Bauhaus suger

Ber om ursäkt om jag kan skicka vibbar om att jag ha någon störning but heeeeyy det kanske jag har!!! Någon skruv lös lite här och där. Ska be pappa köpa några nya slruvar nästa gång han åker till Bauhaus. Time to vrida tillbaka lite muttrar. På tal om muttrar så finns det en bok som heter "Vingmuttern min allra bästa vän". Just putting it out there! 
 
Tycker lite synd om kvinnan med dålig talförmåga som måste spela i Sverige denna regniga dag...med kvinnan med dålig talförmåga menar jag Lady Gaga....hehehe, gaga...fattar ni?? GAGA.... där fick jag till de! ;D
 

GagstaPOP

Jag och Maria har länge pratat om den otrolgia Gangsta Popen men vi har aldrig haft någon man att se upp till liksom! But here we have that fine mothafuckaaah som gav Gangsta Popen ett namn!!! 

No words needed




Den orientaliska orienten

Nej men det regnar ju!!!!!!!! Fuck me backwards liksom!!!!!!!!! Ska stoppa upp en toffifee i grannens rumphål för att pigga upp mej självl. Hehe, asså fan va nasty!!!!!!!! Förlåt mej innerligt. 

Dörrhandtagen

 Man är bra i sängen om man dör av garv av den hrä videon! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH Jag har tappat min andaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHHAAH
 
Okej..........maaaaan måste nog sova!! Är övertrött!! KOlla bara de senaste inläggen jag producerat liksom...hahahha jag är komisk ibland! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH okej. 
 
 

Scott Disick

Scott igår vid invignigen av en ny nattklubb. Riktigt stilig! 

Tillverkningsprocessen



Julen börjar ju närma sej. 

Vart är min snopp

Fotograf: "Justin, strike a sexy pose for your fans!"
Justin: "Hehe, yeah man anytime ;)" 
I Justins huve: "Where da fuuuck is my dick!?!?!? Dont panic, DO NOT PANIC.......!!!!!! Make it look hot.."
 
Asså vafan är de där för pose??? The "looking at my croach"-pose eller vaddå??? Hahahah jag finner det lätt komiskt.
 

Toniiiiiight WE ARE YOOOOOOUUUNG

 
Videon får mej att garva! Den kommer få alla att garva om man vverkligen kollar på den intensivt och lägger märke till alla små komiska detaljer! Som en rando snubbe som ramlar ner från taket i bakgrunden id 1:34 tillexempel! Förutom att videon är hilarious så är låten fett med braaaaa!!!!! :D

Ta mej hem

Wihooo!!! One Directions omslag till Take Me Home som kommer den 9 november!!! Smack my butt av excitement asså!!!!

vecka 35 år 2012 månaden är augusti dagen är måndag

Suuuppp peoplle??? Dubbel "L" fett fancy...Fy fabian kylan börjar gro mitt i bland oss!! Börjar ju bli cold as shit i samhället. Te är en bra lösning för kalla själar! Tänk om jag skulle heta Donald om jag var man.

Min blogg är lika intressant som en navelsträng

God dag!!
idag är det lördag och ska åka och träffa Öznur och Maria i Kista för att förtära en 5-stjärnig 3-rätters middag på Le Food Court! Looool på mej, Im so frikking funny!! 
Nej men dagen blir e lugn fin och fridfull dag. Har lite ont i min mage också...stackars Linnéa.

SKOLA

HEJ. Skolan börjar idag men whatevvah. Har lite brådska i brallan!!!!!!!!!!!

Anka

Hallålåja!

Har varit med Maria och öznur hela helgen, kom hem för någon timma sen eller så. Vi har haft de roligt! Ätit upp typ hela ICA hahha. SKOLA IMORRN!!!!!!!! Hur i helvete blev det redan dags för skola igen!? What tha hell maaaan!!!!! Tiden ba flyger.....scary shit..

I wanna do bad things to you

Tjoooooosaaan!
 
Är fortfarande sjuk...hostar som en jävla gris, och har fortfarande inte fått någon iPhone så ha inga förväntningar på några flashiga bilder...Ska börja titta på True Blood igen. Slutade ju efter typ hava säsong 1, de gick för segt liksom..men ska fortsätta kolla!! Måste bara hitta det avsnittet jag senast såg....
 

FÅÅÅÅRR VÄRLDENS PIRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
ASSÅ KÄNSLAN!!!!!!!!!!! FUCKING KÄNSAN JAG FÅR NÄR JAG SER DENNA VIDEO!!!! MUSIKEN!!! GITARRSOLOT!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!! TOKIO HOTEL PLEASE COME BACK!!!!!!!!! I BEG YOU!!!!!!

Rastlös

Hatar att vara sjuk! Har legat i sängen heeela dagen och kollat på FRIENDS. Räddare i nöden I must say! 
Fråga, hur många alvedon kan man ta på raken utan att vara i en suicide risk..??? 

Likhet???

