World Stage





Att TH rockade sönder alla idag på "World Stage" i Malaysia är inte direkt någon nyhet....♥


tiggare




Jag, Amanda, damen  på väggen och pälsmössan i morgonens tidiga timme


Hejsan! Kom precis hem! hade jättesköjjigt igår med Amanda, Lisa och Isabel. Vi spanade bland annat på Schlangen och Lillskiten. Sen på kvällskvisten när Lisa och Isabel somnat in lite lätt av all gasning, kom jag och Amanda fram till att Tom är jävligt lik Tarzan och att blöt humor är den bästa!


Med ELD i baken!

Fixar mej i ultraspeeeeed hääär!!!! Ska dra iväg lite spontant såhär för en trelvig kväll med Lisa, Amanda och Isabel! INGEN TID ATT SÖLA NU INTE!!!!!


bildör



solig vind


Det är faktiskt lite sol ute idag, fast det blåser som fan! Ska ladda upp lite D-vitaminer i mej nu hade jag tänkt!


i min papperskorg....



Godispåpsar, lite kakor, chokladpapper bland annat.....hehe, komik på mej!


Drömmar




Jahapp, då var då grabbsen på andra sidan jordklotet! Ååååh, hoppas dem kommer äga sönder hela "World Stage" i Malaysia imorrn! Fast man behöver ju inte oroa sej ;)


God morgon också! Har sovit sååå bra denna natt, och haft en del odda drömmar...


offer för tröttheten


Är sååå jäkla trött, vet itne varför. Och mitt hår är så ljust....vill färga det lika mörkt som min utväxt, alltså min naturliga hårfärg. Men jag vill låta mitt hår vila lite till...tänk att jag var en platina-blondie (en fejk sådan, men iaf) fram till mars detta år! Korv asså...!!


Granny



Jag är the master på egopics! Iaf, ikväll ska vi tydligen på middag hos min farmor och farfar och fira någon namnsdag. Typ alla killar i min släkt heter "Olov" elelr "Olof" i mellannamn...liksom, helloooo, brist på fantasi?? hehe


träna


Jag ser ut som skit! Iaf, nu ska jag träna lite och få upp lite flås! Sen väntar.....HUMANOID CITY LIIIIIIVE!!!!!!! (igen denna dag då...)


De är människor - precis som vi FANACTION

De är överallt i hela världen. Europa, USA och nu chansen till Asien. De flänger hit och dit, flygplan efter flygplan – allt för att göra oss fans nöjda. Låta oss få en chans att se dem. Låta varje land som har sina egna fans få en egen chans att se, intervjua och hälsa på dem. Och ändå är det stalkers och besatta fans som är utanför deras hus, trakasserar killarna. Ändå är det fans som aldrig blir nöjda, inte nöjer sig med deras gigantiska Humanoid-turné. De blir arga och tycker att deras favoritband sviker deras land, bara för att de ska få chansen att åka till Asien och sedan Amerika igen. Killarna vi pratar om är Bill, Tom, Georg och Gustav – killarna som är Tokio Hotel.

Det är många som klagar på deras nya stil. Deras nya album, med ett nyare, starkare och mer techno sound. Det är väldigt många som klagar på deras ”tacktal” som de höll under turnén. Att det var fejk, inövat. Men hur många sätt finns det egentligen att tacka på? Skulle killarna haft olika tal vid varje konsert, så fall det blivit ca trettio olika tacktal, skulle vi begära det av killarna? Det är överdrivet mycket. Visst, det kanske kändes inövat. Men glöm inte, de tackade oss. Vi ska inte klaga. Vissa band tackar inte ens.

Och ska vi begära dem att ha olika tacktal i resten av världen också? Nej. Vi ska vara nöjda med det vi får. De har haft det tufft nu. Inte världens mest lyckade turné etc. Men vi fans, vi står vid deras sida. Och vad gör vi? Klagar? Klagar på ett tacktal?

Om du som läser det här. Tänk dig då in i killarnas situation. Tänk dig att flänga runt från land till land, bara för att göra det du älskar? Och att dina fans blir sura för att ditt tacktal till dem låter inövat. Hur kul skulle det kännas? Tänk dig in i deras situation. De har sina M&Gs för våran skull. Fansens skull. Även om deras humör inte är på topp den dagen, så har de det för att göra oss, fansen, glada. För de vet att det gör oss så lyckliga att få stå bredvid sina idoler.

