Bio

Tjo!!

Ja Har varit väldigt snabb emd att lägga upp london bilder...naaaat! Whatever. Har varit sjuk! Är på bättringsvägen iaf och behöver komma ut ur detta jävla hus!!! Skall därför möta upp Maria och dra in till stan för en liten film. Macadoniska puckar på de liksom!! Vi tänker se "The Dictator" once and for all liksom!

HEMMA!

HEJ!!

Ooooh herre!! Kan börja med att säga att jagligget här hemma nu med feber, halsont, ingen röst, lock för öronen, ont i kroppen osv osv...Vilket betyder att vi körde ALL IN EVERY FUCKING LONDON NIGHT!!!!!!!!!!!! Herrejävlar asså!!

London är BÄST!! Jag vill TILLBAKA NUNUNUNUN!!! Vi hade vääääärrldens bästa trip asså! vilka dagar! Sak ladda upp bilder snart, promisseee!! ÅåÅåååhåhh så mycket random som hänt! Så mycket, så mycket! Vilka människor man mött hahaha. Åh herre!

LONDON BABY

JAARÅÅÅ!!! Då Sticker man iväg till London!! Kommer bara rocka och rolla så min gissning är att denna lilla mysiga blogg kommer att ligga i koma dessa 5 dagar. That's just life! 

Boiling bag rice

Äger ju seriöst inte något att ha på mej!! eller jo, men asså inget som jag könner är woooow vad fint. Aja. Tror allt nödvändigt är packat nu iaf. 

ANDROMEDA GALAXEN KALLAR

WAZZAPPP YOOOO?????
Okej. Imorrn åker jag, Maria och Öznur till London och jag är fett pirrig för jag har precis läst lite olika saker här nu på det interna nätet. Saker som handlar om ett gäng brittiska pojkar som jag kinda gillar lite smått sådär. En fågel lät mina ögon se att en av dessa killar maayybeee will attenda den festival jag då ska se i London. Mamma mia kna någon skjuta en pilbåge genom min knäskål!?!?!?!?!??!?!!? 
Asså jag är faktiskt en pretty chilled out girl när det gäller resor och sånt, och jag var faktiskt en chillad räka tills för ett litet tag sen. Känenr inombordsstress right now! 
Hollyy macaroonii! SKA TILL FUCKING LONDOOOOOOON!!!! Ska se min boy DRAKE PÅ LÖÖÖRDAAAG!!! hopefully my boy ZAAAYYYN OCKSÅ!!!!!! Det vore ju inte hetl fel att råka stöta på Zayn där i folkmassan. Just sayin liksom. 
Aja, skall shut the fuck up nu! 

RYSNINGAR!

 
 
LABANS!!! SAKNAR TOKIO  HOTEL!!!!!!!!!!!!!!!!! OH LOOOORD!!!!! 
Får VÄRLDENS jävla rysningar och VÄRLDENS jävla nostalgi-feeling!!!

Bajs

Tjosan!

ÄR så segt att blogga när appen på mobilen inte funkar!!!! Så mycket lättare att bara köra ett inlägg från sin mobilis liksom! Iaf, har ahft en trevlig helg. I fredags bar det av mot en hemmafest som var riktigt rolig...haha blev kanske bara liite too much för mej...men men! Igår var jag på Grönan med ett härligt gäng! Har inte varit där på flera år. Trevlig söndag!! Och idag är det mångad för dom som inte vet. LONDON OM 3 DAGAR!!!!

Den enda bild jag tog från hela helgen. En smakrik drink innan jag och maria drog till hemmafesten.

RSS 2.0