eriksson-dag" idag, så det va lite skojjigt att få en liten dag på Grönan. Jätteskojj!! Lägger upp bilder i nästa inlägg som kommer snaaart! ;)

Lördag

Guten morgen Leute!

Blev väckt kl. 9 idag för att vi skulle åka till stan! Fattar ni!!?? Och jag blev skitsur för det, så jag vägrade följa med..haha..och det är nog ganska korkat att jag inte gjorde de, eftersom jag skulle ha fått massa prylar..dumma mej! Men seriöst, 9, kl.9! Är inte det lite, lite mycket till att överdriva?
Men då va jag iaf vaken i tid för att kolla på TRL. Men TH var inte med där idag heller..snart får jag faktiskt damp! Det var ju nästan två månader sen dom var med på TRL i USA! Hur sega är Sverige med att visa dom avsnitten? Eller ska dom typ dumpa dom avsnitten? Om dom gör det, då lovar jag att jag kommer få en flipp på svenska MTV.
Va sååå säkra på de!!

Men nu när man ändå inte ahr något att göra så tänker jag faktiskt titta på Zimmer DVDn. Det var så himla längesen!! Och jag behöver en liten TH-kick såhär på morgonen ;)
Eller, en TH-kick kan man gott och väl Alltid behöva! :D

Kramar på er!!

TH nominerade i HEADLINER!

Yes, ni läste rätt!!! :D
Vi har nu nominerat TH till HEADLINER i EMA!!! Dom nominerade i "Best Act Ever" har ännu inte avlöjats...men vi hoppas ju, SÅKLART!!


Lite höst pics

När jag va ute på en liten Tuffe-promenix för ett ganska långt tag sen, så tog jag lite bilder på den underbara vyn jag skådade..XP
hehe.
Asså det börjar verkligen bli höst! Redan!??!!?? Massa små gula blad på marken..ojski pojski, va tiden flyger iväg ;) mahaha







Ja, nu är sommaren slut då..ush!
Varför kan de inte va lag på att när de blir höst och vinter så måste man resa bort till något varmt land och ligga och chilla på en strand...de vore najs...:) hihihi


Fredag hela veckan!!

Hejsan!!

Det är fredag!! Fatta människor, va himla sköönt!!! :D
Det har ju varit en mycket stressig och jobbig vecka...man suckar högt bara av tanken...XD
haha, nä, jag överdriver såklart ganska, väldigt mycket. MEn om 2 veckor DÅ kommer det bli jobbigt!! NO-prov...DET är stressande, störande och hjärnkrossande!!! Seriöst, NO bryter ner min hjärna...långsamt...BLÄÄÄ på NO!!

Men inga negativa tankar nu inte! Det är ju därför vi håller på med DISA ^^ haha.

Nu ska jag bställa mina skolfoton, en gång för alla (äntligen)!

Kramisar!


en freestyler

Hellu!

Har gjort klart min NO-läxa (eller typ..) käkat lite food och ska faktiskt ta och beställa lite nya fotolappar! har råkat tappa bort min andra..och jag vill ju gärna ha lite foton, så då kan man ju ta och beställa liksom ;)

SKa också, för en gångs skull titta på HELA "Top Model"! Har alltid börjat titta typ efter en kvart eller nåt.


ååh, kolla!!! Kolla vilket smile!!!! Jag dör på ett klick alltså!!! Så glad, så underbart söt,
så snygg!!!! Tom du....dödar mej!!!!!!!!!! (på ett bra sätt alltså¨;) hehe

och ja, rubriken..inte så passande men endå..;P

Torsdag

Hellu små sötnosisar! :)

Hur är det med er då? Har ni haft en riktigt härlig dag?
Jag säger bara, det har jag! ^^
En hott dag (alltså sol-hott..) med garv och annat flumm. Riktigt skujjigt!
Och ett snabbt hopp till lite allvar, vi hade matteprov idag!!! Och OMG, om jag klarar det så kommer jag dansa en dans i klassrummet! Jag kommer ställa mej på ett bort och dansa cocarasha! Nä, det kommer jag inte..haha. Men jag kommer verkligen bli glad då. Jag håller mina tummar! ;)
Och det är torsdag, och vi vet alla vad som är dagens höjdpunkt; TH-TV!!! :D

lite latina voting

hejsan svejsan!

