ett litet tips


GRILLA KÖRV I MAJBRASAN!!!!!!


we are, we are, we are radiohysteria



Tjooooolahopp!!!
Var en död sillför någon timme sen....men nu ärjag fit for fight igen!!! Okej, inte överdrivet, men jag är lite piggare!! :D Just nu bombas TH runt här i huset....WOOHOOO!!


men lille gubben


Det är något med denna bild som gör mej helt galen! Okej, det är Tom på bilden...kan ju vara en anledning. Men åååh, vackra Tom!!!!! Han ser så mänsklig ut liksom. Okej, jag kan inte förklara! Men omg, han är snygg......!!!!


wie krieg'ich kontakt zu dir



Guten morgen! Fredag idag! Inte bara fredag, det är för fasiken valborg.....nägot so jag heeelt inte har tänkt på. Redan nu liksom!? Asså, jag mår bra idag. Just nu.Jag såg en otroooligt fin bild nyss....omg........omgomgomgomg!!!


balklänning????


Har panik!!! Det är snart bal....hur mycket jag än tänker att "neeej, det är jättelång tid kvar!!" så är det inte det! Har inte ens börjat planera outifit!!!!
Här är iaf 4 små dresses jag funderar på.........beslutsångest? Ja.


bönor


Är man skum för att man gillar bönor? En tanke såhär på kvällskvisten.


kattkorg




Pluggar hårt här.......och min katt försöker sova i min väska. Noll kommentarer på det!


HURRY UP!


HEJSAN! Har lite bråttom!!


inga ord


Är så stolt att jag vet inte vad! Har en känsla inom mej, wow....asså WOW!!!!! Har inga ord. Jag vill bara säga en sak; Tokio Hotel. Kom ihåg dom. Lägg dom på minnet. För dom kommer bli stora. Större. De 4 små pojkarna som skrattade åt "it's my life" från Tyskland. Nu tar dom över världen. På riktigt.
Fan vad jag älskar er, fan vad ni är bra, ni gör mej så jäkla lycklig♥


jag stöttar Vinod.Gör du??


I så fall tycker jag att ni borde gå med i denna grupp på facebook;)

HAHAHAHAH, ren komik!!!!!!!

nu till roligare saker. Jag måste plugga.


hhihihii


Jag sitter och snackar med Lise-Marie i tele....OMG VAD VI ÄR SKÖNA!!!! VI har precis skapat en OTROLIGT KOMISK GRUPP PÅFACEBOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


wednesdagen



GUTEN MORGEN!!!!!
Vet ni vad jag gör?????Jag skakar rumpa till "Hunde"! Härlig start på morgonen! Idag ska jag ha en asball franskalektion tillsammans med Lise-Marie, vi kommer vara coola.


ni beställde



Jag är en meny. Vill man ha något så knäpper man med fingrarna och hojtar "KYPARN!!!". Då kommer en liten Tom springande och frågar med vänlig stämma "vad får det lov att vara?". Ni säger "ett cooooooolt inlägg från Linnéa!!!!", och här har ni det!!!!


jag har varit liten och ball


Jag i Indien, 3 1/2 år gammal

En av mina kusiner och jag i Indien samma år

Jag och min första lillebror David

Håller på med svenska uppsatsen som handlar om "våran livshistoria". Måste säga att jag vet vart jag fått min ballhet ifrån....liksom, spana in min outfit! Den ska jag återuppliva nu till balen ;)


blåser iväg




Är så jäkla sur på schoolsoft......hur fan ska jag kunna träna på frågor, när jag inte kan öppna fråge-dokumentet???? Jävla skit. Vad är det som är så svårt med att langa fram frågorna personligen.......
Idag har jag förresten analyserat en ful rostig skulptur som står påskolgården. Så går det när man fastnat iParis när resten av klassen drog på konstmuseum. Fast jag led inte direkt av det så whatever!!


när han går på catwalken


Tjenixen! Åhhhh, är så himla stolt över lilla Billa Bonka som ska gå på catwalken igen! Han är lite cool, han.
Aja, idag är jag också cool låtsas vi. Värst vad många ego-pics det blev på sista tiden....meeen, det är min blogg!Jagärdet största ämnet liksom, hehehe...


jag är coooool


min jävla cp-kamera är batteridöd igen, så därför får ni en korvig bild på en naturlig Linnéa

Har iaf skrivit mej igenom svenska uppsatsen.Wohooo!!! Jag är grym och lite smått ah-sum! Har blivigt dålig update denna dag....men sånt är livet. Man har ju tyvärr ett liv i skolan också.


