längesen men endå inte



moster och jag i maj, var inte alls längesen men det känns som jättelängesen! <3


10 people

Håller på att komma på 10 personer som jag "admire", till ett engelska projekt. Har än så länge kommit på 4; Tokio Hotel (såklart!), kompisar, Michael Cera och Miranda Kerr. Seriöst vilka andra i denna värld finns det?? hehe


man letar människor med stil!

Nej, men helt ärligt, komemr inte på några folk just för tillfället...har helt enkelt inte så många som jag beundrar.. (;


Spray eller kräm?

Snart kommer det bli kallt och mörkt, mörkt! Alltså kommer man bli en blekfis, så det är lika bra att boosta upp sej med lite BUS!

Men är bäst som BUS, spray eller kräm?? Det blir väll lätt fläckar med sprayen??


Mysig Rosett från MONKI

Världens mysigaste tröja till ett par leggings! Supermys!!


Moi Idag;







Topp - H&M
Jeansleggings - Gina Tricot
Armband - Ur&Penn (trro jag)


Blåsigt värre!

Hejsan! Nu är man äntligen hemma från skolan, och denna längsta dag! Är riktigt kallt ute och det blåser. nu är hösten påväg, bye bye sommar...snart kommer vintern med mörer och hela skiten. Usha busha!

Skra strax sätta mej och översätta "min framtid" till franskan, där jag är gift med Tom Kaulitz, känd reporter och med ett hus i LA, toppen va? :)

Ett gäng flumm-pics!





Long day

Idag är det en lång dag, slutar vdi halv 4....så adios så länge! Hoppas alla får en ritkgit härlig dag idag! ♥

Dagens want to be


Welcome monday

G o o d  m o r n i n g!

Då var det måndag igen och en liten sol pressar fram genom mina persienner, good sign! Sitter med trötta ögon och lyssnar lite halvt på "NRJ morgon med Knappen och Hakim" - riktigt sköna snubbar det där! Wakeupcallsen är ju asakuliga! Utropstecken efter varje mening! Wohoo! Okej, nu räcker det...hehe.

Kunde som vanligt inte somna igår, förren sent. Drömde en riktigt skum   dröm...Ni vet där där killen i 3-reklamerna? Han sa typ; "Min starka sida som charmar kvinnor är mina middagar.." och sen öppnade jag kylskåpet och hittade ett paket med 'Singoalla', och sen vaknade jag. Intressant, borde detta betyda något..??


out from under

Sitter här och lyssnar på Brittans "out from under". Den är riktigt riktigt bra, och en sån låt som man lätt kan tänka till. Och jag är en ganska stor tänkare när jag väll glidit in i mina tankar.

Nu ska jag nog ta och draga mej neråt och dricka te! Jag diggar te! :)

Pussar  och  Kramar!

bracelets


Jag har sagt till mej själv att jag ska börja använda mer armband och ringar!
H&M är perfekt att börja leta på!


jag vill bajsa på e konomi

Asså stor F-ord på SO och ekonomi! Inget av det jäkla ekonomi-tramset fastnar i min hjärna, men bara för det så kan man ju tyvärr inte skita i det. Så ska sätta mej och plåga mej igenom typ 5000 ekonomifrågor...





81   miljoner   frågor.....


så vackert






Mini meal!

Något som jag absolut gillar är dessa små cutie-burkar med yoghurt och müslfiglingor! Det blir bara ännu bättre med apelsinsmak!



hehe, kom plötsligt att tänka på en gammal "mini-meal" reklam när en snubbe tatuerar in ett skepp på en annan killes rygg och tatuerar in nån liten "reklamgrej"! Otrolgit bra reklam!


Baby I can see your halo

Tjenixen!

Nu är jag hemma igen från kyrkan. Eller jag har varit hemma ett tag, men min bror baxade datan för att kolla upp BMX-cyklar. Jag vet, han har inget liv, hehe. Har även läst lite i boken jag lånade och den är svår! En klassiker, med massa konstiga, gammaldagsa svenska ord. Men man förstår sammanhanget, typ...

Är en aning depressed också. Jag har ett smyckeskrin med massa ringar och armband och hela balletten, men jag kan inte hitta det! Det är borta! Och just nu när jag kände för att blinga till med lite smycken, och tänkte börja ha det liksom dagligt. Typiskt va? As always - ultra, med extra långa vingar....mohaha, min humor är bäst!


and off I go

Nu ska jag gå ner mot det heliga huset...hörs efteråt! :)


Soldag



God morgon!