Vet ni, jag har laddat upp bilderna på när jag och Linnéa fightar ;) hehe. Så otroligt heta att jag typ döör!!! naat...;P
Sen ska jag ta och slänga iväg några röstar till MTVLA, alltså röster på TH. Det är väll självklart!

en catfight bild...


Ush, ibland kan man verkligen se hemsk (med stort H) ut... Men vad gör man inte för att styla framför lärarna..haha, nä, skojja! Såklart vi inte gjorde! DET hade varit pinsamt...(med stort P..;)

Och alla TH-fans rösta också nu till MTVLA! Alltså latina awards, röstningen stängs den 1 october!

Onsdag

Tjena tjena!!

Tänkte faktiskt blogga imorse, men internet va upp puckat så det funka inte! Då blev jag lessen!! haha, nä..:P
Men nu har jag kommit hem då, som ni kanske kunde fatta själva men men..
Har tröttat ut hela mej idag på idrotten som vanligt. Så blir det alltid...ush ush! Min kondition suger verkligen riktigt hårt, så det blir ju lite synd om mej då..

sen så måste jag plugga lite, lite till matteprovet imorrn. Men som sagt, bara lite ;)

Kramar!!


Playsuits

Några söta playsuits från topshop http://topshop.com


 

Tisdag

Nej, jag har inte dött...tyvärr, haha nä jag skojja..XP

Men jag har blivit tvungen (av min mamma) att pugga matte så himla hårt att jag faktiskt nästan har dött! Och endå så kan jag inte allt till tusen. Så jag undrar liksom varför hon presser mej när jag inte kan få in mer i min hjärna!!!! Inse fakta, mamma!!! Jag är inte nått jävla underbarn!!! Sluta klaga på mej bara för att man får G!!! G är asbra för att vara mej!!!
Sorry..va bara tvungen att få ut lite ilska..
men nu känns allt bara bra ;)

Och dagen har bara varit bra också.
Jag och Linnéa har planerat vad som ska hända om vi ska resa till Tyskland..XP hahaha!! Man ska inte bli förvånad om det då står någonting "olämpligt" intatuerat i armen på tyska..;) hehe..eller ännu värre i pannan..Asså jag och Linnéa har verkligen tråkig humor..jag vet, jag vet!
Kan visa några bilder på när vi har en riktigt catfight också. Men inte just nu, för jag har inte laddat upp bilderna på datan än. Men jag säger bara, att på dom bilderna går det så hett till att det ryker! XD

Kramar!!!


aa, Linnéorna då...ful men 100% oretuchad (eller va de heter) XD

Måndag

God morgon!

Jag vill verkligen inte att det ska vara måndag!! Jag är så trött så jag snart dör, och det blir inte bättre av att man vaknar upp i ett rum utan el...alltså inget element eller ljus!!!!! När kan den där (#%¤/898%&%¤) elektriken komma?? Jag väntar!!

Men man ska inte klaga...
och nu känner jag att jag är jäkligt nervös...blev TH nominerade igår!!?? JAG VET INTE!!! Så jag ska kolla upp det nu!

Adjökens!!


edit: Vi får reda på om TH blivit nominerade den 29/9.....ååh! jag kommer dö av nervositet tills dess!!

En sista påminnelse..

Okej, nu säger jag det för sista gången; Rösta, rösta, rösta, jag menar verkligen allvar när jag säger RÖSTA på TH nu dom få timmarna som är kvar!! Vi MÅSTE få fom nominerade i EMA!!

länken kommer här om ni nu har råkat tappa bort den..haha http://ema.mtv.se/vote "Bästa framträdande någonsin" (Best Act Ever) och "Headliner" (Headliner) Det är alltså i dom kategorierna som TH kan bli nominerade i. Så, har jag inte utryckt mej ordentligt??? RÖSTA!!!!



(måste också bara få yttar mej om att herre jag vet inte vad, va Tom är HET på
denna bild.. *dör*)

Men tillbaka till ämnet, RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!!!!!!!! :D

Gårdagens;

Tänkte slänga in en liten outfit från gårdagen här;



-Topp/tunika från H&M
-Strumpbyxor, vet inte
-Skärp, vet inte

Movie

Ska se på bio idag med Sanna LM och kanske Atosa, så det är nog dags att jag börjar putsa upp hjärnan med lite matematik nu...
Har röstat rätt så mkt, så nu får alla andra komma igen!!! :D

Kramar!!