Horoskopen är ditt öde!!!!!!


Såhär känns det med mycket plugg....


Home, hoooome! Men jag ska inte sitta här så länge till. Har seriöst sjuukt mycket att göra den här vekcna, känner mej jättestressad, så jag ska börja ta tag i sakerna nu! Hörs igen när vi hörs!!!


Monday


God morgon! Min kamera är batterislut......sååå langar upp en sötisbild istället!! :D
Sista veckan i april! Asså är det inte liiite ah-sum?????? Snart är det ju fan slut.....herregud, det går faktiskt liiite fort.


med kärlek från Paris!


Vi dansar Bills Alien-dans!

Våra åsikter om Eiffeltornet.....

asså det är ju bara för underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!! FETT FETT, FETT I GRYTAAAAAN!!!


för ett år sen såg jag ut såhär...


hade precis blekt håret en andra gång.....ser nu att det fortfarande var lite gult...fasiken vad fult!!!!!!

och nu...ett år senare....en väldigt cool, osminkad nörd som tycker det är jätteroligt med höga mjukisar....(i brist på annat ni vet...)


jag studerar....


...och det är såhär kul....


det låter helt ah-some faktiskt....


Siier med en tant i luren och efter det ska jag kasta mej in i geografin.....


solen är exposed!


God morgon!
Ännuen dag, och ännu en solig dag! Hör min kompis Kalle stå och kvittra lite också! Jävla skön lite fågel den där Kalle....iaf, jag är törstig!!!!!!!!!!!! Riktigt jäkla törstig!!!!! Så jag ska ta mej ett stort fetto glas med vodka!


GOD NATT!


Sweet dreams!


med fett i håret


Har inte duschat på typ JÄTTELÄNGE! Kolla vad fettigt mitt hår är!?!?!?!?!?!? hehehe, skojja.Jag har smetat in det i lite olivolja, det är faktiskt en bra lite kur! ;)


Linnéa i tyskland


Blir attackerad av BRATWURSTAR!!!!!!!!!!!!!!

Men här kommer det tyska försvaret och mejjar ner körvarna!!!!!!

ser ni vad jag gör istället för att skriva klart...


det blir ju aldrig klart....



Vad är the problemas!!?!?! Det är jättejättejäääätttelite kvar att skriva påmin lilla kladd.....men jag gör det icke. Varför kan man ju då fråga sej. En fråga utan svar.


min lillebror ÄLSKAR verkligen TH!


Min lillebror "Linnéa...kan jag få gå upp till ditt rum och lyssna på...Tokio!!!!" han älskar dom!! JAg är stolt som lyckats föra vidare det!! hihi
Nu måste jag plugga lite.....


men tjenamors!


God morgon!
Kunde inte sova i morse, så vid 8 låg jag och lyssnade på lite minnen i form av TH. Jag älskar det, och det har jag redan sagt 58 miljarder gånger så jag tror att världen borde fatta det nu! Idag är det varmt, en tjokis guppar utanför och sprider lite hottness. Det är solen jag snackar om....Hare naaaaaajs så länge!


breathing out...


Andas ut. För tillfället. Allt kommer gå så bra så....nu kan jag andas ut.....


TH rockar Bercy!!!!









Lite fler Paris-konsert pics!


så himla kreativ





Ett ägg håller om man kastar ner det från 4 meter på ett gäng marshmellows. Lovar!


jag har ju inte berättat om mitt toabesök....


Jo nu ska ni få höra! För det första; Jag är en toaaddict. Med det menas att jag går på toa ganska (läs: mycket) ofta. Jag kan säga att jag dricker gaaanska mycket vatten också, så det kanske är helt normalt.
Iaf, till saken. Innan vi skulle gå på bussen till Skavsta flygplats så kände jag att jag behövde slåen liten drill, men jag fråga gubben i biljettkassan om det fanns toa på bussen och han sa JA (den bitchen.....). Japp, så vi går på bussen, jag är väääldigt pissig nu....och ja, det finns såklart ingen toa på bussen. Och vi ska sitta där i 1 1/2 timme....och jag säger bara såhär! Det var groooov panik! Jag funderade faktiskt på att kissa på mej, ni fattar!!!
Men vet ni vad jag gör....jag går längst bak i bussen och pissar i en papperskorg. Japp. En flummig upplevelse! 

