party snack!

wiie, klicka er in på THF! Det är party snack för hela slanten!!!! :D



WISH I WAS THERE!!!!!!!!

my life

Hellusan!

Har precis käkat en riktigt fettig middag, är mätt som tusan...hade lite gäster. Nu håller jag på att ladda ner lite TH låtar...jag vet att det är ju lite olagligt, men jag har ju endå skivorna så jag borde har rätt ;)
Nu lyssnar man in "my life" med min favvo hiphopare, Lilla Wayne!

Kramar!

Nu är det plugg

Japp, nu är det massa franska prov som gäller! Ser inte så himla mycket fram emot det (men va konstigt!), men det kommer gå bra. Så see yah later! :)

                                          

Söndag

Hej bloggen!

Idag ska lilla jag färga håret. Vilket jädra tjat om mitt hår, men aja.
Idag är det ju fan-party dagen...och ooh!!! När jag var ute idag så tänkte jag; "tänk om jag varit där, knallat runt på Hamburgs gator istället för gamla tråkiga Viksjö och säkert haft den bästa dagen i mitt liv". Men nu är det ju ite så. Jah är verkligena avis på alla som har fått chansen att åka dit! Men ni får ha det så kul! Iaf alla svenskar, visa TH att vi älskar dom!!! :D

Snart ska jag käka lite och sen så blir det plugg. Jag vet att jag ine komemr klara ett moment i franskan, det där fula verb grejen, Passé composse, det suger! Jag fattar det inte...men 1 IG på bara en grej, det kan jag faktiskt klara av...

Puss på er!! <3

auf wiedersehen

Nu ska vi snart åka tror jag.

haha, intressant? XP

iaf, ni får ha en superduper bra kväll! Det ska jag försöka ha iaf...jaaa, exakt! Nu lite fort ska jag spana in en komisk video där TH såklart är med, haha dom är väldigt komiska. Och lyssna på lite Viva la Vida :)

Kramar!

jobbigt!

Vad jobbigt det är att plugga! Men vet ni, jag har skrivit alla mina svenska loggar och pluggat lite till franskan. Jag är faktistk stolt över mina framsteg idag!
Jag satt och plugga franska medans jag lyssnade på tyska (TH), hehe. Bra kombo, visst? Men så smart som jag är så blandar jag inte alls ihop språken, never! Okej, bortsett från en gång på en franska lektion, men annars gör jag det inte! Det får vi iaf hoppas på provet...hehe.

Ska till min farmor ikväll, hon har lagt på en ålder så hela den tjocka släkten ska fira henne. Och det blir ingen färgning idag, men imorrn ska jag göra det! Jag lovar!
"Yes box!" haha, det är en rolig liten fras XD



förresten, ni vet den där mascaran som jag köpte? Den SUGER! Hatar den!!!!! Så fort jag får min månads betalning tänker jag köpa Telescopic, för jag tror inte jag kan leva med den där sugiga mascaran...blä!

Lördag

hej bloggen! Jag kör ett mobil inlägg här ;) Ja, har precis kommit hem från konfirmationen och jag är jättehungrig och jättetrött! Men jag måste plugga...det är min deal med mej själv. Har både franska och svenska till på måndag och det är så jäkla jobbigt! Ska se om jag färgar mitt hår idag också. Det får man hoppas! :-d. Och förresten så spanade jag in idol igår. Tänkte att man måste ju ha live koll när man ska se finalen. Och jag måste erkänna, att Johan Palm är ju jättebra! Hans röst är helt wonderful! Jag diggar killen! Hehe. Och så tänkte jag, men va kul, jag kommer ju säkert få se inom live. Och vad händer, han åker ut! Nej! Haha. Ja, så kan de gå. Nu håller jag mina tummar för den där söta killen, Robin tror jag han heter...? :-p iaf, kramar på er! <3

FCUK

är ett klädes-märke, ja! ;)
Men man tänker faktiskt, helt ärligt på ett annat ord...och det är det ordet som jag vill skrika ut! Asså jag har laddat ner en helt ny version av MSN men endå, endå funkar det inte att logga in. Asså vad fan är det för fel? Får seriösa flippar...
en liten rolig grej också, min lille lille bror, asså min minsta som är 3 vet vad alla i TH heter, XD. Han kolalr på mina posters och frågar "vem är det?" jag svarar, "ja, vem är det..?" och då säger han t.ex "Tom!".
Gulligt va!? :D

hiphop-dudes

oooh, inte visste jag att min pappa var en hiphop-dude!!!! haha. Han kommer hem och säger "är det okej om jag får spela lite musik?" och självklart svarar jag "ja, visst" och han sätter på värsta hiphop skivan på verkligen hööög volym! Hela huset dunkar! haha! Och sen kommer min kusin nerrusande för trappan och ba "wooooooh!" min kusin, han är verkligen en hiphop-dude däremot ;)

när vi endå snackar om hiphop, så måste jag säga att Lil Wayne är väll endå den ballaste hiphop-snubben?
Jag tycker han är fett cool! Och hans röst har ett coolt sound ;)


Söt!



oh myyy vilken söt!!!!!! de finns inge mer att säga än; ME WANT!!

Fredag

Hej bloggen!

Altt bra? Jag mår helt okej. Eller jo, jag mår bra men jag känner mej....asså liksom dålig...Allt känns bara jobbigt. Men jag har positiva tankar! Nu ska man skratta och vara glad! :D Precis!
Och tänk, bara täänk om man hade vunnit biljetter till fan-partyt på söndag, då hade man liksom åkt imorrn! Fatta vad underbart det hade varit! Men nu är ju läget så att man inte vann...tyvärr, då..Fast "Caught on camera" DVDn kommer ju om typ 9 dagar och om 2 veckor är det Idol-final, så man har andra små saker att se fram emot, :)

Jag och Linnéa :) (ja, vi heter båda Linnéa)


Förresten så köpte jag min färg idag, så antingen idag eller typ någon gång nu i helgen ska håret färgas!

5

Hellue!

Jag blir så sur! Det funkar inte att logga in på MSN! Jag har varit utan det i typ 5 dagar, vad är felet?
Men men...måste snart gå och lägga mej faktiskt. Ska upp 5, fattar ni 5 imorrn! Men det är mitt eget fel att jag glömde svenska grejen i skolan och måste dit tidigare för att göra klart den. Den ska vara inne imorrn. Men "som tur va" så glömde Linnéa också den, så båda får rida ut i den tidiga morgonen ;)

                  

Pöss och kraaam!


Påminnelse

ja, vill bara påminna om att det är sista dagen att nominera TH för "bästa utländska grupp" i Rockbjörnen

 
http://aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2008/

btw, så ska jag till Idol finalen den 12 december, typ två veckor. Bara en liten nyhet :)

Väskan

måste bara lägga upp mitt otroligt lilla inköp :)





Allt är från H&M
- Väskan 149 kr
- Mascaran 135 kr

Torsdag

Hejsan!