Söndag

God morgon!

hoppas allt är bra med er idag. Med mej är väll allt bra, bara jobbigt eftersom jag vet att jag måste börja ta tag i matten..och matte är såå otroligt tråkigt, och sååå otroligt bajsigt och det är bara blä! Men ahr man snart prov, så har man.
Och sen så tror jag att det är absolut sista dagen att rösta till EMAs idag, också!! Idag typ ikväll presenteras dom nominerade. Så vi har några timamr på oss!!! http://ema.mtv.se/vote TH finns i "Bästa framträdande någonsin" (best act ever) och "Headliner" (headliner)

                    Kolla "mini-Tom"!!! asså kan man va sötare?? :D

blablbla

Pallar inte komma på någon bra rubrik, här inte.
Har just fikat lite, en asäcklig tårta som verkligen va bläää!!! usha bläblä!!
Och just nu sitter man och glor lite på "fabolous life of" och de är värsta husen. Så himla snygga, stora och riktigt dyra..tänk om man hade cash att köpa ett sånt hem, de vore lite ballt de ;)

jag kanske tjatar om det, men nu människor ska man RÖSTA!! http://ema.mtv.se/vote Tokio Hotel i "best act ever" och "headliner"

LÖrdag

Shobidoo!!

Lördag idag, jättebra väder, TH är på och jag måt bra!! haha..:P
Idag fyller min lilla broder 3 år, så grattis lilla bebisen ;)

Har suttit lite med min matte...blä! Har matteprov på torsdag så jag måste börja träna lite.
Och glöm inte att rösta!
Imorgon presenteras dom nominerade i EMA! Så det är bara att klicka på.

Kramar!

                                                                     

vergessene kinder..

Hellu!

Har just kommit in från en promenix med vovven.
Det är så apigt kallt asså!!! Jag fryser ihjäl! Typ stelnar! Ush!
Sitter just nu och lyssnar på "vergessene kinder". Underbart vacker låt :')

Einsam und verloren
unsichtbar geboren
Beim ersten Schrei erforen
vergessene Kinder..



dumma mej!

Hej bloggen!
(kanske lite sent)

Dumma mej att inte ha bloggat på hela dagen!! Ska försöka ta igen det i helgen eller nåt!! Stupid little Linnéa!
Har varit i Outlet och shoppad lite klappar till min lilla broder som fyller 3 imorrn..och sen har man käkat lite Donken. Jäklarns va det är gott!! hehe.

Skolan har varit skojjig, flummig och uttråkande (på NO:n!!!!!). Och jag och Linnéa är så himla bra på tyska..när det gäller ehm..snuskiga ord...och fraser...hahaha, ni skulle bara veta...!! ;)

Och vota nu, peps!!! (Ni vet att jag menar på TH) http://ema.mtv.se/vote

                                                          
Kramisar!!

RÖSTA

Måste bara påminna er! Detär bara 3 dagar kvar tills dom presenterar dom nominerade i EMA!!!! SNälla, snälla rösta som jag vet inte vad nu!!!

http://ema.mtv.se/vote <---------------

kom ihåg att Tokio Hotel är med i "Best act ever" och "Headliner" !!!! Rock the vote, people!!


vill freaka loss!

Shuue bloggen!

Vet ni vad, lite goda nyheter här; jag är nästan klar med franska projektet!! ;) jiihoo!

Och vet ni vad jag känner för att göra?? Titta på Zimmer DVD:n på högsta volym och bara hoppa runt och sjunga och freaka ur totallt!! Skrika och bara va happy happy för att TH är bäst, och får mej på så bra humör!!
Men tyvärr kan jag inte göra de...om jag inte vill väcka min lillebror alltså, och verka lite knäpp i bollen inför min kusse..Men gu va jag vill göra de!!!! ;) hehe

Inte på freak-humör..

på väg till grov ut-freakning..


haha..:P

Torsdag!

Hejsan svejsan!