Det vi vill ha sagt med det här. Vill du ha sagt till killarna att du uppskattar det dem gör för oss?

Vi har skrivit ett brev till killarna. Ett brev som berättar att vi inte vill pressa dem, de ska passa på att ta vara på stunderna där de är. De ska ta det lugnt, och göra det dem kan och hinner. De ska inte stressa runt bara för att vissa fans blir som galna om de inte får se sina idoler. Och att de ska ta pauser när de känner för det, inte jobba slut på sig själva.

Vill du att ditt namn ska stå på brevet? Skicka då ett mejl till [email protected] där det står ditt namn och land. Det här är en gest vi vill ge till killarna för att visa att vi älskar dem för det dem gör och att vi vill att de inte ska utarbeta sig själva och stressa runt överallt.

Sprid den här texten för vi vill samla ihop så många namn som möjligt från hela världen!

Sista datumet att skicka in mejlet: 20/8


<3


Lätt gråhet



Idag är det lite lätt grähet över världen


bilder från hmm..igår blir det!







Yepp, från Kolmården då! Träffade på Amandas släktingar över en kopp te blandannat....och fy tuuusan så trött jag egentligen är i hjärngloben..........


lille tönt då!


Nej...det är absolut inte Sanna som skickat?? Vart fick ni det ifrån?


kålis


God morgon! Tidigt som fasiken....idag ska vi iväg till Kolmården iaf. Känner ingen jättestor pepp..djur bakom galler, nej tack...jag ska fan springa och släppa ut alla lite diskret! Iaf, så ser dagen ut och det kommer inte bli bra update denna dag kan jag hälsa från mej själv :)


filosoferar



Sitter här och filosoferar lite lätt. Tydligen så ska vi dra till Kolmården imorrn....Detta är typ våran 'familje semestervecka' så det är bara att le, I guess. Jag vill inte gå upp tidigt imorrn...fattar ni det? Nu blev förresten duschen ledig så j ag ska ta mej ett språng dit!


Hamnade på en båt







Tjena! Gick runt i stan och köpte lite smått och gott, och sen kom min familj och pickade upp mej med våran båt och så drog vi ut på en svängig åktur. Det var ju en trevlig surprise...!


gå och göra världen



Drar till stan för att sprida daller och andra saker till världen.


Jag älskar musik


God morgon! Jag vill bara säga denna morgon, att livet blir så mycket bättre när musik dunkar runt och strömmar in i kroppen! I promise yoooou!


mycket mycket bra!


Wiiie!! Inception var jättebra! Dåligt slut dock....men den rekommenderas!!!!


inception


Ikväll blir det då "Inception". Den verkar riktigt riktigt bra!


dallrar lite lätt



Denna dag har alla rubriker börjat med någon form av dallring, erkänn att det är härligt?? Iaf, så håller jag på att fixa mej lite lätt. Ska iväg på bio ikväll! Jag som verkligen älskar mörka biosalonger....punkt, punkt punkt....


dallrigt


BÖrjar dagen emd en gammal daller-bild!

God morgon! Just nu hör jag ett välbekant "Gratziiie miiiiiillleeee!" hehe, underbart! Ordtorka!!


jag tror Sanna vill se mej död


This guy is a killer. I wanna die happy...I wanna die happy.....

Sanna har gjort detta collage till mej och skickade det lite diskret....


Harry Potter feeling denna kväll...


någon annan som tycker det är lite Harry Potter känsla på detta väder...??


bajs bajs


Har inget roligt att skriva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


make some noise


God morgon! KÄnner mej inte lite seg alls. Bara mycket. Och så har jag inget att skriva direkt :)


Let's run into the pouring rain, To feel that we're alive again



whisper me, all your secrets
whisper me, all my secrets ♥


dididididididiidid



Ush, det är kallt och regnar.....men här inne, här är det varmt! Se så fin jag ser ut när man hoppar runt till 'Pain of Love' solot...oooooh!


beroende!