KOMISKT VA!!!!!!!!!!


here comes the sun!





men hej hottie!!

Solen skiner igen! Underbart! Har postat iväg Sannas busskort och ett fint litet rim.....hehehe, känn spänningen stiga! Ja, och annars rullar livet på! Varför rullar....har alltid undrat.... 


Fredag i kastrullen


God morgon! Idag ska jag till skolan tidigare och börja med mattenationella B, som jag missade när jagviftade runt i Paris landet. Just nu lyssnar jagpå musik ochjag mår braaaa!!!!!!!! Jag är nykär i mina grabbar......jag dööör!!! Kan inte sluta tänka på de fina små rumporna de alla 4 har! hahaha


mera paris







massor med....FETT FETT, FETT I GRYTAN!


what if lodo is a ugly man?


Det är KALLT, meeeeen ägg-saken lyckades!!!wohooooo!!!!Ska göra en tidslinje till svenskan imorrn också!


lass looooooooooosssssssssss!!!!!



God morgon! SNöregnet faller ner och jag får dåliga feelings av det! Har mattenationella idag med, grejt! Två tummar upp....Fryser även lite lätt.


je'me mon penis - ord som kmr ut från ägget!


Har gjort egg-drop projektet nu! Hoppas nu inte ägget går sönder imorrn..fast isåfall hoppas jag att en litet Tomi ploppar ut ;)
heheheheheh, jag är inte besatt.


before the concert


Bajsmagen på plats....

Sanna rockar loss lite diskret!

Namen vad gör Billa Bonka ute!!??

Entré!!!

På plats!!

Har rånat lite bilder från Sanna........mööhö!! En fråga också....varför ser jag ful ut....??


frisk upp i nöten



Hello! Hemma från skolan, det regnaaar lite ute. Bajs. Jag känner mej lite sicko som sagt och har ett stooortbehov av att kolla TH-videos....men jag måste först och främst leta upp en kartong.


Tillbaka till normalt liv


Goood morgon!
Min kamera har noll batteri.....sådet får bli en Parisbild att starta dagen på! Är fortfarande förkyld, men jag måste banka iväg mej själv till skolan. Sånt är livet ibland. Har inte så mycket mer intressant att säga, tyvärr asså!!!


Några konsert bilder


FOLKMASSA!!!!!!





Några bilder att börja med!!


DUMMA TOMPAN!!!!!!!!!


OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!!!!! VAFAN GÖR HAN!?!?!?!??!?!!  jag vet vad han tänkte: "jag får en grov gitarrorgasm, för Linnéa Kindström kommer dö när hon ser det här klippet på youtube sen...hehehehe"
Och han hade rätt.....fan, jag är död.död.död.DÖD.


Parrrriiiiiiis (tänk franskt uttal)



Liten toalett!

Från våran hotell-dörr typ. Man trodde att det var jättemuligt ute, men när man kolla ut...icke icke!

En stad!

Ganska fula, meeeen häftiga som tusan!

Börjar lite smått och gott med några Paris bilder. Lägger upp fler bilder, och bilder från innan konserten och konserten lite senare! Måste ju märka bilder och sånt skojj!
Nu måste jag börja jobba med en franska grej till imorrn....lite ironiskt, lämnar Frankrike, dags att plugga franska!


Då var man hemma

Efter att ha suttit på en buss i 24 timmar, massa timmars väntan, varit i Frankrike, Belgien, Holland, Tyskland och Danmark så är man då hemma igen efter denna resa....Är så trött att jag trot jag dör. När jag blundar så snurrar hela världen. Inte nog med det så är man sjuk också. Snoret rinner i floder, om ni vill vet the details liksom!
MEN! Jag har sett världens bästa killar för 6 dagar sen...ojoj, vad tiden går fort! Och allt är så himla mycket värt det! Skulle lätt göra om allt igen för att få se dom!!!!!!


Langar upp ett par händer som får mej att dö....


Lägger upp massa bilder från konserten och Paris vistelsen lite senare, nu måste jag ta en dusch (känner mej som ett SNUSKOOOOOO!!!!) och sen sova.....om jag kommer kunna!! Det är ju såjäklans ljust...aja, SEE YAAAH!! LOVE YAAAH!!!