Har precis kommit hem från skolan och ska snart avsluta mitt franska projekt.
Och det är torsdag. Och vet ni vad som är en av dom grejer som får en att vara glad när man vaknar?? Jo, att det är TH-TV på torsdagar!! :D
alltså idag!!
Så yo, people! Nu ska jag spana in des senaste avsnittet när grabbarna är i Mexiko.

Huggies!

f-f-f-fffreestyler!

har just lyssnat på "Freestyler" med typ bumfunk..haha! Den låter är bara sååå min och Linnéas låt!! haha!!! garvar på mej!! XD och så har jag SÅKLART votat på TH!!!

NU ska jag ta och kolla lite på den återstående halvtimmen av "Top Model"

Go kväll!!


Tjockis-mätt!!

shu shue shuuue!

har just käkat onyttigt, och ännu mera onyttigt..och blää va jag är mätt!! Nästa "Biggest Loser", här kommer jag!! haha. Men jag är verkligen asamätt!

Har en liten pluttig grej att översätta till franska projektet och sen är det typ klart! Jag hinner nog blir klar precis till på fredag. Känns väldigt bra! Och sen är det bara att plugga till matteprovet..som är det värsta f*cking ämnet som suger allt!!! eller nä, det är inte de värsta. NO är värst...svenska också..haha :P

Nu ska jag ta och slänga iväg några röstar på TH i EMAs ( http://ema.mtv.se/vote ) och så översätta den där grejen.

Huggisar!

whohoo, kolla hur man ser ut i "negativt"...
svarta tänder och platinahår...^^

Onsdag

Hellu!

Har som sagt lite brådis just nu..
Är trött, men glad för jag såg TH på Jimmy Kimmel igår, haha. Asså det var verkligen ett underbart framträdande dom gjorde!!! Helt amazing!!!! med stort A!!!!
Fast jag hade ju redan sett det innan på YT, men endå liksom :P Det är ju en annan känsla från TV-soffan! Ni vet, större skärm, större format hehe (;

Men nu måste Ich jalla jalla!!

Pussar!!


värsta motionsdagen!

Hej!!

Har just kommit hem från en promenad med min hund, och från skolan med en promenix på en mil...Snacka om att jag har varit riktigt grym idag! Gått en mil! Inga dåliga puckar för en latis som jag.

Men nu måste jag sätta fart med att göra klart mitt franskaprojekt, det är inte klart än..hehe.

Huggisar!!

Jogging-tisdag!

Guten morgen!

Alles gut?
Jag mår bra för att man har fått lite lite sovmorgon idag, men jag mår inte bra för att det är skoljoggning...och man måste jogga 10 km....i denna kyla också!!! Är de inte taskiga biffar!!?? Men vi slipper ju en hel skol-tisdag, så kanske är det ett litet plus. Eftersom tisdag är våran längsta dag. Så ja, kanske ett litet extra poäng får joggningen där!
Drömde även en verkligen verklig dröm!!
Att jag typ skulle åka iväg och intervjua TH för svenska MTV, och så hände de massa andra saker... Och den va så himla verklig!! Och när jag vakna och upptäckte att det va en dröm, då blev jag skitsur..haha ;P

Och kom ihåg alla TH-fans; Idag är TH på Jimmy Kimmel show! De får man absolut inte missa!!

Kramar och pussar!!

    
        när den här gitarren kommer fram..då vet man Toms nästa move... ;)

Dagens outfit;

Dagens outfit idag är verkligen inte nåt speciellt..men, men..





-Tubtopp från H&M
- Jeans från H&M
- Cardigan från H&M

H&M.....haha

Hemma

Hellu people!

Nu är jag hemma och har inte så bråttom längre ;) Härliga puckar!
Sitter och lyssnar på "DDM" och den är en låt som man seriöst aldrig blir trött på (så är alla THs låtar). Den blir bara bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den! SÅ är det. Jag berättar bara sanningen (;

Idag har målaren varit här och börjat med vårat vardagsrum där uppe. När det är klart så är ju hela övervåningen klar!! Fatta va soft!! :D Äntligen kommer allt bli klart! Danke, danke!

btw, så va bussen 15 försenad..så jag kom lite försent till the skola..opsi dopsi..
Men jag är ballare än ball, så jag tod lite bilder i väntan ute i kylan på den dumma bussen...



Måndag

God morgon bloggen!