Basen, rösten, solot, allt, älska älska ÄLSKA


jahopp, då var det bara jag



God dag. Har precis varit och lämnat Sanna vid hennes silvriga buss. Så nu sitter hon förhoppningsvis och dallrar lite lätt på bussen. Saknar redan kärringen! ♥ 


Sex and the city




God afton! Nu är vi hemma efter att ha spanat "Sex and the city". Riktigt bra, älskar SATC! Och fan, måste bara påpeka en grej lite lätt; jag och Sanna är typ spåkärringar.


jumbie är på ett olämpligt ställe


Jumbie, Jumbie, han flyger runt och cirkulerar här i luften.l Just nu har han fastnat lite. Dumma Jumbie....Nu måste vi göra Mr Billa Bonka lycklig igen, så vi filtrerar iväg oss själva för att benda loss Jumbie the man.....

God morgon föresten!


dallring, en fägring


Jag tror Tom är lite störd i hjärnklyftan! Men jag älskar honom lite lätt för det! ;D

KLICCKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KLIPPET (kan inte bädda in det...) KOLLA PÅ TOM MELLAN 2.18 - 2.46


blåa läppisar




VI CHILLAR LOSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Med lite lätt blåa läppar ifrån en bläbärspaj!


What a peddoday


Vi har lämnat lårsvett på Donken....

Sanna, jag och Angeline.......allmänt sexig....

Moppface-barn

Vi förför dej....

Skratta lite lätt åt livet!

Rediga positioner

Ett skogsbryn på toan.


Hejsan! Idag har man åter varit på besök i Globen med Sanna och Angeline.....no lifers! Vi sötte på BR-gubben...again! Han är så snygg. Seriöst. Så gulliga kinder har han också. Man vill nypa tag i dem!
Dagen har förövrigt varit rätt peddo-aktiv. Coooooolt!!!!!


Jag heter Roy på tyska


Jag heter ROY på tyska.


Dallret har legat över staden idag







Tjenixen! Idag har jag och Sanna knallat runt i stan, köpt lite smått och gott, ätit Tacobar, glass och klunkat kaffe och skyllt på dallret för både allt ont och gott som sker i världen. Nu lyssnar vi på HUMANOID Live CDn (såklart!) och ska strax fixa våra naglar så att de blir lite fräscha! Mys på hög nivå! :) 


Gårdagen


Sanna, jag och Amanda i flirtposition....

Amanda

Jag och Amanda tog oss en flängig åktur!

Snodde bilderna från Sanna!

Igår gluttade Sanna, Amanda och jag till kära Globen och flängde runt oss själva lite smått! Vi får inte glömma att vi flörtade med the famouse BR-gubben! Kärlek på honom!


REN PERFEKTION!



Klockan 12 vaknade jag och Sanna....och VI KUTADE NER TILL MIN FLUFFIGA BREVLÅDA OCH VAD HITTADES....?!?!?!?!
EFTER 2 GÅNGERS TITTANDE!!!!!!! KÄRLEEEEK!!!!!!!!!!!
Nu dunkas även CDn med SÅ JÄVLA HÖG OCH SKÖN BAAAAAAAAAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


KOLLA VILKA VI TRÄFFADE IDAG!!!!!!!!!!!!!


morgondagen kallar....


imorgon kommer jag vakna upp av att Sanna har hängt dej själv med sitt eget hår i takfläkten och jag kommer vara på smällen. ser fram emot tomorrow.  


bara så ni vet

Sanna är i huset nu, just so you know!


ta det easy nu va


Nej, nu ska jag inte sitta här och prutta längre! Nu ska jag börja åka mot centralen för att möta Sanna! HARE MYS SÅ LÄNGE!


kaffesmittare



cp-fluff?? fortfarande fel datum...ignooooore


Snacka me Sanna nyss, ohn har fastnat i Ringarrum nu! Hon hade köpt sej lite kaffe och en tidning vilket gjorde mej lite kaffesugen!!! höhöhö, fan vilken tönt jag är! Förresten så har jag snickrat ihop en alldeles egen säng....med mina bara händer! Sanna ska känna sej hedrad över att hon får sova i den. Borskämda snopp-fixerade unge!


piffing up



Håller på att fixa mej lite i takt med att jag dunkar HUMANOID här! Tur att jag inte är TH då....liksom hallå!! Hur pinsamt hade det inte varit att lyssna på sin egen skiva.... ;D
heheh, förlåt...men jag kan inte släppa komiken i det! 


