Hemma igen

Har precis kommit hem ifårn restaurangen. Är fortfarande mätt som jag vet inte vad! Jag hatar att vara så mätt, man känenr sej så otroligt fet och äcklig...blä!
Sitter och kolalr lite på "15 years with EMA" elelr något sånt heter det. Helt ok.
Har iaf tråkigt, såå otroligt tråkigt!!!! Tänk om man varitpå konserten nu! Det hade ju varit så mycket roligare än att bara sitta här hemma och ruttna arslet av sej...

Snart sticker vi då!

Japp, snart ska vi då draga till stan. Jag, min lillebror och min kusin. Härliga puckar! hehe...
Sitter just nu och lyssnar på Stich ins Glück, ojski pojski va den är bra! Men det säger jag ju om alla låtar så, haha..
Måste bara säga från ingenstans, att min kusse diggar TH! :D
Han ville lyssna på dom förut och kolla va det va för några som jag var totallt crazy i, så han lyssnade och sa att han faktistk gilla dom! Han sa att han blev imponerad ;) Och han gick omkring förut och sjöng på Scream :)
aa, bara en liten rolig sak att ta upp!
Och sheiss vad jag vill se Simple Plan idag!! hörde deras welcome to my life på "U wish" och de hade varit roligt att faktiskt spana in dom. Men som sagt, inte hela världen. Det hade varit sååå mkt värre om de va TH jag missa!!



        den här bilden är så söt :) signeringen i Pensyllvania tror jag..

"Holes"

Nu har jag börjat lite smått med min engelska uppsatts, som är att man ska skriva framtiden för 4 grabbar i boken "Holes"...man tänker ju, vad är det för sykad uppgift!? Det gör iaf jag..därför så spyr jag på den!!! Varför har man höstlov om man blir bombad med massa läxor och skit? En fråga som jag gärna vill ställa skolan.

aja, det hjälper inte att klaga!

Fredag

God morgon!

Hoppas ni mår bra?
Jag mår helt okej. Idag måste jag börja med engelska uppsatsen...gjorde det aldrig igår, precis som jag visste skulle hända. Men idag ska jag försöka göra klart det! woo, hörde ni? Helt otroligt! Men den är inte så himla svår heller, det gäller bara att typ ha bra fantasi, och det kan jag väll fixa lätt som en plätt? Jo, mina vänner det klart jag kan!
Sen ikväll ska vi typ yill någon restaurang och lägga på ännu mera fett, hehe. Så jag måste försöka bli lite klar tills dess iaf. Och mina planer om Simple Plan ikväll, blir alltså inte av....lite tråkigt, ja men man kan ju inte få allt..:P
Men den där snubben som kunde fixa biljetter har inte hört av sej, så vad kan man göra?

Ha det bra!
Kram!


Kallt

Hellue bloggen!

lite seg på uppdateringen idag, förlåt. Måste först och främst bara berätta att min pappa typ håller på att "testa" högtalarna lr nåt till sourandljudet till DVDn och då ber han oss alla att hålla käften..?? Fråga mej inte varför! Asså, fy bläkens det låter fett skarrit..som värsta myrornas krig i högtalarna...
Iaf, det jag skulle komma till är att det är kallt så otroligt kallt! Jag dör, jag fryser ihjäl, jag stelnar som en pinne och kommer att frysa fast där för evigt. Så om ni typ går på stan och ser mej stå där som en stel liten staty, så vet ni anledningen. En liten varning liksom ;) 


             
            HAHAHA!!!! Denna bild lockar till garv!!! Sanna, din lilla mupp!! XD

Arlanda

God morgon!

Jag har precis kommit hem från Arlanda. Andra gången den här månaden jag är där, ojojoj! Min mamma och lillebror är nu påväg till London, och sen ska dom till India-land, hehe. Så jag har käkat en härlig donken måltid! Trevlig va? 
Idag måste jag börja lite med engelska uppsatsen, hur mycket nu det kommer bli..och sen måste jag kolla upp en liten grej om Simple Plans konsert imorrn, kanske blir det att man åker och tittar på den! :D Det vore ju hur ballt som helst!
en vecka till EMA nu också...shiat, rösta nu folket!!!!!

Men nu, "It's Britney bitch!" (;

Kramar!

lite pissed off..

16-års gräns på fan-partyt....varför s ka alltid åldersgränsen förstöra sånna här chanser? EMAs, fan-partyt...seriöst, varför kunde inte mina föräldrar skapa mej tidigare!! haha..XD
orättvisa värld...

men aja, man måste försöka se det positivt..om det nu går..



platthår..?? XP

Onsdag-JAG KAN BLOGGA IGEN!!!

Hej hej hej min älskade kära blogg!!!

Om ni undrar varför jag inte har kunnat blogga så måste jag säga att det har hänt VÄRLDENS grej! Har helt enkelt inte haft tid...okej, så önksar jag att jag kunde skriva, men tyvärr..igår, just igår av alla dagar krashade hela mitt internet....fattar ni!!?? Igår, på TH fan-party tävlingsdagen!!!! Jag grät och grät och grät....
Men jag håller tumamrna att man fortfarande kan tävla, snälla gud jag ber faktiskt!!

Puss på er!!


klippt och skrivit..

Tjena, man hopas att ni har en mittbena!

visst kan man vara tråkig ibland? jo såklart. Har hållt på och klippa bort en "vit kant" på mina TH bilder från Genéve. Har också liksom skrivit på baksidan, som man gör när man är ett proffs! Tänkte att det är kanske lite time att sätta upp lite nya bilder i mitt zimmer :)
Och sen måste jag påpeka lite mobbning i "Schrei DVDn"!! Under "Freunde bleiben" så drar Bill upp sin tröja och visar sin stjärna, man ser att han drar upp tröjan men dom sabla idioterna som filmar FILMAR JU INTE DET MAN VILL ATT DOM SKA FOKUSERA PÅ!!! alltså Bills mage, hans sjtärna! Är inte de grov mobbning? haha..jag satt och skrek för mej själv "men varför filamr dom inte!!!" hehe...

                                 show me this babe!!!!!  (;


Måndag

God morgon!

Jag vet, det blev inga bilder igår. Jag fattade inte hur man gjorde och så pallade jag inte hålla på...förlåt för min lathet.
Vaknade typ nyss iaf av att någon från "3" (ni vet mobilgrejen) ringde. Och jag hade precis vaknat, jag vaknade av ringningen så jag va helt dum i huvet liksom...de va ett pinit samtal, me de gick bra tillslut..hehe.
Har tänkt att kolla på Schrie DVDn idag, jag känner mej laddad!! :D haha.

