för mycket deg

Jag är hemma från Kista nu. Känns så himlans tråkigt. Världens tråkigaste kväll! Det är valborg, skjut mej...! Blir nästan deprimerad, nej, jag är redan deprimerad...

Hade iaf kul med Linnajja, tills hon var tvugen att draga. Hon ska till landet nu över helgen. Vi käka iaf Ben & Jerrys (såklart!), och efter en 500 ml cookie dough så kännerman bara att det blivigt föör mycket deg där...ojoj!


Glassss!!


Solsken :)


Linnajja spanar in heta bilder i SO-boken (;


Jag :)


Toapaus på Friskis och svettis XD

hej hej, jag är i Kista och har

0-6420cec50d41adf17d055fc3d1119f37.png

Kolla varifrån!

hej hej, jag är i Kista och har så himla tråkigt! Jag gick runt med Linnéa innan och käka glass, men nu e de tråkiga tider...


Torsdag

God morgon!

Känns nästan som en fredag eftersom det är ledigt imorrn. Så himla skönt!
Idag är det inte riktigt vanlig dag. Ni vet att jag, Klara och Madde gick vidare i "science fair" (kill me slowely!) så vi ska vara med på "finalen" idag...asså pinit...! Därför slutar iv en timme senare!! Fuck science fair ju!

Men nu ska jag dra på mej ett par strumpbyxor, för eran information!

Kramar och pussar!

2 bilder



tralalalal

Twilight

Idag kommer ju "Twilight" ut :)
Bästa filmen!


In your eyes

Tjoo bree!

Jag kan säga först och främst att Linnéa är hemma igen!! Min älskade lilla bright-polare är hemma och brun som en solbränd mås! Jag vill också...!
Och matteprovet. Jag trooor det gick bra. Tror jag kommer klara det iaf, få G, ochdet är faktistk det enda som spelar någon roll! Fast det skulle ju absolut inte skada med ett VG..men det kan jag glömma..



vilken hemskt bild...!

Onsdag

Hejsan!

Idag är det onsdag, och matteprov! Jag är helt säker på att jag kommer få en blackout när jag väll sitter där med massa siffror framför ögonbollarna. Inte kul...
Har även precis fått tvål i ögat. Och det är verkligen inte kul! Sved som bara den, men nu har det runnit ut, som tur är ;) Härlig info nu på morgonen va?

Ha en bra dag! Wish me luck på provet!

Jag borde kanske...

plugga lite matte till provet imorrn? Låter smart, va. Men, nu är det så att jag kan G delen rätt bra, coh jag kan endå göra det sen ikväll annars...



Sitter här och kikar runt på lite bloggar och sånt skit...allmänt trist..

Hunger och trötthet

Hellue!

Då var denna dag slut och den ahr faktiskt gått fort. Eller fort och fort, men den har liksom inte tröögat ;) Sitter här och dämpar min huger med lite mackor. Så himla gott att äta när man är hungrig! haha, konstigt.
Och idag var även Jessika tillbaka! :D Fick en TH-kudde av henne. Visst är hon snäll? :D




Tisdag

Guten morgen!

Idag är det tisdag, den jobbigaste dagen på hela veckan. Men jag och Madde har laddat upp med massa små mynt, så det blir delicatobollar för heela slanten! Liksom hur ska man annars orka med träslöjd? Helt omöjligt ;)



en bild på gryningen x)

Elle est suédoise...

...ja, nu måste jag nog börja plugga lite på min franska läxa.


Home

Tjenixen!

Jag är hemma och vilken diss man fick idag då! Jag sa ju att Jessika coh Linnéa skulel komma tillbaka, men nej! Ingen av dom var där, plus att Klara var sjuk...så jag och Madde fick klara oss på egen hand, med sällskap av Nic, haha.  Btw så har vi kommit på nya namn till varandra. Nic är "träd", Madde "kotte" och jag "löv". Är det inte vackert? (;


Min nya säng btw (;


Måndag

God morgon!

Jag vaknade vid 3 inatt, och kunde verkligen inte somna om för att fåglarna hade typ en liten kvitter-attack...jag är väldigt tacksam för det...
Men nu är man lite piggare. Kan vi låtsas.
Idag kommer även Linnéa från Thailand och Jessika från Tyskland! Ska bli så roligt! Har inte sett Linnéas nylle på 3 veckor!!!! Jessikas på typ en vecka, hehe ;)



Morgonpose i min nyya spegel :D

Lite nya rumstuff och några bilder

Mamma och pappa har shoppat en ny säng och en spegel till mej! Jag är lycklig. Äntligen har jag en bra säng och en helfigursspegel som jag varit desperat efter väldigt väldigt länge.

