no subject


Sitter och lyssnar på musik och försöker komma på om det är någon läxa eller något som jag bör göra. Jag har ingen aning faktiskt. Har tankar på andra saker som gillas mycket mer. Känns rätt så chill just nu....hm...aja.


dance the night away


Tjooosan!!! Hemma från måndagen! Imorogn är det februari och då fyller jag år om en vecka! Tjoohoo på det! Hade tyska diagnos idag och det kändes faktiskt finnemang måste jag säga. Så det är nice! Jag gillar att kolla på fina människor, bara så ni vet!


Vilka sjuka drömmar


God morgon! Jag drömmer skitskumma drömmar! För det första så har jag sovit konstigt. Vaknat typ hela tiden, "somnade" aldrig liksom djutp. Och jag har drömt flera olika drömmar! Först om en snubbe i min skola...har drömt om honom förut, hahah...och sen fick jag inte umgås med min kusn för hennes tuttar växte för fort...asså wtf!? Och sen kallade folk min brosha bög....hahaha, asså vad är det jag drömmer för skit????


shiet vilka muskler!


....eller inte....hehe. Asså det spelar ingen roll hur mycket jag tränar miona armar, de kommer alltid att vara klena små skitar. Men det gör inget! Vet ni vad? Jag längtar tills jag åker till Indien ganska mycket nu. Inte långt kvar!!!!!


gårkvällen


3 charmiga bilden från igår. Nu måste jag börja göra mej redo för att tagga iväg här va.....


get on the floor


God morgon!!!!!!! Idag väntar gymmet med Maria och det ska bli nice! Drömde en sick dröm denna natt....ojojoj.


tired maaan


Random bild från i fredags som jag baxa från Maria!

Är sjuuukt trött! Hade faktiskt trevligt hos min farmor och farfar med släkten. Min kusin ramlade ner i snön när han blev skrajj för en skum bil som närmade sej, samtidigt som min brosha sprang för livet och jag skrek. Bara lite fin info!


Saturday


Hejsan. Jag är irriterad på allt och ALLA! Eller okej, inte alla. Men typ dom som befinner sig i min närhet. Eller nej, inte min hund eller katt. Alla människor liksom. Okej, nä. Men jag känner ´mej bara helt irriterad!!!!!!! Ska tillmin farmor och farfar idag för att fira min farbror. Jag ska inte klaga på livet, men vafan. Ännu en helg som går åt till INGET. Jag skulle sååååå bara villa böla. PALLAR INTE!!!!!!!!!!


Japanskt


Hejsan! Kom precis hem från middag med min familj och min farbror på något japanskt ställe. Man fick liksom grilla sin mat sjlv på bordet. Lite annorlunda men gott! Ska kolla på någon film nu och chilla med mitt liv hade jag tnkt!


Jahapp


Tråkig humor. Johan ska designa sitt hem med kuddar. Sandra fyller si flaska. Simon babblas om något skit. Maria nyper.


Nej men tjena fredag!


GOD MORGON! Idag är det fredag! Sitter och gungar i takt till lite musik här, haha, gungar. Ja, fredagar är ju längsta dagen meeeen det rä fredag. Liksom ta ett av mina chill piller. Ikväll ska jag på middag med min familj och farbror för att han fyller år, så det blir väll trevlig.


Fnitteri Fnatt hela långa dagen!!!!!!!


HAHAHAHAHHAHA! Den första bilden utstrålar reeen klockrenhet! Jag, Johan och Maria höll på at fjnata i cameroid och helt plötsligt kommer Alex förbi och fångas perfekt på bilden! Och den andra bilden är helt enkelt Johans mästerverk som skapades på datorkunskapen. CHARM!!!!!!!!!!!!!!


i want some more, what are you waiting for?


Shooooo! Vilken mysig dag det har varit! Vi har alla kommit på Simons move när han ska haffa, det är väldigt intressant måste jag säga....Ja, vad ska man säga? Livet är en fin sak. Och kallt har det också varit. UUUSSSHH!


firework


God morgon! Idag är det faktiskt typ kallt som fan! Iaf, torsdag. Nice nice!


