If I die today, remember me like John Lennon


Det är en liten bajsfråga till företagsekonomis läxan som jag inte fattar och som det inte finns något svar på! Får inombords irritationer. Lyssnar på The Carter ιv at the moment, nice nice! Ska lägga mej tidigt idag, börjar 8 imorrn...jippie...


Now you in this corner tryna put it together How to love


God morgon! Idag börjar vi sent, nice nice!! Försöker gå igenom lite EU-frågor men helt seriöst två av frågorna är helt retarded typ. Fattar ingenting, kan itne ens hitta svaret på det interna nätet!! Alltså internet för er som tänkte "wwttff????"


I talk shit I hope it matters


Sitter och skypar lite lätt just nu. Är glad flicka, ser ut som att min praktik i Indien är fixad!! Wiooohoo!! Seriöst, fatta min lycka!!!!!!!


tisdag


God morgon!! Mååste rusa till bussen nuuuuu!! Eller snaart...


VMALite random bilder ifrån gårdagens VMA!!!!!


She Will


Idag ska Lil Waynes album komma ut!!!! Vet inte om det gjort det..haha men She Will är gryym! Äslar tha beeat!! Lil Wayne är bäst♥
UPDATE: ALIIBAABAA ALBUMET ÄR UTE OCHI MINA ÖRON AT THE MOMEENTOO!!!!


brrrrred


Hejsan!! God måndag kvällskvist! Idag var jag i skolan som alla andra skol studerande barn, elelr itne dom som är sjuka men men whatever...Iaf, dagen ar varit bra lite lätt tröttsam men det gör att man bli flummig på slutet. Just nu för tillfället är jag happyy giiirl!! FIck mail från en praktikplats i Indien oooch om allt går som det ska så ska jag åka iväg!! WOOHJOOO!!! Men man ska inte ha för stora förhoppningar, i värsta fall liksom...

Btw bilden är på lite bakverk. Johan slog till på ett pang-pris! 4 bakverk för 25 spänn. Lite random fact som jag vet är intressant för do flesta!


Forgetting Sarah Marshall


Dagen idag har varit seg. SAknar Indien och min baby bajskorvsmycket att jag tänker riva ner alla hus inom radion av 50000 meter!!!!!!!!! Fast nee...det kommer ju inte hända....ska glo på film nu iaf!


surprise!!


Är sjukt seg i fingerspetsarna på att sprätta iväg nya inlägg här på sista tiden...men så är det.

Igår var det överraskningsfest hos Julia till Julia då, som ska åka iväg till Spanien i ett år!! Hon blev riktigt surprisad kvinnan!! Riktigt trevligt var det också och jag och Öznur hade ett eget dance session lite diskret sådär..


skola


Skola nu igen då!!!!


ett bröllop


Tårtskärning
Min kuisn och Jag

Loove yooouu!!!!! <3<3

Hej! Är tillbaka i Sverige nu...deppmode is on....två veckor gick i turbo-super-ultra-speed och nu är jag i detta land igen..pooooooooooooop!!!! Men jag ska tillbaka till Indein snarast så det såå!
Langa upp 3 bilder från ett random bröllop! Japp, vi actade lite wedding crashers och plankade in på ett bröllop! Näärå, skämta det var min killes morbros superkorta kompis som gifte sej. Lägger upp föer bilder snart, eller någon annan dag. Vill sla sönder mej själv just nu. Tack och hej!


im alive!!

Hejsaaan!! Jag lever!!!!! Ar i Indien nu, har varit har i tva dagar bara inte pallat rora datan haha. Sitter och Skypar med Pappa och tha brothers. Min bror kakar bajs at the moment. Har det valdigt najs har nere iaf!!! Kommer uppdatera daligt men thats life!!! TJOOOHOO!!

Vackraste sången jag hört!


Simon och Pablo sjunger......det går en rysning genom min kropp.....och anledningen är inte för att det är vackert....men kul var det! Och det hör man på mitt asgarv!!! Mörk video man ser naadaaa, men man hör...mer än vad man behöver....hahahahah


Måndag


Idag är det måndag!!! Imorrn åker jag till Indien! 


Gotta love the bass


Vi vet hur man har kul


Hejsan! Drog iväg till Simons trakter igår med Öz där det var en liten sprakande fest...kind off...haha. Iaf, Jag, Öz, Pablo och Pontus aka Kurt Cobain hade iaf jättekul, Simon också när han itne var en social snubbe med några andra...haha. Chillade loss långt in på natten, vi har så kul mina vänner!!! Nu är jag iaf påväg att bli förkyld...paarteey....ska åka till Indien om 2 dagar också...alltid alltid förkyld när jag flyger....fuuuuuuuuuuuuu!!! Mera bilder kommer snart från Öz och Simons kameror!


klumpar


Skulle laga pannkakor imorse och ja...resultatet....degklumpar???


It's Friday


Vaknade klockan 10 idag och drog min feta röv ur sängen klockan 11!! Wiihoo! Jag känner känslan av framsteg från min sida här va!! Tog en promenad med min hundis och det är vääärme! Ännu varmare blir det om man går i ganska snabb takt, oh snaaap jaaa!!


And when we're done I don't wanna feel my legs


Baby ,  I'ma  be  your  motivation


step up


Har suttit och lyssnat på en Gagande Lady ett tag. Känner för att kolla på Step Up, känner mej lite seg, vill duscha, orkar inte resa på mej. Dilemman,dilemman kära vänner!


Happy Birthday Obama!


Obama har 50-års kalas idag!!!!!!


Here I Am


Kelly Rowlands album Here I Am är dooope asså!! Alla låtar är verkligen så himla bra!!


"(hfoNHGIWOH84WHOGA"@@$@


Fuck att vara tjej ibland. Ska kuta in i väggen och döda mej själv.


bio


Har uppdaterat dåååligt!! Nu är det ju agusti och allt!! Agusti?? Det stavas inte så...Det stavas Augusti?? haha, comfusiooonnn!!! Iaf ska iväg på bio med Maria, Öz och Simon nu snart!


RSS 2.0