Lite bilder från dagen med Sanna


Vi satt och käka glass vid vattnet


Så otroligt vackra flickor


Vi käka lunch uppe i ett träd ;)

Jag Idag;


- linne, Åhléns
- Shorts, Bik Bok

Det är sommar! :D

Söndag

God morgon på er!

Jag har precis vaknat upp från ett gäng riktigt skumma drömmar. Kommer inte ihåg dom nu, haha, men asså dom var lite knäppa. Det kommer jag iaf ihåg ;)
Idag ska jag leka med Sanna, och det blir ju alltid trevligt! :D

Men först, frulle för hela slanten!


Jag och min lillebror

till grandma

Nu ska vi snart åka iväg till farmor då...önska mej luck! (;

Gladiatorsandaler


Jag måste skaffa mej ett par beiga till skolavslutningen! Det är ett MÅSTE!



by your side



An deiner seite. Nur eine weile. Du bist nicht alleine <3

Om ni bara visste hur mycket ni betyder för mej

hett hett!

Mitt rum är en levande bastu! Solen lyser liksom på min sida hela tiden och det blir jääkligt hett efter ett tag kan jag säga. Men det hör ju sommaren till, säger vi.

Förresten har jag ju inte visat min senaste blekning!


Det blev inte så stor skillnad, men man är på väg åt rätt håll ;)

Lördag

Hej på er!

Helgen suger! Eller nä, jag älskar helger mr än allt annat. Att bara kunna sova, hänga med kompisar och ta det lugnt. Men det jag hatar med helger är att när jag inte gör något, bara är hemma med familjen så suger den! Då kan man fan aldrig ta det lugnt! Alla skriker och klagar hela tiden och jag får panik..!!!! Jag tål inte skrik längre, jag får verkligen panik på riktigt, it suuucks!!!!

Aja, positiva tankar. Det är jättefint väder ute! Jag har tänkt lägga mej på en filt och sola mitt bleka jag samtidigt som man lyssnar på lite TH music :) Och kanske så måste man läsa lite svenska läxa också, men det är väll okej.

Ikväll så bär det av till min farmor och farfar, visst har jag ett väldigt intressant liv? Iaf, min farbror från Tyskland är nu hemma i Schweden så det är väll lite kul endå ;)
På tal om Tyskland, så vill jag åka dit! Jag vill alltid till Tyskland! haha, undra varföör? Jag vill vara i Berlin och spana på Bills vaxis på Madame Taussades (hur det nu stavas) och bara njuta av att man befinner sej i samma landskretsar som mein Jungs! ;D







naa, how cuute? ;) hihi

STÖD TOM KAULITZ!!!!

Alla har vi ju hört storyn om stalker"fanet", som Tom har blivigt polisanmäld för att ha misshandlat! Hon och 3 andra har förföljt, hotat, trakasserat TH och deras familjer, m.m i 6 månader! Jävla CP-idioter är min åsikt!
Vi MÅSTE verkligen stödja Tom! Han riskerar 5 års fängelse!!!! Han förtjäna verkligen INTE DET HÄR!!! Snälla, skriv på namninsamlingen !


An deiner seite <3

It's beautiful!

Hejsan!

Just nu känns det som att sommaren smyger sej på, har absolut inget emot att den gör de! Var så himla trött efter skolan idag, nästan så att man slängde sej på marken och sprattlade samtidigt osm man sjöng haleluja. Jag lovar, jag skulle ha gjort det om jag inte vore så trött! ;)
Nu är man då hemma och det känns ganska tråkigt, men endå skönt. Har köpt blekning också. Tror mamma ska hjälpa mej att bleka typ ivkäll så jag kan vara finis till konfan sen :)


mitt lilla mellanmål, macka med jordnötssmör :)
jag vet att det ser ut som en fet hög med spya, men det är faktistk helt ok ;)


Jag just nu :)

Friday!

Guten morgen!

