Jag är duktig!

Har faktiskt skrivit en halv sida fakta om Columbus-mannen och det får räcka för idag. Liksom det ääär ju faktiskt en dag imorgon också, right? (:





är på pappas data och han har verkligen gammla bilder! Typ sen 5 år tillbaka..och gud, jag var verkligen ett fult barn..:P


nu ska jag käka! Mums! (;

Columbus

Jag måste nu börja skriva om Columbus..wiie...vågen...Det är ett grupparbete till SOn och Columbus är mitt "område". Så därför måste jag ju verkligen fixa det här. Och jag tror inte jag kommer palla det imorgon, så jag kör på det nu!


food

Dags att käka lite mat!!!!


Lördag

Hejsan!

Jag har precis kommit he och jag är jätetrött och känner mej som en zombie. Har inte mycket mer att säga faktiskt. Bara att vi hade jättekul igår!



återkommer troligen lite senare.

dra iväg

Jaha, då drar jag iväg till Jessika om typ en timme ungefär. Måste packa lite prylar som jag inte kan hitta! Problem! Men kamera-batterierna är hittade! Eller om jag ska vara ärlig, så tog jag två batterier ur mammas kamera. Men det funkar ju lika bra det! Så då blir det bilder, i stora lass, wohoo!

aja, Ha en trevlig kväll! Kyssar!! <3


Idag är det skönt







snälla snälla, säg att våren är på väg, for real nu asså!

Gårdagens



Nya linnet från H&M
Jeans från H&M
Kofta från H&M

H&M, H&M, H&M...(;


Fredag

God morgon!

Fredag idag, då. I morse åkte min kusin hem igen då..efter att ha varit här i typ ett halvår. Inte så kul, nä. Men det blir nog bra...
Idag blir det iaf en liten tjejkväll med Mad-Ellen, Linnéa och Jessika. Har tyvärr inga batterier till kameran än..men jag ska hitta dom så att det blir lite skojjiga bilder och så! Härliga puckar!


Moi och kusin (;

Hemma

Tjena!

Är nu hemma från restaurangen med min familj och kusse. Det var jättetrevligt! Högt upp i något torn. Känner nu med min mättnad att jag måste ta det lite lugnt i käkandet..haha.

utsikten från restaurangen


en liten ego bild på toan (;


schnee i massor :(

Lite bilder. Orkar inte vänta på fler att laddas upp. Men det är ju lite hräligt endå! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Dan, jag är trött när jag känner efter! hehe

ROSA SKIT!

Okej, nu ligger den nya headern uppe bara för att jag behövde lite variation här på bloggen. Men det är för rosa, och jag vet det! Jag ska fixa det, med antagligen en annan bakgrundsfärg. Men icke just nu.

Damn you ROSA!! hehe


klutt va hetta brillor! B-)

dööö asså!

Det är ingen idé att jag siiiter här och slösar bort massa tid på att skapa en header som inte ens får plats! Jo, den frå plats, men hur fasiken får man den att flyttas mer i mitten!? Jag tar en break nu! Får verkligen grov damp! Laddade ner paint.net, som designa din blogg tipsade om, men jag fattar ingenting. Hur får man in en ild på dokumentet utan att allts ska "börjas om", eler hur man ska förklara? Ska testa Alice program snart, när jag pallar fortsätta.


något så här liksom?

Lär mej gå i klackar




Jag vill inte ens veta hur jag skulle se ut om jag gav mej ut i dessa klackar! Men om dom är snygga? JAA!

Torsdag

God morgon!

Har precis käkat lite frulle,så nu är jag mätt. Och så fryser jag (vilken nyhet). Ibland undrar jag nästan om vi ens har på någon värme här i huset? Verkar inte så eftersom jag fryser bort varenda kroppsdel! Okej, jag överdriver kanske lite, men det är inte direkt varmt. 
Dagens plan är middag ikväll, ute någonstans med min familj och kusse. Sista dagen han är här nu, han åker imorgon. Och jag måste seriöst leta upp batteriet till min kamera! Min underbara rosa kamera som Bill Kaulitz har kollat in i (; hihi.
Får väll ta och göra det snart. 


Härlig morgon med 2 busstolar.
 
  

Mitt lilla inköp

Vi köpte inte så mycket faktiskt. För min del blev det ett sött litet linne och en schweden-handduk till min kusse som åker på fredag :( Var på jakt efter kallingar men hitta inga XD



lite sött, right? (:

Benjamin Button

Hellue!

Nu är jag hemma från mitt lilla äventyr in tha city med Alice. Vi spanade in Braddan i Benjamin-filmen, som var seg till en början med riktigt bra!
Gick just in i mitt rum och jag tror nästan att det behövs göra en akut städning där inne...har jag ork att göra det nu? Kanske, kanske inte (;


Nu är jag redo!

