En dag i staden


Hejsan! Igår var planen att jag och Öz skulle glida iväg på en fest men så blev inte planen- Hon kom till mej istället och vi käkade glass och såg på ett överlevnadsprogram...haha. Sen idag mötte vi upp Simon i stan och köpte lite små krimsiga saker som kan behövas i vardagen och senare kom Maria iförd en svampkostym klädnad och mötte upp oss. Nä, skojja bara! haha. SÅ vi fikade lite ohc chilla loss i denna heta värme!!!


Stay with me. Always


Kom precis hem från bio med min mamma. Japp, jag såg Harry Potter igen!! Utan avbrott denna gång...haha. Seriöst, Harry Potter är den emst fantastiska bok/film som någonsin har och komemr existera!!!


makes me move like a freak


God torsdagseftermiddag!! Vilket långt ord. Har svettats som ett levande vattenfall i solen som nu har gömt sej bakom ett fetto moln.


16 and pregnant


Sitter och spanar på 16 and pregnant!! Intressant fakta!!


en hög med kor


Hejsan! Var hos min farmor och farfar en snabbis idag. Sen kom  jag hem lagom till att solens varma spiror käftade mej i ansiktet! Heeettaaaa!! Men jag klagar inte!


varför vill du stå med mej i regnet


God morgon!!!!! Drömde en jättebra dröm!! Jag ägde Harrys osynlighetsmantel och gick runt på massa places. Höll på att bli upptäckt för att ajg av någon anledning gav ifrån mej ljud...


hemma


Är tillbaka från Sundsvall nu!! Har haft en trevlig och flummig helg med Maria och Johan!!! hahahahaha, exotiska promenader och skrämt skiten ur oss själva..hoohooo...är hungrig nu...


sundsvall!!

Adijöö!! Drar iväg mot centralen med Johannes för att entra Marias simpla boning i Sundsvall!! Ha en trevlig helg!!


A day without sunshine is like, well, night.


Bör duscha och försöka sova!! Goooooood natt!


lips that felt just like the inside of a rose


Sitter och skrapar ihop lite kläder och tillbehöv man behöver nu till helgens färd. Har packat ner en gasmask plus en extra till Johan ifall att Maria skulle få sej ett brakanfall där uppe....gäller att vara beredd på alla situationer! Nej men seriöst nu va...hahah....nä...skit i det..


spontanitet


God morgon!! Var en monsoon på kvällskvisten och nu är det grått i närområdet! Ska ut med min hund typ nu så han får släppa ifrån sej lite korvar. Och imorrn i den tidiga gryningen drar jag och Johan upp till Maria i Sundsvall! Wiihooo!!!


la gente esta muy loca, wtf?????


Igår på en härlig fylla lärde Öznur mej att uttala "la gente esta muy loca", random fact! Vet inte om du kmr ihåg det Snurresprättis buut you did!! hahahhahah


hejsan


dagen i  lite bilder. godnatt till hela världens befolkning!


im going to china!


Sticker iväg till Kina nu med Simon och Öznur!!!!!


men fint


Tack för denna nerpissning från himlen!! Nu tänker ju inte jag sätta mej i en bil och riskera mina chanser att dö lite mer...


Random Potter facts


Den här sista ♥♥


in this california king bed


Har varit hos th aold lady en sväng..hahaha är nu hemma och ska typ köra bil...oommmgg...jaaa jag ska KÖRA EN BIL!!!  Kan väll passa på att säga hej då! Har haft ett vackert liv!


ojsan


Igår nördade jag The Sims i 6 timmar....gick och la mej 4 imorse för att jag spelade The Sims....asså heeej...


rensat


En fet hög av kläder som ska separera sig från mej...


cloudy


Ska städa min garderob nu en gång för alla..............sortera, säga hej då och troligen upptäcka kläder jag itne visste fanns!! Jättekuligt!!!


flygande


Träffade Maria och Johan och såg på The Omen. Sen blev Johan utspårad och försökte skrämma bajset ur oss, slutade med att jag fick en flygande banan på armen...vilt!!!


Turn the crowd up now


HEJSAN!!! Det blåååser!! Väntar på att min mamma ska komma hem nu för tillfället!


Sorry 4 The Wait


Lyssnar på Lil Waynes mixtape som finns att ladda ned graits på weezythanxyou.com wooopwooooop!!


buffel


Entrade precis min simpla boning! Kan man säga entrade? I entered...entrade?? Heter det entered...ajaaaaaa!! Min katt bufflar på mej!! Random fact!