Puss!


         en regnbåge i kära, underbara Genf (genéve) efter regnet.. (:

Hemma

Todiloo!

Nu har jag kommit hem ifrån stanrundan. Sitter med pappas laptop, så jag ska försöka ladda upp lite bilder i smyg utan att han märker..haha. Men det blir inte just nu, men snart ska ni se!
Jag och Sanna har ju då varit i stan och shakat till dom härliga indianerna utanför Åhléns. Är dom inte underbara! Jo, såklart dom är! Mina nästa idoler vettni ;)
Sen tog vi en liten fika på Wayne's och blev typ fetton efteråt, så det så..hehe.
Nu ska jag försöka ladda upp lite pics då!

Huggar och buggar!!

SÖndag

Hej bloggen!

Nu har jag brådis igen! Ska hinna med någon buss, vet inte riktigt vilken men jag ska möta upp Sanna på stationen och sen ska vi ta en kopp fika på stan..haha, nä nä, men vi ska iaf till stan. Så, jag har inte världens time på mej.
Det blir bättre update senare ikväll, kanske..hoppas jag. Hehe

Pussar på er!

Kate Moss klänning

                                                            

                                                   en Kate Moss klänning från Top Shop.
                                                                    Faktiskt riktigt ball!

Bengans is tha shit!!

Hej gummor och kanske gubbar..?? haha

wiie, jag har varit i stan i dag. Inne på Åhléns, och de va ju inte så speciellt, så det skiter vi i..haha. Men ärligt talat, när man går in på Bengans som egentligen är en helt vanlig skivbutik, då...då...får man typ hjärtattack...! När man ser placet där dom fyra killarna satt den 12 juni 2007..(tror jag de va?) Då händer det någonting! Bengans is tha shit! Punkt slut mina vänner! ;) haha. Dom har ju också satt upp bilder fårn signeringen på väggarna, och det är helt otroligt! :D
Iaf så köpte jag "Schrei live DVD".
Måste ta och titta på den snart!

Nu är det iaf kanske time att åka och hyra någon film? Hörde nog min kusse snacka lite om sånna planer, så sure det kan man väll göra då, hehe. Får se vad det blir för något, om det nu blir något (;

                                                              

Lördag

Hej bloggen!

Hur är läget med er? Jag säger lite förlåt för dålig uppdatering idag. Har varit och shoppat mat..haha. Och ska snart dra till stan och köpa lite skivor till min mosters man. Åhh, jag måste bara in på Bengans! Och en och annan flipp kommer nog att komma från mej då ;)
Men det klart!

Så pussar och kramar!

Världens vackraste människa...

        

                            jag kan inget skriva, för det finns inga ord...

En joggingtur

Hejsan svejsan!

Idag har jag och Linnéa haft lite skojj. Vi har käkat (för första gången i våra liv) Ben & Jerry's glass! Idag klockan 15.31, det är något att fira mina vänner ;) hehe. Cookie Dough är en big favvo, och degbitarna ser ut som någonting speciellt...fråga inte..haha.
Har just kommit in från en joggingtur. För i helvete vad det va jobbigt! Jag måste, verkligen måste träna upp min kondition. Jag vill verkligen det. Det är faktiskt asjobbigt att man dör efter en jogginrunda, och det är faktiskt inte så kul att man har världens sämsta kondis. Så därför, ska det nu bli förändringar!


det är darkness där ute ;)

Fredag

Hej och godmorgon!

Jag börjar 10 idag! Och har FN-dag, så det är inga vanliga lektioner och vi slutar runt 1. Är inte det bra eller vad! Värsta chillichill veckan det har varit, och nästa vecka blir ju ännu bättre. Höstlov! Vad mer kan man begära? haha. Jo, en grej är ju att man skulle vilja åka ner till USA och spana in TH, men det är något som jag kan ta och glömma...men om man nu skulle göra det, skulle det va världens ägigaste höstlov! ;)
Sen, idag efter allt..haha, så ska jag och Linn-éa gå och shoppa Ben & Jerrys glass, för vi ahr inte käkat det någon gång i våra liv...(ja mobba mej!) och sen ska vi dra hem till nån och spana in världens mest flummiga film, möhö!

Vet inte hur det kommer bli med uppdateringen idag!

Pussar!

"men det där är ju Homer"

Nu känner jag mej lite skrattig, och då passar det utmärkt att berätta en otrooligt tråkig med jätterolig händelse som jag och Sanna "skapade"...haha..


okej, på H&M. Jag ska typ prova nån tröja Sanna ska prova ett par sidenkallingar med Homer på..haha.
Inne i provrummet: (har varsitt provrum)
jag: vi går ut och visar sen när vi har provat klart.
Sanna: okej, men hallå det kommer ju bli fett kallt för mej!! Lite bart....och då ska ju du säge "nej men det där är ju Homer"
*tystnad* (jag är lite seg..)
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Ja, jag dör av garv så att en expedit komemr för att kolal läget..hehe



Ja, om ni fatta så komemr ni tycka det är askul! :P

va bara tvungen att skriva något sjukt haha.

Mitt inköp

  

japp, denna tunika köpte jag. Dock inte skärpet, de hade jag inte pengar för :)
Och ignorera det vita fejset. Det blir alltid så på mobilbilder i omklädningsrum..fult!

Köpt på Gina Tricot 199kr

en dag

Hejsan!

Är nu hemma (elelr för ett tag sen) ifrån Kista. Det blev ingen bio, för typ den enda som gick dom tiderna va "High school musical 3" med svenskt tal..nej tack lilla biografen. Men vi hade det hubba bubba kul endå! Jag köpte en jättefin typ tröj/tunika. Kan visa senare :)
Men nu har jag lite bilder ifrån the day. Inte så många, men lite iaf.





haha, okej en bild som är helt okej att visa...dom andra är faktiskt för fula för att ens nämna..förlåt! haha.
och måste bara säga att jag just hörde "It's raining man", och vem tänker man på då?????!!!!!!!! :D
Jag kunde inte hjälpa att le, le riktigt stort!

Torsdag

Hej hej!