Du bist alles was ich bin


Ich will da nicht allein sein
lass uns gemeinsam
in die Nacht
Irgendwann wird es Zeit sein
lass uns gemeinsam
in die Nacht
(Klicka på texten)


Slarvigt


Hejsan!!!! Jag har inte gett något liv ifrån mej på hela dagen för att jag fick jäkligt bråttom imorse! Ska käka middag nu. Kan iaf sammanfatta dagen med ett ord: Komik!
Och jag ser ut som en korv, men det gör jag opå onsdagar.


in my dreams


Ska kolla lite Jersey Shore nu och sen sova som en matad gris. Ska vara pigg som en fransk bulldog imorrn och speeda på som en duracell kanin. Typ. Vad mycket olika djur jag hann klämma in! Inte illa!


GE MEJ MAT!!!!


Hejsan! Har kommit hem från gymmet som ser ut som Auswitz och jag är hungrig!!! och maten är inte klar! Okej, sånt här gör mej arg!!!!!! Och jag vet att jag låter som en bortskämd unge, men vet ni vad, det är jag kanske också!!!!! Nej men mina muskler behöver mat. Inte själva jag liksom. hehhe. hoho.

Iaf! Fan vad man har kul varje dag! SMilgroparna får fan en workout hela tiden!!!


Hypad


God morgon! Okej, jag är inte alls hypad. Men jag ska lura mej själv att jag är det. Ha en fin tisdag!!!!!!!!


trötthet i globerna


Är skitatrött. Väntar på att säsong 1 av Jersey Shore ska laddas klart...ska bli lite insatt i det äventyret! Ska sova sen. För jag är trött.


Skall vi dansa?


HEJSAN! Idag ritade Johan en jättefin gubbe på tavlan. Han hade stora muskler och håriga ben. Det finaste var att ahn bara ville dansa! Han frågade med dialekt "Skall vi dansa?". Underbar man!!!!!!!! Hade redovisning idag också. Tillsammans med Maria och Johan. När Johan läste ordet "bred", ja...då brast det. HAHAHHAHAHAHA, fy faaan!!! Med andra ord, en trevlig dag!


monday


God morgon! Måndag och nu är et dags att köra ett rktigt schema fram till påsklovet....naturkunskap bland annat. Ohhhhh heeeej, bajsa på mej! MEn det kommer gå fint! Snart drar man till India också, håll ut! Iaf, sak garva rumpan av mej idag hade jag tänkt. Men nu måste jag tagga till Kungsholmen för lite idrott!!!!!!!!


hålla ut


Kan inte Sverige bli såhär? Vore inte det trevligt. 4 veckor. Det är ju ingenting!


plopp


Har kommit hem från gymmet med Maria nu. Är bajstrött och det syns nog på mej. Ett skepp kommer lastat med en Linnéa. Fett coolt.


Sol!


God morgon! Det är sol idag! En fin sol. Och sen är det söndag också. Helgen går snabbt! Meeen, skolan är inte så farlig faktiskt. Nej, det är faktiskt komiskt att vara där, hihi.


Hoppla


Nej men har inget vettigt at dela med mej av. Seg dag. Indeed.


inte bara jag som är nörd nu va


Jahapp! Min morsa sitter inne på fejjan när hon ska jobba! komisk kvinna!


att göra


God morgon! Det är helg! Ska njuta som en apa av denna helg för nästa vecka börjar det nya schemat...och det nya schemat är.......AHIWIRNVÖOAHBVIWAÖN!!!!!
Var hos Öznur igår med Maria, Simon och Pablo. Vi käkade tacos och lät massa sås rinna på händerna....bakade kladdis och kollade på en lustig film. Eller lustig var den inte....ryckte till så att bajset flög ut!


Fett coolt


God morgon! Det är fredag! Min lellebror har kräksjukan.....HJÄLP! Men men! Fin dag iskolan idag, sen ska jag till Öznur med några loppor och göra ultimatum saker!


music is my drug


Jag är helt jäkla överlycklig för att jag har en Ipod nu!!!!!!!!!! Har laddad på massa låtar och ska fan lägga mej och somna med musik i öronhålorna, hoho. Musik är BÄST!


Min bror är en saver!


Ni har säkert ingen aning om detta men för ganska många månader sen så blev min fina rosa Ipod snodd på en fest, och sen dess har jag inte ahft någon musik alls!!!!!! (GROV pain) Men min lillebror kom just och erbjöd mej hans Ipod som bara leat och skräpat i typ ett år...(minst). Iaf, TACK BRODER!!!!!!!!!!!


GARVATTACK


HEEEEEEEEEEEEEJ!!!! Oj fu tuuuuusaaaan vad jag garva ner mej idag. Okej, det brukar vara så att vi garvar varje dag....men jaaa! Asså ni vet när man har en garvattack och precis ALLT är kul? Jooo, jag hade skitkul på matten och efter matten kan jag säga! Tårarna sipprade bara ut! SMittade även av mej till både Johan, Simon och Alex. Faaan, det är såhääär jäkla najs att garva!