Har precis kommit hem från en liten runda i jakan med Linnéa och Jessika. Har äntlige, asså verkligen finally köpt en axelbandsväska, eller vad det heter. Och så blev det en liten mascara också :)
Och asså Sverige! Vad gör du med mej! Slask, slask och ännu mera slask...och jippie, mian skor är inte imprignerade så det har läckt in hela Atlanten i mina skor! Taskig stil.

iaf, ska nog in på YT och kolla om TH-TV channeln har laddat upp någon liten video på grabbarna!

dagen jag aldrig glömmer <3

Ta mej tillbaka till Genéve den 12 Juli 2008! <3
Jag vet att det var ett tag sen vi var där nu, men man har endå rätt att lägga upp en video från den bästa dagen i mitt liv!!!! <3 

   

imorrn

Är så mätt...har käkat godis och bullar...och lagt på fleeera flera fettlager. Nicht gut, men gott, jaa! Imorrn ska jag iaf köpa min toningsförg hade jag tänkt. Det komemr nog bli en lite lite ljusare än vad jag har nu. Så att det blir mer brunt, brunett brunt liksom! ;) Just nu tycker jag mest min färg ser tråkig ut...inte rikigt brun, mest ful, hehe.


Och nu är det bara det kvar...

Har hyfsat bra fakta och bilder och länkar och sånt skit man hevöer till projektet. HÄrligt! Nu är det bara dags att klistra upp allt på postern och det går ju fort, visst? Men jag har ett så jäkla stort problem...man måste typ ha ett "sound clip" av någon av snubbens symfonier och hur ska jag få tag på det? Kan inte ladda ner från den här datan, för den har inte LimeWire lr något....bajs...
Men annars går allt finnimang! ;)

                                                           

Panik!

Det är det jag har!

Musik projektet ska vara inne imorrn och jag måste verkligen skynda mej! åh, asså gud va jobbigt!
Annars är läget bara bra med mej.
Fick en liten överdos idag efter skolan ;) hehe. Jag garva verkligen sönder. Åt vad? Ja, det har jag ingen aning om, men Madelen undra vad jag hade fått i mej. Asså ibland blir man helt enkelt bara flummig. Precis, ja!




Hör av mej så fort man fått lite ordning på detta projekt....


Onsdag

God morgon!

Jag har fakta, idag kommer solen gå upp klockan 8.10. Alltså typ samma tid som när min buss åker!! Hur ballt är inte det? Jag kommer liksom möta upp solen!
Okej, nej, det är inte alls ballt. Haha, asså vad tråkig jag är.
Snart ska jag iaf börja gå och fejsa denna kyla som väntar utanför. Asså det är endå typ bara -2 grader, och jag dör. I Kiruna har dom ju typ -9 grader eller nåt sånt....så jag undrar, varför klagar jag? Jo, för att jag helt enkelt inte är en människa som tål kyla och då så klagar man! Enkel förklaring, där ;)

aja, ha en really really good dag!

Kramar!

snooow

Vad mkt snö-snack det har varit...men vem bryr sej? Jag bloggar om precis det jag vill! ;)



Vill åka till ett hott varmt land och steka på en strand!!!!! När vi endå är inne på ämnet har jag och Alice bestämt att vi ska dra iväg på någon resa om några år..hehe, när vi får åka iväg själva ;)

Men nu på ska jag knappa på kanal 5, tschüs! <3

Danke!

Asså just när jag verkligen kände att dampen skulle attackera min mobil (och data) en gång för alla, så kommer min pappa och fixar bild-problemet! Visste inte att han var en sån teknisk snubbe, men jo! Så nu håller jag på och laddar upp alla bilder som har bombat sönder min mobil den senaste veckan. Eller okej, det var inte såå många, men endå :)

                                       

Ugly Betty och DH ikväll också! :D Och en rolig nyhet såhär inpå kvällen, hehe..jo, jag ska tona håret! Yeeah! ;)

varför?

Varför kan jag inte kolla min mejl nu heller?

Asså hela den här datan är helt fucked up! Förlåt för uttrycket, men det är ju sant! När kan jag få min egen data? För när jag får den så kommer jag slå sönder den här!  (i mina drömmar)

Lite gjort

Jag har pluggat lite. Och så har jag lyssnat på TH i typ 1 timme....men jag har iaf pluggat lite! Men jag har ju till måndag på mej nu, så det är ingen jättestor rush här.

Nu är det min normala syselsättning som jag alltid gör när jag har tråkigt; MTV! Min räddare i nöden! ;)



en liten bild på Atosa och mej. Hehe, Atosa vad tänker du om jag säger "Pongsit"? XD


Tisdag

Hejsan!

Jag har intagit min nöd-plan idag....man får ju egentligen inte göra så, men what ever! Så idag blir det massa franska plugg och, ja bara franska plugg...ush va sugigt! Har verkligen börjat bli dålig på det. Blandar ihop med massa andra språk. Som igår skulle jag översetta typ "vi spelar" och jag ba "wir jouers" lr nåt sånt. Vet inte hur man böjer verb heller så det blir ju också fel...! Allt blir ju fel!
Men därför så tar jag den här dagen som en pluggis dag.

Kramar!

boring och gammla pics

Japp, det är boring.

Men hörrni, nu börjar ju dragningen till partajjet ;) Har bett min lilla bön, bara så ni vet, hehe. Sen ikväll har jag tänkt att glutta på typ "Boston tea party" Det verkar ju jättekul och flummigt! Älskar lilla Fille och Freddan. Dom är typ Sveriges skönaste TV-snubbar ju!

Nu ska jag försöka leta reda på någon trevlig liten bild här på pappas data.

Jappi japp dåe;

Först en liten bild på mej och Tuffe. Va liten den lilla hunden va!!! Och shiess va mitt hår va kort XD


Och så har vi Sanna och jag. Värsta coolingarna ;)

letzte tag!!!!

ooh, sista dagen för dragningen till fan-partyt idag....oh!!! Det är lite nervöst! Jag komemr nog ta och be en bön vid 20.15 idag. Please att man lbir dragen!! :D



PS; det går fortfarande inte att ladda upp bilder...... :@

Måndag

Hej bloggen!

Updaten har varit sååå sugig idag, förlåt sorry och ännu en gång man ber om ursäkt. Men internet har flippat helt, så jag fick rycka in med ett mobilt bredband. Tack för att det alltid finns lösningar för problem, i internet-väg ;)
Idag har det varit snöstorm! Herre jisses vad det har snöat! Det har blåst snö upp i min fejja och in i mina ögon och in i mina öron och i min näsa!!! Det är plågeri, självmord att gå ut!!! Ibland är Sverige en stor fet bitch! Bläää!
Men nu är man hemma, inne i liten trygghet ;)
Och jag måste berätt en komisk grej! Klara gick ut från skolan och hon halka!! hahaha, hon sladda runt där på isen och sen så halka hon! XD Och jag börja asgarva. Och efter ett tag så gick vi mot stationen och så garva jag och sa "haha Klara, ditt faaaaalll...!" och så halka jag själv XD
Låter väldigt lamt när man skriver det såhär, men det va så jäkla kul. Jag dog! Jag låg där på marken och verkligen dog.

Snöväder

Det är verkligen snöigt ute! Det är typ snöstorm. Alla små snöis flingor blåser vilt omkring i luften...visst lät jag lite poetiskt? Erkänn, va, va!? ;)
Poesi är nada för mej, jag vet. Men glada små nyheter, musik projekts faktan är finito! Jag är klar! Den är ett minne blott! Jag kan bara säga att jag är stolt över mina prestationer! ;)

Skönt att bli av med den! Eller har lite bilder och sånt kvar att fixa bara.