Idag är jag heelt ledig, kan ni fatta hur underbart skönt det är? Men då undrar ni typ; varför kvinna, är du dum och går upp så här tidigt!? haha. Jo, men jag och Atosa ska träffa Sanna i skolan efter hennes samtal och sen dra till Kista och typ se på bio och bara ha lite skojjit =)
Det är en anledningen till att man är uppe med tuppen ;) hehe.
Fick förresten en 500 av min mamma idag! Whoo! Nu ska jag ta och försöka hitta en sån där väska som jag leter väldigt desperat efter! Ni vet en sån där väska som man lägger runt...en liten..heter det axelbandsväska? Jag har ingen aning, men en sån där liten liksom :) Har letat efter en sån i evigheter!!!

Nu tror jag att det är time for some TH-television :D

Pussar!

Generation Fett

Japp, det låter som en så otroligt intressant program att spana in ;) haha. Iaf, jag ska iaf se det! Och Atosa har sagt att hon också ska det, hehe.
Men det är ju bra att se sånna här program, som Atosa sa, för då känner man sej smal XD man måste använda hjärnan på rätt sätt ibland, ja ;)

Kramar!

Den lilla shoppingen



 



- Skor från Wedins, typ 300kr
- Cardigan från H&M, 98kr (på REA)
- Halsduk från Gina Tricot, 99kr
+ Telescopic mascara, Carbon Black (inte på bilderna)

Ja, inte världens shopping men iaf lite, och det är ju huvudsaken :) Och måste bara säga att jag har skådat världens ballaste skor! Eller ja, det är pumps och dom är helt amazing!!!! Asså gud...får jag 349 spänn snart, så ska dom bli mina!

Samtalet gick guut

Härlig rubrik, mina vänner ;)

Och den säger väll alles?? Jo, samtalet gick jättebra. Min lärare sa att jag var jätteduktig och en jättetrevlig elev som skapade bra stämmning i klassrummet..ja, men det tackar man väll för då! Fast jag har faktiskt fått sämre betyg än förra året. Så jag är faktiskt nöjd.
Sen så tog jag en liten shopping efteråt. Hittade inte så mycket, eller jo det gjorde jag men min mamma sa att vi behövde jalla för att hämta Phillip från dagis..den lilla skiten, tack! Men jag fick lite iaf och det är ju bättre än något :) Och nu har jag en längtan efter cash, vill kunna gå och shoppa och sprätta loss på stålarna ;) Och spendera lite till att t.ex åka till Phoenix i december kanske... (; hehe. Jag vill verkligen åka dit i december! Och ni TH-fans vet säkert varför. Men vi får se hur det blir, det gäler att inte hoppas för mycket(fast man inte kan låta bli) för då blir man bara jättelessen opm det inte blir så.  Ett exempel på det är ju denver 25 och dallas den 27 augusti ...skulle ju varit där..men de blev ju inget.. :(


Känns så härligt att kolla på alla sommarbilder.. :) give me some summer! x)
  

Onsdag

God morgon bloggen!

Hur är the läg med er idag? Jag har ett prima läge faktiskt. Är faktiskt typ ledig idag! Ska bara iväg på mitt utvecklingssamtal vid 11, och sen är jag free, free, freestyle! hha. Och samma sak gäller imorrn, ledig. Helt ledig då alltså eftersom jag har mitt samtla idag. Man kan inget annat änn att faktiskt säga haleluja till dom här dagarna, ;)
Efter samtalet ska jag typ åka och shoppa lite med min mamma. Hon har lovat att betala allt! (typ asså) Så ett sådant tillfälle tar man väll, eller hur? =)
Jag gör iaf de!

Ni får a en jättebra dag!

Puss!

ooh!

Wiie, vilket spännande avsnitt av DH idag! Shit! Verkligen min favvo serie. Eller det och Gossip Girl. Man kan väll inte motstå Chase Crawford? Nej, precis det jag visste! haha. Är typ en liten "DH-nörd". Eller jag har lugnat ner mej. I 6an var det verkligen en nördig Linnéa! Jag kommer ihåg en gång när min mamma sa att jag inte fick kolla på ett avsnitt. Då blev jag jättesnur och började smeta Idomin på mina föräldrars väggar..jaa...inte helt normalt inte..haha, men har jag någonsin sagt att jag var normal?? Nä, precis! (;

Sitter iaf här och segar lite framför datan. Ska rösta lite hade jag tänkt. Vill verkligen att det ska bli två segrar i årets EMA! Men de klart man vill liksom ;)

                       

                         


                                                      Huggisar :)

och sen måste man bara klargöra, Chase är snygg men han är nothing med stort "N" framför Mr Tom Kaulitz (; haha.

Kaka

Min mamma har bakat en lite kaka :) haha. Gott eller vaad??
asså jag ahr en feeling av att jag typ kommer bli ett stort bamsigt fetto när jag blir stor...asså hur mycket kan min kropp egentligen trycka i sej?? Jag borde faktiskt vara ett fetto nu om man tänker på hur mycket jag äter varje dag, och har gjort dom senaste åren, haha. Men det verkar inte hända så mycket, så det är ju bra! :D haha.
Va bara tvungen att ta upp det visst är jag tråkig??

DH idag då! Yes! Spänningen stiger ;)

                       va skönt de va när de va sommar :)

                                  haha, Jag och Sanna :)

Tisdag

God natt!!

Ja, det är iaf typ vad man kan säga till detta inlägg. Välsigt sent..det är tråkigt, visst? :P Jag tycker iaf det. Men det kommer inte bli några ändringar förän jag har fått data i mitt rum, och det kan ta ett tag. Eftersom jag inte har el i mitt rum..ni vet elektrikern har ännu inte kommit fast bygget är klart. Så jag lever i kyla och med en lampa som är dragen med en lång förlängningskontakt. Jobbigt läge, japp! Fast som tur är så har jag ju några av mina kära TH-posters på väggarna. Utan dom skulle man nog inte surviva i mitt rum x)

aja, pussar på er!

Hungrig liten tjej..

haha, nä jag är väll inte liten?? haha. Men hungirg, japp I am.

