pancookies


Jag och Maria fick våra pannkakor, nöjda barn. Vi använde magnetkrafter för att stöta på Öznur och Calle och åkte på en skumpig buss.


förvirrande dag!


Dagen började med lite lätta smärot i magen som blev grövre.....på eftermiddagen öättade det lite och jag åkte för att köpa pannkaka med Maria, Sanna ringer och ber mej äta med henne, min hgjärna fattar inget alls? Hör nästan inget heller, och sen ringder Amanda och Lisa och alla säger att det är Sanna, och hallå? Är det meningen att man ska fatta vad det är som händer då!? Hahaha, nu fattar jag aif att Sanna tydligen ahr anlänt till denna del av jorden, hahahha, asså fail på mej!!


jag är kär i en låt


Så otroligt vacker!!!!!!!!!!!!


upp med förväntningarna


God morgon! Kan ju säga då att dessa bilder talar för gårkvllen.....vi kom alltså inte in, och det värsta var endå att vakterna nickade mot oss med världens smile och sa "vi ska fixa det här tjejer". För oss betöd det nästan "vi har kommit in", men sen kom den där tredje bitchen och ba "no". Dumma man! Men måste erkänna att det var lite lätt coolt att Bruno Mars tourmanager faktiskt hade skrivit upp oss på listan, för våra namn stog där så fint!

Jaja, vi är endå lyckliga tjejer! Och idag gäller gym med Maria och Öznur!


nu kör vi!


HÅLL TUMMARNA ATT VI KOMMER IN NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Stötte på Bruno Mras och Travie McCoy


Jag är ful, och Travie!

Bruno och Jaag!

Bruno och Mariiiaaa!!!


Jag vet att jag ser ut som en rishög, men sånt ät livet "dagen efter" och vem bryr sej liksom!??!!??!!?


Fieeeesstaaa!!!


EN litne bildbomd från festn igår, lägger upp fler bilder när jag får händerna över dem!!! hehehhe...Tack finaste människor för en otrooligt rolig och lite flippad (ett tag dära...) kväll igår!


ETT OOOUTBURST!

Okej, nu kommer ett bildlöst inlägg bara föt att ajg ahr en berättelse att berätta! Jag och Maria pallrade oss iväg från Öznurs lya (efter en otrooooligt lckad fest) för att åka till Medis för att spana på Bruno Mars och Travis Mccoy....vi väntade kanske 15 minuter och vad ser vi? 2 mega bussar kommer inrullande.....Och hejsan svejsan, där är Bruno Mars! Sån jäkla gullig kille, han kommer ut och signar och tar kort emd oss och snackar emd oss och är hur jäkla gullig och trevlig som helst! Riktigt skön också! Sen beger vi oss till den andra bussen och där finenr vi Travis McCoy som sjunger och är allmänt skön och jag tar en bild med honom!
NU DET BÄSTA!

Jag och Maria ställer oss och börjar snacka emd deras tourmanagers....och gissa vad....kan ni gissa vad!!!!?!?!??!?! En utav vem SKRIVER UPP VÅRA NAMN PÅ GÄSTLISTAN FÖR DERAS SHOW IKVÄLL!!!!!!!!!!!!!! Så vi kanske kommer komma in, inget är 100% säkert, men fatta! Deras fucking tourmanager har skrivit upp våra namn!


indonesiskt bajs


Snart ska jag rulla iväg till Öznur och hjälpa till att shoppa loss lite till partajjet denna afton! Det blir en rolig kväll, det kan ni lita på!


synprov


God morgon! Är egentligen ledig idag men jag måstepå synprovning för att jag ska få övningsköra....jättekul! Jaja, sånt är livet....


I know I'm not perfect, but at the end of the day, who is?


Maria
har fått mej att lyssna lite mycket på Bruno Mars. Alla måste väll endå älska hans texter? Så otroligt meningsfulla och vackra! Duktig pöjk du är Bruno!


open my eyes, yeah, it was only just a dream


jag hade ett problem...