Och en dålig, en så jävla dålig nyhet; Det går fanimej inte att ladda upp bilderna!!! Varken på den här datan eller på min broshas....vad är det för cp fel?


Inte sitta här och sega

Nej, precis!
Nu måste jag knalla ner till datan där nere och börja skriva om den där sabla Gustav-snubben!!! Och nej, såklart är det inte våran Schäfer Gustav! För honom gillar vi ju! :D Nej, utan det är den gammla Mahler Gustav-snubben...korvit tråkit! Men med mina snabba och kvicka hjänceller så kommer det gå undan! Det kan man ju alltid hoppas iaf.
Lev ett bra liv ni andra medans jag kommer sitta här och plågas... :'(

Puss!

OMG!!!!

Herre jisses vad pinit!!! Titta vilka otroligt gammla bilder jag hittat på den här datan XD

Okej, denna är inte så gammal. Typ 6-7 månader sen


Det här va nog också i somras XD Ich und mein bruder :)


höhö, jag och min bror igen



Okej, det va några fula bilder det ;) hehe

Rockbjörnen

Hörrni, det är dags för "Rockbjörnen" igen! 

Och visst vill vi se TH vinna ett svenskt pris i år igen!? Det är var faktiskt inte ens en fråga, det var ett påstående! Så nu ska vi alla börja nominera dem i denna kategori:


♥ Årets utländska grupp


Och man kan bara rösta en gång per e-mail adress, bara så ni vet. Röstar ni mer än 1 gång med samma adress raderas rösterna!!! Så gör det bara inte ;) 

http://aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2008/ 

Så, då var det dags igen, Leute.....VOTE!!



edit: de går itne att rösta på dom andra 2 kategorierna eftersom TH inte släppt något nytt detta år. Men nu röstar vi gärnet på "utländska grupp" :D

Söndag

Hellue bloggen!

Jag hålelr på att försöka ladda upp bilder till min broshas data. Håll tummar och fötter för att det funkar!!!! Det är ju faktiskt ett seriöst problem om det inte går....
Iaf, idag ska jag, eller jag måste fortsätta med mitt musik projekt om lilla Gustav Mahler. Gud, vad tråkigt!!! Jag har också franska prov på tisdag och jag har glömt böckerna....jag vet, jag är så himla stupid ibland!  Därför har jag planer på att kanske vara "sjuk" på tisdag och plugga hjärnan av mej. Det får nog bli den nöd-planen (;

Kramar!

Hemma

Hej bloggen!

Jag har kommit hem från Alice nu. Vi hade det lite skojjigt! Vi, ehm "gjorde" pojkar och fåglar. Hur vi gjorde, ja de får ni lista ut själva ;P, haha.
Nu är det iaf vinter och det är kallt. Så kallt att jag verkligen dör. Bokstavligen fryser fast iaf. Har små feelingar att det är dags att plocka fram vinterjackan snart, eller typ nu...för det är kallt...så in i helvete!

Och jag måste säga att jag är orättvist behandlad i min familj. Ärlig, jag hatar det...f u c k!!!!!!

Drar typ nu

Ja, nu ska jag snart åka iväg till Alice då :) Hon hörde av sej! XD haha


Och sen måste jag bara berätta hur himla otroligt fina mina killar är! (alltså TH) Dom donerar deras nya DVD och Bill donerar hans ring han hade under typ hela Europa turnén och är värd typ 4000 euros till välgörenhet! Jag blev faktistk tårögd när jag läste detta och såg videon på THF...jag lovar! Och jag vet att jag låter som värsta mesen, men det är sant...Dom är så fina och dom skyltar inte om det som andra kändisar gör liksom.
"We hope it will help at leas one child" <3333

           

Lördag

Hej bloggen!

Lite sen update idag, sry! Men blama inte mej! Och jag ska inte nämna vem ni egentligen ska blama...ush, får damp av att tänka på den jobbiga personen!!
Men, nu ska vi prata om något roligare! Vet ni, snart får jag min data uppe i mitt rum. Det är något som verkligen kommer bli geil!
Och idag ska jag till Alice tror jag. Om den lilla fulingen hör av sej snart! ;) hehe.  
Och bilderna! Asså sega idiot! Vad är det osm händer, det går ju inte att ladda upp dom!! :(

Heilig

Vackra underbara Lied... <3

Du wirst für mich immer Heilig sein
Ich sterb für unsere Unsterblichkeit
Meine hand von Anfang an über Dir

Ich glaub an Dich

Du wirst für mich immer Heilig sein


Du kommer alltid vara helig för mig
Jag dör för vår odödlighet
Min hand över dig från första början

Jag tror på dig

Du kommer alltid vara helig för mig


Nyårs klänningar


                       



ps; det går verkligen inte att ladda upp några bilder just nu..vrf ska alltid något vara fel??

HOwm

Hejsan!

Har precis kommit hem från bion. Jag och Linnéa kände oss lite, bara liite udda när vi gick in där på bion med bara massa små skitar, hehe..Men men. Tha movie va ju helt okej också. Vissa grejer va lite komiska. Så jaa, nästa film? "Twilight" kanske??
Alla snackar om "Twilight"! Jag hör om det typ överallt känns det som!! Finns t.o.m en "twilight"-tråd på THF om jag inte är helt ute och cyklar...som jag kanske är, jag vet faktiskt inte helt säkert, hoho.
Men hörni, ska jag vara helt ärlig? Jag hade aldrig, understryck aldrig hört talas om den förren typ nu på senaste tiden. Nu har jag fått lära mej att det är en bok. Om vampyrer..?? Tack för kunskapen alla som har berättat!  ;) Typ Klara och Jessika XD



DET ÄR NÅT SERIÖST FEL MED DEN HÄR DATAN!!!! GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDERNA!!!!! MEN JAG KÄMPAR VIDARE!!!!!

Fredag

Hej bloggen! Hoppas allt är bra med er. Jag när bara bra här! Sitter just nu i skolans café och snackar sötsaker med Linnéa och Klara. Visst är de trevligt? ;) sen efter skolan ska jag och linn-ea se på Madagaskar...haha. Typ alla kollar på Twilight och så kmr vi och ser på Madagaskar :-p. Iaf, ha de gott!

En liten början

Har nu börjat lite smått på mitt musik projekt, om Gustav Mahler. Någon typ kompositör. Vet ni, han är typ tysk...eller så var det något om att han komponerade och sånt skit i Tyskland. I, håll i er, Leipzig och Hamburg!!! Ballt va?
Hade ingen aning om att jag skulle få lite TH städer när jag valde den här snubben.
Lite roligt! För det gör faktistk detta projekt lite mer intressant, om man ska vara ärlig ;)


Musik projket

Japp, jag har musik projekt tills nästa vecka, precis. Så jag måste nog sätta igång med den nu... och det är precis det som jag planerar att göra!! Är man inte duktig!?
See yah!


Torsdag

Hejsan!

Vet ni vad, det är torsdag idag! Om det kommer som en nyhet bör ni bli oroliga...hehe. Jag sitter här iaf, och min katt sitter på datan. Fråga mej inte varför. Men det är ju alltid trevligt med lite sällskap när man surfar på internets vågor.
Måste bara säga att det är is! Det är is på marken och gatan och lite på gräset. Jag åkte värsta skridskor på parkeringen idag. Billigt och bra vet ni, man slipepr åka till en skridskorhall ;P. Inte för att det är något jag skulle vilja göra, men nu har man ju endå inget val, haha.
Men nu ska jag kolla på det sista TH-TV avsnittet för iår.. man komemr sakna dom, visst?? :'( Men glada tankar, om 3 veckor kommer DVDn med massor av TH!!!! :D


Dirty Sexy Money

Idag börjar "Dirty Sexy Money" igen! Me älskade det programmet förut, så det ska nog bli en omtyckt serie igen (; hehe.