Okej, detta inlägg kommer inte handla om min hunger, kom bara inte på någon bättre rubrik (som vanligt alltså). Jag sitter här med en handflata osm har blivgt brun av en röd penna!!
Tänk inga tankar när jag säger brun XD, haha. Nej men jag hade skrivit lite "hjälp" grejer till ett lab-prov imorrn, och nu har den röda färgen fått en skarrig brun färg. Jessika, vad har du för pennor?? (;

Och har ni spanat in den nya TH-boken som finns att köpa? Är det inte sexigt värre! Dock bara på tyska än så länge, men hett är det iaf, hehe..
Och på tal om TH så röstar ni väll fortfarande till EMA? :) Ja, men såklart ni gör!


och på tal om något helt annat nu då. Kolla va många blad det ligger på marken! Man vet aldrig vad som kan finnas under dom...kanske lite maskar..som man då trampar på...splashar dom...okej, förlååt!

                                      kolla, Tuffe "smälter" ju typ in.. x)
         

Hallo

Hallo Leute! :)

nu är jag hemma igen, men det fattade ni nog. Har varit hemma ett tag också. Hade en liten fotografering idag för "Eckerö Linjen". Japp, det är våra heta fejjor som ska pryda deras kataloger och sånt 2009 ;) haha. Det var faktiskt ganska kul, även om det då inte bara var jag.  Och från igenstans så måste jag bara säga att jag älskar att bli fotad! Så otroligt roligt!!! :D hehe, ja de va bara de.

Och jag är klar med min header nu...men den belev inte så bra som jag tänkt mej. Men den är nog iaf bättre än den jag har nu. Så jag ska sätta in den snart :)



    

MÅndag

God morgon!

Jag har som vanligt bråttom just nu, och är as usuall väldigt trött. Men som sagt så är det bara att kämpa på! Har bara två vanliga dagar den här veckan så det är ju inte så jobbigt. Nä, precis det är det ju inte!
Ja, är helt tom i huvet på vad jag ska skriva så ja, jag har inge mer att säga ;P
Hoppas ni får en underbar dag!

Kramar!

aaah!!

Gud, jag vet inte vad jag ska göra med "söndag" inlägget! Vad gick fel??
Blir så arg!!!! Vet inte hur jag ska fixa det!!!!!
Sen händer det så mkt här att jag pallar inte!

Okej okej, Linnéa andas..breath (om de stavas så..) Kom ner med fötterna på jorden...haha, jag tycker det där utrycket är lite flummigt. Så därför menar jag det inte. Eller jo, kanske gör jag det?? Jag vet inte, och jag vet inte heller vad det är jag försöker säga...
ooh, juste! Headern! Jag ska börja med den nu tror jag, ja precis! Man är väll en duktig flicka? haha. Men jo, jag ska försöka iaf börja med den. Sen är den en annan sak när den väll komemr upp.. ;)

                         

Söndag

God morgon!

Hoppas ni har vaknat och är lite glada och pigga små piggar! Jag är inte en piggis iaf. Jag är trött som in i, ni vet själva ordet som kommer här efter. Men det är inte lätt att sova när det jätteljust i rummet. Jag diggar inte det läget.
Nu mina vänner, ska jag iaf checka upp lite grejer som har gett mej ett stort och lyckligt hopp!!!
Och denna gång komemr det lyckas! Tredje gången gillt, vet ni ;)

Pussar och kramar!

edit: vad fasiken ahr hänt med stilen!!??? HALLÅ, när blev den så här fucking stor och fet!!??


Profilbild

Japp, nu är profilbilden ändrar då! Härliga puckar! :D
Då är det bara det jobbigaste kvar, att fixa en ny header...men jag måste fan! Den kan inte se ut sådär förevigt! Jag har förändrats very mkt sen dom där bilderna, haha. Och sen så är den ful! Bara ful och bajsig! Hur kunde jag ens komma på tanken till den förut?? ;)

någon gång

Hejsan!

vilken härlig lördagskväll. Händer massa! Har så otroligt roligt, att jag vet inte vad! Alla är crazy och flummar runt, med dricka och pinnar i handen! NOT!!!! Allt är så otroligt tråkigt att jag dör! haha. Varför ska en lördagskväll få bli såhär? Tragiskt, det är helt enkelt tragiskt! Fast ska man vara helt ärlig så är jag också ganska trött..
Och vet ni, jag har börjat fundera ut hur min nya bloggdesign ska se ut!! :D Så någon ång ska jag ta tag i den! ;) Jag lovar! Måste byta ut mkt! Headern och profilbiden, allt är så ooold! så, snart ska ni se :D

   

Nu ska man dra sej tillbaka till detta fantastiska party party som pågår här då. Nä, det gör det inte och det vet ni redan, eftersom att man kan läsa när jag är mycket ironisk. Elelr det hoppas jag att man kan. För mycket jag säer/skriver är ironiskt. Jag är typ en helt ironisk människa! Ja, och nu börjar jag blajja massa skit igen, så mitt tips till mej själv just nur är att ta och shutta igen käften! Eller ska man säga shutta igen fingrarna?? haha, för det är ju dom som skriver.. XD haha, jag är lite mupp just nu...

Lite pictures

Kan ladda upp några bilder ifrån igår då :)

ja, man är då inte alltid en vacker syn...


Haha....LOKA...XD


muppigt..


aa, jag palalr faktiskt inte lägga upp fler bilder .I'm sorry. :)

Lördag/hemma

Hejsan!

mer en 24 timmar sen somjag uppdatera bloggen senast, hehe. Igår va jag ju på övernattning, i....skolan! Kan inte fatta varför! Som Atosa sa; " Vi flyr från skolan, och nu går vi hit frivilligt, för att SOVA!!!" haha. Men det va ganska kul faktiskt. Kan lägga upp några bilder alldeles snart ;)
Har också precis kommit hem ifrån mitt första konfirmations möte. Det va väll också helt OK. Fick lite bullar och sånt.. hehe. Men de va också ganska kul, fast lite segt.
Iaf, så ha en wonderful dag! :D

Kram!

Fredag

Guten morgen!

Jag är redo för striden idag!! mohaha! nä, men jag ska till skolan idag och måste typ dra snart. Och tror inte heller jag kommer kunna uppdatera så mkt mer idag. Det är nämligen någon övernattning i skolan typ.. XD

Jag såg inte på MTVLA igår heller!!!!! Därför måste jag fort kolla läget hur det gick för mina boys igår!

Kramar!!

MTVLA

Har fått lite update på THF att man kan följa galan via någon sort webcam!! Är detta inte amazing??  Jag tror fasiken att jag ska göra det! Även fast jag är sjuk, och troligen behöver sova så whatta fack, detta är faktiskt viktigt! Plus att TH typ ska uppträda också!  Yäääh, babe!!!! :D
*tänk Bill och hans lilla juck-dans*  XD

                        

lite skarrit

Hej hej!