...och problemet var Lisa! Hahahha, det blev en riktig telletubbieskram när Uma och Amanda såg att Lisa spatserade fram! Detta gjrode vi bra Lisa, de märkte ingenting! Förutom Amanda...som hade en liiten aning :)


Höstlov


Hejsan! Har precis varit i stan och träåffat mina små tanter! Gissa vad, Lisa har kommit till svensk mark, ska visa lite bilder senare!
Nu har jag även höstlov! Såååhäääär skägg!


SKÄGG


SKägg på er! Ingen har väll missat att det är "säg-SKÄGG-till-allt-dagen" idag? Nej, jag tänkte väll det! Sista dagen den här veckan då, skääägg!!


störd


Asså ibland blir jag så störd på bajsidioter som ska förstöra planer och tro att allt dansar fint! Pissa dom i håret ska jag göra. SERRIÖST!!!!!!!!!!!!!


tjockis is on


Var utelåst ett tag...jättetrevligt.


Halva veckan


God morgon! Onsdag idag, halva veckan! Är lite trött, så ha en bra dag!


TV tisdag


Ska duscha sen blir det kvinnorna i kvartersområdet som jag så fint beskrev "Desperate Housewives" idag på mediekunskaps redovisningen...hahaha


making hearts


Dock lite ojämna, älskar er små flickor!


pumpat muskler


Tjosan! Har varit på gymmet idag med Öznur och Maria och pumpat lite muskelvävnad....blä...det där lät lite snusk...iaf, hade med mej kameran och tänkte ta lite fina bilder på dagen men smart som jag är så glömde jag stoppa in batteriet i kameran! Score på mej!


there's not a thing that I would change


God morgon! Tisdag och nu kommer vecka gå i dunder och brak fart, lovar er! Ha en allmänt trevlig dag! Skratta fram lite magmuskler!


vi gillar skägg


Nemo Nemo Nemo....jag och Öznur diggar denna brud tänkte jag säga, menar ju snubbe, hahahaah!


:)


Bubbel


Har suttit och läst igenom lite television i norden. Otroligt intressant! Jättefin fakta som gärna får ta några hjärnceller, helt fine med mej liksom...


Frost


God morgon! Det är sååååhääär jättekallt ute och frostigt och lite vitt och inte alls mys helt enkelt. Och så är det måndag, igen. Men bara en vecka, sen är det fan höstlov!


tona


SKa tona håret idag. Håret har börjat förlora sin mörka färg lite lätt sådär, och jag känner att det behöver pimpas upp liksom :)


Lite YLE kanaler och sånt kul...


Jag "läser" om Finlands TV och deras YLE kanaler som inte intresserar mej det minsta....gr inte så bra det här känner jag....


regn


God morgon! De tregnar lite lätt idag så snön har försvúnnit iaf, vilket man typ fattade. Idag blir det troligen gymmet nu snart och sen en massa plugg.....


de e inte körv


Har lite tråkigt nu. Detta är inte körv iaf.


fina vänner


Är väldigt glad för att man har fått sej så fina vänner! Livet är en komik med er! ♥ De Körv!


smile


Gammal bild från skolan som fanns på denna skoldata :)
God morgon! Lördag och jag är jäteseeeg!!! Igår var vi hos Simon ett gäng och spanade på lite film och sådär. Idag får vi se vad som händer :)


HERREGUUUUD!!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!! Amanda dödade mej just genom att skickad enna till mej......BONKA!!! Har du gått och lbivigt reklamman nu också!


melting point


Snön smälter, mööhöhöhö! Ska snart åka iväg till Simon också!


somebody's me


Så fin!!! Enrique är ju bar lite snygg också!


Vitt....vitt...vittt.......


God morgon! Julen är här! Nästan, snön är här iaf!


ta mitt skimmer, för jag brinner


Är jättetrött och ska hoppa ner i min säng med ettt jättetjockis täcke så jag inte kommer frysa! God natt folket!


det luktar bröd


Det luktar bröd i hela mitt hus, asså gott!! Och jag är hungrig! Mamma ska alltid teasa min mage liksom.....fan vad gott med mat! :)


Såhääär trött!



