HAPPY NEW YEAR!


GOTT NYTT ÅR!!! Snart ial, cirka 3 timmar kvar till tolvslaget! MIna kusiner är påväg och då ska vi ut och fira!! Ha det bäst ikväll!! Måste även säga att jag saknar mina vänner!! Ha världens bästa nyårsfest era korvlökar!!


Last day


Jag har cirka 6 och en halv timmar kvar på 2011. Året har gått fort, asså verkligen så himla fort! Kommer fortfarande ihåg förra nyårsafton som om det seriöst var någon månad sen. Sjuukt!!!


In another world I would make you stay


Sjukt hur vissa låtar kan pricka in på en så perfekt...


En mix av bilder


Några bilder från en dans förra torsdagen som började riktigt bra men slutade inte lika bra....

Bilder från jullunchen hos mina kusiner

Två små bilder från juldansen senare på kvällen!!


bröllop


Har inte riktigt haft lust att bloga så mycket för tillfället. Mycket som hänt...Meeen meen, nu ska jag iväg på ett bröllop! Ha en trevlig afton!


Juldans


Var på juldansen igår, (som btw var aaweesoommee!) så min kamera är hos mitt ex för att hans mamma tog hand om den, sååå jag kan bara bjussa på två små videos från jullunchen hos mina kusiner!


GOD JUL!!!!!


GOD JUL!!!!!!!! DAgen ahr börjat fint, gick till kyrkan, en random kille kommer och frågar efter mitt nummer...vi åker hem, ett gång kilalr åker förbi och skriker "sooo beautiful". Fin egoboost på morgonen! Iaf, GOD JUL PÅ ER!!!


.


Julafton


God Jul till alla i Sverige! Vi firar jul imorrn så idag kommer det bara tas lugnt. GOD JULIS!!


Easier said than done


pressbilder


Några mingelbilder fårn Avicii i lördags. Bara två utan typ fem som jag tänker visa, för jag ser litterärt (är det svenska för litterally??) ut som en blandning mellan en apkäft och en utdragen ballong hahaha. HEMSKA BILDER som tyvärr finns för allmänn beskådning någonstans...huuuuuhaaaa. Juste! Det heter ju bokstavligen..inte litterärt....vilket simpelt misstag...ursäkta. Har inte slipat up svenskan särskilt mycket här borta..


Torsdag


Varit i skolan idag och snappat upp lite fraser på tamil och nu sitter jag hemma och hör på historier från gårrdagen som mina kusiner berättar. Ivkäll ska jag på någon dans så det kommer nog bli roligt!


Julshow


Hejsan!
Idag i skolan var det julshow, typ som en liten show innan avslutningen och jullovet och allt sånt  där. Barnen sjöng och spelade teater och lärarna hade köpt en enooooorm tårta! Asså med enorm menar jag verkligen enoooorm! Understtryck ENOOORRRM mentalt i hjärnan, hahahaha bara jag som får en "that's what she said"- tanke? Iaf, efter det åkte jag till mina små tjejkusiner och lekte barnsliga lekar på deras tak. Sånt måste man ju även göra här i livet, var faktiskt kul....





Två videos från tha julshow! Ljudet kan vara typ buuursting loud. En minimal varning bara!


Avicii





Jag försöker pull off a pic men failar!

Min kusin Brenden och jag!



Gabi och jag...hahahaah, fy för bilder ibland

Min kusse och hans polare Gabi

AVICII in action!!!


Fade into darkness


HEJSAN! Gud vad jag har sugit på att blogga de senaste..4 dagarna? IAF, har haft typ världens grymmaste helg! I Fredags shoppade jag från morgon till kväll, köpte dock ite så jättemycket men det var kul såklart. Alltid kul att shoppa. Och i lördags kom AVICII till Bangalore och spelade på en klubb, behöver jag säga hur aawesoomee det var??? DAnsade loss i flera timmar, mina fötter och öron var döda två dagar efter. Avicii är så jäkla grym på det han gör, dock har han ganska mycket attityd som person...eller iaf efter den kvällen när vi gick backstage, kanske var det en tuff afton för grabben...hahaha, hans musik är i vilket fall some killa shit asså! Lägger upp bilder och videos i nästa inlägg, LOVAAAR!

MIN PAPPA FYLELR ÄVEN ÅR IDAAAG!! GRATTIS PAPPAAA!!!!!! ♥


For you I would have done whatever


Snygg tjockismage där till vänster! En gammal bild som togs för ett par, 5 veckor sen kanske? Det var en bra dag då bilden togs! Iaf, idag är det molnigt och det har regnat och jag är jättetrött och ajg har ingen ork för något alls. Idag är det inte riktigt en lika bra dag som när bilden togs. Upprepar att tjockismagen är vacker!