Söndag, Sunday, det är ju soldag! Och ja, lite sol är det faktiskt ute så helt fel kan det ju inte vara! Men det är även en tidig morgon för mej. Mamma tvingar med mej och min bror till, guess what; kyrkan...! Jag ska egentligen inte klaga, men jo jag klagar för det är absolut inte kul. Men man måste tänka positivt för Gud..?? Aja, finns inte så många alternativ än att hålla käft och gå!

Nu ska jag iaf gå ner och äta lite frukost! Tjolahopp!


allt är upp-f-"at"

Jag har försökt fixa min design med kodmallen som var helt "f-ed"-up, och nu så går det inte att ändra någonting! Asså   jag   dör   om   det   alltid   kommer   se   ut   sådär, utan profilbild och den där fula texten uppe i headern....!!!! Det går seriöst inte att ändra!

Nu är jag lite sur över det...jag som faktiskt kämpade på. Har suttit aslänge för att fixa till det! Bajskorv! Det är min slutliga kommentar.

Så helt enkelt, nu skiter jag i att försöka fixa till hela denna fula desig och går ner och försöker få mej själv på bättre humör genom att kolla på TV. Bajskorv igen.


edit: nej men titta! Det är ju visst lite fixat! Wiho!! Får väll finslipa lite imorgon! :D

vill ha en webcam

Grejen är; jag har faktiskt en cam! Problemet är; har ingen aning om vart den är!
Och jag blamar min pappa för förlusten av den. Det är han som slarvat bort den när vi byggde om! Det är ren fakta! Därför så ska jag tvinga honom att köpa en ny!


High heels

Me love love love high heels!!!!


dessa snyggisar finns att hitta på Nelly


musik snubbar

Håller på att skriva om typ 20 musik-människor genom tiderna. Man behöver cirka en mening om varje dude, bara att skriva av, men endå så tar det så lång tid! Why??

jag kan låna böcker!

Har varit nere och lånat min lilla bok nu. Det gick prima! Kände mej lite liite lost när jag väl skulle låna boken, det är ju värsta datasystemet nu för tiden. Bibblan har uppgraderats till datavärlden dom me. Det kanske var längesen? Har ju inte varit och lånat ågon bok på senaste tiden direkt...

Sen efter lånandet så var jag så himla snäll och hjälpte min pappa att storhandla. Då kan man ju alltid lägga ner lite extra stuff i vagnen, jag är smart! Och så skulle jag ju såkalrt träffa på en viss person...ett litet pinsamt moment, men men!

Jag och min lilla posar-bror!





Lördag morning

Guten morgen!

Igår kväll gjorde jag klart heela min dumma matte! Vilken fantastisk fredagskväll eller hur? Nu är iaf den lilla skiten borta ur mitt liv (for now), så bara några andra små läxor kvar. Ush alltså! Jag längtar tills hela 9an är slut, när jag kan stå där på avslutningen och tänka "woow, I made it!". Då kommer jag vara stolt över lilla mej, riktigt stolt! Och då kan man börja köra sitt egna race mot framtiden. Visst är man djup såhär på morgonen? helt otroligt måste jag själv säga ;)

Sitter och kollar upp bibblans öppettider, måste låna en bok till svenskan annars kommer min lärare troligen att stycka upp mej i små bitar och hänga dom som prydnader i klassrummet. Något jag helst vill slippa! Så det blir att knalla ner till biblioteket och försöka se ut som man vet vart precis allting finns...hatar att se lost ut!

haha, kolla  vilken  härlig  bild  jag  hittade  på  mej  och  Sepideh  på  Jessikas  blogg!


blä

Känner mej otroligt seg, har lite illamående, ont i ögonen..(??!??!) Varför känner man såhär? Min teori är att jag typ inte varit ute någonting på nästan 3 dagar...kan nog behöva lite frisk luft och sol! Men det skiner ju ingen förbaskad liten sol, det är grått grått grått..så what to do??

Aja, kommer väll må bättre snart hoppas jag. Har ju inte sovit så himla bra heller, kan vara en orsak det med!


Dags att plugga!

Har käkat frukost, spanat lite på TV så nu måste jag faktistkt göra lite nytta! Bättre att sitta hela dagen idag, och få en free weekend!