               

Flumm

Asså jag suger verkligen på att komma på rubriker! Och sen så vet jag inte heller vad jag ska skriva om. Men jag vill liksom skriva någpt, så då blir det bara något ord som jag väljer som rubrik och så där. Hoppas ni kan sätta er in i min situation och liksom känna den feelingen som jag känner...get it? (; haha. Om ni inte förstod, så ska ni inte ta det seriöst helt enkelt.
Ja, vad kan man berätta då? Jo att jag har lekt (haha, jo det är sant!) med min kusin och lillebror. Värsta smartis gamet och jag var ju såklart bäst och ägde alla! (i mina drömmar) Men det var skitkul!


Bokad!

Jaa, jag har just bokad "Tokio Hotel-Caught on camera" !! :D
Mamma sa att hon payar den så ingår den liksom i min julklapp. Är det inte underbart!? Jo, det är helt otroligt!! Detta betyder att jag har lagt beslag på den!! Bara 3 veckor kvar tills den kommer nu då! Längtar!! :D



Tänk när man kan sitta och glutta på den! Vill ha den nu! :D

Onsdag

God morgon! Jag sitter på bussen och tinar upp. Det är verkligen, verkligen kallt ute! Ush och fy och blä! Och trött, ja men det är man ju också. Men det är man alltid, så varför börja klaga på det nu också? Iaf, så får ni ha en bra onsdag! Puss och kram! <3

Betyder det tur?

Shue luue!

Asså ni vet när man kollar på klockan och den är ty p11.11, betyder det tur, eller är det att man får önska sej något? Iaf, om man nu råkar titta på klockan när den är 19.19 har det någon sorts lycko-effekt? ;) hehe. Jag vet att jag snackar om lite skumma saker, men det är väll roligt! :D
Ja, grejen var bara det att jag fick en skymt på klockan när den var 19.19, som ni kanske fattar ;)

Ja, har inget mer intressant att säga. Tyvärr, tyvärr..har ni märkt att jag har sagt mycket "tyvärr" idag? x)



Översätt

Ja, nu kan man som sagt översätta bloggen! :D
Det är väll roligt!
Har faktistk några stycken som läser min blogg och inte är svenskar, så nu rä det fritt fram att översätta ;) möhöh

juste, det var dags för att läsa svenskan..(gå och sug lilla svenksa bok!!)

Puss! :)

Let's dance!

Hejsan!

Get it, tisdagen är sluuut! Tisdagar är så jävla balle sugiga! Men nu är den finito! :) Wonderful!
Men för en gång skull va det en riktigt rolig idrottslektion. Vi dansa! Fatta vad skojj! :D Jag älskar att dansa. Har typ gjort det sen jag va 6-7 lr nåt, så..fast nu går jag inte längre, höhö.
Och sen detta väder! Det ahr varit en fight mellan regent och små mesiga snöflingor. Tyvärr segrade regnet. Och det har verkligen regnat. Så in i hellet! Liksom Danke regnet för att du förstör mitt hår! ;P
Nu måste jag tyvärr också läsa min svenska-läxa....



Vi tog ett gäng riktigt flummiga bilder idag. Vissa är verkligen sååå fula för att visas in public, tyvärr.. xP

Tisdag

Hej bloggen! Det är tisdag idag. Bara tisdag!! Fatta vad tiden går segt! Hehe. Nä, men jag har bara en dålig feeling för tisdagar....först NO i 1 och en halv timme! Det säger väll allt? Bajs på NO! NO är noo! Men nu ska man inte klaga. Snart är tisdag, denna långa dag slut och då kan jag få sova igen :) man måste ju försöka se små ljusa saker i dom tråkiga stunderna. Aja, kramar på er!

snart är det jul....

....och då vill jag ha denna!!!

                                          

                                                  är den inte sööt?
                               Tänkt den med dom dära söta pumpsen!

sladder armar

Hejsan svejsan lilla bluggen! :)

Jag har varit losig idag igen, förlåt! Jag syftar på uppdateringen om ni undrar vad jag snackar om. Inte för att någon bryr sej, men endå..
Jag har typ nyss suttit och försökt läsa tyska från "oops! extra" och det går inte så jättebra...hehe. Jag förstog bara lite. Lite på vissa stycken, men sen tog de stopp. Fast jag måste faktistk skryta att det är bra för att inte läsa tyska! Och då ska jag inte nämna att jag har en tysk farbror...nä, absolut inte! (;
Men men, nu snackar jag skiit igen. Fick föresten tillbaka mitt matteprov idag. Och jag tror Gud älskar mej, för att jag klara mej precis! Asså verkligen verkligen precis...inte för att jag är nöjd med resultatet, men det är ju bättre än att faila liksom.
Och sen så har dagen varit fylld med massa flumm.....t.ex rubrikens ord....precis ;)


Måndag

God morgon bloggen!

Måndag igen. En heel vecka börjar igen. Jag är trött, som vanligt. Men snart är det december och sen är det jullov! Och de är väll bra? Så man måste kämpa med dom hära fula mognarna!! Det kommer gå alles gut ;)
Jag har inget intressant att skriva just nu så det får ta och vara slut här.

Ha det bra! :)

Lite ink

Jag sitter ju såklart och kollar på Miami Ink om rubriken verkade vara lite skum.
Och ajg måste säga att jag mår dåligt! Inte sjuk dåligt, utan bara allmänt dåligt! Jag vill bara sjunka genom jorden...jag får panik...jag önskar att jag bara kunde ta och springa härifrån, för ibland pallar jag inte...men jag kan itne göra det. Men jag andas. Det kommer gå bra...

Iaf. nu håller någon på att tatuera in en hund på någons ben, cute! :)


Titta mamma, det snööar!!

Haha, ja man kan plocka bort "mamma" i rubriken..hehe. Men Titta, det sööar verkligen! :D
 Äntligen!


Caught on camera!

5e december, 8e släpps den i Sverige....Jag kan bara säga en sak....GE MEJ DEN NU!! Denna DVD kommer pigga upp när jag har lagt beslag på en, sen! ;)


Lite nytt

Ja, jag har ändrar bakgrundsfärgen lite här i bloggen dåe :)
Tycker att det passade bra emd en liten rödigare ton nu när juletiden börjar närma sej! hehe, näe de va inte så jag tänkte. Men jag har tröttnat lite på den rosa färgen ;)

Pics

Ja, igår var en flummig kväll. När jag blir mätt elelr trött så kan jag flabba på om vad som helst. Så ja...
Jag och Sanna började tillexempelt snacka om svampar och mahogny mitt i natten :)

Innan jag och Sanna gick till Atosa knallade vi runt och på en ler-äng...vi sjönk ner i leran!!! XP








Okej, nu orkar jag ine ladda upp fler bilder för tillfället. Det tar verkligen jättelååång tid!!

Söndag

Hej bloggen!