Mä MÄää määmä määm mää


Nya Mange låten från Mange Makers! Hahahahah dog av garv när dom står och manglar i tystnad...HAHAHAH. Vet inte varfrö mne jag tänker på min lillebror David när jag hör den här låten...maahahaha!


kakor


Som sagt, jag kommer på riktigt att rulla när jag komemr hem....detta är inte bra för mej. Har ätit typ 158 och en halv kakor denna dag...men men är ungefär 3 veckor kvar, hoppas ingen major differens kommer ta form...haha. Omg, 3 veckor!?!?!? Jag har varit här i sanrt 7 veckor!!! HALLÅÅÅ!!!! Wheere thaaa ffff har tiden tagit vägen??


Onsadg


Hejsan! Precis kommit hem från dagens skoljobb. Ska sätta mej och jobba lite med skoluppgifter från min skola i Swedia-land. Sitter och lyssnar på en klassiker från en månad sen.


Sankta Lucia India style


Det är ju lucia i landet bortom bottniska viken (alltså Sverige..) så då kör vi lite Lucia India style här va!


If I were a boy...


...så hoppas jag innerligt att jag inte ser ut som den här muppen här ovan....jaaa, det är jag!!!! Min kusin fick för sej att dressa upp mej don en grabb för några dagar sen. Vad den där sjalen gör på min skalle fattar jag fortfarande inte..


Hot air balloon


Hejsan! Idag har jag fått backflippdamp på några barn i skolan stått och smällt i solen och precis blivit matad med choklad som gör att man får en slowmotionschock i hjärnan, ief enlgit reklamen på TV. Hatar den reklamen. Ska iväg med mia kusiners mamma och hjälpa till att slå in paket till fattiga barn, min mormor brukade göra det förut när hon levde. Tror jag ska göra det senare ikväll iaf! 

Damn Boy, I like it


Har precis skrivit klart en rapport om alla mina små lärlingar på skolan jag jobbar med hjälp av min 12-åriga kusin, hehe...Livet känns bra just nu! Har pratat med folk och så vidare! Dock känner jag  mej som en fetmaunge efter att ha ätit någon slags kaka...aaahhh!! Jag kommer rulla tillbaka till Sverige!!!


Så fint...


Min morbror och två av mina kusiner!

Hittade bilder! Dessa är tagna från i lördags efter det att jag och mina kusiner kom hem från en klubb så hamna vi på en hemmafest hos deras grannar där vi stötte på min morbror hahaha! Ingen av oss är speciellt klar i hjärnan på dessa bilder, men dom är ju lite charmanta på sitt egna sätt....hahaha...


Take a shot for me


Tröttsam dag!! Kom hem, ingen va hemma så drog till mina kusiner och kollade på Titanic tills strömmen bröts, kom tillbaka hem, fortfarande ingen hemma så jag gick till den minimala affären och hämtade nycklar och tog mej in i denna simpla boning. Nu kom mina kusiner hem så nu är man inte ensam längre! Dock väldigt het inombords......what to do about thaat huuuuhhh?????


bean bags


God morgon! Jag dog under helgen men doktorerna lyckades återuppliva mej! Jag såg the light men jag återuppstod! Mooaaahhaaahhaaa!! Nej, det hände tyvärr inte. HAde varit en ball historia dock! Nej men jag har haft fullt upp hela helgen. Var hos mina kusiner och festade loss både fredag och lördag, ska försöka hitta lite bilder så denna lilla bloggen kan pimpas upp med lite roliga bilder för en gångs skull!!! Ska till skolan idag och jag har en liten feeling i hårstråna att jag kommer komma sent...


Talk that talk to me


Lyssnar på Rihannas nya album på typ repeat och har gjort det den senaste halvtimmen, och hela dagen igår och förrgår...Daammmn goood!! Hela albumet!! Rihanna är så jäkla ball den bruden!

På tal om inget så bevittnade jag ett mord på en jäätteeliten pytteliten råtta igår...den blev mosad av mina kusiner pappa...helt utan förvarning, så jag tvingades se hela processen...det var hemskt...den var så liten :(


Arg tysk


Hahaha, har precis skrattat ut tårar ur mina ögonglober efter att ha lyssnat på ett NRJ Wake Up call på NRJs hemsid, asså seriöst! MIna kusiner och deras pappa trodde något hade slagit lite snett i min hjärna. Idag är det fredag och det är solsken i landet, som vanligt dååårååå mohaha! I detta hus rullar Charlie and the chocolate factory på högvarv från TVn. Just for everybodys information!


Chaarmiing!!


HAHAHAHA såå fina kusiner man haaar!!!!!


soup boys



Haha, asså den här låten! Första låten på tamil som blivit en stor hit! Han sjunger typ "varför detta dödande" eller nåt sånt, och om någon vit tjej med svart hjärta som göra hans liv olyckligt...haha....Soup boys är pojkar som blivit typ dissade. Tror Barack Obama till och med spanade in den här videon!


Och i den här videon är det en bollywoodskådis son som sjunger, såå himla sööööttt!!!!!!