Jag har kryat på mej lite grann, och om man har tur så är jag helt ready för skolan imorrn! Med engelska prov..som jag faktiskt inte vet vad man behöver plugga på, så jag har alltså inte pluggat på det. Men det går väll som smort endå?? Man hoppas iaf :)
Måste också berätta en läskig grej som nyss hände. Jag skulle ut med hunden, och precis när vi kom fram till en liten "skog" typ några träd i en klump, men när det är mörk så blir det typ lite skogsigt XD iaf, så börja han skälla asmkt! Och typ dra i kopplet och försöka kuta in till "något" bland träden. Och sen så tystna han och jag skulle försöka kolla läget, men jag hörde eller såg nada och sen börja han skälla lite dampigt igen, och då kuta jag som fan hem...XD haha. Vilken spännande berättelse såhär på kvällen ;)


Torsdag

Hej bloggen!

Jag hade tänkt gå till skolan idag. Vaknade klockan 6, fixade mej och va helt klar på att åka iväg. Det gick inte. Jag kunde inte stå! Jag är jättesjuk plus att jag har fått jätteont i hela kroppen. Jag fryser, skakar och känner mej jättesvag... vad har hänt med mej? Det här är inte normalt!
Jag ber om att få gå till skolan!!! Jag vill inte vara sjuk och hemma! Jag är en misslyckad liten människa just nu...haha, nä det är ju inte mitt fel att jag mår som jag mår.

Men det är tordag idag. Det är en bra dag, det är den älskade Tokio Hotel TV dagen. Och den dagen kan man inget annat än att älska :) Dom där 5-8 minutrarna är amazing!!!
Sen idag är det MTVLA, och snälla låt mina Lieblings vinna!!! Iaf några pris :) Hoppas att galan sänds i Sverige, men jag tror inte de..har inte hittat upp något om det.. :(

Kramar på er!

ingen rubrik

jag kan inte komma på någon härlig rubrik till detta inlägg, och jag pallar inte sitta i typ 10 minuter bara för att komma på någon ;P Men den blev väll jätteball tillslut?

Här händer inte mkt just nu. Har käkat lite fuud, och bett min lilla daddy åka och köpa något smarrigt. Och vet ni, bara för att han älskar mej så himla mkt så har han åkt och gjort det!!!!...not... XD Näpp, det har han inte. Men han har åkt iväg för att hämta min bror på sin träning så då tänkte jag att han liksom kunde köpa något on tha way, om man gettar läget.

och ey leute, NU har det verkligen blivigt höst...så in i helvete..


en liten bild som man klicka till på en promenad med hunden. Det är årstiden HÖST, om ingen förstår... :(

Onsdag

Hej hej lilla bloggen!

Jag kan tänka lite klarare idag. Mår lite bättre, fast jag har varit hemma även idag...tråk tråk tråååk!!! Och nu har Linnéa också blivigt sjuk, så hon va inte heller i skolan idag. Vad är det för sjukom som flyger omkring??
Iaf, så missade jag inte så mkt i skolan idag eftersom vi hade halvdag. Så de var bara två lektioner och sen finito. Så det var väll bra.

ja, har inte mkt att säga denna morgon/eftermiddag

adjökens! :)


              haha,,en oerhört het bild...-.-   det ryyker om den XD

print it out

Sitter och tittar på lite television jsut nu, hehe typ mitt liv dom senaste dagarna. Känner mej lite bättre och tror att jag kommer tillbaka till skolan imorrn! :D fast jag får känna av det lite imorrn också... men jag pallar inte vara hemma! Så det får nog bli lite skolis imorron ;)
Är också finito med mitt SO-projekt! Så nu är det bara att printa ut den och sen är man klar med den uppgiften också. Härligt härligt!

okej, så utprintning och tillbaka till TVn ;) eller näe, kan lika gärna rösta lite!! :D


vad ska man skriva?

har så fruktansvärt tråkigt!!
Är inne på MSN och snakcar med Klara..den enda som är inne, så vad har man för val?? XP haha, näe jag skämta bara!
TÄnker faktiskt ta och switha till MTV och sega igenom hela musikinnehållet som dom kan ta och bjussa på denna förmiddag. Kanske blir det något jääjä, elelr typ nere i botten..vad vet jag?? nej, jag har ingen aning. Faktiskt inte. Vill nog inte veta innerst inne..
OKej, va fan snackar jag om!!?? Är det mitt snor som åker upp i min hjärna så jag tänker helt über skumt? jag vet inte..haha.

                                                            
                                                   sykat inlägg, sykad bild... :D

Tisdag

Hellu hellu!

Jag är fortfarande en sjuk, blek snorig idiot!!! jag dör! Vaknade och kunde inte prata, fick inte fram ett endaste litet sound. Min hals va typ helt blockad! Så otroligt nasty. Nu kan jag iaf prata lite, fast det låter otroligt syk. Typ lite pipigt, haha.

Just nu lyssnar jag på Hilf mir fliegen så det känns iaf rätt så bra :) Och jag måste fortsätta med mitt SO-projekt också..det måste vara klart imorrn (om jag nu ska till skolan) så det är bäst att jag rappar upp takterna lite! Men det är faktiskt inte så jättemkt som är kvar. Bara typ avslutning och framsida, så det går väll fort. Bara jag vet vad man ska skriva på avslutining..(?) någon som vet!!?? haha...

Kramar!

Avanna

                   ååhhh!! Jag säger bara ME WANT!!!

   


fortfarande TV

Men seriöst, kan man ha det tråkigare? Kan man ha haft en otroligt tråkig dag? Jag har suttit och glott på TV heela dan (och okej, gått ut me hunden), hehe.. vilken tråkig människa jag är. Men jag är också en väldigt sjuk människa. Tror nog att jag måste stanna hemma imorrn också, känner mej så himla piss!! Men jag vill inte va hemma!!!! aah!!! jag blir galen!!!
Nuska jag kolla igenom min mejl och sedan, ja..vet inte..typ dö!
Gu, vad jag klagar! Aja, have it najs :)

                       
                                                lördagen den 12 juli.
                                                      Genéve.....

MTV

Tjena tjena!