Ölmage


Godmorgon! Fin rubrk. TORSDAG! EN chillig dag, kom igen Linnéa! Du är INTE trött!!!


Happiness


Night people! Är trött och ska snart sova. Var glada individer och le när ni somnar♥


hihihihihihihihihi. skärp dej kvinna.


Nä men jag sitter bara och borstar min ko Urbanski på ryggen samtidigt som den vickar svansen i takt med "Barbra Streisand....ohooohohohoohohoh!"


fullmåne


Tjosan! Hemma från dagen och sitter och väntar på middag som min moder kokar ihop lite fint. Eller hon är tvungen. För jag är hungrig! Hårda bud, men så är det!!!!!! Dagen har varit helt hilarious som det brukar. Tyskan och engelskan var inställd så vi hade, hm...få se nu, jo lunch och SO. Sooofta grejer!


lite fistpump





Busringning


Gooood morgon! ÄR trött. Och bränd. I ansiktet. KORV! Det är onsdag dag. Jag tror att jag har världen största ögonpåsar under mina ögonglober. Mina sömnrutiner suger kospenar. MEEEEN!!!! Inte hamnar jag i ett deppmode för det! Nej, nej NEJ! Lets do this day liksom! sneaky...


back to zero, your time's about to come let them know you're not just anyone


insidan och utsidan


Hejsan! Är hemma från gym och solarium! Brände typ mina läppar.....dom kändes skitkonstiga efterpt, men meeen! BAAAH!!! Vill asgarva! Det är så nice! Så skojj! Seminariumet på mediekunskapen gick väll rätt fint och det gjorde dagen med. En fin dag! Tisdagen den 18 januari 2011 är snart over. Död. För att aldrig return......


Heey


God morgon! Har redovisning på mediekunskapen idag och jag vet inte ens om jag läst rätt stuff....iaf, ska dra på mej brallor och tagga mot skolan!


typ skitlycklig....


Åhåååå, är såhääär glad för att mediekunskap existerar just nu.....ååååh!!!!! Hatar att plugga på en uppgift som jag inte ens fattar helt och hållet....redovisning imorrn också. Fint. Väldigt fint.


synligt!


Har inget speciellt på hjärnan förutom att man ser att jag är 50% indisk på denna bild! Liksom heeeej, jag ser ut som en tvättäkta  svensk indie....heheehe, kanske för att jag är det...hehehe, vad vitsig jag är! Nej men seriously! Lite indiska drag har jag allt :)


we got money on our mind


Hejsan! Precis hemma från skoldagen. Ska berätta en flummsak. Jag och Sandra upptäcker att iv har lite mynt i fickorna så vi tar upp en liten mynt´hög, och guess what? Vi tar upp EXAKT samma mynt! en tia, två femmor och fyra enkronor...hahaha, komiskt! Eller, ja...egentligen typ skittråkigt...men meeeeeen!!!!!!!!! Ska ställa mej och fistpumpa i fönstret så hela grannskapet kan se mej. Hej så länge!


Monday yeaaah


Goood morning! Måndag, ingen idrott pågrund av fuktskada i lokalen, hihihihihi, så synd....! Min buss går typ snart så jag ska tpy börja rulla. Bokstavligen.


Film


Ska lägga mej och kolla på "The pursuit of happiness" och sen sova! Måndag imorrn igen vettni!


Bara lite av gårdagen


Solade lite solarium med Öznur för första gången i mitt liv, jag var typ rädd...hehehe

Osminkad och fin......

Kladdkaka och Titatanic hemma hos Maria!

Lite skit ifrån igår!


En söndag


Godmorgon! Söndag idag. Ska åka till gymmet och träna idag med en kvinnlig individ som heter Maria...tror det var så...hehe, iaf. Sen måste jag plugga...åååh, så hääär jäkla tråkigt, men man måste tyvärr göra sånt när man är en studerande unge.


Titanic


Hemma från Maria! Vi åt kladdis och spanade på Titanic....Kan säga att Öznurs gråt hörs flera mil bort!!


Brownies på tillverkning


Hejsan! SKa dra iväg om några minuter för att sola med Öznur. Här ska vi bli fina browniesar! Sen så ska vi studsa till Marias crib och ha lite mys! Adios amigos!!!!