Donut


Mina kusiner kom precis och köpte med sej några donuts! Trevligt! Har suttit och haft deep talks med min lille vän på taket, riktigt med swag har han! Seriöst den här katten förföljer mej...även mitt i natten när jag går upp på taket så sitter han där som en big shit.


Hard working!


Hahahahha, har tinychattat med Maria och Simon på lektionen! Bra diskussion! Fint att grababrna ska klä ut sej till tjejer och tjejerna till grabbar! Lite jag snappade upp bara!


HÉHEHE


Är död av grov förkyldning och har varit hemma idag. Dessa fina bilder är lite roliga...hahaha.


Gooood naaaattt




More  Than  This  -  One  Direction

Mycket finis låt av One Direction!! Iaf, ska duscha och sen sova! Mår inte alls bra...buhuuu hataaar att vara sjuk!!!!


the talk of the town


Nu skriver jag ett inlägg som bara är till för mej att skriva av mej.

Något jag märkt dessa dagar efter det tog slut med min kille är hur jävla mycket folk snackar, och hur fort saker sprids. Folk jag aldrig sett i hela mitt liv vet vem jag är, och frågar och pratar saker om mej. Vissa saker som bara är skit, men vissa saker som faktiskt är sant och som är helt sjukt att dessa personer vet. Asså vissa personer vet ALLT.

Jag vet inte vad din anledning var för att det tog slut. Jag vet inte, så jag ska inte döma för jag är seriöst en god person. Men av allt snack och alla rykten kan jag inte hjälpa att tänka att jag var ett objekt som gav dej status och fick folk att prata om dej, för det var precis det som hände. Om det var fallet så säger jag bara varsågod, hoppas du njuter av din lilla tid in the spotlight. Dock så vet jag inte och hela grejen verkar helt sjuk. För om det verkligen bara var ett spel så spelade du det jääävligt bra, asså verkligen bra! Du slösade pengar på mej, du sa saker till mej som man verkligen int säger om man inte älskar någon. Jag erkänner, jag älskade dej men inte längre. Jag har aldrig gråtit över dej, och jag har aldrig låtit mej själv vara ledsen över dej. Tvärtom! Men som sagt, jag vet inte eftersom du inte har vågat prata med mej, men om det är sant att jag bara var din leksak så är allt jag kan säga; karma is a bitch and the only thing I'm gonna do is to sit back and watch it do its job..


Sickies


Hejsan! Jag är sjuuuk.....buhuuu!! Förkyld med en liten stackars hals som känner jättegrova smärtor..!! Iaf har haft en rolig helg! Var hos några av mina kusiner hela helgen. Igår drog vi ut och körde gokart, min hjälm höll på att flyga av...hahah, men mitt huve sitter kvar på halsen iaf. Bra tecken! Gick till en slags klubb och åt och såg på bio. Efter bion när vi ska åkta hem vid typ 22 så startar itne bilen..asså verkligen start INTE. Så mina kusiner börjar putta runt bileni garaget men ingenting händer, och vi upptäcker att batteriet är dött. Så min kusin ringer till någin snubbe som kan fixa meknaism grejer och min kusins mammas kusin kmr för att hämta upp oss. Så jag och min ena kusin sitter i bilen medans min andra kusin och den där mekaniska snubben fixar bilen. Gissa hur lång tid det tar?? 3 timmar!

Finns även rätt sjuka människor i den här staden. Jag är van att folk kollar på mej för att jag inte kommer härifrån men när en gubbe på typ 40 + kommer fram till min kusin och frågar hur mycket jag kostar....wttfff?????? Min kusin fick flipp på gubben och ba "get away..."


Don't even care about the table breaking we only wanna have a laugh


HALLELÅJAAA!!! Fredag idag och jag hade först en rolig dröm där Maria var med mej och hoppade över gammlingar som hängde vid brödkorgar, och sen en underbart trevlig dröm! Lyssnar på One Direction just nu, riktig feel good musik gånger 25000!!! 
 
Idag fick jag en trevlig rekomendation! Ska det vara två "m" i rekomendation...? Well who tha heell cares... Iaf, en skottsk snubbe som också är volontär på skolan gav mej en grundlig förklaring på en skottsk paj som han tydligen avgudade...haha, riktigt rolig dude måste jag säga!


en dag på stan!


Har precis kommit hem från en shoppingutr på stan med min kusin och hans mamma. Köpte skor till juldansen och några toppar! Mihi, man blir på bra humör av att shoppa!! Nu sitter min ena kusin här och låtsas studera och min andra kusin sitter och spelar en sång på tamil som har blivit en hit! Samt har min vän Johannes blivit en kyckling....HAHAHAHAH ASSÅ JOHAAAAN!!!! Du räddade min dag!!


December


Sick att det redan är första december! Snart är 2011 slut, liksom damn vart tog året vägen?? Skolan var bra idag, var dock trött men det kan man ju inte hjälpa alltid liksom. Har inte mycket mer att dela med mej av till världen!


RSS 2.0