Med dammsugaren i högsta hugg



Datumet på bilderna är totallt fel!

God morgon! Har precis dammsugigt mitt skitiga rum. Idag kommer Sanna hit, mycket trevligt! Min familla har även dragit iväg till Dalarna så vi har freedom i några dagar! Härligt härligt! Nu, back to bussiness!


HÖG TÖNTNIVÅ


Lyssnar på sin egen skiva! Vad är det här för grabbar!!! Måste säga att jag äälskar det! Hur töntiga dem än är!!


allt börjar med en het outfit.....


Bara så ni vet, jag älskar Toms kläder i det där TH TV avsnittet....ohhh damn!
Och...SANNAS KATT LILLSNORRE HAR PRECIS BLIVIGT STOREBROSHA!!!!!!!! :D hahaha


kontrasta solen


Vet ni vad jag gör??? hahaha, Jag garvar!! Fan vad trevligt!


THTV PÅ G!



THTV Idag!!!!!!!! Frågan är bara när avsnittet kommer ut under dagen....


tomma ögon


Uuuuush....ser inte mina ögon lite sjuk-tomma ut...??? Grejen är att jag mår 90% bra, som sagt bara lite magont kvar. Behöver kanske lite luft eller något. Promenad nästa....??


Jo det är sööndag!


Börjar dagen med ett vaaarmst tåg....

God morgon! Idag mår jag faktistk bra, bara lite magsmärtor och så...men dem går att hantera! Ska vila upp mej riktigt mycket idag så att jag är fit for fight imorrn när Sanna traskar hit! Japp, Sanna med den elastiska...ehm..armen...kommer alltså imorrn! Trevligt trevligt! :D


Kameran, check!


Jag dödade ju typ min kamera för några dagar sen. Men min mamma är typ världens bästa! För jag får ta över hennes nya kamera och hon kör på med sin gammla! Taaack morsan!!!


omg.




Hur snygga!!?? Från igår!!
Sanna överraskade mej lite lätt hjärtattack idag...


sjukling


Hejsan! Bloggade inget igår för att jag mådde piss som fan! Mår fortfarande liite halvdåligt men det positiva är att det iaf är bättre. Igår var iaf hur hemsk som helst...jätteont i magen och ja, jag spydde lite för er som tycker sådan info är fräsch!
Iaf, piggar på mej så gott det går!!


roliiig!


Så himla kul!!! Man svarar på frågor och så gissar anden på vem man tänker på....han har haft ALLA rätt!!
Jag har tänkt på Tom, Gustav, prinsessan Madeleine, mej själv, Göran Persson, alla rätt!Rolig!!!
klicka här för att spela!


wir ham uns totgeliebt


Är fortfarande pissed för min kamera....asså på riktigt! Jag klarar inte av det här! Jag måste ha en ny! Iaf, det är fint väder idag.


idag har jag damp


OMG! Min jävla cp idiot fucking bitch snopp korv kamera har GÅTT SÖNDER! Jag ska ringa min pappa och böla sönder, JAG SKA HA EN NY! I samtalet kommer jag dock inte nämna att ja tryckte in kameralinsen jävligt hårt i ett utbrott för att batteriet var slut.....


mysig clown


Bara jag och Öznur som har en liten crush på clowner....?


ibland hatas det



BAAJJJSS!! Ibland hatar jag verkligen att vara en tuttbärande-människa istället för en snoppbärande-människa!!!! Har ett kvinnligt proböem just nu och när jag väl får smärtor, då är det smärtor. Hata hata hata! 
Iaf, nu ska jag gå mot bussen till Öznur! Det gör mej glad i dessa smärtor! 


morgon


God morgon! Inte mycket att säga denna morgonkvist. Sticker iväg till  Öznur om någon timme för att ha lite trevligt innan hon drar iväg till Turkis för resten av sommaren!!!


känslosamma ben


Mina ben känns jättetunga och det gör ont i dem! Plus att min rumpa dör om jag sitter på den för länge....har aldrig gillat att sitta länge. Ush för det! Är jättetrött också, ska nog hoppa i säng snart...