Jag och Sanna endade up hos Atosa igår. Så vi stannade över natten, hehe. Just nu idetta nu, DET SNÖAR!!!!!! Jag lyssnar på TH, på väldigt hög volym (jag är ensam hemma, så då är det ingen som kan klaga ;) Och jag vet ni, jag känner mej lycklig..XD
Det är väll bra, leute!!! Jag tycker iaf det är jättebra! ;)

Snart kommer det nog upp lite bilder från igår! <3

Kram

I väntan

Hellue!

Har fått SMS besked om att Sanna sitter fast i trafiken på kungsgatan! Jag säger bara shiat!! haha, nääe...så är det väll iaf inte! ;)
hehe. Nä, men hon sitter fast på stationen eftersom bussen körde ifrån henne. Stackars lilla kvinna! Så hon kommer väll hit runt om en halvtimme och lite mer. Störande att bussarna går så annorlunda tider på helgerna än på vardagar. Det är inte shyst stil, SL!!!
Och nu dunkar lite hiphop musicaa här. Ni vet min kusin, han och sin hiphop! ;)



haha, på tal om honom så börjar han dansa nu också! ^^ hehe

Upp på väggarna

Hej bloggen! Har nyss kommit hem från konfirmationen, har satt upp ytterligare några bilder på mina väggar. Det är snyggt! Tro mej! Allt är föresten bra här med mej. Och jises amalia vad jag är hungrig! Ska bara lyssna på RSG, som spelas på högsta volym, sen ska jag ta mej en bit mat! Puss!

Shuues

                                     
                                      Söta små pumps nu till jul kanske? :)
                                                         http://ellos.se

NU är man på sin plats!

HElluuuue!!!

Har anlänt från Arlanda och är hemma och har haft problem med internet och sååå....
Vet ni, Arlanda, jag älskar det!!! Varför? Jo, för att det är liksom en "symbol" för att något roligt ska hända. Alltid när man är där är man glad! (förutom den gången då LM drog..) Det är liksom alltid spännande. Eller iaf om man själv ska åka någonstans.
Nog snackat om Arlanda nu. Tråkigt ämne liksom ;P Och bara för det vet jag inte alls vad jag ska skriva om. Jag behöver just nu en TH-kick!


Arlanda igen

Hej bloggen! Har precis kommit hem från skolan och sitter nu i bilen påväg till arlanda, igen. Ska picka upp min mamma och phillip, min yngsta lillebror. What a day! Det regnar som i helsike! Det är monsoon på riktigt! Really... Ses senare! Kram !

Lyssnar

Sitter här och lyssnar på "Stich ins glück" underbara låt!
Men nu säger min trötthet typ ifrån här, så jag borde kanske lyssna på den. Vad tycker ni? Ja, det spelar egentligen ingen roll vad ni tycker för jag tänker iaf lyssna på min trötthet! ;)

Guten nacht! <3


Jag har tom i mitt rum

Jag shoppade ju in TH-tidningen idag dåe. typ "oops! extra" lr nåt sånt. Och kolla vilken bamse bigga poster man fick! Bill är på andra sidan. Men kolla, jag har Tom i mitt zimmer, på min dörr ;D Sexigt värre!

   

Lite plugg

Jag har pluggat lite grann. Har iaf läst klart alla sidor i svenskan. NOn är nästan helt klar och franskan..ojski pijski, jag glömde den..så jaaa, jag tar och skiter i den helt enkelt. Men den är endå rätt så enkelt. Pasé composé, lr nåt sånt ;P Det är typ någon slags verb böjning..men den är nog rätt enkel, I hope. Annars blir det synd om mich imorrn.
Men endå, en läxa typ en gång? Vem fan bryr sej? Ibland har man bara inte något ork til att göra exakt allt. Så det sååe!


Jag på Mallorca förra året..de va såå skönt! Vill back!! Och jag ursäktar för att man
ser lite kocko ut...

TOrsdag

HEjsan!

Jag har inte varit så aktiv på update fronten idag, inte. Mar precis kommit hem fårn stan med Sanna. Vi hittade en TH-tidning och några TH-pins..hehe. Vilken TH shopping va? (;
Det regnar och vädret är verkligen sugigt upp i...ni får själva sätta in ett passande ord där...
Iaf. Matteprov idag. Jag tror iaf att jag komemr få godkänt. Eller, det är väll det jag hoppas. Och vi hade även musiktest! Det var någon rytm övning. Och min lärare kom faktiskt fram till mej och sa att jag hade gjort dom tre första styckena (de va dom enda jag gjorde) perfekt! :D Fattar ni! Det finns ett ämne jag faktiskt har talang i, och det är musik. Jag är stolt!
Och sen idag istan, så blev jag och Sanna fotade för typ filmfestivalen. De va lite skojjigt ;)

Nu ska jag kolla om det är något TH-TV avsnitt idag..hoppas!!! Och sen blir det plugg, och senare återkomemr jag!

Pussar!

ojdå

Vet ni, jag har fortfarande ite kommit igång med varken amtten elelr någon av alla dom andra läxorna. Visst är man dålig ibland?
Men jag är ensam hemma och det är läskigt!!!! hehe, näe det är det inte. Men jag börjar bli lite hungry så jag ska nog ta och äta lite kakor ;)
Har också kollat igenom några EMA bilder. TH va väll endå hetast av alla på galan? Såklart! Man behöver inte ens ställa frågan liksom! RIktigt fina bilder :)


Ja, som sagt, man behöver inte ens fråga!!! <3333


HASSE!!!!!

Jävla skit!!!!!!!!!

Jag satt just och hade skrivit ett jättelångt, riktigt bra inlägg.....och vad händer när jag ska posta det!!!!!!!?????? Jo, det blir "sidan kan inte visas"
Gå och dö, lilla "sidan kan inte visas", du är fuuulllll!!!!!!!!! AAAAHHHH!!!!!! Ich hasse dich!!!!!


...så.....nu har jag lugnat ner min ilska lite...bara lite....


Onsdag

God morgon bloggen!!

Vet ni, jag är på jääkligt bra humör idag!! Har sovit hyfsat bra, har satt upp dom nya postrarna i mitt rum och jag är helt enkelt bara allmänt glad!
Okej, en sak gör mej lite irriterad just nu...ni vet ju att det är TH-vecka på TRL?? Ja, precis det är underbart! Men vilka otroligt sugiga tider det går!! Klockan 8 börjar reprisen från igår, så jag hinenr se typ 5 minuter sen måste jag gå. Och sen är dagens program klockan 2 på eftermiddagen och då har jag inte slutat än..:( Är inte det sorgligt? Jo, det är bajsigt! Jag som gått och längtat på denna TH-vecka i evgiheter...
Men annars så mår jag toppen bra! :D

Och ni får också ha en trevlig dag!! Pöss pöss!

måste egentligen..

...plugga...men jag pallar inte, as usual. Har matteprov på torsdag. Men det får bli plugg imorrn istället. Inte så skojjit, men man måste ju faktistk göra det någon gång. Kan liksom inte escapa de.
Men som sagt, det tar jag tag i imorrn ;)
DH idag också. Hoppas någonting lite spännande händer dåe! :) hhii




Tisdag

HEjsan bloggen!

Har precis kommit  in från en liten tur med Linnéa i jakan, och har kommit in från monsoon vädret där ute. Det är verkligen, verkligen verkligen dåligt väder där ute! Bläckel päckel!!!
Dålig update idag också, jag vet. Men så blir det alltid på tisdagar. Tyvärr.

