Snö och solsken

Godmorgon!!

Sov till två idag och det var najs! Behövde en låång utvilning. Sitter och lyssnar på lite musik och tänker ta en liten promenix i solen som nu lyser efter hela snötjottahejset.


Sväng om

Vilken dag!! Började med en svängom med vals, foxtrott och bugg på idrotten. En attack av hagel från himlen har även skett. Buut its friday!!!!!


Irriterande känsla

Aahhhhh!!!!! Känner mej så skum!! Trött och liksom seg och hängig och min hjärna känns som att den ligger på en strand i sin egna värld. Asså den är inte med mej helt enkelt......det är inget positivt att den ligger och steker på en plajja. Den har övergivit mej. Se bara vilket skit den får mej att skriv!!!!


Hagel

Hej!!!

Vädret har grova humörsvängningar! Från sol till regn till hagel.... Hängde en sväng på Waynes med Johan och Maria. Kom precis hem och ska klunka 22 liter vatten!

Johans haff.


Kaulitz twins

Asså båda är ju för jäkla snygga nu för tiden!!!! Bad boy twins!! Fan vad jag saknar dessa grabbar och Georg och Gustav! Fan vad jag saknar Tokio Hotel!!!

Taggade gänget!!!!


Tisdag

Hejsan!!

Har pratat med min katt hela dagen. Nej men har varit hemma idag för att vi hade friluftsdag. Har försökt få lite skolskit gjort och sådär!!!


If i was your boyfriend, never let you go


Justins nya låt Boyfriend! Den blir bättre ju mer man lyssnar på den! Grabben håller verkligen på att ändra sin imige...image...imege...aaahh hur fan stavas det?? Haha, aja ni fattar grejen!


Ögon dallring

Haaaaaaaaiiiiimeejeennyaaa är i skolan


HAHAHA


Sunday

Hej hej!!

Känner mej så himla deppig av någon anledning som jag inte vet.... Aaaahhh hatar den här känslan!!!!


Scratch

Fått rivmärke från okänd källa. Classic!


Dead girl

Godmorgon! Är helt slut och seg efter gårdagens partajj! Galen och lyckad kväll iaf!! Nu sitter jag och kollar Gossip Girl

Två hemska bilder som togs precis innan jag och Maria drog hem, då brukar man ju inte se så vacker ut precis...


Krileeeeeee

Hejsan!! Vackert väder! Var i skolan en snabba räknade lite matte, typ. Är hemma igen, kollat lite gossip girl och choklad loss just nu. Ikväll blir det festis och flippis!!! Wihoo!!


TOrsdag

Asså jag är verkligen en liten apunge på att uppdatera!! Men sånt händer ibland! Har inte haft så mycket intressant att dela emd mej av. Men nu ska jag ta mej i min lilla krage...!!

SÖndag

Vill bara presentera min framtida man för alla.
Ska ut på en promenix med hunden nu och sen ska jag skärpa hjärnan ett snäpp och faktiskt iaf börja på lite stuff som bör vara klart inom några dagars framtid.

Bambuskott

Hejsaaan!!! Vaaas happenin??? Själv sitter jag i skolan och studerar Marias alla november när hon kokar ihop en sorgsen medlidande video. Ännu en individ har tagit självmord idag, denna gång här på söder... Ett simpelt hopp...inte mysigt.


aameeen duurrååååååååååå!!!

helt fucking seriöst!!!!!!!! jag orkar inte!!! seriöst!! assååå ååååååååååhhhhh Zayn din jäääveeeel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Radioundersökning

Hejsan!!! Idag är det lite blåsigt. Har varit på en radiointervju om typ radio till nån undersökning. Fick presentkort för 700 spänn för besväret! Not bad at all!


Inien Delhi

I bilen påväg till flygplatsen mot Delhi. Btw mina läppar byter size från dag till dag...
Vid några slags monument....kmr inte ihåg vad det heter....
Flera bilder kommer langas upp inom en kort period!!

Spiiiccyyy shit

Halåjj!!!! Denna afton kokade jag ihop en mycket god och jääävligt stark middag! Lite indisk butter chicken som typ är den godaste indiska maträtten ever!! Sen idag är det "The One Direction day". Denna dag som grabbarna sattes ihop som en grupp! Om ni tycker jag låter som ett 14-årigt fangirl så kan jag säga att jag är det!! Dock plus 4 år äldre....


avocado!!!

Jag är så himla sugen på avocado att jag dööööööööööööööör!!!!!!!!!!!!!!!!! Lite random men det är  så sjukt gott!!

Jag är sämst

Jag suuuuger på att blogga i dessa tider!!!!!! Men ska ta mej i kragen......


Kom och bajsa med mej

Hej. Kom precis hem från Arlanda. Världens sämsta flygning i historien. Min kusin fick maginfluensa precis dagen vi skulle åka och ja ni kan ju gissa vem som har åkt på det helvetet nu? Jo FUCKING JAG!!!!!!!!!!! Fy fan, att flyga hem var ett av det jobbigaste jag varit med om! Sitter nu hemma som en svag bebis.

Pimpar upp med en lite komisk bild


Hem ikväll!!

Min uppdatering har vekrligne sugit jag vet! Ikväll åker vi til flygplatsen och planet går imorgon tidigt på morgonen, typ 3! Alla kallar mej tjockis och det är fett elakt och jag lbir faktiskt lessen......ville bara säga det :(

RSS 2.0