Jag älskar Harry Potter


Filmen igår......jag tror jag är halvt död idag. Först måste jag bara ta upp att Vällingby hade lite problem om man säger så...det blev typ "strömavbrott" så filmen blev helt svart typ 4 jävla gånger så man fick vänta typ 20 minuter varje gång det händer för att dom skulle starta om filmen och spela upp den från samma ställe igen...MEEEEEN filmen var så jävla underbar och jag grät...Snapes scen var touching, rörande, vacker!! Och slutscenen...aahh ryser bara av att tänka på den!! Ett litet nytt Atlanten bröt ut från mina ögon. Det är slut nu. 10 år! jag har nördat Harry Potter mer än hälften av mitt liv!!

Jag kommer ihåg när jag fick den första boken när jag fyllde 7 och jag kommer ihåg att jag tänkte "okej..en bok..jättekul då..." Sen började pappa läsa den för mej varje kväll och när den kom ut på film så hyrde vi den och såg den tillsammans. Då blev jag kär! Haha, jag började gråta när vi var tvugna att lämna tillbaka filmen....och sen dess har jag varit ett fan av Harry Potter. Jag startade en "Harry Potter Fans" - klubb i typ 2an och hade möten och grejer med alla, haha. Och så hade jag ett Harry Potter kalas när jag fyllde typ 9 eller nåt.

Jag har aldrig läst böcker så som jag läst Harry Potter. Erkänner att jag läst varenda bok fler än en gång och filmerna har jag sätt typ 550 gånger! Haha, nä men det är ju hur många gånger som helst!

Harry Potter är en stor del av min barndom. En del av mitt liv, seriöst! Den där lilla Potter-flickan inom mej finns där och det kommer hon alltid att göra. Tack J.K Rowling för den här helt underbart fantastiska historien som har blivit så "verklig". Tack för att den skapat och varit en del av min uppväxt. Tack för att historien har fått mej att belive in magic!



Några bilder från mitt Harry Potter kalas, hahaha charmant!


I open at the close


Snart rullar jag iväg till bion!!!!!!!!!! UTROPSTECKEN!


det kommer bli vackert


Ska fixa lite middag strax! Har läst lite higglights från sista Potter-boken bara för att refresha minnet lite...ååhåå det kommer bli så vackert och sorgligt!!! Flummig bild jag fick till på mina skor! Ser ut som en klick bajs där bredvid men jagär väldigt säker på att det är ett torkat blad...


deathly hallows


God dag!!! Idag ska jag se på Harry Potter med Johan vid 12-slaget!!!!!! Jag är hyper...iihiii!!! Har längtat såå himla mycket på denna dag, och det kommer bli sorgligt...buuhuuuu!!


New York red carpet


Kolla LIVE på röda mattan i New York av Harry Potter and the deathly hallows part 2 just nu på mtv.com!!!! Väntar på att the actors ska uppenbara sig!!! Och dom visade just ett klipp från filmen....nahngabgraoöbweo!!!!!


now Twist








Lil Wayne, Lil Twist, jag har nog en thing för "Lil" rappare! YMCMB ftw!!!!!!


make love not war


Min hals känns lite bombad, måste vara Simons halsfluss partiklar som flög omkring i luften igår....fin present från USA Simon!!!! hahha nä då...Ska börja spana in True Blood! Behöver en serie att följa när jag är kalr med 90210...buhuuu som är typ bäst!! Trevligt att hela världen bryr sig om mina seriebekymmer också!!


det är sorgligt


Vill inte säga hejdå till 10 år av mitt liv! 10 år av min barndom!


Rec


Från och med denna skeund ska jag bli bra på  att blogga igen!

Hejsan! Kom precis hem från Maria. Var där med Öz, Simon och Pablo och såg på en muterande film med en pöjkosm hette Tito som blev besatt så att hans kinder såg ut att exploda och med en zombie"flicka" med hängpattar. Det var alltså en skräckfilm! Nu ska jag glo på de sista avsnitten av 90210 sista säsongen!!! (kan iaf inte hitta fler säsonger på internet för nedladdnig...)


i'ts gonna rain anyway nothing matters now that your here by my side


Jag och min lillebror har lyssnat på Eric Saade typ hela eftermiddagen eftersom Eric typ är hans idol, hhaa...SÅ Erics llåtar har klibbat sej fast i min hjärna!!


kväve i luftsystemet


MEN GODAGENS DÅ! Är det någon mer än jag som har andningsproblem när det är så jäääkla kvavt i luften!?!?!?!? Det är ju KLIBBIGT!! Och VARMT! Iaf, det är så här den svenska sommaren har utvecklats! Vackert, vilken framgång!


RSS 2.0