30 000 dollar *****

God kväll. 

Saldo

Etnicitet. Fullkorn. Äpple. Damn you nature.

Got offended. Trodde Maria såg mej som en natur.


Man down where yah from ma ni***

Sweet sixteeeeeen till alla som fyller 16 denna blomstrande och soliga söndag!! Är du en av dom så ge ifrån dej ett litet hojt!

Som sagt solen skiner och de va för fasiken varmt i mitt rum när jag vakna, när fan händer en sådan sak liksom? Craazey! Väntar på att mamma den andra generalen av mammutland ska komma hem så vi kan gå ut på en promenad och filosofera osv. Ive got the flooooow!

Ego bilder och smygreklam för colgate.


MEN VAFAN!!

HAHAHAHAHAAH skrev ju värsta långa texten till inlägget under men bara bilden las upp! Dafuuuuq bruuh!!!?? Iaf för att sammanfatta så skrev jag sitter hos Maria med en mätt och fylld mage efter en brunch hos Johannes och att gårdagen spenderas med öznah och Maria och en ny BJ smak! Alltså ben and jerrys smak


Weed doctah


Galonisar

..är det fulaste jävla ord i svenska språket. Vafan betyder de ens? Galonisar??? Whaaaaaaat???? Inte G bara för de börjar på g tyvärr!

Tjarrååå ska slå mej själv till sömns


My husband

Tom Kaulitz. Forever my husband and my first love. Vare sej du vill det eller ej. Vackra individ!!
 
Ska dela med mej av lite pinsam fakta här. Jo, igår kände jag för att lyssna på mina one and only Tokio Hotel efter jättelänge, och why did I do that....MAAAAAN! Erkänner att tårar rann ner för mina cheeks. Alltså min kärlek till Tokio Hotel kommer ALLTID finnas inom mej! Guys, come back soon! <3

Ricky Hil

Denna människa har en helt fantastisk rispig röst som man lätt bli kär i! Sjukt bra låtar, bara några av dom här

Snapster

Marius knäppte lite bilder till en uppgift som hon redigerat fint!!!!!


Feb. 09, 2013

Då är man 19 år då....firade igår på min födelsedag med middag med mina vänner och sedan en riktig redig festutgång efter det! Blir lugn släktmiddag ikväll bara.


Cutest couple ever!

Skitonödigt inlägg egentligen men Nina och Ian är världens finaste par! Seriöst! Look at those two pieces Of cuteness!!!!!


Sassy bitch

Är riktigt seg vilket är väldigt förstående efter gårkvällen. Vittnade en fight mellan en sassy liten bitch och hennes pojkvän, eller fight kanske man inte ska säga utan mer en liten diskussion. Whatevah vad det var, i liked it!


Yo gangstahs

Sup bitches!!

Sitter och kollar på Maria som leker på golvet. In judging like a gangstah. Skojja!!!!!!! Ikväll blir det Chill med härliga vänner!!

Egobilder på skoltoan. Sååååå 2011 men jag bryr mej inte ett litet mått me piss!


RSS 2.0