Har idétorka på något att skriva så jag återkomemr snart kanske!

Pussar!

höhö

torrt gräs....höhöhö

De där va Sannas skämt och jag fick bara ett litet ryck att skriva det.
Jag ska typ va världens mest tråkiga människa, men bye bye jag ska sova!!!! För snart dör jag av trötthet. Okej, nej..jag är lite lite väl överdriven...föst måste jag spana in en verkligen adorable video på mina jungs!!! Gus, vad jag garvar sönder varje gång jag ser den XD
Detta är Bill "our desk...no, your dad...faack.." XD asså man kan faktiskt inte beskriva hur otroligt komisk den där videon är.

Adios amigo!

B O R I N G

Rubriken säger väll allt?
Jag har tråkigt som fan. Har varit ute med min vovve, som är så jäkla f****** b**** tråkigt...man ursäktar svordomarna. Plus att det blåser som värsta tornadon där ute! Jag blåser ju fansiken nästan iväg! Okej, det är lite lite till att överdriva. Blåsten i stran va mkt mkt värre. Men det blåser iaf lite... :)
Ska nog ta och kila in på THF och se om det har ploppat upp några nya små trevliga nyheter :)

hugs!


Sweet hoome

Hellusan!

Har typ precis kommit hem. Vi va ju på Riksdagen idag, så därför slutade vi typ 5....och egentligen slutar vi runt 3, så det blev två hela timamr extra. Och jag är trött som fan och hungrig. Så hungirg att jag inte pallar äta. Det låter kanske skumt, men då är det en seriös hunger.
Trust me, jag vet...eller så kanske det bara är mina konstiga hunger feelings. Vad vet jag liksom?
Och det blåser som in i tyskland! XD I stan höll jag typ på att blåsa bort. Och mitt hår levde ett eget liv i båsten. Och fy, vad det är kallt! Men vad kan man vänta sig i dessa vintertider som är påväg..hehe.

hehe, mitt heta lilal mästerverk x)


Nu, är det dags att fylla min mage med kalorier! See yaaah!!

Måndag

God morgon bloggen!

Hoppas ni har sovit riktigt gott. Om jag har det, nä..absolut inte. Eller jo, jag sov gott tills mobilen ringde med världens sämsta sony ericsson skit till alarmsignal...blä! Jag tror nog att jag kommer hinna dö annan jullovet. Hur ska jag palla med dom här morgnarna i typ 6 veckor? Jag har ingen aning och jag vill helst inte tänka tanken..haha. Jo, man är väll lite överdriven.
Men man måste se fram emot lite positiva grejer. Som idag, ingen vanlig skola förutom en lektion. Sen ska vi dra till typ Riksdagen. Det är iaf roligare än vanlig skola! Erkänn!

Hoppas ni får en riktigt lovely day idag! :)

Kram

Miami ink!

ooh, måste bara berätta att jag är lite glad! hehe..
Spana in "Miami Ink" för någon timme sen lr nåt och vet ni, jag har fått lite mer inspiration till min framtida tatuering!!!! :D
Asså den kommer bli underbart snygg...vill ha den innålad i min hud typ, NU!! Det där lät faktiskt lite äckligt..men det blir ju så..;P
Först kommer det stå "ett ord" (vill inte säga än ;) och sen under det kommer det inte gå som sträck, utan mer som lite "böjda" streck som går ut från mitten av ordet och som liksom understrycker ordet..asså det är verkligen svårt att förklara. Men någon gång kommer ni få se resultatet och det kommer va V A C K E R T!! :D

      

Tee

                                                    

                                                   Riktigt fin! :) från H&M http://hm.com

Lite problemas...

ååh, det har varit problem med blogg.se så det har inte gått att posta inlägg på ett tag. Men jag hoppas att det funkar nu!
Har just spanat in "hål i väggen", jäklarns vilket komiskt program det kan vara ibland. Hahaha, fick precis en tanke...tänk om TH skulle vara med i "hål i väggen"!!! hahaha...omg, det skulle JAG verkligen vilja se!! XD



Söndag

Helue bloggen!

Idag ahr jag varit i stan med min kusin, hennes mami och min farmor, hehe. Guess what, vi har sett på...teater! Va pinit. Men aja, hade ändå inget annat att göra, förutom lite läxor..men jag pallade inte göra dom så, ja.
Och asså shiat vad helgen går fort! Jag har inte hunnit sova ut någonting!
Fast igår så vaknade jag av att någon, antagligen min pappa spelade...TH (ja, helt rätt!!) på högsta volym. Snacka om jag blev förvånad, men glad....ja!! :D

(hoppas nu att detta inlägg går att posta!)

och, haha. Detta är jag hos mina kusiner igår..pinsamt... x)


Äntligen!!!

Hej igen bloggen, på riktigt!

Från en data! Yes, nu funkar allt. Vad glad man blir! :D
Har just kommit in från n liten tur med min vovvis. Nu sitter min bror och spanar in "Taxi"..vilken liten mupp han är, jag vet. Ska snart draga iväg till mina kusiner. Man ska inte klaga, men jag hade hellre valt att göra något annat denna kväll, men min papap typ tvingar mej.. :(
Men det kanske är bra att jag hänger me, om jag ska försöka övertala honom om en piercing inna  mamma kommer hem.  Ni vet, det gäller att va smart ;)

Och, torsdags EMA...Tokio Hotel vann Headliner!!! Jag sa ju att dom skulle vinna, va, vaa!!?!? :D Sekunderna innan dom presenterade vinanren banka mitt hjärta så hårt att jag trodde det skulel explodera. Jag va så sjukt nervös!! Men dom vann!!!! :D Dom vann!!!!! Och jag skrek och hoppa och grina, ja  det gjorde jag! Vilken underbar kväll det va! :D


Smart måste de funka!

Hej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering, men mitt internet funkar fortfarande inte! Jag vet inte vad jag ska va mej till! Har massa viktiga mejl jag måste kolla, måste snacka med en person om en viktig grej och jag får damp...men jag ska se om jag kan baxa farmors mobila bredand ikväll. För att gå in på internet på mobilen, som jag gör nu kostar allt annat an lite..hehe. Så förlåt alla om jag inte kan svara på kommentarer just nu. Men så fort allt blir bra igen kommer jag att svara som vanligt. Ja, de var allt för mej nu. Hoppas nu att jag kan höra av mej ikväll sen! Pussar på er!

Så otroligt sur!

Allt är piss! Jag hatar min data, jag hatar mitt trådlösa jävla internet! Inget funkar! Jag bloggar från internet i mobileo just nu, fast jag inte får. Men vet ni, jag bryr mej inte!! Visst, jag kanske är beroende av datan, jag är kanske en liten datanörd. Men so what, låt mej! Är iaf på otroligt glad att TH vann Headliner igår på EMA...jag började gråta när dom på att TH vann. Jag hoppade och skrek. Min kusin kollade snett, men vad gjorde de!? Hålla, TH vann! Jag va en lycklig människa igår :-) jag älskar TH....ja, det gör jag!!

EMA

Ja, det börjar sändningar från EMA redan vid 19.00 på MTV. Då är det bla röda mattan med lilla Perez, och sen tror jag röda mattan fortsätter till 21/22 då själva galan börjar. Sheiss, vad jag är nervös...mitt hjärta bankar helt seriöst i höga tempon..ojoj...shit...jag måste andas...
Iaf, nu tror jag att jag försvinner. Det här blir nog mitt sista inlägg för idag. Har en låång EMA kväll framför mej.