Jag har inte pallat fixa ny bloggdesign..sorry..det är för jobbigt för mej, haha.
Sitter och glor MTV just nu, och har typ gjort det hela dagen. Inte så himla kul, nej...men men.. har faktiskt lust att gå in och typ önska lite TH låtar på "u wish" eller nåt. Seriöst, varför dissar svenska MTV typ TH?? Har ALDRIG sett någon TH video på svenska MTV någonsin! Eller jo, en gång, på TRL, men då visar dom inte ens hela låtar.. men jaja. Dom ahr iaf lovat oss att visa heeela vekan TH var med på TRL! Japp, det ser jag verkligen fram emot!! :D

edit: OMG!!! som att dom kan läsa mina tankar!!! TH var just med "monsoon" på "u wish" !!!!! :D

       

Måndag

Hej bloggen!

Hoppas ni mår bra idag, för det gör nicht Ich... :( Är jättesjuk och kan inte heller sova för det går inte att andas!!! Varför? Varför ska detta hända mej? haha, okej jag överdriver det väll litegrann. Men ingen gillar att vara sjuk. Eller okej, man slipper en skoldag, slipper gå upp tidigt, fast vad spelar de för roll när man ändå inte kan sova? Så, jag gillar inte läget om man säger så.
Men då kanske jag kan ta tag i min fula bloggdesign?? Ha tänkt lääänge att den måste ändras! Så jag kanske kan försöka börja lite med det. Ja, men då säger vi så då! Och så ska några röster slängas iväg. Men vad bra, pang på kritan... XD va nu de betyder..

Ha det bra!

Kallt...

Jag sitter här och fryser ihjäl....
Det är nog för att jag är sjuk. SÅ otroligt störande och jobbigt!!! Jag fryyser!!! Snälla nån hjälp mej!!! Just nu önskar jag så himla hårt att jag hade en BK-tröja, fatta va mysigt det skulle va!! Vill köpa en NU! Men jag är pank..pank, och ännu mera pank..
Har iaf haft tid att kolla på min älskade, värdefulla Zimmer 483 DVD. Utan den skulle dom sjuka dagarna gå så otroooligt segt, ;)
Ska snart käka glass. Haha, "smart om man är sjuk!" hehe. Men aj äm not smartis, det vet ni ju.. ;) möhöö!
Okej, jag måste bara upprepa mej en liten sanbbis; fy fasikens sheiβe skit va kallt det är!!! jag hackar ju typ tänder, nästan!  Jag ber er, tyck synd om mej!!! x)

                                                                   

Söndag

God morgon!

Är sjuk... :(
Så jäkla sjuk. Ush! Kunde inte heller sova länge idag heller. Jag kan bara inte sova länge när jag är sjuk, det är jobbigt. Fattar ni, jobbigt att sova!!! Och då är det hemsk. Har så himla ont i halsen. Ni vet den där "klumpen" jag snacka om, den har verkligen växt på sej..haha, äckligt visst? Men nu ska jag sluta klaga! Ibland blir man sick och det är nada man kan göra åt saken...men det är endå blää..!!
Och nu måste jag göra mitt sabla SO-projekt också.

Puss och kram!!!

om ni nu vill ha mina sjuka pussar... ;)

Lite plugg..

Nu orkar jag inte sitta här och leta massa tråkig information om Kubakrisen till SO-projektet. Det blir liksom för mycket efter ett tag...Man blir liksom rutten i hjärnan! Men jag har lite mer information som jag måste hitta...men det kan jag väll typ fixa imorrn eller nåt??
 Ja, men då säger vi så!!!! :D
Och så bajs, ikväll måte jag till min farmor...men man ska inte va taskig, det blir väll suuper...!......*host host* :)
Har så otroligt ont i halsen också..känns som värsta klumpen som typ "växer", visst läter det härligt? Jo, det är en jättejättehärlig feeling om man får säga det själv. Asså säg inte att jag håller på att bli sjuk! Jag pallar inte bli sjuk nu! möööh!!! Måste typ börja fixa mej och städa mitt rum...undra hur bra det kommer gå?? Ja, det får vi väll se...

  
                                bara en bild för bildernas skull... ;)

Lördag

God morgon!!

Vad skönt att det är helg! Att kunna få sova äntligen!! Vaknade vid tolv och skickade iväg ett grattis-sms till Sanna, och sen somnade jag om och vaknade halv 2. Det kallar man sooft!! hehe.
Och ja som sagt, så fyller Sanna år idag! Grattis till rumpskakare!!
Nu måste jag typ börja serisöt på mitt SO-proejkt. På onsdag ska det vara inlämmnat, och det går just nu inte så jättebra. Men som sagt, så får jag börja jalla igång nu!

Pussar!!

Varför är allt boooring!!!!!!!

Vilket bra inlägg med tanken på det förra...lite motsattser... Har perkele boooring!! Så jag tänkte köra en lite lista här då ;)

Beskriv dej själv med 3 ord -  Knäpp, snäll, dålig humor..okej de blev 4..
Vad kan du inte leva utan? Min mobil, mitt lypsyl, mina friends och TH!
Dagens jobbiga? Att prova för många kläder..!!! Det är som en extrem sport...XD
Dagens lätta? äta mat, åka buss, prata..skratta.. (;
Vad var det sista du tänkte på innan du somna igår? Tom, Tom, Tom och återigen Tom...Kaulitz, alltså
Vad var den första låt du hörde idag? 1000 meere! :D
Vad ska du göra här näst? ja ni..kanske rösta lite?? :)
Vad är du glad för just nu? Det är fredag :)

En liten list i detta tråkiga nu, då... ;)

Kan man bli flummigare??

ja, det kan man faktiskt..XD Men här är några flummiga moments, i bildeeer....!!

 



så jäkkla fult!! jag fattar inte ens varför jag postar sånna här fula bilder i bloggen...?? jag är dum ihuvet...skämmer ut mej själv....men, vad gör man inte när man är en dum kvinna!!?? XD

Fredag

Hejsan bloggen!

Är allt bra med er??
Jag mår jättebra!!! Det är fredag, jag har shoppat nya jeans med en Sanna och en Atosa och jäää, det är fredag!
Och vet ni vad jag har gjort..jag har läst en bok!! Kan ni fatta, JAG!!! Men okej, det är våran svenska-bok, men jag läste över det man skulle...är jag störd eller vad? När började jag gilla böcker...? maaah, jag börjar bli orolig för mej själv.. :/ hehe.