Johan och jag äter mat. Interessaaaant! Rånat bilder från JOHAN
Tjena! Hemma från denna torsdag och fick reda på att vi har studiedag imorrn! Fatta vad otroligt nice! För just nu är jag så jäkla trött att jag snart ramlar.


know your name


God morgon! Får sån jävladamp på mej själv o mitt hår som är så bajs fult!!! Jag har en fuldag idag igen, bajs på aalllt!!!!!!


det knns bra


HAHAHHAHAHA, KOLLA PÅ SANDRA OCH OLIVER DÄR I VARSITT HÖÖÖRN!!! HAHAHHA JAG DÖÖÖÖÖÖR!!!!! och jag dör av att tänka på komiken i livet och att jag mår så jäkla bra! Som Maria sa lite fint på bussen "livet känns bra nu". Håller me dej Marajja!! Och glööööööm för all del inte att kolal på de sista minutrarna av "Körv med Oliver" på kanal 5! Det började vid 21.....


de körv


Ny version på Nemos "De e skägg"; "De körv", bääästa!!!!!! Ska snart röra lite på fläsket också!


SVT

Uppdaterat me lite nya biler rånade av Maria!

Hahhaha, fyfan vilken blick...har vita ögon typ...

Heeejsan! Fan vad sent man är hemma denna dag. Vi har varit på studiebesök på SVT och nu mina vänner är Sverige KALLT!! Skojjar inte...ush och bajs på det kalla samhället....


lång dag


God morgon! Idag, kl 16.30 ska vi till SVT så jag kommer inte vara hemma fören typ sent iaf! Ska faktikst bli kul att åka till SVT, det enda som suger lite lätt är ju då tiden! Men men, man kan inte få allt här i världen.


latmasken håller på att ta över min kropp med hjälp av lasersvärd


Asså jag försöker göra motstånd men den där masken är jävligt stark.....fan, jag borde plugga lite. Men som jag sa, så utkämpar jag en strid med Mr latmask!


Gemenskap skapar Kreativitet


Jag, Johan, Sandra och Simon var seriöst kreativast på mediakunskapen idag!


miniatyr människor







Asså körv på er! Det regnar och är kallt, men nu är det bara glada miner för man sitter inne :)


skolfoto


Guten morgen! Idag regnar det lite lätt och idag har vi skolfoto! Och jag vet att våran skola är typ segast i världen på att ta kort, men nu är det dags!


en tönt med tankar


Nu dusha, sen fundera över livet!


vampyr


Hellu! Trevlig dag idag och jag blev lite flummig som vanligt på slutet av en lång dag liksom. Var i stan med mina töntiga kompisar och spanade efter något att vara på Halloweenfesten. Troligen ska jag vara vampyr. Om inget bättre ploppar fram tills dess!


roliga snubbar


God morgon! Är typ såhäääär trött. Det är måndag, idrott nu på morgonen, utomhus. Borde man sucka och tänka "baaajs på livet?" Kanske, men jag måst faktiskt riktigt bra! Är en lycklig brud! Sen måste jag bara säga att Knappen och Hakim på NRJ är två jäkligt sköna snubbar!


missing the rush


jag faila...


Skulle baka kladdis igår med Marias recept, men jag failade det....det blev itne så bra. Okej, jo det blev ju gott för liksom hallå, kladdkaka som kladdkaka, men det blev inte perfekt. Jag måste smaka den som Maria producerat med sina egna händer asså!


fokus


Tillbaka! Vi var ganska sega idag så det blev inge hårdträning. Nu ska jag iaf plugga, mina hjärnceller behöver vakna till liv lite lätt, tyvärr...


gymma


Hejsan! Om en timme ska jag möta upp Matia och Öznur för att gå till gymmet och leka lite. Sen måste jag plugga....möööh :(


för dej ska jag göra det tusen gånger om


Så fiiin!!!!! ♥


det gör lite ont....


känns redan tomt efter att bara ha tagt bort bilderna från garderoben och lite på ena väggen...