Känns så himla härligt med fredag i luften, ohlala! Enligt tidningens prognos ska det lbi typ 18 grader idag, jag känner redan hur man fylls av solens D-vitamin, wunderbar! ;)
Sitter just nu och missbrukar min playboy parfym som jag fick av LM. Den luktar verkligen suupergott. OCh vet ni vad jag är sugen på, (förutom Ben & Jerrys alltså) delicatobollar! 

Ha en trevlig dag! 

nanana



sitter här och har inte något speciellt att berätta :)

Wich ice cream

Hejsan hejsan!

För det första så kom jag, Madde och Klara vidare på "science fair" XD haha. Det är väll bra, då år man iaf minst VG på teknologi ;) inte illa!

Ja, har då precis kommit hem efter en liten fikatur i jakan med Madde. Vi spanade på lite fina grejer, det gjorde vi aaabsoluut! ;)


Jag på team sportia


Madde och jag som passar så grejt i keps...


Maddes dammis och min jättegoda Ben&Jerrys glass!! :D

god morgon! Tydligen har vi bråt

30d7ab929af29e66c9e5493ce32eeb77.png

Kolla varifrån!

god morgon! Tydligen har vi bråttom, men jag fattar inte varför? Iaf, är nu på väg till skolan och jag känner att mitt hår är kaos! Men det gör inget, man är ju ball endå ;) Haha


jag är hungrig

Ja, jag är hungrig, som alltid. Har precis ritat klart ett porträtt av mamma, som är min bild läxa tills imorrn. Blev ju såkalrt inte alls lik, men huvudsaken att man har gjort något :)


Jag kör lite heta poser jsut nu ;)




då var man hemma igen

Hemma efter denna "science fair" dag. Känns bra! Nu är det liksom över, och vi har kämpat så himla hårt cch varit riktigt duktiga små flickor :) Presentationerna gick väll bra, hoppas jag. Att prata engelska när man väl ska, låter aldrig så fint men det blev nog grejt endå (;


På väg till jakan för att träffa upp Madde och Klara


Godaste mackisen! :D

Linnéa Idag;


- Leggings från H&M

- Linne från Bik Bok

- Skjorta, pappas

- Skärp från MQ


Onsdag

Tjena tjena vänner!

Idag är det onsdag, ingen vanlig dag och vi börjar 13! I'm happy! :D
Ska träffa Madde och Klara i jakan vid 12 och käka lite lunch och sådär. Det blir mycket trevligt :)

Just nu lyssnar jag på TH "wilkommen in unser'm traum...", och provar massa olika kläder. Jag får damp på mitt dåliga klädförråd!!!! Har testat några av pappas skjortor, längden är bra, men dom är kanske liite för säckiga...men de blir nog bra med ett skärp i midjan ;)


mina händer svider!

har precis smörtj in dom i någon lotion och nu svider dom som bara den! Jäkla händer! Jäkla kyla! För det är kylans fel, förts och främst.
Jag sitter och tänker på att imorgon börjar vi 13....asså kan ni fatta det underbara? 13, det är ju faasiken heaveeeen! Jag bugar och bockar för att vi har "science fair" dag imorrn. Tack så hemskt mycket! :)



hahaha, nu flög mina tankar till Sannas digitalklocka igen... XD hahahaha

chokladnörd

Hallå!

Jag är nu hemma efter en tur i jakan med Sanna. Mina händer är så hima torra och kalla! Den kombon är inte alls trevlig...behöver en riktigt bra lotion, skulle jag tro.
Nu sitter jag här och käkar choklad, har typ ätit upp en hel marabou kaka. Man kan väll säga att "målaren är i källaren", haha (dom flesta TH fans fattar uttrycket ;)
Och btw så har dagens syn varit Sannas vattentäta digitalklocka!! hahaha, lilla Sanna gumman!!


Tisdag

Guten morgen!

Känner mej så himla laddad på att gå till skolan och börja studera att jag vet inte vad! Hela hjärnan säger bara; lär mej saaker!!! x)
oh, nä, så är läget tyvärr inte...men det verkar bli en bra dag, alltså i väder-väg, så det är ju alltid lite uppiggande!

Idag blir det grovvt arbete på science lektionen, vi måste verkligen bli klara tills imorgon. Men det tror jg faktiskt att vi gör, så otroligt balla som vi är!


jag och mitt äckliga oljehår igår...asså blää!! Men nu är det borta! :D

bloggtorka

Tjabba Tjena!