Nästan. Mitt hår är bortom all kontroll! Jag hatar när mitt hår cpar och trasslar sej! Men jag måste försöka lösa det..

Outfit för idag:



hörs ikväll! <3

Dags att fixa sej



Ja, precis. Här kan man inte sitta och mögla fast aset i stolen!

Wednesdag

God morgon!

Redan onsdag. Lov går alltid asfort! Speciellt när det bara är en vecka..Jag säger bara, ge barnen lite längre lov!
Idag är det iaf en dag, hehe, och jag ska träffa Alice i stan och shoppa lite och se på bio. Mysigt! Vi ska spana in den där Benjamin Button-snubben hade vi tänkt (;
Nu ser jag även att norton skiten är slut om en dag..suck! Men jag kan bara be pappa betala nytt ikväll, så blir alles gut! Jag tänker ju så damn smart!
 

min nya location!

God natt!

Nej, jag ska faktiskt inte sova just nu. Så himla trött är jag inte, bara lite...aja, pallar inte blogga så mycket mer idag
så, god natt på er!



nu blir vi power bruttor!

Jag, Linnéa och Madde var faktiskt på spinning idag! Och vi körde gärnet ur oss själva..så nu väntar bara en otroligt vacker syn imorgon när vi checkar i spegeln, kan man ju drömma om (; Nä, men det var jobbigt som fasiken den första kvarten, och jag trodde att jag skulle dö, men sen blev det lättare. Jag säger bara "go girls" till oss! :D


jag och madde (visst ser jag annorlunda ut?)


Jag och Linnéa-pea!

den rätte för rosing

Har just spanat in programmet, och det var helt okej kul faktiskt.


och dom bäästa nyheterna; snart börjar ju DH igen!!! :D wihoo!

zimmer vier acht drei

Nu har jag inte så mycket för mej, så jag tänker lata mej i soffan med zimmer-DVDn! Va jättelängesen jag såg den! Och i ärligheten, så saknar jag den ;) thihi



sen måste jag ju kolla upp andra grejer också! Lite skolstuff, men det kan jag fixa någon annan dag..som vanligt, jag skjuter upp saker (men vem gör inte det?)

Fettisdag!

Tjabba tjena!

Vet ni att idag är det ju den feta tisdagen när man ska käka semlor och feta till sej lite? Säger bara att det kommer inte jag göra! haha. Semlor är inte heelt in grej, helt ärligt...
aja, snart ska jag försöka få lite connection med Linnéa och Madde om den aktiva lilla efteriddagen. Lovar att det är fullbokat idag igen, suck.

Nu ska jag spana omkring på nätet!


då var denna måndag slut

Egentligen har jag inte gjort någonting idag. Varit hemma, passat min lillebror, som ibland verkligen kan ha små moments då man flippar ut...men endå så har den gått rätt fort. Och nu väntar en härlig kväll framför denna data-burk och TVn! Ibland är det rätt najs att bara göra ingenting. Imorgon blir det ju hård träning med Linnéa och Madde, så man måste ju spara lite på sina powers.



damn you snow!





DEPRIMERANDE!!!!!!!!

sweet



skulle passa daaamn good med dom beiga H&M pumpsen!
klänningen är från glitzy





Melodifestivalen - jag dissar

Detta program blir värre och värre asså...detta år har jag inte brytt mej att kolla, bara första gången (; Tycker verkligen att det har blivigt tråkigt, och programledaren!? Pleaaase alltså! Störande som jag vet inte vad!



nej tack, det har verkligen gått over the limit! ;P


Måndag

God morgon!

Jag är seriöst såå glad att vi har sportlov! Fan va skönt det är att sova, skulle kunna sova bort hela dagen! en det går inte..för sen börjar en viss kusin spela hög musik i rummet bredvid..lyckat! Men, men.
Idag har jag inget planerat, men imorrn blir det spinning med Linnéa. Oh, yeah, denna gång ska vi inte slippa undan...!
Iaf, nu i dagen ska jag bara slöa runt här och få se vad man hitta på. Kanske spanar in någon härlig TH-dvd? :)


en liten romme-bild...

me love miami ink!

Ja det gör jag faktiskt!! Riktigt mycket! :D Ska kolla på det snart, ja, om en halvtimme när det börjar (; Är inte lika sur längre, det känns faktiskt bra om man skriver av sej! Bara lite svordommar hit och dit, och slå till någon kudde eller något, haha..men det känns faktiskt myyycket bättre ;)



Ibland får man faktistk lite inspiration till sina egan framtida, kommande tatoos :D

ilska!