Håller på att rensa mina väggar lite här. Ska rama in de  största bilderna och göra lite mer ordning i rummet....det är ju fan smärta att ta ner alla bilder....


yesterday


Några bilder från igår som jag snott av Simon den lilla Appelkärnan!


Det gjorde inte ont iaf


Hade ju fest igår, mycket lyckat btw! Tack alla som dallra upp stämmningen! Och jag skämde ut mej lite mcket tungt genom att åka ruschkana ner för min trappa.....det gjorde inte alls ont, men nu gör det jätteont på armen och rumpan och precis där kan man finna mycket stora fina blåmärken...


jgihgwgjqagå

har haft partajj! de tä r lite kyligt  ärt nu!!! MEN LYCKAT BLE VDE IAAAF!!! :D

jag vill sprida skratt på morgonkvisten


Titta på detta och låt magen skaffa sej 6-pack av skrattet ni kommer få. HAHHAHAA, asså jag dööööör!!!!


Fredag!


Hejsan!! VIlken fin morgon! Satt och garvade lite lätt i min ensamhet av en komisk sak, hehehehe. Fredag idag och ikväll blir det lite skojj! Nu ska jag mala korv till korvfärs.


är jag grym eller typ bäst?


Denna lilla godisskål har stått på mitt skrivbord sen lördag och tro det ellet ej, men jag har fan inte tagit mej en enda liten bit på hela veckan! Mitt och Marias nya liv går hur prima so helst! Men imorrn är det fredag så då får vi smocka hur mycket vi vill. Och för att alla vill veta detta så ska vi köpaoss en brownie på 7-eleven imorrn. Så jeeaaakla goooooda!


apa i burk


egobild när Maria satt och pissa!


Heeeej!!! Hemma från gymmet, det var skööönt!!! Och imorrn blir det parteeeeeyy!! Så tagga till!


skaka på fläsket


Tjoo! Är hemma hos Maria just nu och väntar på att viska dra och möta Öznur och sen ska vi skaka fläsk på gymmet. Kommer kännas skönt!


rappa


God morgon! Torsdag redan och har inget speciellt att säga denna morgonkvist tyvärr! Ha en trevlig dag!


läsa bok


Jag ska läsa lite simpel mediekunskap nu. Men innerst inne vill jag göra andra saker. Vi höres e fter läsningen!


klädhög


I mitt stoora paket fanns lite kläder som ville sitta på min kropp lite fint sådär :) Resten ville sitta på mammas...


kan SO framkalla stön..?


Tja!!! VIlken fin dag det har varit och vilka bra och fina människor det finns i denna värld! Hade SOprov idag och jag tror det gick mycket bra, elelr okej iaf. Har precis varit och hämtat ut ett stoort paket också, hahhaha..Maria....hahah


gratis latte

 
God morgon! Hoppas alla mår bra. Har tyska nu på morgonen och efter det så ska jag coh fluffbollarna dra till Barrista och haffa oss en gratis latte. Vi vet hur man gör vettni....iaf, ha en härlig dag!


sneaky är bra


Woooop Woooooooop!!!!!!! Några saker att klargöra; 1. Skämta inte om KORV, korv är respekt! 2. Sneaky är bra, mycket mycket bra!


sol i ögongloben


Talkar lite lätt med Öznur just nu och sen måste jag lsa lite businessbok....


unicorns


Hejsan! Fatta, tisdag är slut. Asså ja gtycker det går så jäkla snabbt! Och på fredag blir det skojj, förhoppningsvis..hehe.


korvigt


God morgon! Idag är det tisdag för befolkningen som hade glömt det. Och ja, idag kommer SImon igen! Sen så är det en vanlig tisdag, ha det fint!


färg


Höstit värre. Jag sittr och får flipp för att unicorn attack på fb dampar.........