Kramar!

   

Linnéa Idag;

Meine simpla outfit idag. Wiie, vad jag diggar leggings! Måste shoppa in mer tunikor någon gång! När man har lite mer stålar i plånkan ;)
Iaf, här komemr dagens outfit :)



- Tröja från Gina Tricot
- Haldduk från Gina Tricot
- Leggings (har faktiskt dubbla...xP) från H&M

jahapp..

men ööh, de va inte alls någon Tom utan tröja på dagens TH-TV! Dom gav oss falska förväntningar!!!! XD Men de va endå ett härligt avsnitt, yes it was! :)

Måste ta och nästan göra om min engelska uppsats..ja ni läste rätt!!! Asså jag blev sur, sur som in i helvete när jag fick reda på att jag hade gjort fel. Fel, fel, fel! Asså oooh, jag ville bara slå till någon!!! Damp-attack kanske jag fick. Men bajskorv, jag blev sur...jag ahde ju för tusan gjort klart den! Ibland är världen orättvis...ja, det är den.. :(



De va frost idag...det betyder att snart är det snövit på marken! :D De är faktistk lite trevligare än bara darkness!

Torsdag

Hej bloggen!

Är så nervös. Det är EMA idag!!! ojojoj.....vet faktiskt inte vad jag ska skriva.....!!!
Jo, shiat, jag vet precis vad jag ska göra! Kolla senaste TH-TV avsnittet. Vill se det NU! Jag säger bara en Tom Kaulitz utan tröja, jag har bråttom!
Återkommer!

Hej då sålänge!

happy!

ååh, jag är så glad!!! Ni vet väll att dom ändrat åldersgränsen till fan-partyt!? Jo, det har dom iaf. Och jag har fått min pappa att godkänna att jag (lr ja, han) kan vara med och tävla!!! Men jag måste vänta tills han kommer tillbaka igen. Okej, jag vet att det är en chans på miljonen att vinna, men är man med och tävlar känns det iaf att man har någon chans. Och babes, that's wonderful!!! :D

Lyckades ladda upp mina bilder på data iaf! Danke, Sam jag älskar dej! :) höhö

Här är den dimmiga morgonen iaf, ush lite skäry...





ja, jag blev nästan rädd! XD

och bara så ni vet så ska jag och Sanna gifta oss på söndag i cybertown. Välkomman om ni vill!! XD

Klänningar från nelly

Jag har blivit en klänningsnörd på sista tiden. Det är allt jag kollar upp i klädväg just nu!




den 1:a och 3:dje är mina favvosar!! Me really really want...

alla är från http://nelly.com

hetingarna, mina

kolla vilka otroligt läckra bilder jag hittade på Klaras blogg (http://jagochklara.blogg.se)
man blir nästan tårögd av att dom är så fantastiskt snygga.... :'D





edit: Klara har alltid heta bilder på sin blogg...och det får mej att dö varje gång..ni fattar väll själva av att bara spana in dom här två exemplena!!!!!!!!

Onsdag

Hejsan svejsan!

Hade problem med att få igång intenet idag! Häll nästan på att få ett dampanfall. Att internet alltid ska vara min ovän, alltid ska den hålal på och strula upp datan..;) ni fattar vad jag menar, I hope.
Och det verkar typ som att min mobil bara har lust att ladda upp bilder varannan dag lr nåt. Nu går det inte, men igår gick det. cepatt system...och udda nyheter; Min mobil heter härmed Sam! haha.
Och Linnéa gav mej också en väldigt fin komplimang idag; att jag är så bra på att härma våran hemkunskapslärare..ja, asså jag vet egentligen inte om jag ska ta det som en komplimang, men men.. ;) Och sen måste jag bara nämna matten, shiat vad jag och Linnéa garva på oss! Jag trodde att jag skullep ipnka på mej, på riktigt! Fast jag brukar ofta känna så när jag verkligen garvar. Och det är rätt ofta..;) Och inte nog med det, så stoppa killen bredvid oss upp en penna i näsan och i örat och ropa "Linnéa, Linnéa!"...haha, vårat matte äventyr ;)

ska försöka ladda upp lite bilder igen nu!


haha, kolla mitt ena öga värsta lysande. BAllt! not...

och oh myyy!!! Imorrn är det EMA!!!! ikväll ska jag be!!! haha, lita på mej!!!!

Dress

                                                         

                                                           Inget speciellt, men snygg, ja!!
                                                      Fast strumbyxorna ska bort enligt mej.
                                                          Man måste ju show some skin! ;)

aj äm singing

ja, det göör jag faktiskt!  Och ine nog med det, så sitter jag och sjunger på tyska!! Haha, det låter nog väldigt fult för en äkta tysk, men någon icke tysk skulle jag nog lätt kunna lura i att det är precis såhär det ska låte! ;) Mitt uttal är inte det bästa.
Men jag bryr mej inte! För jag är lite pigg nu. Så det så! Jag har faktiskt riktiga sång skills!

Nu ska jag återgå till "wir sterben niemals aus

adjöken fröken! :)

jäpp


                 Det här är resultatet av för lite sömn....
                      jag är en ful människa...blä..!

TIsdag

Hejsan bloggen!

Jag säger att jag är jättetrött. Holy mama, de är nästan på gränsen till att om man blundar så somnar man direkt. Jag ska försöka ta mej en omgång att ladda upp bilderna nu också. Det måste ju seriöst funka någon gång! Ja, rpecis!
Och shiat, ahr sett 3 oliak filmer i skolan idag...asså som lektioner. En om typ global uppvärming, en fransk blajja på franskan och "Holes" på engelskan. Ett nytt skol-film-rekord antar jag? Men vem fan bryr sej? Ja, inte jag iaf...är för trött för att orka bry mej om nåt. Ja faktikst...bajs på skolan. Den tar all min energi..god natt människor..nää, nää! Jag hålelr mej vaken! ;) I think..

varför ska alltid något vara fel!!??

okej, nu börjar jag att koka upp! Seriöst, när internet ska va fixat så ska de inte gå att ladda upp bilder!!! Jag hatar dej, min nya mobil! Släng dej i väggen!!!!
Nä...innerst inne hatar jag dej såkalrt inte :) ta det chilli chill, lilla elektronik polaren! Men jag kommer till slut dö om jag inte kan ladda upp bilder! Vad ska jag göra..?

haha

Ibland behöver man lite garv för att må bra. Ett litet haha från sin mun..XD Yes, människor! Ett bra botemedel mot trötthet är 1, 2, 3 skratt! Jaaao. Och ett skratt fick man tillexempelt idag, i skolan när Linnéa kom fram och sa det tyska "s"-ordet. Eller ska man vara ärlig, så garvar jag åt typ allt. Allt tråkigt och allt som är menat att de ska vara kul. Jag måste klargöra en sak, jag har dålig humor. Dålig som in i helvete! Och det tycker faktiskt andra människor också, för dom har sagt det. De va tillexempelt en kille i våran klass som fråga "vilka är det som ahr sämst humor? Jo, Linnéa och Linnéa!" mohaha! Så det är bevisat, Linnéor har dålig humor.
Men jag har råkat hitta vänner, där alla har dålig humor dom me.