Kladd kkladd och söta lilla unge


Sitter och käkar kladdkaka och ska kolla på "The Karate kid" om videon vill vara snäll och inte hacka....!


En tallrik med kyckling


Skymt av slottet i kungsans perspektiv. Så poetisk jag kan vara!

Hejsan! Fredag, såååå skönt! Käkade mycket god pizza buffé idag med Maria och Johan, och sen var det studiebesök på National museeum. Drog på en liten shoppingtur med mammi efter skolan och käkade kina. Fick en jävla tallrik full med kyckling! Men kyckling är gött!


Rush


GOD MORGON!!!!!!!!!! Ni vet att man ibland har en känsla av att det är kolsyrad dricka som bubblar lite lätt inom en. Ni vet när man kan le som en fjant åt absolut ingenting, och känner sej så jävla lycklig! Typ så känner jag mej nu! Eller ja, har känt så den senaste tiden. Man har ett så fint liv endå!
Ska till Pizza Hut klockan 11 och käka med Maria,Johan och Simon. MUMS eller vad!?!?!


Bara för att jag söker på fina magar...


Ja, jag sitter och söker på magar på we♥it! Och det är fint...iaf! Är sjuukt trött och tror att jag ska sova alldeles strax. Imorrn är det fredag (IGEN!!!) och då väntar blandanant Pizza Hut buffé med mina korvstoppade vänner! Muums! Nästan lika mums som denna mage...hehehehehe sneaky!


Men D A M P !!!!

Blogggen är ju cp!!!!!!! Datan får ett extremt dapmryck och hackar upp sej när jag trycker på "Bild" knappen......Har inte direkt det fina tålamodet för detta.......KOOOORVVSYYYYLTT!!!!


Ooohooooohoooohoho


Goder eftermiddag! Skönt det är att skratta så man inte har orken att gå upp för en backe. Eller nja, lite jobbigt är det faktiskt också hehehehe! Iaf, rolig skoldag. Irritetioner på en liten krabat...hahahahha. Fina människor finns det också. Livet är pretty awesome!!!


Hold it against me


If I feel my heart was beating loud
If we could escape the crowd some how
If I said I want your body now
Would you hold it against me

Cause you feel like paradise
And I need a vacation tonight
So if I said I want your body now
Would you hold it against me

Woooohoo!!!!! Brittans nya låt är fasiken en partajjlåt!!!


God dag


Hejsan och godmorgon! Tröttheten börjar komma ikapp nu liksom...iaf! Det är redan torsdag! Bara det jag har att säga!


reasons


Svett är omys


Har precis kommit hem från gymmet. Maria skulle också vara med men när vi är på gymmet så märker kvinnan att hon glömt sina träningsbraxor......korv! Så jag fick träna i min ensamhet men det gick fint fint endå. Träffade på Klara som jag inte träffat på typ ett halvår, minst! Just nu ligger min lilla hundkorv här i mitt rum och jag ska käka dinner typ nu.


Drömmar


God morgon! Har världen flummigaste drömmar! Och jag var helt säker på att det var helg idag när klockan ringde...pain! Livet är ju sånt. Ha en fin dag!


Your eyes burn right through me


"Heeej på Deeej" snubben


HAHAHAHAH, fick en plötslig tanke på min och Marias fantastiska "Hej på dej" snubbe, och dööör ltie lätt av garv! Ååååh, random gubbar! Är inte det bara det bästa som finns!?
Jag kan dra storyn om denna legendariska snubbe här och nu....Jo, jag och Maria gick in i byggnaden som våran skola ligger i. En man, en flintskallig man, lite rund både i ansiktet och kroppen kommer emot oss. Liksom helt normalt, vi tänker liksom inte på honom. Jag och Maria är ju även lite sega eftersom det är morgon. Iaf, när gubben går förbi oss så spärrar han upp ögonen och skiner upp i ett leende och utrbrister "Heeej på deeeej!". Och jag fattar nada och bara glor lite skumt på gubben och fortsätter gå. Och sen, typ två sekunder efteråt..DÖÖÖÖÖR jag och Maria!!! Och inte nog med det! Vi börjar gå upp för trappa (det är en snurrtrappa liksom) och när vi kommit upp till den andra trappan så står gubben kvar och glor på oss och säger ännu en gång "Heeej på deeej!"
HAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAH!!!
FY fan, jag svär, jag höll seriöst på att pissa ner mej av garv!


Put your hands up


Fin utsikt fårn klassrummet...