Man måste intala sej själv att det är asakul att plugga! Tjohooo, jag ska plugga!!!! GIssa vad, Im smiling over it!! Ohlala, plugga är rent nöje!



frukost med en gammal CHIC-tidning, ballast i stan är man!

Fredag

God morgon!

Jag kan inte sova så mycket mer eftersom jag väcker mej själv av mina egna hostningar. Jag är alltså hemma idag med, lika bra. Bättre att återkomma till skolan på måndag då man är helt kanonfrisk!

Ska snart sätta mej framför TVn och försöka hitta något rooligt att glo på denna tidiga timme. Brukar alltid vara dåliga program. Och sen efter det har jag tänkt att plugga lite. Lite.



Det  är  så  vackert  väder  idag  :/

TAKE ME TO KÖLN!

Som alla TH-fans vet så är det ett minigig i Köln ikväll, just nu, spelningen är precis slut och nu är det dags för signering för dessa lyckliga som är där....oooh vad jag hade velat vinna!!! Vara där!!! Tänk, få se TH live igen efter ett lååångt lååångt uppehåll....oh god.....Dom är igång igen, Tokio Hotel är tillbaka igen.....!!!!


loong timeoch sjukdom

Asså guud!! Var jättelängesen jag skrev ett inlägg! OCh det är inte bra, jag vill ha kvar min lilla blogg med daily updates! hehe, för min egen skull liksom :)

Aja, jag är iaf sjuk...var hemma igår och idag, får se om jag blir hemma imorrn också. Det är absolut inte kul, men thats life ibland.

Nu sitter jag och lyssnar på lite nya TH låtar. Asså jag är kär på nytt!!!! Alla låtar är helt fantastiska, och verkligen annorlunda jämfört med deras tidigare sounds. Men det rä bara positivt! Längtar ihjäl mej tills jag får hela albumet i min hand, lyssnar på alla låtarna för första gången.....oohooo!!!! :D



Sunday

God morgon!

Jag mår bättre, är inte helt tip top men jag är iaf inte dödssjuk, ås jag kan nog lugnt pillra iväg till skolan imorrn, vilket faktiskt är något jag vill! Tro det eller ej. Men att missa massa saker är inte kul, nej nej, icke sa nicke. Imorse bakade pappa scones eller "skåningar" som han kallar dom, asagoda! Och snart hade jag tänkt att göra lite mer på min SO-läxa, make it done liksom. När nu snart blir, det får man se! Snart iaf...


HELA "AUTOMATIC"

Jag är kanske lite seg på att lägga upp den, men jag hörde faktiskt hela låten första gången idag....har inte varit på datan så mycket senaste dagen...men den har seriöst piggat upp mej rejält! Lyssna upp nu alla människor, Tokio Hotel är i farten igen!!!! Dom är påväg!! Mina älskade bästaste underbaraste idoler och jungs och allt!  Wiiiiiieee!!!!



There's no reeeeeal love in yooou! There's no reeeal loove in you!

Seriöst, det är helt ÜBER AMAZING! <3333

sicko

hej alla

Linnéa är sjuk...!!!!!!!!! SJUK!!! Ont i halsen, mådde illa imorse....jag är sjuk!!! Pain pain pain!! Tänk om jag har fått gris-influensa???? Jag är rädd!

Okej, asså det har faktiskt blivigt bättre sen imorse...och jag tänker komma tillbaka till skolan på måndag, för jag ska bli frisk eller hur? Såklart! Inget tvivel! Idag ska jag käka en B&J glass och pizza! hehe, vad hände med mina nyttigheter..?? Ja dom har blivigt bortblåsta for now ;)

En seg Linnéa med icke tillåtna behov

Hej på er!

Är precis hemma från skolan, hela hjärnan är typ nersegad, min body är allmänt trött. Varför känner man sej alltid såhär efter skolan!? Just nu skulle det sitta sååå himla fint med en jättegullig liten (helst stor) choladkaka....mmmmmm....marabou....ååh! Me want! Men jag är inne på ett nyttigt spår, så inget sånt. Men egentligen så är choklad inte såå himla onyttigt om man gemför med typ vanligt godis som bara är typ rent socker. Mörk choklad är bra! Jag och Madelen har alltså börjat vara nyttiga barn igen! Wiho! Power till women...hehe.




bilder från imorse, då var det sooligt och fint! Men nu...usha...

Fredag!

God morgon!