STUCK IN PARIIS!!!

Hellooooo!!! Sitter pa hotellet i Paris, skulle egentligen varit hemma i min lille koja nu men vulkanutbrottet stoppade oss och vi ska dra harifran pa onsdag.. Men.. Paris ar allt en vacker stad, right Sanna? ;)

IALLAFALL VAR KONSERTEN HELT UNDERBAAAAAR!!! KILLARNA VAR SNYGGA SOM ALLTID OCH BILL BJOD PA EN MAGNIFIK ALIEN DANS!! Sen hande lite annat stuff som jag vet att ni vill veta, men det hinner jag inte ta nu..

Vi hors och sen igen nar jag ar pa svensk mark. PS.. Fransman ar bara peddos.


Sanna är nu här!


Här är en liten söööööt videoooo ifrån köningen i  Sveriges huvudstad till tha konsertooooo! Jag hade precis börjat odla engräsmatta i håret och Sanna en slickespott i plast i näsan.


prickig korv

1 dag kvar....(alltså imorrn smäller det!)



GOOOD MORGON!!!! Har prickiga strumpbyxor på mej....som inte syns......meeeen, IMORRN SKA JAG TILL PARIS!!Sanna kommer idag!!! AH-SOME!!!!!!!!


JAG HAR INSEKTER I MEJ


Pälsmössan på plats..fjärilar i magen, både för att live DVDn spelas in i Milano nu, ikväll...och för att jag ska se mina grabs i övermorgon!


on the dark side of the sun


Vet ni vad jag känner mej som? Ett litet djur som är inne i en vår-period.....hehehe, parningsperiod!!! haha, okej, jag skojja. Men är så himla rackabamse glad för att det äntligen är vår! Denna jäkla vinter var hemsk. Skönt att den dog!


hallo - gustav style

¨

SÅHÄR MÅNGA DAGAR KVAR!!!!!!!!!!

Miina leggings är roliga att pilla på :)

Tjenixen! Denna dag har faktiskt varit helt okej, dimman imorse lättade och nu är det fiiiiint!! Soligt och skönt. Vilket läge!! Gillas MYCKETTTTTT!!!


en alien flög förbi....


bajsdimma

2 dagar kvar....



Tjeeena mors!! Bajsbarnet är i farten igen! Det är dimmigt som faan ute, och det är kallt!!!! Jag blir lite deprimerad inombords.......orkar inte!!! Meeen, bara idag och imorrn....sen....seeen.....PARIS!!!!!!!


våren är här!



Satt ute och läste min fräscha bok....och såg en heting i fin position på altanen!! Förresten ahr jag inte läst klart än.....körv


zoom dich zu mir


Solen är stark idag! Har varit ute på en promenad och låtit tankarna flöda lite, och jag kom fram till en slutsats; Livet är allt bra! Och nu ska jag fortsätta läsa i svenskaboken....och sen ska jag packa!


happy feelings!!!!!!!!


YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


vi gillar att pussas

3 dagar kvar....


God morgon! En liten fulis-söndag idag då.....ajajaj. Men det gör inget. Dagarna måste gå för att komma till det uuuuunderbara!!! Fundeerar på om jag ska börja packa idag, då slipper jag bry mej om det i veckan, för det kommer troligen leda till stress....hm...det tål att tänkas på!


CHECK, CHECK, CHECK!

Åååh, nu kan vi andas ut Sanna! Allt är fixat!
Flyget - CHECK!
Hotellet - CHECK!
Konsertbiljetter - CHECK!

Wohooooooo, 4 dagar bebisar!!!!


nameeeen, TH är så glada att dom ska se oss igen! ;)
(Sanna is the print master)


SKIT PÅ DEJ!


ASSÅ MIN BAJS-DATA STÄNGER AV SEJ SJÄLV!!!!!!!!!!!!! Häll precis på med värsta bilden i paint och så..ja, idiotburken stänger av sej själv och ni kan ju gissa hur jag reagera på det.....


lästimme.......


Dags att läsa då..........


See the world behind my wall

4 dagar kvar....



la ju aldrig ut min lilla Tomi-teckning......som sagt är jag lite missnöjd, ögonen blev för små och hela fejjan för stor....