Okej, flera personer har sagt till mej att jag liknar bollywood skådisen Katrina Kaif. jag själv tycker inte alls det! Men asså minst 5 olika personer har sagt det till mej....
Vet inte...kanske liten likhet?? Möööhh nä inte alls!

Miss these guys!

Jag skulle kunna göra VAD SOM HELST för att Tokio Hotel ska spela in ett nytt album!! Eller iaf att tvillingarna skulle spela in någonting! Georg och Gustav har jag inte sett någonting av alls på hur länge som helst...:(
Vill höra musik från mina absoluta favoritgrabbar! Spelar ingen rol att odm inte gjort musik på hur länge som hest, jag kommer ALLTID vara ett fan! ALWAYS! Jag har fortfarande som ett litet mål att träffa dom, hehe. Men seriöst! Skulle vara typ det bästa någonsin om dom släppte ny musik med deras nya looks och allt!! Skulle vara så epic! 

Season finale!!!!!!!!!

Kollade precis finalen av säsong två av Teen Wolf!!!! AAANKKAAA!!!!!!!! Hur länge måsta jag vänta på säsong 3 nu då!?!?!?!??! Jag vill inte VÄNTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Korv

Har fått en smärtsam och fett jobbig förkylning! Pallrade mej endå ner till ICA och hämtade upp mina foton jag beställt. Hihi, det är två feeeeta buntar med massa bilder!! Så najs!! 
 
Hoppas även att ingen missade 1D fiiina uppträdande på OS igår!? Jäklar vilket gäng snygga grabbar! Fy fan och herregud asså!!! 

Korv

Har fått en smärtsam och fett jobbig förkylning! Pallrade mej endå ner till ICA och hämtade upp mina foton jag beställt. Hihi, det är två feeeeta buntar med massa bilder!! Så najs!! 
 
Hoppas även att ingen missade 1D fiiina uppträdande på OS igår!? Jäklar vilket gäng snygga grabbar! Fy fan och herregud asså!!! 

Asså sånt här får mej att garva lite....hahahahah

HAHAHAHAHAHA åååhhh herre av lordi!!!!! 

Gangsta pop

HAHAHAHAHAH printscreen från en video Maria tog igår! Fett fina!!! 

Partajj!!

Ska snart dra och möta Maria och sen skal vi rulla till Sommar och festa loss lite hade vi tänkt! SKittråkiga bilder men sålänge jag inte har en iPhone får man taga vad man haver liksom. En riktig gangster klagar inte!

Oh, how I wish that was me

Bastar music på HÖG VOLYM!!!!!!!! Har lyssnat på Conor Maynards abum typ tre gånger på rad och nu lyssnar jag på mina 5 män! Alltså One Direction, hohoh. Det är sååå många jag ska gifta mej med...Grabbarna i 1D är bara 5 av alla liksom...Kommer ha ett helt harem med män! Woop Woooooop!!

Friday

Sitter just nu och dricker te och kollar på TV. Värsta gangstern!

för mkt fritid..

Okej, så jag spana igenom lite gammla bilder på denna data och vad wtf är det här?? Satt jag en eftermiddag och ba "hhmmmm vad ska jag hitta på idag.."

Seriöst. What!!???? haha lite komiskt är det ju endå!

The Gates

Random egobid. Saknar att kunna ta bra egobilder med en iPhone.....
 
Aja! Har suttit och kollat några avsnitt av The Gates. Colton Haynes är med!!! Snygga fina Colton <333 Lite komiskt att han spelar en vwolf i The Gates och nu spelar han "the Kanima" i Teen Wolf. Snubben dras til vargar ;)

Regn

Tjo!

Han rpecis in från en hundpromenad innan de började regna. Nu har det dock slutat så det är ju whatevvah liksom. This thursday is a fucking slowmo day!! Är sugen på ärtor och majs...och ett gäng FRIENDS avsnitt! Hell yeaah motherfuckeers!!!!!!! Skall börja vårda mitt spårk, lovar.

Eye candy

Ingen nyhet att jag har blivit beroende an Teen Wolf och alibaba vilka fina pojkar serien har!! Dessa finingar är bara två exempel!!! Okej..nu ska jag sova. För fan kockan är 4.41......

Dark head

Tonade håret idag hos Maria...blev kanske lite för jäva mörkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Svart ju!!!!!!!!!!!! Ville inte ha svart!!!!!!! Vile ha en simpel mörkbrun färg.........aja. 

LOOOOOL

HAHAHAHAH riktiga One Direction fans förstår denna komik........HAHAHAHAH. Zayn är rädd för vatten och kan inte simma, bara så alla hänger med liksom!

Ey Siri!

Ska åka och möta Maria den lilla Pian strax! Har suttit i telefonköer som ett mobboffer men har nu fått ordning på stuff. Förhoppningsvis kommer jag snarast få en ny vacker iPhone! Och ja, jag kommer tjata om min mobil enda tills jag fått en ny! Det är en jävligt stor loss för fan!!! Mitt liv var på den där manicken!