Apa



Sitter och svettas sönder som en aprumpa! Ska bygga ett bo i fläkten. Tillsammans med en apa.


is gör mej lycklig


Käkar i en park

"Vafan är det där för macka?"

Jag och en läskig träkärring

Hönsen lever livet!

Varmt som oin i piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

Morfar, broder och broder


Hejsan! Ännu en het varm dag. Tåget från T-centralen till Södertälje tog typ 40 minuter och det var 35, fatta, 35 jävla celsius grader på tåget.....MYSPYS! Varmt har det varit, men det har varit trevligt! Tack för is!


Picknick i parken



God morgon! Varmt idag igen, men det är nog ingen överraskning för någon längre. Idag ska jag på en tur till någon park i Södertälje med min mamma, morfar och mina två bröder. Kommer bli mys!


why so hot!?


Varför denna enorma hetta.....jag mår inte bra. Hettan gör mje galen. Vill lägga mej ner och böla en skvätt. Klockan är alltså 11 på kvällen och det är varmt som fan i mitt rum. En liten update på läget alltså.


bikini




Är varm som faaaaaasiken, världen är så jävla het het heeet. Har köpt mej en ny bikini och lite annat småt idag. Bikinin behövdes verkligen, för min gammla ser ut som ett packet bränd biff rullad i en sophög. Nu måste jag gå och dricka lite vatten!


with my heaaaaart



Ska dra till stan snart. Mår illa i ögonen.


2 år



12 Juli 2008, första gången jag såg er. Kommer aldrig glömma <3


oh.my.god.


repeat.repeat.repeat.repeat.


Final final banananal!

Vilka vinner ikväll? Det återstår att se....
själv har jag ingen aning, men något säger mej att Spanien vinner!


heat och VM


Värmeee!!!! Men nu blåser det. Ibland komemr det världens störtsa vind och smäller igen alla fönster. VIlken snäll vind. Det spanas också lite VM här!!


jag smälter




Tillbaka från the boattrip. Var jättesklnt att bada och få lite luft, men guuuuuud vad det är varmt! Spelar ingen roll vart man är, MAN DÖR!


båt


Har rpecis vaknat. Fan för alla som stör mej. Fuck alla. Jag har dampt på alla. Och nu ska vi åka båt. Jävla apor. Vad tror dom!!?!?!? "DU kan äta din frukost på någon ö när vi kommer fram"..IDIOTER!!!! Tror ni jag tänker guppa på en jävla båt hungrig innan vi kommer fram till en jävla ö, och när vi är där kommer all mat vara varm som fan.
Lär er. Man är inte social eller trevlig på morgonen när det är 40 grader varmt och rummet är varmare än en bastu och hela kroppen seriöst kokar och man svettas bara av att sitta i ett rum. Speciellt inte när ni ska börja komma och helt plötsligt ha 'bråttom' med att åka ut med en jäkla båt. Båten kommer inte dö! Jag lovar! IDIOTER!!!!!!!! GET IT!!!!!!!!


fondue



Har precis käkat lite fondue nu till middag och fan vad varmt det är på övervåningen....vill någon döda mej lite diskret???


...MEN MISSAR POOOLEN!!!!


HAHAHHAHAHAHAHAHAHA, KOMIK!!!! Sanna fattar vinken!


I'm ready to fall



Music can make a day!


segis


Är seg! Ingenting händer men endå går tiden fort! Gillar inte!!!


full of dreams nobody knows


Hellojj! Började dagen med en promenad/jogging med hunden, riktigt skönt! Är inte heller så varmt idag. Helt ärligt, jag tycker det är lite skönt. Det blåser och det känns liksom lite uppfriskande för nyllet!


film


Satt och spana film för en stund sen och nu sitter jag här och surfar runt på datan. Skojj!


Jag har fått en fläkt!


Min nya underbara vän!!!!! Urban heter han!!!

Varför ser man drog ut på alla bilder som tas nu föt tiden??

Linnéa gillar att leka med Urban!

