en gammling


Sanna och Jag längst fram på konserten i Göteborg :)


Fy skämms på mej! Såhär såg jag ut när jag såg TH live i Göteborg i mars......SÅHÄR såg TH mej......Hur kunde jag se ut såhär????
Iaf, what evvaah det spelar ingen roll! Vi stog längst fram i Götebrog också, dagen efter vi stått längst fram i Stockholm....fatta att det har gått mer än ett halvår!!! Och gud...mian händer...BLÄ! Mina fingrar hade spruckit kvällen innan i Stockholm på grund av kylan..ush. Var det värt allt? HELL YEAH!


Kommentarer
Postat av: SANNA

åååååååååh asså bilden är ful...HUR FAN SÅG JAG UT NÄR JAG SÅG MIN FRAMTIDA MAN LIKSOM!!?!?!?! vi är fula eller ja inte du.. du kan ju se ut som en gås och endå still look GEORGous liksom.. menmen.. bilden ger mig så mycket minnen!!!!! Trodde inte att de fanns nån från GBG och där står vi! Och shit ja.. kolade på fina fingrar och gud va svullna och sprickna.. scaryshit liksom!!

2010-09-12 @ 19:41:44
URL: http://blacktoast.blogg.se/
Postat av: SANNA

sv: HAHAHAH DU ÄR SÅ STÖRD LINNEA!! DU ÄR FAN DEN VACKRASTE JAG VET. NO COMMENTS, SÅ ÄR DE BARA. MEN VI KAN JU SOM SAGT TRÖSTA OSS MED ATT DETTA VAR ETT HALVÅR SEN.. VI VAR JU SMÅ TJEJOR DÅ.. EEHHEHE NU ÄR VI JU KVINNOR I VÅRA BÄSTA ÅR..



HAHAH EN GAMMAL KÄRRING? JÄVLA INGRID SOM OMEDVETANDE PÅVERKAT DIG, HAHAHAHAHA!

2010-09-12 @ 20:50:06
URL: http://blacktoast.blogg.se/
Postat av: SANNA

HAHAHAHA SÅG NU ATT DU SKREV "BIG MAMA FINGRAR" HAHAHAHAHAHAAHAHHA KOMIK!!!

2010-09-12 @ 20:50:36
URL: http://blacktoast.blogg.se/
Postat av: simon

söt <3

2010-09-13 @ 13:52:32
URL: http://simonvk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0