As ong as you love me

 
I brist på bider att ägga upp just nu för toillfället så langar vi upp Justins nya video till As Long As You Love Me. Tycker de är bra faktiskt! Dock tycker jag att han fortfarande bööör låta sig själv växa på sig lite innan han börjar med lite mera intima scener, eller så väljer han en tjej som iaf är kortare än honom...Annars är videon riktigt najs!!

Jag har en fucking curse över mej........

Hejsan....
 
Var på fest igår med maria och det var riktigt kul! At var så jävla kul tills jag märker att min mobil är borta.........and its nowhere to be found................JA! MIN MOBIL! MIN FUCKING IPHONE ÄR SNODD! BORTA! GONE! FINITO!!!! ASSÅ JAG ÄR MORDBENÄGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den jävla idioten som tog den, asså får jag reda på vem du är...I WILL MISSHANDA DEJ!!!!!!!! ÅH JÄVEL!!!!!!!!!!!! 
 
Okej....förhoppningsvis så täcker föräkringen det så jag får en ny teefon så fort som möjigt. Men hur fan ska jag kara mej nu då.......jag vill gråta. Ska chilal lite...kommer iaf få en mobil snart........
 
Låt oss prata lite happy toughts istället! Skrattade rejääällt igår! Hahahah mycket random rolig fest! 
Asså RIP min fina mobi med One Direction - skalet... :'( 

Jävla dygnsrytm

Min dygnsrytm är helt åt helvete! Och min data börjar bli seg. När skolan börjar igen skall jag låta våran sexiga IT-man lägga händerna på min lilla datoris! Ush, ångest att tänka på skolan...Labans mamma vill ha mera meeerra looov!! Lite mera sommar och sol skulle sitta fint för denna bleka kärring som heter Linnéa Gabriella!!!!!!!!

Teen Wolf

KOm precis in från en liten promenix för att få lite frisk luft i nyllet. Håller på att kolla Teen Wolf och Derek är ju fan den snyggaste wolfen man kan skåda...daaaamn you wolfie!!!!!! Är iaf på säsong två och jag trooor att Jackson är nån jävla creepy wolf/reptil aktig grej bara att han själv inte vet om det....Aja, ska fortsätta kolla nu son den bossen man är! 

Brunis

Tjosan trosan!
 
Var i stan med Maria och håll i hatten men jag har köpt mej ett par jeans! YES!!! YEEEES MAAAAAAAN!!!!! Känns som garderboen grinar lite happy tears nu. En brownie mes glass slank ner i tarmsystemet också och här hemma har min broder lagat tacos. What a chef man!! Ska käka lite tex mex influerad mat snart då också va. 
 
Lite random, men jag måste nog pimpa upp denna blogg. Bilden här till vänster...hallå!? Jag ser ju ut som bara barnet! Typ "Hej, detta är Linnéa på 14 vintrar". Nej men något måste förnyas! 
 

Get maself a pair of jeans!!!!!

Skall rusa till min buss och möta Maria den källa grenen för att tuta iväg till stan. Jag SKA återkomma hem med ett par jeans!! Tuddiloooooo!!

Kyss till samhället

Puss på allas asses. Ska inte sova ännu. Eller? Jo kanske...snart ska jag sova iaf!!!!

Även världens skönheter kan inte alltid pull of a pic!

En samling av fula London bilder! Klart de finns värre...men som sagt även de snyggaste kan itne alltid se perfekta ut på bilder!! London är bäst! jag saknar Londooooon!!!!

Wolfpacks och nattens fakta

De var fullmåne för två dagar sen. En stooor fet ljus vit måne! Kände lite spokyness när jag gick ute i mörkret i den sena timmen...tro minsann jag hörde lite extra prassel i buskarna! Var beredd på en wolfattack av the beloved hottness himself, Derek fucking Hale...men tyvärr dök han inte upp den jäveln. Jaja, nog tjatter fnatter!!! Jag måste på nått sätt bända upp min röv från denna säng och duscha. Någon som har en kofot att erbjuda? Behöver fan en god natts sömn! GIck upp vid 6-slaget denna morgon, för att köra ett foxtrott nummer ute på altanen för mina grannar. Upskattades kan jag säga!! Det blev standing ovations (stavning???) !!!! 
En måne för odm som inte visste! Drar en snabb fakta; Månen är en liten planetliknande grej som cirkulerar jorden i en orbit. Månens strolek är olika för olika dagar i månaden. En dag i månaden (som på bilden ovan) är månen full! Någon annan dag i månaden är månen halv. En del människor har tron att måne är gjord av ost. Det finns ett program som kallas "Wallace och Gromit" eller nåt liknande och i det programmet bygger dom en raket och tar med sej kex och slicar upp månen nicelly! 

JAG SUGER!!!!

ASSÅ HEJ!

JAG SUGER FETT!!! Fan vilken jäval tråkmåns jag är!!!!! Ska ta tag i kragen nu och börja uppdatera för min egen fucking skull!! Har levt lite yolo sumemr life de senaste veckorna! Bjuder på en random bild från London tills vidare!

Från och med denna sekund ska jag börja bli en aktiv medlem av det demokratiska riksförbundet!

RSS 2.0