Hejsan! Har varit och tränat och hämtat min lillebror. Missade bussen så var tvungen att gå. Men det gick bra. Nu ska jag printa in lite tyskaglosor i hjärnan som är till imorrn. Duudilooo!!


TISDAG


God morgon! Idag är det tisdagen den 11 januari år 2011. Med en förkortning så skriver man såhär; 11/1/11. Bara så alla ska veta det. Idag är det en kortis dag och sen ska jag träna eftersom det är tisdag. Varmkorv till er alla!


Yeah, you whip it real hard


Sötaste Smith barnen! Ni anar inte hur dom smälter mej!


Tortyr på tåget


Hej! Är nu hemma från denna första skoldag. Förutom att jag är väldigt otroligt bajstrött och seriöst nästa somnade så djupt på tåget så att dreggel åkte ur min mun, så har dagen varit väldigt rolig! Känns  faktiskt trevligt att man är tillbaka till reality liksom. Och det är väldigt härligt att få garva skiten ur sej igen!


Back to business


Godmorgon! Idag börjar skolan igen då! Har saknat alla! Maria har jag inte sett på hela veckan, Johan har jag inte helelr sett på ett tag och Sandra har jag fasiken inte ens skymtat på hela lovet!!! Det är säkert bara jag som är lite lätt taggad inför skolan...hihi. Nu först och främst är det gympa. Klockan 8 som sagt. Måste snart åka...


Smärta imorgon


Hejsna hoppsan! Har precis kommt hem från gymmet. Jag och Öznur körde skithårt idag! Vi kommer båda ha en skön smärta imorgon, lovar! Mitt as kommer gråta men jag kommer bara säha "hahahha, in you face little as! Detta är bra för dej!". Jupp, precis så kommer jag säga. Och en annan grej, ska man typ ställa om klockan eller nåt..? FÖr min datatid har en tid och mn mobil har en annan...?? hmm....vad händer...


Igår i lite fina pics


Min och Öznurs fin fiiina middag hemma hos Sajmån. Vi tog oss friheten liksom!


Fina individer vi äääär!!!

Min och Öznurs son Georgie! Vi var tvugna att slänga bort honom i Trångsund....

Snyggingar ser på Narnia i 3D!

Charmerande....

Lite bilder från gårdagensom aldrig kom upp igår då! Narnia filmen var väll helt okej, kanske lite seg...det bästa med hela filmen var ju självklart den där sköningen Eustace elelr vad fan han nu hette. Komik på den grabben! heheheh


Smält


Hejsan! Kom hem vid halv 1 igår och pallade ine blogga. Jag ochÖznur var först hos Simon, och sen åkte vi till Söder och såg på Narnia med Calle och hans polare! OCh Snön typ smälter här....meeeen det kommer absolut inte vara långvarit eller för alltid då det är Sverige vi bor i.


whenever you knock me down, I will not stay on the ground


HEJSAN!!!!! Ska alldeles strax bege mej mot  Jakan och möta Öznur och sen ska vi bege oss ut mot det legendariska VH, även kallat Västerhaninge tll Simons lya. Hahahha, Simon säger alltid "VH" som att det är typ ballt, haha, Simon asså!!!


Jag längtar....


Längtar som tusan till Indien! Denna bld är vid mina kusiners hus där vi brukar bo, dock inte denna gång vi åker dit eftesom de har flyttat. Kommer ju sakna denna fina lilla grind! haha. Nej men uuuuuuh, bara en månad och lite till innan vi åker nu då!


The sims


Ska jag spela sims? Har pretty booring för tillfället...


Den där Jaden Smith!!!!!

Kolla på alla videos, ni kommer seriöst bli charmade!!! !

Helt seriöst nu kvinnor och män! Kolla in den där lilla skiten?? Hur charmig får man vara!? Tro mej när jag säger detta; grabben kommer bli kaaaatttt när han blir stor! Liksom kolla redan på honom...(utan att låta som en pedofil typ..hehe)


Tusen gånger om


Hejsan och godmorgon! Började dagen med att gå en lång promenad i skogen med min mamma och fluffbollen Tuffe tuffeus (hunden). Sen har jag ploppat i mej en hemlagad hamburgare och två mackor för allas info liksom. Får se vad dagen kan bjuda på! 