Har varit väldigt loosig uodate idag. Har varit med Madde och Klara och fixat på science fair projektet, på onsdag måste allt vara klart! Detta kommer sluta i en stooor STRESS! Tror jag..eller inte, vi får se ;)

Just nu håller jag på att fixa mitt underbart vackra hår efter att ha tvättat bort värsta oljan som inte försvann..:/ äckligt och blää! Men nu är den borta!

Måndag

God morgon!

Då var det måndag igen då. Bara att hålla ut en vecka tills fredag igen, eller ja, 4 dagar om man ska verka lite proffsig!
Nu är iaf Jessika i Tyskland...! I hate her for that! Och Linnéa är i Thailand...! Alla är bara ute och reser, små fulingar!

aja, ha det bra idag!

Pussar! <3

Just nu

så händer det inte alls mycket. Sitter och diggar till mammas musik...helt underbart...feel the ironi ;)

jag i nuläget (:


Man känner helt ärligt en liten depresition växa av den här musiken...ush! x)

Söndagsparty

Såg på blogg.se förstasidan att ikväll är det ju dags för Filip och Fredrik och deras "söndagsparty"!  Skojj skojj!
Jag älskar snubbarna! ;D


youghurt damp

Har precis skrivit en liten svenska logg och lärt mej lite imperfekt former på francais, visst är man väll duktig?

Btw, så gick jag ner i köket och ser min lillebror käka min yoghurt!!!! AAAHH! Så där fick ajg en liten flipp! haha..(;


krullis hår! Ska plattas när det torkat (;

Minnen/Glädje/Lycka

God morgon!

I morse vaknade jag typ halv 9 (!) av mej själv, kan inte fatta varför. Men iaf, så jag lyssnade lite på TH, och guud! Vilka minnen som ploppade upp! Vilka underbara minnen som hände förra året! Det blev som värsta typ glädje vågen som flög runt inom mej och jag blev fan tårögd!

Så min morgon har börjat bra, riktigt bra! Det är söndag, so what? Jah måste plugga, men vem bryr sej? Det är ju helt underbart! :D

Tokio Hotel, ni värmer, ni sprider glädje, ni finns alltid där, ni har en plats i mitt hjärta som aldrig kommer försvinna, aldrig!<3


you are beautiful



In mein Herz <3

En liten lista

Vad blir ditt namn baklänges?
aénnil


Har du husdjur?
Yes, Tuffe doggen och Mia katten (;

Har du gjort en snöängel i år?
nää...


Hur långt är det längsta du har legat på sjukhus?
typ aldrig?

Platt eller lockigt hår?
krulltott! (men plattången räddar maj life)

Vad gör du när det regnar?
dansar regnsdanse, skojja hehe, tittar på film kanske?

Har en dröm gått i uppfyllelse?
oh ja! :D

Vad har du för startsida på ditt Internet?
nån Dell skit

Vem ringde du senast?
min konfa ledare XD

Tycker du om sengångare?
vad är det? :P

Vad har du för mobilringsignal?
"Hilf mir fliegen" med TH :D

Fösta sporten du gick i?
Gymnastik

Vad längtar du mest till nu?

Just nu; THs nya album!!!!

Hur gammal har du tänkt att bli?
världens äldsta lilla tant!

När åt du en fiskebulle senast?

ingen aning, lång tid I guess!

Vad drömde du om i natt?
Har ingen aning


Vilken tv-serie är bäst?
Dom Desperata Hemmafruarna


Kan du gå ner i spagat?
naj...

Vad åt du senast? 
två mackor ;)

Höga eller låga strumpor?
låga!

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
självklart!

Röd,grön,blå eller gul mjölk?
ingen, blä, hatar mjölk!

Sommar eller snö?
sommar!

Bikini eller baddräkt?
Bikini :)

Är du mörkrädd? 
ibland (; de beror ju på vart man är liksom :P


Har du någon gång haft ett par kalsonger på dig? 
aa, haha

Riktig gran eller plastgran?
har haft samma plastis typ hela mitt liv, så, plast (;

Tänt eller släckt när du ska sova?
släckt

Godaste drickan till frukost?
juice :)

Senast lästa bok?
kim novak och hans vilda äventyr...

Vem kramade du senast?
Sanna (;

Älskar du att sjunga?
oh yes!

Vill du bli president?
inte riktigt


Har du någon gång spelat kille i en teater?
jaa faktiskt! :D


Duscha eller bada?
Bada!!!!