Är så jäkla glad! Okej, vi ska inte överdriva, men glad är jag! Har äntligen, efter jag vet inte, 2 års tjatande (?) fått en fläkt. Så skönt! Mitt rum är seriöst det varmaste i hela huset på sommaren. Och på vintern det kallaste...lucky me!


solsken i rump



Istället för "solsken i blick!" hahaha, asså I'm sorry för min totalla extrema omogenhet. Men jag vet hur jag kan få mej själv att skratta. Det är rätt simpelt kan jag säga.....


breaka lite fort



Ska ner och käka lite frukost, alltså lite breakfast. Breaka fast liksom. Om Sanna läser just dessa ord, så ringer jag efter måltiden! (Och det tar kanske ett tag...du vet ju hur snabbt jag tuggar ;)


god morgon



God morgon! hmmm...har inget bättre att säga för tillfället. God morgon, goooood morgoooon!


HAHAHHAHHAHAHA


Min humor är så jävla underbar!!!!!! Vet att Sanna också älskar det här, där innerst inne!!!!


hittade gamlingar


Jacob och jag spatserar

Jag får mitt diplom

Anton och Jag med våra awards


Hittade några gamla (det var ju ett tag sen nu..) graduation pics! Ser ut som en förkrympt tant...herregud asså....


youtube känner mej


indeeeeed!


klunka


Hur känns det om man håller på att bli sjuk på sommaren?? Man vet ju inte direkt om man känner sje varmare liksom. Man mår alltid lite illa för att det är så jäkla varmt.
Iaf, jag och min broder ska klunka vatten. Den som klunkar mest vinner.


TYSKLAND!!!!!!




Lite nabbt nu innan jag drar; jag kommer ju fasiken inte vara hemma för att kolla på Tyskland-Spanien matchen ikväll!!!! DAAAMN!!!
OKeej, men jag håller mina tummar, tår och skelettben för att Tyskland vinner! GO DEUTSCHLAND!!!!!!!!


Eclipse


Nu drar jag snart iväg för att spana på "Eclipse". Är inte direkt ett twilight-fan men tycker inte direkt filmerna är dåliga. De är helt okej bra! :) Hoppas det är lite fräs i denna! höhö ;)


drogis



Ser drogad ut på första bilden och det beror på att jag precis fick mej en feting drog i nyllet! Drogen är jävligt het och kommer i formen "Tom Kaulitz". Fy fan för honom! Allt jag har att säga...


hott igen


Igår var det blåst och lite moln, heeelt ärligt så var det lite skönt faktiskt. Det är så jäkla varmt när det är varmt...finns det inget mellanläge, typ?


3 fina fynd



Allt ifrån Bik Bok. 50% på varje plagg, ah-some!


Indien

Okej,  jag kollade just igenom min "Indien 2009" kategori och jag har ju fan inte laggt upp nåt ju...så jag gör det nu, för jag har inget bättre för mej. Ett år för sent, men bättre sent än neveeer!


En gata med bilar, hehe...

Stoooor orm på djurpark!

På djurparken. Det kom frame tt par och frågade om dom fick ta en bild med mej efter det att min kusse sagt åt dom för att dom smygfota mej....höhö

Morfar, Pappa, broder David, Jag och lillepluttis broder Phillip

Morfar, David, Jag och pappa i någon trädgård

Trädgården

Mamma i bilen, Morfar och Jag vid nån liten bil-sak

En av mina kusiner Leah och Phillip

Undra vad det är för vackert jag skådar, ser hetl lost ut, hehe

En grabbhööög posar! Dock inte Phillip som är jäkligt upptagen med tårtan...

Nom nom!

Paddfejjs

Min kusin Dion fyllde år, här skär han i sin kaka!

Hahahah, fan så så söta!

Min kusin James spanar in käket!

När togs denna bild?? haha

Phillip sladdar loss på gatan


Nu blev det ett gäng bilder! Får lite minnen och fast både mamma och David blev aaaassjuka och fick ligga på sjukhus och jag hade det pisstrist just då så saknar jag mitt andra lilla hemland! Alla människor!!!


NGOIAPHNTPIPUITQGPQI P

VAD FAN HAR NI I HJÄRNAN POJKAR!!!!!!????????????????

allt jag kan yttra just nu.


vindpust


Guten morgen pepps!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inatt när jag precis höll på att sväva in i en värd med Tom Kaulitz i drömmen så ringer....."TOM K" PÅ MOBILEN, whataaa fuck tänker jag då, i ett vaket/sovande tillstånd. Till min besvikelse var det bara Sanna som ringde...(jag har döpt om henne till 'Tom K' ifall ni undrar) hahahah, Sanna, jävla korvlarsson!
Har iaf börjat morgonen med att garva ner brallorna av olika anledningar!


fina cornrowls....