Det är äntligen fredag, och det komemr bli en bra dag idag! I can feel it in the air, atmosfären, golvet, taket, allt...Jag och Madde kommer börja med ett stort fetto garv, så otroligt underbart. Igår blev det lite flummig där på träslöjden. Ibland går det helt enkelt inte att prata rätt, orden kommer liksom ut helt fel!
Iaf, fredag, det är en bra dag, schemat är inte alls så jobbigt. Hittade en tidning med Brüno på framsidan, alltid kul! hehe, lille snubben!

Ha en braig dag!

<3

Bara efter en dag

Halloj!

Har bara gått i skolan en dag, alltså idag men det känns absolut inte så. Är jättetrött, alltså "skoltrött" som man bara blir efter skolan! Och jag gillar det inte alls!!!! Men men, thats life! Madelen har även blivigt "fadder-tjej" till en litne pöjk som hon har ett melting heart for, ojoj, Mad-Ellen har stil!
Just nu har jag en diskussion om Ö&B-brallor med Linnéa.


asa ful mupp bild!

Onsdag

God morgon!

Det är kallt, såå jäkla kallt i mitt rum! Men enligt knappen och hakim på NRJ så ska det bli 20 grader idag, hehe. Men just nu är det cold. Känner en liten craving efter att få lyssna lite på det lilla av "Automatic/Automatisch", så otroligt jäkla bra! Jag är så himla stolt över mina grabbar!!!! :'D

Idag börjar även skolan på riktigt, enligt schemat alltså. Inte för att jag tror att vi kommer få göra så jättemycket, men endå liksom. u är sommaren verkligen slut for real! Dags att börja studera, hehe, studera är ett sånt proffsigt ord!

Liebe på er! <3

AUTOMATIC

OMG!!! JAg tror jag dör, svimmar....THs låt..."Automatic"....den är helt f*cking amazing!!!!
åååh, det känns så bra!!!

Säger bara lyssna, lyssna LYSSNA!



lyssnar bara om och om och oooom igen.....<3333

riktigt trött

morgon morgon!

Är så himla jättetrött! Har sovit typ max 4 timmar inatt, kunde verkligen inte somna även om jag var jättetrött. Känner verkligen i hela kroppen att den protesterar...det gör ju nästan ont! Som tur är så är det inte någon vanlig dag idag. Sista liksom "fria" skoldagen innan schemat drar igång imorgon.
Men aja, har inte så mycket mer att säga! Adios!

<3

Måndag

Hejsan!

Har precis kommit hem från skolan. Då har man börjat igen då, och då var man 9:a, störts i skolan. Känner mej fortfarande liten, men när man gick förbi 6:orna så mårkte man att man va stor!! hehe. Iaf, idag fick vi massor med info, som vanligt. Fick även info om svininfluensan, eller som skolan kallar det "nya influensan". Bara om man känner en litne förkylningssymptom så ska man vara hemma, skönt va?? ;D hehe.
 
såhär såg man ut idag



hej

Kommer inte på någon bra rubrik, så "hej" får duga pörfekt! Jap, nu sitter man här och tänker att imorrn börjar då skolan igen. Måste lägga mej 'tidigt' idag så att man orkar komma upp imorrn. Ush, jobbigt!!! Snart blir det ju höst och allt....inte kul..inte kul alls!



Ikea

Jag har varit och shoppat lite på IKEA, alltid lika kul...host host...men jag behövde en gardinstång till mitt rum, så vad gör man inte för den sabla lilla stången..hehe. Köpte även en billig väggklocka, fan va cool ja e som shoppar på IKEA!!!!


en billig skit som typ alla skolor har...hehe, 19 svenksa riksdaler!

Söndag

God söndags-morgon!

Det har blåst som bara den hela natten, blåser fortfarande lite och är små gråa moln på himlen. Men det gör inte så mycket faktiskt. The Voice igår, var där med Sanna, LM och deras kompis Julia. Konserten var ju inte direkt den bästa, plus att det började regna, och mina skor är typ förstörda...helt dränkta!!!! Det intressantaste som hände var att jag kissa i en buske och en proppfull buss stannade precis bredvid den...liite pinsamt, men jag hade seriösa behov! Sen var det någon snubbe som ställde sej bakom mej och typ massera mitt as, haha...whata pervo!


den enda bild ja tog på hela kvällen...(;

night craving!!!!!!!!!!!!!!!



im dreggling......vill ha...NU!!!!!!!!!