Okej, stopp ett tag! Vafan är det här för inlägg? Jag har börjat dilla om humor...!!! Hallå, frågetecken. De va de inte alls meningen att jag skulle skriva om! Och bara för de så har jag glömt bort vad jag egentligen skulle skriva...bajsiga mej! Att man alltid ska börja skriva annat superonödigt. Aja, vem bryr sej! ;)

Har problem att ladda upp bilder, så vi får nöja oss emd en liten Tomi. Fast det är ju inte alls illa det!! :D


Då är man tillbaka

Tjo bre!

Har nu anlänt hem, eller de va ett tag sen. Har överlevt en måndag idag då! hehe. Men shit va trött jag va! Under sista lektionen, matte kunde man inte hjälpa att hjärnan va lite ur balans. Jag satt och typ klottra lite hela timmen. Men, ibland pallar man inte vet ni. Det är ju fullständingt normalt. Men annars va det rätt så kul med lite normala lägen igen. Sanna har klippt lugg, den lilal söta ungen! :) hihi. Trevlig nyhet, va?? hehe..

aja, kisses!


                          lite suddig bild x)
 
plus att jag frös som en babiam rumpa!!


Måndag igen

God morgon!

Nej, det är ingen god morgon. Jag protesterar! Mot allt! Tidiga mornar, skolan, mörker, kyla, ALLT! Jag vill inte, vill inte, vill inte! Jag orkar inte!!!!! Nu måste jag väcka min hjärna till liv igen...hehe. Men allt är så jobbigt. Fattar ni, det är heeela november och typ halva december kvar tills nästa lov! Denna tid är den jobbigaste. Kallt, mörkt...
Men det hjälper inte att jag ropar ut mina klagomål. För dom hjälper mej inte. Men man har väll rätt att få tala ut om sina åsikter? haha. Jag börjar bli knäpp, jag vet...

Jag hoppas iaf att ni röstade mkt på TH igår! Det är det minsta ni kunde göra för mej i dom här tiderna..möhöhö. NU är röstningen iaf stängt, trot jag. Please, må TH vinna! :D

Kramar!

Trötthet

Japp, tröttheten börjar lååångsamt att smyga sej upp i mina ögon. Eller vart är det man känner trötthet? Jo, man kanske känner den i kroppen förresten. Känner iaf att för mitt eget bästa så borde jag egentligen gå och lägga mej nu. Om jag ska orka gå upp imorrn. Men det spelar ingen roll om jag går och lägger mej 8, jag kommer endå inte upp som ett spjut på morgonen. Nää, det är verkligen inte min grej.
Men sanrt, senast kl 11 (jag lovar!) ska jag sova! Elelr om man ska vara korrekt, så vill jag sova. Är jäklarns alibaba trött...gääsp gäsp..
Guten nacht på förhand! Kanske kommer det upp ett inlägg innan man sussar till sömns, vem vet..

Nej!

Hejsan sasan!

Har kommit hem nu. Min lilla familj (dom som fortfarande är i sverige) sitter, som vanligt framför teven som tjocksmockar och tittar på någon film på 3an. Typ, James Bond..höhö. Fast jag ska ju inte säga något till dom. Jag menar, jag sitter ju framför datan som en tjocksmock, så de är ju samma sak.
Man ska ju inte skylla ifrån sej! Det är lågt, my friends ;)
Och jag har just lärt mej en sak. Min kusse berätta just att om man sväljer ett smycke, så dör man inte. Men om man sväljer en diamant så dör man. Intressant, va? Ja, den kunskapen tog iaf upp några av mina hjärnceller. Det låter väll bra?

Jag ska iaf slänga ivåg några sista röster innan rlstningen stänger. Man börjar känna lite nervositet..men jag vet att våra jungs kommer kamma hem minst ett pris iaf. Trust me in that! http://ema.mtv.se/vote (best act ever & headliner)



oh, my piipiing god! Hur fula kan man bli!!!?? XD Ja, denna bild ska då
förställa Sanna och mej...vad man kan vara ful...


Söndag

Hej Hej!

Jag har varit så himla duktig! Har skriit 4 av 5 loggar till svenskan. Och inte nog med det, varje logg är faktiskt, helt seriöst, hålla andan nu, 3 sidor!!! Är inte det bra! Jo, det är så otroligt bra. Jag blir stolt över mej själv..hehe, så kan vi väll säga..
Har också fått min nya mobbe. Fick den igår, så jag har skrivit av alla kontakter, laddat upp all min musik och bilder. Jobbigt, så jobbigt. Men det behövs ju också göras när man får en nt mobil. Så nu har jag den nya Sony ericsson W902 med superbra kamera och jättemkt minne! Haleluja! Min förra mobil hade världens sämsta minne.
Och idag är det sista dagen att rösta till EMA. Och jag tycker faktiskt att jag har tjatat ganska mycket, så nu säger jag det en gång för alla; Rösta, kom igen och rösta nu! In i det sista!

Kramar!

Ännu en film..

Shuuluu!

Jag har blivit värsta filmnörden på sista tiden här..hehe, eller låt oss säga såhär, det är min kusse som alltid vill hyra massa filmer så det är anledningen! Iaf så har vi spanat in "brudens bäste man" lr nåt sånt. Helt okej, bara att typ filmen hacka som jag vet inte vad..dålig kvalitét videobutiken..shame on you! ;)
Och nu sitter dom och garvar åt nån äkta brittisk komedi. asså, så jävla tråkig humor dom har! Men jag verkänner, ibland garvar man (;

Loggar

Blä, blä, blä, perkele och blä!!!
Jag kom just på att jag måste skriva 5, fattar ni 5 loggar till svenskan!!!!! Och man måste typ skriva 4 f****** sidor för att få MVG! Men jag kommer inte satsa på MVG, nej leute, nej...utan jag nöjer mej faktistk med ett G.
Så, jag måste typ nu börja med mina 5 loggar som ska vara klara tills på fredag. Och sen så kom jag just nu på att jag har ett musik projekt också. Som jag tror ska vara klart tills på torsdag...Jag har inte ens börjat. Jag har faktiskt nada aning om vad man ska skriva om heller. Jag dör. Dör.Dööööör...!
Snart börjar seriösa planer på att vara "sjuk" en dag och bara försöka göra klart allt. Men nu måste man kämpa! yääj, det äger jag ju på...



och juste, det är November! Holy mama vad allt går fort...men kan det inte bara gå lite lite fortare så att vi kan få jullov snart också :) Det vore ju grädden på moset XD haha, det där utrycket är verkligen fult!

Lördag

Hellue bloggen!

Jag har gluttat på förra årets EMA som gick, och går på MTV just nu. Kollade bara för att spana in vinnarna av "inter act" (alltså TH) och deras uppträdande. Riktig, bombens super bra!!!!! :D
Och just nu håller jag ¨på med engleska uppsatsen. Har nästan skrivit en sida, men måste skriva en och en halv!!! Och jag är helt tom på ideér just nu...min fantasi är kass enda ner i botten just i detta nu...hm, vilken kostig mening, men aja :P
Spana också in en film igår, typ "the departed". Och det slutade med att alla dog, blev skjutna i huvet typ..härligt va? ;)
Kom ihåg att rösta också till årets EMA, imorrn stängs röstningen! Bara en lite påminnelse :)

Kramar!

RSS 2.0