Helluuuu!!! Jag är seg, och det känns jättekonstigt i mitt huvud.....på ett sätt vill jag sova, men det känns inte bra att göra det. Dilemma!!! Iaf, nu ska jag kolla så att allt är fixat inför resan lite fort. Idag blir till att fixa det sista, sen kan man andas ut och bara vänta in dagen med stort D, som alltså är onsdag....hihihih....


svartvitt


Jag har fjärilar i magen :)


vacker flicka




ROCKA LOSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


peddogarv



hehehehehehehehehehee


det är dimmigt i luften


Ja det är det....och lite regn-feeling i luften också. Måste ut me min hunde nu också....myspys!


PROBLEMATIK!

5 dagar kvar....


Min bajsadata stänger av sej själv lite huxflux......Ja, men ananrs rullar livet på. Jag kommer inte sluta tjata om detta....meeeeen.....5 dagar sen är det PARIS BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu måste jag på något sätt pigga upp mej själv....vad sägs om TH-dunk?? Synd att Sanna inte kan joina mej just nu i gitarrsolot på "Menschen suchen menschen"..


schwarze augen, schwarze lippen


Åhhhh, jag känner för att skriva något så att alla kommer flyga av stolen av komik. Men tyvärr. Har inte något såååå hysteriskt roligt att kläcka ur mej denna kväll. Är faktiskt lite trött! Fullt förståeligt eftersom jag och Sanna snosat vid 4 varje kväll. Men det är liiivets lek liksom :)
Behöver en dos av min drog nu också.......tror ni kan gissa vaaaad!!


sanna fiser nu iväg


Nu har Sanna dragit bort sitt strå från min stack. Kan ni fatta, nästa gång vi ses är om 5 dagar! Och då ska vi till Paris.....för om 6 dagar så ser vi våra grabbar live igen! Asså gooooooooosh madder fackers!!!!!!!!!!!!! hehehe


fantasiflöde såhär på kvällskvisten


Min lille story


Sannas lille story!


bloggtips!!

Jag och Sanna har hittat en jääävligt skön blogg!!! typ pälsmössa eller nåt, haha,så jäkla sköön!! Vi dör!! Här är LÄNKEN


tillochmed denna hund-snubbe diggar the blog!!


Pälsmössa sökes!


VI SÖKER EFTER PÄLSMÖSSAN!!!!!!!!!!


update: VI HAR FUNNIT DEN!!!!!!!!


Lille gubben......hur tänkte du när du tog denna vackra mössa i dina sexiga händer och placera på skallen?


no life människor...


Snopp-förkläden, pytt i panna, kök. Och lite No Life - varning på oss.


Peddopolen


renlig skärm....

Nej men tjeeenixen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Langa fram lite Peddogrejer från Polen. Vi gillar sånt!!!! Och jag älskar Toms pälsmössa....asså lilla gubben, hur tänke du måste jag fråga?? hahahha. Nu Lebar vi lite sekunder hehehe. Assåkan jag sluta skriva "hehehe"....tydligen inte. Hehehe.


naught små damer!



FINA VIDEOS FÖR SJUTTON GUBBAR!!!
och vi har författarskills på en liten ehm...rolig genre om man säger så :)


fina barn




Vi är snyggingar! Jag råkade just ut för en incident...hehehehehe, den bjöf till mååååååånga skrattisar!


BILLY BONKA DÖDAR OSS!!!!!!!!!



HAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG SPYYYYR!!!!!!!! FAN, GARVAR SÖNDER MINA INÄLVOR, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!! OCH SANNA KISSAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


This day!















Idag flög jag och Sanna till Globen...där träffade vi lille Johanna och åååh!! Feeelingssss! Its killing me för sjutton gubbar!!!!! 6 veckor sen ungefär....asså Globen omrädet är som ett litet hem, typ. Vi kan hela shopping centrumet ut och in¨..."ohhh oooh, take me theeeeeere!"


En högljudd morgon


God morgon! Asså vi dampar loss här försjutton gubbar! Vi ska till Frankrike och bajsa ner oss!!!! Can you get it, peps?? Nä...tror inte de va! ;)


såhär kommunicerar jag och sanna...


notera cp-fingrarna på tangentbordet ;)


VI ÄR SOCIALA MÄNNISKOR!!!! :D


NAAMEN!


Kolla vad jag och Sanna råkade trolla fram från den magiska hatten! Trevligt att åka till Paris nästa vecka! ;)


finska pinnar


Ska bege mej för att picka up Sanna nu! Bajja bajja vänner!


min snygge vän är påväg!



heheheheh, visst är vi de snyggaste kompis-paret on earth asså!!!??!?! :D

..jo, men vi är fasiken balla!