Har lite jalla jalla nu!! Men jag är så himla snäll att jag postar ett inlägg nu på morgonkvisten!
Måndag idag då...ännu en vecka med små trötta dagar..bläck!!! :P haha.

Som sagt så har jag brådis, så nu får man säga hej då!!

Bloggar mer sen ivkäll!!

Pussar!!

nästan klar..

Hellu!

Har pluggat ett tag nu..men inte gjort så jättemkt endå..
Men det går bara inte att sitta i typ..jättelänge och bara plugga! Det är bara något jag inte kan göra! Så det har inte blivit så jättemkt pluggning endå..men lite iaf ;)
Sen har jag spanat in lite VMA-weekend på MTV. Trist nog visade dom inget från 2008, så de va inte så kul..hehe.

TH med "moonmanen" för Best New Artist!! :D
Spana in Georgs heta min haha (;

Ännu mera plugg..

God morgon!

Idag kommer jag att vara nerbombad i mina läxor igen..bajskorv va tråkigt!!
Blää!

Har just käkat lite frulle och tänker bara ha lite slapptid innan jag börjar med att väcka mina tröga hjärnceller. Asså, varför ska man behöva göra läxor i denna värld?

Och jag är suur påsvenska MTV, hallå när visar ni avsnitten med TH på TRL!!?? Om dom inte komemr visa dom blir jag jäkligt suris och kommer att va sur..haha..och de vill ni inte MTV!! Så se upp!! ;)

Hoppas ni får en bra dag! (utan massa plugg)
Kramar!

Wanna be on top?

Hejsan!

Har översatt hela mitt franska-projekt! Inte så svårt, nä..som sagt så tackar man hjärtligt för att det finns översättningshemsidor!! Danke shön! ;)
Har just spanat in repriserna av "Top Model 10". Visste inte att de gick tisdag-torsdag, trodde det bara var på tisdag, så jag missade en del avsnitt. Men nu så har jag ju sett nästan alla. Älskar Top Model!! Wanna be on top? ;) hehe.

Ska snart ta mej en liten normal runda med the dog sen när han vaknat.

Kramar!!


Plugg plugg plugg..

Hej bloggen!!

Sorry för verkligen dålig uppdatering!!! Men jag har rejält med läxor som jag måste fixa...suger riktigt hårt, men man har inge val.. :(
Ska just nu översätta min text om Kanada till franska (tack för att de finns översättningshemsidor!!!!) . Sen måste jag skicka alla mina bilder till min mail, eftersom vi typ ska byta data snart. Och om alla mina TH bilder skulle försvinna skulle jag dö!! Tänk alla live-bilder och videos från Genéve!! Om dom skulle försvinna!!!! Då....!!!
Så man har ju lite saker att grejja här då.

Men nu, översättnings time!

Black (acoustic)

Guu va jag Liebes den här låten!!! Och lyssna, Bills röst är HELT PERFEKT i denna!!!!!
Synd bara att lilla Gusti inte är me...men det är ju akutsik, så..

och lyssna i slutet när tjejerna ba; "we love you Tom!" och Bill ba; "I love him to" guud, jag smälter!!!!! :')

En liten runda på stan

Shuue bree, min smörgås!

Jag har typ precis kommit hem från min lilla stan-runda med Linnéa. Jag köpte ingenting..förutom en liten måltid på Donken. Och vet ni va kass, dom har slutat sälja "TH-spelaren" i Happy Meal!! Eller dom har slutat sälja alla spelare i Happy Mela, för att ljudet kunde orsaka hörselakador för små barn..ehm...okej!!! Asså bajsa!! Och jag som aldrig han få mej en TH spelare... :( *snyft*
Men nu ska man inte deppa! ;) Det va ju endå bara typ 30 sekunder av "Monsoon", men endå! Själva grejen är ju liksom rolig!

Iaf så hade vi det sköjj sköjj i lilla stan.







Ledig-fredag!

God morgon folket!

Mår ni bra idag? Det göt iaf jag! Vet ni varför? Vi är lediga idag!! Jiiihoo!!
Idag blir det typ stan eller nåt. Får försöka smöra till mej lite extra cash här då va ;) hehe.