Hejsan! Är nu påväg hem från the v

3528d3dd733145d41c29eb252933002d.png

Kolla varifrån!

Hejsan! Är nu påväg hem från the voice, mina skor är sönderdränkta!!


Lördag

Hej Hej!

Solen skiner och mitt rum är typ heeelt städat! Fick världens ryck igår kväll och städade lite fint. Duktig man är! Så nu sitter man i mitt välstädade rum och hör "Love game", trevligt trevligt. Ikväll blir det "The Voice"! Det är ju liksom ett måste! Snart ska jag bege mej ner för att äta lite frukost, det är ju såå jobbigt att gå ner för trappan....


snart, snaaart är det dags för singel-album-konsert...:D

Bye bye utväxten!

Yes, äntligen ska jag färga utväxten! Mamma som är världens "proffsigaste" lilla frisör ska fixa mitt hår ikväll. Jaa, hon kan det iaf och det duger!


Brüno II

Här är alltså våran skapelse, med andra ord våran lilla babyborn!! Som nu Jessika har tagit över





erkänn att den är söööööt!

Friday

Hejsan!

Linnéa har precis åkt hem och idag är det sista fredagen innan skolan börjar igen...oooh crap! Orkar verkligen INTE! Men man ska inte klaga ännu, 3 små dagar kvar...
Det var kul igår hos Jessika och hon blev mycket tacksam över den lilla presenten! Vi gjorde en egen piñata som var en liten ko, hehe. Superduper het!!


me and sepideh igår! :)

Torsdag

Hellue!

Nu sitter jag och Linnéa här i mitt rum och är trötta i ögonen. Snart, om typ en timme ska vi börja röra oss mot Jessika och hennes lilla partajj, komemr bli trevligt! Vi skapade klart "barnet" igår, som vi tyvärr måste lämna ifrån oss idag...våran baby!!! :( hehe

Vi hade lite mys igår hos Linnéa till "two and a hafl men" och "how i met your mother" :D



Dags att skapa

Ska strax dra iväg till Linnéa och göra klart vårt lilla barn...okej, kan bli en misstolkning där, men vi ska fortsätta på våran skapelse som inte blev klar i måndags. Den är lite seg om man säger så! Men idag blir det förhoppningsvis done! wiho!


hehe, linnéa förbereder sej för en slap ;D

Onsdag

God morgon!

Det är onsdag, redan onsdag! Bara 5 dagar tills skolan börjar igen. Jag blir nästan riktigt rädd...fel, jag är riktigt rädd! Sommaren har bara blåst förbi, poff liksom. Makes me very sad inombords! Idag vill jag väldigt gärna färga utväxten, den måste verkligen, måste fixas innan skolan. Om nu läget blir så att jag fixar det idag så måste jag först göra steg 1, åka ivåg och köpa lite blekning...så jobbigt!! hehe. Aja, man får väll se hur läget blir. Utväxten kommer iaf att bli fixad innan skolan, det vet jag. Idag är det ju även 08-festen i t-banan, gosh vad jag vill gå! Men jag har ju inte köpt nån biljett, smartass...Men men, sluta gnälla över det, för nu ska jag dregla över lite nya TH bilder!


så otroligt vacker



det finns seriöst inga ord som kan beskriva hur otroligt vacker denna människa är...
jag sitter bara och stirrar....så perfekt.
Tom Kaulitz, du är helt perfekt...<3

Linje 123 kapad

Precis hemkommen frn bion med Jessika. Vi spanade "Linje 123 kapad", riktigt bra faktiskt! Spännande och allt sånt! Hade inga speciella förväntningar så då brukar filmer bli bra ;)


är påväg för att se på bio med Jes

3c3970b14b9da7e0df374de082095790.png

Kolla varifrån!

är påväg för att se på bio med Jessika! Ska bli mycket trevligt!


Åskar!

Hejsan allihopa!

Sitter här helt ensam i hela huset och det bullrar och åskar utanför! Läskigt ju!


Sweet hooome

Hellue!

Är hemma från Linnéa nu. Vi började med vårat lilla paket-projekt och damn...det känns lite fail just nu, men den kommer bli bra..snart, förhoppningsvis...det måste det ju bli! Annars Jessika, förlåt, hehe.
Nu sitter jag och läser en liten trevlig tidning. Det är askallt i mitt rum! Har seriöst grovaste gåshuden...:( Stackars lilla maj!