Ibland asså! Ibland vill jag bara!!!! Fan, fan fan! Ibland försöker man verkligen att ha tålamod, men det går inte! Det blir för mycket och man pallar verkligen inte hålla tillbaka! Och sen får man all skit! All skit för världens minsta, onödigaste sak! Så jävla sur! Faaan!!!!!!!!!


aja, nu tar jag det lilla lugna!


Söndag

Tjena!

Jag har just käpat igenom denna snöstorm här utanför. Igår var det sol, idag snöstorm. Man kan bara säga "men gud va härligt!"....
Har inte mycket att säga just nu i denna morogn. Ska iaf träna nu! Jippie...!


In the night

Hellue! Först måste jag säga att jag dampar lite på mobilinlägg, eftersom man inte kan 'hoppa ner en rad', ni fattar? Det är mycket mycket störande! Aja, är nu hemma från den otroligt trevliga middagen med farmor och farfar....hm...men det var lite kul, för det va några andra där också som jag inte sett sen jag va typ 7, 8? Något sånt. Så det va ju kul! Men nu ska jag sova, ja faktiskt! Så sussa och dröm sött! Ni kan nog gissa vilka jag kommer drömma om! <3<3<3<3

Lördag

God lördag!

Det är sportlov! Jag gillar! Idag är jag faktiskt, helt ärligt tvungen att följa med till min farmor och farfar..!!! Jag fattar seriöst inte varför?! David (bror) har fått åka iväg med sin kompis och hans familj och åka skidor, i en vecka! Jag får inte ens vara med någon kompis denna dag! Så otroligt taskig stil, jag som faktiskt har varit snäll... :)
aja, vädrete är iaf fint idag...aah! Asså vilken nörd jag ääär!!! :P

det ser väldigt mörkt ut, men det är det inte. Kameran tar mycket mörkare bilder ;)

Jeans jacka

Har sett två über snygga jeans jackor till vår/sommar. En på MQ, och en på H&M.

Här är den från H&M;



Jag är väldigt into sommarkläder just nu (:

Det är fortfarande kallt

Ja! Kallt så att jag dör! Och det värsta är att jag faktiskt sitter inomhus och fryser sönder. Kan ni då tänka er ute!? aja, nu slutar man waina! 
Är det kanske något skojj på TV idag då? Jag har faktiskt noll koll på program...det var bara "Top Model" som jag fliting följde (som jag alltid gör ;) när det var igång. Joo, "The hills" är ju också kanonbra ;)


men guuud va hett (; 

sun in the air

Hejsan!

Nu är denna dag slut och jag sitter här hemma. Känner mej lite depressed, men men. Har ni kollat ut? Det är soligt! Inte direkt varmt, men en liten sol gör en mycket piggare än bara massa snö och hal is.

Är det inte lite mysigt?



Nu ska jag ut på en promenix med vovven!

Fredag

God morgon!

Tänk, egentligen skulle jag varit i skolan just nu, och väntat på en gammal svenska lektion, och sluta dagen 3...men nä, nä! Idag har man istället en hel dag mes svenska tema..men vi börjar senare och slutar tidigare, så jag har faktiskt ingen rätt att complaina!

Och om ni vill veta så sjunger min bror på "my heart will go on". Ballt va? (;

Hörs tonight! <3



skicka

Hej små vänner!

Har kollat på "du är vad du äter" XD, visst är jag muppig? Lite, men det gör inget. Nu ska jag iaf skicka iväg min engelska uppsats till min lärare, och sen är den helt borta från min hjärna. Låter inte det lite härligt?
Har även en liten sovmorgon imorgon, början 9 istället för 20 över 8! Och sen är det svenska tema dag hela dagen, alltså betyder det inga vanliga lektioner, och vi slutar 2 (!) Jag säger bara, be happy!

en gammal bild på mej och lilla hunden




det går inte bra det här med att skicka...damn! Nu får jag lite panik!!

Laga mat

Nu ska jag vara jättesnäll och erbjuda min mamma lite hjälp med att laga maten. Visst är jag ett litet änglabarn...? :) hehe...





med snack om mat, vet ni vad som verkligen är en paaain att inte få äta?? KLADDKAKA!!!!


men jag är cool, jag kommer klara det!

Audition

Stavas det så?

Iaf, Hej på er!

Jag har precis kommit hem från min söta lilla skola!Och vet ni vad, jag har varit på adition till filmen "1000 gånger starkare". Dom kom till vår skola. Lite skojj va? Det känns iaf som min lilla filmning gick lite åt helvete, men men, det är ju bara en kul grej!



mm...jordisar!



haha, man har inte direkt världens urval av bilder (sitter med pappas data)

Kylan is killing me!