Har också funderat på att ändra min design här i bloggen. Den behöver verkligen fixas! Dom dära bilderna i headern är ju gammla som in i bengen! Men de får bli någon annan gång, orkar inte just nu. Men någon gång ska den väll också fixas..
Och världen, har ni spanat in det senaste TH-TV avsnittet?? Det är ju helt underbart! Dom visar ifrån VMAs, helt underbart!! Säger det ännu en gång, jag är så stolt!!!! Grabbar, ni är BÄÄÄÄÄST!!!

och en liten påminnelse, VOTA till EMAs nu också ;)

Kramisar!

ett litet mail

vilken suckig rubrik. Jag vet, jag vet! Mwn jag hatar att komma på rubriker..hehe ^^
Har just skickat iväg ett litet mail dårrå, till min lilla mupp i LA. Hon har det prima biffar! Och det kan jag väll fatta!! Det är ju jättevarmt och nice där! Varför kan inte jag också vara i LA just nu?? va?? va??
För jag fryser..ush! Det är kallt här..isit kallt!!

och nu kommer en påminnelse till alla!! RÖSTA, RÖSTA på TH i EMAs nu!! VI måste nominera dom i "best act ever" "headliner" http://ema.mtv.se <----- VOTE PEOPLE!!!!



   

Torsdag

Hejsan hoppsan!

Det är torsdag och den här veckan är vi lediga på fredag!! Alltså imorrn! Så, nada skola. jaaa!! :D
Ledigt imorrn, gu va skönt asså!!!

Idag har det varit en helt OK dag. Kortaste dagen så, ;)

Nu pallar jag inte skriva så mkt mer, för nu ska jag kolla in det ny TH-TV avsnittet! :D

Pussar!

VMA bilder!

Här har jag tänkt att bjussa på lite härliga, underbara, fantastiska, bästaste bilder ifrån VMA! :D

    

Bara några få av dom underbaraste bilderna!! :D

dom blev lite små..:( ska ändra det någon gång!

Tisdag

Hejsan hejsan!

Hoppas allt är gut med er. Jag mår jättebra, och har träningsverk! Det är därför jag mår så prima bra!! För jag älskar att ha träningsverk! not...
Ush, jag har värsta träningsvärken!!! :( Det är inte alls najs! Våran idrottslärare kör verkligen skiten ur oss!! Det är sant, bajset bara rinner ut! haha, okej förlåt..jag kände mej bara lite flummig..:P
Men vi håller på med konditiondträning på idrotten och det är bara sååå jobbigt! Kanske lite för att min kondis suger balle, så man kan ju alltid skylla på de ;)

Jag är här hemma just nu och åassar min lillebror..jippie..! Min lilla mamma är på föräldramöte och min pappa, andra lillebror och kusse är påväg för att se VM-kvalet mellan Sverige-Ungern. GO lilla schweden!! :D

Kramar på er!

Dagens Ich;





-Linne från H&M
- Cardigan/bolero Gina Tricot
-Jeans H&M

Tisdagen

TJoohoo!!

Hoppas ni haft en trevlig dag!
SJälv har jag haft en riktigt bra dag. Sov typ 10 timmar förut, och de va riktigt bra!!! Behövdes verkligen efter den sömnlösa natten!

Gjorde små pankisar på hemkunskapen idag...dom blev brända..haha, ush...:P


va i jakan me Jessika idag, och jag fick detta ord till "hash"..
jag undrar, hur fan kan man få de!!?? :P

Trötthet...

Hej!

Har inte kunnat uppdatera så bra under dagen..sorry sorry. Har pluggat, rätt så mkt och sovit lite..Har verkligen varit och är trött idag!! Men kanske inte så konstigt när man sovit typ 2-3 timmar igår kväll. Men det va det så värt!!! Det säger jag bara!!!
Att se TH vinna det där priset...det var vad jag kallar underbart!

Har käkat lite chokolada-kaka här också. Mumma, bumma!
Och idag så blev jag och Linnéa lite dissade av H&M personalen när vi frågade om prao...vi som hade "övat" värsta talet..haha, inte riktigt men man kan ju låtsas ;)
Så då är det bara att leta rätt på något nytt då..:/ Men vaad!!??

aja, nåt kommer man väll på någon gång.


TH är Best New Artist!!!!!!!

Hallå!!!???