Måndag

God morgon!

Jag var mitt uppe i en allmänt konstig men mycket myyycket verklig dröm, när min mobil ringde och jag dog! Jag lovar, man ksulle säkert kunna döda någon genom att göra något högt ljud när mna är inne i en djup liten dröm. Ush och blä. Men jag dog som tur var inte och nu sitter man här och dör nästan av tanken att skolan börjar om en vecka! EN VECKA! Det är ju fan ingenting! Seriöst, vart har sommaren tagit vägen? Det är sad, riktigt sad...

Idag blir det iaf andra bullar. Jag ska till Linnéa och vi ska snickra ihop Jessikas present. Snickra...ja där blir man lite nyfiken, va? hehe...Våran idé är helt enkelt underbar!


bjuder på en liten mongo bild!

Hemma!

Är nu hemma från landet! Eller kom hem vid typ 6, men åkte iväg till Sanna för att träffa Sanna, Atosa och lilla Lise-Marie!

Just nu orkar jag inte skriva så mycket, lägger upp lite bilder och sånt imorrn! :)

<3

Fredag

God morgon!

Det är fredag idag och jag ska till landet. Jippie...Men jag får se det från en positiv liten sida, det rä bara över helgen och jag kommer kunna sola och bada. Men annars, suck it landet!!!!
Iaf, igår fick jag reda på vilken klass jag kommer börja i, och jag har hamnat i 9C, Linnéa i 9A...fuck!! Alltid orättvis behandling! Fast jag går med lilla Mad-Ellen så det känns faktiskt bra!
Och mitt rum är så jäkla hott! Asså det är det varamste i hela detta jäkla hus, och jag behöver en fläkt! Verkligen akut-tempo!!!!

Dagens shopping

Köpte bara saker från H&M idag, men i like H&M!






Tjabba Tjena! Är nu påväg hem från

0-5c05d5e6b653c40fbb15bcc4207c0541.png

Kolla varifrån!

Tjabba Tjena! Är nu påväg hem från stan me Linnéa. Har inte köpt så jättemkt men något iaf!


Torsdag

Guten morgen!

Det är så himla skönt ute! Varmt och niceigt, men samtidigt en liten sval bris då och då. Idag ska jag ta en liten shoppingtur med Linnéa. Jag måste hitta lite fynd idag asså! Need some clothes!
Och imorgon så blir det en färd ut till landet....jippie....men det är bara över helgen så jag tror att jag ska lyckas fortsätta leva. Man får hoppas...!

Hugs! ♥

Grillning igen!

Vi ska grilla igen, och jag klagar inte! Allt smakar bättre när det är grillat. Till och med grillad tårta, jag loovar...!


Gaga

Efter Gaga-konserten ahr jag suttit och lyssnat på massa låtar och hon är riktigt bra!

Paper Gangster

Linnéa älskar sin katt



gammla minimala mjaouis :)

5 augusti

Hollahopp!

Äntligen en dag man fick sova ut på! Ingen hemma förutom min "stora" lillebror och han brukar vara bra på att hålla käft på morgonen, creed till daj lilla David-ponken! :)
Bion igår var bra! Ungefär normala slut och sådär, man fattade ju typ hur det skulle sluta men den var bra! Såg även en uuunderbart vacker människa! Så länge sen jag såg personen, maj gad...
Iaf, nu sitter jag och snackar lite med min mosters mam back in India, och snart ska jag äta lite frukost/lunch, med andra ord brunch! höhö


The proposal



Ska se på bio snart med min mamma. Mycket bio på sista tiden...

solis

Har solat lite men inte mycket. Så fort jag lägger mej ner så ska det komma stora jäkla moln och täcka för solen! Dumma moln. Satt iaf ute lite för att filosofera ni vet...hehe, nä det gjorde jag inte riktigt men det låter fränt! (alice, jag använde ordet!)




schtekar time

Nu ska blekisen försöka bli brun!


Tisdag

God morgon!

Vaknade vid 9.30 för att någon jävel typ borrade eller något....asså why!? Och jag var riktigt trött och kände mina ögon och hela min kropp typ dödas långsamt. Men jag lyckades somna igen efter ett tag, som tur var. Men nu sitter jag här. Kunde inte fortsätta sova hur länge som helst, var jäkligt högt ljud på borren!
Nu ska jag äta frukost iaf!


visste ni att jag är gift med...

