Weekend

Yo yo yoooo!!!

Man kan få söndagsångest idag eller så skiter man ba i de för de är PÅSKLOOOOOV imorrn! Klockan är ju framställd en timma också så en mild seghet känns i kroppen! Men vem bryr sej! I fredags så va de äventyr med mina vänner på odenplan, thats the place to be liksom!


Skiva!!!

Hade vår studentskiva igår!! Mysig middag och party efteråt, kanske blev lite stelt men vi i klassen dansa iaf loss som faaaaaan och hade a really good time!!! Yeah buddey!


Welcome to the jungle

Sitter på tåget påväg hem efter skolan. Fy Fabian vad trött jag är!!!! Var på studentskors igår med temat "kom som en låt", jag och Maria kom från the jungle ("welcome to the jungle" me our nigga Kanye och j-zay) hade typ75 lager bronzer på hela kroppen och fejjan, snyyggiiisaaaaar!!!!


Sunday

Idagr de söndag i mars. Vad tiden flyger i snabb fart! Har chillat järnet på en härlig nivå me mina bajshögar och jag vill ha helg igen för jag är så jäkla skoltrött att de inte finns ord som kan beskriva hur mycket jag vill bajsa på skolan i dagsläget!


America


Mar. 10, 2013

My home boy Öskil is 19 today!!!!! HAPPEY BIRTHDAY MATE! Hon firades rejält i fredags spårat shit kan jag säga! Såg suddigt at the end of the night vilket är standard!


Mouth full of gold

Left and right angles. Movement and other moves. Moon walk, ett känt movement tillexempel! Hooolllaa göööörl!! Okej jag är påväg att spåra ur nu.


Pretty boy, ASAP Rocky

 
En vacker dag ska vi gifta oss. Im tellin you!!!!!!

RSS 2.0