Vi gjorde det....!!
TOKIO HOTEL VANN "BEST NEW ARTIST"!!!!!!!

Gud vilken underbar natt de va igår! Först när TH kom in på röda mattan i en enooorm Tokio Hotel-bil och ba; "Vi tror absolut inte att vi komemr vinna, vi är bara glada över att vara nominerade"
Och sen när dom vann...gud! När dom stog där på scenen och va helt mållösa (vilket fult ord..) och inte fick fram ett ord, då (tro de eller ej) så börja jag gråta...Gud, fattar ni!!?? Vi lyckades!!!!



Gustavs Dag!

                                                   Idag säger vi Grattis till våran Gustav!!!

                                                     Hoppas du får en jättebra dag!!!!
                             (med tanken på VMAs igår, så kommer du säkert ha de ;)

                                                                     20 år idag! :)
                                                                     Liebe Dich!!

                                                    


Röstar fingrarna av mej!!

Sorry för dålig uppdatering, men nu ska jag ge järnet med att rösta någon timme eller så!!

Hugs!!!

Idag ska vi se TH stå och ta emot båda prisen dom är nominerade i!!!!!!!!


SÖndag!

Idag är dagen...

God morgon!

Söndag, 7 september! Dagen för VMAs!!! Kom igen och rösta sisa timmarna nu!
Nu ska jag (förutom att rösta) leta lite fakta till mitt lilla franska projekt. Ush va jobbigt! Allting måste stå på franska (konstigt..) och sen så ska vi ha en presentation på franska..och jag suger på att prata franska, det säger jag bara...

Ha det gott!!

Kramar


Der letzte tag!

Ey, hörrni!!

Det är sista dagen att rösta på TH i "Best New Artist"!!! Imorron går prisutdelningen av stapeln!! hehe..

Asså, vi MSÅTE rösta!!!! Killarna har själva sagt att dom tror att dom inte har någon chans, men det har dom!! Visst?? Det kan vi bevisa för dom genom att rösta!!!!!! Sista dagen, kom igen nu!!!!!

http://mtv.com/ontv/vma/2008/best-new-artist <---- RÖSTA, RÖSTA, RÖSTA!!!!!!!!!

Vilka är dom bästa fansen!!!!???? Jo, VIIIIII!!!!!
Och vilka är dom bästa i hela världen??!!!! Jo, Tokio Hotel!!!!


                                                  hehe!! XD

Lördag

God morgon!

Har just vaknat, och käkat lite frulle. Och lite godis också för den delen.. ;)
Och gissa vad jag gör? Lyssnar på TH, haha. Break away, så jäkla braaaa!!!

Idag blir det pluggning och sen ikväll är de kanske så att TH visar sej på TRL. Hoppas, hoppas! Hur länga har man inte väntat på att dom ska komma nu!!?? Fast man redan har sett allt på YT, så vill man ju liksom se det i sin egen TV, haha.



                Hehe, vilken het bild man lyckades leta fram ;)
                                  I örebro?? Visst, LM ;)

Kista

Hellullu!

Har nyss kommit hem från en liten runda i Kista. Köpte en skinnjacka! Efter typ hundra år..man är ju lite seg..Men, men.

Sitter just nu och tittar på "Old School", en väldigt komisk film enligt mej..haha.
Och vet ni? har verkligen sett världens hetaste bilder idag..OMG, Tom..utan tröja...OMG, det är vat jag kallar hett!!!!!!! Tom på stranden, OMG LYCKA!!!!! hihi....Tänk om man varit på den stranden..live liksom..haha, okej nu får jag ta och skärpa mej ;)





AAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fredag

Hejsan hoppsan!

Har ine bloggat imorse som ni typ har märkt, och igår va uppdaten väldigt suckig..sorry sorry..

har haft en riktigt skojjig dag idag..haha, jag och Linnéa har kollat om man kan "fastna" med huvudet i skäpen..höhö, va man kan va busig..och skickat lite skojjiga röstinspelningar till Jessika. Typ rappat lite "matha facka, matha facka" haha..va tråkiga man kan va..;)

Sitter just nu och lyssnar på "Don't Jump" med, Tokio Hotel såklart! :D

Huggisar!

Torsdagen

Hellusan!!