fluffig dag


Tjenare! Hemma från denna sprudlande dag! Hade min engelskapresentation idag om THs "World Behnind My Wall" och det gick finnemang! Johan har även börjar i våran klass, en trevlig liten snubbe från min och Marias förra skola och imorrn kommer Simon(e) hem!! Han är saknad den ninjan! Och bara lite btw så är jag nog lite lätt lycklig :)


young forever


God morgon! 5 minuter, sen måste jag kuta! Ha en trevlig morgon! Jag ska ha det jättemys på idrotten ute i kylan nu på morgonkvisten! ADIOS!


i need you, i need you to understand


Har börjat lyssna på Travie Mccoy! Grabben är grym!!


10/10/10


Pluggandet går framåt. Har gjort klart hela powerpointen, nu är det bara att jag vet vad jag ska säga. Får alltid blackout på presentationer. Förresten så är det ju 10/10/10 idag! Wöööööw!


söndagar


Tjosan! Idag är det söndag och det betyder plugg....ska först ut på promenad med hunden sen är det bara att plugga på...


buried


Hemma från filmen med Uma och Amanda. Början var otroligt slowmo...och tro det eller ej men hela filmen var att en grabb låg i en kista och fösökte komma ut. Och tro det eller ej, men slutat var faktiskt lite spännande!! Men början var skön att slumra till :)


smocka


Fick ett pling av Uma, så ikväll blr det bio med henne och Amanda! Var typ 27 år sen jag träffade de brudaran så det ska bli lite myspys! :D


platt


God morgon! Fick en jävla damp när en unge skrek, en mamma dammsög precis utanför min dörr och en annan lillebror hade på ashög musik på hela mitt rum dunkade imorse................DAMP! Finns det ingen som kan visa lite respekt när man försöker sova eller!?!?!? Iaf, nu ska jag platta mitt hår.


L'UOMO VOGUE


När Tom säger"we have freedom behind big walls" kan jag inte hjälpa att bli lite blöt i ögat...


brödografi


Jag kom på att det var asskönt att klämma på bröd för några dagar sen.


kvinnliga problem


Godispåsen är bara full med choklad för det är godast plus att jag ahr en sådan grov mensvärk att jag är värd att äta choklad (och en bulle) tills jag spyr! Dagen har iaf varit mycket trevlig, vi saknade dock lilel Simon som nu är i Milano och äter pizza....men men! Jag och Sandra hade ett fint samtal och kom upp med fina planer och har rpecis varit och fikat med Öznur och Maria. Mysig lugn, smärtsam (magen) dag...


Idag är det fredag


Tjosan! Har precis anlänt till skolan tillsammans med Maria. Hon drog precis för att ringa ett litet samtal till ett litet place! Jag håller mina tummar för dej Marajja! Iaf, sov ju hos henne igår så därför blev det lite torr updatering. Men idag är det fredag och vi ska dra oss till "Fåtöljen" och avnjuta deras legendariska kladdkaka!


NOSTALGI!!!!!!!!


SÅ SÖT AT TA JAG DÖR! Sitter hemmsa hos Maria just nu tillsammans med Öznur och Calle!


Spamma


Nu chilalr vi med livet as usual! Maria är dock otroligt osocial med sin galna taxi, Oliver skriver att han ahtar mej på bordet.....Men livet chillas med endå!


you are the only exeption


God morgon! Idag ska vi fortsätta jobba med vårat case och ikväll våldgästar jag och Öznurs Marias crib! Men nu är det lite bråttom....


Tylösand


Kungarna börjar nu, med söta lilla Nemo i spetsen!!!!!!!


jag är beroende


Detta är bara en otroligt liten del av min profil på fb.


focus


FOKUSERAR!


gravid jävla putmage? hoppas verkligen inte den ser ut så i verkliga livet....


Bajs! Sslutade mycket sent idag frö att vi har case. Imorrn fortsätter vi jobba på det, men nu så skiter jag ner mitt golv för jag är hungrig och ska äta middag! God middag så länge!


case


Tjenixen! Onsadg idag! Och denna dag plus imorrn har vi "case" i skolan. Det är riktiga uppdrag från typ företag som vi i skolan ska lösa lite lätt. Hoppas det blir skojj! :)


De är baack!


