Do not go gentle


JAG ORKAR INTE!!! SERIÖST!! JGA ORKAR INTE!! Har gjort om min säng till en mindre version av Oceanen! JAG ORKAR SERIÖST INTE!!!!! Det här avsnittet av TVD var bara fööör mycket!!! Jag vill inte ohc jagkan inte vänta en heö jävla vecka på nästa avsnitt!!! JAG KAN INTE!!!!!!!


Värme

Tjooooo

Asså nu börjar de ju bli sunshine i riket!! Nice bice!!! Ska ut på en doggywalk nu!! Mööhöö


Im bulletproof

Tjabba!!!!

Vill någon köpa min krabba??? Jag är fett komiskt, tack jag väät!! Va hemma idag hade sådanna magsmärtor att jag nästan avled, seriöst!! Men efter lite pillpoppin så blev de bättre!

Gjorde pannkakor till frulle!!! Dom blev goda måste jag säga!


HE'S COMING TO FUCKEEEN SWEDENN!!!!!!!!!!

OOOMMMFFFGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
att han ser sverige som "everywhere around the world" är ju även en ära! hahahahah

HAHAHAHAHAHA mina vänner.....

Asssååååå!!!!!!! HAHAHAHA!!!! Märkte detta nu när jag kolla Twitter! Assåååå!!!!!!!! Mina vänner!!!!! HAHAHAHAHAHA!!! Fan asså!!!! Jag döööööör av garv!!!!!!! Ser Drake de sär kmr han se mej som ett sexfreak utav the fanbase. HAHaHAHAHA kan inte sluta garva!!!!


Imma go hard

God onsdag !!!!!!!!

Hade swedish nationella idag som gick vackert! Är trött!! Behöver sömn i min kropp. Eller nej jag behöver få bort den. Aajaaaa.


What she order?? FISHFILET!!

Asså vi har alltid varit dåliga på att ta kort på fester och andra saker men här är ett urval av den lilla ynka bildhögen av bilder som togs igår! Jag ha en vana att se helt fucked up ut på bilder in action liksom... Jag posar med alkohol och nikokickar i kroppen och tror jag langar värsta sexy mama posen.... Men icke......


Nighbus

Sitter på nattbussen Påväg till Öz! Lyckad kväll!! Är trött och törstig!


ALIBABAAA

hEJ!!!!!!

Idag är det måndag. En bra fucking måndag!!!!!! Ikväll är det studentskiva vilket kommer bli rackabrajjaaaaaa!!!!!!

Och i juli drar jag och mina brudar till fucking LONDON!!!!!! Vi ska på festival med DRAKE, Nicki, the weekend, wiz med flera!!!! FATTA!!!!!!!!!!! Sen blir det såklart shopping och röja klubbar!!! Ååååhhhhhh längtar!!!!!


Sunday

Snyggjävel. Sluta vara så snygg.
HAHA menv afaan??? Den här bilden är supposed to be a GIF!! Den ska röra på sej....fail....aja, hans ansikte är sjukt jävla perfekt på GIFen iaf...
Helluue!! Chillade med Öz och Maria hemma hos Maria igår. Har ångest över att bada i vatten någonsin ever igen. Pirajjor kan äta upp mej. En gråtonig skala ligger på himmlen. Imorrn ska jag och Öz på Calles skiva!! Parteey!!

Asså heellll fucking yeeeah!!!!

Höjden av lycka är när man cravat efter peanutbutter hela dagen och hittar en oöppnad fucking burk längs in i ett skåp i köket!! Ååhhh jag seriöst nästan bölar av glädje!


För trött

Är föööööör trött för att existera i samhället!!!!! Sitter på lektion och vill fly världen till min säng!!!!!!


Onsdag.

Hejsan!

Lame rubrike.se/labalaba. Skojja. Fett tråkig. Idag skrev jag mitt Omprov i matte och jag kan ju säga att det skulle kunna användas som toapapper och spolas ner i toan. Spikat fail.... Matte är sjukt jävla svårt/tråkigt/onödigt/drygt osv osv osv.... Speciellt fucking matte b! När ska jag använda linjära funktioner och räta linjer?? När jag köper spagetti?? Är de meningen att jag ska lägga upp dom som några linjer innan jag köper pastajävlarna eller?? I dont get it man.

Positivitet!! Hahaha!!


Köööööööööv

Hejsan!!

Har varit en tröttsam dag vilket leder till att man tycker tråkiga saker är fett roliga vilket leder till att man öppnar käften och låter skrattljud komma ut. Thats all i have to say right now!!