....Linnéa och Brüno!!!!


Linnéa, Brüno och jag!

skype

sitter här och snackar skype med Linnéa. Vi är fett stolta att vi har! Tydligen är vi kanske lite efter med det...? Jag vet inte, alla verkar haft det sen länge..hehe

Ipod tårta!

vilken ball tårta va!!??


Oljig!

Har precis käkat middag och sitter här med min oljiga body..!! Jag och Linnéa skulle sola idag, och jag har hört att man ska bli brunare snabbare om man smörjer in sej med olivolja, så självklart skulle jag ju pröva det! Kan bara säga att det rä fortfarande lite oljigt och klibbigt...men det var mycket värre förut! Torkade bort lite 'överflöd' förut, hehe, fresh?? Jaja, inte nog med att man har en glansig body så får man iaf lite extra fukt! Alltid bra, i guess...


syns inte jättegood, men de e klibbigt!

Yesterday

Dags för att ladda upp lite bilder från igår hade jag tänkt!













några bilder!

Monday is red..

..and tuesday is blue!

God morgon!

Jag och Linnéa sitter här i mitt rum och spanar skolkatalogen och kommenterar folk. Vi gjorde värsta proffsiga videon igår mitt i natten! Ägde allt! hehe..förresten så har vi skaffat skype! Coolingar va??
Visar bilder från Grönan lite senare idag :)


Hellue! Sitter i bilen med Linnéa

0-395b51170ed235c36296bd5f80404435.png

Kolla varifrån!

Hellue! Sitter i bilen med Linnéa och Jessika, vi är precis påväg från Grönan. Daniel försökte få me mej in till spökhuset men som tur var så stängde dom precis! Mohaha! Lady gaga var iaf jättebra!


drar snart

ska snart åka ivåg och möta Jessika, vi ska ut och ta en matbit innan Gaga. Sen så möter vi upp dom andra ponkarna på Grönan, Linnéa ska även med! Skojj lilla tösen!



2 Augusti

Hejsan!

Glömde helt bort att det blev augusti igår! Fan den 2a idag! Ush ush, tiden går fort, hehe. Idag ska jag på Lady Gagas konsert på Grönan med Jessika, Daniel och typ hans kusse eller någon. Ska bli kul! Lady Gaga har ju riktigt skön stil. Och till lite geek-talk så ser det ut att bli riktigt bra väder idag också! Tummen upp! Många utropsteckn det blev...!! haha.



Ska platta håret nu och sen ner och äta frukost, känner mej riktigt hungrig...var liksom hungrig när jag somna så nu är hunger dubbelt upp liksom! Me don't like... :(

fixing food

Nu håller pappa på att grilla där ute, mums! Och jag har varit så himla duktig och gjort en litne sallad, med typ bara tomater...men vem bryr sej! Bättre än inget! Nu skiner en liiten sol också :)

min 'proffsiga' sallad


lite stuff som grillas just nu!

dags för lite the sims

Det regnar jäkligt damn much här hos mej, och vad passar inte bättre då än att spela lite t'he sims'?? har en underbar liten familj där med värsta gravida kvinnan och en man som är otrogen!! Bbam bam baaaam! Man blir nördig av spelet och det kan ingen undgå! Så det så!!


Billig bodyscrub

Blanda olivolja med salt, och skrubba sedan in kroppen när man dushar! Funkar perfekt!



Glöm sen inte att smörja in kroppen med fuktlotion! :)

lugn

Äntligen lite lugn i detta hus!! Alla skriker och tjatar så jäkla mycket det första som händer när man går upp, tevligt?? Inte det minsta! Nu har iaf pappa och mina bröder åkt iväg för att handla, och mamma typ sover så det är luuugnt! Riktigt trevligt. Sitter och lyssnar lite på TH i min lugna miljö, hehe.



allmänn flummbild...

Lördag

God morgon!

När jag vaknade idag så regnade det, riktigt mycket. Men det var riktigt mysigt faktiskt!
Igår spanade jag ju in "Year One", och asså den var helt okej. Trodde den skulle vara bättre faktiskt, men vissa delar var riktigt garvattack-framkallande! Michael Cera är ju så jäkla skön asså!! Måste också säga att jag faktistk håller på att bli en liten "sushi lover", riktigt gott är det!

Börjar dagen med en liten MJ sång som jag har haft på hjärnar hela morgonen,- Heel the world


RSS 2.0