Jag och Sanna i "höööga" byxor...tänk om man hade köpt dom..faktiskt rätt
snygga...men men... ;)



En mobbe tur

Tjena!

Har precis kommit hem från outlet. Jag skulle kolla lite kontantkort och sånt till mobben. Mitt 3 abonemang har typ gått ut, och jag tänker DEFINITIVT byta till Comviq Kompis så fort som möjligt!!!
Men de blev inget kontantkort idag, inte. Men det är på G, alla kan vara lugna!!! mohaha.
Har också försökt att plugga lite svenska, men det går inte...jag pallar inte...jag får fnatt!! haha, vilket jäklarns fult ord!!
Ska slänga ivåg några röster nu. 

                                                                      Ha det bra! :)


Höstit...

Jag hatar hösten...det blir kallt och regnit och mörkt!!!

nu är den seriösa hösten iaf här...

       

       

blääääääckeeel!!!!!! Nu ska jag leta fram lite godis och sätta mej och glo på TV....adjö!

Torsdag

Hejsan svejsan!

Allt bra med er idag? Det får man hoppas iaf!! :D
Med mej är allt väll bara bra. Hade NO-prov idag, och man hoppas hoppas att det blir iaf ett G. Det var faktsikt jäkligt svåra frågor med på provet. Fatta nada! Men jag gjorde det iaf och det är ju huvudsaken :)
Och från ingenstans, vet ni hur många dagar jag har levt?? Jo, typ 5258...5257..bajs! Nu glömde jag..hehe, men nånting sånt där. Visst låter det lite?? Skit lite! mohi! XD

Nu ska jag iaf spana in veckans TH-TV !!

                                                                               Kramar!!!

Pluggdags

Nu, vet ni ska jag ta och plugga lite. Har NO-prov imorrn, och svenska prov på fredag.  Lika bra att börja plugga lite då, så att det inte går värsta fallet. Måste iaf försöka få G!!!!
Är faktiskt mest orolig inför svenskan faktiskt, fast igår var det tvärtom. Men det är bar att ta tag i det..fast det suger...hårt..jäkligt hårt...skit....korv....

aja, "sluta klaga", det är nog det man tänker om mej just nu!

Kramar!

Onsdag

Hejsan sasan!

Mina fötter är döda...mina dumma, fula, bajsiga, schwanziga ballerina skor har typ rivit upp hela skinnet...det låter inte fräsht, nej jag vet men det är det ju inte heller!!!
Har också fått lite extra motion idag. Inget jag är tacksam över...;P
Var precis påväg at hoppa på bussen när jag insåg att jag hade glömt min mobil i skåpet, i skolan. Och jag har lite svårt att surviva utan den, plus att jag hade en alarmtid inställd på mobilen, och som troligen skulle ha ringt ända från klockan sex på morgonen tills när jag kom till skolan och stängde av den.
Så jag fick åka tillbaka till skolan, och GÅ tillbaka till stationen...möö!! Men som tur va så hade Linnéa missat sitt tåg, så då hade vi det lite chilli ett tag sen ;) hehe.

två bilder från Grönan som Linnéa tog. Tyckte dom va lite roliga att visa... XD
SPana in min bigga mun och Linnéas mini huvud X'D


Hottie hott chicks ;)

snunsk-tyska, yääh baby!!

Vilka äger på snusk-tyska???
Vilka kan dra dom snuskigaste raderna???
Jo, Ich und Linnéa!
mohaha!!!

TH, va beredda! När jag träffar er, kommer jag att häpna er!!!! (;

haha, förlåt..känner mej lite flummig. Sitter och snackar me Linnéa just nu, så..;)


DH is back!! :D

japp, japp!! Nu har ju "Desperate Housewives" dragit igång igen. Jiiiiäääää!!!! :D


TIsdag

Hejsan hejsan!

Dålig update idag. Det är ALLTID dålig update på tisdagar, så bli vana med det ;) höhö. Har pluggat matte (som blev fel på alla frågor) och lite NO. Jag har seriösa planer på att kanske vara "sjuk" på antingen torsdag eller fredag. Alltså antingen på NO-provs dagen eller svenska-provs dagen. Vi får se..jag kanske är frisk alla dagar! :D who knoows liksom ;)

Kolla, vilken ball liten bild man knäppte imorse (; höhö..


en sol-bild...mmää, ful!! XD


Låna varandras vingar

Jag har just lyssnat på Hilf mir fliegen och vet ni vad jag fick för känsla? Den låten berör mej alltid, varje gång jag lyssnar på den. Men just nu berörde den mej lite extra. Jag har alltid förstått texten, men idag insåg jag vad den betyder, för mej. Kunde inte hjälpa att gråta.
Vackert.
Asså allt som jag, vi går igenom känns jättejobbigt ibland, ofta. Men vi har varandra, okej? Vi kan klara allt tillsammans. Vi kan låna varandras vingar. Vi kan flyga tillsammans. Vi hjälper varandra. Kom och hjälp mej flyga, låna mej dina vingar...Jag vet att jag kan klara saker jag går igenom. Bara om jag ger allt jag har, fortsätter kämpa. Gegen alles was Ich halt. - Ger allting som jag har...

Lise-Marie

             Ja, lilla Lise-Marie är värt ett HELT eget inlägg hon också!! :)
       Sepideh fick ju en när hon flytta, och lilla Pilis är också värd det!!! <33

     

                  Bilden är rätt så gammal, och inget att vara stolt över...
                                Lajse-Bajse-Majse ha det bäst!!
                        Vi ses under shoppingveckorna i Dubai!
                                 Det kan du ta och räkan me ;)

                           Din lilla gammling, älskar dej!!! <33

Hemma från Arlanda...

Hej bloggen!

Idag är det måndag. Vi är lediga från skolan idag. Jag har varit på Arlanda med Sanna, Klara och Atosa. Vi har sagt "vi ses snart igen" till Lise-Marie. Hon har flyttat. Till Dubai. I ett år. Minst.
Guud!!! Det går inte att inse!! Fast man har gråtit floder! Lise-Marie, din lilla fula kärring! Vet du hur älskad du är!!?? Vi alla saknar dej så jävligt mkt, fast du bara varit borta nu i några timmar! Men mailen är öppen och har plats för många av dina fina små mail :)
Lilla Älskling! <3

Men okej, bortsett från att vi har varit depressed och lessna så hade vi det lite kul på Arlanda sen efteråt. Vi gick till donken och käka en (inte något att rekomendera) hamburgare med soya och sen lite glass. Sen så "baxa" vi jättemånga ballonger och släppte enr dom på folk som gick endanför...mohaha!! Och ni vet när man släpper ballonger, då låter de typ värsta "prutt-ljudet". Visst kan man va busig??
Och sen innan vi gick så tog vi lite fler ballonger och gick runt med dom hela dagen.

mörkt?? när vi satt på golvet och vänta in LM...