Kan du ditt mobil nummer utantill?
men såklart

Har du tråkigt?
just nu, sådär...


Har du gråtit i skolan nån gång? 

aa

Har du någon gång sminkat dig till punkare?
japp :D


Sjunger du på toa?
om i duschen räknas som på toa, så ja :P


Vilken färg har din jacka?
svart, skinnjacka 


Använder du långkalsonger?
 
nej!


Är du höjdrädd?
Lite, beror liksom på höjden x)


Vilket land vill du åka till?¨
 
många många, USA


Vem var den senaste som fick dig att skratta?
haha, mina mamma :P


Vad ska du göra nu?
Fortsätta lyssna på TH och surfa runt på internet ;)


pretty in pink




man blir deprimerad när man är pank :(

nelly.com


science fair science fair...blääää

nu ska jag skriva om fördomar och blabla på ett hräligt dokument...men det kommer gå fort, för jag är ballare än ball ;)

och så går det gör i helvete inte att klistra in texten i ett dokument...!

Lördag

Guten morgen!

Det är såå himla skönt med helg! Att få sova! Trodde att jag skulel till tandläkarn idag också, men nej, det stog den 18 maj, inte april..jag tror jag lever lite före, kanske? Men jag hatar tandisen så det gör absolut inget för mej!

Idag är det typ "vårstädning" i vårat grannskap, eller vad man nu ska kalla det. Jag kan hrm..tyvärr inte vara med och kratta löv för "som tur är" så har jag läxor att fixa. Jag har faktiskt det på riktigt. Jäkla franska som man måste printa in i head shotten, haleluja..

Nu innan jag börjar med det så tänker jag lägga in en härlig hårinpackning! :D

Jag och lilla Sanna banana

Jag och Sanna har tryckt i oss en Half Baked Ben & Jerrys glass, måste säga, det var heelt lonely! Och så blev det några riktigt fräna poser. Och nu så skumpar Sanna banana damen på väg hem... :(









om ni undrar om pumpsen, så skulle jag öva på att gå i dom ;)

Gamla tider

Tjo bre!

Jag och Sanna sitter här och upplivar gamla minnen i form av sånger! Helt underbart! hoho, hihi, hehe! :D

Spacekl låten

Yeah yeah låten

god morgon! Sitter nu helt inträ

465bae1b63c41e64ee4d0435241dc332.png

Kolla varifrån!

god morgon! Sitter nu helt inträngd på bussen, jobbigt! Fredag idag iaf, så himla skönt!


Fördomar med föräldrar

Nu ska jag fråga mina föräldrar lite om fördomar och sånt där grejs, hehe. Det är till vårat underbara "science fair"..(läs: såklart, vilke life man har;).

Hemma, ahaa

Tjena tjena!

Nu är man hemma efter besöet på den lilla söta skolan. Barnen var jätteduktiga små barn och sa vissa lite roliga saker måste man säga, hehe. Men det var ju det som var meningen!

Nu kurrar min tummy rejällt!


Torsdag

God morgon!

Har lite rush just nu.
Min halssmärta finns fortfarande kvar, btw...suck!

Senare efter skolan så ska iaf jag, Madde och Klara dra till en skola för 1-3 och fråga lite frågor till "science fair" (;

Kramar!

Försöker fixa!

Nu håller jag på att försöka skicka dessa misslyckade bilder igen...asså varför ska man alltid bli drabbad!?
Och nu måste jag leta upp alla igen..halejuja!

halft bakad - I want now!

Ben & Jerrys half baked...give meee!!!



fick verkligen en stoor längtan efter en sådan!

va ska jag göra!?

Hejsan!

Är tröttare än igår, måste bara säga det liksom. Och nu sitter jag och har lite smått panik! Jag, Klara och Madde skickade lite bilder till "science fair" projektet som är om en vecka till min mami som hon skulle print ut på jobbet, men hon fick bara en bild! Och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra...!
Vi måste nämligen göra själva testet imorgon......!!!!! Hell, hell, HELL!



Precis när man va på väg att inta posen så ska Jessika såklart fota! (;

Onsdag

God morgon alla glada!

Idag är det då onsdag, ojoj vad dagarna bara flyger iväg! Saaaajk! haha, nä, det går i ett normalt tempo. Har lite ont i halsen...men det är nog bara lite smärta som troligen går bort snart, hoppas jag. Pallar verkligen inte bli sjuk nu!