För i helvete ja! Varför ska jag råka bo i ett av dom nordligaste länderna i helva världen? It sucks! Det är kallt som in i isbiten asså! Här försöker man spara in på fula ord. Jag sitter här inomhus, och fryser rumpan av mej. Så shyst stil, Sverige, veeerkligeen!

Ja, iaf. Jag har verkligen inget att göra, och jag älskar det! (tänk Kevin style) Asså inom skolan. Damn va skönt, läget är just nu helt lovely. Ska kolla upp om TVn kan erbjuda något skojj ikväll. Troligen inte? aja, nu ska här lyssnas på ljuva musiktoner!


ser ni lite svart där runt ögat? Det är lite mascara som bildats när man är så himla bra på att smeta på den...

Beach

Är väldigt pigg på sommar och värme! Som dom flesta, I guess. Så ja har tagit mej en liten titt på beach klänningar och bikinis! Det är ju dags att börja tänka på sådant ;)

Denna söta klänning från asos
 

Och denna söta bikini från H&M



Asså daamn, daaamn vad jag vill ha sommar! Eller helst, åka utomlands! Jag vill!!!!

Onsdag

Tjena mors!

Har precis kommit hem från skolan. Blev kaos och stress imorse när jag vaknade och klockan stog på 7.50...jag hade glömt bort att sätta alarmet! Så jag fick en liten panikattack och hoppa upp som ett spjut! Som tur var fick jag skjuts av min snälla lilla pappa :)
Och nu sitter man är och knaprar på ett äpple. Och Jag är fri! Inga läxor, inget! Engelska projektet var en liten tönt och gjordes klart av den bästa igår, så den är finito! ;)


Börja om

hejsan bloggen!

Tyck synd om mej!! Min början på engelska projektet är totalt borta (gammla data!!!!) så jag sitter nu för att börja om. Denna gång på pappas laptop. Och det betyder nog att jag måste skriva klart hela projektet ikväll....men det är faktiskt bättre att det blir klart så fort som möjligt så jag bara kan ta det chill dom här sista dagarna innan lovet :)
Ett litet sött sällskap av en vovve har man också!

En liten mini-Tuffe, som jag leta fram här på pappas data :)



Danspasset gick även riktigt bra. Jag ocg

Danspass

Det blir ingen spinning ikväll, alla pass är fullbokade. Fast igår var det ledigt, men då kunde inte jag boka iaf..så jäkla skumt. Aja, jag och Madde ska iväg på ett danspass. Klara kan inte och Linnéa hinner inte med bussen, så hon kan inte heller...Men jag och Madde tänker shaka loss riktigt ordentlige! Yeah! hehe



Nu drar jag om prick en kvart! ;)

BARN/UNGAR/BEBISAR = AAAAHHH!!!

Asså heeeeelll!!!!!!! Gissa vad min lillebror har gjort och håller på med!!!??? Ni kan inte gissa!!! Han går in i badrummet, fyller något med vatten och häller det på golvet, mattor, hunden och, vettefan allt!  AAAAAHHH!! Man får se det från den positiva sidan, snart har vi inomhuspool....



Facebook

Nu har jag laddat upp några härliga foton på Facebook. Och nu ska jag ta och fixa maken lite hade jag tänkt, och skicka ett mess till min moder att köpa en liten brunkräm. Det låter riktigt über!


I am daamn hott!!!! not...(;

Tisdag och freedom!

Hejsan!

Tisdag, denna underbara lediga dag! Vilken lycka! Engelska skolan får ännu ett pluspoäng för många lediga dagar, så är det ;)
Idag är planen att jag ska på spinning med fyra små krummelurer och spinna, såklart men, haha. Har ont i halsen! Men nu låter man en liten strepsil halstablett smälta i munnen, och det känns faktiskt bättre.


Förresten så sover jag riktigt gott tillsammans med Georg, Bill, Tom och Gustav! ;D


dags att droga

Med andra ord, dags att börja på engelska uppsattsen som handlar om just droger. Minst en sida, och det ska jag nog klara rätt fort. Förresten så sitter jag på "den gammla" datan just nu! Den funkar, wiihoo! Fast den är seg, mycket mycket seg...men jag tänker faktiskt skicka över alla bilder till min mail så jag vet att dom finns där, i tryggt förvar tills min data rullar in i mitt rum!

Innan hm, "nyttan" ska göras så måste jag surfa in på internets vågor och checka in lite TH-nytt!


detta älskar jag med denna data! Gammla blilder är ju det roligaste som finns ^^

Måndag

en glädjeflipp, vi är lediga imorrn! Snacka om underbart! Just nu händer inget speciellt, sitter på min stol och vilar ut mina trötta lemmar, hehe.

