HYoER!!!!!!

OMG OMG OMG LONDON IMORRN!!!!!!!!!!!!!!! Dör av hyperness!!!!!!!!!!!!!!!!


Half baked

Rubriken beskriver mitt tillstånd! Sen vill jag säga att jag har dom BÄSTASTE vännerna i hela vida världen!!!


Gullig lärare!!

Våran mentor är så himla söt! Har bakat kakor till oss! Sista skoldagen idag på 7 veckor...yeeeah Buddy!!!!


Jahapp

Produktivt arbete i skolan idag!


Rylan Clark

Alla som kollar på X Factor UK vet om vilken jävla diva Rylan Clark är! Jag totallt ÄLSKAR HONOM!! HAN ÄR SÅ FIERCE OCH FABOLOUS!!! Ritkig performer asså!! Palla all töntiga homofober som hatar på honom! RYLAN IS THE MOST FIERCE BITCH IN TOWN!!!! Kan inget annat än le shäääääääär stort när han performar! hahahah åååh Rylan! <3
 
Btw, älsar dissen han langar till Gary i början av låten! HAHAHA

Men Anki och pytte då!!!

Min fabulösa rubrik i inlägget under blev ju en tråkig svamp rubrik....

Iaf känner för att lägga upp lite bilder från i lördags när jag och Öznur drog ut lite spontant och träffade på en manlig spåtant bland annat! Freaaaky!!


Oct. 16, 2012

Apor!!!!!!

Var en levande zombie igår bokstavligen för jag sov bara 3 timmar maaaax! Var vid Globen vid 6 med lille sandris och snaaaaap My turtle.....VI SKA SE ONE DIRECTION PÅ XFACtOR DEN 2 NOVEMBER!!!!!!!!!!!!! Glädje!!!!!!!!!!

Det var även en snubbe som blåste löv.


Grooovyyyy

Tjo!!

Igår spenderades kvällen med mina brudar och Arthur kopian och hans efterhängare! Blev en groovy afton men olika perspektiv och rökförbud på väggar och annat trams och skit som bara vi förstår! Blev en hippieinspererad professor ett tag också... Jävligt charmerande i must say...


OMG CANT EVEN!!!!!!!!!!

OMG SKA KOLLA DET NYA AVSNITTET AV SÄSONG 4 NU! PALLAR INTE TRYCKET! HAR VÄNTAT PÅ DETTA SÅ JÄLVA LÄNGE!! KAN INTE FATTA ATT DET ÄR DAGS NU! HERRE MIN JÖSSES OCH ANALFABETA KOJÄVLAR!!!!!!

You päss me offff!!!!

Jag garvar atm. Och leker igelkott.


I DON NEED THIS IN MA LAAAF!!!!!!!!

HH
HAHAHAHAHAHAHAHAHHA DENNA VIDE KMR FÅ ALLA ATT DÖ AV GARV!!!!!!! En tjej som hittat en "kill Harry Styles blogg" och som spelar in sej själv när hon ragar över bloggen! HENNES DIALKET!! HAHHAHAAHAHHAHA PALLAR INTE TRYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

HAHAHAHaHAHA

Asså nu är såhär att jag är heeeelt jävla övertrött och lite illamående men whatevs! Såg en bild på Facebook som asså egentligen inte är så jävla rolig...fast jooo!! HAHAHAHA indier har lite komik i sej för sjutton!! HAHaHAHAHaHaha can not handle the preassureeeee!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHa


Idag blev jag en pensel

Va ute och frös ihjäl med Maria för nån timme sen och har nu duschat och käkat och ska göra mej redo för att sova fina sömnen! De börjar bli så kallt i riket och de gillas inte!


G unit

Jag säger god natt. Jag och mina vänner sover utspridda i mitt hus. Trättjej94.


The awesome UK

Tjena!

Vakna typ nu och vilken varm dag! Eller okej man ska inte överdriva men de är sol som sipprar in i fönstret!

Vill starta dagen med att säga att det är 16 dagar tills jag sätter mina fossingar i London igen för 10 dagar!!! Woooohooo!!!!!


Bitches aint shit

Heeeeeeej

Är så trött så trööötttt!!!!!!!! Var hos Julia och firade hennes födelsedag med jättegod middag och efterrätt och masssoooooooor med bål och så vidare! Blev mkt skratt och en riktigt lyckad kväll! Jag och Maria avslutade kvällen med en stillsam Walk i vårt Hood....skojja men hahahha vet inte vs fan vi höll på me...

Langar in två bilder på mej och Madde från kvällen! Ligger och fryser nu och ska krypa ner i min varma säng och sova gott som fan!


X Factor UK

X Factor UK måste vara den bästa versionen av X Factor asså!!! Brittanien har for real dom bästa talangerna just nu! Fy fan vad duktiga alla är och omg vad jag blir emotionall när jag kollar!!! UNDERBART BÄST!!!!

Jag är vid en betaltelefon

Hellu!!

Ledig dag idag! Fett med skönt! Planen va att göra klart lite skit men tror ni jag gjort de? Hell no...mitt mål är att göra klart engelskan innan kvällen är slut!

Random egoistiska bilder!!


RSS 2.0