Nu ska jag packa mina fula jympakläder och borsta gaddarna! (;

Hugs!


tv-night

Sitter i telefon med Madelen och snackar om lite science fair.

Ikväll börjar ju även "Ugly Betty" igen! Skita kula! ;D



och så får vi ju inte glömma dom härliga hemmafruarna också! :D

Hunger i magen

Jag känner en kraftig hunger känsla i min lilla mage just nu, så jag ska ta och käka lite middag! hihi, smrt va? (;


'va på jakt efter lite bacon, men hitta inget... :( hehe

topshop

Två söta "kate Moss" dressisar!



vilka små plutt bilder x)

the final logg!

Nu ska jag ta tag i den sista jäkla loggen!



Bajskorv bok...!

Kill me trötthet

Hejsan

Asså jag är verkligen jättetrött. Skolan is killing me! Okej, nä, man ska inte överdriva. Var en helt vanlig dag (tyvärr längsta) men man är endå trött. Blä för trötthet!


Tisdag

God morogn!

Är damn trött! Har inte sovit bra alls. Var duktig och gick och la mej vid 22, men somnade inte fören typ 1,2? Jättejobbigt! Och nu sitter man här, med en riktigt stor trötthetsfeeling och vill bara sova.
Idag är också skola, och första gången jag visar upp mitt blonda fluff! Varför? haha.

Ha en bra dag!
Kramar!

TH-mys

Nu ska jag titta på "schrei-live", underbart, underbart!


blabla

Kommer inte på någon braig rubrik. Har inte mycket för mej just nu faktiskt, tråkigt? Jaaa, lite...Men jag har iaf gjort några små framsteg. Kvitto-skiten är klar och en logg är klar! Det betyder att det bara återstår en endaste liten pluttig logg! Och den ska jag göra ikväll..jo, jag lovar faktiskt!

Har även paintat nailsen, om någon är intresserad (;


Proffsigt

Värsta proffset man är då!




nu är kvittona fixade, alltså betyder det cash, caaash av skolan! Mohhaha!

Måndag

God morgon!

Jag vet verkligen inte vad jag gör uppe så här tidigt, för det är tidigt för mej och jag känner verkligen trötthet...Men nu kommer jag endå aldrig kunna somna om, så jaja.

Idag ska "kvitto grejen" fixas. Från PRAOen, mat-kvitton och så (läs:man får faktiskt pengar från skolan om man gör det!). Men jag har räknat ut att det ska gå rätt fort så det får man väll hoppas på. Och om jag har riktiga powers igång, så gör jag mina 2 sista bajsiga svneksa loggar också, och då kan jag skrika; freedoom!!

Nu ska jag käka lite frulle, förutom trötthet så känner jag hunger!


Från igår


Mina brothers


Det är en ritual att ta lite ego-pics i farmors och farfars badrum XD


Allmänt slappt

Sitter här just nu och gör absolut ingenting. Har en tanke på att kanske skriva en till liten svenska logg, så att jag bara har två kvar sen...meeen, jag tror inte riktigt jag orkar det, hehe. Det är ju en ledig dag imorgon också. Jag är så himla bra på att skjuta upp saker, wiho!

Nu tror jag att jag ska ta en sväng på YT och spana TH-klipp!


Promenad!

Nu ska jag ut på en trevlig promenix med hunden.
Det är faktiskt helt ärligt, riktigt skönt att gå ut nu!


Söndag

Guten morgen!

Asså jag kan bara säga, det är en underbar dag. Sverige, just nu älskar jag dej!
Drömde att det blev värsta snöstormen...ush, tur att det bara var en dröm.

Har just precis kommit hem från tha kyrka. Har nu gått 10 gånger och damn, vad man är stolt över sej själv! hehe. Träffade även Jessika, Lovisa och Louise där, så det var trevligt (:

Ikväll blir det en hederlig typ påskmiddag (igen?) med släkten hos farmor och farfar. Det blir väll kul...hrm..(;

Helt blue sky!

candy

Nu har jag käkat middag och är lite mellan mätt.

Nu är det dags för godis och massa glass! mums filibabba, hehe

Sexy curves

Billig och bra! bara 79 spänn! :O




Före                                                               Efter

Tom - my bad boy



Vackra, snygga, söta, heta människa!!!! <3333


Btw, så är hela "röda nejlikan" skiten nu klar! Gick jättefort att göra (;

en ny header

Kanske inte den finsate, men den är mycket bättre än den andra (;

Lördag

God morgon!