Arlanda

Woho, ja sitter på arlanda. Haha, första gången för i år! Väntar på mamma och pappa som kmr från London. Planet är försenat med typ en timme...jippie! Men det gör inget.

Nyttiga bars!

Jag och Sanna skapade ju nyttiga bars, som faktiskt blev nyttiga "bollar" haha...

Lite meditation är helty ;)




Visst ser det gott ut...*host host hoost!!!*

Söndag

Tjaa!

Söndag, blä! Hata, hata, hata söndagar! iaf, vet ni vad? Min dag igår blev inte världens sämsta dag, för Sanna kom på...ehm "öväntat" besök ;) Vi gjorde typ nyttigt godis...helt okej, faktiskt.
Jag ska snart kolla igenom lite franska, eftersom jag måste göra provet imorgon 8.20. Missade ju det förra gången när jag var sjuk. Sen borde jag börja lite med engelska uppsatsen som handlar om att skriva ett brev till en kompis som går på droger och förklara varför kompisen inte borde göra det, haha, skum, I know!


Shoes

H&M har faktiskt några riktigt snygga par skor!





Så snygga! Tänk dom beiga pumpsen med en vit klänning...!

Happy valentines day från TH


TH önskar en glad alla  hjärtans dag till oss alla! :D hihi

Vilken seg dag

Nu har jag iaf bakat kakan. Stackars mej, som måste kolla på när dom andra käkar upp den. Men, vem bryr sej. Vad kan man göra nu då? Troligen bara kolla på TV elelr hänga framför den här burken i 100 timmar. Jag har så tråkigt just nu! :(

en liten kaka, med ett väldigt ojämt hjärta. Men det var meningen! Säger vi..;)

Baka baka liten kaka

Ska jag vara lite snäll och använda mina bakkunskaper och smälla ihop en riktigt god kaka till människorna i huset? Why not? Synd bara att man inte får ta del av ätningen..aah, jag kommer lida! Men jag har ett löfte, som jag ska klara! Har faktiskt varit utan socker i 1 vecka och 2 dagar. Det är otroligt bra gjort, av mej...


Alla hjärtans dag



Hej bloggen!

Idag ska vi alla vara riktigt snälla och söta mot varandra! Glad alla hjärtans dag på er! <3
Tyvärr kommer nog denna 'alla hjärtans dag' bli en av dom sämsta...förra 'alla hjärtans dag' var iaf riktigt kul...
Men nu är man hemma, lite stuck i huset med sina bröder, kusin och farmor. Men man får ju göra det bästa at sitsen!

Hoppas ni får det riktigt najs idag iaf! :D

TV tittande

Eftersom jag tyvärr inte kan eller får göra något denna helg ska jag nu sätta mej framför TV och glo tills ögonen ploppar ut. Nä, såklart inte. Men det blir min underhållning denna kväll..kul, yeah right!





Jag känner mej jäkligt blek. Spana bara in bilderna! Hell asså! Någon som vet något bra tips på brunkräm/brun-utan-sol???

Kändis barn

Har inte så mycket att skriva om, så jag tänkte bara lägga in några söta bilder på kändisar och deras små ungar! :)

Nicol Richie, Joel Madden och lilla Harlow


Cash Warren, Jessica Alba och lilla Honor


Angelina Jolie och otroligt söta lilla Shiloh!


ett litet bebeisinlägg! (;

Fredag den 13

Tjena!

Vet ni vad, det är ju fredag 13! Är jag kanske lite seg? Tror det..haha. Men jag hade faktiskt ingen som helst tanke på det imorse eller under färden till skolan. Men när man väll var framme i lärdomens hus (skolan) så kommer Madde och säger "aah, vi har engelska prov på fredag den 13!", så då fick man reda på det.
Men sånt där litet trams trro jag faktiskt inte på, så det spelar ju ingen roll ;)


asså kolla vad vacker han är!!!



Och nu måste jag laga mat...why me?? Seriöst! Men så blir det alltid..mamma och pappa är i London, och jag måste helt plötsligt göra alles denna helg...trevligt. Tänker fanimej ringa och be dom leta upp lite TH-stuff där  London! Det är jag ju helt klart värd! ;) thaha.


Fredag

God morgon!

Det är så himla skönt med fredag! Jag säger bara helg, helg helg! Nu har päronen dragit till Arlanda. Bajs, jag vill också! tänk att hoppa in i en taxi till Arlanda (ett riktigt bra place!) och veta att man ska ut och resa, haha. Helt wonderful. Troligen blir min nästa resa en TH-resa, det låter väll bra? Me diggar det iaf!