Sitter och kollar på "Desperate Housewives" i detta nu! SPänning!


look into my eyes


Nu vill jag inte låta skrytsam eller något, men jag diggar mina ögon lite lätt på den här bilden! Okej...ska inte vara blygsam...tycker dom är riktigt snygga faktistk! :) hihih


vit chokolada!


ooooohaaa!!!! Vecka 42 kommer viiiiit choklad, från maaaaarabou!!! MJAAAMSIII!! :D 


power point


har suttit och jobbat med min power point presentation till engelskan. Är typ klar. Men bajs på redovisningar!


skratta på tvång




Hejsan! Idag var vi på studiebesök på Sveriges Radio. Det var lite spänning och vi fick spela in skrikljud och skrattljud till någon radioteater. Det var askul! Började verkligen skratta på riktigt! hehehe. Är sjuukt trött också. Ögonpåsar har börjat utvecklas under ögonen och jag känner att de inte alls är så välkomna.


I've got the magic in me


Gooood mooooorniiing! Idag ska vi ut på äventyr till radiohuset, kan nog bli lite kulit faktiskt!


snack om pojkarna


Snackade med Sanna för en stund sen. Vi får prata ut riktigt ordentigt snart! Face to face! Dela ut lite känslor.


hattjakt


Tjenixen! Basj vad min mage har gett ifrån sej smärtor idag. Och den ser inte alls ut som den brukar, utan det ser seriöst ut som att jag är gravid. Man får verkligen hoppas attl äget itne är så! Iaf, dagen ahr varit mysig as always!


Brådis


God morgon! Måndag, och jag ahr bråttom as usual!


mjölkigt


Snubben som kom på att de kom ut vit vätska från kornas spenar var nog en rolig prick....


bara lite mer


Har bara jättelite kvar att fylla ut min MK-läxa med. Snälla lilla hjärna, jobba lite på högvarv nu så du kan bli klar snart!!!!


typ såhäääär tråkigt


Detta är riktigt tråkigt. Jag blir frustrerad i kroppen. TRÅKIGT!


hehehe


God morgon! Idag är det söndag och jag vet vad som väntar mej. en stor fet tråkig Mediekunskaps läxa.....Opeppad som tusan!


Komisk dag!


Har varit en väldigt skrattig kväll må jag säga! Just nu sitter jag här med Simon och Öznur (som btw just sprang iväg för att bajsa) och äter chips!


Försöker vara duktig


Försöker sitta här och skriva mitt radiomanus. SKriva lite radiohistoria, public service och blaaajj blaaajj nu innan jag snart, om typ 1 timme ska gå och möta mina krökta polare.


Helg


God morgon! Lördag idag och nej, jag pluggade inte ett piss igår som jag lovade mej själv...Kommer antagligen inte plugga idag heller eftersom att the balla gänget kommer hit ikväll för att äta tacos och spana film!


låt mej presentera


Skrattjönsarna från de yttre kretsarna!!!!!!!!!
Maria är som vanligt fotografen ;)


waka waka


Eller som min lille vän Simon säger "Walka Walka". Sitter här och typ fastar i min stol. Har börjat mögla. Typ.


Chokladkampen


Hejsan! Är hemma nu från en väldigt mysig eftermiddag med mina pyttesmå och fina vänner! Vi letade runt typ hela Slussen för att finna denna eftertalade "Chokladfabrik". Vi fann den tillslut, och det var värt letandet kan jag säga!


Från och med du


God morgon! Kan ni seriöst fatta att det redan är fredag? Vet inte hur många gånger jag tjatat om hur fort tiden går, men det är sant! Något känns inte helt rätt, dagarna bara flyger förbi! Snart kommer jag sitta i en gungstol med fejjan fullt med hängiga rynkor som hänger ner till rumpan och stickandes på ett lapptäcke, typ.


RSS 2.0