Hopaps allt är gut med er.
Jag har precis kommit in från en promenix med the dog. Och sitter just nu och käkar lite..ehm..godis :)

Dagen har varit helt skojjig, hehe..och varm! Från regn igår, till najs najs väder. Skummit väder, vi har i detta land.

Nu ska jag rösta, rösta som fan på TH!!!!! Jag tänker se dom vinna på söndag!!! Punkt slut!

  

Whatta day

Hejsan, svejsan!

VIlken dag detta har varit alltså...
Idrotten och skolfotot blev katastrof varning!! Först hade vi ju då idrott..ute. Men de va helt OK, för de regna inte så mkt så vi blev glada! Men sen efter vi hade börjat jogga lite så kom regnet..OMG, fy fan va de regna..Det verkligen regna, regna med stort R!!! Mitt hår blev helt blött, och mina kläder och hela jag..såg ut som jag typ tvättat håret eller nåt...ush ush ush!! Men jag och Linnéa lyckades "flörta" oss så att vi fick sluta en halvtimme tidigare, ;)
Så då fixade vi oss till fotograferingen, som jag inte tror blev så bra men men..hehe..

Och vet ni, vi har godis in tha house!! Nu är man en lycklig människa!! :D haha


Jiieeä, visst är man het?? ;P

Onsdag

God morgon!

Ush, kolla bara ut genom fönstret...regn!! Regn!!! BLÄÄÄ!!! Vem vill vakna och gå upp när det regnar som fasiken där ute?? Ja, inte Ich iaf...

Har skolfoto idag..och innan de så har vi idrott..ute...i regnet...jippie!! Det kommer bli riktigt miffat, de kan jag lova er!

Måste ta och jalla lite nu!

Kramar!!

Tårtis

shuue, ;)

Har nyss käkat en härlig liten tårta. Eller egentligen va den rätt nasty..men, men..hehe.
Vi firade min kusse som kom till oss från Indien idag. Han fyllde år igår..samma dag som T&B, I know!! ;) yeeeah!

har inte mkt mer att säga..hehe.. ;)


                          
                                      Denna kille är OMÄNSKLIGT het!!

Inte så bra inte!

Hellu!!

De blev ingen bloggning denna morgon..I'm sorry.. :(
Men nu komemr de ju iaf ett inlägg!!

Har just skickat iväg ett litet mail till Seppi. Hon har det alles gut där borta i LA....och hon har inte stött på TH (jag fråga faktiskt!! hehe)

Denna dag har varit mkt komisk, och händelserik..bla har man fått se "på andra änden" på hemkunskapsläraren...(HAHAHA) fy fan va äckligt!!!
Och så har man garvat så att man typ pinkat på sej..idag igen..men de är bara gut gut, jag och Linnéa kommer typ få 20-pack så mkt som vi garvar!! ;)

Kramisar!



Shuue breee!! ;)

Vackert citat





"Den bästa present jag någonsin fått, kom 10 minuter efter det att jag föddes"
 - Tom Kaulitz




Är inte det vackert? Jag blir seriöst tårögd. Passar också perfekt idag, på tvillingarnas dag! :')

Der tag

Hellow hellow! ;) hehe

1 september idag alltså..en underbar dag!! :D
Har just käkat pasta (en kaulitz favvo) och massa choklad..haha..man måste ju faktiskt fira!!!

Hade också skolfotografering idag. Enskilda foton. Och pinsamma mej asså!!! Jag ramla, bokstavligen ramla av stolen man skulle sita på!! Pinsamt! Och fotografen ba; men ojsan, ta det lugnt! Och så börja jag garva åt mej själv för att man är så pinig..haha, men jag hoppas att kortet blir bra. Förra året blev de så dåligt att jag vägrade ge min farmor en att sätta upp bland sin lilla samling på alla barnbarn...:P

Dagen har varit über bra helt enkelt! :)


                                                                             

Kaulitz dagen!

                            Grattis, grattis, grattis, grattis Bill och Tom Kaulitz!!!!
                                                                 19 år idag.. :')

                                     Älskar er mest!!!!! Ha världens bästa dag!!!!

                                   
                                                        Sånna sötingar..

                                         
                                                          Sånna hetingar..

                                                 Liebe, Liebe, Liebe!!!! <33

RSS 2.0