LM och hennes lilla belly ;P


När LM gått så va vi på Donken och släppte iäg två ballonger...


Jag och Sanna med alla ballongerna på bussen till Märsta..påväg hem..


Ännu en ballong-bild...


Heting Klara...heting ;)


Och lilla tråk-Atosa ville inte vara med på någon bild idag...ja, så kan man ju också vara ibland (; Men vi älskar ju dej endå!! möhö!

Iaf.....så....
Lajsa-Majse...<33333

Söndag

HEjsan!

DÅligt med updaten idag också, men någon hade baxat datamusen!!!! aaah!! vad gör man då liksom?? hehe, men jag hitta den lite senare, alltså nu..XP
Har också pluggat NO som bara är såå nooo! Det är något med NO som gör att min hjärna ruttnar bort. Sakta, men säkert. Blä för NO och kemi! Vill nästan be min NO-lärare att stoppa upp ämnet någonstans...nä, så får man ju inte säga! FY, Linnéa!!

Nu iaf, ska jag ta små tag i mitt SO-projekt också. Fan va det är mycket nu!!!!!!!!!!

Lite bilder då

men jag varnar er, på vissa ser man otroooligt psyk ut..en varning alltså!!

en liten ego-bild innan man hoppa in i Atosas bil..XD


(vet inte vad som händer, men jag kan inte förstora dom här bilderna..)

 

blää, va pinit!!!

Lördag

Hejsan!

Förlåt för att jag har uppdaterat jättedåligt!
Vaknade typ klockan 2 idag, och sen så har jag pluggat. Så mkt som det har gått..det är faktiskt svårt att plugga!! Iaf för mej. Börjar alltid göra andra saker än att verkligen göra det jag ska göra. Som att lyssna på musik lr nåt.
Är riktigt apigt trött också..gäsp gäsp.
Iaf, så var kväll en igår riktigt lyckad! Vi hade skojj så som vi alltid har ;) mohaha. Och jag säger det bara, mina tygskor har verkligen sett sina sista dagar..haha. Dom är blöta som fan!! Sååå himla äckligt!
Jag lägger upp några bilder snart (som jag lovade dej, LM)

Pöss!

Typ gå snart

Nu ska jag snart åka iväg till Sanna.
Atosa och hennes company (mohaha) kommer snart och pickar upp mej!

Kramar! :D

namen, titta vilka trevliga bilder man kunde hitta ^^
 

Daaaamp!

aaah!!
damp!!!

satt ock skrev lite på mitt långa, fackade, tråkiga, svåra SO.projekt och så kommer min störande lillebror och stänger av hela datan!!!!!!!!!!!

aaah!!!!!

okej, förlåt lilla lillebror :) du är väll lite söt kanske...ehm, not...

okej, man ska inte klaga..så här komemr en "glad" Linnéa..


haha, asså jag har verkligen otroligt tråkigt...är faktiskt lite sur på den där lilla bebisen...;P

Fredag

Hej björnar!!! :D

Det är fredaag!!!! JIppie jäääyyy!
Fett skönt, helg helg helg! Plus att vi är lediga på måndag. Är det inte ett haleluja moment? Jo, det är det verkligen!
Har fått skavsår på båda mina fötter, eller "skavfötter" som jag kallade de först..från mina dumma ballerinaskor. Men mina tygskor är typ helt förstörda. Blivit helt blöta och sådär.
Och jag har fått skolkatalogen idag!! mahaha.
Vad ska man säga om mej då, inte perfekt men det är nog det bästa gruppfoto jag tagit hittils i min nuvarande skola (engelska i järfälla) så lite nöjd är man väll, vettni ;)

SKa snart iväg till Sanna och fira henne lite. Funny bunny babes!!

Kramar och ännu mera kramar!

Vi kan visst rösta!

TJoho, har just gluttat igenom TH-TV avsnittet...vad kan man säga...dom charmigaste, skönaste killarna är TH!! haha, gu vad jag garva!!! XD

iaf, så kan vi visst rösta på TH i "best act ever"! Det är inte bara dom "högre makterna". SÅ vota, nu gummor och gubbar!
Obegränsad röstning!
http://ema.mtv.se/vote

TH är nominerade i "bästa framträdande någonsin" (best act ever) och "headliner" :)


Torsdag

Hejsan!

Haft en bra dag?
Jag har haft en prima dag, som alltid. Inget speciellt liksom. Älskar torsdagar!!! Slutar tiidigt och sen så är  det ju TH-TV. VIlket jag nyss kom att tänka på!!! ååh! Har längtat hela veckan efter detta avsnitt!

Måste bara snacka lite Top Model snack nu. Whitney vann...!!! Nej!!! Anya skulle vinna!!! ¨
haha, ^^

Kramisar!

TH "best act ever"!

Jaaaaa!!!! :D
Tokio Hotel är nominerade i "best act ever" också!!! haha, guud va kuul!!
Vi lyckades få dom nominerade i både "headliner" och "best act ever"
Heeelt otroligt skojj!! :D
Fast det är "dom högre makterna" som utser vinnaren i "Best act ever" men endå! :D
(kom ihåg att fortsätta rösta på Headliner!)

länken om man vill se det med egna ögon; mohaha
http://www.mtv.de/news/MTV-EMAs-2008-mit-Beyoncé/19745270


Onsdag

hej hej!

Onsadgen är slut! Då känns det faktiskt lite närmare till helgen. 
Och denna onsdag..asså varför alltid vi!!?? Varför ska alltid vi drabbas av regn!!! Och på ute-idrotten också!!?? :P haha. 
Spöregn...! Och det sluta ju aldrig heller!! mahaha.
Och seriöst, i det vädret KAN man bara inte tänka på positiva tankar. Sorry, kuratorn..sorry att lilla DISA programet inte funkar i alla lägen ;) 

Påminnelse; sista dagen att rösta (på TH) i MTVLA. Så go go go!!! :D

Kramar! 

RSS 2.0