Påskafton idag, I think...och enligt tidningens lilla väderprognoser så ska det bli typ 17 grader idag! Riktigt härligt. Jag önskar att alla klänningar på Gina skulle kunna få hänga i min garderob just nu, det vore helt wunderbar! (;

Idag händer inte speciellt mycket. Måste först och främst skriva en liten handling om filmen "Röda nejlikan" som vi såg på SOn, och jag vet fan inte ens vad den handlar om...! Paniik! Men jag tänker söka runt lite på wikipedia..busigt värre, hoho. Men sen så är det bara att slappa i solen, kanske med en liten glass?

Förresten, maj compjuter har anlänt! :D




Marley & jag = bööla



några enkla ord.
Jag och Linnéa böla på oss när vi spana in den här...


Inköp

Shoppade lite mer än i går iaf. Tyvärr inga tygisar som jag är lite desperat efter...! Alla 37:or är slut, asså verkligen överallt! Nu måste jag ju vänta tills dom får in igen, suuuuck! hehe.




(går inte att rotera..)




 


Home

Tjabba tjena!

Är nu hemma ifran Kista. Jag och Maddie hade jättetrevligt med att strosa runt och prova fräna kläder och käka glass. En sån här dag är man nästan dum om man inte käkat en glass! Det var verkligen hett! haha. Man ville nästan ställa sej på ett bord och börja sjunga "it's getting hot in here, so take off all your clothes.." hehe (;


Madde och jag


Heta ice creams (;

Fredag

god morgon! Det är verkligen en über härlig dag igen! Sol, värme och fågelkvitter, me like. Idag så ska jag va en Kista tur med lilla Madelen, även kallad mad-ellen ;) det kommer bli trevligt! Och en annan nyhet, idag får jag min efterlängtade lap top!!!! Äntligen säger jag bara, egen data, freedom!

t-shirt

Shoppade hem en liten söt t-shirt idag (:



Bättre än inget...

Trött

Hellue!

Jag och Alice hade det riktigt skojj i staden och har planer om "DS", hoho, it's tha shit of the beatbox! (; DS står för disco safari, hett va?

Är väldigt trött just nu, så jag ska snart börja vandra mot min säng (:


Alice och Jag i några heta hattar som inte ens kom med i bilden..(;





Jag i kyrkans toa ;D
btw så har jag bara en kyrkgång kvar att gå! (man behöver gå 10 gånger nu när man konfirmeras..)

Torsdag

Glad påsk!

Är det idag man säger så? Har faktiskt ingen aning. Alla "påskdagar" är lite comfusing. Skärtorsdag, långfredag, påskdag, påskafton...ojoj, riktigt mycket där! Idag ska jag ge mej ut på en stan runda med min käre vän Alice.
Och kolal ut, det är inte lika fint längre...men så är det alltid. Jättesoligt och fint i några dagar, och sen blir det bombregn och moln. Men så länge det inte är snö så är jag happy!

btw, så gick det förbi en tant här utanför och hon kollade på mej som att jag var lite dum i skallen..haha, skön gamling! XD

proppad

Halloj!

Är hemma efter filmen. Den var rolig! Som alla såna där filmer, man garvar åt den dåliga humorn, som man ääälskar (;
Är riktigt proppmätt. Godis, massa massa godis och mat...ojojoj, snart blir man ett levande hjul, hehe.


god natt! (;

Dags att dra

Ska dra till min mammas jobb och tigga lite cash nu...hehe. Och sen blir det en liten bio med Jessika, gissa vilken? Jo, den underbara "Monsters vs Aliens", wohoo! haha. Men det blir skojj! Ska även checka upp ett par skor (det är vår och då behöver jag tygskor) och jeans. Blir troligen jeansleggings eftersom jag diggar dom (;


min söta lilla chokolada bunny ;D

Onsdag

Hej på er!