Bilder från club paradise

Några bilder från Drake igååår!! Bilderna som jag tog på Drake himself blev inte så bra från min iPhone men har bra videos som jag ska lägga upp senare!


OMFG!!!!!!!!!!!

DrAKE ÄR VÄRLDSBÄST OCH JAG ÄR HELT FUCKING BLOWN AWAY!!!!!!! DRIZZY YOURE THE FUCKING BEST!!!!!!!!!!


OMG, Becky, look at her butt!!

OOMGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMGOMGGMOGOGMGM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DRAKE IDAAAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DRIZZY THA FUCKING DRAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄR SÅ BAJSTAGGAD ATT JAG BAJSAR I SÄNGEN!!!!!!!!!!!!!!!

Asså LOL

HAHaHA!!! Asså de personer som får sånna här idéer vill jag köpa bästishjärtan till!!!! Riktiga snillen for fucking sake!!


Ska ut och åka stjärtlapp

God dag!!

Ska precis som rubriken säger ut och ta en sväng i backen med min rosa stjärtlapp! Ska bara dra på mig mina gröna täckbrallor och mina vinterskor från ecco!!!!

Hoppas inte folk tog mig seriöst... I det fallet har människor heeelt fel bild av mig.... Meehee! Nej men nu kom faktiskt solen upp igen och jag gissar på att detta kommer försvinna och bli slask inom ett fåtal timmar.


Piss i håret

Asså baaajjjjssss på vädret!!! Regn!!!!! Himlen pissar ner samhället!!!

Iaf, kom hem från jakan för ett tag sen. Träffade Maria och satt och jäste inne på Waynes ett tag. Ett ämne som kom drog fram rejäla garv var om Drake skulle open up tha show naked på söndag! Vore ju nåt vaaaa?????

Min lasagnebild blev spegelvänd. Den körde liksom fuq tha poliiiiiice!


Cashat in

Hellluuueee i stugan!!!!

Kom precis hem från jakan. Cashade in en check och fixade nödvändiga saker! Åt en lunch med min mami och överhypad lillebror som skulle se på bio!
Inte bättre blev det av att ungen klämde i sig en hel klaaddkaka heller. Sockerhypaaaaad!!!!!!!


She will, do it for the realest niggas in the fucking game right now

Tjena potatisbajs

Har verkligen ingenting som är värt att nämnas. Min lillebror leker bad boy och snodde ett bullbaket.


Sööndaaaaag!!!

Ommggg!!!! Drake på söndag!!!!!!! Är så himla taggad!!!!


HAHAHAHAHAHAHAHAA MIN MAGEEEEE

JAAG AVLIDER!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Påsk

Påsk idag ju. Asså jag har aldrig firat hard core påsk liksom men men! Är hos min farmor och farfar med några kusiner just nu. Känner mej som en fuling.


Jaaaaaa

Tjena

Ååhhhh är rastlös. Okej jag vet att klockan snart är halv ett men aaghhhhhh känner mej fett rastlös!!!!! Allt jag har att säga.


Långfredag

Helluue!!!

Långfredag idag. Den är 1.93. Nästa 2 meter. Okej förlåt, whatta tönt jag är! Nej men det är ju långfredag idag och det är kallt och jag fryser.


Oj!

Hej!!

Blev dålig på att uppdatera här några dagar... Aja!! Igår var vi ett gangstah gäng som såg på Titanic i 3D. Ååhh fina Titanic assåååå!!!!!

Tänker fortsätta sova nu. Gick och la mej 4 igår. Vettefaaaan why, men men!


Swag swag swag

Mald apskinka!

Ööhöööö mår som en styckad bajshög!!!!! Vill bara lägga mej ner och sova i fem dagar!!!!


Slajm

Hellue!!

Mår inte bra.... Har ont i huvet och magen och allt känns bra dåligt :( ligger i soffan och kollar på kids Choice award som går på nickelodeon nu! Hahaha snacka om nörd men one direction ska ju performa!!!!!


I know what makes YOU beautiful!




Mamma miaa.....Oh God....Dom är fööör fina!! Och Zayn mördar mej på plats, herreguud!!!
Detta är alltså från gårdagens Kids Choice Awards!!


I need that one thing

Tjena!!

One Thing dundrar på radion miihiii!! På tal om One Direction så måste jag säga alibaba vad snygga dom var på kids choice awards igår!! Jävla apor!!

Jag fryser just nu. Det har snöat en smula, inte för att det är något spår efter det men men. Jag är så sjukt trött på skolan!! Hade det inte varit så att mina chorizo vänner fanns där så skulle jag bangat looong time ago! Fy för tjocka gubbar!! Orkar verkligen inte med skolan. Punkt.


RSS 2.0