Tacos


Har precis käkat mumsig tacos och sitter här och degar lite lätt. Sjukt att nästan hela lovet är slut, redan! Känner att jag borde börja lite med min idrottsuppgift sen lite senare. Typ någon annan dag...hehe.


what's about to come


Några höjdpunkter som redan är inplanerade för 2011 och som kommer äga är;

-Indien nu i februari för kusins bröllop och bara ha aaaskul med mina kusiner och vänner där nere!
-Turkiet i juli typ med min bästaste vänner! Snacka om att det kommer bli partajj och massa sol och bad!
-Rihanna konsert i november med Maraaajjaa och Amanda!

 
Och så hoppas jag innerligt att TH kommer ha en fin och mysig europaturné i år! Skulle sitta fint det!


stormigt


Syns inte på bilde men det snöar som fasiken! Jävla bajsväder :(


boom boom boom, even brighter than the moon


TJOSAN! Har rpecis varit hemma från kyrkan och hört lite läcker afrikansk musik och fikat massa bullar....busigt...jaa! Jag vet att jag bara får äta sånt på helgerna men jag tänkte såhär...jullov....när lovet är slut då kör jag på riktigt igen!


ASSSÅ SNYYYGGG!!!


Assså dööör! Bow Wow är sååå jäkla heeeet!!!!!!


aiiiiaaabajja


Nääääää, segheten spirar i luften


Dogwalk


God morgon folkmassan i Sveriges rike! SKa strax ut med min hund, tror han är ganska skitnödig den fluffiga lilla stackaren! Jag ska inte låta honom lida :) Ha det så bra tills dess! hehe


a pokewar is coming up...


Om cirka en kvart är det dags för pokewar på Facebook....megatönt som jag är så kmr jag poka alla :)


Panda


Random random, vi alla gillar random!


Mer från nyår


Asså hahahah! Finns massa fler bilder som inte alls är värda att visas...hahahah! Whata night people! Inte var man typ vacker heller...


KORVVVVV


HEJSAN! Har lite brådis! Ska med bussen som går snaaart och träffa min lille väninna Öznur för att träna!!!!


Due date


Sköööön film!!!!! KOMISK!!!! se den!!!! man bajsar på sej av skratt!!!!!


"vi har tyvärr inte kissnödig här"


Amanda och Sanna

Charmigt...verkligen!

En gränd där dödsätare gick förbi....asså helt bombsäkert!


TJenamors! Har precis kommit hem från en liten botajm med Öznur och Simon. Riktigt fantastiskt film! hihi.
Innan det så mötte jag upp Sanna och Amanda i stan och vi satte våra rumpor på Donken och åt smarrig mat och skrattade fint tillsammans!


Movement


Tjenixen! Ska träna idag med min vännina Öznur! Asså jag tycker det är sähär.....det är sjukt att det är 3/1-11. Liksom vaddå 11?? Mobboffer typ...!


Jag börjar tro att vi kan gå genom eld


slowmotion


Himla seg dag! Och en vecka kvar på lovet osm troligen kommer gå i slowmo om det inte händer något. Är jag skum om jag säger att jag saknar skolan...bara lite..?


I'm crazy but you like it


Tjena! Mår lite illa denna dag...ush....men det blir nog bättre! Det är söndag idag för allas information.


Såhär firade vi in 2011!


Innan jag drog iväg, så prydlig och fin....

Jag skulle kasta nycklar till Johan så han skulle kunna komma in i Öznurs lägenhet men jag råkade kasta nycklara på ett tak.....som tur va lyckade Johan få ner dom med några hopp och ett skohorn!

Kinamaaaat!!!!!!

Liten snutt av Julia, jag och Maria i Kina

Efter middagen drog vi till Julia för feeeessstttt!!!

Jag och Johan som skelar så fint med sina ögon små!

HAHAHHAHA JUUULIIIIAAA!!!! DÖÖÖÖÖR!!!!

Glada grabbar på 00.00 slaget!!!!! WOHOOO!!

Jaa.....jag snodde Kalid keps btw!

Inte lika fina och prydliga längre....hahahha, Öznur!!! När vi flipapr så gör vi det hårt!

Det slutade med att Calle puttade enr Simon i snön påväg hem till mej igen!


Vilket underbart nyår!!!!!!!!!! Mycket saker hände....iaf! GRYM KVÄLL med GRYMMA MÄNNISKOR!!!!!


Kebab till frukost


GOTT NYTT 2011!!!!! Har precis kämpat igenon en snöstorm och är nu hemma. Var och åt lite kebab med Öznur, Calle och Simon. Härlig frukost och start på 2011! Nyår igår var huuur grymt som helst! Ska visa bilder och grejjs aldelles snart!


RSS 2.0