Engelska prov idag, önska mej lycka till och ge mej tre sparkar i rumpan!!! Det ger alltid tur. Utan sparkarna igår hade no NO provet failat, men nu är det andra bullar! nä, jag skojjar. Nu ska jag kika in lite på TH-vägar!

Adios amigos!


På tal om Th-resor; Genéve (Genf) in mein herz säger jag bara!! <3



Ha en trevlig dag kan man passa på att önska också!

sommar, sommar




skulle inte dessa passa utmärkt i sommar? Jooo!
från nelly

workout

Tjenixen!

Jag har varit och sportat. Eller, ja, typ. Imorrn blir det ett ki-boxnings pass faktiskt! Låter väll härligt och uppfriskande? ;) hehe. Sen åker mina föräldrar till London imorgon, så det blir freedom hela helgen!! not, not noot! Gissa vad, min farmor ska komma och "passa" oss. Eller typ Phillip, min yngsta bror, men det blir ju indirekt oss andra också...Tack är ordet, tack med mycket ironi.

Några bilder från skolan härliga miljö..., haha okej en...;P Lite bildstuff!




Förresten hade man NO prov, som jag tokpluggade till igår, och jag tror iaf jag kommer klara det. Sen nu, imorrn är det engelska prov. Damn, vad mycket prov det är nu hit och dit! (; Därför måste jag plugga till det...snart...

Lite härliga videor







Här är två helt underbara videor på mej, Linnéa och Jessika....lite pinit men visst är man ball!? ;)
Inte seriöst bara så ni hajjar läget (;

Snart ska jag och Linnéa förresten dra och köra skiten ur oss på ett träningspass!

NO, tummen upp upp

not, not, not! NO suger! Jag hatar det! Så otroligt onödigt och tar verkligen upp ycket av min värdefulla tid...att, eh, bara slappa lite! haha.
Om jag verkligen använder hjärnan på rätt sätt imorrn så kan jag iaf lyckas få G, och det är det enda som spelar någon roll.


Neeeej!

jag har inte uppdaterat idag för att jag har varit i skolan och pluggat för NO provet imorgon...nej! Det handlar om elektricitet och någon, skjut mej! Är det verkligen meningen att man ska faila?! Nu måste jag plugga....hell!

Top Model

Nu tänker jag sätta ej och se på "Top Model". Jag är faktiskt klar med bildläxan!


Romme bilder

Dags att visa härliga bilder från Romme? jaa!!! Det är mest bilder från bussen. Va ju lite svårt att fota allt i backen, men det blir väll bra endå!?

Bussen i den tidiga morgonen


Madde och Emelie in action! hrm..


Linnéa är the women of the women på att fota ;) thaha


I Romme!


Emelie, Madde och jag innan en nedåkning... :O


Balla bruttorna igen


Tröttsamt och flummigt på väg hem :)


Visste ni att detta är min pappa XD ?



Det var väll underbara bilder? :) ja, tänkte väll det ;)

Monet

Jag sitter och ritar av en tavla av "Monet". Det är min bildläxa om ni undrar. Inget man direkt sitter och gör frivilligt...Så himla jobbigt när man måste skugga och hålla på!!!!!

Denna "fantastiska" målning ritar man av...HEMSKT!!!!




aja, tillbaka till det trevliga arbetet!

Tisdag

jag dog faktiskt inte igår! Det gick bra! För att vara första gången man ställer sej på ett par skidor så var jag helt superbra! Seriöst nu! Hehe. Nu däremot väntar ett hell som består av NO, bild och engelska. Får se hur mycket jag hinner med. Hörs!

Romme

God morgon! Nu sitter vi på bussen mot Romme. Då var det dags för min dödsdag! Kramar! <3

skid tajm!

Japp, imorgon ska jag åka skidor för första gången i hela mitt liv...stackars mej! Jag kommmer bryta alla fyra ben, där inkluderat armarna!
Men det kommer ju gå underbart, vettni!
Måste up halv 5, 5 också..ska vara i skolan 6.15....hell!


Jag imorrn, hehe..vi kan ju låtsas!

tjolahopp!

Nu sitter man och hänger som en ball mupp med den ballaste av dom alla! JAG!!!! haha. Skojja. Min kusse gav just en riktigt härlig kommentar till min lillebror...holy mama säger jag bara!





balla brudar!

Födelsedag!

Hejsan vänner!

Vem kan det vara som fyller år idag då? hmm....jo, såklart är det JAG!!!! Nu har an ökat ålderna, och damn vad man känner sej gammal och rutten! Nä, självklart inte.