Sanna Körvesson är nu påväg till mej. Fan att det ska snöa.....Vi skulle ju kasta ägg på folk och allt...


men vad i helvete....


inga kommentarer. nu fan räcker det, mitt hår ligger på golvet, jag slår mej själv i huvet, jag förstör min säng, jag slår nästan min katt. (okej, nej det gör jag inte, hon är oskyldig)


together we'll be running somwhere new


ETT LITET MUPP-COLLAGE!!!!!!!!!! :D


Jag får nästan damp på alla känslor!!!!!!! Men jag älskar dom, GROVT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur kan några låtar få en att minnas så mycket, få en att må så bra? Kan någon svara?


promenad


hej små fräknar utan smink....

Har varit ute på en härlig promenad i "the dark side ooof the suuun" hehe, skojja. Det är så jäkla skönt idag!!! Det var det igår också..iaf om man tänker väder liksom. Älskar våren mycket! Sommaren ännu mera!

Ska bege mej ut på altanen i solen och lyssna på lite gamla godinar med TH. Tar fram så många minnen!! <3


jag med min man i framtiden


money is ugly


God morgon! Jag är så himla glad, för Sanna kommer till mej imorgon! Mindre glad för att pengar är äckligt, snuskigt och fult....
Förresten är jag helt själv hemma!! wohoo!! Första gången på hundra år man kan vakna utan att nåågon stör en med sin fula feta stämma. Eller jo....det är en jävla liten fluga som har IQ som en kastanj som har fastnat i min persien....dumma jävel!!!!!


-

 

solsken, detta ska skeeeee!!!



Solen skiner, det äe varmt! Jag och Sanna palnerar att flyga ner till Lissabon på onsdag och se TH. Livet är underbart! Vi ska dit, fatta!!! Jag tänker det redan i mitt huvud....


Börjar påsken med "In your shadow" live i göteborg


och bara så ni vet det är inte jag som skriker med den jävla piprösten!!


sök på "AAAAAAH" på google så hittar man...


En saki, en Tomi och en random...
DET TYCKER JAG ÄR LITE KOMISKT!!!!!!!!!!!!!! :D
förresten bad Sanna mej säga; Nu är det påskafton!!! OCh Sanna kommer till mej om 2 dagar!!!!!!


man var cool med spanska pojkar klistrade i rumpan


Barca var en härlig stad :)


peddoblickar


Jag sitter och snackar me Sanna och kollar när Tom kliar sej mellan benen...


LETS PARTYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!


på spaning!



Tyckte jag såg Trazan och Banane flyga på en banan....men jag hade fel....
Har ritat klart min lilla Tom-teckning och den blev väll helt okej. Bara att ag alltid lyckas göra för små ögon, eller för stor mun? Man får se det som man vill. Vad kan man nu hitta på!? :O


ritar



Hoppas man kommer kunna se vem skapelsen ska likna!


HEEEEY DUUUUUU!!!!!!!!


Hej tjej, jag dampar på dej! Det ser grått ut, men det är det icke!!!! Bara min kamera som vill mobbas lite med ögat. Jag ska gå ut på en promenad nu. Och jag dampar loss på en människa, *vissel vissel, jag är coool*


i hjärnan, i kroppen, i hjärtat


Heej! Glad långfredag! Kan man önska en glad lngfredag? Ja, faktiskt. Vill man så kan man ju önska "glad måndag, glad toastund, glad promenad". Allt är möjligt! Dagen har börjat i lite inombordspanik. Den har inte varit positiv alls, men jag fokuserar på den positiva känslan. Den känslan så får mej att må så himla bra. Bättre än bäst! Du wirst für mich immer heilig sein, så vackert det är! <3


den nya maffian


you better watch out.....


klarar det ej. på riktigt



1. Fin pojke. 2. Kvällste som vanligt.


kycklinglovet är här!



chicken dance!!

Nu är det loooov!!!! och jag Sitter med Sanna i örat......jävla minimoy! Måste bajsa nu också!


Aprilsillar


Hejsan! Idag är det 1 april...var beredda på allt! Var även beredda att langa fram lite godis om det knackar på en liten påskkärring!! Vemv et, det kanske kan vara jag liksom.


RSS 2.0