Denna bild + en liten trevlig story (sanna, du vet vad jag menar..) = ooooohhhaaaaa!!


lite dum kanske




Ja, jag är typ lite dum...meeen, det är så himla skönt att ligga i solen ju!


im on fire....


bokstavligen! Jag är fan het som en stekande stekplatta! Jag skulle kunna steka raggmunkar på min rygg asså, någon som vill smaka lite rygg-raggisar??? möhhöhöhöhö
Nu borde jag kuta ner och käka lite frullis! Kanske raggmunkar när vi endå snackar det ämnet?


apa gapa lingon slapa


God morgon!
Dagen börjas emd en härlig bild på mej som försöker likna en pruttomobil, typ. Iaf, sov inte så bra. Smärta i ryggen! Brännsmärtor. Det är fortfarande lite svidigt och mina axlar ser typ andra sidan, sån grov smärta går dom igenom! 


samma sol



Tänk att det är samma jäkla sol som bränner mej varje år...det är samma sol som bränner alla. Det är samma sol som jag kollar på. Samma sol som TH t.ex kollar på. Bara en tanke som typ alla någon gång har tänkt ;)


det svider


Hellöjj!
Hemma nu! Har bränt mej såååå grovt, det svider.......guuuud vad det svider!!!!!!!!!!!


brända streck




Tjenixen!
Idag har vi varit i Linköping och jag har köpt mej lite fynd. Trevligt värre! Det är också jääääkligt varmt och jag har redan bränd min rygg så jag ahr fått otroligt fina streck där linnet har suttit idag....fan vad fint....har inte ens solat, bara gått runt på stan. Orättvist!!!
Annars är livet gaaanska långtråkigt här på landet....hittar man inte på något så går tiden i slowmooooootion....


era pipiga flugor..................




Faaaaaaaasiiikeeen vad det är flugor på landsbygden, HATA HATA HAAAAAAATA!!!!!!!!!!!! Flygor och bromsar och mass annat skit med vingar som inte vill lämna mej ifred....
Förresten är internet segt som tusan så det blir nog inga mer inlägg idag. Imorrn ska jag försöka prutta fram något, och vi får se på söndag. Söndagkväll är jag hemma igen iaf!


yoga position


hahahahahhahaahhah, morgongaaaaaarv! (för alla som inte fattar så är den fejk!)

Tjabba, på landet dårrå och jag är inte helt säker på att internet kommer vilja ansluta sej hela tiden! Men det blir så bra update som det går!! Och vad jag gör uppe nu...fråga inte...


THEY'RE NOT GONNA GET US, WE'LL BE ALRIGHT!


Vet att jag postat den förut, men....FY FAN FÖR SVMAPIGA MAKARONER VAD JAG ÄLSKAR DEN!!!!!!!!!!!!! TOKIO HOTEL ÄR FAN 4 SMÅ GENIER!
jag lovar att dom brukar gnugga geniknölarna flitigt...;) hehehehehehe


gitarrspark



Har precis slurpat i mej en kopp med mald bratwurst. Det satt fint fint! Om ni undrar vad jag menar så har jag precis tagit mej en kopp te. Vi skulle åkt till min farmor och farfars land idag, typ nu. Men mamma sa till mej igår att iv åker tidigt imorrn istället, men min broscha säger att vi fortfarande ska åka idag och att ha snackat me pappa....fan, vilka förvirringar som svajjar runt...aja, hur det än blir så kommer vi iaf komma till landet sometime liksom ;)


Junibacken


Brothers

Jag och minsta lillebror


Har spenderat dagen med mina småbröder och min morfar. Vi åkte till Junibacken, haha. Fy fan för det där tåget asså! Kommer ihåg att jag sket ner brallan när jag var liten och åkte det. Denna gång var det lite bättre. Det kom bara lite kiss. Framsteg kallas det!


off I go


Har brådis nu! Drar mej iväg till stan! Adjöööööö!


RSS 2.0