Borde egentligen plugga och studera metaforer och synonymer..nä, haha. Vet inte ens vad metaforer är. Men NO och skriva loggar. Men jag pallar inte, plus att an faktiskt fyller år!



Grattis till mej på 15-års dagen! xP

Melodifestivalen



Då var det dags igen för denna riktigt löjliga festival...
Men jag tänker endå kolla ;) hehe
Mest för att jag inte har annat för mej, tyvärr, tyvärr.
Hoppas man blir lite överraskad!

Man kan ju alltid hoppas...

Header creation

Jag ska sitta här i nån timme och börja skapa en ny header! Time for that!

En liten outfit.

omg, ser ut so jag har världens fetto mage!! :O

Lördag

Hej!

Jag är riktigt irriterad. Datan ute i andra rummet är typ trasig nu. På rikit. Och jag äger ingen egen data. Men min lillebror har både TV och data  sitt rum!  Och det värsta är att jag har alla mina bilder på andra datan. Genéve bilder. Fan. Asså fattar ni hur jag känner mej!!!?? Asså på riktigt! Önskar jag kunde slå nägon, riktigt hårt!!!!!!!!!!!!

Okej. Let's breath! Jag har ju endå ett gäng bilder utskrivna i rummet. Men alla videos....okej, andas! Jag har tre på YT!
Okej, men nu så...jaja. Jag har haft konfermation nu på morgonen. Jessika har lärt mej lite gitarr! Jag kan spela, "blinka lilla stjärna" och, håll i hatten början på "monsoon"! Underbart, Leute!!! Tack Jessika för din utlärning! :D

Det är dimmigt ute. Spooky!!!



verkligen inget

finns det att skriva om. Imorrn måste jag upp tidigt i den härliga svenska vintermorgonen (bläää) för att gå på konfermationsgrej...why? why? whyy? Men ina sura miner! Om två dagar fyller man år! Det diggar man ju, right?



Förresten är det HEEEELT totallt dött på TH-fronten! Inget nytt alss! Frågan som alla TH-fans frågar; Var är Tokio Hotel!? Just nu är det bara massa rykten som flyter omkring in tha air. Men men, vart dom än är, vad dom är gör så älskar jag dom igår, idag, imorgon för alltid!!! :D hihi <3

Men äntligen!

Jag tryckte på "start" knappen på datan för typ 20 minuter sedan...nu är man inne! Säger det er något om seghet? Om hur jäkla trögt vissa stuff kan gå...stenålder, host host.
btw, så måste jag berätta en tråkig nyhet. Jag har gått och skaffat mej en "akademisk varning", jo det är sant och det är ju inte så himla skojj. Men alla gör misstag ibland! Och jag tänker inte få en till!! I hope..
Sen har jag stylat min lillebrors hår! haha, 3-åringen! ;) Jag gjorde en "Bill frilla", men det blev inte så bra eftersom Phillip, min bror inte har lika långt hår som Bill, så tyvärr. Men det är ju tanken som räknas!

Vi visar att het kan bli hetare medans två andra bruttor sitter och klapapr rytmer... ;)

Groddfejja, frågetecekn?

Friday

hejsan! Jag vet att denna helg kommer bli som ett endå ord, ordet är; sugigt! Fast jag fyller år på söndag! Stackars lilla mej...nu sitter jag i mitt rum och studerar vackra väggar med mina fina små tyska grabbar! Men utöver det; välkomna till en tråkig helg!

FANS CAUGHT ON CAMERA

Skulle ju va riktigt kul om så många som möjligt ställde upp och va med på detta!! :D Jag tror faktiskt jag ska va me! Titta på videon och lääs hur ni ska göra!
Och skicka såklart till den svenska fandomen och inte till den spanska..
men såklart!? ;D


ont i "fotleden"!

Tjabba tjena alla aktiva snubbar och snubbinor där ute!

Har haft ett flåsigt träningspass på.."friskis och svettis" haha. Jag och Linnéa höll faktiskt på att garva ihjäl när vi började köra igång. Massa små gamlingar, bland annat, men vi va tyvärr inte dom enda "unga" (; Men det är en bra liten workout! Plus att nu har vi redan betalat för 'årskort', så vi är helt enkelt tvugna att gå...men det ska väll gå über!
Förresten ahr jag jätteont i typ fotleden. Vet inte vad det heter, men det gör jääkligt ont!! Vad har hänt? :(

Jag blev kär i denna dress på H&M


Gimme, gimme gimme!!!!

ready set go

...det är dags att träna! Haha. Jag och Linnéa ska gå och köpa oss lite nyttigt att läka och sen bär det av mot ett träningspass.