Vilken dag. Hade planer på att möta upp tha görls och hitta på något, men nu kan typ ingen. Vilket slag i fejjan! haha. Och jag vet innerst inne att jag måste sätta lite fart med mina 5 fucking svenska loggar omden sämsta och skummaste boken i välden "kim novak", wtf...! Men jag har iaf några citat och nu gälelr det bara att börja utveckla och "relatera till sej själv". Hur fan ska man kunna relatera något av kim novaks bokens innehåll till sej själv? Jag har inte direkt mördat någon!
Men det är ingen stress (;


Glas...alltid vackert..




btw, så är Linnéa i Thailand och Sanna i Dubai...kan de vara mer fubbigt!?

hund flipp

Sitter nu här efter en liten förhoppning om att spana in DH, men nää...det är någon himla hockey på 5an. Störigt värre!
Plus att min hund har lite flipp. Han har just fått sej en liten skrubb (bad) och kutar omkring som ett freak och låter som en åsna blandad med en gris. Helt normalt beteende kan jag bara säga.


Summer i luften

Det känns verkligen som att våren är här, det är helt säkert och det är verkligen vaarmt på dagen, och rätt varmt nu också. Nästan lite sommarkänsla, fast långt ifrån heelt sommrigt (:
Men det är på väg!




Tisdag

Hejsan!

Tisdag, påsklov, och det är ännu en solig dag. Riktigt nice är min kommentar om det!
Idag blir det lite mer skolarbete och att träna in några repliker till kofan...ja, vi ska spela teater på själva konfirmationen, så himla pinsamt! Men det får man väll bjuda på, I guess (;


Bills voicemail

Sitter här och väntar med spännig på att Bills meddelande ska bli avaiable! fel stavat, jag vet...


Bara ett inlägg

har inget speciellt att berätta för världen så därför kommer det nu bara komma massor med babbel.
Har varit hemma heela dagen med min farmor (!) och lilelbror och ibland känner man verkligen att man har en bomb inom sej som kommer sprängas. För att göra det lite tydligare; tålamodet dör efter ett tag. Men det är bara att hålla masken, hoho, vad jag diggar det uttrycket (;

Just nu sitter jag och ser fram emot Bills lilla video meddelande som kommer kl. 21 ikväll! Spänning!!!! Äntligen kommer det lite liv om grabbarna!

Några bilder från en "Hemköp dag".
Är så himla skönt att praoen är över!!!!



Måndag

God morning!

Det är nu chicken-lov! Alltså påsklov. Så himla skönt. Och det är sol ute, det känns som det kommer vara rätt varmt. har inte varit ute än.
Idag blir det lite skolstuff, man är tvungen...men sen blir det bara att vara i solen och ha det lite hott.


Lite bilder


lite vackert (;


i solljuset


 Jessica, lovisa och Jag


Jessika och Jag på bussen

Ja, så börjar vi! :) hihi

Hemma

Hej allihopa!

Jag är hemma nu! Är riktigt trött och seg, men lägret var faktiskt kul. Träffade nya kompisar och sånt skojj (:
Orkar inte skriva så himla mycket just nu.

Kramar! <3

nu är man på konfa lägret då, oc

0-58c352876d51183e91a87884861f2243.png

Kolla varifrån!

nu är man på konfa lägret då, och man är riktigt riktigt trött! Men de får man ju klara sej igenom antar jag...


god morgon, sov hos Linnéa igår

0-41ae64b180aeb97a3195ba48c587347e.png

Kolla varifrån!

god morgon, sov hos Linnéa igår och nu är vi påväg till Hemköp då...men, det är sista dagen!! Sing haleluja! Kmr abb kunna MMS-blogga hela helgen också, för jag ska på konfa läger...har inte kunnat spana in några nyheter på THF lr någonting!! It sucks


kunde inte bloggar imorse för nå

0-1b167d1a791809eb9c8bf01e9cbcf9b3.png

Kolla varifrån!

kunde inte bloggar imorse för någon har tagit bredbandet. Iaf, vi är döda, nu är det för mkt! Hemköp suger! Vi sitter nu och käkar små mackor här och är deprimerade...


1a april

Guten morgen!

Det lyser in sol, så mycket sol, tralalalal! Tänk att lite ljus och lite värme kan pigga upp, mycket trevligt.
Mars är nu slut då. Asså på riktigt, det har gått fort! 3 månader liksom "svish", men detär också trevligt. Oh yeah!

Okej, nu laddar man upp inför denna dag som tyvärr då kommer bli lång...men snart har hälften av vecakn gått, och sen slipper jag det där hemköp placet for ever!




okej, då kör vi denna dag då!

(glöm inte att det nu är 1a April! ;)

RSS 2.0