Ännu en natt

uuh, rubrik..hehe. Har inte kunnat updata någonting. Har pluggat och spanat in Top Model och ja, jag är riktigt dålig på att vara en aktiv bloggare. Tror inte jag har någon större framtid på detta, haha. Fast det är ju inte meningne heller! Man bloggar faktiskt för det är, tro det eller ej, kul och för att det är "skönt" att få skriva av sej. Fast saker man skriver inte alltid är så vettiga ;)

Imorrn blir det ett träningspass! Början på en ny start..huh...aja.

God natt!



Önska mej lycka till på provet imorrn! (;

Till maddes place

Tjena Tjena! Är på väg till Madelen med Linnéa. Vi ska slipa hjärncellerna till matteprovet imorrn, härligt! Om man tar bort plugget...;)

Natti natt dags

Visst var det en riktigt gullig rubrik?
Har tittat klart på "Top Model" och jag hejjar på Analeigh! Är glad att bruttan som åkte hem idag, fick åka hem (;
Iaf, jag måste ta och lägga mej snart för min egen skull. Så att man inte blir en levande zombie imorgon, för jag tänker packa iväg mej själv till skolan! Spelar ingen roll hur man känner sej!


Klänning!!!!

Style by stars har absolut dom snyggaste klänningarna!


Skulle inte tacka nej till denna!


Sunny

Kolla ut! Lite soligt! Och det är ju faktiskt februari, så vi går framåt i den svenska utveckligen till sommar..haha.

Får man uttala en svordom??
[Här ska det sitta en bild] men tyvärr så funkar inte blogg.se med bild-uppladning just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@




Nu ska jag även klura ut lite grejer med olika banners och stuff som ska in på bloggen. Det är rätt svårt, när man inte är van :)

Tisdag

Hej på er!

Jag mår piss! Vaknade imorse och mådde riktigt äckelblää. Och det är på riktigt! Jag är inte "sjuk" eller nåt, utan riktigt sjuk. Kan inte äta nånting heller.
Jag ska faktiskt fixa en ny header nu, så mycket som jag orkar. Känns faktiskt jobbigt att sitta här framför datan! Och då är något lite fel asså...
Nu sitter man här och lyssnar på Chris Brown. Jag gillar inte ens honom!!! Dumma radio!! haha...


Franska in my ass!

Har pluggat rätt mycket, som en babian rumpa! Och gejen är att jag kan helt enkelt inte plugga mer! För vissa grejer är saker jag inte fattar! Problem. Men jag har iaf tryckt in så mycket som jag kan pressa in, så man får vara lite stolt!
Och damn, vad jag mår piss för det andra! Känns nästan som jag ska spy, om man nu ska gå in på detaljer..och så är jag trött. Så himla trött!


har "tyvärr" bara ego-pics på min brors data ;) hoho

Måndag

Hejsan svejsan!

Jag har nu visat upp mitt nya hår in public. Och det gick ju bra! Nu har jag faktiskt vant mej. Kommer knappt ihåg hur jag såg ut innan, hehe.
Idag kommer detinte bli bra update, för jag måste plugga franska som en galning tills imorgon. har prov, och jag glömde böckerna i skolan över helgen..smart, right? Iaf, det måste jag tyvärr göra ikväll..snacka om att det kommer växa mossa på mej! Fråga inte var jag fick det där ifrån..har själv ingen aning..




Februari = ny singel!?

ey,ey!! Det är februari kom jag just på! Inte bara det att man fyller år om prick en vecka, men enligt "infon" så kommer ju THs nya singel komma ut i månaden!!!! :D Underbart? Helt otroligt!
Men nu vet vi ju alla att TH inte är dom bästa på att hålla datum, så troligen kommer den i mars typ...men jag har väntat läänge och kan faktiskt gott och väl vänta lite till! Och det är ju TH vi snackar om! Dom kan jag vänta länge på!!


Friskis och svettis!

Tjo bre min smörgås!

har inte blivigt så bra update denna dag, men men. Har pluggat och gjort klart båda mina NO-läxor och läst ut hela engelska boken! Asså, visst är jag bra! (;
Nu eller, snart ska jag (hehe, pappa) beställa ett "Friskis och svettis" kortt till mich, hehe. Nu är det dags för mej och Linnéa att få lite nya vanor här, vettni!



Kolla vilken minimal vovve! sööt!!

Söndag

hej! Hur är det med er? Om frågan ställs till mej så svarar man; lite sådär. Orkar inte plugga och hålla på, men jag måste och det är så himla piss! Hell! Bajs! Nu måste man sätta fart med det. Hej då mina vänner!

RSS 2.0